De koppelcruise

()

Mijn naam is Brenda en woon al een paar jaartjes samen met Leo. Ik ben 25 en Leo is 29. We hebben beide een mooi figuur dat we op peil houden in de sportschool. Ons seksleven was tot vorige week best eentonig. Vroeger experimenteerde we nog wel eens met wat nieuws maar ons leventje werd steeds drukker dus kwam dat ook op een lager pitje te staan. Gelukkig gaan we goed met elkaar om en kunnen we hier ook goed over praten. We besloten om de aanstaande vakantie weer eens wat spannends te gaan doen met ons vakantiegeld wat ons seksleven weer een impuls zou geven. We hadden besloten om een keertje naar een parenclub te gaan en zien hoe dat zou bevallen. We hadden tot heden mekaar gehad maar vonden het toch ook wel spannend om meerdere personen te zien vrijen. We hadden een club uitgezocht waar we naar toe wilden gaan. Tot Leo thuis kwam met een seksboekje waar een gewaagde advertentie in stond.

De advertentie luidde: Voor het eerst in België ‘De koppelcruise’, erg luxe 3-daagse seksreis compleet verzorgt met 2 overnachtingen. Alleen koppels zonder taboes mochten reageren. Wees er snel bij want Vol=Vol. De prijs bedroeg 3000 euro per paar en was aan de forse kant.

Ik vond het veel geld maar was wel benieuwd wat het inhield. Ik vroeg Leo het nummer te bellen en te vragen wat het allemaal inhield. Leo belde het nummer en kreeg te horen dat ze niet verklapte wat de reis inhield. Er was nog 1 hut beschikbaar gekomen omdat iemand geannuleerd had. De persoon zei dat indien we mee wilden dit direct moesten laten weten anders was de kans zeer groot dat hij onmiddellijk volgeboekt was. Leo was nu ook nieuwsgierig geworden en keek mij aan. Ik knikte instemmend. Als tweeverdieners konden we ons wel eens wat veroorloven. Leo bevestigde de man dat we mee wilde met de reis en gaf onze gegevens door.

Zo vlogen de weken om en hadden we eindelijk vakantie. We reden naar de haven waar de boot lag en gingen aan boord. We werden hartelijk welkom geheten. Het organiserend stel liet onze hut zien. Deze was niet luxe maar eerder krap bemeten. Je had geen ruimte naast je bed. Het bed stond tussen 2 wanden in. Het was wel een kingsize bed dus het kon er mee door. We lieten onze bagage achter en gingen naar de bar. Aan de bar stelden we ons voor aan de andere koppels die al aan boord waren. De stellen zagen er goed uit. Allemaal netjes en goed verzorgt. Voor iedereen was het onbekend wat ons te wachten stond. Veel hadden al wel enige ervaring met parenclubs. Wij waren wat dat betreft groentjes. We hadden de eerste stap gezet dus zouden we er voor gaan ook.

Nadat iedereen aanboord was voelde we dat de boot vertrok. Er waren in totaal 10 paren aanboord en er werd gezellig gekletst aan de bar. Er werd na een uurtje verzocht ons te verkleden met de kleding die in de hut klaar gelegd was. We hadden bij de reservering onze maten doorgegeven en begreep nu waarom dat was.

Voor Leo lag er een leer broekje met een opening aan de voorkant waar z`n gereedschap doorheen kon. Voor mij lag er een ook een leer broekje met een open kruis en een BH met halve cups. Ik moet zeggen dat mijn mooie C cup hier prachtig geaccentueerd werd. Voor beide lagen er ook nog polsbandjes klaar. Leo begon al een beetje met m`n tepels te spelen omdat hij het erg geil vond staan. Z`n erectie kon hij moeilijk verbergen.

Toen we alles aan hadden voelde ik dat de boot ergens aanmeerde. Langs omroepsysteem werd iedereen verzocht om de heren vast te binden aan de ringen die boven de matras zaten. Ik bond Leo vast en moest wel lachen dat hij daar zo hulpeloos lag.

Na enkele minuten schoof de wand naast ons bed weg en merkte dat dit bij iedereen gebeurde waardoor ons bed nu direct grensde aan dat van onze buren en zo verder. Het waren nu 10 kingsize bedden naast elkaar. Het gezicht dat alle mannen vast lagen en sommige al een flinke erectie hadden wond mij verschrikkelijk op. Ik moet zeggen dat sommige goed bedeeld waren. Ik heb met Leo niet te klagen maar de knuppel van de man die naast me vastgebonden lag was behoorlijk dik.

Leo keek direct naar de andere vrouwen die er ook ontzettend lekker uit zagen. De meeste vrouwen hadden een B/C cup maar 2 hadden toch wel een D of E waar ik jaloers op werd toen ik zag hoe Leo er naar keek. Ik zag de lul van Leo spannen.

De vrouw die het organiseerde vertelde wat de bedoeling was. Als eerste zouden de mannen toe moeten kijken hoe de vrouwen warm zouden draaien en nat werden gemaakt. Er ging een deur open en 10 vrouwen kwamen binnen die er uitzagen als pornosterren. Ik ben zelf een hetero maar het wond me wel op hoe ze er uit zagen. Ik had nog geen ervaring gehad met vrouwen. De vrouwen verspreidde zich over de 10 bedden en 1 kwam onze kant op.

Een mooie jonge dame met donker bruin haar met een mooie D Cup schatte ik. Ze ging voor me zitten en stelde zich voor als Lucia. Ze vroeg of ik zin had om m`n man gek te maken van genot. Ik keek Leo aan en zag hem met grote ogen naar me kijken. Ik gaf hem een knipoog en zei tegen haar dat het goed was. Ik had het nog niet gezegd of ze kuste me vol op de mond en ik voelde een tong naar binnen gaan. Ik kon alleen maar reageren door met m`n tong te antwoorden. Het voelde best prettig zo`n zachte tong. Ik hoorde Leo “wauw” zeggen en zag dat z`n lul stijver was dan ooit te voren. Na een tijdje lekker gezoend en gelikt te hebben zakte Lucia af naar m`n kutje. Ik kreeg een complimentje over hoe mooi ik m`n kutje geschoren had en ze zag dat m`n kutje al behoorlijk nat was. Ze begon zachtjes met het likken van m`n klitje en het duurde niet lang voordat ik een orgasme bereikte.

“Zo” zei ze “ga jij nu eerst maar eens te keer op die lekkere staaf van je vriend dan zorg ik dat mijn kutje ook lekker gelikt wordt.” Ze ging over Leo heen met haar been en drukte haar kut midden in z`n gezicht zodat hij alleen nog maar kon likken.

“Zo Leo, maak m`n kutje maar eens lekker nat met die tong van je dan hou ik me even bezig met het tongen van je vrouwtje zei Lucia.” Ik zakte met m`n kletsnatte kut over Leo z`n stamper en de tongen van Lucia en mijzelf vonden elkaar weer. Terwijl ik lekker Leo aan het berijden was zat ik te spelen met de tepels van een andere vrouw en zij met die van mij. Lucia merkte aan de tong van Leo dat hij niet lang meer nodig had en vroeg me of ik wilde wisselen. Zo drukte ik m`n natte spleet op Leo z`n gezicht en begon Lucia Leo te berijden.

Terwijl ze Leo als een gek neukte zat ze met een vinger haar eigen kont te vingeren. Wat een geile meid was dit, hier kon ik nog veel van leren. Na een tijdje haalde ze z`n lul uit haar kut en liet ze haar kontje over z`n lul zakken. Ik deed mijn kutje een stuk omhoog zodat Leo kon zien wat er gebeurde.

“Wat een lekker gevoel is dat” kreunde hij tegen me. Ik drukte m`n kutje weer in z`n gezicht en vond dat hij genoeg had gezien. Ik keek om me heen en zag dat alle mannen om me heen hard geneukt werden door de vrouwen. De vrouw die de man naast me bereed had een pijnlijk gezicht. Ik keek naar onder en zag dat ze zijn dikke paal in haar kont had zitten en er ook flink op te keer ging. Wat een geil gezicht en met Leo aan m`n kutje likkend overkwam mij weer een heerlijk orgasme. Leo had moeite om het vocht weg te krijgen en ik voelde dat hij ook ging komen.

“Ah, ja! Oh! Ja, ik kom!” Klonk het en ik zag Leo z`n lichaam verkrampen. Lucia neukte gewoon door en ik zag dat het sperma langs z`n lul uit haar kont gedrukt werd. Lucia beleefde ook een orgasme toen Leo kwam. Aan Lucia te zien beleefde ze een heftig orgasme. Ik was wel benieuwd hoe het moest voelen om een orgasme te krijgen als je anaal genomen word.

Nadat we alle drie gekomen waren hoorden we om ons heen ook diverse geluiden dat er gespoten werd. Het leek wel of iedereen elkaar aanstak en er een kettingreactie plaats vond. Er werd ons verteld waar de douches waren en dat we daarna een badjas konden aantrekken en aan tafel konden gaan voor het diner.

Na heerlijk gegeten en verhalen uitgewisseld te hebben met de ander stellen merkte ik wederom dat we aanmeerden. De gastvrouw vroeg nu aan de heren of de heren nu de vrouwen konden vast binden voor het toetje. Ik werd vastgebonden maar bij de vrouwen werd ook een blinddoek voor gedaan. Ik hoorde de deur open gaan en hoorde wederom personen binnenkomen. Ik hoorde wat rumoer bij de heren en daarna direct de gastvrouw zie ze tot stilte maande. Na wat onverstaanbaar gefluister voelde ik dat er personen op het bed plaats namen. Ik werd gekust en ik voelde voor de twee keer een vreemde tong m`n mond in gaan. Ik beantwoordde deze direct met m`n eigen tong en voelde dat een paar vingers m`n kutlipjes opzij duwde en er een 2de tong m`n kutje begon te likken. De ene persoon stopte met tongen en ik voelde een lul m`n mond in geduwd worden. Het was een behoorlijke lul in m`n mond. Ik voelde dat hij nog niet goed stijf was en begon hier wat aan te doen. Wat een gevaarte was dit! Ik voelde hem stijver worden en merkte dat ik alleen ze eikel zat te pijpen. Wat een rot streek dat ik een blinddoek voor had. Ik voelde een vinger m`n kutje in gaan en Leo zeggen dat ik nat genoeg was.

M`n benen werden naar buiten gedrukt en met twee handen beet gehouden. Ik voelde dat er iets tegen m`n kut werd gedrukt en langzaam naar binnen gleed. Het moest de man zijn die net naast me lag dacht ik. Wat een lul was dit. M`n hele kut werd vol geduwd met lul. De lul begon nu heerlijk in me te bewegen en ik begon zachtjes te hijgen van genot.

Er werd weer een lul m`n mond in gestopt wat een zelfde formaat moest hebben als de lul die in m`n kut te keer ging. Ook deze pijpte ik op sterkte en hoorde aan het geluid van de man dat ik goed bezig was. Er werd nu een andere lul in m`n mond gestopt die een stuk minder dik was maar wel lekker lang, dit moest de pik van Leo zijn want die kende ik natuurlijk. Aan het geluid van Leo te horen klopte dit ook. De lekkere lul werd uit m`n kut gehaald en er werd een hand van me losgemaakt. Leo verzocht mij om op een persoon plaats te nemen die ik onder me voelde. Ik schoof weer over de dikke lul heen en begon nu hem te berijden. In m`n mond werd ook weer een dikke lul gestopt die niet die van Leo was. Wat was ik geil. Eén mega lul in m`n kut en één in m`n mond.

Ik voelde dat er wat op m`n kontje gesmeerd werd en het geplaagd werd met een vinger die telkens wat verder m`n kontje in ging. Met de grote lul in me stotend was ik lekker ontspannen en lied me gaan. Een tweede vinger voelde ik naar binnen glijden en voelde toch een beetje pijn die gelukkig direct weer wegtrok. De vingers gleden uit m`n kontje wat ik jammer vond. Kort daarna voelde ik een lul tegen m`n kontje drukken en de grote lul stopte even met het pompen in m`n kut. De lul ging steeds iets verder m`n kont in en voelde dat hij langzaam begon te stoten in m`n kont. Ik dacht dat ik gek werd, dit hadden we al veel eerder moeten doen. De lul in m`n kut begon z`n werk ook weer te doen. Drie lullen in me. Ah, wat werd ik lekker geneukt. De blinddoek werd afgedaan en ik zag dat Leo me in m`n kont aan het neuken was. De man die onder me lag en die ik aan het pijpen was waren twee negers die aan boord gekomen waren.

Er waren tien negers aan boord gekomen. Bij het zien van al het geneuk om me heen stopte ik met pijpen en kwam gillend klaar. Leo hield het ook niet meer en kwam schokkend klaar in m`n kont.

“Ah! Wat is dit heerlijk schat.”

“Ja, zonde dat je al bent gekomen.”

“Dat maakt niet uit” zei Leo. Deze heren houden je nog even bezig dan mag jij ondertussen m`n lul weer op sterkte krijgen.

Leo nam plaats voor me en stopte zijn half slappe lul die onder het zaad zat in m`n mond. De andere neger nam nu plaats achter me en Leo vroeg of hij voorzichtig wou zijn. M’n kontgat was nat van het zaad van Leo en ik voelde dat de neger zijn lul er tegen aan zette. Langzaam voelde ik de enorme lul mijn kont in gedrukt worden. Ik werd gek en had moeite om Leo te pijpen. De twee lullen verhoogde het tempo en begonnen me hard te neuken. Ik hoorde wel om me heen dat er klaar gekomen werd en diverse vrouwen gilden het uit. Maar, geen enkele had het zo bont gemaakt als ik. De stellen namen plaats rond me en zagen hoe de negers me neukten.

De neger in m`n kont begon zwaar te hijgen en ik voelde hoe hij z`n zaad m`n darmen in schoot. Na nog een paar stoten gegeven te hebben glipte zijn lul uit m`n kont. Leo spoot op dat moment ook voor de 2de keer dit keer in m`n mond en ik deed m`n best om alles te verwerken.

De neger onder me zei ook dat hij ging komen en vroeg of ik hem klaar wilde trekken. Ik stapte van hem af en begon aan zijn gigantische staaf te trekken. Korte tijd later spoot hij alles zo tussen m`n tieten in m`n halve cup BH. Ik nam beide neger lullen in m`n handen en likte ze netjes schoon. Ik gaf Leo nog een lekkere zoen en bedankte hem voor het toetje.

Het bleek dat één vrouw het wel een hele grote lul vond van de neger vandaar dat ik er één extra tot m`n beschikking had. Ook haar heb ik bedankt hiervoor. De twee dagen erna hebben we nog heerlijk geneukt me de andere stellen.

Het stel wat de eerste keer naast ons lag hebben we nog contact mee. Dat waren André en Fien. Op z`n tijd word ik nog heerlijk geneukt door André en Leo. Ik ben blij dat het klikt tussen hun en ons want de lul van André is heerlijk. Ze wonen niet zo erg ver bij ons vandaan. Soms kom ik thuis van m`n werk en krijgt Fien een beurt van beide heren. Je begrijpt wel dat ik dan direct aanschuif. Soms maken we de mannen ook wel eens gek en geven Fien en ik elkaar een heerlijke bef show. Ons seksleven is na deze trip nooit meer eentonig geweest. Bij de volgende afvaart zijn we natuurlijk weer van de partij. Misschien zien we jou ook wel.

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *