Internetdate 3.2

()

Bij onze tweede ontmoeting was José volledig aan haar trekken gekomen. Ik moest nog geduld hebben en langer dan ik had verwacht. Allebei hadden we kinderen die ook sporten, we werkten allebei en José had ook regelmatig weekenddienst. Na de eerste twee ontmoetingen zagen we elkaar wel, maar altijd waren er kinderen in de buurt. José nam regelmatig opgenomen lievelingsmuziek mee, waarop we af en toe dansten. Een flauw beeldensetje van een boer en een boerin die aan elkaar vastgezet konden worden dankzij zijn lul en haar kut, maakte de bedoeling van José meer dan duidelijk. Ook met haar kleding maakte zij overduidelijk wat zij wilde. De ene keer droeg zij een halterhemdje, de andere keer een kort jurkje met een diepe V-hals of een brede boothals. Telkens was de aanzet van haar borsten goed te zien. Zij had snel door dat ik een borstenman was en ik had snel door dat zij hele gevoelig borsten en vooral gevoelige tepels had. Een korte aanraking zorgde er al snel voor dat haar tepels door de stof heen drukten.

Bij mijn buurman Harry vielen een keer de ogen uit zijn kassen toen hij even bij ons binnen was. José houdt wel van een uitdagend spelletje. Die dag had zij een truitje met veel knoopjes aan, dat een mooie aanzet van haar borsten liet zien. Met Harry’s gestaar maakte zij meer knoopjes los en ging zelf zover dat de randen van haar tepelhoven zichtbaar werden. Harry had het niet meer, onverrichte zaken moest hij terug. Met “Ik moet nu echt gaan want ik moet nog een klus klaren” verliet hij snel ons huis. José ’s vraag: “Welke klus, Harry?” bereikte hem niet meer, althans hij reageerde (bewust) niet.

Een andere keer had José een strak zittend, dun T-shirt met flinke boothals aan met niets eronder en dat maakte dat zelfs mijn 12-jarige dochter er een opmerking over maakte: “Je kunt je borsten wel erg goed zien, José”.

José reageerde met: “Je hebt helemaal gelijk, meid. Ik wil graag je vader een plezier doen en als jij later groot bent zal jij ook leren hoe je borsten te gebruiken”.

Drie jaar later kreeg José al gelijk. Mijn dochter kleedde zich anders als ze van een bepaalde mannelijke docent wat gedaan moest krijgen en dan ging haar cijfer weer iets omhoog of kreeg ze een herkansing.

Harry kwam ook – achterom – langs en aan de snelle draai van zijn hoofd was te zien dat ook hij zag wat mijn dochter zag.

“Mijn shuttle is bij jullie in de tuin gevallen en het hek was open, vandaar”, zei hij verontschuldigend.

“O, ik zie hem al liggen,” zei José, “ik pak hem wel even”.

Zogenaamd per ongeluk liep José iets te dicht langs de sproeier, waardoor haar T-shirt op de nodige plekken aan haar huid plakte. De vorm van haar borsten was nog beter te zien en bij één borst was het shirt ter hoogte van de tepel flink nat geworden en leek zij wel naakt. Hakkelend bedankte Harry en verliet snel te duin.

“Die shuttle niet weer over de schutting laten komen, he Harry,” kreeg hij van José nog plagend te horen.

Na een paar weken hadden we eindelijk de gelegenheid om een weekend langer samen te zijn. Haar en mijn kinderen waren uit logeren, zodat we het hele weekend heerlijk voor ons samen hadden. Nou ja, hele weekend, allebei moesten we zaterdag onze kinderen nog begeleiden bij het sporten, nog wat in het huis doen en daarna de kinderen wegbrengen, waardoor het al bijna zes uur was eer José bij mij was. En José bleek ook tijd voor zichzelf nodig gehad te hebben. Zij droeg een lange, aubergine kleurige jurk, die mooi strak op haar lijf zat. De jurk had dunne spaghettibandjes en een diepe ronde hals, waardoor veel borst te zien was. De concurrentie met Salma Hayek zou zij zonder problemen aan kunnen. Dankzij de dunne stof deinden haar borsten licht maar prachtig op en neer. De stof was zo dun, dat de tepels goed te zien waren. De donkere stof verborg ze nog een beetje. Aan beide kanten had de jurk een lange split die haar prachtige benen tijdens het lopen sexy toonden. José had zich prachtig opgemaakt, ik verdronk in de uitgekiende opmaak van haar ogen, zo mooi de amandelvorm accentuerend en ze droeg een heerlijk luchtje dat wel aanwezig maar niet opdringerig of te zwaar aanwezig was. Aan haar voeten droeg zij een paar schoentjes met hoge stilettohakken, die ervoor zorgden dat haar houding heel sexy was. Ik was even sprakeloos en José ’s lachje maakte duidelijk dat ze dat al een compliment vond.

“Meid, wat zie jij er mooi uit!” kwam er na enige stilte eindelijk uit. “Je maakt me letterlijk sprakeloos. Wat zal ik vanavond met je pronken”.

Als dank sprong zij mij om de nek en zoende mij intens. Minutenlang was het een zoen met alleen de lippen. Toen we elkaar loslieten en elkaar weer grepen voor de volgende zoen gleden onze tongen in elkaars monden en tongden we elkaar rustig, niet als een paar wilde tieners die een snelheidsrecord lijken te willen breken. Haar over de rug en billen strelend voelde ik geen randjes van een slip. Het was mij duidelijk; José droeg alleen de jurk en de mooie schoentjes.

“O meid, wat voel jij heerlijk aan. En van je zoenen krijg ik nooit genoeg,” zei ik.

“O, Gert, ik vind het zo fijn dat jij daar ook van houdt. In zoenen kun je zoveel gevoel leggen. En blijf mij complimentjes geven. Die heb ik in vorige relaties zo gemist”.

Ze stapte wat terug en met mijn handen in haar handen bekeek zij mij.

“Wat zie jij er mooi uit in dat pak, zeg. En wat toevallig dat jij bijna dezelfde kleur aan hebt als ik. Wat hangt dat pak soepel en mooi om je heen. Lekkere stof. Heeft vast een vrouw je bij geholpen”.

Dat moest ik beamen. Ik vertelde van een studente, een hele mooie studente van mijn school, die stage liep in de winkel waar ik het pak had gekocht. Het was rustig in de winkel, dus had ze alle tijd voor mij, ook was zij op dat moment de enige verkoopster die er was. Na een paar kostuums gepast te hebben, had de studente gezegd dat ik het gordijn wel open mocht laten want er was toch niemand en dan kon zij meteen zien of het goed zat. Zij begon mij zelfs te helpen met het aan en uitkleden, streelde af en toe over het kostuum om het mooi te laten vallen. Dat had toen een ander effect op mij en de stagiaire had dat gemerkt en zonder enige gene had zij haar hand op mijn kruis gelegd en vroeg mij met een vette knipoog: “Bevalt onze service jou?”

Dat kon ik alleen maar beamen en iets brutaler vroeg ik: “Hoe uitgebreid is jullie service?”

In woorden kreeg ik toen de vraag niet beantwoord, in daden wel. Ze zakte door haar knieën, viste zomaar mijn enigszins stijve lul uit mijn onderbroek en pijpte mij heerlijk. Toen mijn lul begon te kloppen stopte zij met pijpen, ging op de toonbank zitten en spreidde haar benen. Ze bleek geen slip (meer?) aan te hebben. Beffend verwende ik haar kut en binnen een minuut moest ik ermee stoppen. Ze wilde achterlangs geneukt worden. Hoewel ik dacht: “Als ik hier maar geen problemen mee krijg” heb ik haar heerlijk genomen. De studente kwam snel klaar, ik mocht langer genieten.

Met; “kortom het is een kostuum met een erotische geschiedenis,” sloot ik het vertellen over de gebeurtenis af.

“Dan spreken we af dat als je geil bezig wilt zijn, jij in het vervolg dit kostuum draagt,” was José ’s reactie.

Nog even thuis wat drinken en al in de beslotenheid van elkaar genieten zat er nu niet in. Om half zeven had ik een tafel gereserveerd.

In het restaurant werden we fantastisch bediend. Niet alleen omdat zij mij kennen, maar meer nog door José ’s sexy uitstraling. Van dat uitzicht wilden de mannen wel genieten. Achter haar staand werd haar glas menigmaal maar voor een kwart gevuld. Zo hadden ze een mooie inkijk in haar decolleté. José vond die aandacht maar wat fijn. Anders draag je zulke jurken niet.

Onder al die aandacht liet ik haar ook van mijn strelingen genieten. De hoge splitten verleenden mij gemakkelijk toegang tot haar prachtige benen. Af en toe hield zij haar ogen lang dicht om extra te genieten. Ondanks het restaurant was het voor haar geen probleem om de benen licht te spreiden, zodat ik de binnenkant ervan kon strelen. Langzaam gleed mijn hand omhoog. Zo ver dat ik ook haar kruis raakte. Ik kon voelen dat zij genoot; het was daar kletsnat. Toen ik over haar klit streelde kwam José met een schok rechtop zitten en staken haar borsten nog fierder vooruit. Haar tepels verraadden haar opwinding. Een licht kreuntje kon ze niet onderdrukken. Ze wist hoe ver zij was, hoe groot haar opwinding was.

“Niet hier, Gert, niet waar al die mensen bij zijn”.

Toen ik toch nog plagend even doorging haalde zij mijn hand weg met de opmerking:

“Heb geduld. Thuis mag je het afmaken. En ik zal jou laten genieten, mannetje. Ik geniet al van de gedachte wat ik met je ga doen”.

Een beetje licht in onze hoofden door het wijnarrangement bij het viergangenmenu kwamen we tegen elf uur thuis. Als afsluiter hadden we in het restaurant allebei een dubbele espresso (geen cornetto) genomen en die koffie maakte ons langzaam weer helder. Na binnenkomst liepen we gelijk naar boven. We wilden elkaar voelen en verwennen. Dat kon niet langer uitgesteld worden.

In de slaapkamer duwde José mij op bed en ‘beval’ met te blijven zitten. Uitdagend liet zij de spaghettibandjes van haar schouder glijden. Met haar handen hield zij de stof nog voor haar borsten. Swingde een beetje heen en weer en liet toen de jurk los. Door de soepele stof gleed de jurk van haar borsten af, eventjes bleef die nog op een tepel hangen en toen stond José volledig naakt in al haar schoonheid voor mij. Ik hielp haar bij het uit de jurk stappen, haar stiletto hakjes hield zij aan. Met mijn mond zo dicht bij haar kruis likte ik snel over haar kutje. Als een pijl wees de punt van haar secuur geknipte schaamhaar aan waar ik moest zijn. De opwinding was groot bij haar, want zij liet mij verder gaan. Licht spreidde zij haar benen, zodat ik haar klit goed zag. Als een klein lulletje stak die naar voren. Ik hapte die in mijn mond en begon erop te zuigen. Meteen verhoogde het tempo van haar ademhaling. Haar lichte gehijg ging snel over in heftig kreunen. Zij hield het niet meer, duwde haar kruis harder tegen mijn mond en meteen volgde een lange grom van heftig klaarkomen.

Ze duwde mij van haar af. Achterover zittend keek ik vol bewondering naar dat prachtige lijf voor mij. Ik zag prachtige, licht gekromde benen bedekt door een mooi huid die licht gebronsd was. De benen stonden iets in spreidstand, waardoor de glinstering van haar kut mooi te zien was. Uitdagend had zij haar handen in haar zij gezet. Die houding maakte dat ze er nog slanker uit zag. Boven haar gladde buik zag ik de prachtigste borsten ooit. Vol, cup D schat ik, mooi rond en stevig maar duidelijk natuurlijk en erop een paar grote, donkere tepels die hard van opwinding waren en parmantig naar voren staken. Terwijl ik haar zo bewonderend bekeek, bleef zij mij met een licht getuit mondje aankijken.

“Wat ben jij mooi. Zo mooi heb ik nog nooit gezien. Je ziet er echt niet uit als een veertiger. Veel meiden van rond de dertig zullen jaloers op jouw lijf zijn. Hier kan ik mijn handen echt niet van af houden”.

“Zal je toch moeten” reageerde José, “want nu ga ik doen wat ik je in het restaurant beloofd heb. En jij, jij mag niets doen, helemaal niet, je mag alleen mijn verwennerij ondergaan”.

“Maar ik wil jou ook kunnen verwennen”.

“Maak je niet druk, ik denk heus ook aan mijn eigen genot. Hup, hup, en nu omhoog en op je benen”.

Eerst trok zij mijn colbert uit, knoopte rustig het overhemd los. Ze maakte tergend langzaam de riem los, knoopte mijn broek open en trok mijn riem los. Onderwijl zoende zij mij bij elke handeling. Soms vertraagde een handeling, want dan zoende zij mij extra lang. Iedere poging van mij haar aan te raken pareerde zij door mijn hand of arm weg te drukken. Zij zakte door haar knieën en trok mijn broek naar beneden. Met haar hand streelde zij mijn kruis door de stof van mijn onderbroek heen. Mijn toch al stijf geworden lul werd er harder en harder door. Mijn “trek mijn onderbroek ook uit” negeerde zij en plagend bleef zij mijn lul strelen. Mijn benen licht krabbend ging zij met haar handen langzaam omhoog. Via de pijpjes verwende zij mijn liezen ook krabbend. Gek werd ik ervan. Na minuten zo plagend verwend te zijn, trok zij eindelijk mijn onderbroek naar beneden. Meteen zoende zij de eikel van mijn naar vrijheid smachtende lul. Ze gleed een paar keer met haar mond over mijn lul, waardoor die nog harder werd. Daarna deed zij ook mijn schoenen en sokken uit, trok het hoopje kleren onder mijn voeten vandaan en met een onverwacht duwtje plofte ik op bed.

Als een slang gleed José over mij heen. Met haar borsten gleed zij over mijn keiharde lul. Een paar keer ging zij heen en weer; zachtjes naar boven, drukkend naar beneden. En verder gleed zij. Haar kut was eerder bij mijn lul dan haar mond bij de mijne. Ze gleed met haar voelbaar natte kut over mijn lul, maar liet hem er niet in glijden. Hoe meer moeite ik deed bij haar erin te komen, hoe meer moeite zij deed om het te ontwijken. Het enige wat zij deed was met haar kut over mijn lul glijden. Gek van frustratie werd ik. Mijn opwinding nam toe en toe. Verder gleed zij naar boven en haar mond bereikte eindelijk de mijne. Eerst liefdevol en toen nat en geil zoende zij mij. Haar tong ‘keek’ in alle hoeken van mijn mond. Wat zoent zij lekker. En verder gleed zij met haar nog steeds natte kut over mijn buik. Even pauzeerde zij toen haar tepels boven mijn mond hingen. Om beurten hapte ik ze in mijn mond en zoog er flink aan.

“Jeetje, Gert, wat doe je dat lekker. Ik voel mijn kut volspuiten?”

En verder gleed ‘mijn’ slang naar boven, met haar kut over mijn borst. Tot haar kutlippen mijn mond bereikten. Zachtjes drukte zij die op mijn mond en nu ging mijn tong aan het werk. Eerst over de buitenkant, daarna over de binnenkant van haar kutlippen. José veranderde ondertussen voortdurend de druk en de hoek, waardoor zij, zoals zij al had gezegd, echt ook aan haar genot dacht. Maar toen ik haar klit in mijn mond had werden de bewegingen miniem. Afwisselend zoog en likte ik aan haar klit, hard en zacht variërend. Boven mij hoorde ik het gehijg toenemen, zag ik haar borsten bij het inademen grootser worden. Wat geil! Totdat haar benen begonnen te trillen en een langgerekte kreun volgde. Met een diepe stem bromde José: “Wat was dit lekker Gert!”

Langzaam zakte zij weer naar beneden, met haar van geilheid druipende kut voelde ik haar een natte streep over mijn borst trekken. Weer werd mijn mond op haar tepels aan het werk gezet. Die tepels moest ik nu langer verwennen dan toen zij naar boven gleed. Afwisselend kneep ik met mijn handen in haar borsten en tepels of ik zoog erop. Na een paar minuten zei José.

“O… ho, ik ben er al weer helemaal klaar voor. Als jij op mijn tepels zuigt, lijkt het wel of een spuit in mijn kut open gezet wordt. Ik wil meer van je”.

Even bleef haar mond bleef op de mijne hangen en weer zoenden we elkaar. Daarna zakte zij verder tot haar kut mijn lul had gevonden. Eerst gleed José nog een paar keer over mijn lul heen. Mocht die iets slapper geworden zijn, nu was hij zeker weer op oorlogssterkte. Zonder haar handen te gebruiken gleed mijn lul gemakkelijk in haar kut. Haar kutspieren gingen meteen over tot actie en kneedden mijn lul. José richtte zich op en langzaam bereed zij mij. Ik wilde sneller, zeker met dat prachtige uitzicht van licht op en neer deinende borsten. Het mooiste uitzicht wat ik wensen kon. Nu wilde ik klaarkomen, maar dan moest ik wel in een hoger tempo bereden worden. Weer remde José mij af. Zij is en was de baas. Ik was te goed geweest door in te stemmen. Ik dacht nooit klaar te komen. Ondertussen hoorde ik haar ademhaling al weer zwaarder worden. Ik voelde haar kut steeds vaker samentrekken. Hoewel ze nog maar een paar minuten geleden op mijn mond was klaargekomen, leek zij nu al weer zover te zijn. Hoog begon zij te gillen, haar kut kneep niet meer pulserend maar zat de hele tijd strak om mijn lul. Het is niet mijn stand om snel klaar te komen, maar dit keer leek het te gebeuren. José kwam gillend klaar. Nu ik nog. Met een paar stoten…

Tergend stapte José van mij af, mij met een stout lachje aankijkend: “Zie je wel dat ik aan mijzelf denk? Jij moet ondertussen gek van verlangen zijn”.

Dat was veel te zuinig uitgedrukt. Ik pakte haar beet en gooide haar terug op bed. Lachend liet zij het gebeuren. Lachen is meestal een afleiding die enorm averechts op geilheid reageert, maar ik was nu zo heet en wilde zo graag klaarkomen, dat mijn lul niet in stijfheid inboette. José wist wat ik wilde. Zij spreidde haar benen maximaal en vouwde zich dubbel, waarbij zij haar knieën naast haar oren legde. Zo had ik maximaal ingang tot die heerlijke kut van haar. Gemakkelijk gleed mijn lul in de wijde, kletsnatte opening. Ik zette mij in een heel inspannend maar wel mijn lekkerste stand. Ik steunde op mijn armen, strekte mijn benen zodat ik alleen op mijn tenen steunde en toen begon ik haar te bereiden. Als ik zo heet en opgewonden ben als nu, is dit zware standje voor mij de heerlijkste manier om klaar te komen. Ik weet dat het gemakkelijk lukt en door mijn benen ook nog iets te spreiden kwam mijn plasbuis of beter, spermabuis geheel vrij te liggen. Na tien keer beuken begon het borrelen in mijn tenen. Het leek wel of mijn zaad daar vandaan kwam. Langzaam zocht het een weg naar boven. Steeds zwaarder begon ik te kreunen,

José moedigde mij aan: “Ja, dit vind jij lekker he, ik zie het aan je, o toe maar, wat zie jij er zo heerlijk geil uit, o, spuit me vol schatje, ik wil heel je lading, ja toe maar, toe maar” en toen kwam ik klaar, kreunde zo zwaar dat ik erna een hese stem zou hebben. Stoot na stoot volgde en iedere keer spoot ik haar voller met mijn zaad. Pfff… uitgeput stortte ik op haar neer. José sloeg haar armen en benen om mij heen.

“Mmm, ik ruik je geile vrij-zweet, zo lekker!” Toen ik mij van haar afrolde, zocht zij meteen mijn nog niet slap geworden lul op.

“Ga je lekker schoonlikken”, zei ze. Haar mond nu op mijn lul was te veel. Die was zo overgevoelig, ik kon haar tong niet meer aan. Het gevoel was te heftig. Gauw zoog José nog een paar keer aan mijn lul voor het laatst zaad en toen was ik finaal kapot. Maar wel op zo’n lekkere manier.

Allebei uitgeput van inspanning vielen we in elkaars armen in een diepe slaap zzzzzzzz

Rossoberto

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *