De neukvakantie

()

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Lara en ik ben 23 jaar. Ik zie er niet onaardig uit met kleine maar stevige borsten en een leuk slank lichaam. Verder heb ik half lang donkerblond haar. Ook dit jaar wilde ik weer op vakantie en mijn vriendin en ik, die allebei veel van seks houden, hadden met elkaar gewed wie tijdens de vakantie met de meeste kerels naar bed zou gaan. Daarom hadden we afgesproken om alleen te gaan en na de vakantie elkaar uitgebreid op de hoogte te brengen van de gebeurtenissen. Wie verloor moest een opdracht van de ander vervullen.

Ik moet er niet aan denken, of misschien juist wel, wat dat gaat worden als ik verlies, maar daarover een andere keer.Zo stond ik dus half juli langs de snelweg in mijn kort rokje en strak topje, natuurlijk zonder BH, langs de snelweg te liften met mijn bordje zuid Frankrijk. Direct stopte er al een wagen met drie leuke jongens erin die mij uitnodigden met hen mee te rijden. Het waren echt schatten, een beetje jong en ze wisten niet waar en hoe ze naar me moesten kijken, maar ik bestudeerde ze des te meer. Want zo schoot ik met de aantallen tenminste snel op. De reis ging voorspoedig en tegen de avond waren we al halverwege Frankrijk. Ze vroegen aan mij wat ik deed voor de nacht en of ik in hun tent bleef slapen.

Daar had ik geen bezwaren tegen. Na het eten werd het koud en we gingen de tent in, die eigenlijk net groot genoeg was voor hun drieën. Ze stelden voor om een spelletje te doen en haalden de kaarten en de dobbelstenen te voorschijn en de fles met wijn. Na een spelletje en de nodige glazen stelde ik voor om te gaan dobbelen, om kleren. Ze keken me schaapachtig maar verlekkerd aan want zoveel kleren had ik niet. Dus ze waren direct akkoord. Na een paar ronden had ik alleen nog maar mijn slipje aan en zij waren nog redelijk gekleed. De volgende keer gooide ik weer te laag en toen was ik geheel naakt. Ik zag dat dit bij de jongens niet zonder gevolgen was. Toen was het weer mijn beurt en ik verloor weer.

“Helaas, ik heb niets meer uit te trekken, dus moet ik wat anders aanbieden. Jullie mogen mij alle drie neuken.”

 Ze keken een beetje verbaast maar een kwam direct naar mij toe en begon aan mijn borsten te friemelen. Ik trok het restant van zijn kleren uit en pakte zijn gereedschap en begon er heerlijk aan te zuigen. Doordat ik hiervoor op mijn knieën zat had ik niet op mijn achterkant gelet en ineens voelde ik dat twee handen mij van achteren vast pakte en er schoof een piemel bij mij naar binnen. Heerlijk. Terwijl ik de eerste nog aan het pijpen was werd ik van achteren heerlijk geneukt door de tweede. Ook de derde jongen had al zijn kleren uitgedaan en met een hand pakte ik ook zijn piemel vast en begon er mee te spelen. Drie piemels in een keer maar nog niet naar mijn zin. Nu had ik de kans van mijn leven. Stop even zij ik dit gaan we anders doen. Ik legde de eerste op de grond en ging op hem zitten.

Toen liet ik de tweede achter mij plaatsnemen en die mocht mij in mijn kont neuken. De derde zette ik voor mij en die begon ik te pijpen. Zo had ik drie piemels in een keer in mij. Ze neukte me helemaal plat zo. Opeens plofte het aan alle kanten. Ik voelde er een in mijn kont klaar komen. Daarna in mijn kut en tenslotte zat ook heel mijn gezicht onder sperma. Uitgeput viel ik op de grond na een aantal orgasmen en lag rustig na te genieten.

Maar dat was buiten de jongens gerekend. Die hadden de smaak te pakken. Ze konden niet meer van mijn lichaam afblijven, zogen aan mijn tieten en aan mijn kutje en ineens voelde ik er weer een op mij klimmen en die begon opnieuw.Na hem de volgende en de volgende. Ik geloof dat we zo uren aan een stuk hebben geneukt, waarbij alleen de jongens af en toe rust namen. Ik had nog nooit zoveel orgasmen achter elkaar. De volgende ochtend werden we slaperig wakker en we vervolgden de weg naar zuid Frankrijk.

Om drie uur ’s middags waren we in Cannes en daar bedankte ik de jongens voor de fijne rit en liet ze zeer teleurgesteld achter. Ik moest op zoek naar nieuwe veroveringen. Toen ik langs de haven liep werd ik aangefloten vanaf een jacht, niet groot en niet klein, met daarop een leuke vent. Dat zou wel eens mijn nieuwe verovering kunnen worden dus liep ik er naar toe. Heb je zin om mee te gaan varen vroeg hij.Graag zei ik en ik klom aan boord. Het bleek dat hij niet alleen was maar er waren nog een paar vrienden en vriendinnen bij. Na een tijdje varen waren we midden op zee en ik had zin om te gaan zonnen. Ik had echter niet veel spullen meegenomen op vakantie, zeker in de verwachting dat ik een groot gedeelte naakt op mijn rug zou doorbrengen, dus besloot ik me hier ook maar direct geheel uit te kleden en op het voordek te gaan liggen. Toen ik daar een tijdje lag hoorde ik twee kerels met elkaar over mij praten. Over mijn lichaam en dat ik wel gemakkelijk te verleiden zou zijn en dat ze dat wilde proberen.

Ik werd al helemaal nat van onderen bij de gedachte. Ik hoorde dat ze naar mij toe kwamen en plotseling voelde ik een hand die mij benen voorzichtig wat uit elkaar haalde en ik deed net of ik nog sliep. Zonder dat er verder lichamelijk contact was voelde ik plotseling dat er een piemel in mij schoof en ik werd geneukt. Dat was heerlijk en spannend, ik voelde alleen een piemel, ik werd geneukt en wist niet door wie. In stilte kwam ik bijna direct klaar, want ik wilde niet laten merken dat ik al wakker was. Plotseling kwam ook die kerel klaar en pakte me bij mijn borsten. Toen moest ik wel doen of ik wakker werd en keek hem aan. Het was een leuke vent met een door de zon bruingebrand lichaam.

“Vond je het lekker,” vroeg hij.

“Ja” zei ik snel.

“Dan heb ik nog een vraagje. Ik heb vanavond een feest met mijn vrienden en ik zoek nog een hoogtepunt, wil jij dat zijn? Alles wat je hoeft te doen is naakt zijn en laten gebeuren wat gebeurt.”

Daar hoefde ik niet over na te denken.

“Dat doe ik, zei ik laat maar weten waar en hoe laat.”

Zo kwam ik die avond bij zijn appartement. Hij deed open en keek verheugd.

“Ik was even bang dat je niet wilde komen, maar ik ben blij dat je er bent. Je kunt je hier uitkleden en dan gaan we naar binnen.”

Geheel naakt volgde ik hem naar binnen waar 10 paar ogen op mij gericht werden. Allemaal mannen. Nog geen minuut later waren ze al bij me. Het was onbeschrijfelijk. Van alle kanten werd er wat in me gestoken. Ik hoefde helemaal niet meer te denken. Ik zette mijn verstand uit en alleen mijn gevoel aan. Vele uren aan een stuk had ik piemels in mijn mond, in mijn kutje en in mijn kont. Na die tijd had ik het gevoel dat ik niet meer kon zitten of kon staan. Eindelijk had ik even rust, ze brachten mij wat te drinken en ik kon al mijn ingangen wat laten afkoelen. Maar ik dacht nu zeker dat ik de weddenschap had gewonnen. Dus kon ik eerst eens een paar dagen van de zon gaan genieten.

En wie weet…

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *