Internetdate 3.5

()

José leerde ik via internet kennen. Samen met onze kinderen gingen we op vakantie op Corsica (zie internetdate 3.4). Na de anderhalve week bij Saint-Florent zochten we nog een andere camping op aan de westkust van Corsica, die José had gereserveerd. Ze wilde er zo per se naar toe; er moest iets bijzonders aan de hand zijn.

Hoewel de andere camping slechts een 150 km van Saint-Florent afligt, zou de reis door alle slingerende wegen ruim vier uur duren. Bovendien lukte het niet alle bagage en met ons zessen in één rit er naar toe te rijden. Daarom hadden we afgesproken dat José en ik met mijn kinderen en onze bagage naar de westkust zouden rijden. Daarna zou José terugrijden om haar kinderen met hun spullen op te halen. Daags erna zouden ook zij op de camping aankomen. Alles in één dag proberen leek ons niet veilig. Van mijn aanbod dat ik haar jongens zou ophalen en toch nog dezelfde dag op de camping zou zijn, wilde zij niets van weten. Wat voor bedoeling had zij, vroeg ik mij af. Voor ons vertrek vroeg ik de campingbaas, waar ik een aardige relatie mee had opgebouwd door dagelijkse gesprekjes, beide jongens in de gaten te houden en mij te bellen voor het geval daar aanleiding voor was.

Rond één uur kwamen wij op de nieuwe camping aan. Het lag aan een grillige kust met allemaal kleine strandjes en baaitjes. Speelser dan waar wij zaten. De camping bleek goed geoutilleerd te zijn. José meldde ons bij de receptie aan en een knul fietste voor onze auto uit naar de voor ons gereserveerde plek. We kregen een mooi plekje op een groot terras, een beetje in een uithoek van de camping toegewezen. Nadeel was dat faciliteiten en zwembad wat verder weg waren. Voordelen waren dat we dichter bij het strand stonden en een eigen hoek hadden. Voordat we met het opbouwen begonnen, lunchten we eerst. Het was al twee uur geweest toen José weer vertrok, terug naar Saint-Florent om haar jongens op te halen.

Samen met mijn kinderen startte ik met het opzetten van onze tenten. Na ruim een half uur hadden we alles staan en waren de tenten ingericht. De kinderen mochten nu van mij naar het zwembad. Ik zou ons terras verder inrichten en daarna even een duik in zee nemen. Terwijl zij wegliepen keek ik hen na. Aan het einde van het pad leken ze met een vrouw in bikini te praten. Vreemd. Ik begon met het verder inrichten van ons eigen terras. Bij aankomst moest het José en haar kinderen meteen duidelijk zijn waar zij de tent van haar jongens konden opzetten. Terwijl ik bezig was zag ik de vrouw in bikini steeds dichterbij komen. Ze had wel een spannende bikini aan: de kleur van de stof was hetzelfde als van haar getinte huid, waardoor je een kort ogenblik dacht dat zij naakt liep. Na nog een paar dingen goed weggezet te hebben, zag ik de vrouw in bikini nog dichterbij. En nu herkende ik haar: Machteld.

“Hè, wat een verrassing!” riep ik haar toe. “Sta jij hier ook op de camping”, stelde ik als domme vraag. Want terwijl ik de vraag stelde, bedacht ik me dat Machteld en José dit met elkaar hadden afgesproken. Daarom wilde José nog graag een keer verkassen en had zij een plek op deze camping gereserveerd.

Machteld reageerde alert op mijn vraag: “Jij hebt niets in de gaten gehad hè? Je zat alleen maar met de vraag, waarom José per se nog een andere camping had gereserveerd” en vervolgens gaf zij mij drie zoenen als begroeting.

“Jéé, wat zweet jij, zeg”.

“Ja, als ik klaar ben wil ik eerst even een duik in zee nemen. Maar laat mij je eens bekijken, Machteld. Wat zie jij er goed uit in je bikini”.

“Je vergist je”.

“Uh?”

“Je bedoelt: wat zie jij er lekker uit in die spannende bikini”.

“Ha, ha, dat klopt wel maar daar dacht ik nu eens een keer niet aan. Op afstand leek je wel naakt door de kleur van de stof”.

“Precies de gedachte die ik wil oproepen. Maar laat ik je nu eerst even helpen. Ben je ook eerder klaar”.

Snel richtten we onze plek in. Daarna pakte ik mijn zwembroek en een handdoek en liepen we naar zee. Op het bijna lege strand kleedde ik mij om en samen renden we de zee in. Door de omringende rotskust werd het hier een stuk sneller diep dan bij de vorige camping. Het water was hier kristal helder. Ik dook onder om mijn haren ook goed nat te krijgen. Weer naar boven komend zag ik het prachtige lijf van Machteld. Weer boven komend maakte ik haar een compliment. Daarop dook zij onder om vervolgens langs mijn lijf omhoog te komen.

“Wat krijg ik toch een zin in dat lekkere lijf van je” en ze sloeg haar benen om mijn middel. Ik moest nu extra moeite doen om boven te blijven. Machteld trok zich er niets van aan en omhelsde mij. De zoen die volgde was intiem en zout door de golfslag. Maar dat deerde ons niet. Haar aanraking deerde mij heel veel. Machteld drukte zich steviger tegen mij aan toen zij mijn lul hard voelde worden. Ze liet mij iets los en met één hand streelde zij mijn groeiende lul. Toen die stijf was dook zij weer onder, trok mijn zwembroek naar beneden en begon mij in dat zoute water heerlijk te pijpen. Wat een aparte beleving. Toen zij boven moest komen om lucht te happen, dook zij niet weer naar beneden. Zij trok wat aan haar broekje en omhelsde mij opnieuw. Handig stuurde zij mijn lul voor haar kut en liet zich er toen op zakken.

“O, Gert, wat een heerlijk gevoel. Vanaf de keer dat José en ik voor de vakantie gesprekken startten, dacht ik aan momenten als deze. Zo heerlijk alleen met zijn tweetjes”.

Machteld leek wel verliefd op mij. En wat gaat dit snel. Hoe moet ik hier mee omgaan? Wil ik dit wel? Vooral na de heerlijke week met José en onze intieme ochtendmomenten. Veel tijd om hier verder over na te denken kreeg ik niet. Machteld begon mij intens te zoeken, wat leek zij een lange tong te hebben. Ondertussen wipte zij licht op en neer op mijn lul. Het water maakte haar licht, waardoor het haar weinig moeite kostte zo te bewegen. Ik voelde haar kut samenknijpen. Zij stopte het zoenen en richtte zich helemaal op het neuken, op klaarkomen. Ze liet mijn nek los en liet zich iets achterover zakken. Zo kon ik gemakkelijk bij haar machtige tieten en prachtige tepels. Ik kneep er meteen in en dat veroorzaakte een felle reactie.

“Oh…oh… ja, ga door. Knijp mijn tieten en knijp mijn tepels hard”.

Rustig bleef zij op en neer bewegen, ik verwachtte dat zij als een wilde op en neer zou gaan. Maar dat deed zij niet, zij wilde het klaarkomen uitstellen en uitstellen. Haar kut wisselde samenknijpen en ontspannen af. Toen zij op het punt stond klaar te komen, voelde ik haar kut dieper samenknijpen. Een lange kreun volgde.

“Heerlijk schatje. Zo lekker ben ik in tijden niet klaargekomen.”

Met een lange, diepe tongzoen bedankte zij mij, gleed van mij af en zwom naar het strand, mij nog roepend toevoegen: “Later kom jij nog aan je trekken. Blijf jij nog maar even zwemmen. Ik zoek je kinderen wel op en zien we elkaar op jullie plekje”.

“Oké, dank je!” en ik draaide mij weer om en zwom naar diepere delen in zee. Al zwemmend vroeg ik mij verward af hoe ik deze week met beide dames moet omgaan. Ben ik wel genoeg verliefd op José? Of ben ik alleen maar gek op haar omdat zij zo’n heerlijk lijf heeft en geen genoeg van seks kan krijgen. Na een honderd meter de zee ingezwommen te zijn, kwam ik bij een rotspartij. Ik klom erop en liet mij in de zon drogen. Heerlijk. Ineens hoorde ik gespetter onder mij. Zwom er ineens een meid van ik schat rond de dertig onder mij met een donkerbruine huid en pikzwarte haren. Verbouwereerd riep ik haar in het Nederlands: “Waar kom jij ineens vandaan?”

De vrouw draaide zich om en vroeg met een Engels accent: “Pardon?”

Jeetje, wat had die vrouw een knap gezicht. Machteld en José zijn al mooie vrouw, maar deze jonge meid streeft hen voorbij.

Ik herhaalde mijn vraag in het Engels en de vrouw antwoordde dat er onder mij een boog is, waar je doorheen kunt zwemmen en zo in een andere baai komt met die hoge overhangende rots. Tegelijk wees zij naar die rots.

“Dat wil ik wel zien”, zei ik tegen haar en sprong meteen het water in.

“Kom mee, dan leid ik je naar de boog en het strandje”.

We doken allebei onder water, ik zwom schuin onder haar en zag toen dat zij alleen maar een fel geel slipje droeg. Haar borsten waren bloot. Wat zagen die er mooi en prachtig gebronsd uit. Na een meter of tien gezwommen te hebben, kwamen we bij de boog en zwommen erdoorheen. Aan de andere kant van de boog bleven we nog even doorzwemmen en gingen toen naar boven. Vanaf zee zag ik een overhangende rots met een klein strandje. De namiddagzon scheen erin. Samen zwommen we erheen. Ik liep het strandje op en zei: “Wat een mooie plek. Van hier zie je niets en niemand kan je hier zien”.

“Ja, een plekje met veel privacy”, zei ze en vervolgens kroop ze het strand op. Het leek wel alsof zij mij als een zwarte panter besloop. Nu viel het mij nog beter op wat voor prachtig lijf zij had. Sportief, strakke buik en flinke borsten maar geen grote joekels. Ik schat cup C, de borsten waren groter dan mijn hand kon omvatten.

Terwijl zij dichter naar mij toe kroop, ging ik op het strand zitten. Ik was benieuwd wat er zou gebeuren. Op een meter afstand sprong zij opeens op mij, als een panter. Ik voelde mij ineens haar prooi.

Op mij liggend vroeg zij: “Ben jij Gert?”

Verbaasd antwoordde ik met ja. “Maar hoe weet je dat?”

“Ik ben hier met Machteld en zei vertelde mij over een vriend van haar vriendin. Jij voldoet aan haar beschrijving.”

“Dan heeft zij me goed beschreven”.

“Zeker, want met die beschrijving kon ik jou niet missen. Alleen had ik je niet hier verwacht, maar dat maakt het meteen wel leuker. Machteld vertelde namelijk ook over je kwaliteiten en die wil ik hier ervaren. Haar verhalen wonden mij zo op. Vooral het verhaal van een sauna.”

Niets in deze vakantie is dus toeval. Ik hoefde mij niet in te houden, liet gebeuren wat er gebeuren zou. Ook nu, met deze schitterend mooie, gebronsde dame met een kleine gele slip, die Chiara (spreek uit: Kjara) bleek te heten en van Italiaanse afkomst was.

Ik pakte Chiara vast en draaide ons om, zodat ik op haar kwam te liggen. Ik duwde haar armen boven haar hoofd en nam om beurten haar tepels in haar mond. Chiara protesteerde niet, maar kreunde meteen van de onverwachte aanpak. Toen ik weer omhoog kwam, bewonderde ik haar. Wat een prachtig gezicht, hoe mooi die zwarte, krullende haren vielen, hoe stevig haar borsten waren, natuurlijke, want geen litteken te zien, en hoe parmantig haar donkere tepels hard uit het kleine, perfect ronde tepelhof omhoog staken. Dat zo’n mooie meid met een zoveel jaren oudere kerel wil vrijen. Ik vond het geen bezwaar, wel een intrigerende vraag.

Chiara maakte gebruik van het moment van bewondering en draaide ons weer om. Met een triomfantelijke lach keek zij mij aan. Zij gaf mij eenzelfde behandeling. De armen omhoog en licht beet zij in mijn tepels die hiervan ook hard werden. Daarna bewoog zij kort haar heupen heen en weer.

“Wat voel ik hier. Hm… mm…, ik denk dat mijn fantasie nu al in vervulling gaat.”

Ik wilde ons weer omdraaien, maar een kort “no, no” van haar maakte duidelijk dat ik dat nu moest laten. Ik ging met mijn armen wijd liggen en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Chiara ging naast mij op haar knieën zitten en trok mijn zwembroek uit.

“Blijf daar en kijk alleen”, was haar volgende commando. Ik werd nieuwsgierig. Ze stond op, deed haar slipje uit en liep naakt naar de zee. Zij liep er een eindje in, stond hooguit tien meter van mij vandaan en draaide zich toen om. Wijdbeens stond zij in de zee en bewoog verleidelijk haar prachtige haren. De middagzon zorgde voor een goudgele gloed om haar lijf. Machtig mooi. Heel rustig, met haar hele lijf bewegend, liep Chiara op mij af. Mijn lul werd van deze geile aanblik keihard. Op een meter afstand zakte Chiara naar beneden en kroop op handen en voeten naar mij toe. Zij spreidde mijn benen en krabde geil over de binnenkant van mijn benen. Steeds dichter kwam zij bij mijn kruis. Ze herhaalde dat ik alleen mocht kijken, zij wilde haar fantasie laten uitkomen. Toen zij met haar mond boven mijn kruis kwam, maakte zij één lange, likkende haal van mijn ballen tot aan mijn eikel. Toen ze over mijn gevoelige puntje bij mijn eikel likte, wipte mijn lul op. Een paar keer herhaalde zij de lik-beweging. Daarna nam ze een bal in haar mond en liet haar tong ertegenaan drukken. Dat stimuleerde een proces in mijn kruis. Zij herhaalde het met de andere bal. Daarna hapte zij mijn lul in haar mond. Eerst werd alleen de eikel verwend, maar al snel probeerde zij zoveel mogelijk lul in haar mond te krijgen. Zij kreeg het voor elkaar mijn lul in haar keel te laten glijden. Ik voelde de versmalling. Zo pijpte zij mij een tijdje, slechts een enkele keer hoorde ik lichte kokhals geluiden, maar die hoorde ik door het genot nauwelijks.

Zij voelde het bij mij borrelen, want plots stopte zij de behandeling en kroop verder omhoog, totdat haar kruis boven mijn mond hing. Ik wist wat ik moest doen. Zachtjes likte ik om haar lippen heen en daarna tussen haar lippen. Chiara doseerde de druk door zich meer of minder op mijn mond te drukken. Haar klit was opgezwollen. Ik hapte die naar binnen, waardoor zij van genot werd. Zij trok zich los van mij en schoof naar beneden. Snel spietste zij zich op mijn lul en begon mij rustig te berijden. Eerst alleen mijn eikel maar na een paar minuten liet zij zich helemaal op mij zakken. Terwijl zij mij bereed zag ik haar prachtige borsten op en neer deinen. Ik pakte ze vast en kneedde ze licht.

“Harder”, was het enige commando dat volgde. Ik kneep in haar tepels en dat leidde tot woeste gromgeluiden en bereed zij mij wilder. Ik hield dit niet lang meer vol, zo lekker bereed zij mij. Chiara ging iets meer voorvoer zitten en toen begonnen haar kreungeluiden snel harder en heftiger te worden. Gillend kwam ze klaar.

Ik pakte haar beet en draaide haar op haar rug. Op mijn knieën zittend wilde ik ook mijn genot hebben. Ik spreidde haar benen zo wijd als maar kon om haar zo diep mogelijk te kunnen penetreren. Ik strekte haar benen langs haar hoofd, ik strekte mijn benen en leunde alleen op mijn tenen. Ik verhoogde mijn tempo meer en meer. Ik zat tegen klaarkomen aan. Het leek niet te lukken, zolang had zij mij al verwend dat ik al over een soort hoogtepunt heen was gekomen, maar ik wilde klaarkomen. Hoe Chiara het deed weet ik niet, maar zij leek haar kutspieren verder samen te trekken.

“Je kunt het, je kunt het” bleef zij roepen. Ik bleef stoten, sneller, harder en dieper en toen kwam ik klaar, zoals ik al tijden niet was klaargekomen. Deze keer was zo bijzonder. Uitgeput stortte ik op Chiara neer, nog één lange zucht latend. Wat een genot!

Chiara draaide mij op mijn zij en zo lagen we een tijdje naar elkaar te kijken zonder wat te zeggen. Zij doorbrak de betovering.

“Kom, we moeten teruggaan. Je kinderen en Machteld zullen zich afvragen waar je blijft”. Ik vertrok als eerste en kwam alleen op het strand aan. Toen ik mij omdraaide zag ik Chiara net boven water komen. Bij de tent was niemand, bij het zwembad trof ik mijn kinderen en Machteld aan.

“Jij bent lang blijven zwemmen”, zei mijn dochter. Als antwoord vertelde ik over de rotsen waarvan ik was af-gedoken.

“Gaan we morgen samen doen”. Over de geheime doorgang naar de grot zweeg ik, want wie weet….

Ik was benieuwd hoe het José verder zou vergaan. Zij wist dat Machteld hier zou zijn en wat er dan zou kunnen gebeuren. Of zij van Chiara weet, wist ik niet. Als zij dat wel wist, zou José dan ook in Saint-Florent wat doen om haar behoeften te bevredigen nu ik er niet was? Dat antwoord kwam in de avond van de campingbaas. Hij vertelde dat ik mij over de jongens geen zorgen hoefde te maken, maar over José des te meer. Zij was met de knul die het manusje van alles voor de camping was, het dorp ingegaan.

’s Avonds aten wij in het restaurantje bij de camping. Chiara at daar ook. Toen Machteld haar zag zitten, werd zij natuurlijk meteen bij ons aan tafel gevraagd. Zat ik daar met twee mooie vrouwen aan mijn zij en een vriendin die haar behoeftes vermoedelijk in Saint-Florent lag te bevredigen. Met mijn kinderen aan tafel kon er niets gebeuren, maar bij onze tenten des te meer. Rond twaalf uur waren mijn kinderen in diepe slaap. Dat had ook Machteld gehoord, want samen met Chiara kwam zij naar mij toe.

Rosoberto

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *