Overwerk

()

Het was erg druk op je afdeling. Overwerk was onvermijdelijk. Maar het reglement bepaald dat niemand alleen in het gebouw mag achterblijven. Natuurlijk denk je dan aan mij. Tegen half acht bel je me op en vraagt of ik even koffie kom drinken. Mijn werk is al aardig gevorderd en ik ga naar je afdeling. Bij je bureau sla ik allereerst mijn armen om je nek omdat ik zeker weet dat al het personeel van het schoonmaakbedrijf ondertussen ook het gebouw heeft verlaten. Je lippen zijn al snel op mijn mond en gedwee open ik mijn mond zodat ik je tong kan ontvangen. Soms lijkt het alsof het nergens zo fijn is om met jou te zoenen als hier op het werk. Ik breng mijn mond bij je oor, lik zacht aan je lelletje…

“Zal ik je eens een geheimpje vertellen? Weet je dat ik vandaag helemaal geen slipje aan heb gedaan?” Ik sla mijn ogen neer alsof ik heel verlegen ben, maar jij weet heus wel dat dit niet zo is. Mijn handen glijden automatisch naar beneden en aan de bobbel in je broek weet ik dat mijn geheimpje je intussen al opgewonden heeft. Je handen dwalen over mijn lichaam, kneden mijn borsten en je mond zoent gulzig in mijn hals. Jij doet een stap naar achter en kijk me lachend aan.

“Wat bof ik toch met zo’n geil ding als jij, hè?”

“Je weet volgens mij niet half hoe gek je me af en toe kunt maken!”

Je pakt mijn handen in de jouwe. Je mond zoekt opnieuw naar de mijne en onze tongen strengelen zich steeds om elkaar heen in een vurig spel. Met niemand is het kussen als met jou. Ik lik met mijn tong langs de jouwe, langs je lippen en onze tongen stoeien ook buiten onze monden verder met elkaar. We hijgen en kreunen en voelen bij allebei de passie oplaaien. Zoals steeds met zoenen tussen ons, voelt het alsof we verder moeten, we kunnen niet anders. We moeten elkaar compleet kunnen bevredigen. De koffie staat koud en vergeten op je bureau als ik langzaam tot mezelf komen. Ik weet dat we nog even uit moeten stellen wat we allebei willen.

“Kom straks nog maar even naar boven, als je wilt” en ik kijk je uitdagend aan voordat ik van de afdeling wegloop.

Ik loop naar mijn eigen afdeling en met een stapel dossiers in mijn handen loop ik het kantoor van de directeur in. Plotseling hoor ik hoe de deur achter me in het slot valt en zie ik jou staan. Je slaat je handen van achter om me heen en zoent me in mijn nek en fluistert zacht in mijn oor dat je geen minuut meer verder kunt werken omdat ik je zo enorm geil heb gemaakt. Je wilt mij nemen, nu ter plekke en je zult je niet tegen laten houden, door niets. De dossiers vallen op de grond als je mij heftig omdraait en je mond bezit neemt van de mijne. Je handen wrijven wild over mijn lichaam en mijn blazer ligt op de grond voordat ik er erg in heb. Mijn T-shirt volgt al snel en ik sta in mijn kanten bh tegenover je terwijl je begeerlijk naar mijn borsten kijkt. Zowel mijn bh als jouw T-shirt valt al gauw op de grond. Je neemt me in je armen en drukt mijn borsten tegen je huid. Ik adem snel en voel dat ik enorm opgewonden ben. Tussen mijn benen is het vochtig en bij jou tekent zich nog duidelijker de bobbel af die me laat weten dat je me heel erg graag wilt.

Je trekt dan mijn pantalon naar beneden. Plots sta ik zo goed als naakt voor je. Je hurkt op je knieën en gaat met je mond liefkozend over mijn buik en lager… Je duwt me richting het bureau met mijn kont tegen de rand van het bureau en je handen kneden mijn borsten. Je mond sluit zich over mijn tepel en je zuigt hem stijf. Niet zachtjes maar hard en wild omdat jij je door niets tegen laat houden. Je handen maken snel je eigen broek los en bevrijden je stijve penis uit je onderbroek. Ik buk me, zak door mijn knieën en neem je lid in mijn mond. Allebei zijn we zo wild van elkaar dat niets teder en liefkozend gaat vanavond. Ik zuig en beweeg snel met mijn hand langs de schacht van je pik. Mijn tong flitst in snelle bewegingen over je eikel. Ik laat mijn hand afzakken naar je ballen en kneed deze met wat meer voorzichtigheid. Af en toe kreun ik omdat ik het heerlijk vind om je te pijpen en te horen hoe je geniet van de dingen die ik met je doe.

Omdat je op een bepaald moment voelt dat je bijna gaat klaarkomen, trek je me aan mijn schouders omhoog en je mond trekt een spoor van zoentjes over mijn huid voordat onze tongen elkaar opnieuw tegenkomen en met elkaar stoeien. Ik voel hoe mijn gezicht al gloeit en ik weet dat er nu maar een ding is wat we allebei willen. “Ik wil je… Shit,… Ik wil je echt zo graag. Kom op… Neuk me” fluister ik geil tegen je door mijn half geopende lippen.

Je duwt me naar achter en duwt daarna mijn benen een beetje uit elkaar. Ik voel hoe je penis snel en diep in mij komt. Ik lig nu achterover met mijn hielen op de rand van het bureau en mijn benen wijd uit elkaar. Je pompt wild en diep in mij op de manier die ik het heerlijkst vind. Ik houd me aan de rand van het bureau vast en kan mijn kreunen en steunen niet onderdrukken. Mijn borsten schommelen wild heen en weer en lijken je nog meer op te winden. Ondertussen zeg je geile dingen tegen me. Over mijn heerlijke natte kutje en daardoor lijkt het alsof ik nog natter en geiler wordt voor jou. Het is pure seks wat wij doen en we vinden het heerlijk. Het gevoel dat we pas compleet zijn op het moment dat je paal diep in mij boort…

Dan vraag je me om van het bureau af te komen en je handen draaien me om en met een lichte druk op mijn heupen, weet ik dat ik voorover moet buigen. Je handen kneden mijn billen terwijl je staaf diep in mij komt. Je begint nu zelf ook te kreunen en we nemen een opzwepend tempo aan. Je weet dat geil praten me opwindt en ik natuurlijk weet dat ik geneukt wordt maar het windt me op als je het hardop zegt. ‘Toe maar, meisje… Ik neuk je in je lekkere flamoes. Vind je dat lekker? He… Zeg het maar. Zeg dan dat je geneukt wil worden. Zeg je tegen me en ik antwoord je wat je wilt horen.

“O, ja… Neuk me… Neuk me… Ik vind het lekker als je me diep en hard neukt. Toe maar… Mijn kutje kan het hebben hoor!” En ik voel mijn opwinding stijgen. Op het moment dat je klaar gaat komen, haal je hem uit mij en ik zak op mijn knieën om je zaadpomp in mijn mond te nemen. Ik proef mijn eigen vocht vermengd met het zoete voorvocht en ik zuig en lik in een snel tempo langs je penis en je eikel. Je knijpt je ogen dicht en je gezicht laat zien dat ik je op dit moment een heerlijk genot bezorg. Als je klaarkomt slik ik. Maar de kracht waarmee je klaarkomt, verrast me toch weer en ik voel hoe je zaad langs mijn kin drupt en dan zacht glinstert op mijn borsten.

“Nu voel ik me echt jouw geile ding…” En ik wrijf het vocht uit over mijn borsten. Ik lik je eikel schoon en kijk je dan aan met verhitte wangen en glinsterende ogen. Overwerken?

Mm… Geen slecht idee!

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *