Stress of seks?

()

Ze komen er weer aan en alle studenten zitten weer in de stress zoals gewoonlijk. Waarom? Omdat iedereen zo laat is beginnen studeren, waaronder ik. Aan de KBR (Koninklijke Bibliotheek Royal) is het afgeladen in deze periode en moet je er vroeg bij zijn om een studieplek te vinden. Zo ging ik afgelopen woensdag om een uur of twaalf naar de KBR. In de drukke tram had ik nog net een zitplaats maar twee andere studentes die ik vaker in de KBR gezien had waren gedoemd om te staan.

De ene studente was een lichtblonde jonge vrouw van ongeveer twintig jaar. Ze zag er echt als een modelstudente uit. Oude hoogwaardige Levi”s 501, van die bruine lederen instappers en een groene regenjas van één of andere studentenvereniging waarvan het logo al enigszins versleten op de jas stond geprint. Niet echt origineel dus. Haar tas leunde op haar rechterheup waardoor haar jas iets omhoog werd gehouden. Doordat ik zat keek ik recht tegen haar mooie ronde kontje aan. Haar gezicht was niet uitzonderlijk knap, maar haar fraai gevormde achterste deed het prima.

Ze was druk in gesprek met de medestudente. Door de drukte kon ik alleen het gezicht van de andere studente zien. Zij had een heel mooi profiel. Ze leek een halfbloed Congolese meisje. Ze had hele mooie, katachtige diepbruine, donkere ogen en een kort sportief kapsel. En een mooie donkere huidskleur. Ik kijk graag onopgemerkt naar vrouwen. Indien ik het onopgemerkt kan doen bestudeer ik ze. Iedere vrouw is uniek en het is iedere keer weer mooi om een nieuw gezicht te zien. Dat is een van de schatten die het leven ons gratis geeft en is voor iedereen gelijk.

Ondertussen stopte de tram bij het Centraal en zeker twintig mensen stapten uit, waaronder ikzelf. Toen ik opstond en mijn onhandige volle tas eindelijk in een stabiele greep had, stond ik achter het halfbloedje en ik kon het niet laten om naar haar kontje te kijken. Ze had een korte lederen jas waardoor haar schoonheid in volle glorie stond. Ze had een soort Western- look spijkerbroek aan die ook een beetje versleten was. Vooral in de naad tussen haar dijbeen. Zij had net zoals bijna alle donkere vrouwen een atletisch kogelrond achterste wat mijn hart al sneller liet kloppen.

Toen ik achter hen richting de KBR liep zag ik even dat de blonde achterom keek en iets zat te smoezen tegen het donker meisje. Toen het donker meisje achterom keer wist ik dat zij het over mij hadden. Ik deed alsof ik niets gezien had en keek bij de draaideur quasi ongeïnteresseerd naar binnen. De meesten studeren aan de V.U.B en die komen zelden deze kant op. Zij hebben een eigen bibliotheek waar ze studeren.

Toen ik binnen was liep ik zoals iedereen naar de verplichte kluisjes om mij van jas en tas te ontdoen. Het was een erg drukke dag en ik merkte dat bijna alle kluisjes bezet waren. Ik liep iets verder om te kijken of er in de andere rijen misschien nog kluisjes vrij waren. Ik had weer eens geluk en zag dat er een vrij was. Ik haalde snel mijn benodigde boeken en pengerei uit mijn tas en deed mijn jas en tas in mijn kluisje. Vervolgens ging ik de trappen op om te kijken of in de studiezalen nog een plaatsje vrij was om te studeren. Ik zag dat de tweede verdieping helemaal vol zat en er stonden al een paar studenten te wachten tot er een vrij was. Ik zit meestal op de derde verdieping dus ging met een bang hartje ook daar kijken. Maar daar was het dezelfde situatie. Ik baalde even ontzettend en wilde toch een plaatsje hebben. Ik herinnerde mij opeens dat je ook bij de portier een kamer kunt huren. Ik had net mijn studiefinanciering gehad dus besloot ik er een te huren. Het was aan het andere eind van het gebouw en ik zette er flink de pas in.

Toen ik eindelijk bij de portier was aangekomen zag ik de twee studentes van de tram weer staan. Ze zagen mij aankomen en gaven elkaar gelijk een ondeugende blik. De portier was in discussie met de dames en ik ving op dat er nog één afgesloten kamer vrij was. De KBR heeft namelijk gewone studiezalen en aparte studiehokjes die je voor 25 Eur kunt huren. Ik kreeg het idee dat ik te laat was, maar besloot de portier voor de zekerheid toch te vragen of er één kamer vrij was. Nadat de portier tegen de twee meisjes zijn woord had gedaan zei hij, “Zoek jij ook een kamer? Sorry, dan ben je te laat, ik heb net de laatste aan die meiden verhuurd. Probeer de Letterfaculteit of ga in de kantine zitten. Ik weet het anders ook niet.”

Ik knikte teleurgesteld naar de portier en maakte aanstalten om naar de letterfaculteit te lopen die ongeveer een kwartier hiervandaan was. Toen ik weer bij de kluisjes stond zag ik dat de blonde studente glimlachend naar mij toe kwam lopen.

“Hai..eh…ik weet niet of je het wil hoor. Maar je kan wel bij ons in het kamertje, we vinden het zo lullig dat je nu geen ruimte hebt.

Ik antwoordde een beetje verlegen, “Dank je wel hoor, maar ik kan ook de bibliotheek in de Letterfaculteit wel proberen. En, eh… trouwens…het word wel erg vol om met z’n drieën op zo een kamer te zitten. En vindt uw vriendin het wel goed?”

Ik was helemaal overdonderd en wist verder eigenlijk helemaal niets meer te zeggen.

Ik zag een tinteling in haar ogen en er viel een kleine stilte. Even twijfelde ze. “Die vriendin van mij vindt het helemaal niet erg en er is nog wel ruimte voor ons drieën hoor? En het is lekker stil daar…kom nou gewoon mee.” En ze knikte vertrouwelijk.

Verlegen stemde ik in, maar van binnen begonnen mijn zenuwen als een gek te keer te gaan. Ik deed de sleutel van de kluis weer in mijn broekzak en liep met mijn boeken achter haar aan. Op de trap keek ik express naar een ander punt om niet te opvallend naar haar lekkere kont te kijken die nu op ooghoogte zat. Ze keek even om en zei, “Wat ben jij bescheiden zeg! Ben je altijd zo?” Waarop ik een beetje begon te lachen.

”Ik wil gewoon niet tot last zijn. Iedere student probeert immers een plekje te bemachtigen.” Zei ik een beetje onzeker. Wat bedoelde ze eigenlijk met die bescheidenheid? Enfin…”

Ondertussen konden we niks meer zeggen, omdat we in de studiezaal waren. Rechts van de studiezaal, naast de gang, zijn de studiekamertjes. Ze deed de deur open en ik volgde haar naar binnen. Terwijl ik het donkere meisje zacht groette hoorde ik dat de blonde studente de deur op slot deed.

“Zo, nu kan niemand ons storen.” Zei de blonde zelfverzekerd.

“Je kunt hier gewoon normaal praten hoor, de ruimte is geluidsdicht en veel studenten gebruiken dit ook als kleine discussieruimte” stelde de donkere schone mij gerust.

Er stonden al drie stoelen en ik ging op de derde van links zitten.

“Bedankt dat jullie mij even uit de brand hebben geholpen. Ik zag er echt tegen op om naar de Letterfaculteit te lopen. Thanks.” Ik voelde mij al meer op mijn gemak.

Toen we alle drie zaten vroeg het donker meisje, “hoe heet je eigenlijk?”

Ik wist bij voorbaat welke reactie ik zou krijgen en had een standaard antwoord op die vraag. Ik zei, “Jezus. En jij?”

Even twijfelde ze. Toen stak ze glimlachend haar hand uit.

“Ik heet Magdalena, aangenaam, kennen we elkaar?”

Het was een van de betere en gevatte antwoorden maar voor mij niet nieuw.

“En jij?” vroeg ik aan de blonde.

“Ik ben Maria.” Beweerde ze ernstig met een uitgestreken gezicht. En we proesten het alle drie uit.

“Wat studeer je eigenlijk? Want ik heb je hier vaker gezien.” Volgde het donker meisje.

“Vertel ons niet dat je voor Heilige Geest studeert” vervolledigde Maria. En weer ging de sfeer er op vooruit.

“Bedrijfseconomie en eh..jullie?”

Ze lachten een beetje en de blonde zei, “Wij studeren Kerkelijk Recht, maar het is een jarenplan geworden. We moeten als het goed is nog twee jaar. We hebben wel een leuke tijd samen.”

We spraken nog een tijdje door en het werd een beetje te gezellig, want eigenlijk zouden we moeten studeren. We zaten nu bijna in een kringetje en Maria bungelde haar been over de stoelleuning. Ik zag haar gezicht nu wat beter en eigenlijk zag ze er best goed uit. Ze had een scherp afgetekend gezicht met sexy lippen en een ondeugend kuiltje in haar kin. De dames verteld over hun vakantie in Griekenland in de afgelopen zomer en begonnen steeds te giechelen als ze het over het uitgaan hadden.

Opeens vroeg Maria, “heb jij het wel eens met twee vrouwen gedaan?”

Mijn oren begonnen te flapperen. Ik had het nooit met twee vrouwen gedaan. “Neen. Jullie zijn wel direct zeg? Waarom willen jullie dat weten, niet dat ik onderwerp niet interessant vind.”

De meiden giechelde weer even en Magdalena antwoordde.

“Om eerlijk te zijn, hebben Maria en ik jou al veel eerder gezien en vinden je al een hele tijd een lekkere jongen. Geef toe, je ziet er heel goed uit en je hebt een lekker gespierd kontje. Maar je zat altijd helemaal in je boeken verscholen, waardoor jij ons niet zag.”

Ik lachte even en merkte dat Maria en Magdalena steeds anders gingen zitten. Magdalena had een dun, wit truitje aan en haar donkere tepels stonden keihard naar voren. Ze had geen beha aan.

“Ik kan dat niet van mijzelf zeggen, maar ik weet dat er dames zijn die mij zien zitten. Ik vind jullie er ook goed uit zien, moet ik zeggen.”

Plots stond Maria op en kwam op mijn schoot zitten. Ze lichtte mijn kin op en zei, “Ik denk dat wij je eventjes gaan ontspannen. Jij kunt wel een stevige beurt gebruiken.”

Ik hield haar in balans door haar bij haar lekkere kont te ondersteunen. Ik voelde dat mijn pik aan het groeien was. Ik voelde de spanning in mijn aderen stijgen. Magdalena zat een beetje te glimlachen, maar bleef zitten en zei, “beginnen jullie maar vast en Jezus, nu moet je echt ontspannen. Dat examen haal je wel.”

Ik wist donders goed dat ik eigenlijk die uren hard nodig had voor dit examen, maar ik was al helemaal gefixeerd op deze dames.

Maria gaf mij een innige tongzoen en ging met haar kont naar achter op mijn schoot zitten. Ze smaakte een beetje naar een soort aardbeien snoepjes en het was best lekker. Met haar handen probeerde zij mijn trui omhoog te trekken en ik ging iets naar voren zitten om het haar gemakkelijk te maken. Met één hand hield ik haar kont vast en met de andere streelde ik haar gezicht. Opeens zei ze, “Wacht even…”

Ze stond op, deed haar trui uit en ik zag twee prachtige, roomkleurige borsten in haar beha zitten. Tot mijn verbazing deed ze gelijk haar spijkerbroek uit en gaf ze mij een supergeile blik. Ik stond op en begon mij uit te kleden, tot dat ik in mijn boxershort stond, die al helemaal vooruit stond. Ze stond alleen nog in haar zwarte tanga en zag er heerlijk uit.

Ik keek even langs haar heen en zag dat Magdalena met haar blote kut op de stoel zat!

Ik stapte weer naar Maria toe en weer volgde een heftige tongzoen. Ze likte mij in mijn oor en ik werd er helemaal wild van. Ze fluisterde met een beetje bekakt accent, “Jij gaat mij helemaal gek neuken hé? Lekkere boy van me.”

Met haar linkerhand ging ze in mijn boxershort, omvatte mijn rechtopstaande pik en begon mij af te trekken. Ze begon nu echt te hijgen en te kreunen toen ik aan haar tepels begon te likken en te sabbelen. Met mijn handen masseerde ik haar prachtige kont en voelde met mijn vinger van achter dat haar kutje kletsnat was. Toen ik met een vinger in haar kutje ging, gilde ze even. Dit was ongelofelijk. Die lekkere kont die ik in de tram zat te bekijken, zat ik nu gewoon te masseren. Zo zie je maar hoe het leven kan gaan. Ze fluisterde vervolgens weer in mijn oor.

“Ik wil die pik in mijn mond hebben. Ik wil die lekkere donkere paal van je proeven.”

Ze zakte door haar knieën en deed mijn boxer om laag. Ik keek naar beneden en schrok zelf hoe hard en stijf mijn pik stond. Met haar ene hand greep ze mijn achterste en met de andere masseerde ze mijn ballen. Ze duwde tegen mijn dijen aan om te gaan zitten en dat deed ik. Ik zag dat Magdalena haar donkere poes aan het vingeren was en ik zag dat de stoel glom van haar geil. Maria zat heel geraffineerd aan mijn harde lul te zuigen. Eerst beet ze lichtjes in mijn eikel, dan likte zij mijn ballen weer en vervolgens zoog ze hard aan mijn pik over de volle lengte. Met haar andere hand vingerde ze haar kut, die ik overigens nog niet gezien had. Ze zoog steeds harder en ik probeerde niet klaar te komen.

Het gekreun van deze twee studentes klonk als muziek in de oren.

Magdalena draaide zich om en ik kon nu haar prachtige donkere kont zien. Ze boog zich voorover en leunde met haar ene hand op de stoel. Met haar andere hand vingerde ze haar geschoren poes, die glimmend helemaal open stond.

Maria was intussen opgestaan en haalde een deken uit haar tas. Volgens mij hadden deze dames dit gepland. We schoven de stoelen op en het deken werd neergelegd.

“Denk je niet dat iemand ons zal horen?” Vroeg ik even zenuwachtig.

“Sst, niemand hoort ons schat,” zei Magdalena heel lief. De rollen werden nu enigszins omgedraaid en Magdalena vroeg mij om te gaan liggen. Ze kwam boven op mij liggen en de eerste vrijpartij met Magdalena volgde.

“Mooie jongen, je maakt mij helemaal gek!”

Een tongzoen bevestigde deze stelling, haar harde tepels waren ondersteunend bewijs. Ik kneedde haar lekkere kont en draaide haar om. Nu was het mijn beurt en ik begon haar donkere tepels te zuigen en likken. Ik zakte steeds lager tot ik bij haar geschoren kut uitkwam.

Op haar venusheuvel was nog een klein beetje haar, wat haar echt mooi stond. Haar clitoris glom en was zo groot als een kikkererwt.

Ik begon clitoris te zuigen en met mijn ene vinger vingerde ik haar kut. Ze was zo nat als de Niagara watervallen en ik deed de tweede vinger erin.

Ik zag dat Maria haar slip uit had gedaan en ze hurkte boven de mond van Magdalena.

Maria had een prachtige blonde poes die uit anticipatie al helemaal stond te kloppen. Op haar schaamhaar parelde al druppeltjes geil. Met twee vingers spreidde ze haar kutlippen en dirigeerde deze naar de wachtende tong van Magdalena. Magdalena kreunde als een gek en likte de blonde poes als een beer die een honingpot uitlikt. Maria masseerde haar eigen tieten en drukte haar poes tegen het gezicht van Magdalena aan. Magdalena had het niet meer en smeekte om haar te neuken. Ik ging op mijn knieën zitten en tilde haar benen de lucht in. Haar drijfnatte kut glom van haar geil en mijn speeksel. Met mijn eikel cirkelde ik plagend om haar opgezette klit en ze begon haar bekken naar boven te duwen en met haar kont te draaien.

“Alsjeblieft, neuk me dan, lekkere Jezus, toe dan!”

Ik legde haar benen op mijn schouder en hielde ze stevig vast. In één keer stootte ik mijn donkere knuppel naar binnen en Magdalena slaakte een kreet. Ik begon haar met lange halen te neuken en wreef met de schacht van mijn pik tegen haar dikke klit aan. Maria ging van het gezicht van Magdalena af en begon te tongen!

Met haar andere hand masseerde ze de dansende tieten van Magdalena. Toen zakte ze met haar mond, via haar hals, naar Magdalena’s tieten. Ze begon ze als een bezetene te zuigen. Deze twee dames waren superheet. En ze leken zo braaf in de tram. Stille wateren…

Ik neukte ondertussen stevig door. Uit de kut van Magdalena kwamen steeds heftigere, soppende geluiden. Maar ook af en toe zon kutscheet, wat in dit geval juist supergeil klonk. Magdalena drukte het hoofd van Maria tegen haar tieten aan en klemde mijn hoofd tussen haar benen. Ik begon haar keihard te neuken en wist dat ze klaar ging komen. Ze verstijfde en ik zag aan haar gezicht dat ze klaar kwam. Ik hield mijn hand voor haar mond om niet de hele KBR bij elkaar te gillen.

Langzaam en zwetend trok ik mijn pik uit haar. Maria kroop gelijk naar mijn pik toe en begon er aan te likken en te sabbelen. Ik deed de benen van Magdalena van mijn schouder op de grond.

Maria stopte met pijpen en draaide haar lekkere romige kont naar mij toe. Ze kroop met handen en knieën over Magdalena heen zodat Magdalena ook mee kon geilen. Ik masseerde rug en billen van Maria.

“Pak me hard van achter! Zei ze streng. Ik voelde aan haar kut en deed er twee vingers in. Ze was al supernat door de likbeurt van Magdalena. Ik haalde mijn vingers uit haar kut en duwde mijn nog steeds, kloppende pik naar binnen. Ik zette mijn vingers in haar heerlijke kont en begon haar met ferme stoten te neuken. Ik zag dat mijn pik bijna spiegelde als hij uit haar kut kwam. Mijn ballen kletsten tegen haar billen en haar kut sopte als een spons.

Magdalena was onder Maria heel bewegelijk. Even zoog ze aan de prachtige tepels van Maria, dan weer gleed ze naar beneden om aan haar kut te zuigen, terwijl ze mijn ballen vasthield en haar donkere kut vingerde. Ik voelde mijn pik kloppen en zei hijgend dat ik ging komen.

“Ik kom ook!” Hijgde Maria. Ik voelde haar kut samenknijpen en ik hield haar superkont nog steviger vast. Ze bolde haar rug en ik voelde dat ze natter en natter werd, tot ze klaar kwam.

“We willen je proeven,” zei Magdalena toen ze onder Maria vandaan kwam. Ik was nog niet klaar gekomen, maar de aanloop was wel bezig. Maria draaide zich om en ging op haar rug liggen.

“Spuit op mijn kutje, blus mijn brandende kut met je lekkere vocht!” Pleitte Maria lyrisch.

Magdalena trok aan mij pik en kneed mijn ballen met haar nagels en ik spoot mijn geil op de drijfnatte kut van Maria. Magdalena zoog de laatste druppels uit mijn pik en ik ging achteruit, want ik zag dat deze twee nog iets van plan waren. Magdalena likt mijn sperma van de kut van Maria en ik zag dat ze niet alles doorslikte. Ze kroop dichter bij Maria en deelde mijn geil in een lange tongzoen. Ik zat bijna high van de seks naar dit tafereel te kijken. Wat een vrouwen! Dit was echt super. Snel stonden we op om ons aan te kleden. Ik was gewoon aan het waggelen en het leek alsof ik een superjoint gerookt had, wat ik trouwens maar een paar keer heb gedaan.

Seks is absoluut geestverruimend. Bij het aankleden moesten we steeds lachen en zeiden eigenlijk niets. Maria kamde haar mooie lange haar, gaf mij een knipoog en zei, “dit was echt de moeite waard. Wij willen dit iedere twee weken doen. Vind je dat goed schat?”

“Ik ben sprakeloos, jullie zijn echt…mm…” Antwoordde ik dromerig. En Magdalena schreef hun telefoonnummers en e-mailadressen op een notitieblaadje en deed het in mijn kontzak.

“Ik bel jullie volgend weekend, okay?”

Maria en Magdalena gaven mij allebei nog een lekkere tongzoen. Vervolgens deed Maria de deur weer open en het leek alsof niemand iets had gemerkt en we gingen een beetje giechelend weer naar beneden.

Ik heb die dag niets meer aan mijn examen gedaan en ben mij nu aan het voorbereiden op het herexamen.

Volgende week spreek ik ze weer… Adios,

Ronald

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *