Mijn grote fantasie

()

Ik loop al weer een tijdje met een verhaal in mijn hoofd wat ik kwijt wil. Ik hoop dat jullie hier weer van gaan genieten.

Ik loop eens lekker door de stad te slenteren en ik besluit bij V&D binnen te lopen. Ik ga maar weer eens bij de kousen en panty’s kijken, ik kan wel weer een nieuw paar gebruiken. Ik loop tussen de stellingen door als ik een vrouw, ik schat midden 40, op haar hurken zie zitten. Ze draagt een bontjas die vrij lang is en ik zie een paar laarzen, ik denk een glimp van haar zwarte panty op te vangen maar dat kan ook een waanidee zijn. Ik besluit wat rond te blijven hangen. Ze gaat verzitten en ik zie nu duidelijk een donkere panty om haar benen zitten. Ik wil eigenlijk wel ongeveer dezelfde hebben. Ik kijk even om me heen en zie dat we alleen zijn, ik twijfel maar besluit haar toch aan te spreken.

“Hallo, mag ik wat vragen? Ik ben op zoek naar een panty maar weet niet goed wat ik moet hebben,” vraag ik toch wel gespannen. Ze kijkt me aan en er verschijnt een glimlach op het lieve gezichtje van deze vrouw. Ik ben even bezig maar ik zal je zo helpen. Ik ga op mijn hurken naast haar zitten en kijk wat ze in haar handen heeft, een paar zwarte glimmende kousen met brede rand.

“Deze zijn mooi” zeg ik.

“Ja hè, ik denk dat ik deze maar ga nemen. Zo jongeman zeg het eens waarmee kan ik je helpen?”

“Ik wil een paar panty’s of kousen die donkerder zijn als de kousen die jij gaat kopen.”

Ze gaat even verzitten en haar jas glijd van haar benen, ik kijk nu naar een been gehuld in een donkere panty en ik zeg dat ik ook een dergelijke panty wil. Ze wil opstaan maar dreigt te vallen, ik pak haar arm beet en help haar overeind. Ik sta nu naast haar en zie dat zij ongeveer even groot is als ik, bijna 1.92. Ik vind dat geweldig omdat er maar weinig vrouwen zo groot zijn.

Ik kijk haar recht in de ogen en laat haar arm los, de jas voelde heerlijk aan. We lopen naar de panty’s en ze vraagt waar ik het voor nodig heb. Moet ik nu vertellen dat ze voor mezelf zijn of zal ik een smoes over een buurvrouw of vriendin vertellen. Ik besluit om haar te zeggen wat mijn bedoelingen zijn.

“Ze zijn voor mezelf,” ik kijk even om me heen maar zie niemand in mijn directe omgeving.

“Ik loop graag in panty’s of in kousen,” zo dat was eruit.

Ze kijkt me aan en zegt: “daar wil ik alles van weten. Maar nu eerst een panty kopen en dan gaan wij een kop koffie drinken.”

We komen bij de panty’s en ze pakt een paar panty’s van 60 den, deze zijn wat dikker en daardoor donkerder. Ik vind het prima, ik ga straks met deze mooie vrouw koffie drinken en gezien haar reactie misschien wel meer. Ze pakt ook een panty met een rode naad aan de achterkant.

“Deze vind ik wel mooi,” zegt ze.

“Hier deze moet je ook nemen en dan ook nog een paar kousen en dan zijn we klaar.” Ik loop achter haar aan en ze staat te dubben over een paar jarretel kousen of zelfdragende kousen, ze kijkt me aan en legt de zelfdragende terug.

Tijd voor koffie, en we gaan afrekenen. Ik sta achter haar en bekijk deze mooie vrouw van top tot teen. Jez..!! Wat ziet ze er lekker uit en dan heb ik haar nog niet eens zonder jas gezien. Ik reken mijn spullen af en loop naar haar toe, ik steek mijn hand uit en zeg; ”Ik ben Remco.”

Ze begint te lachen en zegt, ik ben Samantha maar noem me maar Sammie. Ze steek haar arm door de mijne en we lopen naar de lift. Boven aangekomen pak ik de koffie en zoekt Sammie een plaatsje. Ze is in een hoekje gaan zitten en ze geeft aan dat ik naast haar moet komen zitten. We zijn gesetteld en ze vraagt gelijk; Vertel. Ik ben reuze nieuwsgierig.” Ik begin te vertellen dat ik met mijn 16de jaar met kousen in aanraking kwam. Onder het vertellen leg ik heel voorzichtig een hand op haar been, ze blijft me aandachtig aankijken en luistert naar wat ik te vertellen heb. Ik besluit verder te gaan en ik steek mijn hand tussen de panden van haar jas door en beland op haar in nylon gehulde been. Ze kijkt me geil aan en laat het allemaal toe. Ik ben nu niet meer te houden en laat mijn hand rustig over haar been glijden, ik kom wel steeds hoger en merk dat ik nog geen rok ben tegen gekomen. Ik vraag tussen het vertellen door of ze een rok aan heeft. Ze lacht naar me en zegt;” Zoek dat zelf maar uit maar vertel wel door.” Ik vertel verder en laat mijn hand steeds hoger komen, ik voel een rand en een sluiting van een jarretel. Ze heeft kousen aan en ik voel nog steeds geen rok. Ik kom nu wel erg dicht in de buurt van haar kruisje.

“Even stoppen jongeman daar is later wel tijd voor.” Ik trek mijn hand terug tot aan haar dij en vertel verder.

Ik begon met vertellen.

In die tijd heb ik ook voor het eerst kousen met jarretels aan gehad, ik was 16 en ik logeerde bij Richard, zijn ouders waren op verjaardag bij de buren. We speelde verstoppertje met zijn kleine broertje Henk van 10, ik verstopte me in de kamer van zijn ouders. Ik deed de kastdeur open en deze bleek van zijn moeder te zijn, naast de jurken en blouses hingen er ook leuke lingerie setjes. Ik kon mijn handen er niet vanaf houden en heb de nodige setjes gevoeld. Het kleine broertje kwam de kamer op en vond me in de kast, hij rende naar beneden en ik had dus de tijd om nog even verder te kijken. Op een plank aan zijkant lagen meer lingeriesetjes waar mijn aandacht naar toe ging, er lag een rood jarretelgordeltje met rode kousen. In de kousen zat een ladder, hierdoor dacht ik dat ze hem niet zou missen. Ik heb het setje meegenomen en in mijn tas gedaan. Toen ik thuis kwam heb ik het jarretelgordeltje en de kousen aangedaan. Ik kreeg een niet te beschrijven gevoel. Nadat ik was klaargekomen, moest ik bekennen dat het de lekkerste keer was tot dan. Sindsdien ben ik nog meer gaan kijken en fantaseren over vrouwen met kousen aan. Ik werd gesnapt en vertelde wat er daarna gebeurde. Dat ik seks had gehad met de moeder van Richard, Anita en zijn nichtje Cindy.

Cindy ging douche en ik bleef op bed liggen met Anita, zo jongen kon je het zaad binnen houden? Het was moeilijk maar het is gelukt, als ik jou straks neuk weet ik zeker dat ik op hetzelfde moment me zeker niet kan beheersen. Ze gaf me een kus en zei dat er gegeten moest worden anders konden we vanavond niet zo lang door gaan, en zo gebeurde het dat we naar beneden gingen en Anita de keuken in verdween om iets eten klaar te maken en ik liet me op de bank vallen. Cindy kwam binnen en liep op me af, ze ging boven op me zitten en zoende me vol op de mond. De volgende keer dat we neuken zorg ik er voor dat het zaad in mijn kutje terecht komt, ik wil dat je volgende week zaterdag bij mij op de stoep staat. Ik wil je voor mezelf hebben. Ik gaf haar aan dat het de zaterdag daarop moest gebeuren omdat ik volgende week zaterdag een afspraak had die ik niet kon afzeggen. Ze keek me aan en vroeg welke vrouw het was. Ik zei haar niets over de vrouwen uit de schoenen winkel. Ik had nog geen afspraak maar ik had het voor mezelf al gepland. Ik gaf haar een lekkere tongzoen en tikte haar op haar kont, “haal voor die zaterdag ook een anaal vibrator zodat we lekker kunnen spelen.”

Ze keek me aan en gaf me een knipoog. Ze stond op gaf me een zoen en liep naar Anita, deze zoende ze ook op haar mond en stond nog even te smoezen. Ze liep de achterdeur uit.

Ik wachtte op Anita, deze kwam met een blad met stokbrood en Franse kaasjes aan. Zo nu eerst wat eten en dan gaan we weer genieten.

Ik stopte met vertellen en keek Sammie aan, die zat met geile ogen te kijken. Ze keek me recht in de ogen en zei: “Ik ga van jou genieten en ik niet alleen.” Ze kwam naar me toe en fluisterde: “Kan jij twee vrouwen aan?”

“Ik weet het niet. Maar als we het niet proberen zullen wij het nooit weten.” Ze begon te lachen en gaf me een zoen in mijn nek, “zo jongen we gaan richting huis maar niet voordat jij één van je aankopen hebt aangetrokken. Kom we gaan naar de mannen afdeling om een paskamer onveilig te maken.” Op de mannen afdeling aangekomen pakte Sammie een broek en liep gelijk door naar de paskamers.

“Zo en nu wil ik het tasje hebben met de kousen en panty’s, ik ga eens kijken wat jij nu maar eens moet aantrekken.” Ze geeft de panty met de rode naad en kijkt me geil aan. Ik doe het gordijntje van de paskamer dicht maar niet helemaal, ik zie dat Sammie zich zo opstelt dat alleen zij naar binnen kan kijken. Ik trek mijn schoenen, broek, sokken en onderbroek uit en draai mij zo dat Sammie zicht heeft op mijn lul. Deze is nog niet op volle oorlogssterkte maar dan nog is hij de moeite waard, dit laat ook Sammie horen. Ik pak de panty en trek deze aan, ik zorg dat de naad precies van mijn hiel tot aan mijn kont loopt. Ik bekijk mezelf in de spiegel, die rode naad maakt het wel geil hoor. Ik zie het gordijntje bewegen en zie dat Sammie de paskamer in komt. Ik blijf met mijn rug naar haar staan en voel een paar handen op mijn billen. Ze geeft me een compliment met het lekkere achterwerk en laat haar handen naar de voorkant glijden. Ze wrijft over mijn lul welke nu wel verder doorzet naar een optimale hardheid. Ik beweeg mijn handen naar achter en probeer haar jas los te maken. Het lukt niet helemaal maar ik draai me om en breng mijn tong bij haar naar binnen, onze tongen beginnen een gevecht welke Sammie dreigt te winnen. Ik ben inmiddels bezig om de jas van Sammie helemaal open te krijgen. Ik stop met zoenen en doe een stapje naar achteren en mijn mond blijft open staan. Sammie staat voor mij met alleen lingerie onder haar jas.

“Is het mooi?” Vraagt ze. Ik kan alleen maar knikken. Als je er wat mee wilt moet je jezelf nu weer aankleden en dan geen onderbroek en sokken aan, die neem ik wel mee. Ze knoopt haar jas dicht en loopt de paskamer uit. Daar sta ik dan in een panty in een paskamer van V&D een lul als een boomstam met de gedachte, dat er meer in zat als dit. Ik trek snel mijn kleren aan en loop ook naar buiten. We brengen de broek terug en lopen naar beneden via de roltrappen.

Buiten aangekomen geeft Sammie aan we wat haar betreft wel naar haar huis kunnen. Ik geef aan dat zij in controle is, “ik geef me over aan wat jij met me wil.” Ze kijkt me aan en zegt dat ik met dat soort uitspraken moet uitkijken omdat ze mij daaraan zal houden. Ik kijk haar aan en zeg “als het geen pijn doet vind ik alles goed.” Ze pakt me hand en zegt dat het wel goed komt. Een beetje pijn kan geen kwaad als het daarna maar overgaat in genot is het toch niet erg. Ik zal je niet slaan met een zweep of zo. We lopen hand in hand naar de parkeergarage en komen aan bij haar auto, een Volvo XC90. Dat ze geld heeft was al duidelijk maar deze auto benadrukt dit nogmaals. Ik mag nog niet instappen omdat ik nog iets moet doen. Ze komt naast me staan en zegt, je mag de auto in maar dan moet je broek uit. Ik kijk haar aan en zonder iets te zeggen maak ik mijn veters los en knop mijn broek open. Ik stap uit mijn schoenen en trek mijn broek nu helemaal uit, daar sta ik dan in een panty in de parkeergarage. Ik hoor stemmen die onze kant op komen en Sammie heeft geen haast om de auto open te maken. Ik hoor de twee stemmen nu wel heel dichtbij en een van de twee zegt: “het lijkt wel of die man een panty aan heeft. Nee hoor dat lijkt waarschijnlijk alleen maar zo.”

Ze lopen door en Sammie doet de auto open. We zitten in de auto en Sammie laat haar handen over mijn benen glijden en stopt vlak voor mijn inmiddels keihard geworden lul. Ze kijkt me geil aan en zegt dat ik een lekkere lul heb staan waar zij lekker van gaat genieten. Ze start de auto en rijdt de parkeergarage uit. Sammie zet haar toestel in de carkit en begint te bellen. Er wordt opgenomen, hoi met Caroline. “Hoi, met Sam hier, ik heb een speeltje opgedoken in de stad en hij zit hier nu naast me. Ik ben in controle dus ik heb de macht over hem, hij heeft al kledingstukken aan die jij wel ziet zitten. Ik verwacht je dan ook om vanavond zeven uur op de stoep en jij zorgt voor het eten, wat we eten maakt niet uit als het maar veel is omdat ik denk dat ik aan het eind van de middag wel honger als een paard heb. Ik ga alvast van deze jongen genieten.”

Caroline vraagt of ze nog iets speciaals moet aantrekken en Sammie zegt: “Als het maar geil is en er nylon kousen om je benen zitten verder zoek je het maar uit. Tot straks.”

Voor Caroline iets kan zeggen drukt Sammie de telefoon uit. Ze zegt niets en we rijden verder richting Aerdenhout waar we stoppen voor een groot huis met oprijlaan. De hekken gaan open en Sammie stuurt de Volvo het pad op. Ze rijdt een meter of 50 en er verschijnt een mooi groot huis met een pracht van een tuinhuis ernaast, welke ongeveer net zo groot is als mijn hele huis. We rijden de garage in en ze zet de auto uit.

Ik kijk opzij en wil wat vragen maar Sammie geeft aan dat ik niets mag zeggen. Ik hou mijn mond en wacht af, is haar man misschien nog thuis? Heeft zij kinderen die hier niets van mogen weten? Waarom moet ik stil zijn? Allemaal vragen die bij me opkomen, het is wel spannend. Sammie stapt de auto uit en loopt om de auto heen en doet de portier open en zegt heel lief: “Blijf zitten er komt straks iemand met schoenen en andere kleding die jij hier aan doet en laat je maar helpen door de persoon die dat komt brengen. Als ik hoor dat jij niet doet wat deze persoon vraagt of zegt dan krijg je straf. Waar dat uit bestaat zal je wel merken.” Ze sloeg het portier dicht en liep de deur door.

Ik heb zeker 10 minuten in spanning gewacht toen de deur open ging en er een vrouw in kamermeisjes uniform door de deur kwam. Het was best een knappe vrouw van ongeveer dertig jaar, het uniform was iets te klein want haar borsten kwamen er bijna uit en haar rokje liet niet veel te raden over. Ze had netkousen aan en wel erg hoge hakken voor iemand die het huishouden doet. Ze keek naar binnen en ik dacht dat ze enigszins verbaasd was om mij te zien zitten. Ze maakt het portier open en zei dat ik uit de auto moest komen. Ze had de spullen op een stoel neergelegd en gaf aan dat zij mij ging uitkleden. Ik moest op een kleedje komen staan. Ze ging op haar knieën voor me zitten en begon mijn benen te strelen, langzaam aan naar boven tot ze bij mijn kont aan kwam. Ze wilde haar vingers achter de panty zetten maar bedacht zich en bracht haar handen naar de voorkant. Ze pakte mijn lul door de panty heen en begon er zachtjes over te wrijven, hij werd weer hard en het kamermeisje begon zachtjes te kreunen. Ze gaf er een kusje op en ging weer staan. Ik keek haar aan en zag een geheimzinnige twinkeling in haar ogen, ik wist niet wat ik daar van moest denken.

Ze begon mijn uit te kleden en ik stond alleen nog in mijn panty voor het knappe dienstmeisje. Ze ging weer op haar knieën voor me zitten en vroeg welke maat ik had. Ik zei dat mijn schoenen maat 44 waren. De dienstmeid zei: “Nu begrijp ik waarvoor deze schoenen zo groot waren.” Ik vroeg haar wat ze bedoelde. Ze begon dat dit één keer in de twee, drie maanden voorkwam, dat er dan iemand in de auto zat die zij moest aankleden. Ik was de eerste man die ze tegenkwam die hakken en kousen aan kreeg, leer of latex was al wel voorgekomen. Ze pakte een rode schoen met een hak van ongeveer 6 cm, ik kon er in maar mijn tenen hadden niet veel ruimte. Ik vroeg om de andere schoen en het dienstmeisje pakte nu een zwarte met een iets hoger hakje, deze paste beter en zat ook best lekker. Ik moest er wel aan wennen om op een hoge dunne hak te staan, ik wiebelde een beetje. Zo dan gaan we nu de andere kleren er bij pakken. Ze deed mijn schoenen weer uit en pakte nu de panty vast en trok deze naar beneden. Ik stond nu helemaal naakt voor een vrouw die ik niet eens kende en liet me uit en aan kleden.

“Dan nu het rode jarretelgordeltje met de rode kousen en daaronder de zwarte schoenen. Wat mevrouw verder met je van plan is weet ik niet.” Ze deed een stap naar achter en bekeek me van top tot teen. Zo jongen het mag er wezen en tot dat mevrouw je roept mag ik nog even met je spelen. Kom hier zei ze streng. Ik liep op haar af en pakte haar bij haar middel en trok haar naar me toe, je doet wel streng maar je bent het niet en voor ze iets kon zeggen zoende ik haar vol op haar mond. Ik drukte met kracht mijn tong bij haar naar binnen en ik voelde dat ze tegenstribbelde maar haar weerstand stond op breken, ik liet mijn hand onder haar korte rokje glijden en voelde dat ze geen slipje aan had. Ik lag mijn hand vol op kutje en maakte zachte knijp bewegingen. Ze brak en haar tong begon een geil spel met de mijne, ook drukte ze haar kutje harder tegen mijn hand aan. Ik stopte met zoenen en wilde haar tegen de auto zetten om haar lichaam eens goed te verkennen. Stop! Hoorde ik achter me en ik bleef stil staan. “Anne dit hadden we niet afgesproken maar omdat je nog iets tegoed hebt mag je nog vijf minuten door gaan. Het zaad van Remco zal nu wel koken. Als ik straks bezig ben wil ik niet dat hij de eerste de beste keer dat ik zijn lul vast pak al klaarkomt. Dus Remco moet en jij mag klaarkomen.

Anne liet er geen gras over groeien en dwong me op mijn knieën, ik wil dat je me likt tot ik klaarkom. Ze zei het met zulke geile ogen dat ik niets anders kon doen dan haar rokje iets optillen en mijn mond op het lekkere geile kale kutje drukken wat er voor mijn ogen tevoorschijn kwam. Ik liet mijn handen over haar benen glijden en de netkousen voelde heerlijk geil aan, ik likte inmiddels het kutje van Anne en kreeg de nodige sappen in mijn mond. Wat een geil wijf was dit en wat een te gekke middag nu al en dan moest het met Sammie nog beginnen. Ik bleef maar likken en mijn handen waren overal, op haar benen en dan weer met twee vingers in haar kutje en dan weer aan die heerlijke billen. Ik voelde dat Anne zo ging klaarkomen dus pakte ik haar heupen goed en stevig vast en richten me helemaal op haar klitje. Ik hoorde Anne nu kreunen en tegen Sammie zeggen:” Wat kan die jongen beffen.” Anne begon nu zachtjes te gillen en kwam klaar, ik drukte mijn mond op haar kutje en dronk al de sappen op die haar kutje uitliepen. Sammie gaf aan dat Anne nog twee minuten had, ik wilde deze geile dienstmeid neuken. Lang zou het wel niet duren want ik stond op springen. Ik ging staan en pakte Anne bij haar billen en tilde haar iets op, ze klemde haar benen rond mijn heen en zo liepen we twee stappen naar de auto. Ik liet Anne er tegenaan leunen en met één hand bracht ik mijn lul voor haar kale kutje. Langzaam duwde ik mijn paal haar natte gleufje in, ik hoorde haar kreunen van genot en ze begon me aan te moedigen: “neuk die kale kut van me, spuit je zaad tot aan mijn baarmoeder, ik ben je neuk slaaf.” Ik begon nu te bewegen en ik voelde mijn zaad al opkomen, ik begon hard te stoten en na 10 stoten kwam ik geweldig klaar. Ik spoot wel vijf stralen sperma haar kutje in, het was heerlijk. Sammie nam nu de leiding en zei: “Remco nu op je knieën en lik het kutje van Anne schoon en Anne als hij daar mee klaar is lik jij de lul van Remco schoon zoals het hoort.” Ik ging op mijn knieën zitten en bracht mijn mond naar het lekkende kutje van Anne, ik proefde mijn en haar sappen door elkaar en likte het hele kutje schoon. Nu deze likpartij heeft Anne mijn lul schoon gelikt en liepen we met zijn drieën het huis in.

Sammie zei tegen Anne, “ga lekker naar huis, jou dag zit erop.” Anne keek mij een beetje zielig aan en dit zag Sammie ook.

“Wees niet bang, Remco zal zeker nog wel eens terug komen als jij ook aanwezig bent. Wat ik tot nu toe gezien heb is al voor herhaling vatbaar en dan heeft hij nog niet eens aan mij gezeten. Je hoeft niet te koken want Caroline komt en zij heeft de opdracht om voor het eten te zorgen.”

 Ik kreeg een natte tongzoen van Anne en ze pakte mijn lul nog eens lekker vast, “deze jongen wil ik overal voelen” ze liet hem los en liep weg.

Ik bleef met Sammie achter en toen kreeg ik in de gaten wat Sammie eigenlijk aan had.

Ze droeg een zwarte bustier welke haar borsten mooi deden uitkomen, een nylon shirt met mouwen in dezelfde kleur als haar bustier. Daaronder droeg ze een zwarte panty met open kruis met een paar schoenen met een naaldhak van zeker 10 cm. Je moest goed kijken om de overgang van de bustier naar de panty te zien want ze hadden dezelfde kleur. De schoenen waren hoog en mooi afgewerkt, je moest goed kijken om te zien dat ze niet alleen hakken onder haar voeten had. Hier stond een vrouw die wist hoe je een mooi lichaam nog mooier kon maken met lingerie. Mijn lul begon alweer leven te geven wat door Sammie goed werd ontvangen.

“We gaan nu eerst eens wat drinken en elkaar wat beter leren kennen.”

We zaten op een bank naar elkaar toegedraaid, allebei een wijntje in ons hand. We vertelde elkaar over ons leven en toen vroeg Sammie:” Wat zou jij graag willen op seksgebied, wat wil jij morgen als je naar huis gaat gedaan hebben.”

Ik keek Sammie aan en begon een beetje verlegen te vertellen dat ik graag eens in mijn kont geneukt wilde worden door een vrouw. Ook wilde ik wel eens een onderdanig slaafje spelen maar volgens mij was dat al de bedoeling en één onderdeel is al uitgekomen en dat is de kleding. Het zou misschien nog wel wat meer mogen zijn dan alleen de jarretels, kousen en schoenen maar dat zou later wel komen. Sammie keek me aan en vroeg wat er meer aan kon. Ik vertelde dat een latex of nylon pak of iets dergelijks wel wat zou zijn, ik had wel eens een film gezien waarin de man gekleed was in een latex pak met masker en dat hij aan de voor en achterkant ritsen had. Sammie stond op en pakte mijn hand,” kom op dan gaan we kijken wat er te regelen valt.” We liepen door het huis naar een kamer welke seks uitstraalde, er hingen banden aan de muur en stokken aan het plafond. Er stond een soort paard met beugels, een stoel met beugels en nog meer. Ze liep naar een kast welke vol hing en lag met lingerie maar ook met andere sexy kleding stukken. Sammie pakte een latex rokje en hing deze voor me, ja deze ga jij zeker passen. Trek hem alvast maar aan. Sammie draaide zich om en ging verder met zoeken. Ik stond daar met een zwart latex rokje in mijn hand en liep naar de stoel om deze aan te doen. Ik was bezig toen Sammie aan kwam lopen met een nylon shirt welke mij te klein leek maar ik zou hem zo wel passen. Ik had het rokje aan en stond op, Sammie keek goedkeurend en zei dat het een mooie combinatie was. Ze gaf het shirt en deze leek mee te rekken zodat het lekker geil aanvoelde, nylon om mijn benen en nylon om mijn borst, heerlijk. Ik vroeg haar naar een latex pak want dit was niet helemaal wat ik zocht al voelde het wel geil aan. Dat pak ligt hier en dat zien wij vanavond wel, ik wil je eerst zo zien en tonen aan Caroline. Zo dan gaan we nu verder waar we gebleven waren en drinken wij ons wijntje op in afwachting van Caroline.

Als we op bank zitten begin ik over de benen van Sammie te wrijven, ze kijkt me geil aan en laat mij me gang gaan. Onder het strelen vraag ik aan Sammie wat haar man hier van vindt. Ze geeft aan dat haar man op dit moment een vrouw probeert of heeft veroverd. Elke 2 á 3 maanden gaan ze eens buiten de deur spelen, ik neem een man of vrouw mee naar huis en Herman doet dit met een vrouw. Diegene die het eerste thuis is neemt het huis en de laatste verblijft in tuinhuis. Herman zal wel weer met zijn secretaresse Dineke liggen rommelen, hij heeft een zwak voor haar. Ik zal wel vertellen hoe dat tot stand is gekomen.

We waren op een feest van de zaak en ik zag dat Herman en Dineke elkaar aanraakte wanneer dat maar toelaatbaar was. Ze danste veel en dan vooral de rustige nummers. Ik voelde geen jaloezie omdat ik wist dat Herman nog nooit iets met haar gedaan had, tegen mij kon hij niet liegen. Ik wachtte een rustig moment af en liep naar Dineke toe. Hoi, en danst hij lekker. Dineke kreeg een rode kleur en moest toegeven dat het wel aangenaam was om met Herman te dansen. Ik vroeg haar of het om het dansen ging of om de aanraking. Ze werd nog roder en begon een beetje te stotteren, ik moest een beetje lachen en begon met het uitvoeren van mijn plannetje. Ik nodig je volgende week zaterdag uit om bij ons te komen eten, ik zal er voor zorgen dat jij niets te kort komt. Ik verwacht je om 3 uur op de stoep en zorg voor de kleding. Zaterdag middag stond Dineke voor de deur en ik nam haar mee naar de sekskamer, ik liet Dineke een geil kort rokje aantrekken met kousen eronder, laarzen tot aan haar dijen, een bustier die haar kleine maar stevige borsten goed deden uitkomen. Toen ze aangekleed was liet ik haar in de kamer achter met de woorden dat ze zo haar verrassing ging krijgen. Ik belde Herman op om te vragen waar hij was en kreeg te horen dat hij met 5 minuten thuis was. Hij had Peter meegenomen die zou blijven eten. Ik schrok er wel van maar ik wilde Dineke haar verrassing niet ontnemen. Ik vertelde Herman dat ik in de sekskamer een verrassing voor hem had staan, en dat Peter maar in de woonkamer plaats moest nemen en dat ook hij een verrassing zou krijgen. Ik liep snel terug naar de sekskamer en vertelde dat de verrassing met 5 minuten zou arriveren, ik pakte een catsuit met hoge laarzen en ging richting de kamer.

Ik kleedde mij snel om hoorde de auto van Herman in de garage, ik ging verdekt opgesteld staan en hoorde Herman tegen Peter zeggen dat hij in de woonkamer een verrassing in ontvangst moest nemen. Hij ging even wat anders aantrekken en gaf aan dat het wel eventjes kon duren, neem het ervan. Herman liep door naar de sekskamer en deed de deur open, daar zag hij een silhouet staan en liep er zachtjes naar toe. Hij bracht zijn handen naar de voorkant en pakte de borsten beet, deze waren kleiner dan hij gewend was en het viel hem op dat het vrouwpersoon kleiner was dan zijn vrouw. Hij draaide de vrouw om en zag dat het Dineke was, hij pakte haar op en bracht haar naar de matrassen in de hoek. Hij legde Dineke voorzichtig neer en begroef zijn hoofd tussen haar benen, ze hadden nog niets gezegd en het eerste geluid wat door de kamer ging was een kreun van Dineke. Herman bleef tussen de benen van Dineke liggen tot zij was klaargekomen en vroeg om een harde lul in haar natte poesje. Herman trok zijn kleren uit en bracht zijn lul voor het kutje van Dineke. Dineke ontving de dikke lul van Herman in haar lichaam alsof ze voor elkaar gemaakt waren, Herman begon wild te stoten en liet Dineke nog een keer klaar komen voordat hij zijn zaad in haar kutje spoot. De lul van Herman bleef enigszins stijf en Dineke bleef met haar kutspieren knijpen tot hij weer hard was. Herman trok zijn lul terug en bracht hem naar de mond van Dineke, welke hem ontving als een lolly bij een klein kind.

Sammie pakte haar wijntje en nam een slokje, ik had het hele verhaal de benen van Sammie zitten strelen en ook af en toe haar kutje. De nylon panty voelde zo lekker aan dat mijn lul keihard onder mijn rokje stond, het latex voelde best geil aan. Ik vroeg haar hoe het was afgelopen met Peter. Ze vertelde dat hij verrast was om haar te zien en begon zich gelijk uit te kleden. Ze heeft hem gepijpt, geneukt en hem haar laten likken tot ze twee orgasme had gekregen. Herman en ik hadden het beide naar ons zin gehad en vertelde allebei ons verhaal, hierna besloten we dat ze dit elk kwartaal zouden overdoen, maar dan wel vertellen wat ze gedaan hadden en met wie, geen geheimen. En door die dag zit jij nu hier op mijn bank. En mag je nu eens laten zien dat je zo goed kan beffen zoals Anne zegt.

Ik ging op mijn knieën voor de bank zitten en pakte de rechtervoet van Sammie. Ik begon haar voet te liefkozen deed de schoen uit, ik nam haar nylon tenen in mijn mond en begon hier zachtjes op te zuigen. Sammie vond het fijn, ze begon haar tenen te bewegen en trok haar voet zachtjes terug. Ze liet haar voet over mijn mond glijden en ik stak mijn tong uit, ik likte haar zool en wreef. Ik masseerde haar kuiten en liet mijn tong rond haar enkels cirkelen. Ik stopte met haar rechter voet en pakte nu haar linker voet, hier liet ik de schoen aan zitten en nam de hak in mijn mond en begon daar op te zuigen. Ik ging rechtop zitten en bracht haar rechtervoet naar mijn schouder, ik bleef de linkerschoen likken en kussen. Na een minuutje of wat lagen beide voeten op mijn schouder en was mijn hoofd gevangen tussen de beide kuiten van Sammie. Ik streelde en likte beide benen en liet mijn hoofd verder zakken, het kutje van Sammie was lekker kaal met een streepje schaamhaar erboven. Ik stopte op ongeveer 5 cm van het natte poesje en begon zachtjes te blazen, er trok een rilling door Sammie heen. Ik bleef nog even blazen tot ik een hand achter mijn hoofd voelde die mij naar het kutje van Sammie duwde. Ik stak mijn tong uit en raakte de schaamlippen van Sammie, ze begon harder te kreunen en duwde mijn hoofd nu strak tegen haar poesje aan. Ik begon haar lipjes één voor één in mijn mond te nemen en erop te zuigen. De lipjes stond lekker open en er was een mooi zacht roze kutje te zien, erboven stond het klitje al lekker hard en ik nam hem tussen mijn tand en beet er heel voorzichtig op. Sammie begon te trillen en te schudden, ik pakte haar benen goed vast en drukte mijn mond harder over het klitje van Sammie heen. Ik likte nu stevig over het klitje van Sammie en het orgasme was daar. Sammie begon te kreunen en er kwam een gil over haar lippen die buiten echt te horen moest zijn. Ik bleef zachtjes door likken en liet mijn handen over haar buik naar haar borsten gaan. Ik kneedde haar borsten die nog lekker stevig aanvoelde, ik wilde deze borsten eens zonder bustier voelen. Ik gleed naar haar rug en maakte de sluiting los, ik trok de bustier uit en zag dat Sammie een catsuit aan had. Ik liet haar kutje voor wat het was en begon met haar borsten te spelen, ik liet mijn handen lekker over de catsuit glijden en nam haar borsten onder handen. Ik haalde één borst uit de catsuit en nam haar stijve tepel in mijn mond, ik begon er zachtjes op te bijten en te zuigen. Ik merkte dat het bijten Sammie een rilling bezorgde, ik ging hier wat verder door er iets harder in te bijten. Het kreunen en hijgen gave aan dat ze het lekker vond. “Remco neem die tepel tussen je tanden en bijt er lekker hard op,” ondertussen voelde ik een hand tussen onze lichamen in komen die op weg was naar haar kutje. Ze begon haar klitje te masseren en mij aan te moedigen om harder op haar tepels te bijten. Ik liet haar tepel tussen mijn tanden uitglijden en bracht mijn mond naar haar kutje. Ik wilde op haar klitje bijten om te kijken of ze dat ook lekker vond. Ik duwde haar hand opzij en begon zachtjes in haar klitje te bijten, dit was wat Sammie nog nodig had. Het orgasme rolde door haar lichaam en kwam tot ontlading in haar kutje. Ik dronk de sappen uit het kutje van Sammie alsof het een heerlijk koud biertje was in de zomer. Ik ging iets naar achter en pakte haar benen weer en begon deze te strelen, likken en kussen. Ik keek richting het gezicht van Sammie en zag dat ze genot uitstraalde. Ik had mijn best gedaan en het was goed ontvangen.

“Wat een geil schouwspel” hoorde ik achter me, ik schrok me dood. Ik draaide me om en zag een vrouw staan in de deuropening, ze had zwarte zelfdragende kousen met rode knie laarzen aan met daarboven een zwart latex stoeipakje die gegoten zat, ter hoogte van haar borsten zat een rond gat wat een mooi beeld op haar borsten gaf en om het af te maken had ze rode latex handschoenen aan. Een verschrikkelijk geile en mooie verschijning al zeg ik het zelf. Sammie kwam omhoog van de bank en deed haar borst weer in haar catsuit, ze pakte de bustier op en liep naar de deur. “Hoi schatje, mag ik je voorstellen aan Remco. Remco dit is Caroline en zij gaat vanavond meedoen en een beetje voor ons zorgen. Jij mag zeggen wat wij met haar gaan doen en wat zij bij ons moet doen.

Caroline kom eens bij Remco, ik wil voelen wat voor lichaam je hebt. Ze kwam zeer geil aan lopen en bleef voor me staan, ze zetten één voet op mijn schouder. Ik bracht mijn hand naar haar been en streelde de nylon kous en keek omhoog naar een in latex gehuld kruis. Ik zag geen enkel haartje eronderuit komen dus zal het kutje wel helemaal kaal zijn. Deze vrouw wist een man geil te maken.

Ik hoorde Sammie zeggen dat ze honger had dus Caroline moest de keuken in. Ik zette de voet van Caroline op de grond neer en keek naar Sammie, ze keek geil terug en gaf een knipoog. Ga eens staan zodat Caroline je goed kan zien, je ziet er geil genoeg uit. Ik stond op en ging voor Caroline staan, wat vindt je er van vroeg ik haar. Caroline deed een stap achteruit en nam me van top tot teen op. Ze keek achterom en zei tegen Sammie, “eindelijk een man die zich in kousen met een rokje durft te hijsen. Onze kerels verdomme het, hoe graag wij het ook zouden willen. Wat mag ik met hem doen?” was de vraag van Caroline.

“Dat maak ik wel uit,” zei Sammie. “Je moet ons gehoorzamen maar je komt echt wel aan je trekken, ik heb al met Remco gesproken en ik weet wat hij wil. Dit is ook wat jij wilt, daar ben ik zeker van. Nu help je mij even om mijn bustier aan te trekken en dan naar de keuken want ik heb honger.” Ik zat samen met Sammie op de bank en ik moest nu toch echt naar het toilet, ik stond op en gaf te kennen dat ik een plasje moest doen. Ik liep rustig richting WC toen ik licht gehijg en gesteun hoorde, hier moest ik het mijne van weten. Ik liep richting keuken en het gekreun werd harder. Ik kon door de kier zien dat Caroline op haar knieën zat voor een mij onbekende man en ze zat hem te pijpen. De man pakte Caroline bij haar hoofd en maakte neuk bewegingen, hij ging er wel erg ver in. Caroline had hier niet zoveel moeite mee. Ik liep snel terug naar de kamer en wenkte Sammie om mee te gaan en te kijken, ik gaf haar te kennen dat ze stil moest wezen. Ik keek door de kier en zag dat Caroline gebukt tegen het aanrecht stond en dat ze van achter geneukt werd, het was een geil gezicht. Ik liet Sammie kijken en ging achter haar staan. Ik hoorde Sammie zeggen dat het Herman was die ook thuis gekomen was,”hij gaat zo naar het tuinhuis maar hij pakt Caroline nog even mee. De slet zal hier voor boete, ik heb haar geen toestemming gegeven om een man te neuken, ze verdient straf.”

We hoorde Herman zeggen dat hij bijna ging komen en Caroline liet ze weer op haar knieën zakken en begon Herman verder af te zuigen. Aan Herman konden wij merken dat hij een hoogte punt ging krijgen want hij stond te wankelen op zijn benen. Caroline wilde alles door slikken maar Herman had andere gedachte, hij trok zijn lul uit de mond van Caroline en spoot zijn zaad over haar borsten en gezicht. Caroline was pissig want ze beet Herman toe dat ze nu aan ons moest uitleggen wat er gebeurd was. Herman lachte en zij dat ze straf zou krijgen maar dat ze dat wel lekker vond. Caroline stond op en gaf Herman een zoen en begon met het schoonmaken van haar kleding en gezicht. Sammie draaide zich om en vroeg of ik het ook zo geil vond, ik kon niets anders zeggen dan dat het bij mij ook wel wat gedaan heeft. Sammie liet een hand onder mij rokje glijden en voelde een keiharde lul staan die graag hetzelfde had gedaan. Sammie liet mij naar het toilet gaan en ging zelf terug naar de kamer. Ik heb mijn plasje gedaan en kom de kamer weer in waar ik Caroline voor Sammie zie zitten, ze kijkt onderdanig naar de grond en luistert. Ik hoor Sammie zeggen dat ze naar de sekskamer moet gaan en andere kleren aan moet trekken, deze liggen al klaar. Ik wil je daarna terug zien met eten en niet eerder.

Ik ga naast Sammie zitten en leg mijn hand op haar been, ik ben zo geil als boter en wil eigenlijk wel klaarkomen voor het eten zeg ik zacht. Ze kijkt me aan en er komt een glimlach op haar gezicht. Ga achter Caroline aan en neuk haar in de sekskamer, doe andere kleding aan en kom vertellen wat je gedaan hebt.

Ik sta op en loop naar de sekskamer en doe zacht de deur open, ik zie dat Caroline bijna klaar is en dat ze er vreselijk geil uitziet. Ze heeft een rood latexpak aan wat perfect rond haar lichaam zit. De borsten steken door gaten in het pak en haar kont is helemaal vrij van latex. Ze trekt net een paar zwarte laarzen aan die stoppen net boven haar knie. Ze heeft wat gehoord en kijkt richting de deur, ze ziet me staan en wenkt me verder te komen. Wat kan ik voor je doen vraagt ze onderdanig. Ik ruik mijn kans om eens lekker gepijpt te worden, ik zeg niets maar wijs alleen maar recht voor me. Caroline loopt op me af en gaat op haar knieën voor me zitten, ze tilt het rokje omhoog en pakt mijn lul. Ze geeft er een kusje op en laat haar tong over mijn eikel glijden. Het pisgaatje slaat ze niet over en probeert haar tong iets naar binnen te krijgen. Ze gaat nog even door met spelen en neemt daarna mijn lul in haar mond en begint er hard op te zuigen. De sterren komen voor mijn ogen en ik moet moeite doen om niet klaar te komen, ik trek mijn lul terug en zeg dat ze rustig aan moet doen anders ben ik genoodzaakt om haar straf te geven. Ze kijkt onderdanig naar de grond en zegt dat het haar spijt en dat het niet meer voor zal komen. Ik pak haar bij de haren en laat merken dat ik moet gaan staan, ze komt omhoog en ik pak haar bij haar middel, ik wil haar alleen nog maar neuken want de geiligheid is nu op een hoogtepunt. Ik pak haar hoofd en trek die naar de mijne en geef haar een lange stevige tongzoen, ze beantwoord gewillig en ik heb de tijd om haar borsten eens lekker te verkennen. Ik plaats mijn hand naar haar kont en trek deze naar voren zodat mijn lul tegen haar heuveltje drukt, er zit alleen wat latex tussen. Onze lichamen schuren nu tegen elkaar en de hitte is voelbaar. De tongen stoppen met vechten en ik kijk even om me heen, ik zie een soort paard staan uit het gymlokaal. Ik pak Caroline en dirigeer haar naar het paard, ik laat haar op haar buik plaats nemen en maak haar polsen vast aan handboeien die aan de poten zitten. Ze richtte haar hoofd iets omhoog om te kijken wat ik aan het doen was en voor ze het wist had ze mijn lul weer in haar mond. Ik neukte haar mondje voor ongeveer 10 seconden en trek mijn lul daarna weer terug. Ik liep om Caroline heen en wilde haar benen ook vast maken maar besloot het toch niet te doen, ik kon makkelijker tussen haar benen komen als haar benen wijder uit elkaar stond. Ik liep naar de kast en bekeek hier de spulletjes, mijn oog viel op een anaal dildo en glijmiddel. Ik pakte de spullen en liep terug naar Caroline. Ik liet wat glijmiddel op haar sterretje lopen en deze begon gelijk pulserende bewegingen te maken. Het glijmiddel was niet echt warm en daardoor reageerde haar sterretje hier wel leuk op. Ik smeerde met mijn vinger haar sterretje goed in en zette de dildo ertegen aan, ze begon al zachtjes te kreunen nog voor de dildo haar kont in verdween. Ik duwde de dildo in een keer naar binnen en hier had Caroline niet op gerekend, ze gaf een gil welke zeker door Sammie gehoord moest zijn. Ik trok de dildo terug en deed het nog een keer, het was nu minder pijnlijk omdat ze begon te kreunen. Ik begon de dildo nu zacht te bewegen en zo te horen was dit naar tevredenheid van Caroline, het kreunen werd luider en er kwam nu ook vocht uit haar kutje. Ik trok de dildo uit haar kont en trok mijn rokje omhoog, ik liep naar voren en drukte in 1 keer mijn eikel in haar kont. Mijn lul was twee keer zo dik als de dildo maar Caroline had hier geen moeite mee. Ik neukte Caroline nu hard in haar kont. Ze begon me aan te moedigen. “Neuk die geile slet in haar reet, spuit je zaad in darmen, laat dat lekkere wife eens genieten, neuk me reet geil kreng.” Ik werd hier beren geil van maar mijn zaad zou belanden in haar kutje, haar geile kale kutje wat al heerlijk vochtig was. Ik stootte nog een paar keer hard in haar darmen en trok mijn lul terug, ze begon tegen te spartelen want ze zat tegen een orgasme aan. Ik pakte de dildo en ramde deze weer in haar kontje, “jjjjjjaaaa dit is wat ik wil,” riep Caroline. Ik pakte mijn lul en bracht deze voor haar kutje, er was verder niets nodig om haar kutje te vullen dan alleen maar een stapje naar voren te doen. Ik ramde mijn penis in één keer haar neukgrotje binnen. Ik voelde door het stukje vlees tussen haar kutje en kontje de dildo zitten, wat een heerlijk gevoel. Ik trok me iets terug en begon rustig te stootten, de dildo deed een verwoede poging om het kontje van Caroline uit te komen maar ik hield de dildo tegen. Ik duwde mijn lul naar voren en de dildo ging mee in mijn beweging. Ik trok mijn lul weer terug en de dildo ging mee. Ik begon Caroline nu iets harder te neuken waardoor ook de dildo harder in haar kontje gedrukt werd. Aan Caroline te horen was dit naar haar zin, ze lag te kreunen en wartaal uit te kramen want er was geen touw aan vast te knopen. “Jjjjjaaaa neuk dit gaten, spuit je geil in mijn lichaam, neuk me, neuk me klootzak.” Ik voelde het zaad omhoog borrelen in mijn zak, het wilde eruit en had nog maar een klein zetje nodig. Ik voelde een hand op mijn kont en ik stopte met neuken, hierop begon Caroline te schreeuwen dat ik niet mocht ophouden. Ik keek Sammie recht in haar gezicht en ze gaf me een knipoog. Ze zakte door haar knieën en begon mijn benen te strelen, door de kousen voelde dit heerlijk aan waardoor ik weer zachtjes begon te bewegen. Ik voelde het sperma nu ophoog komen en het was nu niet meer te stoppen. Ik zette een eindspurt in en voelde het zaad als een kolkende lava stroom het kutje van Caroline in spuiten. Caroline voelde het ook en kreeg vlak na mij een geweldig orgasme, ze schreeuwde het uit en viel daarna voldaan over het paard.

Sammie streelde nog steeds mijn benen en dwong me om te draaien. Ze pakte het rokje en hield deze omhoog, ze pakte mijn lul en begon deze schoon te likken. Hij was erg gevoelig en ik zei dit ook tegen Sammie, ze keek me aan en nadat hij ontdaan was van het sperma duwde ze mij opzij. Ze kroop richting Caroline en likte het sperma uit haar kutje, welke lekker geil glom. Sammie stond op en hielp Caroline van het paard, “zo meid nu ben je lekker hard geneukt en nu aan je werk we hebben honger.” Caroline keek enigszins glazig richting Sammie maar gaf haar een kus en ze liep weg. Zo jongen kleed je maar eens uit dan gaan we voor jou eens andere kleren pakken.

Ze liep naar de kast en pakte een catsuit van het rek, hier pas deze eens. Ik kleedde me uit en pakte de catsuit, trok hem aan en voelde een geweldige sensatie. Mijn hele lichaam voelde het strakke nylon glijden en de tinteling die dit me gaf was aan mij penis te zien, deze stond weer stijf omhoog gestoken door het open kruis. Sammie kwam op me toelopen en pakte mijn penis vast en stopte deze onder de catsuit. Ik voelde dat hij er uit zou vallen als ik zou gaan lopen, “Sammie dit gaat volgens mij niet helemaal goed” en ze kijkt om. Ze begint te lachen en loopt weer naar de kast, hier trek aan. Er wordt een latex broekje naar me toe gegooid en ik trek het aan nadat ik mijn lul door de opening getrokken heb, mijn lul wordt nu tegen mijn lichaam gedrukt en het gevoel van latex op mijn lul deed deze weer groeien. Dit was toch wel pijnlijk want het latex gleed niet echt lekker mee. Sammie stond het van een afstandje te bekijken en moest er wel om lachen. Zo jongen nu zal je moeten uitkijken wanneer je een stijve krijgt en wanneer het broekje dus uit moet, maar voorlopig houd jij hem aan slaafje. Ze zei het met een grijns op haar gezicht, je krijgt van mij te horen wanneer het broekje uit mag.

We liepen samen naar de kamer waar Caroline de tafel had gedekt en het eten net op tafel zette. Ze zag er wel geil uit in haar rode latex pak, ik kan het niet laten om haar kont aan te raken. Ze kijkt om en geeft me een glimlach en een knipoog. Ze gaat terug naar de keuken en komt terug met de laatste spullen. We vallen aan en beginnen met eten.

We hadden lekker gegeten en Sammie en ik liepen naar de bank waar we ons in lieten ploffen, ze keek me aan en zei dat we maar eens moesten zorgen dat alle wensen van mij uit zouden komen. Sammie riep Caroline en ze kwam binnen met een voorbindpenis tussen haar benen,” zo slaafje ga maar eens op je knieën zitten en pijp tante Caroline,” ze gaf me een zet en ik liet me op mijn knieën vallen. Caroline kwam aan lopen met de penis in haar hand en ze hield hem recht naar voren, ik hoefde alleen maar mijn mond open te doen. Ze liet er geen gras over groeien en bracht de penis tussen mijn lippen.

“Pijp me maar kreng, je zal weten dat je Caroline geneukt hebt, nu zal ik jou eens neuken en meer.” Ze stopte de lul zo ver in mijn mond dat ik moest kokhalzen, “ik zal die hele penis in je mond duwen.”

Ze begon nu mijn hoofd vast te pakken en ik werd hier wel wat angstig van maar toch ook wel verschrikkelijk geil. Ik trok mijn hoofd even terug en kon adem halen maar voor ik het wist zat die lul weer tot aan mijn huig in mond, slikken kreng zei Caroline. Ik slikte en voelde dat de penis verder in mijn mond verdween. Weer moest ik kokken, Caroline duwde de penis in één keer achter in mijn keel. Ik werd zwart voor mijn ogen en probeerde mijn hoofd terug te trekken, ze liet me los en ik voelde alles uit mijn mond glijden. Sammie stond klaar met een glas water, hier zo drink op en ga op je knieën zitten. Ik dronk wat water en ging op mijn knieën zitten zoals bevolen, trek het broekje uit en blijf zo zitten. Na het uittrekken van het latex broekje voelde ik gelijk druppels vloeistof op mijn sterretje. Voor ik het wist, had ik twee vingers in mijn kont. Het voelde eerst wat pijnlijk maar het glijmiddel deed zijn werk. Ik voelde dat er een derde vinger bij gestoken werd. Mijn aarsje werd aardig opgerekt en begon er ook nog aan te wennen.

Iemand pakte mijn ballen vast en begon deze te masseren, ik dacht dat het Sammie moest wezen. Maar tot mijn verbazing kwam die voor me liggen en bood haar kutje aan, “likken kreng anders zal Caroline een vuist in je reed stoppen.” Ik had die aansporing niet nodig, ik likte maar wat graag het kutje van deze geile vrouw. Ik voelde dat Caroline nu met twee handen met mijn kont bezig was maar ik voelde ook een hand die met mijn ballen bezig was. Ik kwam iets omhoog en keek achterom en zag een vrouw die aan de omschrijving van Dineke voldeed. Jezus drie vrouwen was echt te veel, dat houd ik niet vol. Ik werd weer wreed op mijn werk gedrukt en begon het geile kutje van Sammie te likken. Caroline was bezig om mijn sterretje verder in te smeren met glijmiddel, het voelde heerlijk aan. Caroline was bedreven in het wijder maken van gleufjes en gaatjes.

Ondertussen bleef Dineke mijn ballen masseren en begon ze zachtjes aan mijn lul te trekken. Ik werd hier zo vreselijk geil van dat ik stopte met likken, ik voelde gelijk een derde en vierde vinger in mijn reet maar het deed redelijk zeer. Ik deed mijn ogen open en keek in een boos gezicht van Sammie, “likken had ik gezegd en als het nog een keer gebeurd dan ramt ze echt een vuist in je reet.” Ik begon gelijk weer te likken en er verdween een vinger uit mijn gaatje, de drie overgebleven vingers voelde prettig aan. Ik voelde dat Dineke onder mij door kroop ze pakte mijn lul in haar hand en bracht deze naar haar mond. Ik moest nu echt moeite doen om niet klaar te komen. Er was niets over gezegd maar ik durfde het toch niet. Ik voelde dat de vingers uit mijn kont getrokken werden en gelijk voelde ik dat de voorbind-penis tegen mijn anus gezet werd. Mijn droom kwam uit ik werd in mijn reet geneukt door een vrouw, eigenlijk wilde ik nu ook Dineke wel neuken. Ik boven op Dineke, Caroline boven op mij en Sammie die haar kut aanbod.

Ik kwam iets omhoog en zei wat ik wilde, Caroline ramde de dildo in mijn reet en ik gaf gil van de pijn. Wij bepalen wat er gebeurd niet jij slet dat je bent. Ik werd wel geil van die praat, ik voelde de pijn overgaan in genot. “O alstublieft laat mij een kutje neuken wanneer u mij in mijn sletten reet neukt, O meesteres luister naar mijn gebed.” Caroline stopte en trok de rubberen voorbind-penis uit mij reet, “liggen kreng” zei ze tegen Dineke, “laat die geil slet je kutje neuken.” Dineke deed haar benen wijd en ik bracht mijn lul bij Dineke naar binnen. Wat was ze lekker strak, geen wonder dat Herman dit wijf steeds wilde neuken. Ik begon langzaam te bewegen en Dineke begon met haar kut-spieren te spelen, ik voelde nu ook weer de penis tegen mij kont aan en nu was de droom werkelijkheid. Sammie kwam voor me staan en bod haar kale gleuf aan welke nat was van haar eigen sappen en mijn lik-werk van net. Ik likte maar kon me niet concentreren op het lik-werk omdat het genot in mijn onderlichaam het overnam, ik voelde dat Sammie niet meer was waar ik haar verwachte en ik hoorde haar stem dicht bij me oor.

Is dit wat je wilde of wil je verder dan dit, ik wist niet wat ik moest zeggen en mompelde maar wat. Ik neukte een krap kutje en had een voorbind-penis in mijn reet. Ik hoorde Sammie zeggen dat ik mijn mond open moest doen en laat het allemaal maar gebeuren, ik opende mijn mond zonder te denken en ik voelde een lul mijn mond in geschoven worden. Ik keek hier niet van op en ik begon aan die lul te zuigen als in een roes. Ik voelde dat ik ging klaar komen en begon harder aan die lul te zuigen, ook voelde ik dat Dineke een orgasme naderde. Ik begon harder te neuken en te zuigen en voor ik het wist voelde ik het sperma met drie harde stralen in het kutje van Dineke spuiten. Het leek wel afgesproken werk want op het zelfde moment kwam de lul in mijn mond ook klaar en moest ik slikken om niets uit mijn mond te doen ontsnappen. Ik voelde mijn armen slap worden en ik gleed zachtjes op Dineke en gaf haar een geile tongzoen met het sperma van Herman, deze stond geil te lachen terwijl Sammie zijn lul schoon likte. Ik was uit geteld en ging tegen de bank aan zitten, daar zat ik dan in een catsuit te kijken hoe Herman zijn eigen vrouw neukte en Caroline die Dineke onderhanden nam. Ik had een geslaagde avond en ik hoopte dat er meer zouden volgen.

Of hier een vervolg op komt ligt aan jullie, als er leuke reacties komen zal het zeker gebeuren. Laat ook eens horen wat er beter kan. Heb je ideeën voor een verhaal vertel ze en ik kijk wat ik kan doen.

Remco

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *