Je stuurt een sms

()

‘Sta klaar om 14.00 in korte rok zonder slip.’ – Mijn hart bonst in mijn keel. Na mijn rijles haast ik me naar huis. Ik nam aan dat je me op zou halen met de auto. Snel onder douche. Smeer me in met heerlijk geurende bodymilk en verheug me op de uren die voor me liggen. Het idee met zijn tweeën te zijn wind me ontzettend op en ik voel me giechelig worden. Ik probeer mezelf onder controle te krijgen, trek mijn kleren aan en maak me op. Ik bekijk mijn eigen spiegelbeeld. Daarin staat een vrouw die me onbekend voorkomt.

Nu pas zie ik dat het rokje wel erg kort is. Zo kort dat het amper mijn kruis bedekt. Mijn blouse is absoluut te klein. Ze zit strak om mijn borsten en de knoopjes wijken. Mijn tepels schemeren duidelijk door het dunne katoen heen. Ik zie eruit als een tippelaarster. Zelfs mijn moeder zou me zo niet herkennen. Ik had nooit gedacht dat andere make-up en deze hoerige kleding zo’n andere vrouw van mij zou maken.

Ik doe mijn naaldhakken aan en sta op. Ondanks dat de schoenen slechts kleine stapjes toelaten en mijn vrijheid beknotten, was er iets aan hun overdreven sexy ontwerp dat me een vreemd machtig gevoel geeft. Het is alsof ik, door hun poging mij te beheersen, eigenlijk proberen de aandacht van mannen te trekken die er genietend naar kijken.

Ik oefen met lopen, en besef dat als ik mijn stappen aanpas, het niet zo moeilijk is om vooruit te komen. Mijn grootste probleem is niet in evenwicht blijven. Maar, om te voorkomen dat het rokje bij ieder stap nog verder omhoog kruipt, waarbij het de ronding van mijn billen en mijn kaalgeschoren kutje bloot legt. Ik bad dat ik niet ver hoefde te lopen. Tot de auto zou ik zeker wel redden. Ik twijfel er niet aan dat je me met de auto zult ophalen en dat je me ergens naartoe brengt waar we naar binnen zullen gaan. Je kunt toch niet van me verwachten dat ik zo gekleed de straat op zal gaan? Mijn hart begint te bonzen als ik een motor hoor en ik loop naar het raam.

Een grote zwarte motorfiets met veel chroom parkeert bij de stoeprand. De berijder is van top tot teen in strak zwart leer gehuld, een helm met donker vizier bedekt zijn hoofd. Onder zijn arm draagt hij een soortgelijke helm. Help!

Ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat deze vreemdeling op iemand anders wacht. Hij zou dadelijk op zijn motor springen en wegrijden. Maar ondanks dat leren pak had zijn gestalte iets bekends. Als de motorrijder ongeduldig begint te toeteren, weet ik dat ik gelijk heb. Een motorfiets? Hoe moet ik in vredesnaam in dit korte rokje achterop plaatsnemen? Het is amper genoeg om mijn billen te bedekken. Als ik schrijlings zou gaan zitten, zou het waarschijnlijk tot mijn middel opkruipen. Verwachtte je echt van mij dat ik me in deze kleren, waarin ik er uitzie als een exhibitionist, in het openbaar zou vertonen? Mijn eerste reactie is woede, maar ik moet toegeven dat het idee me ook opwind. Had ik niet beloofd je te gehoorzamen? Je staat bij de machtige machine met chromen tank. Het leren pak zit je als gegoten, accentueert je schouders en heupen. Mijn ogen worden getrokken naar de bobbel achter je rits en snel kijk ik weg. Je beweegt je hoofd nauwelijks maar ik weet dat je me keurt.

“Heel mooi!” Je stem is onverwacht duidelijk onder de helm vandaan.

“Til je rok op!” Er is niemand op straat maar desondanks gaan mijn handen beschermend naar mijn dijen.

“Maar, ik draag er niets onder,” zeg ik twijfelend.

“Dat is je geraden ook!” Je geeft me de helm. “Zet deze op!” Ik neem hem aan en houd hem vast.

“Ik kan in dit rokje niet op de motor zitten.”

“Waarom niet? Het is toch warm voor deze tijd van het jaar.” Het is duidelijk waarom het niet kan en ik wijs op de kortheid van het rokje.

“Je ziet er prima uit! En nu opschieten, ik heb niet de hele dag de tijd!” Ik zet de helm op mijn hoofd en sta nog steeds naast de motor.

“Ga zitten, of ik til je op en zet je erop. Als er dan iemand langskomt die goed zicht tussen je benen krijgt, kan me dat geen moer schelen!”

De straat is leeg maar behoedzaam loop ik naar de motor toe. Ik besef dat niemand me zal herkennen zeker niet met een helm op. Laat hem maar een rondje rijden denk ik. Ik neem plaats achterop. Het zadel voelt warm tegen mijn naakte huid. Ik sla mijn armen om je middel en we scheuren de straat uit. Het rokje kruipt onder mijn billen vandaan en ik ben me ervan bewust dat een bestuurder van een auto achter ons een goed zicht zou hebben op mijn bilspleet en billen die door mijn gewicht op het zadel worden gespreid. En ja hoor er rijdt een auto achter ons. Ik voel me verlegen worden. De auto toetert.

“Sta op!” Zeg je dwingend, “en rits je rokje los. Geef die man de dag van zijn leven!” “Neen!” Zeg ik.

“Doe het! Nu!” Je draait een zijstraatje in en de auto volgt ons. Plotseling voel ik me vrij en anoniem in deze kleren en helm op. Ik ga op de voetsteunen staan en rits het rokje aan beide kanten open. De bestuurder draait zijn raampje naar beneden en ik hoor je zeggen; “nu heb je haar kont gezien, wil je haar tieten ook zien?”

De bestuurder knikt met een geile blik in zijn ogen.

“Laat ze zien!”

Ik doe de knoopjes van de blouse los zonder na te denken. Ik schuif mijn handen onder mijn borsten en hef ze een beetje omhoog. Je man bijt op zijn lip.

“Kom we gaan!” Zeg je en ik probeer mijn kleding recht te trekken.

“Laat dat!” Beveel je “we zijn er zo!”

We staan voor een hoog hek. Je stapt af en duwt het open. De motor rijdt over een soort bouwterrein, een smal met stenen geplaveid deel, omgeven door gammele schuren en garagedeuren. Wat doen we hier? Vraag ik me teleurgesteld af. Ik dacht dat we ergens leuks naartoe zouden gaan. Je stapt weer af en kijkt naar mij terwijl ik me van de motor laat glijden. Ik friemel wat ongemakkelijk aan mijn blouse en rok. Je komt naar me toe en bekijkt met je lichaam nog in het leren pak en je gezicht achter het donkere vizier.

“Heeft het je opgewonden?” Vraag je.

“Wat? Om me als een soort motorhoer te gedragen. Absoluut niet!”

“Je liegt!” Zeg je smalend en je hebt gelijk. Het had me vreselijk opgewonden. Ik pak de rand van de helm en vraag me af wat je nu van plan bent met me. Zou je met meenemen naar een van die bouwvallige schuren? Me languit op de stoeptegels leggen? Weinig fantasievol, dacht ik maar wat kon je anders op een plek als deze? “Laat je helm op en ga weer op de motor zitten.”

Verbaasd loop ik terug naar de motor en neem weer op de motor plaats.

“Niet op die manier! Draai je om!” Ik gehoorzaam en leun met mijn rug tegen de benzinetank, benen uit elkaar.

Je pakt 2 smalle zijden sjaaltjes uit een van je zakken. Je heft mijn handen boven mijn hoofd en leg me achterover, waarna je mijn polsen aan de handgrepen vastbindt. Je bekijkt me een ogenblik, duwt mijn rokje omhoog en streelt zachtjes mijn clitje. Oh! Ik voel mijn lippen aanzwellen. De aanraking van je in leer gestoken hand doet me naar adem snakken. Ik verwacht dat je uw broek open zult ritsen, me zult beklimmen en mijn geilheid zal bevredigen, hoewel ik hoop dat je me eerst nog iets meer opgeilt. In plaats daarvan doe je een stap achteruit.

“Je bent bijna klaar” zeg je en draait je om.

“Heren, ze is helemaal voor jullie!” Uit een van de schuren komen vier jongens. Ze dragen een spijkerbroek en wit T-shirt en zien er fit en gespierd uit. Ik vermoed dat ze met gewichten werken. Ze komen om de motor heen staan, twee aan beide kanten en ik zie de bewondering in hun ogen.

“Ga je gang!” Zeg jij. Ze gaan zo staan dat ze gemakkelijk bij mijn lichaam kunnen en beginnen met me te spelen. Ongehaast en vakkundig. Een van hen kust mijn armen, zijn lippen trekken lijnen naar de buiging van mijn elleboog, likken en prikkelen de binnenkant ervan. Een ander streelt mijn enkel, trekt mijn schoen uit en heft mijn voet naar zijn mond. Hij zuigt op mijn tenen, een voor een en neemt er de tijd voor. De derde man kust mijn hals onder de helmband. Een vinger strijkt langs de onderkant van mijn borsten. Hij ontwijkt mijn tepels, hoewel ze duidelijk hard van verlangen zijn. Mijn vierde kwelgeest omcirkelt mijn navel met zijn tong. Ik dwing hem zijn mond naar mijn clitje te verplaatsen maar dat doet hij niet. Hij likt en kietelt mijn huid. Zijn vingers kruipen langzaam over mijn dijen, maar stoppen vlak voor mijn kaalgeschoren kutje.

Het is een ongelofelijke sensatie zoveel mannen die tegelijkertijd met mij bezig zijn, mij plagen, erogene zones vinden waarvan ik het bestaan niet wist. Iemand trekt cirkels met zijn handpalm. Een ander masseert mijn schouders. Een zachte tik maakt mijn borsten aan het schommelen. De man die mijn tenen prikkelde, schuift omhoog naar mijn knie, die hij laat tintelen door zuigzoenen zoals hij die eerst op mijn voet had gedaan. De handen rond mijn borsten winden me voortdurend op, maar blijven de harde knopjes ontwijken die ik zo graag behandeld zou willen hebben. Ik onderdruk een kreun van frustratie.

Ik ben kletsnat en verlang naar een mannelijke aanraking tussen mijn benen en op mijn tepels. Je staat, in leer gestoken en met helm op, toe te kijken. Ik zie je stijve lul opbollen achter je rits en hoop dat je ongemakkelijk er onder voelt. De vingers en tongen bewegen over mijn huid. Ik ruk aan de sjaals die me gevangen houden. Handen glijden over mijn billen en heffen me iets op. Handen duwen mijn dijen verder uiteen. Ik weet dat een tong op mijn clitje me zou ontladen maar in plaats daarvan kust een mond slechts de binnenkant van mijn dijen. Ik kreun gelukzalig maar gefrustreerd.

“Je wilt dat ze je neuken, toch?” De stem uit je helm doet me schrikken.

“Dat gaan ze niet doen, ze gaan je alleen opwarmen voor mij! Wanneer je het niet meer uithoudt, kun je erom vragen en misschien zal ik gehoorzamen.”

Een mond snuffelt onder mijn borst, een tong kietelt mijn buik een ander likt mijn voetzool.

“Wil je het goed en hard?” Je verwoordt precies mijn gedachten.

“Smeek er dan om! Ik wil je horen smeken!”

Maar ik voel me pervers opstandig worden. Als ik niet zou gehoorzamen want zou je ze dan nog meer met me laten doen?

“Ik smeek niet,” roep ik kreunend uit. Je lacht.

“Je geniet teveel, toch? Laten we eens zien of je het leuk vindt als het een beetje ruwer wordt. Heren, draai de dame om en ga aan de gang! Warm haar kontje voor me op!”

De sjaals worden losgemaakt. Ze tillen mijn lichaam op, dwingen me wijdbeens met mijn gezicht naar beneden te gaan liggen en binden mijn polsen weer aan de handgrepen vast. Mijn voeten staan aan weerszijden van de motor op de grond. Maar niet voor lang. Ze pakken mijn enkels, tillen mijn voeten op de grond en strekken me uit. Ik voel het koude chroom tegen mijn borsten, de gladheid van het zadel tussen mijn dijen.

“Laten we eens zien hoe dit je bevalt,” hoor ik je zeggen. De hand die op mijn kont beland deed mijn een gil slaken, meer van schrik dan van pijn. De klappen die volgen zijn hard en stekend. Gadegeslagen door jou achter een vizier, geven de jongens mij om beurten een pak voor mijn billen. En ze maken er geen geheim van dat ze genieten van de manier waarop ik worstel, de manier waarop mijn lichaam reageert, de manier waarop mijn heupen schokken wanneer ik zonder succes de afstraffing probeer te ontwijken Maar hoe ik ook kronkel en draai, de handen vinden altijd hun doel en laten hun vurige afdrukken achter op mijn huid. Ik vermoed dat ze opgewonden raken door de geluiden die ik maak en ik weet ook dat mijn kreten en protesten duidelijk verstaanbaar voor je zijn, hoewel je niet laat merken of ze je opwinden of niet. Maar wilde ik dat eigenlijk wel? Nog niet, dacht ik, tot mijn eigen verbazing. Ik had nog nooit eerder slaag gekregen maar het wond me net zo op als de vorige seksuele opdrachten waaraan ik me had onderworpen. Ik was kletsnat en mijn gezwollen clitje hunkerde naar bevrediging. Mijn gekreun wordt dringender. Uiteindelijk hijg ik.

“Laat ze ophouden.”

“Ik dacht dat je ervan genoot?” Zeg jij licht spottend.

“Hou op” grom ik. Ik weet dat ik deze seksuele spanning niet kan verdragen en voel een orgasme opkomen.

“Dus je wilt geneukt worden?” Vraag je. Je stem klinkt hard en onverbiddelijk. “Als je het wilt moet je er om smeken, dat weet je!”

De mannen ruilen van plaats. Andere handen grijpen mijn enkels. Een andere handpalm laat zijn afdruk achter. Mijn lichaam schokt en huivert.

“Ik heb er al om gevraagd,” kreun ik, “ik heb er al om gevraagd.”

“Verkeerde woorden!” Bijt je me toe. “Ik wil je horen smeken en recht voor zijn raap.”

“Alsjeblieft, neuk me!” Kreun ik.

“Nog eens” zeg jij.

“Oh… alsjeblieft neuk me,” kreun ik harder.

“En nog eens!” Zeg je.

Nu komt het geluid uit mijn tenen. “Oh! Alsjeblieft neuk me nu!”

“Niet slecht” antwoord je. “Speeltijd is voorbij heren!” De jongens stoppen direct en deinzen terug.

“Nu is het mijn beurt!” Je klimt op de motor achter me. Je in het leer gestoken hand slaat op mijn kontje.

“Omhoog!” Ik schrik en doe wat je zegt.

“Ga je me losmaken?” Ik hoor de rits van je broek opengaan en het volgende moment leun je over me heen, je handen glijden onder mijn oksels en omvatten mijn borsten. Je stijve lul drukt tegen mijn kontje wanneer je me betast. Terwijl ik kronkel voel ik je lul nog stijver worden door de wrijving die mijn lichaam veroorzaakt. Ik vind het enorm prikkelend om zo voorover vastgebonden te liggen en te worden gebruikt. Het feit dat je helemaal gekleed bent maakt me extra geil. Je handschoenen zitten strak. Het leer geeft je vingers een sensuele gladheid. Mijn tepels waren al hard door de klappen op mijn kontje. Als je ze tussen duim en wijsvinger laat rollen, verspreiden zich trillingen naar mijn clitje en zwellen ze nog meer aan. Het geil voel ik langs mijn benen glijden.

“Mm… Je bent er klaar voor!” Je komt soepel in mijn neukgleufje. Ik ben zo kletsnat. Je begint ritmisch in me te stoten. Ik laat mijn hoofd naar voren vallen en zie de reflectie van je masserende handen in de benzinetank. Het beeld wind me nog meer op. Onwillekeurig vraag ik mezelf af hoe ik eruit zie, halfnaakt terwijl ik genomen word door een man in leer met een helm op. Pas op dat moment besef ik dat de jongens nog steeds staan te kijken. Ook dat idee windt me op. Ik had immers nog steeds mijn helm op. Deze gedachte moedigt me aan te proberen het orgasme van je te beheersen. Wanneer ik voel dat je het ritme opvoert, trek ik me ietsje terug. Kwaad pak je mijn dijen en trekt je dichter naar me toe. Je weet het.

“Wanneer ik wil, wat ik wil. Je bent van mij!” En je stoot dieper in me en vult me helemaal. Je hele gewicht pint me vast op die motor. Mijn knieën buigen en de schoenen glijden van mijn voeten en vallen op de grond. De stoten in me veroorzaken deining van mijn borsten en je ziet ze sneller heen en weer bewegen. Je vingers glijden naar mijn klitje, halen wat geil eruit en smeren dit rond de lippen van mijn mond.

“Proef je hoe geil je bent?”

“Ja!… oh! Ja… kreun ik. Ik houd het bijna niet meer.

“Je komt pas wanneer ik dat zeg,” hoor ik je zeggen. We kunnen ons beide niet meer beheersen.

“Ja! Oh! Nu, ja, nu!” Komen we beide tegelijkertijd klaar.

“Niet verslappen, je bent nog niet klaar. Lik mijn lul schoon”

Daar liggend, nog steeds vastgebonden op die motor. Doe je het vizier van mijn helm omhoog en laat je mij je lul schoonlikken. Ik proef jouw zaad vermengt met mijn eigen geilheid . Zonder waarschuwing haal je hem uit mijn mond en ritst je broek weer dicht.

“Trek je kleren recht! Ik breng je nu terug!” Ik trek het weinige wat ik aan heb zo goed en zo kwaad het gaat rechter en stap weer achterop.

We rijden met snelle vaart het terrein af…

R&L

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *