Lekker ‘gepakt’

()

Al sinds mijn veertiende ben ik een echte aerobics fanaat en elke maandag avond ga ik mij twee uur in het zweet werken. Men zegt dat ik het niet echt nodig heb, want ik ben bijzonder slank, maar ik denk dat het mede komt door de aerobics en ik wil mijn figuur ook graag zo houden. Ik ga altijd met mijn vriendin Mia en we fietsen ook samen terug als het donker is. We hebben ook een tijdje een cursus zelfverdediging gedaan, maar ik ben eigenlijk nooit bang, ook niet als ik alleen bij de straat ben. Voor Mia ligt dat anders. Zij is soms overdag al benauwd en vooral als we ’s avonds bij de sportschool weg gaan, zet ze er de trappers op. In de sportschool zit namelijk ook nog een karateclub en de jongens die daar in en uitlopen, zien er soms agressief uit en ze doet het dan bijna in de broek. Ik groet de jongens altijd even en zwaai naar ze als ik wegrijd. Sommigen zijn echte macho’s, hebben leren kleding aan, hebben enorm getatoeëerde armen en dragen ringen door de neus en oren. Bij Mia lopen dan de koude rillingen over de rug, maar ik raak niet echt geïmponeerd.

“Jij wordt nog wel eens verkracht,” zegt Mia en ik doe dat af met een glimlach. Dat zal wel meevallen en als het een knappe vent is, doe ik niet eens aangifte, zeg ik dan. Soms laat ik mijn fantasie wel eens de vrije loop, wat er zou kunnen gebeuren, als ze me werkelijk te pakken zouden nemen. Ik moet eerlijk zeggen, dat het mij ergens wel een opwindende situatie lijkt en krijg er dan een jeukend poesje van. Het zou mijn ego enorm strelen, om dat ze me dan mooi genoeg vinden om me te pakken.

“Pas maar op,” waarschuwt Erna, “je gaat nog wel eens voor de bijl.” Maar er gebeurde nooit iets, totdat ik vorige week alleen naar de sportschool moest, want Mia was op vakantie. Ik trainde lekker twee uurtjes en peigerde mezelf enorm af. Moe, maar voldaan kroop ik onder de douche en trok daarna mijn trainingspak aan. Ik pakte mijn tas en liep naar buiten. Daar stonden vier jongens in een karate-pak te praten en ik groette zoals gewoonlijk.

“Zo, mooie meid, ga je alleen op stap. Weet je mammie wel dat je hier bent. Moet je soms een beurt?” Zo gingen ze treiteren en ik probeerde om ze heen te komen. Maar ze liepen met me op en belemmerden mij de doorgang.

“Ik geloof dat ze wel wil neuken,” zei er één en ik voelde een scheut van opwinding door mijn kut gaan en deze begon wat nat te worden. Toch was ik er niet gerust op en begon sneller te lopen. De jongens liepen net zo snel mee en zeiden.

“Niet zo snel, juffertje, we willen je wel eens wat beter bekijken,” en ze trokken me aan me arm. Ik moest wel stoppen en probeerde me los te rukken.

“Pak haar op,” zei er een en met twee man hadden ze me zo te pakken. Ik schopte en sloeg zo wild ik maar kon, maar ze hadden me te stevig vast. Ze sleurden me mee naar hun kleedkamer en ik begon te gillen. Een persoon drukte zijn hand op mijn mond en zei. “Kop dicht, trut, want anders vallen er klappen. We gaan je eens lekker neuken, of je nou wilt of niet.”

Ik keek of ik niet naar de deur kon rennen, maar een jongen stond in mijn pad en hij had door wat ik van plan was. “Dat kun je vergeten,” zei hij en hij draaide de sleutel om. Ik dacht aan mijn cursus zelfverdediging en ging met de rug tegen de muur staan. ‘Kom maar op,’ dacht ik en toen een jongen naderde, probeerde ik hem een trap tussen zijn ballen te geven. Hij ontweek mijn voet en nam een karate houding aan. De anderen volgden zijn voorbeeld en ik snapte, dat ik hier niets aan de cursus zou hebben. Ik liet mijn handen zakken ten teken, dat ik het opgaf.

“Heel verstandig meisje, want we zijn toch in de meerderheid.”

“Ik wil wel meewerken als jullie me geen pijn doen,” zei ik stotterend en keek angstig de kring in het rond.

“Oké, maar dan doe je ook precies wat we zeggen, anders vervalt de afspraak en staan we nergens meer voor in. Kleed je om te beginnen maar eens uit.”

Weer voelde ik een mengeling van angst en opwinding en ik moet zeggen, dat mijn kut daar nog natter van werd. Als ik zeker zou weten dat ze me niet zouden mishandelen. Dan zou ik er met volle teugen van kunnen genieten. Dan zou ik de jongens een avond bezorgen. Een avond die ze niet snel zouden vergeten. Maar, die zekerheid had ik niet. Dus was ik toch wel ongerust. Mijn ademhaling was dan ook bijzonder snel en ik wist niet hoe mijzelf een houding moest geven. Toen begon ik met mijn trainingsjack uit te doen. Ik droeg er alleen een T-shirt onder, mijn borsten staken puntig naar voren en de contouren staken duidelijk af in het diffuse maanlicht.

“Ze heeft in elk geval mooie tieten,” hoorde ik er één zeggen en ik raakte meer opgewonden.

“Hup, die broek uit,” hoorde ik nu. Ik maakte mijn sportschoenen los en deed ze uit. Langzaam stroopte ik de broek omlaag en ik hoorde ze fluiten, zoals ze naar elke mooie vrouw doen.

“Niet gek, en nu de rest.”

Ik zag bij een paar al een flinke bult verschijnen en ik werd met de seconde geiler. Zelfverzekerd trok ik mijn shirt over mijn hoofd en direct kwam een jongen bij me staan en begon te strelen.

“Prachtig, en nu je slip.”

Ik trok mijn slip omlaag en stapte eruit. Ik droeg altijd badpakken met hoog opgesneden heupen en daarom had ik mijn schaamharen bijna helemaal weggeschoren. Je kon direct mijn gleuf zien, want het restje blonde haren gaf niet veel bescherming. Twee jongens deden hun karate-pak uit en in hun onderbroek zat een stijve pik. Ik liep naar ze toe en trok hun slip uit. Meteen zette ik mijn mond op een pik en begon te pijpen. Mijn kut was nu zeiknat en ik vergat helemaal mijn angst. Afwisselend pijpte ik dan de een en dan de ander. Ondertussen waren de overige twee andere ook naakt en wilden ook meedoen. Ik werd overeind getrokken en we liepen met z’n allen naar een massagetafel.

Ik kroop erop en ging op mijn rug liggen. Meteen ging iemand aan mijn kut likken en ik voelde hoe een vinger in mijn kont gedrukt werd. Een ander ging mijn tieten bewerken met zijn handen en tong. De andere twee, die nog niet gepijpt waren, kwamen aan weerszijde van het hoofdeinde staan en ik pijpte ze om beurten. Ik begon te kreunen, zo geil was ik. Ik geloof dat ze er van geniet, zei er iemand. Ik wist het wel zeker en het zou niet lang meer duren voor ik klaar kwam. Wat die jongen onder bij mijn kut allemaal deed, weet ik niet, maar mijn kont was bijzonder glibberig geworden en hij pookte met twee vingers in mijn darm. Een jongen kroop op de tafel en ging op zijn knieën liggen met zijn kont voor mijn gezicht. Hij gleed met zijn pik tussen mijn tieten en stak dan zijn kont weer ver naar achteren.

“Likken,” hijgde hij en ik had weinig andere keus dan zijn aars met mijn tong te bewerken. Aan weerszijden rukte ik een jongen af. De jongens rouleerden steeds van positie en zo kregen alle konten een beurt. Ik werd ook helemaal afgelikt en af een toe verdween een tongpunt in mijn kont. Opeens voelde ik mijn gezicht kletsnat worden en een jongen, die ik stond af te rukken kwam klaar op mijn gezicht. Ik zat er helemaal onder en zelf in mijn haar zaten nog vlokken sperma. De jongen, die op dat moment tussen mijn tieten bezig was, hield het ook niet meer en mijn vrijgekomen hand gebruikte ik om zijn kont te vingeren. Hij begon te spuiten en mijn tieten en buik dropen van het zaad. Hij kroop van me af en de laatste bij het hoofdeinde nam zijn plaats in.

Ik bewoog mijn hoofd naar beneden en likte over zijn zak. Hij veerde iets overeind en ik trok zijn pik naar achteren en begon hem te pijpen. Net toen hij mijn keel vol spoot, voelde ik hoe diep iemand in mijn kont was doorgedrongen en de vingers van de andere hand zaten in mijn kut. Ik kwam klaar met een diepe zucht en daarna trok die jongen zijn vingers uit mijn gaatjes. Hij kwam tussen mijn benen staan en hield zijn pik pal voor mijn gleuf. Ik dacht dat hij mij wou neuken, maar hij rukte een paar keer aan zijn pik en spoot zijn lading over mijn poes.

“Laten we haar nu echt neuken,” werd er gezegd en één jongen ging op de grond liggen.

“Kruip er bovenop,” zei er een en ik kroop van de tafel. Ik wilde met mijn gezicht naar hem toe erop gaan zitten, maar ik kreeg een duw en moest me omdraaien. Ik spreidde mijn schaamlippen met mijn vingers, maar vergiste me behoorlijk, want de jongen richtte zijn leuter op mijn aars. Hij gleed een paar keer door mijn glibberige bilnaad en zette hij zijn pik tegen het gaatje aan. Ik liet me zakken en langzaam gleed zijn pik in mijn darm. Ik reed op en neer, maar direct kroop een ander tussen mijn benen en manoeuvreerde zijn pik in mijn kut. Ik werd gesandwichd en ik steunde en hijgde. De jongen, die het laatst was klaargekomen, kroop op mijn tieten en zo kon ik hem pijpen.

Ik was nog steeds supergeil en genoot van iedere stoot. De vierde jongen pakte ik bij de lul en trok hem af. Na enige tijd werd mijn kut verlaten en hij nam de open gekomen plaats in. De ander kwam bij mijn hoofd staan en ik pijpte ze lul, die onder mijn eigen kutsap zat. De jongen op mijn tieten wrong zich iets naar beneden en ging tussen mijn tieten rijden. Ik voelde hem verkrampen, het zaad spoot onder tegen mijn kin aan en de rest kwam tussen mijn tieten terecht. Hij murmelde zich er tussen uit en daardoor werd ik wat minder zwaar belast. Ik nam de pik van mijn eerste kut-neuker zo diep mogelijk in mijn mond, toen stootte hij nog even door. Ik kokhalsde en direct trok hij hem terug. Opnieuw drukte hij hem tot in mijn keel, maar nu was ik er op verdacht en net toen ik moest kokhalzen, maakte ik een slikbeweging en de pik zat nu tot in mijn slokdarm.

Ik moest wel op mijn ademhaling letten, want ik hijgde zo van geilheid, dat ik op deze manier wel kon stikken. Hij bewoog drie keer op en neer en spoot mijn slokdarm vol. Zijn pik kromp snel en ik liet hem uit mijn mond glippen. Nog nooit was ik zo geil geweest en ik werd vreselijk af-geneukt. Net op het moment dat de jongen in mijn kut klaar kwam, beleefde ik ook mijn tweede climax en ik werd er duizelig van. Stijf kneep ik mijn kringspier dicht en dit werd mijn kont-neuker ook teveel. Hij loosde zijn lading diep in mijn endeldarm en ik stapte daarna van hem af.

Het zaad droop uit mijn kut, mijn kont en mijn hele voorkant was plakkerig van alle andere ladingen. De jongens waren bevredigd en maakten geen aanstalten voor meer activiteiten. Ik vroeg waar ik mij kon douchen en zocht mijn kleren bij el kaar. “De volgende keer kun je het gewoon vragen hoor, zei ik en hoef je niet meer met geweld te dreigen. Jullie hoeven je trouwens niet schuldig te voelen. Ik heb nog nooit zo genoten en je hoeft dus ook niet bang te zijn, dat ik aangifte doe.”

Ik liep naar de douche en zorgde dat ik weer schoon werd. Toen ik naar huis fietste en terug dacht aan het gebeurde, werd ik opnieuw geil en nam me voor, om me direct na thuiskomst, nog maar een keer klaar te vingeren en wilde dan een vibrator in mijn kut en reet voelen.

Mia zou ik niets vertellen, want dan zou niet snappen, dat je zoiets opwindend kunt vinden. Maar ik hoopte stilletjes, dat de volgende aerobicles weer net zo af zou lopen.

R&L

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *