Internetdate I

()

Via internet wilde ik op zoek gaan naar een leuke vrouw. Ik heb vele leuke vrouwen ontmoet en uiteindelijk ook de ware. Maar wat ik daar meemaakte. Voer voor meerdere erotische verhalen. Mijn huishoudelijke hulp Nadia verraste mij nog voor de eerste date. Met mijn huishoudelijke hulp, een jonge meid van 28 jaar oud, besprak ik allerlei zaken, ook persoonlijke en emotionele en zo ook mijn plan van internet-daten. Zij verraste mij toen we en keer mijn slaapkamer flink onder handen namen. We stonden naast elkaar te kijken hoe het anders in te richten. Zij sloeg haar arm om mijn middel. Verrast en met een vragende blik keek ik haar aan.

“toen jij over je plan vertelde om via internet een date te zoeken, zette dat mij aan het denken” en meer zei zij niet. Ze verstevigde de omhelzing en legde haar hoofd tegen mijn borst en keek naar mij op. ‘wat moet ik hier nou mee’ dacht ik.

Nadia is een leuke en knappe meid, maar 20 jaar jonger dan ik. Ik kan goed met haar praten, maar aan een relatie met haar heb ik nooit gedacht. Haar gezicht is knap met mooi bruin, sluik vallend haar, ze heeft een gave huis, mooie benen en een stevig kontje. Haar borsten zijn echter klein; net een b-cup. Wel zag ik haar tepels soms stevig door een t-shirt heen prikken. Bovendien is zij streng gelovig. Zij had nog nooit een vriend gehad en vrijen is iets dat je pas doet als je getrouwd bent. Terwijl ik juist denk dat een relatie een kans maakt als je elkaar ook seksueel aantrekkelijk vindt en dan moet je wel eerst gevreeën hebben. Bovendien ben ik atheïst. Kortom te veel beperkende aspecten om met haar een relatie aan te gaan. Haar initiatief bracht mij echter in verwarring. En natuurlijk voelde ik het als een compliment dat een zoveel jaren jongere meid wel met mij een relatie leek te willen.

Terwijl ik over haar nadacht streelde haar vrije hand mijn gezicht en rekte zij zich naar boven met de lippen getuit. Na een paar jaar geen relatie vond ik haar aandacht zeer prettig. Ook ik legde een arm om haar middel, voelde haar zachte huid dat net boven de broeksriem bloot lag en gaf toe aan haar uitnodigende lippen. Een paar keer zoenden we elkaar zacht. Zij zoende lekker.

“Dat kun je wel, lekker zoenen” zei ik.

“ik mag dan nog geen relatie hebben gehad, een paar vriendjes heb ik wel gehad en daarmee heb ik wel leren zoenen.”

“Maar verder is het nooit gekomen” stelde ik meer dan dat ik het haar vroeg.

“Nee! Je weet al dat ik pas ga vrijen als ik getrouwd ben.”

“En intiemer strelen? Over je buik of je borsten? Of nog lager misschien?” waarbij ik zogenaamd dreigend mijn hand over haar buik naar beneden liet glijden. Stevig en duidelijk pakte zij mijn dalende hand en zei ze: “nee, ook dat niet. Verder liet ik het nooit komen, bang dat ik de verleiding niet zou kunnen weerstaan en met mijn eigen geweten in botsing zou komen”.

“Maar je bent zo mooie en leuke meid. Zou toch zonde zijn dat je door je geweten alleen blijft? Volgens mij zijn er genoeg jongens die op jou zouden vallen en die jij ook leuk vind”.

Die opmerking bracht haar in verwarring. “denk je?”

“zeker weten!”

“maar ik heb helemaal geen ervaring. Ik wil niet meteen in bed duiken. Ik weet niet hoe ik het zou moeten aanpakken”.

“kan ik mij voorstellen met je geloof als sturing. Maar zonder ervaring op te doen loop je het risico dat je ook een jongen treft die niet weet hoe je moet beginnen en komt de teleurstelling in de huwelijksnacht.”

Daarop gaf ik haar een licht zetje, waardoor Nadia achterover op het pas opgemaakte bed viel. Met een uitdagende blik, haar hoofd omhoog knikkend, keek zij mij aan. Ik keek diep in haar ogen terug. Zij moest haar eigen grenzen verleggen. Dat zou ik niet doen. Uitnodigend klopte zij met haar rechterhand op het bed. Rustig kwam ik naast haar liggen. Meteen rolde zij op mij en zoende mij. Eerst met de lippen, maar van tongen had zij ook gehoord. Als een wildebras vloog haar tong ik mijn mond in het rond.

“ho, ho, rustig”, waarna ik haar tongde en haar tong weer bij mij naar binnen liet. Zij leerde snel. Deze nieuwe ontdekking beviel haar. Zeker een kwartier zoenden we elkaar. Omdat zij op mij lag, streelde ik haar rug. Eerst over haar kleren heen. Streelde haar billen. Ging onder haar hemdje en streelde en krabde licht haar blote rug.

“o… lekker!

Ineens ging ze rechtop zitten en dacht ik dat ik al te ver gegaan was voor haar. Het tegendeel bleek het geval. Zij deed haar shirt uit en trok ook mijn shirt over mijn hoofd.

“zo kan ik je lekker voelen en kun jij beter strelen”.

Met een glimlach op mijn gezicht streelde ik haar verder. Een paar keer onder het bandje van de bh door. Zij wist wat het bekende. Liggend maakte zij haar rug sluiting los en trok de bh weg. Zo voelde ik wel haar blote borsten, maar zag ik nog niets. Rustig streelde ik haar verder. Nadia genoot. Haar rug en heupen bewogen zich op mij. Dit alles had ook effect bij mij. Dat spreekt voor zich. Langzaam groeide mijn lul, werd hij langzamerhand stijf. Nadia moest dat voelen, maar zij er niets over. Wel liet zij het merken. De druk van haar heupen verhoogde. Mijn lul werd alleen maar harder door. En eigenlijk lag die onprettig verkeerd. Dus ik zei: “ga even iets omhoog met je heup, dan kan ik hem goed leggen”.

Dat deed Nadia echter niet. Zij gleed van mij af en streelde met haar hand over mijn broek over mijn lul. Wilde ik het echt lekker vinden, dan moest mijn lul omhoog en niet half in een broekspijp zitten. Dat zei ik en ik wilde met mijn hand mijn broek ingaan om mijn lul goed te leggen.

“wacht, kan ik ook doen” en daarop gleed zij met haar hand in mijn broek en haalde mijn lul voorzichtig omhoog. Het gebeurde wel een beetje klungelig en doordat ik mijn buik spande merkte zij dat.

Toen Nadia mij aankeek zei ik: “als ie in een pijp zit moet je wel wat ruimte creëren.”

“o, sorry. Ik moet nog wat leren, merk ik” en kuste zij mijn lul door de broek heen.

Ze begon los te komen, merkte ik. Ik was benieuwd hoe ver zij zou durven te gaan, waar haar geweten haar een grens op zou leggen.

Wij bleven elkaar lekker zoenen. Haar tong ging regelmatig in mijn mond en de mijne bij haar erin. Gelijktijdig streelde zij mijn lul. Nog wel door de broek heen, maar dat deed zij goed. Met iets meer druk naar beneden wrijvend en met minder druk naar boven wrijvend. Ik vond dat zeer aangenaam. Na een tijdje zei ik dan ook: “ga zo nog even door en ik dreig klaar te komen. Wat doe je dit goed, meid”.

Met die opmerking bereikte ik ongewild een grens. “oh, dan stop ik nu. Klaarkomen kan echt niet, hoor.”

Daarop draaide ik Nadia op haar rug, zodat ik haar voorkant goed kon strelen. En kon zien. Haar borsten mochten dan niet groot zijn, haar tepels staken flink omhoog. Terwijl wij elkaar zoenden, streelde ik de tepels met de palm van mijn hand. Ze werden alleen maar groter. Af en toe kneep ik erin en met een kreun liet zij merken dat lekker te vinden. Zo mocht ik een hele tijd doorgaan. Zij genoot. Langzaam zakte ik met mijn hand naar beneden. Kriebelde haar buik, streelde haar benen op de huid (voordeel van een korte broek) en streelde af en toe licht haar kruis bij het naar boven of naar beneden gaan van mijn hand. Toen ik met mijn nagels over haar broek haar kruis krabde, opende Nadia haar benen. Haar gevoel kreeg de overhand. Ze draaide haar heupen, lichtte ze af en toe om maar zoveel mogelijk te genieten. Maar ineens was het afgelopen. Zij pakte mijn hand vast en ik moest stoppen.

“klaarkomen wil ik nog niet”, was haar opmerking.

Ik wist dat ik geduld met haar moest hebben. Te veel druk uitoefenen zou als effect kunnen hebben dat zij niet verder wilde gaan. En ik vond het spannend om te ontdekken tot hoe ver ik kon gaan. Dat spel wilde ik niet overhaasten.

We stonden op, legden het dekbed goed en liepen naar beneden. Voor Nadia was het tijd om naar huis te gaan. Overmorgen wilde zij weer terugkomen.

“is goed” antwoordde ik, “maar dan wou ik naar het strand gaan omdat het weer zo lekker wordt”. Daar had zij ook wel zin in. Ik zou haar de volgende dag thuis oppikken.

Twee dagen later stond ik rond tien uur bij haar voor de deur. Zij kwam meteen naar buiten toen ik stopte. Tijdens haar loopje over het plein mocht ik haar ongegeneerd bewonderen. Zij had een dun kokerjurkje aangedaan voor het mooie weer. Het jurkje zat spannend strak om haar lijf. Haar dunne schouderbandjes zorgden ervoor dat het jurkje niet van haar borsten af gleed. Het was goed te zien dat zij geen bh droeg, haar tepels waren goed zichtbaar. Wel droeg ze een slip. Ook dat verraadde het strakke jurkje.

“En… Bevalt het je wat ik draag?” Vroeg zij meteen toen zij bij de auto kwam.

“Zeker, dat ziet er zeer goed uit. Lekker voor het strand”.

“Jij hebt ook echt een strand outfit aan, zeg. Korte broek met korte, wijde pijpen. Kan die niet weer in de knel komen” regeerde zij met een vette knipoog. Wat zou zij van plan zijn, vroeg ik me af.

Ze gaf me haar spullen en een dikke zoen. Toen alles in de auto lag en wij erin zaten vertrokken we naar Schoorl. Onderweg genoten we van het lekkere weer en swingende muziek. Nadia nam het initiatief al tijdens het rijden. Al snel streelde zij mijn benen, ook de binnenkant en daar ben ik heel gevoelig. Dat liet ik haar weten. Dat remde haar geenszins af. Ze vond het alleen maar mooi om te weten en ging vervolgens door met de binnenkant van mijn rechterbeen te strelen. Even een keer over mijn kruis strelend leerde haar het effect. Mijn lul was alweer stijf geworden. Plagend krabde zij de binnenkant van mijn been. Steeds hoger ging haar hand. Ze krabde mijn lies. Ging door naar het pijpje van mijn slip en zei toen “bingo”. Even hield zij mijn ballen in haar hand en trok die toen terug. Haar gezicht was ineens rood gekleurd. Schaamte. Voor haar doen was ze te snel gegaan.

Ik nam het initiatief over. Ik streelde haar buik en ging omhoog naar haar borsten. Gemakkelijk kom ik van boven met mijn hand het jurkje in. Zachtjes streelde ik haar borsten en kneep een paar keer haar tepels. Daarna zakte ik met mijn hand naar beneden. Streelde en kriebelde de binnenkant van haar linkerbeen. Dat vond zij klaarblijkelijk ook lekker, want zij spreidde haar benen, zodat ik er beter bij kon. Langzamerhand streelde ik de bovenkant van haar benen en met zo’n kort jurkje kostte het mij geen enkele moeite om bij haar slip te komen. Zij hield mij niet tegen. Liet mij haar kruis strelen. Haar lust verraadde haar al snel, want haar slip werd nat.

“Jij hebt er zin in!” Zei ik. “Moet je ruiken” en dat had ik niet moeten doen. Ineens kwam zij bij haar zinnen en sloten haar benen zich.

“Sufferd” dacht ik bij mijzelf, “dit was veel te confronterend en dat had je kunnen bedenken.”

Rustig reden we verder naar Schoorl, elkaar af en toe strelend. Onder het rijden zei Nadia; “gun mij de tijd. Alles is zo nieuw voor mij. En soms vraag ik mij af of ik wel zo intiem met je mag zijn, of dat wel bij mijn geloof past.”

Zo ontwikkelde zich een heel gesprek over haar geloofsovertuiging en mijn humanitaire overtuiging. En wat dat voor de relatie betekent, over verantwoordelijk zijn tegenover God dan wel voor jezelf, over wel of geen seks voor het huwelijk en wat is dat dan, geen seks.

In de duinen van Schoorl maakten we eerst een wandeling. We liepen dwars door duinen heen, de vaste paden verlatend. Dat deden meerdere, maar na een heel stuk lopen waanden we ons toch alleen. We gingen lekker op het zand liggen met het zonnetje lekker op onze lijven brandend. Ik trok mijn shirt uit en vroeg Nadia mij in te smeren met zonnebrand. Ik ging op mijn rug liggen en liefkozend voldeed zij aan mijn verzoek. Zachtjes smeerde zij mij in. Mijn borst, mijn buik, mijn onderbenen, mijn bovenbenen en toen was ik klaar. Haar strelingen hadden mijn knaapje weer wakker gemaakt. Dat had zij natuurlijk ook opgemerkt. Zij trok de broeksband van mijn short iets naar beneden en merkte op dat ik rond mijn heupen al wel wat kleur had, maar lang niet zoveel als de rest. “Moet het daar ook ingesmeerd worden?” En zonder op mijn antwoord te wachten trok zij mijn broek naar beneden.

Voor het eerst zag zij mij geheel naakt. Zij bekeek mij volledig en haar blik bleef bij mijn kruis hangen. Toen pakte zij weer zonnebrand en ze begon mijn heupen in te smeren. Vanaf de zijkanten streelden haar handen naar mijn liezen en door naar mijn onderbuik. Het bloed werd zo naar mijn lul gestuwd en het effect was zichtbaar. Mijn ballen werden ingesmeerd, ook al is dat niet nodig maar vandaag wel, en daarna mijn lul. Haar handen gingen op en neer. Met verbazing zat ze te kijken hoe met het omlaag smeren de hele huid meeging en mijn eikel bloot kwam te liggen. Op bijna onderzoekende manier trok zij mij af. Ik genoot en besloot niets te zeggen. Na mij zo een minuut of vijf ‘ingesmeerd’ te hebben, begon mijn lul te kloppen. Dat voelde Nadia. Bezorgd vroeg zij of ik mij niet lekker voelde. Het tegendeel was waar. Nadia zette haar werk voort en weer een paar minuten later begon mijn lul weer te kloppen. Weer stopte zij. “Waarom gaat je weer lul kloppen?” Vroeg zij zich af. Speelde ze het nou of wist ze echt niet dat haar manier van insmeren aftrekken is en ik zo klaar zou komen. Dat vroeg ik haar maar om eerlijk tegen haar te blijven. Ze bleek het echt niet in de gaten te hebben. Wat aftrekken was en welk effect dat kan hebben, wist zij al wel maar had zij nog nooit gezien. Onder het zeggen van “dus dit is aftrekken” ging zij opnieuw verder met mijn lul ‘insmeren’. Na weer een paar minuten begon mijn lul weer te kloppen. Nu zei zij niets en ik al helemaal niet. Diep zuchtend bereidde ik mij voor op klaarkomen. Nadia ging door met haar insmeerbeurt en even later spoot mijn sperma omhoog. Wat zorgde haar onkunde voor een heerlijke manier van klaarkomen. Zo diep.

Ik ging op mijn knieën zitten om nu Nadia in te smeren. Snel smeerde zij eerst mijn rug in. Maar hoe nu verder? Durfde zij bloot te gaan? Op haar jurk mochten geen vetvlekken komen. Ze had wel eens in de sauna onder de zonnebank gelegen en graag wilde zij egaal bruin worden. Dan toch maar die jurk uit. Daarbij spiedde zij gespannen de omgeving af om er zeker van te zijn dat we alleen waren. Wat gespannen ging zij op haar rug liggen. Mijn strelingen met zonnebrand kalmeerden haar. Zij genoot van de strelingen over haar borsten. Ik hield mij in; ik nam nog geen tepel in mijn mond. Ook ik smeerde haar borsten en buik in en deed daarna haar benen. Toen ook die klaar waren bleek dat zij over de te ontstane situatie had nagedacht. Zonder iets te zeggen trok zij haar slipje uit. Ik spreidde haar benen, zodat ik het insmeren van de heupen tussen haar benen kon doen. Net zoals zij wreef ik de zonnebrand van buiten naar binnen strelend in. Telkens eindigde ik met het samendrukken van haar vaginalippen. Ik voelde dat haar klit hard geworden was. Ik bleef doorgaan met de buitenkant van de lippen in te smeren. Nadia ’s ademhaling nam toe. Toen stopte ik met insmeren.

“Waarom stop je nou?” Was haar verbaasde reactie.

“Ik voel daar zo’n hard bobbeltje”, zei ik quasi serieus, “wat is dat?”

“Ga nou maar door!” Was de serieuze reactie van Nadia.

En door ging ik zonder haar klit rechtstreeks aan te raken. Nadia had niet veel meer nodig en heftig schokkend kwam zij klaar.

“Jij komt heftig klaar” was mijn reactie.

“O ja, dat gaat altijd zo als ik mij vinger. Maar met jou is het zo spannend. Het klaar komen lijkt van veel dieper te komen”.

“Je verrast me. Ik had verwacht dat je nog nooit klaargekomen was en dat mijn behandeling een nieuwe ervaring zou zijn”. Niet dus.

We hadden door dit insmeerspel zin in de zee gekregen. Ik deed mijn short weer aan en Nadia viste haar bikini uit de tas en deed die aan. Zo wandelden we naar het strand. Daar vermaakten we ons nog een aantal uren. Terug in Schoorl aten we eerst lekker en reden daarna pas terug naar huis. Ik wilde Nadia thuis afzetten, maar ze wilde met mij mee. “Blijf ik bij je slapen”. Dat was wel het laatste wat ik had verwacht. Zeker door het uitgebreide gesprek op de heenweg. Samen gingen we onder de douche om bij elkaar het zand en de zonnebrand eraf te wassen. Ik was gespannen wat komen zou. Mijn lul werd er stijf van. Nadia schrok daar niet van, maar streelde juist mijn lul. Bij het zoenen zorgde ze er telkens voor dat zij mijn lul goed voelde door haar heupen tegen de mijne aan te drukken en te draaien. Na een tijdje wilde ze meer. Ze pakte mijn lul vast en trok mij zo mee naar de slaapkamer, zonder ons af te drogen.

“Nu is je lul mooi schoon en mag jij mij leren hoe ik je moet pijpen.”

Deze rechtstreekse aanpak was het laatste wat ik had verwacht. Ik had moeite met mij in te houden of om een uitgebreide uitleg te geven. Maar hoe je een lolly likt en opzuigt wist zij wel. En zo nam zij mijn lul onder handen. Eerst alleen likkend, soms alleen de eikel, soms iets meer ging zij met mijn lul bezig. Zo werd ik zeker tien minuten verwend. Toen zij mijn lul vol in de mond nam met haar tong over de onderkant van de eikel likte, had ze de gevoelige plek gevonden. Zij voelde mijn lul schokkend reageren. Ik mocht niet klaarkomen, want zij wilde meer. Nadia leerde snel, want tot een paar keer toe bracht zij mij tot op de rand, klopte mijn lul al hevig. Een korte pauze bracht mij telkens tot rust. Gek werd ik ervan.

Tijd om de rollen om te draaien. Net zoals tijdens het insmeren streelde ik haar liezen en vagina. Snel werd haar klit een goed voelbare bobbel. Toen ik haar schaamlippen opende zag ik een flinke klit. Zachtjes likte ik eroverheen. Fel drukte zij haar klit tegen mijn tong, ik hapte het in mijn mond. Nadia drukte met haar handen mijn hoofd harder tegen haar kut. Afwisselend over haar kutlippen en klit likte ik haar. Haar ademhaling werd sneller. Als verrassing stopte ik drie vingers in haar kut. Die handeling was haar te machtig. Schreeuwend, haar hoofd heen en weer schuddend en met langdurig trillende benen kwam zij klaar.

Eenmaal op adem gekomen rolde Nadia zich op mij. Zoenend streelden we elkaar. Nu was er nog één ontdekking te doen. Daar hoefde ik niets over te zeggen. Nadia streelde met haar kut over mijn lul. Die was nog wel stijf maar niet keihard. Door haar bewerking kwam daar snel verandering in.

“Dit is lekker, Gert” en ze bleef doorgaan met haar kut over mijn lul te strijken. Zij trok mij zo af met haar kut en tegelijkertijd streelde mijn lul zo haar klit. Na een laatste. Kreun richtte zij zich op, pakte mijn lul vast en leidde die naar de ingang van haar vagina. Maar ineens was alles over.

“Nee, dit mag ik niet, dit wil ik niet”. Sorry, sorry roepend vluchtte zij naar de zolder. Haar geweten, haar geloof hadden haar toch tegen gehouden. Ze was misschien al veel verder gegaan dan ze wilde. Zwaar balend lag ik met een enorme stijve leuter in mijn bed. Dan maar mijzelf maar aftrekken, want met de spanning die ik nu in mijn lijf voelde, zou ik voorlopig nog niet in slaap kunnen vallen.

Midden in de nacht, tegen vieren of zo, werd ik wakker doordat Nadia mijn pijpte. Die werd daardoor snel stijf, want ze had snel geleerd hoe ik het lekker vind.

“Ik wil het toch” zei Nadia als verklaring. Na een paar minuten was ik voldoende wakker en mijn lul keihard geworden. Nadia kroop over mij heen en begon mijn lul weer met haar kut te strelen. Ze ging rechtop zitten, pakte mijn lul en streek die over haar klit heen en weer. Ik duwde mijn heup omhoog en mijn lul ging een klein eindje in haar kut. Verder kwam die niet, want Nadia pakte het weer vast en bestreek haar klit weer met mijn lul. Haar ademhaling werd dieper en sneller. Ze slaakte de eerste kreungeluiden. Door ging zij met de beweging. Haar kut werd natter en natter, waardoor de strelingen zachter en zachter werden. En zo wist zij zichzelf weer tot een hoogtepunt te brengen. Ik pakte daarop haar heupen vast en plantte die op mijn lul. Nu wilde ik ook. Nadia liet het gebeuren. Mijn lul ging een eindje haar kut in en voelde weerstand. Nadia ging iets omhoog en liet zich weer langzaam op mijn lul zakken. Nu ging mijn lul er nog een stukje dieper in. Weer ging zij met haar heupen omhoog en weer zakte ze op mijn lul. Nog dieper ging die erin. Alleen van deze handeling kreeg mijn lul het te zwaar. Ik dreigde zo klaar te komen voordat ik goed en wel in haar zat. Zo onverwacht als Nadia midden in de nacht bij mij was komen liggen, net zo onverwacht vluchtte zij voor de tweede keer weg en nu bleef zij weg.

’s Ochtends vertelde zij dat zij het neuken voor de huwelijksnacht wilde bewaren. Balend respecteerde ik haar keuze. Nadia bleef nog een maand in de huishouding helpen, maar intiem zijn we niet meer geweest.

Rossoberto

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *