Moet er nog champagne zijn?

()

Hallo, ik ben Sandra. Samen met mijn broer Joris run ik een goedlopende slijterij. Als extra service bezorgen we drank aan huis bij feesten en partijen. Onze laatste levering was wel heel bijzonder. We moesten enkele kisten champagne brengen bij een feest in een riante villa buiten de stad. Toen we de oprijlaan van de villa opreden zei Joris dat hij de kistjes wel even zou afgeven zodat ik even zou kunnen uitrusten. Daar was ik dankbaar voor want ik was doodmoe van de hele dag kratten en kisten sjouwen.

Joris ging naar binnen en ik leunde achterover en deed een dutje. Na een kwartiertje schrok ik wakker en stelde vast dat Joris nog niet terug was. Ik stapte uit het busje en liep naar de voordeur. Deze stond op een kier. Voorzichtig keek ik om het hoekje en zag dat de champagne nog in de hal stond. Ik liep voorzichtig de hal binnen en ging naar een deur waarachter ik zachtjes muziek en stemmen hoorde. Onbevangen maar discreet opende ik de deur.

Wat ik toen zag kon ik nauwelijks geloven. Aanvankelijk schrok ik en wou weg rennen. Maar, ondertussen realiseerde ik mij dat zich hier een levendig tafereel afspeelde dat je normaal alleen in een film te zien krijgt. Daarom bleef ik staan en nam alles in mij op. De hele kamer was gevuld met naakte en halfnaakte mensen die met elkaar aan het vrijen waren. Elk hoekje en alle meubelstukken werden gebruikt door een paartje of een groepje dat enthousiast de liefde bedreef. Met open mond liep ik naar binnen.

Naast de deur was een man een vrouw tegen de muur op aan het neuken en voor me op de grond lag een paartje in standje 69. In het midden van de kamer op een tweezitsbank waren twee vrouwen en twee mannen bezig. De ene vrouw werd van achteren genomen en de ander werd geneukt terwijl ze op haar rug lag. Ondertussen tongden de vrouwen stevig met elkaar. Er tegenover op een driezitsbank zat een meisje met haar mond boven een ander meisje en liet geconcentreerd enkele druppels mannelijk zaad tussen haar lippen glijden. Het andere meisje deed haar mond open en ving het sap gretig met haar tong op. Ernaast lag een jongen het tafereel grijnzend te bekijken terwijl hij met de vingers over zijn net klaargekomen pik streelde. Voor de bank zat een derde meisje op de knieën en maakte zich op om de lul van een nieuwe pijpbeurt te voorzien.

Ik liep door de kamer in de richting van de trap. Daar hing een meisje half over de leuning terwijl een man en vrouw haar van haar broek en trui ontdeden. Blijkbaar was ze wat later binnen gekomen. Toen ik bij de trap aankwam, was ze helemaal naakt en zeeg zuchtend neer op de pik van de man. De vrouw likte aan haar borsten. Ik liep de trap op en keek bovenaan om. Onder me had ik een goed overzicht over de krioelende en kreunende lichamen. Een raar gevoel maakte zich van mijn meester. Niemand lette op mij en het leek alsof ik tussen deze mensen zweefde en niet echt aanwezig was.

Op de eerste verdieping aangekomen, kwam ik weer wat tot mezelf. Op de overloop was het wat rustiger en kon ik weer helder denken. Waar was mijn broer? Ik opende een deur aan de linkerkant en kwam in een badkamer uit. Op de grond zat een jongen die me verdwaasd aankeek. Voor hem zat een andere jongen die hem enthousiast pijpte. Ik hoorde hoe zijn mond smakkende geluiden maakte. Naast dit stelletje knielde een meisje die het schouwspel voor haar ogen verrukt bekeek. Ze streelde haar borsten en zat met een hand tussen haar benen. Ze boog zich naar voren, kuste de jongen die gepijpt werd. “Dit heb ik altijd al eens willen zien, mijn vriendje die zich laat pijpen door een jongen, het maakt me zo geil.”

Ze greep daarop met een hand tussen de billen van de pijpende jongen, en pakte zijn lul vast. Langzaam begon ze hem af te trekken. Ik deed de deur dicht en liep door de gang naar en andere deur aan de rechterkant. Toen ik die open deed kwam ik in een slaapkamer terecht. In het midden stond een groot bed met daarop twee vrouwen die over een man gebogen zaten die op zijn rug lag. Ik herkende nog net mijn broer Joris voordat zijn gezicht verborgen werd door de kont van een van de vrouwen die op zijn gezicht was gaan zitten. Zijn stijve pik verdween in het kutje van de andere vrouw die hem nu in flink tempo bereed. Ik schrok hier erg van en deed deur meteen weer dicht.

Op de gang stond ik tegen de muur terwijl ik een paar keer diep inademde. Ik gloeide over mijn hele lichaam en was door al deze tafereeltjes ondertussen bloedgeil geworden. Het liefst smeet ik mijn kleren hier ter plekke neer en stortte me op de eerste de beste kerel die ik tegenkwam. Er was echter één probleem. Als het op naakt zijn aankomt ben ik een grote schijter. Ik durf me nog niet eens in mijn ondergoed aan iemand te vertonen, laat staan dat ik me durf uit te kleden in het bijzijn van anderen. Ik had wel vaker seks gehad, maar had er altijd voor gezorgd dat het licht dan uit was. Er zat maar één ding op. Ik liep snel de trap af en passeerde het triootje onder aan de treden waarvan de man net klaarkwam in het vers uitgeklede meisje. Bij de driezitsbank was de jongen net voor de tweede keer klaargekomen in het gezicht van het knielende meisje. De andere meisjes maakten haar gezicht met hun tongetjes schoon daarbij het zaad onderling uitwisselend. Op de twee-zitbank waren de posities enigszins gewijzigd. Een van de vrouwen werd in haar kontje èn haar kutje geneukt door de mannen en befte de andere vrouw.

Ik ging op zoek naar de keuken. Daar aangekomen zag ik op het aanrecht enkele flessen drank staan. Gelukkig stond er ook een fles bessenlikeur tussen. Ik pakte de fles en zette hem aan mijn mond. Er was maar één manier om mijn remmen te kunnen losgooien zodat ik aan deze megaorgie kon deelnemen, namelijk flink dronken worden. Het was al vaker gebleken dat ik met een slok op volledig door het lint kon gaan en van bessenlikeur werd ik lekker rondom dronken zonder ziek te worden. Na enkele teugen pauzeerde ik even. Ik voelde de alcohol langzaam naar mijn hoofd stijgen. Ik kneep in mijn borsten en wreef met een hand in mijn kruis. Daar werd het ondraaglijk heet.

Ondertussen had voor mij op de keukentafel een paartje plaatsgenomen waarvan het meisje op het tafelblad flink geneukt werd. Ze schreeuwde het uit van genot en bewoog heftig mee met de stoten van haar partner. Haar borsten gingen wild heen en weer.

Ik zette de fles neer en liep op het stelletje af. Even wankelde ik en moest ik me aan de keukentafel vasthouden. Het laatste sprankje verlegenheid en schaamte had ik weggedronken en ik wilde nu alleen nog maar meedoen met al deze heerlijke seks. Ik pakte het gezicht van het meisje met twee handen beet en tongde haar. Ze beantwoordde mijn kus met haar tong en een geile kreun. Vervolgens liep ik in de richting van de kamer en zag dat twee mannen in mijn richting kwamen. Ik bemerkte tot mijn genoegen dat ze allebei een enorme stijve lul hadden. Ik liep glimlachend op hen af en met een geile blik.

“Ik geloof dat ik vergeten ben mij uit te kleden toen ik binnenkwam. Willen jullie mij misschien even helpen?”

“Met genoegen.” Antwoordde de grootste van de twee en binnen in een oogwenk hadden ze me van alle kleding bevrijd.

“Ik ben zo geil. Sla het voorspel maar over en neuk me meteen.” Een overbodige opmerking, want de kleinste man had mijn benen al uit elkaar geduwd en prikte zijn lul rechtstreeks in mijn kletsnatte kut terwijl ik nog rechtstond. Ik boog me voorover en nam het lid van de grootste man in mijn mond. Ik likte en zoog als een wilde en werd van achteren tegen de man voor me aangeneukt.

Het duurde niet lang of ik werd van twee kanten volgespoten. Zelf was ik ondertussen ook heftig klaargekomen. Ik keek de mannen dankbaar aan en gaf hen beiden nog een geile kus.

Ik liep de kamer in op zoek naar nieuwe bevrediging. Bij de driezitsbank was het triootje van twee meisjes en een jongen nog steeds bezig pikroom uit te wisselen. Een van de meisjes had haar hele gezicht en borsten vol zitten met glinsterend sap. Zonder verdere aankondiging begon ik het geil van haar borsten te likken. Ze drukte mijn gezicht tegen haar aan en streelde door mijn haren.

Ik voelde hoe van achteren mijn billen werden vastgepakt en er iets in mijn kutje werd gestopt. Ik keek niet op of om, zo geconcentreerd was ik met mijn gelik. Ik was inmiddels zo geil geworden dat het me niets uitmaakte wat er in me werd gestopt, als er maar iets in me we werd gestopt. Het voelde gigantisch in mijn kutje. Toen ik omkeek zag ik dat een van de meisjes haar halve arm in mijn poesje had geschoven. Ik werd nu wild van geilheid en schreeuwde het uit. Ik kreeg een enorm orgasme en zakte onderuit van de bank af.

Even moet ik weg zijn geweest want toen ik mijn ogen opendeed, was het triootje opgedeeld over andere vrijende groepjes.

Ik liep naar een hoek van de kamer waar een grote slaapbank stond. Daar waren vier vrouwen bezig elkaar te verwennen met een aantal fikse dildo’s. Ik kroop over de bank naar hen toe en keek hen vragend aan. Een van de vrouwen kwam naar me toe met een grote, zwarte kunstpik. Ze begon ermee over mijn lichaam te wrijven, over mijn borsten en langs mijn kruis. Toen ze bij mijn gezicht kwam stopte ze de dildo in mijn mond en schoof hem op en neer. Ik zoog en lebberde eraan. Een andere vrouw was erbij gekomen en duwde me zachtjes voorover zodat mijn kontje naar boven wees. Een tweede dildo verdween tussen mijn billen in mijn kutje. Langzaam werd ik op mijn rug geduwd.

De dildo in mijn mond werd verwisseld door het kutje van de derde vrouw. Ze was met gespreide lipjes bovenop mijn gezicht gaan zitten en schoof rusteloos heen en weer. Ze smaakte heerlijk en ik likte al haar sappen op. Ik voelde dat ik zelf ook werd gelikt door een heerlijke hete tong. Het geheel werd gecompleteerd door twee monden die over mijn borsten gingen en mijn tepels zalig bewerkten. Als er een hemel was dan moest ik er nu in beland zijn, dacht ik. Ik voelde een geweldig orgasme in me opkomen en begon heftig te schokken.

Ook het kutje boven me stond op het punt van ontploffen. Ik kreunde en schreeuwde en liet me volledig gaan. Het ene orgasme na het andere vloeide door mijn lijf, het leek niet op te houden. De vrouw die ik befte kwam ook schokkend klaar en weinige minuten later lagen we met zijn vieren uitgeput in elkaars armen, kletsnat van het geil en het zweet.

Ik moet even in slaap zijn gevallen, want toen ik mijn ogen open deed, stond Joris boven de slaapbank glimlachend naar me te kijken. Ik lachte tevreden terug.

“Ik heb je daarnet bezig gezien met die drie vrouwen, en ik moet zeggen dat ik nog nooit naar zoiets geils gekeken heb.”

Ik kon alleen maar glimlachend knikken, maar voelde me lekkerder dan ooit. Om ons heen lagen overal naakte, slapende mannen en vrouwen. Snel zochten we onze kleding bij elkaar en verlieten de villa.

De kistjes champagne stonden nog steeds onaangeroerd in de hal, waarschijnlijk wachtend op volgende orgie.

SandraT

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *