Als je er om smeekt

()

Het was een wat bewolkte ochtend. Ik had net de auto schoongemaakt toen het gebeurde. Mijn buurmeisje van 18 was wakker geworden van het uitkloppen van de matten en stak chagrijnig haar hoofd uit het raam. “Wat ben je aan het doen?” Vroeg ze boos. Ik antwoordde dat ik de auto aan het schoonmaken was voor de vakantie. “Kan dat niet met wat minder lawaai?” Riep ze terug. Ik dacht dat het beperken van lawaai tijdens het uitkloppen en het stofzuigen bijzonder lastig was en zei dat ze niet zo moest zeuren en dat ik anders haar ook wel even zou uitkloppen.

Met een vage twinkeling in haar ogen zei dat als ik daar zin in had, dat maar eens moest komen doen. Mijn gedachten gingen op dat moment snel, maar op deze manier nodigde zij mij uit en ik had al wat anders bedacht.

Ik zei tegen haar dat ik daar helaas geen tijd en zin in had. Ze keek teleurgesteld en deed het raam weer dicht. Ik zette de auto weg en liep langs onze schuur naar de tuin van de buren. Ik had al een stijve lul waar je u tegen zou zeggen van de plannen die ik voor haar had. Ik liep de tuin in en zag dat de achterdeur zoals altijd open was. Ik keek nog even of niemand me naar binnen zag gaan en liep naar binnen.

Binnen hoorde ik dat ze onder de douche stond en snel zocht ik wat panty’s bij elkaar. Ik legde panty’s klaar in de slaapkamer van haar ouders. Intussen hoorde ik de douche niet meer en verstopte me op de wc. Ik hoorde haar uit de badkamer komen en haar eigen kamer in lopen. Stil kwam ik van het toilet en liep richting haar kamer. De deur stond op een kier en ik zag haar staan. Ze had een prachtig jong figuur, mooi slank met heerlijke borsten in een spannend bh en een schitterend kontje in een niets verhullend stringetje. Ze zocht een geil zomerjurkje uit en trok het aan. Ze bukte om haar schoenen te pakken en stond met haar rug naar mij toe. Dit was het moment waarop ik in actie kwam.

Snel liep ik haar kamer in en drukte haar lichaam strak tegen mijn aan. Ze begon meteen te spartelen en wilde gaan gillen. Snel propte ik een stofdoek in haar mond en hield mijn hand erop. Ik was veel sterker en kon haar gemakkelijk vast houden. Ik nam haar mee naar de grote slaapkamer en bond haar met de panty’s aan het bed vast. Ze keek wild uit haar ogen en probeerde uit alle macht los te komen. Ik ging naast haar hoofd zitten en keek haar aan.

Ze begon wat te kalmeren en ik zei tegen haar dat het tijd was om haar eens te gaan uitkloppen en dat ze niets te vrezen had. Ik haalde de stofdoek uit haar mond en ze begon te smeken om haar los te maken en dat ze alles voor me wilde doen. Dit klonk heel verleidelijk, maar ik had andere plannen. Ik zei dat ze moest ophouden met zeuren en dat ze pas mocht gaan smeken als ze wilde dat ik haar neukte. Ze riep dat ze daarom nooit zou smeken, maar ik zei dat ze nog wel van gedachten zou veranderen.

Ik pakte een schaar en begin daarmee haar jurkje open te knippen. Ze lag nu alleen in haar ondergoed voor me. Haar jonge, maar al aardig gegroeide borstjes lagen keurig verpakt in haar bh. Ik zag al licht stijve tepeltjes. Ik zei het tegen haar en ze draaide koppig haar hoofd weg. Ik begon haar zij te strelen en wipte haar linker borst uit de bh. Langzaam masseerde ik haar borst en begon haar tepeltje tussen mijn vingers te rollen en langzaam werd haar tepeltje stijf. Ze begon ook iets zwaarder te ademen. Ik verwijderde nu de bh en begon ook met haar rechter borst te spelen. Haar tepels waren nu kei hard.

Ik pakte vlug een ijsklontje en stopte het in mijn mond. Ik kneedde nu haar rechter borst en begon aan haar tepel te likken. Een zacht gilletje ontsnapte aan haar mond door het ijsklontje in mijn mond. Ik zei dat ze geen geluid mocht maken, tenzij ze wou smeken om een beurt.

Langzaam likte ik mijn weg naar haar andere borst en begon op haar andere tepel te zuigen en zachtjes te bijten. Ze begon steeds zwaarder te ademen en ook hoorde ik steeds meer kreunen. Ik daalde nu steeds meer af richting haar slipje een nat spoor over haar buik achterlatend. Ik vroeg of ze al klaar was om te smeken en koppig draaide ze haar hoofd weer weg.

Ik knipte nu haar laatste stukje kleding weg en ze lag nu volledig naakt voor me. Ze had een schitterend kaal kutje. Haar lipjes stonden en al iets open en zag ik het goed. Er stond al een beetje vocht tussen, dus het smeken zou ook nog wel komen. Ik begon nu haar liezen te strelen en het zware ademen begon weer. Langzaam likte ik haar liezen en net boven haar kutje. Ze werd steeds vochtiger.

Plotseling hoorde ik haar smeken of ik haar in godsnaam wou likken. Het ging al in de goede richting. Ik begon nu langs haar lippen te likken en erop te knabbelen. Haar klitje stak nu al een centimeter tussen haar lipjes uit. Ik likte nu vol over haar klit heen en ze kwam bijna klaar. Ik likte om haar klitje heen en af en toe erover heen. Steeds als ze bijna haar orgasme had bereikt stopte ik met het likken van haar kutje en begon weer in haar liezen te likken.

Ik herhaalde dit wel een kwartier lang toen ze “Ron neuk me alsjeblieft,” schreeuwde.

Ik verplaatste mijn aandacht weer naar haar klitje en begon er nu vol op te zuigen. Tegelijkertijd stak ik een vinger in haar kutje en voelde dat het nog wel heel strak was. Daar moest wat aan gedaan worden dus ik probeerde een tweede vinger erbij te doen. Dit lukte gemakkelijk, omdat ze onwijs nat was. Ze begon nu heel onregelmatiger te ademen en haar orgasme was bijna daar.

Ik zoog nog iets fanatieker op haar klitje en haar orgasme barste los. Mijn vingers werden er bijna afgeknepen. Likkend ging ik weer naar boven, over haar borsten heen, en kuste haar vol op haar mond. Ik keek haar lachend aan.

“Ik wist wel dat je zou smeken om een goede beurt.”

Snel kleedde ik me uit en maakte haar los. Ze trok me boven op haar en we begonnen wilt te tongen. Ik bracht mijn nu bijna knappende lul vlak voor haar opening en liet hem plagend door haar spleetje glijden.

“Alsjeblieft neuk me,” smeekte ze me nogmaals.

Plotseling stootte ik mijn lul hard bij haar naar binnen en een gilletje ontsnapte uit haar mond. Met langzame diepe halen begon ik haar strakke kutje te neuken. Haar ongecontroleerde gehijg en kreunen namen steeds meer in volume toe en ze zat bijna tegen haar tweede orgasme aan. Ook mijn orgasme was al een aardig eind op weg en het zou ook niet heel duren voordat ik klaar zou komen. Ik verhoogde het tempo nog wat en ik voelde mijn orgasme losbarsten. Straal na straal spoot ik in haar pulserende kutje, waarop zij tot een spetterende tweede orgasme kwam.

Langzaam kwamen we weer een beetje bij onze positieven. Ze duwde me op mijn rug en we begonnen weer te tongen. Ze lachte lief naar me en zij dat ik er niet zo gemakkelijk weer vanaf zou komen. Langzaam begon ze mijn hals te zoenen en zakte af naar beneden. Ze begon mijn ballen te kneden en langzaam kwam mijn lul weer tot leven. Ze gaf steeds meer kleine kusjes op mijn eikel. Ik moest alleen rustig wachten tot ze klaar was met pesten.

Toen ik het niet meer verwachten slokte ze mijn lul naar binnen en begin eraan te zuigen of haar leven er vanaf in. Met lange halen pijpte ze me, steeds langs mijn eikel likkend als hij bijna uit haar mond kwam. Ze maakte me helemaal gek en dat wist ze. Mijn lul was er weer helemaal klaar voor. Ik trok haar omhoog en begon haar weer te zoenen.

Ik kwam omhoog en zette haar op haar knieën voor me. Ik leunde over haar heen en masseerde haar borsten. Ik fluisterde in haar oor of ze nog een beurt wou. Ze keek geil achterom en smeekte me met een glimlach of ze weer geneukt mocht worden. Natuurlijk bracht haar smeekbede in vervulling.

Ik ramde mijn lul weer in haar kutje en meteen begon ze weer te kreunen. Ze werd helemaal gek van mijn moordende tempo en mijn lul kwam steeds dieper in haar kutje. Ik voelde zelf haar baarmoedermond aan mijn lul zuigen. Haar derde orgasme was er al bijna en ik begon met mijn vingers rond haar sterretje te wrijven.

Ze begon nog harder te kreunen, dus ik stak een vinger in haar strakke sterretje. Dit was voor haar de druppel en gillend kwam ze voor de derde keer klaar.

Met een zuigend geluid gleed mijn lul uit haar kutje. Ze draaide zich nog wat verdwaasd van haar orgasme om en duwde me op mijn rug. Vol overgave begon ze mijn lul schoon te likken. Met een geile blik keek ze me aan en likte geraffineerd aan mijn eikel. Aangezien ik al bijna op knappen stond van de vorige ronde duurde het niet lang voordat ik tot mijn orgasme kwam. Ze slikte alles door en bleef daarbij geil aankijken. Toen mijn lul weer helemaal schoon was kwam ze weer omhoog.

Zo hebben we nog een tijd lang liggen vrijen en nagenieten. Toen ik weer weg ging vroeg ze of ze morgen mij mocht laten smeken. Ik vond dit wel een spannend idee en vroeg me af wat ze morgen van plan was.

Ron

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *