Vakantieliefde

()

Ik was een jaar of vierentwintig, toen ik samen met twee vriendinnen op vakantie was. We verbleven in een huisje in een vakantiepark, ergens in Brabant. In het huisje naast ons zaten ook drie meiden. Twee lange, dunne sprieten en een klein, ietwat mollig meisje. Ze leken me wat jonger dan wij, een jaar of 18, 19. Het kleine, enigszins mollige meisje was overduidelijk van Aziatische afkomst (Vietnamees naar later bleek), was hooguit 1.55m. lang en droeg een bril. Ze had enorme borsten (veel groter dan de mijne) en halflang, licht golvend, zwart haar. Het was zeker geen uitzonderlijk knap meisje om te zien, maar ze had iets heel vertederends over zich en ik viel als een blok voor dit lieve, kleine, donkere propje.

Mijn twee vriendinnen waren overdag vaak naar een pleintje in het naburige dorp, (waar altijd wel een groepje jongeren rondhing), om de plaatselijke jongens het hoofd op hol te brengen. Aangezien ik heel andere interesses had, was ik vaak ’s middags alleen bij het huisje. Dat vond ik niet erg, want zo kon ik mooi een oogje op mijn buurmeisje houden. Onze buren leken me erg serieuze types. Ze zaten hele dagen met een boek op schoot op het terras of ze kletsten wat met elkaar en dronken thee. Ondertussen scharrelde ik dan wat rond bij ons huisje, ik hing wat wasgoed te drogen op het rekje, ik haalde eens een bezem over het terras, of moest om de haverklap iets uit de auto pakken. Als ik echt niets meer wist om te doen, ging ik ook maar met een boek buiten zitten. Zolang ik de buurmeisjes (en in het bijzonder het kleine, donkere meisje) maar in de gaten kon houden.

Zodra ik de blik van één van hen ontmoette, lachte ik mijn allerliefste glimlachje naar haar. Mijn strategie (hoe onbeholpen ook) had succes, want op een gegeven moment wenkte één van de dunne sprieten me naderbij. -Nu doe ik ze een beetje tekort, want in feite waren het allebei heel leuk uitziende, blonde meiden, maar mijn aandacht ging volledig uit naar hun kleine, donkere vriendinnetje. Zo zat ik even later, naast het donkere snoesje, bij de drie op het terras. Terwijl één van hen een kopje thee voor me inschonk, kletsten we wat. Alleen het kleine meisje zei niets en zat verlegen wat voor zich uit te staren. Ik besloot een poging te wagen het ijs tussen ons te breken, ik boog me naar haar over en vroeg.

“Wat lees je?” Het lieve kind sloeg haar ogen neer en stamelde wat voor zich uit. Ze kon nauwelijks uit haar woorden komen. Dat vond ik zó schattig, dat ik alleen nog maar verliefder werd op haar. Eén van de blonde meiden vroeg, waar mijn twee vriendinnen toch altijd waren.

“Oh, die zijn op mannenjacht”, lachte ik. “Maar ik ben niet zo van de mannen”, liet ik er zachtjes op volgen, terwijl ik het donkere meisje probeerde aan te kijken. Een ogenblik ontmoetten onze blikken elkaar, toen sloeg ze verlegen haar ogen neer, maar de diepe blos op haar wangen verried, dat ze me wel verstaan had. We stelden ons aan elkaar voor en het donkere lekkertje bleek Paula te heten. Toen ik haar een hand gaf, hield ik haar hand nèt iets te lang vast, terwijl ik er met mijn andere hand even over streelde. Eén van de blonde meiden zei.

“Wij gaan een stukje wandelen. Heb je soms zin om mee te gaan?”

“Graag”, antwoordde ik en zo liepen we even later gevieren door het bos. De twee blondines, met hun lange dunne benen, liepen voorop, terwijl ik heel bewust in de buurt van het kleine schatje bleef. Toen we over een droog greppeltje moesten springen, stak ik mijn hand uit naar Paula om haar te helpen. Ze pakte mijn hand vast en waagde de sprong. Met haar korte beentjes kwam ze niet ver en ik trok haar over de greppel de oever op. Toen ze boven was keek ze me verlegen glimlachend aan en ik smolt helemaal! Geheel onnodig bleef ik daarna haar hand stevig vast houden. Tot mijn genoegen, probeerde ze haar hand niet terug te trekken en dat maakte me een beetje overmoedig. Hand in hand liepen we verder. Ik zag de twee blondines even omkijken en daarna betekenisvolle blikken uitwisselen. De twee bleven af en toe omkijken en dan glimlachten ze heel welwillend naar ons. Dat vond ik heel bemoedigend. Ik probeerde een gesprekje met Paula aan te knopen en vroeg haar, wat ze zoal graag deed.

“Lezen”, stamelde ze.

“Ja, dat dacht ik al”, lachte ik.

“En wat nog meer?” voegde ik er nog aan toe.

“Zwemmen”, antwoordde ze zachtjes met een heel dun stemmetje.

“Nou, dan gaan we vanavond toch lekker met zijn tweetjes zwemmen”, riep ik enthousiast. Omdat ze niet meteen antwoordde, vroeg ik nog: “Zullen we dat doen?” Nauwelijks merkbaar knikte ze bevestigend haar hoofd.

“Dan haal ik je vanavond om acht uur wel even op. Is dat goed?” zei ik.

“Ja, dat is goed”, fluisterde ze zachtjes terug. Ik besloot, dat het nu tijd was de stoute schoenen aan te trekken. De twee blondines waren inmiddels al een heel eind voor ons uit. Ik hield Paula staande, greep haar schouders vast, verzamelde al mijn moed en stamelde.

“Ik vind je lief.” Ze sloeg haar ogen neer en stotterde, nauwelijks verstaanbaar.

“Ik v…vind jou ook lief.” Ik sloeg mijn armen om haar heen, haar hoofd kwam nauwelijks tot halverwege mijn gezicht en ik drukte een tedere kus op haar kruin. Haar zwarte haar was helemaal warm van de zon. Ik legde mijn wang even op haar zijdeachtige haar, het voelde zo zalig zacht aan! Met mijn rechterhand greep ik haar kin en bracht haar gezicht een beetje omhoog, tot het voor het mijne was. Ik boog me voorover en kuste haar op haar mond. Ze kuste me hartstochtelijk terug en er ging een rilling door me heen. Aan de onbeholpen wijze, waarop ze me terug zoende, kon ik merken, dat dit waarschijnlijk haar eerste echte zoen was.

“Doe je mond open”, fluisterde ik hees, mijn tong gleed in haar mond en kronkelde wellustig rond de hare. Ik voelde mezelf nat worden. Mijn slipje plakte in mijn kruis. Dit moment had wat mij betreft eeuwig mogen duren. Vanuit mijn ooghoek zag ik, hoe de twee blondines op een afstandje, vertederd glimlachend, stonden toe te kijken. Diezelfde avond haalde ik haar om acht uur op. Ze stond blijkbaar al op me te wachten in het halletje, want zodra ik aangebeld had, vloog de deur al open. Daar stond ze in de deuropening. Ze had een snoezig, gebloemd jurkje aangetrokken, ze zag er zó schattig uit, dat mijn hart een slag oversloeg.

Samen liepen we naar het zwembad in het park. Onderweg pakte ik aarzelend haar hand en zo liepen we hand in hand verder. Toen we het overdekte zwembad naderden, hoorden we al de kinderen binnen joelen. Het was blijkbaar druk vanavond. Alle kleedhokjes waren bezet op één na.

“Dan delen we toch gewoon een hokje”, zei ik en vóórdat ze kon protesteren had ik haar al achter me aan het hokje ingetrokken en de deur achter ons op slot gedaan. Meteen begon ik me uit te kleden, zodat ik al snel spiernaakt tegenover haar stond. Ik voelde haar blikken over mijn borsten en mijn zorgvuldig gladgeschoren poes glijden.

“Ik zal je even helpen met je jurkje”, zei ik en ik maakte de knoopjes op haar rug open, deed voorzichtig haar bril af en trok het jurkje over haar hoofd uit. Ze stond nu slechts gekleed in haar bh en een klein, met hartjes bedrukt onderbroekje voor me. Mijn adem stokte in mijn keel. Wat was ze mooi! Ze bukte zich voorover en begon in haar tas te rommelen op zoek naar haar badpak. Toen ze het gevonden had, hield ze het voor zich uit en ik zag een blosje op haar wangen verschijnen.

“Nou, waar wacht je op?” lachte ik en ik sloeg mijn armen om haar heen om de sluiting van haar bh los te maken. Haar grote borsten sprongen tevoorschijn. Die aanblik benam me de adem.

“Jij hebt heel wat meer dan ik”, glimlachte ik tegen haar.

“Ze zijn veel te groot”, mompelde ze.

“Oh nee, hoor. Ze zijn precies goed”, zei ik, terwijl ik haar met mijn allerliefste lachje aankeek. Ze maakte al aanstalten om zich om te draaien, toen ze haar slipje wilde uittrekken.

“Niet omdraaien, ik wil je zien”, fluisterde ik opgewonden. Ze gehoorzaamde en aarzelend en met een hoogrood hoofd trok ze uiterst langzaam haar slipje naar beneden. Een klein bosje gitzwart schaamhaar werd zichtbaar. Het krulde nauwelijks en de vrij lange, steile haren wezen in een punt, als een soort tipi, naar voren. Mijn God, wat zag ze er lekker uit! Ik moest me bedwingen om me niet meteen op dat heerlijke kutje te storten. Met haar grote borsten en mollige, zachte buik, maar vreemd genoeg ook smalle heupen en slanke, korte benen, leek haar lichaam niet helemaal in proportie. Maar ik vond haar zo vreselijk mooi! Jezus, wat was ik keihard gevallen voor dit lekkere, kleine, donkere ding! Onder mijn toeziend oog trok Paula snel haar badpak aan. Pas toen bukte ik me, om mijn bikini uit mijn tas op te diepen. Ik had speciaal mijn meest sexy bikini uitgezocht, met een hoog opgesneden broekje en een minuscuul bovenstukje. Omdat mijn borsten niet zo groot waren, kon ik dat wel hebben. Het kleedhokje was maar klein (en niet berekend op twee personen) en mijn blote billen raakten haar buik, toen ik me bukte. Tot mijn grote vreugde, voelde ik hoe ze haar hand even snel over mijn naakte billen liet glijden en hem toen weer snel terugtrok. Tevreden constateerde ik, dat ik op de goede weg was.

“Wat ben je mooi”, fluisterde Paula met neergeslagen ogen.

“Jij ook, schatje. Jij ook!”, fluisterde ik met hese stem terug, ik nam haar hoofd in mijn handen en drukte een klinkende klapzoen op haar lippen. Korte tijd later spetterden we samen in het zwembad. Wat zag ze er ontzettend lief uit, met haar natte haren, met de waterdruppels op haar gezicht en in haar zwarte badpak, waar haar Goddelijke lichaam zo prachtig in uit kwam. Regelmatig sloeg ik mijn armen om haar heen en drukte een tedere zoen op haar zachte wangen. Omdat ze zonder bril niet zo goed zag, bleef ze de hele tijd dicht in mijn buurt. Ze kneep haar ogen samen tot spleetjes en pakte steeds mijn hand, alsof ze bang was me kwijt te raken in het gekrioel van al die mensen in het zwembad.

Er was ook een waterglijbaan en daar gingen we, na enig aandringen van mijn kant, samen vanaf. Paula zat tussen mijn benen, die ik stevig om haar heen geslagen had. Ik sloeg mijn armen om haar middel en zo roetsjten we samen naar beneden, terwijl ik haar zo stevig mogelijk tegen me aan klemde. Toen we even later samen aan de rand van het zwembad hingen, streelde ik onder water haar borsten. Haar snel hard wordende tepels tekenden zich duidelijk af in de dunne stof van haar badpak, zag ik door het heldere water heen.

“Niet doen!”, siste ze.

“Waarom niet?”, vroeg ik.

“Vind je het niet lekker, dan?”

“Jawel”, antwoordde ze, “Maar straks ziet iemand het.”

“Nou, dan gaan we toch ergens naartoe, waar niemand ons kan zien”, antwoordde ik gevat. “Wil je dat?” fluisterde ik in haar oor.

“Ja”, antwoordde ze met een rood hoofd en neergeslagen ogen. We zwommen nog even wat en toen gingen we ons weer aankleden. Toen we weer buiten kwamen, bleek het inmiddels donker. Ik sloeg mijn arm om haar schouder, beschermd door de duisternis durfde ze haar arm wel om mijn middel te slaan en zo liepen we, stevig tegen elkaar aan gedrukt, terug naar onze huisjes.

“We gaan naar mijn huisje, daar is toch niemand”, lachte ik.

“Maar wel even zeggen, waar ik ben”, zei Paula, dus gingen we eerst even bij haar naar binnen. Haar vriendinnen zaten samen op de bank tv te kijken.

“Ik ga nog even bij Amey iets drinken”, zei Paula.

“Ja, ja…? Alleen maar iets drinken?” grapte de ene, terwijl ze de ander betekenisvol aankeek. Paula sloeg beschaamd haar ogen neer, stamelde iets onverstaanbaars en bloosde. De grapjas sprong op, aaide Paula even over haar arm en zei.

“Nee, hoor, liefje. Laat je maar niet voor de gek houden. Veel plezier!” Paula en ik draaiden ons om en liepen de kamer uit. “We blijven niet voor je op, hoor” riep de ander haar nog na.

“Nee, doe maar niet”, riep ik vrolijk terug.

“Ben je niet bang, dat je vriendinnen zo dadelijk terug komen?”, vroeg Paula zodra ik de deur voor ons open had gemaakt.

“Oh nee, hoor. Die twee komen nooit vóór drie uur ‘s nachts terug en nu is het nog geen elf uur”, lachte ik. “Bovendien heb ik een eigen kamertje en dat kan op slot”, zei ik met een knipoog.

“Zullen we eerst iets drinken en een beetje praten?” vroeg ik.

“Ja, dat is goed”, zei ze zachtjes. Tot mijn genoegen merkte ik, dat ze al een beetje begon te ontdooien, hoewel ze nog steeds erg verlegen was. Terwijl ik wat te drinken voor ons inschonk, schoof ze zenuwachtig op de bank heen en weer, maar dat had natuurlijk alles te maken met de spanning over datgene wat ongetwijfeld komen ging. Ik ging naast haar zitten, dicht tegen haar aan, ik sloeg mijn arm om haar heen en hield haar stevig vast. Mijn andere hand legde ik op haar bovenbeen en ik streelde de binnenkant van haar dijbeen zachtjes. Steeds hoger gleed mijn hand over haar warme, zachte dij tot hij haar kruis bereikte. Ik schoof haar jurkje wat omhoog en legde mijn hand weer in haar kruis. Paula ontspande eindelijk en liet zich genietend, met halfgesloten ogen, achterover zakken. Ik voelde de vochtige warmte van haar poesje, door de stof van haar slipje heen, tegen mijn vingers. Het wond me enorm op en ik kon me bijna niet bedwingen om me op haar te storten, maar ik besefte, dat ik het rustig aan moest doen, wilde ik haar niet afschrikken. Met mijn andere hand omvatte ik haar linkerborst en kneedde deze zachtjes. Ik voelde haar tepel hard worden. Ik boog me over haar heen en ik kuste haar teder op haar wangen. Haar bril zat daarbij een beetje in de weg, dus die nam ik af en legde hem op de salontafel voor ons. Tussen het zoenen door vroeg ik haar, hoewel ik het antwoord eigenlijk al wel wist, of ze het wel eens eerder met een meisje gedaan had. Ze schudde ontkennend haar hoofd.

“Maar je vindt het wel lekker?” Vroeg ik haar nog. Ze knikte enthousiast van ja. “En heb je het wel eens met een jongen gedaan?” vroeg ik voor de volledigheid. Wederom schudde ze ontkennend haar hoofd.

“Maar ik vind het heel fijn, dat jij de eerste bent”, zei ze toen. Dat vond ik zó lief van haar, dat ik haar nog steviger tegen me aan drukte, lekker knuffelde en haar gezicht overlaadde met kusjes.

“Maar waarom heb je mij gekozen?” vroeg ze plotseling. “Ik ben te dik, mijn tieten zijn te groot en ik ben veel te klein.”

“Mijn lieve meisje toch, je hebt zalige borsten, je bent ontzettend mooi en vreselijk lief en schattig”, zei ik. “…en ik ben tot over mijn oren verliefd op je”, liet ik er fluisterend nog op volgen. Ik vleide mijn hoofd tegen haar borsten, streelde zachtjes haar buik en zei: “Geloof je me nu eindelijk?”

“Ja, maar jij bent veel mooier dan ik”, sputterde ze nog wat tegen. Ik greep haar resoluut bij haar schouders, keek haar recht in haar ogen en zei.

“Paula, ik ben vreselijk verliefd op je, dat moet je geloven, zou ik anders zoveel werk van je gemaakt hebben?” Toen zei ze zachtjes.

“Ja, dat is waar.” Ik realiseerde me, dat dit lieve kind zo’n minderwaardigheidscomplex had, dat ze niet eens kon geloven, dat er iemand verliefd op haar was. En mijn God, wat had ik het te pakken van haar!

“Je mag mij ook best wel aanraken, hoor”, zei ik met een verlangende blik tegen haar. Aarzelend begon ze daarop met haar ene hand mijn borsten te kneden en verdween haar andere hand onder mijn rokje, waar ze haar vingers in mijn kruis legde en er zachtjes over streelde. Ik was zó nat, dat het kruis van mijn slipje inmiddels doorweekt was en ik wist zeker, dat ze dat wel móest voelen. Ik constateerde tot mijn genoegen, dat ze haar terughoudendheid nu volledig had laten varen.

“Kus me, Paula, kus me alsjeblieft!” kreunde ik. Ze kuste me wild en onstuimig op mijn mond, onze lippen gingen van elkaar en we genoten van een heerlijke tongzoen, die wel een eeuwigheid leek te duren. Toen onze lippen even scheidden, hijgde ik.

“Zullen we naar de slaapkamer gaan?” Zonder te antwoorden sprong Paula overeind, trok me aan mijn hand omhoog en ik leidde haar naar mijn slaapkamer. Zodra we daar binnen waren, deed ik voor de zekerheid de deur achter ons op slot. We keken elkaar een beetje nerveus lachend aan.

“Nou, zullen we dan maar?” Vroeg ik haar, een beetje zenuwachtig giechelend. Ze keek me met grote, donkere, smachtende ogen aan en knikte nauwelijks merkbaar van ja. Ik kleedde me snel uit, zodat ik spoedig volledig bloot tegenover haar stond.

“Mag ik jou nu uitkleden?” Vroeg ik lichtjes blozend.

“Ja, doe maar”, stamelde ze met neergeslagen blik.

Ik knoopte haar jurkje open en trok het langzaam over haar hoofd uit. Ik genoot van elk ogenblik, dat ik haar uitkleedde en besloot er zo lang mogelijk over te doen. Voorzichtig maakte ik de sluiting van haar bh open, ze stak haar armen naar voren, zodat ik hem beter uit kon doen. Haar grote borsten floepten tevoorschijn en wederom stokte mijn adem in mijn keel bij die aanblik. Haar forse, donkerbruine tepels, wezen fier vooruit. Toen ik ze één voor één even streelde, werden ze snel hard. Ik boog me voorover en nam afwisselend haar beide tepels even in mijn mond en zoog eraan. Ik voelde, dat ook haar tepelhoven verstijfden en hard en rimpelig werden. Toen ik even opkeek, zag ik dat Paula haar hoofd in haar nek gelegd had en ik hoorde haar zachtjes kreunen van genot. Ze legde haar handen op mijn schouders en streelde ondertussen mijn nek. Ik kreeg er kippenvel van!

Ik ging op mijn knieën voor haar zitten, drukte mijn gezicht tegen haar fluweelzachte buik en likte wat aan haar navel. Ik voelde, hoe er een schokje door haar heen ging, toen ik het puntje van mijn tong in haar navel liet verdwijnen. Een iets luidere kreun ontsnapte nu aan haar lippen. Ze had een prachtig gave, licht getinte huid. Ik keek even bewonderend naar haar en streelde teder haar zijdezachte buik, vóórdat ik met beide handen haar slipje beetpakte en het tergend langzaam naar beneden schoof. Het bosje gitzwart schaamhaar, dat ik daarbij onthulde, lag nu plat gedrukt tegen haar onderbuik, omdat het opgesloten had gezeten in de vochtige warmte van haar slipje. Eerst kroelde ik er wat doorheen, vóórdat ik het met mijn vingers modelleerde tot een puntig toefje, dat parmantig naar voren wees. Ik begroef mijn gezicht in het schattige bosje schaamhaar. Het kriebelde in mijn neus en op mijn lippen en ik snoof wellustig haar heerlijke geur op. Ik rook een mengeling van vanille, zacht-zilte zeelucht en het muskusachtige parfum van kutgeil. Ik dwong voorzichtig haar benen wat verder uit elkaar, zodat ik beter bij haar kutje kon. Ik spreidde het schaamhaar, dat aan weerszijden van haar spleetje groeide en haar donkerbruine schaamlippen werden zichtbaar. Ik kreeg zowat een hartverzakking van die aanblik! Haar schaamlippen glinsterden van het kutvocht. Wat was ze nat!

“Kom, we gaan op bed liggen”, zei ik. Ik stond op, pakte haar hand en trok haar mee op bed. Ik lag op mijn rug en Paula kroop lekker tegen me aan, opgekruld als een lief klein katje. Ze streelde mijn borsten, mijn tepels waren harder dan ooit! Haar handen gleden over mijn buik en toen lager over mijn venusheuvel.

“Lekker glad”, zei ze, voordat haar vingers over mijn vochtige kutje gleden. Toen ze mijn kittelaar aanraakte ging er een soort elektrische schok door me heen en onwillekeurig schokte ik hevig met mijn onderlijf.

“Kom over me heen zitten”, hijgde ik vol vuur. Ze sloeg haar been over me heen. “Nee, ik bedoel andersom”, lachte ik. Enigszins beschaamd draaide ze zich om, zodat haar kutje nu vlak boven mijn gezicht was. Ik spreidde mijn benen zo ver mogelijk en vrijwel meteen stortte ze zich op mijn poes. Ze zoog op mijn schaamlippen, hapte in mijn klitje en stak haar tong zo diep mogelijk bij me naar binnen. Ze likte me wild en onbeheerst. Het was zalig! Een grote druppel geil hing aan een lange, heldere draad kutvocht aan haar schaamlippen. Ik opende mijn mond en ving hem op met mijn uitgestoken tong. Hij smaakte heerlijk! Tegelijkertijd viel ik natuurlijk ook op haar kutje aan. Ik zoog beurtelings haar schaamlippen naar binnen, zoog op haar kittelaartje en beet er zachtjes in. We likten elkaar alsof ons leven ervan afhing! Aan haar steeds sneller wordende ademhaling en aan haar onbeheerste kreten van genot, hoorde ik dat ze nu bijna klaar kwam. Zelf was ik ook bijna zo ver. Ze begon nog heviger met haar kontje te schokken en drukte haar poesje zo stevig mogelijk op mijn gezicht. Ik sloeg mijn handen om haar billen en klauwde mijn vingers in het zachte vlees van haar bips. Toen kwam ze klaar! Ze riep luidkeels.

“Oh… Amey… Ah… zó lekker… Ik kom… Ik kom klaar!” Ondertussen voelde ook ik een alles overweldigend orgasme naderen. Ik kwam zó heftig klaar, dat het orgasme wel vanonder uit mijn tenen leek te komen! Het zinderde door mijn hele lijf en ik kreunde: “Oh… Paula… Mijn lieve schat! Ik ben ook klaargekomen!”

Uitgeput zakte ze over me heen, haar gezicht op mijn kut. Zo bleven we beiden even na liggen hijgen. Ik kon haar warme adem tegen mijn schaamlippen voelen. Een zalig gevoel! Misschien voelde zij wel hetzelfde, want ook ik ademde zwaar in haar kutje… Even later zaten we tegenover elkaar op bed. We keken elkaar diep in de ogen, lachten lief tegen elkaar en streelden elkaars haar. Ik boog me naar haar toe, nam haar in mijn armen en verzuchtte in haar oor.

“Paula, mijn lieve, lieve schat. Ik ben zó verliefd op je!” Ze sloeg haar armen om me heen, kuste me op mijn wang en fluisterde toen heel zacht.

“Ik ook op jou, geloof ik.” Zo bleven we een poosje zitten, elkaar stevig vasthoudend, knuffelend en elkaar kusjes gevend. Toen fluisterde ik opgewonden.

“Wil je nog een keer klaarkomen?”

“Natuurlijk”, fluisterde ze.

“Dan weet ik wel iets heel fijns”, zei ik met een lachje. In een scharende beweging sloeg ik mijn been over het hare, schoof mijn onderlichaam nog wat dichter tegen haar aan, tot onze kutjes elkaar raakten. Ik leunde een beetje achterover en maakte draaiende bewegingen met mijn onderlijf. Paula deed hetzelfde en zo kusten onze poesjes elkaar. Ik voelde haar zachte, natte schaamlippen over de mijne glibberen en onze gezwollen klitjes raakten elkaar. Oh mijn God, wat was dit lekker! We kreunden en steunden allebei luid en lieten ons volledig gaan. Omdat onze kutjes zó nat waren, waren er zachte soppende en smakkende geluidjes hoorbaar, elke keer als onze spleetjes elkaar raakten. Deze geluiden maakten ons zo mogelijk nog geiler dan we al waren. Ik voelde haar stugge schaamharen op mijn schaamlippen kriebelen. Het duurde niet lang vóór ik opnieuw een denderend orgasme voelde naderen. Ook Paula hield het blijkbaar niet langer, want ze schreeuwde het haast uit en met een rauwe, hese stem riep ze.

“Ah… ha… Am… Dit is zó lekker! Ja… ah… Ja… ah… Ik kom… ik kom…!” Ik kreunde. “Lieve Paula… ik kom ook!” En zo beleefden we een tweede gezamenlijk orgasme die avond. We grepen elkaar stevig vast en al zoenend rolden we over elkaar heen. Toen ze even later op haar rug lag, kroop ik lekker tegen haar aan, begroef mijn gezicht in haar haren en snoof haar heerlijke geur op.

“Mijn God, Amey, wat was dat lekker!” zuchtte ze. Ik fluisterde.

“Weet je? Het zou nog lekkerder zijn, als jij ook glad was”, ondertussen kroelde ik met mijn vingers door haar schaamhaar dat vochtig was en aan elkaar plakte van haar en mijn kutgeil. “Zal ik je morgen ook lekker glad scheren?” Vroeg ik.

“Ja, dat is goed”, antwoordde ze. Ik boog me over haar heen en begon haar te zoenen. Ze sloeg haar armen om me heen en zo lagen we elkaar zalig te tongen. Ondertussen liet ik eerst mijn wijsvinger en daarna ook mijn middelvinger in haar nog immer natte kutje glijden en ik begon haar heerlijk te vingeren. Toen mijn vingers het kleine, ribbelige plekje aan de voorkant in haar schede gevonden hadden, masseerde ik het stevig. Ze begon met haar onderlijf te kronkelen en ademde zwaar. Ik bleef haar vingeren tot ze tenslotte met een ingetogen snik weer klaarkwam. Even later viel ze in slaap. Ik knipte het licht uit. Met mijn arm om haar heen en voorzichtig haar haren strelend, lag ik nog een hele poos naar haar lieve, slapende gezichtje te kijken in het blauwachtige maanlicht, dat door het raam naar binnen viel. Ze snurkte nauwelijks hoorbaar en dat vond ik zó vertederend en schattig, dat mijn hart overliep van liefde voor dit lieve, kleine, verlegen, maar oh zo geile meisje…

SandraT

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Vakantieliefde”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *