Diana

()

Dit is een waar gebeurd verhaal, het is al enige tijd geleden gebeurd in mijn vrijgezellen periode. Al hoewel? Vrijgezel? Laat mij stellen dat ik een vrije en gezellige vent was die min of meer samenleefde met een echte sekspoes. Een enorm leuke meid van 20 jaar met mooi figuur en donker blond haar. Naam: Diana. Goddelijker kan toch niet. Ik was 23, mijn paal is 20cm en 6 cm dik. Seks was een van onze favoriete bezigheden. In het begin waren wij allebei zo groen als gras. Door het kopen van seks boekjes werd dit alleen maar beter. (Internet was nog onbestaand)

Zij was 1.65m, flinke borsten met gevoelige tepels. Als je daaraan zoog werd ze zo geil als boter. Na enkele jaren samengewoond te hebben vond ik het tijd dat ze maar eens haar schaamhaar moest kortwieken zo gezegd zo gedaan. Het werd een heerlijk kaal en strak poesje, ook zij vond dit geweldig, ze voelde het onder meer als mijn tong over haar klitje heen ging en het bruggetje tussen haar nauwe gaatje en kontje gelikt werd. Het werd helemaal te gek als ik haar klit naar binnen zoog. Dit resulteerde dan ook in het beter pijp werk. Ze zoog mijn paal als een kurkentrekker naar binnen tot achter in haar keel. Heerlijk is het, om een paar tuitende lippen te neuken en om dan met geweld je sperma naar binnen te spuiten.

Daarna, tijd nemen om haar flink uit te wonen. Door het bijten en zuigen aan haar tepels was ze al flink nat, dus met één stoot naar binnen tot aan haar baarmoeder en beuken maar, tot we samen een geweldig orgasme te pakken hadden. Maar, het begon mij te vervelen, en ik wilde graag nog meer proberen. Haar kontje was nog niet ingereden. Dat wilde ze niet. Maar met veel overredingskracht en mooi fotowerk als voorbeeld, wilde ze het uiteindelijk proberen. Ik wilde dit toch op een speciale manier doen. Bij het idee werd ik al zo geil, dat ik direct twee vibrators gekocht heb. Een kleintje en een grote van 30cm. Ik wou gelijk mijn kans waarnemen om twee gaatjes te vullen. Ik was enorm geil geworden en had een plannetje bedacht.

Die avond toen ik thuis kwam en na het eten met het voorstel kwam om lekker vroeg naar bed te gaan ging ze akkoord.

Na het douchen lekker naar bed. Maar, wat ze niet wist, ik had al stiekem een theedoek en wat touw klaargelegd. Tijdens het masseren heb ik haar geblinddoekt, haar verder botergeil gemaakt, en zonder protest haar handen achter haar rug aan de enkels vastgemaakt. Daarna heb ik haar kutje uitgelikt. Wat ze zeker niet betreurde. Toen hield ik het niet meer en zonder waarschuwing heb ik mijn lul in haar keel gepropt net zolang tot ik klaarkwam. Maar hij bleef hard. Voorzichtig gebruikte ik de kleine vibrator. Stukje voor stukje duwde ik hem in haar kontje. Mijn paal pompte ik in haar kutje en de enige reactie was dat ze gelijk klaar kwam. Dit gaf de burger moed, verder was er geen protest en ik heb daarna haar kontje open gerekt en mijn harde paal langzaam in haar kontje gedrukt. De reactie die kwam was fantastisch. Een diepe zucht en de gevleugelde woorden.

“Nu zit er niets in mijn kut en mond”.

Brutaal duwde ik de grote vibrator in haar mond en ze maakte hem nat. Dan stop ik hem zo met een plof in haar kut. Ja. Ja! En ze kwam spetterend klaar. Ik trouwens ook. In haar kont!

Na enige weken wilde zij meer.

“Wat dan”? Vroeg ik.

“Wel, we hebben het al eens over sexy kleding gehad. Zullen we die kopen”?

Ze had al wat gezien, dus wij naar een grote seksshop. Daar zocht ze dingen uit waar ik weer boter geil van werd. Latex jurkjes, een broek, BH en zo voort. Nog een echte blinddoek en polsbanden terwijl ze in mijn oor fluisterde.

“Zo kun je me nog strakker vastbinden”.

Het volgende weekend wilde ze gaan stappen. Helaas was ik die avond wat laat thuis, had een beetje gedronken, ze was een beetje boos. Maar ze had toch een zeer geile outfit aan. Kort latex rok tot op haar dijen en een mini string en lak-laarzen. Om te watertanden. Mijn beste vriend had ze ook gevraagd. Sander begroete mij. Hij is een stuk groter dan ik, zeker 1.90m. We kennen elkaar al lang en we zijn al diverse malen naar de sauna geweest. Dus ik weet hoe groot zijn lul is. Ruw geschat bijna 30cm en 7 cm dik. Wat ze noemen, ‘Goed geschapen’.

Het was 8 uur in de avond en moesten nog eten. Dus we zijn de stad ingegaan naar een Thai restaurant. Mijn vriendin had toch maar een lange jas aangetrokken want met die outfit viel ze te erg op in de stad. Eenmaal binnen kregen we een leuk intiem plaatsje want ze schrokken toch wel van haar. We werden bediend door een leuk Thai meisje. Tijdens het eten vroeg Sander of ze zin had om mee te gaan, helaas. Na het eten zijn we de stad ingelopen, maar wisten niet goed wat te gaan doen. Ik had eigenlijk geen idee wat mijn vriendin nu wilde met deze outfit. Maar zij wel. Op een gegeven moment liepen we langs Dizzy.

“Willen we hier eens wat drinken”? Vroeg ik.

“Neen, zei ze. Daar”.

Wat verder zit OQ, een seksclub. Verbazing bij mij en mijn vriend.

Maar ik hield mij groot en zei, “Goed”. Dus, alle 3 naar binnen. We hoefden niet te betalen met zo’n meid er bij.

Eenmaal binnen, gaan we wat drinken met de consumptie bonnen. Het werd gezellig. Wij werden aangesproken door enkele dames van Oost Europese afkomst. Mooie exemplaren, mijn lul begon toch wat te kriebelen. Na een half uurtje werd er een showtje gegeven door 2 dames met vibrator en voorbind penis. Dit vond mijn vriendin toch opwindend en ze zei.

“Dat wil ik ook wel”. “ Ook met enkele andere mannen erbij. Dat wilde jij toch ook”?

Toen steigerde mijn pik bijna letterlijk. We trokken onze stoute schoenen aan en zochten de eigenaar op. Die vond het idee erg leuk, en liet ons een paar dames uitkiezen. We kozen een kleine blonde Hongaarse en een Poolse. We gingen naar de kleedruimtes om kennis te maken en het idee te bespreken. Mijn vriendin had nog nooit op het podium gestaan laat staan seks gehad. Diana zou beginnen met een strip en vibrator-show.

Daar stond ze dan op de muziek te wiegen en langzaam speelde ze met haar klit. Haar kut stond open, was nat en ze zakte langzaam over een grote dildo heen. Eva de Hongaarse kwam het podium op met een voorbind dildo en stopte deze in haar mond. Veronique, de Poolse ging achter onder haar liggen om haar kont en klit te likken. Even later wisselden ze van positie en mijn vriendin ging met haar kont op de voorbind dildo zitten en de Poolse op de mond van Eva.

Toen werd Edward gek. Hij vroeg of hij de kut van Diana mocht afraggen. Voor mij geen probleem. In een second op het podium, en in de tweede second plofte in een beweging zijn pik in haar kut. Ik hield het ook niet meer. Ging er achter aan en duwde mijn pik in haar keel. Heerlijk geil en dat met een publiek en Diana nog steeds met haar outfit aan. We kwamen allemaal klaar en het feest ging door. Diana was in een trance en wilde nog meer. Uit het publiek kwam nog een neger. Hij en Edward hebben haar flink gesandwichd terwijl ik Eva in haar kont neukte, Even later heb ik Diana in haar kont gepakt terwijl Edward zijn lul in haar keel drukte echt helemaal erin. Anja had haar hand in Diana der kut gestopt, zo uitgewoond was ze al.

Na een paar uur diverse dames en mannen raakten we de tel kwijt, was iedereen op en moe. Alle drie half naakt lieten we ons in een taxi naar huis brengen.

Zondag morgen, vonden we Edward ook in ons bed. Hij had alweer een stijve maar daar moest hij zelf voor zorgen Diana was nog te moe, zelfs ik had ook geen kans. Diana ging naar beneden voor het ontbijt, eieren met spek, zodat wij nog wat konden uitslapen. Ik had niet gehoord dat in de tussentijd de bel was gegaan, Diana had opengedaan en daar stonden 2 meisjes met de Wachttoren en vroegen of ze Gods woord mochten verkondigen, ja hoor zei ze en liet hen binnen met alleen haar ochtendjas aan. Ze zei dat ze iets anders ging aantrekken. Eenmaal boven maakte ze ons wakker en zei dat er een verrassing was.

“De eieren?”

“Neen” maakte ze ons nieuwsgierig. Ze trok haar latex broek aan met een witte doorkijk bloesje zonder bh, vreemd vonden wij. En zij zei.

“Jullie alleen je ochtendjas en doet quasi of je gaat eten je ziet wel”.

Eenmaal beneden zagen we de twee meisjes. Ze noemden Carola zwart haar en Nicole donkerblond. Wij zaten aan tafel koude eieren te eten en mengden ons langzaam in het gesprek tussen de drie dames. Het bleek dat ze Jehova’s waren van 16 en 17 en alles deden om iedereen te bekeren. Diana vroeg. “Alles”? “Ook met seks”?

.icole zei. “Als het moet” Carola vroeg aan Diana of ze altijd deze kleren aanhad

“Ja” zei ze. “Vindt je ze leuk”?

“ Ja”? Wel, ik heb nog meer. Als je zin hebt kan je ze passen. Na enige aarzeling ging ze mee naar boven om te passen.

Wij zo gemeen als we waren gingen bij Nicole zitten met de koffie. Edward ging direct naast Nicole zitten maar was vergeten dat zijn pik wat hard was geworden en die floepte er tussen door. Nicole kreeg een rood hoofd en draaide van de andere kant op. Weer ik zat met een tent. Ze schrok en de deur ging open. Gelukkig met Diana en Carola als een vamp met kleine tietjes in latex.

“Zo Nicole, wat vindt je ervan” vroeg ze.

“Maar, neen”. Dat kan niet was het antwoordt.

“Waarom niet”? “Kom op niet zo flauw.

Nicole stond op en wilde weggaan maar in de hal werd ze tegengehouden door haar vriendin die toch iets minder verlegen was. We hoorden niets meer en er was niemand weggegaan. Diana keek en zag ze in de hal tongen. Diana pakte gauw de blinddoek en pols boeien, deed deze aan bij Nicole en dirigeerde beide dames naar boven. Daar ontkleedde ze Nicole en maakte haar weer vast. Beneden werden wij verrast door Carola die vertelde dat ze dit nog nooit gedaan had en het wel spannend vond. Ze kwam bij mij zitten en haalde mijn pijnlijke pik te voorschijn en vroeg wat ze moest doen? Ik zei gelijk “Pijpen”!

Maar, ze had geen ervaring ik zei “je leert het nu wel”.

Edward zat zich af te trekken en Diana zei

“Boven ligt er nog een”.

Carola hoorde dit. “Ja, maar pas op we zijn nog maagd”.

Diana en Edward liepen samen naar boven terwijl ik met Carola zat.

“En nu pijpen slet”.

Langzaam nam ze zijn kop in haar mond.

“Kom dieper,”en ik duwde haar hoofd naar beneden. Ze trok gauw haar hoofd terug.

Ik vroeg of ze wel eens gebeft was? Neen. Zei ze.

“Kom draai je dan op je rug”.

Zo kon ik over haar heen eerst mijn pik in haar mond schuiven en naar haar klit om te beffen. Op haar klit zuigend en bijtend met me tong in haar kutje en niet te vergeten haar kontje, duwde ik mijn pik steeds verder in haar mond zodanig dat ze kokhalsde. Maar, ze kon niet meer los. Heerlijk neuken in haar keel totdat ik klaarkwam. Zij nog niet. Ik nam haar mee naar boven. Daar zat Diana met haar kut op Nicole en Edward werd tegelijk gepijpt door Diana die tevens de kleine vibrator in het kontje van Nicole had geduwd. Nicole lag te kronkelen en te hijgen maar kon niets doen. Carola zei dat ze alle 2 nog maagd waren. Nou niet voor lang meer. Edward had inmiddels Diana volgespoten en begon nu met Carola te spelen. Zijn vingers in beide opening duwen deed wat pijn.

Ik was zelf Nicole gaan likken die nog steeds met de kleine dildo in haar kont aan het kermen was. Diana had de grote dildo gepakt en deze in Carola der mond geduwd. Nicole die nog steeds gebonden was kwam klaar door het gelik. We hebben haar omgedraaid en ik heb mijn pik voor haar kut gezet en schoof langzaam naar binnen totdat ik haar vlies brak. Ze hijgde als een hijgend paard. Diana had de kleine dildo verwisseld voor de grote en duwde deze in Carola haar kontje. Het ging langzaam maar het vorderde. Edward hielp en Carola keek verbaasd. Een maal hij er in zat werd er flink gepompt zodat Edward even later zijn leuter in Carola haar kut kon persen. De eerste sandwich voor haar en ontmaagd. Dit deden we ook bij Carola. Als slotstuk hebben wij de dames in een 69 standje neergelegd zodat we beide alle gaatjes konden uitwonen en Diana stopte af toe de grote dildo bij de dames naar binnen. Iedereen is meerdere malen klaargekomen en zat vol met zaad. Helaas is Diana bij me weg met een ander.

Edward en ik hebben later Nicole nog diverse malen gesandwicht. Alleen Edward is nu getrouwd met Carola.

En ik? Leef samen met een kleine geile Thai die niet alleen mijn pap lust.

Wil je meer van mij lezen. Reageer dan op 4Fingers en speciaal voor jou schrijf ik dan een super verhaal.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *