Wasbord op kantoor

()

Het was in de maand mei. Vrijdagavond, de week was voorbij. Ik was bijna klaar met mijn werk. Naast mijn studie maakte ik in de avonduren verschillende kantoren schoon. Vaak ergerde ik me aan de puinhoop die mensen achter kunnen laten. Ik had altijd het gevoel dat die mensen dat met opzet deden. Maar ja, het hoorde er bij en het verdiende best redelijk. Maar vanavond was het een beetje anders dan anders. Ik was voor het eerst op dit kantoor aan het werk geweest. Dit was net een nieuw project die mijn baas had kunnen toevoegen. Hij had al meerdere kantoren in dit pand. Een paar op de eerste verdieping en op de derde tot de achtste waren ook verschillende kantoren die door mensen van mijn baas werden schoon gemaakt. Dit kantoor zat op de elfde verdieping. Je had een prachtig uitzicht en hoger kon je ook niet.

De directeur van dit bedrijf was erg kritisch. Het vorige schoonmaakbedrijf had er een rommeltje van gemaakt en nu zou hij de boel goed in de gaten houden. Dus ik was gewaarschuwd. Ik moest het tot in de puntjes verzorgen. Het maakte niet uit hoelang het duurde. Ik moest alle uren opschrijven als het er maar netjes en schoon uit zag. Als ik mijn werk goed had gedaan en deze directeur tevreden was, zou er een beste bonus voor mij bij kunnen zijn. Ik had mijn uiterste best gedaan. Ik was een behoorlijke tijd bezig geweest. Maar zelfs de koffievlekken had ik uit het tapijt gekregen. De ramen waren gelapt en de bureaus glommen weer. Ook het directiekantoor was schoongemaakt. Niet dat hij er echt een rommel van maakte maar toch. Je kon duidelijk zien dat er weinig schoongemaakt was.

Toen ik het licht uit deed in het grote kantoor van de directeur en nog een keer alles controleerde bij de andere bureaus, mijn spullen netjes opruimde en het licht wilde uit doen om vervolgens het pand te verlaten hoorde ik het belletje van de lift. Er kwam iemand aan. Ik dacht dat het Karel zou zijn. Dat is de nachtwaker. Karel was een aardige man. Had een gezin en hij kletste regelmatig met me voor ik naar huis ging. Ik was laat vandaag. Ik werkte mijn urenlijstje bij en dacht: Tjonge ik heb er echt heel veel werk van gemaakt. Ik was hier al om 18.00 uur en het is nu al 21.00 uur. Ik hoop dat deze directeur het niet erg vind. Nou anders hoor ik het wel van mijn baas. Eigenlijk was ik een beetje verbaasd.

Ik had toch duidelijk het belletje van de lift gehoord en meestal hoorde ik Karel wel roepen. Maar nu bleef het stil. Raar, dacht ik nog. Ik kan me ook vergist hebben. Toen zag ik nog licht branden in het kantoor van de directeur. Ik snapte het niet. Ik wist toch zeker dat ik het licht had uitgedaan. Snel liep ik terug om het uit te doen. En kreeg bijna een hartstilstand toen iemand riep: “He! Doe dat licht terug aan, ik zie niets”.

In een reflex deed ik het licht weer aan en met een rood hoofd keek ik in twee prachtige donkerbruine ogen. Mijn hart sprong over en mijn ogen gleden over het mooiste gezicht wat ik ooit gezien had. Prachtige zwart golvende haren. Niet te lang maar gewoon netjes. Een brede kaaklijn. Goed geschoren en de rest van het lichaam was gewoonweg goddelijk. De huid was licht getint. Hij had iets zuidelijkst over zich. Iets Italiaans of zo. Brede schouders van een man die zeker vijf keer in de week in de sportschool moest staan. Dat was te zien aan de erg goed ontwikkelde spieren. Die bovenarmen waren bijna nog dikker dan mijn bovenbenen. Een en al spiermassa. Door het strakke T-shirt zag je het wasbord op de buik. De benen waren bedekt onder de spijkerbroek maar konden niet verbergen ook deze er goed uit zagen.

Er liep een rilling over m’n mijn rug toen ik weer in die prachtige ogen keek. Ook had ik de enorme opwinding in mijn lichaam voelen stromen bij het zien van deze prachtige man. Mijn slipje begon langzaam nat te worden en ik kon niet anders dan opmerken dat ik wel heel erg geil werd van deze man. Ik schrok van mijn eigen gedachte en vermaande me. Ik zag de glimlach op zijn gezicht. “Bevalt het wat je ziet,” voeg hij mijn plagend.

Ik hield wel van dat soort opmerkingen en zei: “Nou eigenlijk bevalt me prima hoor”. Ik stak mijn hand uit om kennis te maken. “Ik ben Sandra en ik ga proberen hier de boel schoon te houden. Als er nog opmerkingen zijn dan hoor ik die graag en klachten kunt u uiteraard kwijt bij mijn baas. Al hoop ik dat die er niet zullen komen natuurlijk!” Ik maakte er meteen een zakelijke introductie van, om te voorkomen dat mijn fantasie meteen met mijn aan de haal zou gaan. De man stelde zich voor met Tony. Hij was de directeur van dit kantoor. Ik trok mijn stoute schoenen aan en zei: “U brengt zeker aardig wat uurtjes in de sportschool door, want van alleen achter een bureau te zitten krijgen nooit zo’n wasbord”.

Tony lachte weer. Hij vond het wel leuk zo’n bijdehandse tante. “Als het me lukt ga ik iedere dag een uurtje ja. Maar jij mag er ook wezen dame”. Zei Tony. “Wat doe jij dan wel om zo’n prachtig strak lijfje te houden”. Ik vond het geweldig; “ach een beetje hardlopen, wat zwemmen en verder niet te vet eten”. “Ja, ja en daar krijg jij zo’n strak lichaam van. Ach, weet u het ziet er nu niet echt aantrekkelijk uit in dat schort, dat moet ik toegeven maar aan de aandacht van de heren durf ik op te maken dat mijn aanwezigheid regelmatig erg op prijs gesteld wordt”.

“Zo, zo”. zei Tony, “nogal erg zelfverzekerd mag ik wel zeggen. Nou laat maar eens zien dan hoe het er onder dat schort uit ziet”.

Tony wilde mijn uitdagen. Ik zag er prachtig uit. En hij wilde eens weten hoe ver ik zouden gaan samen. De spanning bouwde zich aardig op in het kantoor. Een hele erotische spanning. Ik liet me niet snel uit het veld slaan en begon langzaam de knoopjes van mijn schort los te maken. Het leek bijna of ik aan het strippen was, maar onder mijn schort had ik nog een strak T-shirt en een korte broek aan. De string maakte het geheel af dus het zou een tijdje duren voor alle kledingstukken uit zouden zijn. Maar zo ver wilde ik het eigenlijk niet laten komen, hoewel, als ik mijn gevoel moest volgen zou ik deze geweldig mooie man meteen aanvallen en een tongzoen afdwingen.

Ik deed mijn schort uit en keek Tony uitdagend aan. Tony nam mijn volledig in zich op. Ik had het gevoel of ik door zijn ogen werd uitgekleed. Tony deed een stap in mijn richting. Ik twijfelde, of ik niet een stap achteruit zou zetten, maar ik bleef staan. Heel langzaam kwam hij op mijn af lopen tot hij vlak voor mijn stond. Toen fluisterde hij in mijn oor met een zware stem dat ik verschrikkelijk mooi was en of hij mijn mocht aanraken. Ik huiverde en beantwoorde de vraag met een voorzichtige zoen op zijn wang. Dat was voor Tony voldoende. Hij nam mijn gezicht tussen zijn handen en zoende mijn heel teder op mijn mond. Ik werd licht in mijn hoofd, maar wist me weer te herstellen. Ik zoende hem terug en het duurde niet lang of we stonden samen heel heftig te tongzoenen. Het subtiele spel maakte plaats voor hartstocht en passie. Onze ademhaling werd steeds zwaarder en ze hoorbaar overging in ongecontroleerd gehijg.

M’n slipje werd kletsnat. Wat werd ik geil van deze man. Ik wilde hem nu. Heel banaal en platvloers. Ik voelde me bijna goedkoop maar het kon mijn niets schelen. Tony kon zich ook niet meer inhouden. Hij trok mijn T-shirt uit en zocht met zijn mond, mijn tieten, nam een tepel in zijn mond en begon eraan te sabbelen en te zuigen. Ik trok zijn T-shirt uit en streelde door zijn haren en over zijn breed gespierde schouders. Ondertussen had Tony mijn korte broek opengemaakt en stroopte die naar beneden. Behendig stapte ik er uit en Tony tilde mijn op. Al zoenend zocht hij zijn bureau op en schoof alles van zijn bureau op de grond. Zette mij op het bureau neer en duwde me op mijn rug naar achter. Hij schoof mijn billen zo naar voren dat ik precies op het randje lag en mijn voeten op de tafel kon laten rusten

Met een beweging had hij mijn slipje aan de kant gedaan. En ik voelde zijn tong door mijn lipjes flitsen. Ik slaakte een kreet van genot en toen Tony mijn klit begon te bewerken duurde het niet lang of ik kwam gillend klaar. Tony had zijn broek laten zakken en zijn heerlijke neuker kwam te voorschijn. Tony was goed geschapen en ik wist dat ik een heerlijke beurt zou krijgen. Ik verlangde er naar dat hij me zou nemen. Nu meteen, hard stotend tot ik weer klaar zou komen want bevredigd was ik nog lang niet.

Tony zette zijn heerlijke pik voor mijn ingang en duwde hem heel voorzichtig naar binnen. Ik kromde mijn rug van genot. O! Wat was dit heerlijk met deze mooie man. Heel langzaam voerde hij het tempo wat op. Ik voelde een nieuw orgasme opkomen. “Harder Tony,” schreeuwde ik, “sneller harder, toe maar stoot die lekkere pik van je maar hard naar binnen. Ik wil het voelen, ik wil je zaad in mij voelen. Harder Tony, sneller, ik wil weer klaar komen”.

Tony voldeed aan mijn wens en voerde het tempo zo op dat zijn ballen tegen mijn kont aan kletste. Toen hij met zijn duim mijn klitje nog eens bewerkte hield ik het niet meer uit. Zwaar hijgend en met een gil kwam ik voor de tweede keer klaar. Door het samentrekken van mijn kutspieren hielt Tony het ook niet meer en grommend kwam ook Tony klaar en spoot mijn hele kut vol met zijn zaad. Het duurde even voor beiden weer op adem waren gekomen.

Tony liet zich van me afglijden, en hielp me overeind. Hij kuste mijn lief op mijn mond. “Wat een wereldmeid ben jij zeg, ik moet eerst maar eens verzinnen hoe ik jou hier morgen weer krijg”. Ik lachte. “Mm…, wat zou je er van zeggen dat je over de rommel in jouw kantoor nog niet te spreken bent. Dat moet ik dan morgen, op een zaterdag in mijn vrije tijd maar eens even grondig komen schoonmaken”.

Tony lachte “ja, ik verwacht je weer om 18.00 uur. Voor een grondige beurt in mijn kantoor”. Zei hij dubbelzinnig. Ik gaf hem een kus, pakte mijn kleding bij elkaar en toen ik weer enigszins gefatsoeneerd was liep ik zijn kantoor uit. Ik verheugde me al op wat er morgen zou gebeuren.

Reken maar dat ik op tijd zal zijn.

SandraT

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *