Aanzoek 3.3

()

Ik liet zijn pik in me verslappen en kantelde mijn bovenlichaam achterover, voorzichtig zodat hij niet uit me gleed. Met mijn geoefende kut-spieren kneedde ik zijn piemel en in elke vezel van mijn lijf scheen ik te voelen hoe hij zich met bloed en lust vulde en tegen mijn kut wanden aanzwol. “Je aars samen knijpen.” Suggereerde ik hem. Meteen daarop voelde ik zijn pik extra aanzwellen. Dan weer wegebben. “Blijven doen,” beval ik hem, terwijl ik zelf zijn lul verder een kut massage bleef geven.

Sofie kwam op handen en voeten over me heen zitten, haar kut regelrecht boven mijn gezicht. Het water liep me in de mond, niet het mijn, maar het hare, want ze was drijfnat. Met haar tong likte ze langs de open gestulpte randen van mijn kut en over zijn stijve pik heen. Mijn orgasmen kwamen die namiddag aan een verschrikkelijk snel tempo en al snel kwam ik voor de derde keer in nog geen kwartier klaar. Toen ik weer tot rust was gekomen, schoof ik achteruit, zodat Sofie zijn stijve lat in haar mond kon nemen. Ik ging fervent aan haar pruim en haar anus likken. Mijn flitsende tong deed haar spoedig klaarkomen, waarna ik onder haar vandaan kroop.

Sofie draaide zich om, zodat ze in negenenzestig over Erik heen kwam te zitten, haar kut recht over zijn gezicht. Ik zoog me vast op zijn ballen, terwijl Sofie zijn pik tot in haar keel naar binnenschoof. Aan zijn gesteun te horen, was Erik niet ver meer van zijn climax verwijderd. Sofie voelde dat blijkbaar aan, want ze liet hem uit haar mond glippen en ging hem stevig pompen met haar hand. Ondertussen stak ze uitnodigend haar tong naar me uit. Ik kronkelde de tip van mijn tong rond de hare. Toen hij klaarkwam spoot zijn sperma tussen en langs onze likkende en zuigende tongen in het gezicht. We likten elkaar en hem schoon en bezorgden hem tegelijkertijd opnieuw een keiharde erectie.

Dan zogen we hem nog een keertje klaar, waarbij Sofie zelf, ook in zijn gezicht, haar climax de vrije loop liet.

“Jij bent een hele andere dan je moeder,” sprak Erik haar aan, toen we samen gezellig lagen na te genieten.

“Wat bedoel je daarmee?” vroeg ze.

“Nou ja, ze loopt er altijd zo streng en stuurs bij. Als ze vaker zou neuken, zou ze misschien minder zuur gaan kijken,” verduidelijkte hij zich.

“Vind jij dan dat mijn moeder een zuurpruim is, Sim?,” wendde ze zich tot mij.

“Daar heb ik deze morgen toen ik haar befte anders niks van gemerkt. Voor mij proefde ze gewoon naar meer,” ontkende ik.

“Wat! Heb jij met haar moeder?” kwam het ongelovig uit Erik zijn mond.

“Nee, niet Sim met mijn moeder, maar mijn moeder en ik met Sim.”

“Wat! Jullie beiden met haar,” vroeg Erik, van de ene verbazing in de andere tuimelend.

“Natuurlijk, mams en ik neuken Sim haast elke dag, en niet haar alleen of niet alleen haar,” vervolgde Sofie, daar op suggestieve toon aan toevoegend. “Wij delen alles en iedereen.”

“Mij ook?” bewees Erik de hint begrepen te hebben.

“Zeker en vast. Als je wil, kan je u nu meteen gaan vergewissen hoe zuur moeder kijkt wanneer je haar laat klaarkomen,” stelde Sofie voor.

Als één man of een vrouw veerden we recht. Zonder onze picknickmand te hebben uitgepakt, stapten we terug op de fiets en koersten in supersnel tempo op het huis van Ilse en Sofie aan. Op de benedenverdieping aanbeland, bleken we echter niemand aan te treffen.

“Ze is er blijkbaar niet. Het zal voor een ander keertje zijn. Maar nu we hier zijn, kunnen we even goed nog wat gaan neuken in moeders slaapkamer. Ze heeft een reusachtig rond waterbed en heel geile spiegels aan het plafond.”

We haastten ons de trap op. Toen ik de slaapkamerdeur deed openzwaaien, kon ik vaststellen dat Ilse toch thuis was. Ze ging zo sterk in zichzelf op dat ze ons niet hoorde binnenkomen. Ilse zat op een laag krukje voor een van de wandspiegels, haar voeten stevig op de grond geplant. Ze bekeek zichzelf terwijl ze op en neer bewoog over een monsterachtig grote zwarte dubbele dildo, die ze met een zuignap had vastgezet op het zitvlak. Het ene eind stak in haar kut, het andere in haar reet. Bovendien had ze ook nog een trilstaaf in de hand waarmee ze afwisselend haar tieten en haar klit streelde.

We keken gefascineerd toe. Er hing een doordringende geur van seks en zweet in de kamer. Dat, de wanordelijke staat waarin het bed verkeerde, plus de hele verzameling dildo’s, aarsparels en vibrators die erop lagen uitgestald, deden ons vermoeden dat ze met zichzelf was bezig geweest sinds ik de deur achter me had gesloten.

“Ah, o Erik,” kermde ze. Nog altijd aan het fantaseren over Erik. Voor ze merkte dat hij hier nu in vlees en bloed aanwezig was, wenkte ik hem snel de kamer te verlaten. Spoedig erop begon Ilse klaar te komen. Wilde schokken joegen door haar lichaam. Haar bekken ging in versneld tempo over de dildo. Door haar orgasme heen, kreunde ze “Erik, Erik, Erik, Erik.”

“A ha! Erik hé,” brak ik opeens in.

Met een ruk draaide ze zich om, nog steeds op en neer gaand over het enorme gevaarte dat zo obsceen in haar onderlichaam stak.

“Och Sim, je hebt me daarstraks zo heet gemaakt. Eens jullie het huis uit waren, kon ik niet ophouden te denken aan Erik, die jou en Sofie neukte. Erik die zijn pik in jullie kutje, in jullie kont stak. Erik die zich leegspoot in die geile smoelen van jullie. Oh…!” Terwijl ze zo bleef verder fantaseren kwam ze opnieuw klaar met gesloten ogen. Toen ze die opnieuw opende stond Erik in levende lijve voor haar. Zonder ook maar een inleidend woord stortte ze zich op hem en wierp zich met hem op het bed. Ze scheurde hem de kleren van het lijf. Uitgehongerd naar huid was ze, hem bedelvend onder haar kussen en omhelzingen. Ze trok hem bovenop zich en leidde zijn gezwollen lid bij zich naar binnen. Zo heet was ze dat ze nogmaals klaarkwam, voor de derde maal in een paar minuten. Niet veel later nog een vierde maal en toen Erik zich in haar leegschoot nog een keertje.

Erik zou nooit meer denken dat Ilse zuur keek, dat stond vast. Het genot gaf haar gezicht integendeel een extatisch aanzicht. Ze straalde als het ware. Erik was ondertussen als een wilde op haar borsten aan het sabbelen.

“Toe, neuk me tussen mijn memmen,” moedigde ze hem aan. Ze duwde haar tieten tegen mekaar aan, zodat Erik zijn pik in die geul kon plaatsen. Hij was zo opgewonden dat hij al na vier à vijf stoten een enorme kwak zaad op haar kin en wangen spoot. Ze roomde het zaad met een vinger af en stak die verlekkerd in haar mond. Ik had ook wel zin gekregen in dat lekkere wijf. Ik duwde Erik van het bed. Sofie stripte voor hem, wat hem snel weer een stijve bezorgde, die hij even later langs achter bij haar naar binnen ramde. Ik ging op bed liggen en trok Ilse over me heen, met haar rug naar me toe. Ze legde mijn handen over de hare en plaatste die dan over haar borsten. Ik kneedde en kneep lekker in die tieten. Haar handen gingen naar beneden, tussen haar dijen, die ze wijd open gooide. Ook ik deed mijn benen van elkaar en aangezien ik een stuk langer was dan zij, kon ik nu in de spiegel boven ons, regelrecht in onze twee kutten binnenkijken.

Met haar ene hand ging ze zichzelf, met haar andere mij masturberen. Het was ongelooflijk geil, net alsof ik twee andere vrouwen begluurde terwijl ze elkaar vingerden. Zo opgewonden was ik zelden geweest en toen die sappige kutten voor mijn ogen begonnen te krampen, was het alsof ik twee orgasmen had, het mijn en dat van mijn spiegelbeeld. Ilse wentelde zich bovenop me. We kusten intens, onze tieten tussen onze lijven in tegen elkaar wrijvend, terwijl we elk met een dijbeen tegen het poesje van de andere aan schuurden. Ilse kwam overeind op handen en voeten en schoof langzaam over me heen, zodat ik uitgebreid op haar tieten en navel kon zuigen, vooraleer ze met haar kutje bij mijn mond was aanbeland. Ze rechtte haar bovenlichaam en duwde haar dijen als een kussen onder mijn hoofd. Ik begon als een wilde op die malse kut te sabbelen en vingerde haar reet tezelfdertijd.

Van tussen haar tieten keek ze me in de ogen, die slechts even sluitend door ze klaarkwam. Meteen draaide ze zich om. Ze boog zich voorover zodat we zalig konden negenenzestige. In de spiegel keek ik mezelf van tussen haar majestueuze billen in de ogen en had een ongelooflijk mooi zicht op die kont en op haar haren die als een waaier over haar schouders en mijn dijen lagen. Opeens werd mijn blikveld echter verduisterd door Erik zijn pik, die ik plotseling voor mijn ogen, in de aars van Ilse zag verdwijnen. Zij brulde het uit van genot en ging als een wilde aan mijn pruim sabbelen. Erik ruilde nu haar anus voor haar kut zodat ik zijn schacht tussen haar opengesperde kut-lippen zag heen en weer schuiven. Ik schoof lichtjes achteruit, om me in staat te stellen zijn ballen naar binnen te zuigen en stak een vinger in zijn reet. Lang duurde het niet of we bereikten alle drie een denderende climax. Erik was de gelukkigste jongen ter wereld die dag. Drie hete vrouwen voor hem alleen.

“Zou je niet eens een keertje moeder en dochter tegelijkertijd willen neuken,” vroeg ik hem.

“Nou en of,” antwoordde hij enthousiast. Voor het hoe moest ik hem te hulp komen. Ik liet Sofie en haar moeder plaatsnemen in dezelfde houding als Ilse en ik daarstraks. Sofie op haar rug, haar moeder bovenop haar, eveneens op haar rug, allebei met de benen gespreid zodat hun kutten wijd open stonden. Erik hielp ik in een neukharnas, dat bestond uit een dikke plooibare kunstpik met een trilei en een ring waar hij zijn eigen pik kon doorsteken. Zo uitgerust kon hij het strijdperk betreden.

“Oh, neuk ons lekkere jongen,” gilden Sofie en Ilse tegelijk.

Zich op de ellebogen ondersteunend, schoof hij tussen hun dijen. Twee paar benen knelden zich om zijn rug. Zijn eigen pik verdween in de flamoes van Sofie. De zware kunstpik in die van Ilse en het tril-ei raakte bij elke stoot haar clitoris. Om beurten zoende hij moeders of dochters mond en soms dartelden alle drie hun tongen over en langs elkaar. Ik genoot van het ongelooflijk opwindende schouwspel van die achttienjarige knul die de negentienjarige dochter en haar veertig -plus moeder in een beweging naaide. Ik ging over Sofie haar gezicht zitten.

“Kom aan steek die tong van je in mijn reet,” jankte ik.

“Komaan Erik, neuk die hete grieten.” Ik ging met mijn kut en mijn mond pendelen tussen de mond van Ilse en die van haar dochter. Ik leunde lichtjes voorover, zodat Erik telkens wanneer hij doorstootte het tipje van mijn tong kon likken of een kusje planten op mijn stijve gezwollen tepels. Ik voelde Ilse en Sofie hun hete adem tegen mijn kut. Zijn hoofd veerde ineens van tussen mijn tieten. Zijn lichaam verstarde en met een bovenmenselijke schreeuw kwam hij klaar. Ilse en Sofie lieten zich helemaal gaan en ook ik kwam met hevig zuigende kut klaar. Erik kon er niet bij dat dit hem overkwam en alsof hij zelf niet geloofde dat hij zich zonet in zijn buurvrouw had leeggeschoten, pompte hij zijn pik met de hand snel weer bij en duwde hem opnieuw in de kut van Ilse. Op die manier kwam hij nog twee keer in haar klaar vooraleer hij het wel geloofde en zich uitgeput en bevredigd van haar afrolde.

“Wow,” zuchtte hij, “dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

“Nee?” Vroeg ik met uitgestreken gezicht. ” Wij doen dit anders elke dag hoor, zalig neuken, lekker vrijen, met zijn beidjes, met zijn drietjes, soms met paps en mams erbij, soms met klasgenoten lekker een orgie bouwen. Daar heb ik nu ook wel zin in trouwens. Er zijn een paar vriendinnen van me aan wie ik je dolgraag zou voorstellen Erik, eentje in het bijzonder. Fabiola, een Spaanse vriendin van me, met tieten als kokosnoten, een zuigmondje en verlekkerd op jonge knapen als jij.”

Daar kikkerde Erik zijn pik onmiddellijk van op. We bouwden die dag een spetterend seksfestijn, dat me tussen mijn ontelbare neukpartijen is bijgebleven om de verbluffende reden dat Ilse en ik elkaar toen vonden. Inderdaad, tussen tien, zestien neukende, spuitende, klaarkomende lijven slaagden wij erin verliefd op elkaar te worden. Het was alsof we al die anderen die samen met ons aan het neuken waren niet meer zagen en wij alleen met mekaar waren. Ik lag op mijn rug en Ilse, zoete, lieve Ilse bracht met haar tong en lippen mijn hele lichaam in kaart.

“Je bent zo mooi, liefste Sim,” smachtte ze, terwijl ze me overstelpte met haar kussen.

“Ik zou haast nieuwe woorden willen uitvinden voor jou alleen. Hoe kunnen woorden als borsten en billen, die al voor miljarden vrouwen zijn gebruikt nu op jou van toepassing zijn? Elk plekje van je lijf zou ik een naam willen geven, het holletje net boven je bekkenbeen, het kuiltje van je billen, elk van de haartjes op je zoete kut, elk van de plooitjes van je lieve kut.”

Haar woorden waren honig op mijn ziel, op mijn hart, op mijn kut, daar waar mijn hart het hevigste klopt. Ze ging op handen en voeten over me heen zitten en ging me heel vurig zoenen. Sofie schoof op haar buik tussen mijn dijen en haar moeders knieën door en befte me. Paps, die ook tot het gezelschap behoorde, plaatste zijn knieën aan weerszijden van Sofie haar benen, schoof op die manier tot achter Ilse en dreef zijn pik in haar kut naar binnen. Ilse maakte haar mond los van de mijne en keek me heel de tijd aan. Ik las de liefde toen voor het eerst in haar ogen en zij in de mijne. Vreemd en onbegrijpelijk was dit. Sofie en paps waren ons aan het neuken en terwijl ze ons neukten, sloeg de vlam over en het was alsof niet zij maar wij elkaar aan het neuken waren, Ilse en ik.

“Sim, wil je bij me intrekken,” kreunde ze.

Mijn hart sloeg over en ik begon onweerstaanbaar klaar te komen. “Ja, ja, ja, ha ja…” Krijste ik door mijn orgasme heen.

“Ja!” schreeuwde ik Ilse toe, terwijl haar dochter me klaar likte.

“Ja!” schreeuwde Ilse dolgelukkig, terwijl mijn vaders pik haar nu ook deed klaarkomen.

“Ja!” schreeuwden we elkaar toe. Ja!

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *