Met drie meiden naar het strand

()

Ik ben Sandra en ik ben 25 jaar oud. Regelmatig ga ik met 2 vriendinnen naar een strandje in een natuurgebied hier in de buurt. Het is geen officiële badgelegenheid, maar al jaren maken velen er gebruik van. Het voordeel is dat er geen regels zijn. Je bent er lekker vrij, het is niet te druk. Iedereen bepaalt dan ook zelf of hij met of zonder badkleding gaat. Meestal ga ik met Sofie en Emine. Ik ken hen al vanaf de middelbare school en we zijn even oud. Ikzelf ga meestal topless. Ik ben vrij lang en stevig gebouwd, maar wel slank. Ik heb stevige borsten met een cup B en die mogen best gezien worden, al had ik best wat meer gewild. Sofie gaat altijd helemaal bloot. Zij is een slanke blonde meid met lang haar en een behoorlijke C-cup.

Emine houdt altijd haar bikini of badpak aan. Ze is een klein, zeer tengere turnster van Turkse afkomst met kleine borsten. Ze is altijd wel wat preuts, maar dat geeft natuurlijk niks. Zo spraken we ook afgelopen zomer op een zaterdag bij mij thuis af om te gaan zwemmen en zonnen. Net toen we wilden vertrekken vroeg mijn broer Geert of hij ook mee mocht. Ik stemde in en toen durfden mijn vriendinnen al niet meer te weigeren. Hij was nog nooit bij die plas geweest en wist er ook het fijne niet van. Hij is 25 en Sofie had al jaren een oogje op hem, hoewel ze het nooit toe had gegeven. Van mijn broer wist ik ook dat hij haar wel leuk vond. Toen we bij de plas kwamen keek mijn broer wel een beetje vreemd. Her en der lagen naakte mensen.

“Laten we maar wat verderop gaan”, zei hij, “dit is het naaktstrand.”

“Dat is hier overal sukkel, en het is geen naaktstrand, je bent hier gewoon lekker vrij”, zei Sofie.

“Gaan wij ook naakt dan?” Vroeg hij.

“Hoeft niet, je doet wat je zelf wilt, maar als jij dat wil hou ik je niet tegen.” zei Sofie een beetje nerveus. Wij wisten dat ze dat normaal altijd deed. We zochten ons vaste plekje op. Geert had zijn boxershort al aan en was klaar om te zwemmen zonder T-shirt en schoenen. Emine trok haar jurkje uit en was ook al klaar. Geert keek verbaasd toen Sofie en ik alles uitrokken behalve onze slipjes. Ik had een keurige bikinislip aan, maar Sofie zat in haar witte string, die duidelijk geen bad- maar ondergoed was.

“Zozo” mompelde Geert, maar hij hield verder zijn mond, terwijl hij staarde naar de borsten van Sofie. Die ging wat zenuwachtig zitten. Ze had natuurlijk geen bikini bij zich, maar wilde haar slipje niet uitdoen nu Geert er bij was. We besloten eerst een duik te nemen. Toen we terugkwamen liep Sofie snel vooruit het water uit. Er was geen twijfel dat haar slipje nu helemaal doorzichtig was. Ze sloeg snel een handdoek om haar middel voordat Geert wat zag.

“Wat ben jij preuts vandaag”, zei Emine.

“Dat moet jij zeggen met al die kleren aan”, was het antwoord.

“Ga jij normaal helemaal naakt dan?” vroeg Geert. “Maar nu durf je niet omdat ik er bij ben. Ha. Die andere jongens hier maakt niet uit, maar Geert….Je moet het zelf weten hoor, maar voor mij hoef je jezelf niet anders te gedragen als anders.”, zei hij lachend.

“En jij zus? En Emine? Moet jij niet helemaal bruin?”

“Met die boxer van jouw blijf je tot bijna op de knieën wit”, zei Emine.

Geert liet de boxershort zakken en er kwam een keurige zwemslip te voorschijn. Het geklets en alle aanblikken hadden hem niet koud gelaten en er zat een behoorlijk bobbel in. Hij ging snel op zijn buik zonnen.

Ook Sofie ging snel op haar buik liggen, maar Geert kon zijn ogen niet van haar billen afhouden. Na een kwartiertje sloeg de verveling toe. Emine had kaarten bij zich en we besloten te gaan toepen. Sofie won en Emine verloor.

“Wat heb ik gewonnen?” zei Sofie tegen Emine.

“Het bovenstukje van de verliezer dan maar?” Ze zon duidelijk nog op wraak van Emine ’s opmerking eerder. Emine keek haar boos aan, maar toen iedereen begon te joelen, besloot ze de eer aan zichzelf te houden. Het bovenstukje ging uit en Geert kon zijn ogen niet van de strakke puntige tietjes afhouden.

Het was ook de eerste keer dat haar vriendinnen ze zagen en het was een raadsel waarom ze hen altijd zo verborg. Er zaten bovendien flinke puntige tepels op die hard waren van de opwinding die deze uitkleedpartij haar gaf.

“Okay, we spelen dus om kleding?” zei Geert, “Is dat wel eerlijk met 1 man?” zei hij. We besloten te spelen om opdrachten. De winnaar gaf een opdracht aan de verliezer. Niemand durfde zou flauw te zijn dit voorstel van mij af te wijzen. Bovendien was het leuker als er wat op het spel stond. Het volgende potje stond Emine al snel bovenaan terwijl Sofie en ik om de een- na- laatste plaats vochten.

“Dit wordt mijn wraak” lachte Emine tegen Sofie, maar het liep anders. Emine won, maar ik verloor. Ze dacht even na over de opdracht. Zo ’n 10 meter van ons vandaan lagen 2 jongens. De ene was helemaal gebruind en liep naar het water. De ander was hier duidelijk nieuw. Zijn spierwitte billen staken boven het gras uit.

“Ga jij die jongen maar eens waarschuwen, anders moet hij straks op de blaren zitten.” Ze gaf me haar tube zonnebrandcrème en stuurde me weg. Ik protesteerde nog dat ik dat echt niet kon maken, maar dat had geen zin. Toen ik bij hem kwam leek hij te slapen. Ik zei dat tegen mijn vrienden maar ook dat was geen excuus vonden zij. Hij was nu ook wakker geworden.

“Hoi,” zei ik, “je mag wel uitkijken zo. Straks verbrand je nog dan kun je niet meer zitten.”

“Je hebt gelijk, maar mag ik dan een beetje van die crème lenen?” Ik gaf hem de crème en liep terug om van Emine te horen dat ik hem wel even moest helpen met insmeren.

Ook de jongen hoorde dat.

“Ze zijn niet snel tevreden hé” zei hij, “maar ga je gang.”

Ik had er nu ook best zin in gekregen en de opwinding gierde door mijn lijf. Ik pakte de tube weer terug en ging naast hem zitten. Ik mikte een straal op zijn billen en begon het over de strakke kont uit te smeren. Het was echt een heerlijke gespierde kont en ik kon het niet laten er een beetje in te knijpen. De jongen droeg normaalgesproken duidelijk een lange zwembroek, want hij was wit tot een kwart van zijn bovenbenen. Die moesten dus ook. Ik vroeg hem zijn benen wat uit elkaar te doen en ging met 1 knie tussen de benen zitten. Opeens had ik nu uitzicht op zijn zak. Nerveus spoot ik nog wat crème op het achterwerk. De klodder crème liep langzaam zijn bilnaad in. Om de situatie te redden spreidde ik zijn billen een beetje en haalde de crème weg. Ik begon weer te smeren, langzaam omhoog langs zijn bovenbenen. Bij de rand van zijn zak stopte ik.

“Eens kijken of alles klaar is” zei ik. Ik kietelde hem heel even over zijn strakke zak met mijn vingertoppen en stond toen op. Een kreunend dank je wel was alles wat er nog uit de jongen kwam.

Met een rode kop van de opwinding kwam ik terug bij de kaarters, die allemaal stil waren, uit angst voor het volgende potje denk ik. Maar ze konden rustig blijven, want opnieuw verloor ik. Ditmaal was mijn broertje de winnaar en ik vreesde zijn perverse brein. Ondertussen was er een ijscokraampje het veldje op gereden. Geert pakte zijn portemonnee.

“Ga maar een ijsje voor mij halen”, zei hij. Ik stond op en hield mijn hand op voor het geld.

“Niet zo. Je houdt je borsten stevig vast, de hele tijd.” Hij kwam voor me staan en liet voor ik kon reageren een euro aan de voorkant in mijn broekje vallen. “Je komt terug met het ijsje tussen je borsten.”

Ik protesteerde weer, maar ik wist dat het kansloos was.

“Maar hoe moet ik dan betalen?” zei ik nog. “Daar krijg je vast wel hulp bij”, was het simpele antwoord, “2 bolletjes chocolade.”

Het was zeker 50 meter lopen naar de kraam en ik liep daar nerveus met mijn borsten in mijn handen. Bekijks had ik in ieder geval wel. De euro was helemaal naar onderen gezakt en voelde koud aan tussen mijn vagina en mijn anus. Ik kwam bij de kraam waar twee jongens voor mij aan de beurt waren. De ene liep al weg terwijl de andere naar mij staarde en zich verbaasde over mijn houding. Het was de kameraad van de jongen die ik net had ingesmeerd zag ik nu. Hij was naakt en ik zag vluchtig dat hij klein geschapen was. Hij bleef staren, terwijl de ijscoman zijn ijsje schepte. Ik zag zijn penis langzaam groeien. Toen het ijsje klaar was pakte hij het snel en liep snel weg. Helaas voor hem was het al te laat. Zijn pik stond rechtop toen hij midden over het veldje terugliep. Voor mijn kaartvrienden een hele show. Ik bestelde het ijsje bij de knappe jongen en nerveus maakte hij het ijsje. Hij was hooguit 18.

“Zet hem maar tussen mijn borsten hoor” zei ik en hij gehoorzaamde keurig.

“v -v -vijfenzeventig cent mevrouw” zei hij.

“Het geld zit in mijn slipje” zei ik, “haal het er maar uit. En ik ben maar een meisje hoor”. Hij deed niks en herhaalde enkel de prijs. Ik verontschuldigde mij voor de gênante situatie en legde uit dat het een spel was. Toen kwam hij om de fietskraam heen. Hij legde zijn hand op mijn buik. Mijn buikspieren begonnen zenuwachtig te trillen. Langzaam verdwenen zijn vingers achter het elastiek. Hij durfde niet te kijken. Ik voelde zijn hand tegen mijn schaamlippen. Hij voelde verder. Mijn slipje was kleddernat en dat kon hem niet ontgaan. Hij trok zijn hand terug.

“Volgens mij zit er geen geld in” zei hij “Ik kan het niet vinden.”

“Trek hem dan maar even naar beneden” zei ik, en hij keek me ongelovig aan. Na enig aarzelen trok hij voorzichtig met beide handen het broekje iets naar beneden. Tussen mijn benen bleef het natuurlijk vastzitten, waardoor hij opnieuw met zijn hand in mijn kruis moest. Hij pakte het muntje voor mijn kutgaatje weg en raakte het natte gaatje even aan. Het muntje was kletsnat. Hij droogde het af aan zijn shirt en gooide het in het geldbakje.

“Wil je mijn broekje weer even optrekken” vroeg ik, maar nu antwoordde hij brutaal “Dat is toch niet nodig. Het is hier een naaktstrand.” Ik keek hem ongemakkelijk aan maar wist dat ik geen keus had dan zo terug te lopen. Bekijks had ik genoeg en ik was blij dat ik terug was en aan de opdracht had voldaan.

“Ik hoop niet dat ze zo wint” was wat de anderen zeiden toen ik terug kwam. Nadat ik mijn broekje goed had gedaan werd er weer gekaart. En het onvoorstelbare gebeurde… ik verloor weer. Emine was weer de winnaar.

“Misschien moet je dat broekje maar gewoon uit laten” zei ze met een blozend gezicht. Ze wist dat ze dat eigenlijk niet kon en wilde vragen. Het zou haar tenslotte ook verplichten. Ik vond dat ik wel voldoende bekijks had gehad en trok zittend mijn slipje uit. Chagrijnig pakte ik de kaarten en deelde opnieuw. Nu was het Emine die verloor en Geert die won. De bobbel was al een poosje niet meer uit zijn broek weg geweest en hij kon zijn ogen niet van al die borsten afhouden.

“Daar gaat je slipje Emine” zei hij. Met schaamte verwijderde ze zittend haar broekje en een keurig donkerbehaarde poes kwam tevoorschijn. Preuts ging ze bij het volgende potje op haar buik liggen. Echter, ook die verloor ze en ik won.

“Weet je die oefening op de mat nog die je laatst tijdens je turnuitvoering deed?” vroeg ik. Natuurlijk wist ze dat. Ze oefende dat 4 keer per week. “Daarbij ging je op je kop staan en deed je een spagaat……ga je gang” zei ik.

Aarzelend stond ze op en begon aan de positie. Op de kop staand liet ze langzaam haar benen uit elkaar gaan. Van de zenuwen viel ze om. Ik vroeg Geert haar te ondersteunen, zodat ze het goed kon uitvoeren. Ongemakkelijk ging Geert bij haar staan, zoekend naar een veilige plek om haar te ondersteunen. Haar heupen waren de enige zinvolle plek en van een halve meter afstand keek hij toe hoe Emine’s kut zich opende. Onmiddellijk begon zijn penis te groeien en na een paar tellen was de zwemslip te klein. Zijn eikel gluurde over de rand heen. Hij liet Emine snel los om te gaan zitten en zijn kruis te verbergen. Vooral Sofie was onder de indruk. Het potje hierna verloor Geert.

Sofie won, en je hoefde niet helderziend te zijn om haar wens te raden. “Kom op maar Geert” was genoeg om de opdracht te geven. Zijn penis was nog net zo hard als straks toen de slip verdween. Hij ging uit schaamte snel op zijn buik liggen.

“Nu komt de opdracht” zei Sofie. Geert protesteerde maar ze had het hem inderdaad niet gevraagd en we waren nu nieuwsgierig naar haar echte opdracht.

“Het volgende potje zit jij in kleermakerszit tegenover mij.” Hij had geen keus en voldeed aan het verzoek. Dit werd Sofie echter fataal. Het volgende potje kon ze haar ogen niet van de stijve lul af houden. Ze verzaakte twee keer en verloor. Ik droeg haar als winnaar op haar string uit te doen. Het was nauwelijks een overwinning, want ze lag hier altijd naakt, maar Geert ‘s belangstelling maakte veel goed. Ondertussen was het al zeven uur. Bijna alle badgasten waren weg. Alleen de twee jongens lagen nog in onze buurt. Ze waren duidelijk gebleven uit interesse voor ons spelletje en probeerden ons zo onopvallend mogelijk te volgen. We besloten te stoppen met het spel nu iedereen naakt was. Geert en Sofie besloten nog even het water in te gaan. Emine wilde eigenlijk mee, maar besloot hiervan af te zien. Wij bleven liggen. Na een poosje zwemmen waren ze uit ons zicht verdwenen. Nu kwam de jongen die ik eerder had ingesmeerd naar ons toe.

“Ik zie dat jullie billetjes hun bescherming ook verloren hebben”, Zei hij. Zonder iets te zeggen gaf ik hem de tube en ging op mijn buik liggen. Hij pakte de tube en liep naar Emine. Ze had haar ogen dicht en schrok zich kapot toen ze plotseling de koude crème op haar billen voelde en twee grote knedende handen er achteraan. Normaal had ze dit nooit gepikt, maar ze was zo geil geworden dat ze alleen maar zachtjes kreunde. Ik keek jaloers toe, maar een blik in zijn ogen vertelde me dat dit juist zijn bedoeling was. Ik draaide me naar hem toe en ging in kleermakerszit zitten. Emine kon mij niet zien. Ik opende mijn kutje en begon me tot zijn verrassing met twee handen te vingeren. Een voor mijn gaatje en een voor mijn clitje. Hij kreeg snel een stijve. Ik hield mijn kreun met moeite in zodat Emine niks door had. Na een klein minuutje stond ik op, gaf hem een korte tongzoen en liep naar het water. Hij kwam me achterna.

Ik stond er echter nog maar nauwelijks in toen hij me vastpakte en tegen zich aan trok. Hij ging iets door zijn knieën en stootte zijn harde pik in mijn gaatje. Zo stonden we daar zeker twee minuten te neuken. In het openbaar met het water tot aan de knieën. De her en der achtergebleven badgasten keken allemaal toe. Emine lag te vingeren terwijl ze keek. Nog geen 10 meter verder zag ik de hand van de kameraad van mijn minnaar snel zijn hand om zijn lul bewegen. Vlak aan de rand, in het ondiepe water achter het riet zag ik Sofie in het water. Ze wipte op en neer terwijl ze me recht aankeek. Pas toen zag ik dat ze Geert aan het berijden was, die gelukkig met zijn rug naar mij toe in water lag.

Ik was al twee keer klaargekomen toen ik het warme zaad bij me naar binnen voelde spuiten. Hij kreunde in mijn oor en kneep stevig in mijn billen. Dat geweldige gevoel gaf mij mijn derde orgasme. Daarna gaf hij me een lange tongzoen.

“Bedankt lekker ding” zei hij en hij ging weer naar de kant. Ik zwom naar wat dieper water om mijn kutje te wassen. Ook dat gaf me een heerlijk gevoel. De twee jongens kleedden zich snel aan en fietsten weg. Tot op vandaag heb ik geen idee hoe hij heet. Daarna zwom ik naar Geert en Sofie.

“Lekker gezwommen?” vroeg ik.

“Heerlijk” zeiden ze allebei tegelijk. Gelukkig wist Geert niet alles…

Ook wij pakten daarna onze spullen en vertrokken richting huis.

SandraT

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *