Vakantiewerk

()

Tijdens mijn studie in de zeventiger jaren deed ik veel en vaak vakantiewerk om mijn vakanties te kunnen betalen. Niets nieuws. Zo eind zeventiger jaren ook een maand lang op Stortemelk, een prachtige camping in de duinen van Vlieland. Via een vriend kwam ik daar terecht in de pleeploeg. Dat bleek helemaal niet erg. Ik werkte in een leuk team van allemaal jonge gasten, dat twee keer per dag een aantal toiletgebouwen moest schoonmaken. De eerste ronde begon vroeg in de ochtend, de tweede wat later in de middag. De eerste weken was het zonnig, warm weer. Toen heb ik ontdekt dat ik ondanks mijn ervaring nog behoorlijk bleu was. Toen werd in Europa de term MILF nog niet gebruikt, maar ik heb toen al mogen ervaren.

Weekendbijlage

Al na een paar dagen ontdekte ik dat dat die jonge kerels van de pleeploeg een uitdagende, grensverleggende uitwerking op dames hadden. Ook op dames die al bijna twee keer zo oud zijn. En dan vooral de dames die er qua uiterlijk zonder meer mogen zijn.Het begon heel onschuldig, eerst op het meisjeskamp. Nou ja, meisjes. Het waren meisjes van onze leeftijd. Dus zeer interessant. Als wij bij een toiletgebouw kwamen, waren er meestal mensen in, zo ook in het gebouw van de meisjes. Voor de grap zeiden we dat we zo wel even met de slang zouden afspoelen. Daar werd door enkele meiden enthousiast op gereageerd. Helemaal ingezeept kwamen ze de douche uit, toonden wijdbeens en met de armen gespreid in de lucht hun volle glorie en zeiden.

“Spuiten maar!” Dat gaf natuurlijk een lol. Een bloedmooie blondine had nog een ander idee.

“Er zit nog veel zeep hier” waarop ze naar haar kruis wees. “Maar kun je de spuit wat zachter zetten? Het is daar nogal gevoelig!” Ik draaide mijn spuit op sproeien, waardoor er een fijne nevel uit kwam en vanuit een lage positie besproeide ik haar kut.

“Wow, dat is lekker,” was de reactie en ze spreidde haar benen om beter te kunnen voelen. “Even wachten,” zei zij en even later kwam ze met een ingezeept kruis weer terug. Ik herhaalde de bewerking en ondertussen wreef zij met haar hand over haar kruis.

“En nu afdrogen, want we moeten het toiletgebouw schoonmaken,” zeiden wij van de pleeploeg. Ondanks haar verzoek hielpen we haar daar niet bij. Tot mijn verrassing gebeurde hetzelfde hij het familiekamp. Een paar dertigers wilden ook “afgespoten” worden. De volgende dag zagen we dat enkele meiden snel het toiletgebouw ingingen, vlak voordat wij eraan kwamen. Ik dacht dat zij nog gauw even naar de wc wilden, maar toen we naar binnen liepen zagen we een vijftal meiden geheel ingezeept klaarstaan om weer lekker afgespoeld te worden. Maar dat moest wel met de fijne sproeistraal gebeuren. Terwijl wij hen besproeiden, wreven de meiden zichzelf over borsten en kruis en kirden van plezier en genot. Toen we met hen klaar dachten te zijn en om de hoek met schoonspuiten wilden beginnen, bleken daar nog een paar meiden te staan. Zij verrasten ons door bekers water over ons heen te gooien en de bloedmooie blondine van gisteren en een nog mooiere brunette met een flink bos hout drukten hun blote lijven tegen ons aan.

“Jullie vinden dit vast ook lekker” en daarbij voelde ik de hand van de brunette over mijn kruis gaan. Mijn lul werd er stijf van. “Ja hoor, hij vindt het lekker, want die lul van hem is nu al hard,” zei zij.

“Als je mij wilt laten genieten zoek je mij maar op in mijn vrije tijd,” zei ik. “Nu moet ik het gebouw schoonmaken, want dat moet voor de grote drukte klaar zijn en ik heb geen zin in trammelant.” Het effect van die woorden zou ik later pas merken.

We deden onze ochtendronde. Samen met een andere jongen deed ik het toiletgebouw van het familiekamp. We hoorden geluiden bij de dames, dus deden we eerst de heren. Toen we daarmee klaar waren, hoorden we niets meer bij de dames en liepen de ruimte met wastafels in. Toen we daar binnen liepen hoorden we wel iets om de hoek. Wij kijken en zagen drie vrouwen, die elkaar aan het wassen waren. Soms gebeurt het wel dat vrouwen aan wastafels gaan staan als ze geen zin hebben in de rij voor de douche, maar op dit vroege tijdstip waren er nog geen rijen. Het viel ons op dat de dames elkaar ook intiem goed zaten te wassen. Op hun volle borsten prijkten stevige, harde, uitstekende tepels. Erboven zagen we drie zeer mooie gezichten. Hun gezeepte vingers wreven elkaars kutten. Ze moedigden elkaar aan door elkaar fluisterend te vertellen wat te doen. Daarom hadden we niets gehoord.

“Hé zijn jullie daar eindelijk?! Wat hebben jullie veel tijd nodig om de heren te doen. Nu mogen jullie deze dames doen.”

Eén van de drie, een blondine met haar haar in vele fijne vlechtjes, wilde hier niet bij horen leek het, want zij sloop weg met de opmerking “Ik ben hier te veel.” We kregen allebei een stuk zeep in de handen gedrukt met de instructie. “Was ons! Overal!” Verlegen met de situatie wilden we ervoor bedanken. “Jullie denken hier onderuit te komen hè. Maar forget it. Nu actie of we melden jullie bij de receptie en dan zijn jullie je baantje kwijt.”

Dat dreigement werkte. Ik hielp de gebruinde donkerharige, mijn maat de zwartharige met zeer stevige tieten. Met gezeepte handen gingen we achter de dames staan. Eerst waste ik de rug van ‘mijn’ brunette en daalden langzaam af naar de kont. De bilspleet kreeg extra zacht extra aandacht. Dat ontlokte gilletjes van verrassing maar ook met het verzoek een vinger in de anus te drukken. Met wat extra zeep lukte dat gemakkelijk. Met de andere hand streelde ik haar borsten. Al snel gaf zij aan dat ik in haar tepels moest knijpen.

“O ja, dat is lekker. Ga door. Beweeg je vinger alleen wat heftiger.”

Na een paar minuten wordt dat staand toch een behoorlijk vermoeiende handeling. Dus ik draaide haar om en streelde zacht over haar kruis. Dat hield ik zo een tijdje vol, want ik bewoog vooral om haar kruis en af en toe gleed ik met een vinger door haar speet. Maar na een vijftal minuten hield mijn brunette het niet langer vol. Zij drukte mijn vinger naar een bepaald deel van haar kut en zei dat ik het daar moest afmaken. Haar klit was een niet te missen bobbel. Die kon ik heel goed voelen. Ik hoefde haar vanaf dat moment niet lang te vingeren en toen kwam zij met een ingehouden kreun klaar. Want haar man mocht van niets weten, zei ze toen ze weer tot rust was gekomen. Toen we klaar waren met schoonmaken, douchte ik mezelf zoals gebruikelijk af. Met een fris lijf wilde ik weer een paar uurtjes slaap pakken. Ik liep naar mijn tent, ritste de voorkant open, kroop erin en voelde toen een verhoging onder mijn slaapzak.

“Hè, wat is dit nu?” Dacht ik en toen hoorde ik een zacht kreuntje en kwam er een slaperig koppie van de brunette van gisteren omhoog. Slaperig zei ze: “Verrassing! Ja, ik heb je gisteren gevolgd om te weten wat je tent is, want je opmerking gisteren maakte bij mij iets los. Je lijkt me leuk en wil je graag beter leren kennen. By the way, ik heet Karin” en bijna officieel schudden we onze handen.

“Je durft wel hoor. Best kwetsbaar. Stel dat ik dit niet zou waarderen. Dat zou een domper zijn. Maar… je hebt me aangenaam verrast.”

Vervolgens trok ik mijn kleren uit, waarbij zij mij goed bekeek. Zeker toen ik mijn onderbroek uitdeed. Zoals verwacht lag Karin naakt. Mijn plan om nog lekker even te gaan slapen lukte niet meer. Ik was daar te opgewonden voor. En Karin wilde mij beter leren kennen en zo te merken eerst mijn lijf. Mijn opwinding kon Karin goed merken. Mijn lul was nog niet keihard maar al wel stijf geworden. Dat voelde zij goed toen ik achter haar ging liggen. Ze drukte haar billen tegen mijn pik. Ik streelde haar over haar benen en zij. Zij liet dat lekker gebeuren. Langzamerhand bewoog ik mijn hand naar voren en streelde eerst haar buik. Mijn hand ging naar boven en voelde toen haar heerlijk volle borsten.

“Pak ze lekker. Mijn borsten zijn gevoelig en ik vind het heerlijk als erover gewreven wordt. Gisteren zag ik je verlekkerd naar mijn borsten kijken.” Rustig ging ik door met haar borsten te strelen. Ik voelde haar tepels hard worden. Onverwacht kneep ik er kort hard in. Dat ontlokte een kreun. “Man, wat word ik daar geil van. Ga jij eens op je rug liggen, dan ga ik jou eerst eens verwennen. Jij hebt vanochtend al veel gedaan.” Ik vertelde maar niet over de ‘werkzaamheden’ op het familiekamp. Karin snoof de frisheid van mijn pas gewassen lijf. Zij begon met mijn benen. Die streelde zij zacht. Daarna verplaatste zij haar handen naar mijn buik en bos, daarbij heel licht mijn zak en lul aanrakend. Ik ontspande volledig, mijn lul werd er alleen maar slapper van. Na een tijdje gleden haar handen van mijn benen en van mijn buik naar mijn kruis. Ze draaiden rondjes om mijn lul en zak. “Mm… mm…, da’s lekker…” zei ik kreunend.

Toen overwon haar geilheid het van mij rustig willen verwennen. Ze ging tussen mijn benen zitten en hapte mijn nog slappe lul in haar mond zonder haar handen te gebruiken. Ze zoog en likte erop. Ze voelde mijn lul in haar mond groeien. Toen die goed hard was, nam zij die dieper in haar mond en bewoog haar tong eromheen. Even later liet zij mijn lul uit haar mond floepen en streelde mijn kruis met haar borsten. Het gekietel van mijn liezen met haar tepels zorgde voor een rilling door mijn kruis. Het is daar ook zo gevoelig bij mij. Karin hapte mijn lul weer in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Met lange halen verwende zij mij. Haar tong kronkelde over mijn eikel. Haar hand kneedde zachtjes mijn ballen en na een tijdje zei ik.

“Stop, stop. Als je nog even zo doorgaat kom ik klaar.” Dat was voor Karin het sein om onverminderd met het pijpen door te gaan. Een goede minuut later spoot ik haar mond vol. Ze knoeide geen druppel. “Jij weet hoe je mij moet verwennen zeg” en als bevestiging kreeg ik een naar sperma smakende lange tongzoen. Languit ging zij op mij liggen en voelde ik haar zachte borsten op mijn borst drukken.

“Hoe snel kun je weer?” Vroeg Karin mij, “want ik heb nou wel ontzettend veel zin in je lul in mij gekregen.”

“Nou, als je hem zo weer even verwent, is ie zo weer hard en dan kun jij erop.” Dat liet zij zich geen tweede keer zeggen en een paar minuten later had Karin mijn lul al weer hard gezogen en liet ze hem in haar kut verdwijnen. Afwisselend snel en rustig neukte zij mij. Ze was inderdaad opgewonden, want het duurde maar een paar minuten tot ze lang klaar kwam. Haar orgasme leek wel een paar minuten te duren. Ik voelde binnenin haar kut de spieren afwisselend samentrekken en ontspannen, het zuchten ging al die tijd door. Toen plofte ze languit op mij neer.

“Wat is het lang geleden dat ik zo ben klaargekomen.” Even later vielen we in elkaars armen in slaap. De rest van haar vakantie, nog anderhalve week, bleef zij bij mij slapen en verwenden we elkaar tussendoor. We legden geen beslag op elkaar. Dat wilden we wederzijds niet. Seksueel waren we soms een dag allebei actief geweest zonder het met elkaar gedaan te hebben, waardoor we samen waren om te kletsen, lol op het strand te hebben, te genieten van muziek, lekker te dansen of te stappen in het dorpje.

Een paar dagen later zag ik ’s ochtends vroeg, na de schoonmaakronde, op het strand de blonde milf met de vele vlechtjes op het strand rennen. Eerst herkende ik haar niet, totdat ik de vlechtjes zag. Wat ik al veel eerder zag waren haar op en neer deinende borsten. Haar bovenstukje bood weinig steun. Ik kreeg associaties met Bo Derek in de film 10. Het leek wel of ik haar vertraagd zag rennen, zo genoot ik van haar deinende borsten. Ze rende recht op mij af. Sterker nog, zij rende naar mij toe. Ze had mij over de duinrand aan zien komen en wilde mij per se spreken.

“Een paar dagen geleden vond ik het te gênant om in het toiletgebouw te blijven. Ik had graag door je verwent willen worden, maar niet zo als toen gebeurde.”

“Het viel mij al op hoe jij wegsloop. Ik vond je te gracieus om daar bij te horen. Je hoeft je helemaal niet te verontschuldigen. En ik genoot net al. Jij kwam zo mooi aangerend. Je lijkt minstens zo mooi als Bo Derek.”

“Grappig dat je dat zegt, want zij bracht mij op het idee om zo ook mijn haar fijn te vlechten.”

“Dan weet je ook wat Bo Derek nog meer deed.”

“Zeker, een heerlijke vrijpartij op de Bolero van Ravel. Het opzwepende ritme voert naar een hoogtepunt. Ginds heb ik mijn cassettespeler liggen met die muziek erop. Wil je het horen?”

“Wat graag” en samen liepen we naar haar spullen. Daar gingen we echter niet zitten. Ze pakte haar spullen, nam mij bij de hand en zei dat ze een echt rustig plekje voor ons tweeën zocht. Na een paar kilometer gelopen te hebben vonden we het rustig genoeg. Het brede strand lag er verlaten bij. Onderweg vertelde zij mij dat ze niet wist dat op Stortemelk zo vrijelijk mannen en vrouwen met elkaar bezig waren. De twee andere vrouwen zijn vriendinnen van haar, die dat wel wisten en wilden haar verrassen. Elkaar verwennen was lekker, maar om nou ook in een toiletgebouw te vrijen… dat vond ze niks. Ik bekende haar dat ik me hier behoorlijk bleu vind, alsof ik geen ervaring heb. De enige ervaring is met een jonge tante, die mij met haar grote borsten telkens uitdaagde door er veel van bloot te geven als ik met haar alleen was. Die heb ik wel eens in mijn handen gehad maar meer ook niet. Wat ik hier op de camping meemaak overtreft al mijn fantasieën. Het vingeren van vrouwen in de dertig kwam niet in mijn fantasie voor.

De blondine met de vlechtjes wilde haar naam niet vertellen en daarom sprak ik haar aan met Bo. Dat vond ze wel grappig. Ze vertelde dat het idee van haar vriendinnen haar fantasie enorm aanwakkerde en dat zij graag met mij wilde vrijen. Maar eerst had zij zin om te zwemmen. Samen sprinten wij wie het eerst in zee dook. Zij startte met een voorsprong. Hoewel ik hard kan lopen, lukte het mij niet haar in te halen. Toen ik na mijn duik weer met het hoofd boven water kwam, stond Bo al weer omgedraaid naar mij te kijken. Ze stond op nog geen halve meter van me, dus bij het omhoog komen zag ik als eerste haar volle borsten. Het koude water had ervoor gezorgd dat haar tepels hard geworden waren en door de dunne, witte stof heen drukten. Ze had stevige tepels met een klein tepelhof. Dat vind ik het meest sexy.

“Nou, het is wel duidelijk waar jij van houdt” was dan ook Bo’s reactie. Ze pakte me vast, we omhelsden elkaar en een lange, zilte tongzoen volgde. Mijn opwinding was groot genoeg om het koude water te weerstaan. Mijn lul werd stijf, maar mijn ballen bleven in mijn onderbuik steken. Bo had op dit moment genoeg aan mijn harde lul, die iets boven mijn broekje uitstak. Lachend likte zij alleen dat stukje en pakte vervolgens door mijn broekje heen mijn lul vast. Ik pakte een tiet, trok haar bovenstukje aan de kant en nam een tepel in mijn mond. Bo bukte voorover, trok de strik van mijn zwembroek los en schoot met haar hand in mijn broekje en pakte mijn lul lekker vast. Zachtjes trok zij mij af. Toen het kippenvel op onze huid kwam, werd het tijd het water te verlaten. Terug bij onze spullen droogden wij ons af, spreidden de handdoeken naast elkaar uit en gingen lekker warm tegen elkaar aan liggen. In combinatie met de zon waren wij snel weer op temperatuur. Ik maakte haar bovenstukje los en hielp haar uit haar slipje. Zij hielp mij uit mijn zwembroek.

“Ren nog eens een rondje” en daar ging Bo. Ik zag nu weer die deinende borsten, maar nu zonder bovenstukje. Met haar benen gespreid ging zij boven mij staan, zakte door haar heupen en zei toen: “Lik mij eens heel zacht. Eerst een beetje over mijn schaamlippen en dan langzaam naar binnen, naar mijn klit. Daar raak ik altijd zo opgewonden van.”

Vol overgave deed ik wat zij mij vroeg. Na een paar minuten zei zij al: “O, ga zo door. Dit is lekker. Ja, ja, o…, ik kom, ik kom” en trillend op haar benen stond zij boven mij klaar te komen.

“Dit is mooier dan in de film 10,” was mijn reactie. Mijn ballen leken weer genoeg ruimte te hebben en waren in mijn zak teruggekeerd. Met mijn handen legde ik het zaakje weer goed. Bo ging rechtop op haar knieën zitten en zei: “Loop jij nu ook eens een rondje. Ik wil die heerlijk lul van jou wel eens op en neer zien springen. Lijkt mij een heerlijk gezicht. Vooral dat rode schaamhaar windt mij op.”

Gewillig voldeed ik aan haar verzoek. Zij proestte het uit, maar toen ik bij haar stopte werd zij meteen serieus en hapte mijn stijve lul in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Met een hand kneedde zij zachtjes mijn ballen en drukte mijn plasbuis dicht, waardoor mijn paal nog harder werd. Het effect was ernaar: “Jeetje, wat is dit lekker. Nog even, en ik kom klaar.” Prompt stopte zij met pijpen, pakte mij beet, trok mij naar beneden, drukte mij op de rug en stopte mijn keiharde lul in haar kut. Ze kon nog net bij de cassettespeler en zette die aan. Daar begon het: de Bolero van Ravel.

Op de maat van de muziek begon zij mij te berijden. Eerst rustig. Hoe verder het muziekstuk komt, des te heftiger wordt de muziek. Maar het ritme blijft. Zo bereed Bo mij ook. Eerst ging zij rustig op en neer. Hoe intenser de muziek werd, des te intenser werden haar geluiden. Zij ging mij niet sneller en heftiger berijden, bij haarzelf werden de gevoelens heftiger. Voor het einde kwam ik door alle opwinding, haar deinende borsten en haar knijpende kut klaar. Te vroeg voor het slotakkoord. Het deerde Bo niet, zij bleef mij berijden. Hoe zij het deed weet ik niet, maar mijn lul bleef stijf. Tegen het slotakkoord aan ‘zong’ zij met allerlei “ah’s” mee. En op de laatste noten na bijna tien minuten mij bereden te hebben, kwam zij met een langgerekt “Oooo” klaar. Zij viel achterover, ving zichzelf op, drukte haar heupen omhoog en stralen vocht kwamen op mijn buik terecht. Een spuitende vrouw… nooit meegemaakt. Nu was het lekker en geil om te zien.

“Dank je, dank je” bleef zij vaak herhalend zeggen. Zo lekker had ook zij het een tijd niet gehad. Opwinding en fantasie hadden haar naar dit hoogtepunt gebracht. De eerste week was voor mij een zeer interessante week geworden. En “leerzaam.” Ik was benieuwd hoe de tweede week zou uitpakken. Het zou warm blijven.

Rossoberto

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *