Internetdate II

()

Via internet wilde ik op zoek gaan naar een leuke vrouw. Ik heb vele leuke vrouwen ontmoet en uiteindelijk ook de ware. Maar wat ik daar meemaakte. Voer voor meerdere erotische verhalen. Mijn eerste ontmoeting was met Anneke.

In het begin van mijn internet-daten wilde ik goedkoop klaar zijn en bezocht ik gratis sites. Daar kwam ik niet verder dan mailen en een enkel telefoongesprek. Die gesprekken waren al niet meer gratis, mijn telefoonrekening schoot omhoog door de extra betalingen. En die dames leken me vooral aan het praten te willen houden. Fake dus. Ik ging op zoek naar een betrouwbare site, waarvoor je wel moest betalen. Na een avondje zoeken kwam ik uit op Relatie-planet.

Voor mijn profiel zocht ik een goede foto met een juiste tekst. Niet te veel woorden, maar wel informatief. Ik maakte erin duidelijk dat ik een dame zocht die van aanraken houdt en gevoelens gemakkelijk uit.

Voordat ik op profielen reageerde kreeg ik al reacties van enkele dames. Zo ook van een zekere Dominique uit Deventer. Tijdens het mailen en chatten leek het mij een leuke dame. Toen ik na enkele weken de stap naar een telefoongesprek durfde te zetten, was Dominique al na een paar woorden niet interessant meer.

“Naast zo’n stem moeten lopen? Verschrikkelijk, ik niet!” dacht ik. Na die ervaring besloot ik; als het schrijven tot een positieve indruk leidt, dan met een week bellen. Als ook het telefoontje bevalt, dan ook meteen een afspraak maken. Want dan pas merk je of een vrouw niet alleen fysiek maar ook als persoonlijkheid je interesse kan opwekken en vasthouden. Zo had ik snel enkele dates, die door de telefoon interessant leken, maar waar geen klik mee ontstond.

Begin oktober kwam ik in contact met Anneke. Zij was een mooi blondine, die een paar jaar jonger is dan ik met een stevig baan bij een ministerie. Voor voorbereiden van Europese verdragen moest zij regelmatig naar Brussel. Kortom, zij leek mij een slimme meid waarmee ik ook interessante gesprekken zou kunnen voeren. Ze bleek dezelfde opvatting te hebben als ik over elkaar benaderen; niet te lang heen en weer schrijven maar gauw bellen. De vierde dag spraken we elkaar al telefonisch. Bij het praten was er een klik. Toen was een afspraak snel gemaakt. Dat werd bij hotel Vinkeveen, vlakbij de oprit. Het is tegenwoordig gesloten, geloof ik.

Fris gewassen, glad geschoren en goed gekleed toog ik op een donderdagavond naar Vinkeveen. Ik was er vroeger dan afgesproken. Er stonden maar een paar auto’s op de parkeerplaats. Het café was al leeg, terwijl het nog geen half negen was. Een gunstige bijkomstigheid. Kregen we geen nieuwsgierige blikken. Aan de linkerkant stonden tafeltjes bij bankjes, die in een nisje waren ingebouwd. Ik vroeg een kop koffie en bracht daarmee de resterende tijd af. Ik voelde de spanning in mijn lijf. Zou Anneke er echt zo leuk uitzien als op de foto? En hoe zou ik op haar overkomen? Dat zij gemakkelijk kan praten had ik al tijdens het telefoongesprek gemerkt. Maar hoe zou zij zijn wat aanraken betreft? Spannend!

Precies op tijd kwam Anneke het café ingelopen. Ik moest even slikken. Wat een verschijning. Ze zag er mooier uit dan op de foto en had dezelfde lach. Zij had een strak zittend, hoog sluitend, zwart truitje aan met een strakke, zwarte broek. Haar vormen kwamen daardoor helemaal tot hun recht; slank met een iets bollend kontje en borsten cup C.

“Anneke, I presume” opende ik het gesprek.

Met een lachje van herkenning van de woordkeus reageerde zij: “Leuk je te ontmoeten, Gert”

We gaven elkaar een hand en zoenden elkaar op de wangen. Echte zoenen, ook van haar, niet van die kusjes in de lucht. Al weer een pluspunt.

Ik bestelde voor ons tweeën koffie en toen zetten wij ons naast elkaar neer op de bank. Omdat het zitvlak nogal diep was zaten we meteen wat onderuit gezakt. Een voorbode?

Net zoals door de telefoon volgde een zeer geanimeerd gesprek. Natuurlijk ging het over en weer eerst over elkaars achtergronden, waarom we op Relatie-planet terecht zijn gekomen, welke hobby’s we hebben en langzamerhand ook op wat we belangrijk vinden in de ander. Ik hoefde niet te vertellen dat gemakkelijk aanraken een criterium is. Anneke raakte mij eerst aan door haar hand op mijn arm te leggen. Dat voelde als een zindering. Dat merkte zij. Vragend keek zij mij aan.

“Een beetje gespannen”, zei ik, “maar je aanraking is heel fijn, precies wat ik zoek.” Dat ontlokte bij Anneke een vraag en legde ik mijn criterium uit.

“Wat fijn dat je dat zo open en eerlijk vertelt”, zei ze en streek daarbij over mijn dijbeen. Nu kon ik niet meer achterblijven. Ik vind gestreeld worden fijn en zelf strelen nog fijner. Zacht streelde ik ook haar dijbeen. Om gemakkelijk, naar mij toegedraaid te kunnen zitten, had zij haar been opgetrokken en iets naar mij gelegd. Ik streelde haar daardoor over de binnenkant van haar dijbeen en dat voelde al meteen intiemer. Dat voelde voor haar ook zo. Ze ging rechtop zitten en een oef… kwam uit haar mond.

Ik zei “O, sorry, zo intiem meteen had ik het niet bedoeld”, maar dat vond Anneke allesbehalve vervelend.

“Nee, joh, geen sorry, juist heerlijk. Maakt het meteen gemakkelijker” waarna zij haar hand over mijn borst streelde.

Wij keken elkaar diep in de ogen en voelden allebei een klik. Onze gezichten gingen naar elkaar toe en zachtjes zoenden wij elkaar. Ondertussen rustte mijn hand op de binnenkant van haar dij. Toen onze monden elkaar loslieten, hielden we allebei nog een moment de ogen gesloten. We zagen dat van elkaar. Anneke legde haar arm om mij heen en ik om haar en we drukten ons naar elkaar toe. Onze lippen raakten elkaar weer. Al snel openden we onze monden en zochten onze tongen elkaar. Eerst rustig, daarna wilder. We streelden elkaars gezichten.

Onze liefkozingen werden door de ober verstoord met een “Ahum”. Hij wilde de bar sluiten en of we nog wat wilden drinken. We bestelden allebei een glas wijn en ik rekende meteen alles af. Kon hij weg. Wij mochten blijven zitten zolang we wilden. Bij het vertrek zou de deur automatisch in het slot vallen. Het leek erop dat het hotel vaker voor ontmoetingen gebruikt wordt. Toen de ober de wijn had neergezet, leek het er even op dat hij onze betovering verbroken had. Onze hoofden licht schuddend keken we elkaar aan.

“Wat gebeurt er toch met ons?” zei ik. “Zo verrassend dat het meteen zo goed voelt met je”.

“Ja, het overdonderde mij ook” reageerde Anneke, “en ik laat mij nu niet door die ober het gevoel ontnemen”, waarop zij mijn gezicht beetpakte, naar zich toe trok en mij weer volop zoende. Ik wilde haar nu omhelzen, maar omdat ik zo voorover zat, schatte ik de afstand tot haar verkeerd. In plaats van mijn hand op haar rug te leggen, kwam hij op haar borst terecht. Ik schoof de hand weg, maar Anneke pakte die resoluut vast en legde die terug.

Het zoenen onderbrekend zei zij: “Je mag mijn borsten al heerlijk strelen. Ik vind dat lekker en het voelt al zo goed bij jou”.

Zachtjes streelde ik haar zachte rondingen. Toen pas voelde ik dat zij geen bh droeg. Haar tepels waren snel gevonden en een kneepje erin vertelde mij dat zij het heerlijk vond. We wilden weer met de ruggen tegen de achterwand leunen, maar door het diepe zitvlak werd het meer onderuitgezakt liggen. We rolden naar elkaar toe. Anneke sloeg haar been over de mijne. Zo liggend bleven we elkaar langdurig zoenen en strelen. Het fysieke verlangen nam toe. Ik streelde haar benen volop. Zij verlegde zich iets, waardoor zij meer op haar rug kwam te liggen. Zij spreidde daarbij haar benen enigszins en kon ik de binnenkanten van haar benen strelen. Haar kruis nog omzeilend ging ik met mijn hand omhoog. Gemakkelijk kwam ik onder haar truitje en voelde ik haar zachte huid. Plagend kietelde ik haar licht, wat een kreuntje tijdens het zoenen ontlokte. Nog hoger ging mijn hand. Hij werd niet tegengehouden. Ik kwam op een borst en voelde toen goed hoe enorm haar tepel gezwollen was.

Zacht en hard kneep ik in haar tepels. Dat leidde tot actie bij haar. Haar strelende hand zocht nu mijn kruis op. Snel en gemakkelijk vond ze mijn half-harde lul. Heerlijk streelde zij eroverheen, totdat die echt hard was geworden. Ze varieerde de druk tijdens het strelen; zachtjes naar boven, steviger drukkend naar beneden. Wat werd ik daar geil van.

Ik trok haar truitje verder omhoog en ontblootte haar borsten. Het kon allemaal. Toen ik die enorm stijve tepels zag, moest en wilde ik mijn mond eromheen sluiten. Dat Anneke hier opgewonden van werd, merkte ik niet alleen aan haar gehijg maar ook aan haar hand op mijn kruis. Zij stopte het strelen, knoopte de broek los en trok de rits naar beneden. Haar hand dook mijn slip in en pakte mijn harde lul. Ik kreunde “oh… ho…” en trok mijn buikspieren aan. Anneke veranderde van houding. Boog zich voorover en nam mijn lul in haar mond. Dit had ik op de eerste date helemaal niet verwacht. Mijn bloed kookte en stroomde op topsnelheid door mijn aderen. Wat kon die meid pijpen. Na al dat gestreel stond mijn lul al op springen. Deze behandeling maakte het onhoudbaar.

“Ga zo nog even door en dan zit je mond vol” zei ik tegen Anneke. Voor haar was dat geen reden om de behandeling te stoppen. Haar hand ging dieper mijn slip in en begon mijn ballen te kneden. Mijn gekreun en ademhaling namen toe. Zij bleef doorgaan met pijpen, wisselde lange en korte halen af, gebruikte haar lippen om de druk te variëren, liet haar tong over mijn eikel gaan. Gek werd ik ervan. Toen voelde ik het komen, alsof het uit mijn tenen moest komen. Ik voelde een stroom langs de binnenkant van mijn benen en door mijn lies komen. Haar mond spoot ik helemaal vol. Anneke knoeide geen druppel. Toen ik uitgeschokt was, kwam zij overeind, keek mij aan en opende haar mond een beetje. Mijn sperma was goed zichtbaar. Alles slikte zij door.

Nu wilde ik Anneke verwennen, maar die kans kreeg ik niet. Niet van haar (bewaren voor een volgende keer) en niet van terugkerende hotelgasten. Iemand probeerde een sleutel in het slot van de voordeur te krijgen. Voor ons reden om naar huis te gaan. Allebei hadden we oppas en allebei hadden we afgesproken voor middernacht terug te zijn. Op de parkeerplaats namen we afscheid. Anneke zei: “Als we nu thuis geweest waren, had je mij moeten nemen. Hard erin rammen en maar beuken. Weet je vast wat ik van je verwacht bij de volgende date”.

Drie dagen later zagen we elkaar weer. Ik had oppas geregeld, zij had haar kinderen uit logeren gestuurd. Toen ik bij haar binnenkwam was het niet eerst keurig gedag zeggen, een kopje koffie drinken en het huis bekijken. Nee, niets van dat alles. Mij viel het al op dat Anneke een badjas droeg en net van onder de douche gekomen was. Zij wist niet hoe snel zij mijn jas uit moest krijgen, sleepte mij naar boven, naar de slaapkamer. Zij ontknoopte haar badjas en stond naakt voor mij. Mijn uitkleed tempo leek haar niet snel genoeg te gaan. Mijn kleren lagen door de kamer heen. Toen ook ik bloot was, zag zij dat mijn piemel nog maar half-hard was. Zij nam hem in haar mond en zoog eraan alsof haar leven er vanaf hing. Snel kreeg ik een enorme stijve. Anneke ging achterover op bed liggen en commandeerde: “Rammen. Niet lief en zacht. Nee, gewoon meteen erin rammen en hard heen en weer gaan”.

Wat was zij heet. Zij leek een wilde kat. Ik ramde erop los. Het is niet mijn stijl, maar als zij het lekker vindt. Na een paar minuten voelde ik haar al samentrekken. Een prachtgezicht om haar klaar te zien komen. Haar buik lijkt nog slanker, haar borsten priemen nog meer naar voren. Grote ogen zet zij op. Ik wilde stoppen, maar dat was niet haar bedoeling. Ik moest door blijven gaan. Hard en ruw. Meerdere keren kwam zij klaar. Het hield pas op toen ik was klaargekomen. Uitgeput was ik. Maar wat is uitgeput klaarkomen lekker zeg.

Iedere keer zo vrijen heeft niet mijn voorkeur. Ik hou van voor- en naspel, van variatie en ook zachte en liefdevol vrijen. Niet alleen maar kort en snel rammen. Dat was wel Anneke’s voorkeur. Iedere keer dat we samen kwamen begon het hard en ruw. Soms volgde dan ook nog zacht met voor- en naspel.

Onze relatie duurde tot en met de kerst. We zagen eerder al aankomen dat de seks onvoldoende was voor een blijvende relatie. We hadden goede gesprekken met elkaar, maar onze interesses verschilden veel. Toen het nieuwe eraf was, nam de belangstelling voor elkaar af, bij Anneke nog meer dan bij mij. We hadden afgesproken tot kerst door te gaan en dan te bezien. Maar ik hakte eerder de knoop door. Alleen de kerstafspraak bleef staan. En dat was maar goed ook. Allebei waren we eerste kerstdag naar de schoonouders van onze exen geweest. Voor ons allebei was dat een kutdag geworden. Dat gevoel wilden we allebei kwijt. Niet door kwaad op elkaar te zijn, maar door erover te hebben. ’s Avonds doken we samen de koffer in. Met mijn kwaadheid in mijn lijf vond ik het toen lekker om niet zacht maar ruw te doen. We rukten de kleren van elkaars lijf. Anneke ging meteen weer op haar rug leggen, maar nu commandeerde ik haar: “Op je knieën en je benen gespreid”.

Zij kende het standje, mijn ruwheid verraste haar. Een pijnscheut leek door haar heen te gaan.

“Klootzak!” kreeg ik te horen. En ook: “Ga door, ga door!”

Wild ramde ik door, zo geil en kwaad was ik. Na een paar stoten hoorde ik al. “O ja, o ja” en voelde ik haar verkrampen. Om de twee minuten kwam zij klaar. Na haar vierde keer kwam ook ik klaar. En hoe. Uitgeput rolde ik van Anneke af.

“Was het lekker, jongen”.

“Wat ben jij een beest, zeg. Je bent vier keer klaargekomen.”

“Nee, zes keer” was haar reactie. “Ik weet niet wat mij overkwam. Dit heb ik nog nooit meegemaakt”.

Rossoberto

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *