Internetdate 3.1

()

Via internet wilde ik op zoek gaan naar een leuke vrouw. Ik heb vele leuke vrouwen ontmoet en uiteindelijk ook de ware. Maar wat ik daar meemaakte. Voer voor meerdere erotische verhalen. Mijn tweede ontmoeting was met José, veruit de mooiste vrouw die ik via internet heb ontmoet. Met een hele grote mond die prachtig breeduit kon lachen.

Toen ik José ’s foto op Relatieplanet zag staan, dacht ik; ‘jee, wat een mooie vrouw. En wat staat die mooi en uitdagend op de foto’.

José stond subtiel op de foto. Haar lippen waren licht getuit, niet overdreven, ietsjes maar. Ze droeg een T-shirt met een wijde, ronde hals. Ik zag een mooie aanzet van haar decolleté. Ze keek gemaakt maar leuk; een speels, uitdagend lachje. Met deze foto, los van de beschrijving, verwachtte ik dat zij honderden reacties zou krijgen. Hoe zorg ik ervoor dat ik zou opvallen?

Eerst dacht ik na over haar profiel en welke tekst daar bij zou passen. Als zij niet alleen voor uiterlijk gaat moet ik een kansje hebben, dacht ik. Drie dagen later schreef zij terug dat zij enorm blij was met mijn reactie. Ze schreef dat ze ruim tweehonderd reacties had gehad, de een nog slijmeriger dan de ander. Sommigen begonnen meteen over neuken. Ik had het inderdaad goed ingeschat dat zij behoefte heeft aan een luisterend oor en aan een man die tegenwicht kan bieden, niet alleen naar haar pijpen danste.

We schreven elkaar nog een paar keer en toen volgde een telefoongesprek. Haar stem klonk prettig en dat zei ik haar ook. Zij vond mijn stem heerlijk warm en rustig, passend bij wat ik over mijzelf geschreven had. Net zoals ik wilde zij niet lang blijven schrijven en bellen. Het echte contact bepaalt of er echt een klik komt of niet. Kortom twee dagen erna spraken we af in Kudelstraat aan de Westeinderplassen. Ik had nog nooit van het plaatsje gehoord. Je komt door internet-daten nog eens ergens. Voor haar was het een kwartiertje rijden, voor mij drie kwartier.

Het weer hielp ons een handje. Op een zonnig terrasje spraken we af. We waren allebei op dezelfde manier gekleed als op de foto op Relatieplanet. Zij in een wit T-shirt dat mooi om haar borsten spande en een aanzet tot haar decolleté liet zien. Eronder droeg zij een kokerrokje, dat haar billen mooi accentueerde. Zij liep op zwarte hakjes van ongeveer vijf centimeter hoog. Ik droeg een blauw gestreept overhemd met een dunne blauwe broek eronder en donkerblauwe schoenen. José zat al op het terras en verwelkomde mij enthousiast. Niet alleen in woorden, ook in handelen. Zij legde haar handen op mijn heupen, zoende mij op de wangen, omhelsde mij en legde haar hoofd tegen mijn borst.

“Dat is een enthousiast welkom!” Reageerde ik en sloeg mijn armen ook om haar heen. Even later pakte ik haar hoofd en gaf haar een zoen op de mond alsof we elkaar al lang kenden. Zo leek het voor haar ook te zijn, want zij legde een hand op mijn achterhoofd om de zoen langer te laten duren. Voor de eerste test was José ruimschoots geslaagd: zij houdt van aanraken en neemt zelfs het initiatief.

Genietend van eerst koffie en daarna een wijntje met een kaasplankje kletsten we veel langer dan verwacht. We hadden afgesproken eerst een kopje koffie te drinken en daarna uiteen te gaan. Maar de ontmoeting voelde zo goed dat we lang met elkaar bleven kletsen. Doordat zij geschreven had wat voor seksistische reacties zij had gehad, meed ik de eerste keer het onderwerp sex. Ik wilde haar niet afschrikken. Toch kwam het ter sprake, omdat ik een paar keer iets te lang naar haar decolleté keek. Ineens direct vroeg ze.

“Houd jij van borsten, Gert?”

“Ja, ik ben een echte borstenman. Als we elkaar eenmaal kennen zal ik moeilijk mijn handen van jou af kunnen houden”.

“Heb je mijn kontje nog niet goed bekeken? Die mag er ook zijn!” Daarbij stond José op om haar billen te showen.

“Heerlijk meid, da’s een extraatje” en ik wreef met een hand over haar billen, die zij speels bewoog.

“Nu heb je eerst mijn billen aangeraakt en niet mijn borsten. Je wordt nog een billenman” zei ze met een vette knipoog.

“Voor je borsten heb ik nog geen kans gehad. Die heb je nog niet zo gepresenteerd als je billen”.

Die uitdaging ging José aan. Ze stond iets op, boog naar voren en wiebelde haar borsten lichtjes heen en weer.

Zo’n heerlijke uitnodiging pakte ik maar al te graag aan. Ik legde mijn handen op haar borsten, wreef erover heen en voelde haar tepels. Ze droeg een dunne bh. Met mijn rechterhand kneep ik eventjes in de tepel. José keek mij even met grote ogen aan. Met de rug van mijn linkerhand streelde ik langs de hals-rand van haar T-shirt.

“O man, wat doe je dat lekker. Dat ik het nu al toesta. Wat overkomt mij!” Ze trok mijn handen van haar borsten, pakte mijn hoofd en drukte die licht tegen haar borsten.

“Mijn borsten en vooral mijn tepels zijn zo gevoelig. Ik was al gespannen voor deze eerste ontmoeting en nu raak ik ook nog opgewonden”.

José zoende mij wederom volop op de mond en liet haar tong snel even naar binnen gaan. Daar bleef het vandaag bij. Voor ons was het duidelijk; er zou een volgende afspraak volgen.

Een paar dagen later spraken we weer rond vier uur af. José had zoveel vertrouwen in mij, dat ik haar thuis mocht ophalen. Meestal houd je dat in het begin nog even af. Nu niet. Ik had mij al ’s zomers gekleed met een wijde korte broek en een blouse met tropische print erop. José had gekozen voor een wijde, halflange lichtbruine rok met bloemetjesmotief en een mouwloos hemdje dat strak om haar lijf zat. Het verraadde dat zij geen bh droeg. Door een paar los zittende knoopjes kreeg ik een prachtig decolleté te zien. Ik maakte haar een compliment voor de zomerse outfit. Omdat zij al wist dat ik een borstenman ben, zei ik natuurlijk ook dat ik het decolleté zeer kon waarderen.

“Ik wou je eens lekker verwennen. Je mag er zoveel naar kijken als je wilt”.

Vanaf haar huis reden we naar Hilversum voor een wandeling bij ’s-Gravenland vanaf het bezoekerscentrum. We wandelden niet snel. Het was een afwisseling van lopen om elkaar veel te vertellen en stoppen om elkaar te omhelzen en te zoenen. Genieten, genieten, genieten. Regelmatig gleden mijn handen naar haar borsten.

Ik zei. “Ik kan zo van jouw mooie borsten genieten, zo vol en nog steeds zo stevig. En dan die tepels: een verrukking”.

“Man, je maakt me bloedgeil met je aanrakingen. Mijn tepels zijn mijn aan-knoppen. Als je zo door gaat neem ik je nog hier ter plekke”.

Om het te testen liet ik mijn handen onder het hemdje glijden en gingen ze op zoek naar blote borsten. Zachtjes kneep ik erin, de tepels kneep ik stevig. José wilde maar één ding; zoenen, zoenen en mijn lul. Met mijn acties gleden haar handen naar beneden. Ze zochten en vonden mijn lul. Intens zoenend streelde zij mijn al enigszins gezwollen lul stijf. Wat kon zij strelen. Kortom, we werden geil en heerlijk verliefd.

Door het tijdstip was het rustig op de paden. We gingen op een bankje zitten om van de omgeving te genieten en vooral van elkaar. We verwachtten niet dat we op dit bankje gestoord zouden worden. In de verste verten zagen we niemand lopen. Terwijl wij elkaar zoenden gleed een hand van mij weer over haar borsten. Ik maakte een paar knoopjes van haar hemdje los, verder kon niet. Haar borsten zaten nog steeds bedekt, maar lagen al erg bloot.

“O ja, Gert, lekker. Heerlijk hoe je dit doet. En ik voel me zo goed bij jou”.

José was niet alleen met genieten bezig, ze liet mij ook genieten. Zij zoende en zoende mij, onze tongen streken minuten lang langs elkaar. Zoveel passie! Ook haar handen streelden mij. Over mijn blote benen streelde een hand naar boven en dook zo de pijp van mijn short aan. Ik hield mijn adem ervan in.

“Mag dit niet…?” vroeg José enigszins verbaasd.

“Zeker wel. Ik moest alleen even naar adem happen. Zo… lekker”.

En verder ging haar hand. Zij streelde mijn half harde lul over mijn onderbroek heen. Mijn lul was zich al aan het oprichten, maar door haar strelingen werd ie keihard. Over de lengte strelend trok ze mij een beetje af. Daar werd ik zo opgewonden van en dat zei ik haar ook.

“Man, jij maakt mij gek!” Was haar reactie.

Ze liet me los, stond op en knielde voor mij neer. Met twee handen streelde zij over mijn blote benen naar boven. De handen gleden rechtstreeks de pijpen van mijn korte broek in. Nu kwam dat niet meer als een verrassing en ik hoopte op een zeer prettig vervolg. Maar telkens als haar handen mijn slip raakten, trok ze haar handen terug. Keer op keer.

“José, als jij zo doorgaat, dan maak jij mij hartstikke gek.”

“Da’s precies wat ik wil”, reageerde zij lachend.

Zij haalde haar handen helemaal uit mijn pijpen en opende mijn broek en trok mijn slip genoeg naar beneden om mijn lul helemaal vrij te krijgen.

“Wow, dat is een mooie jongen. Die wil ik even proeven”.

José trok de bovenhuid terug en likte zachtjes mijn eikel. Het leek of ik een schok kreeg, zo heftig reageerde ik op de lichte aanraking. Zij liet zich er niet door afleiden. Haar tong draaide rondjes om mijn eikel. Gleed over mijn meest gevoelige plekje telkens naar de top. Mijn lul begon te kloppen. Meteen stopte José en kneep mijn lul hard dicht. Dat werkte. Toen mijn lul weer tot rust was gekomen, nam zij hem helemaal in de mond. Heel rustig pijpte zij mij. Mijn lul begon al weer snel te kloppen. Met een hand kneep zij mijn lul dicht, vlak boven mijn ballen. José bleef mij pijpen. Ik begon heftiger te bewegen. Ik hield het niet meer. Ik moest klaarkomen. José ’s hand liet mijn lul los en alsof een explosie losbarstte spoot ik haar mond vol. Geen druppel liet zij vallen, zij bleef zuigen en slikken.

“Stop, stop, stop! Ik houd het niet meer vol. Overgevoelig ben ik nu”.

Met een tevreden glimlach liet José mij los en stond op. Daarbij rekte zij zich eens goed uit. Hoe verrukkelijk zij eruit zag. De tepels priemden door haar hemd heen. Mijn slap wordende lul richtte zich door het beeld weer op.

“He, dat ziet er goed uit. Kun je al weer zo snel?”

“Stijf worden wel, klaarkomen zal langer duren”.

“Dat past helemaal bij mijn plan.”

José stapte vervolgens over mij heen, zette aan iedere kant van mijn benen haar benen neer en ging op mijn blote benen zitten. Daardoor voelde ik dat deze dame zichzelf goed voorbereid had. Ze droeg geen slip en haar kruis was kletsnat. Aan mijn ogen zag zij mijn verrassing.

“Had je niet verwacht he? Man, de afgelopen nachten dacht ik alleen maar aan jou en ik moest het doen met mijn vingers. Ik kon niet wachten. Dit plekje is ideaal, ook voor een vluggertje als het moet. Want nu wil ik je in mij hebben”.

José trok mij nog een beetje af om ervoor te zorgen dat mijn lul keihard werd. Daarna schoof zij naar voren en stak haar benen tussen rugleuning en zitting. Zo kwam ze precies goed te zitten voor mijn lul. Haar heerlijke borsten drukten in mijn gezicht. Wat ben ik toch een gelukkige man. Ze richtte zich iets op, hield haar rok opzij en zei mij mijn lul voor haar kut te plaatsen. Toen zij dat voelde liet zij zich langzaam zakken. Nauwelijks merkbaar ging zij iets op en neer. Genietend sloot zij haar ogen. Ik voelde haar kut samenknijpen en ontspannen. Ik had alle ruimte om haar borsten te vatten, ze te strelen en knijpen en hard haar tepels te pakken. Telkens als ik in een tepel kneep, voelde ik haar kut samenknijpen.

In de verte kwamen mensen aangelopen. We keken even hoe onze kleren erbij lagen.

“Volgens mij lijkt onze houding erop dat ik gewoon op je schoot zit en verder niets. Mijn rok verbergt alles”. Alleen sloot José haar hemdje en deed zij een paar knoopjes dicht. Even later passeerde het echtpaar en met een “Goede middag” liepen zij door. We moesten een beetje giechelen. Spannend vonden we het wel. Terwijl José naar het weglopende echtpaar keek, begon zij mijn lul weer met haar kut te kneden. Toen het echtpaar wat verder weg was, begon zij haar heupen licht te bewegen. Ik stroopte haar hemd naar boven zodat ik een paar blote tieten te zien kreeg. Zo bleven we wel een half uur zitten. Het ene moment leek zij bijna stil te zitten en voelde ik alleen haar knijpende kut, het andere moment leek het of ze een rodeo op mijn lul deed. Afwisselend kneep ik in haar borsten of zoog aan haar tepels. Vooral als José iets achterover leunde met haar handen op mijn knieën, staken haar tieten en vooral haar tepels pronkend omhoog. Zo mooi. Toen begon José heftiger te bewegen. Ik voelde haar kut onregelmatig samenknijpen. Het tempo ervan nam toe totdat José een lange, ingehouden kreun liet horen.

“Was het lekker, schatje?”

“Ja…ah… ah… en ik ga nog even door, want je lul is nog steeds hard”.

“Ik vind het heerlijk wat je doet, maar om klaar te komen moet ik heftiger bewegen.”

“Laat mij nog even zo door. Ik zit zo te genieten! Mag jij mij daarna nemen zodat je gemakkelijk kunt klaarkomen”.

Daar had ik geen moeite mee. Na een paar minuten stond ze op. Ik vertelde haar dat ik haar achterlangs wilde nemen. José ging voorover gebogen achter de bank staan. Ik legde haar rok op haar rug. Ik keek tegen een prachtige kont aan. Ze spreidde haar benen, waardoor ik iets moest bukken om mijn lul goed voor haar kut te krijgen. Haar kut was zo nat dat mijn lul zonder moeite er in een keer ingleed. Onder het neuken kwam José omhoog om mij in een onmogelijk standje te zoenen, maar het lukte. Ik moest mijn aandacht erbij houden om te voorkomen dat mijn lul uit haar kut zou floepen. Dat gebeurde niet. Toen José weer voorover ging staan, concentreerde ik mij op het neuken. Dat moest wel, want binnen een uur nog een keer klaarkomen was voor mij een hele prestatie. Wild beukte ik mijn lul heen en weer in haar kut. Vooral als ik diep erin ging, voelde ik mijn gevoeligste plekje aan mijn eikel. Gelukkig kwam er niemand aan, want ik wilde klaarkomen. Langzaam begon het bij mij te borrelen. Nog een paar stoten en toen spoot ik de sperma bij haar naar binnen. Toen mijn lul er te snel uitfloepte, wachtte José geen moment. Snel draaide zij zich om, ging door de knieën en likte mijn lul schoon. Schokkend onderging ik de schoonmaakactie, zo heftig was het gevoel.

In de auto op weg naar haar huis vertelde José hoe heerlijk zij onze ontmoeting vond. Toen zij haar hand op mijn been legde, leek er wel een schok doorheen te gaan.

“Doe ik dat?”

“Meid, mijn zenuwen liggen direct onder de huid en zijn super gevoelig door vanmiddag. Iedere aanraking van jou is een superprikkeling. Zo lekker”.

“O, arme ziel” Zei José speels en wreef toen over mijn kruis. Ze merkte aan mijn reactie dat ik dat heel lekker vond. Zonder iets te zeggen, ritste zij mijn gulp open, viste mijn lul uit de broek en begon eraan te pijpen. Dat had ik niet verwacht. Snel werd mijn lul keihard. Alleen, hm… klaarkomen tijdens het autorijden… Een kilometer of tien bleef José mij pijpen. Vlak voordat wij haar dorp inreden, kwam zij omhoog en borg mijn zaakje weer netjes op. Bij haar thuis naar binnen gaan en de ‘klus’ afmaken zat er helaas niet in. Haar kinderen waren thuis.

Rossoberto

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *