Weg uit het dorp

()

Samen met mijn maat Rudi ging ik een avondje stappen bij ons in de stad. Daar dat niet zo,n grote stad is kent iedereen een beetje iedereen, en blijft het toch gezellig zonder dat je van een dorp kunt spreken. Die avond zaten wij in ons bruin café een biertje te drinken toen er twee meisjes binnenkwamen. Wij kende ze niet, ze kwamen niet uit onze stad. Ik zei tegen Rudi, “daar wil ik wel eens nader kennis mee maken.”

Voor ik was uitgesproken was Rudi al opgestaan en liep op de dames af. Ik zag hem gebaren en al gauw kwam hij met de dames bij ons tafeltje aan.

“Scorpio, dit zijn Sofie en Annita”. Ik gaf ze een hand en bood ze wat te drinken aan. “Voor ons ook maar een biertje,” zei Sofie. Het was een leuke meid met lichtblond haar, Annita had zwart haar wat ik toch minder mooi vind. Maar goed, ik haalde vier biertjes en ging weer zitten. Annita was druk in gesprek met Rudi dus ik knoopte een gesprek aan met Sofie. Zij bleken allebei uit een dorp vlakbij te komen, en wilde wel eens ergens anders uit gaan. Hoe meer ik naar Sofie keek hoe liever ik meer met haar wilde, dat had ze door en ze schoof wat dichter naar mij toe.

“Ik wil met jou naar bed,” zei ze ineens in mijn oor. Ik werd een beetje rood, zo’n directe vraag had ik niet verwacht, dat zag ze en ze zei, “daarvoor zijn wij uit dat boerendorp hier naartoe gekomen, daar is helemaal niks te beleven.” Ik zei dat ik vlakbij woonde en keek naar Rudi, die knikte naar mij. Ik rekende af en we gingen samen naar mijn huis. Onderweg kon Sofie al niet van mij afblijven en ik eigenlijk ook niet van haar. We kwamen bij mijn huis aan en gingen de woonkamer in. Rudi zei, “zullen wij naar boven gaan?” Maar Annita zei toen; “nee jongens, laten we met z’n allen in de samen blijven, dat is net zo gezellig.” Dat deden we en Sofie zei tegen Annita “laten we een striptease voor de mannen doen, dan kunnen ze een beetje opwarmen.”

Nu had ik niet zoveel warmte meer nodig maar dit kon er nog wel bij. Ik zette een rustig muziekje op en wachten wat komen zou. Rudi zat ook al met een rood gezicht te kijken, dit wond hem ook op. Sofie en Annita giechelden en begonnen met de striptease. Sofie trok als eerste haar shirt uit en ik zag haar bh met mooie jonge borstjes erin. Annita trok ook haar shirt uit en ik zag een toch wel flinke cup tevoorschijn komen. Aan Rudi zijn blik zag ik dat het hem wel aanstond. De dames gingen nog een tijdje door tot ze helemaal naakt waren. Ze hadden allebei hun poesjes geschoren, dat vonden Rudi en ik erg lekker. Toen kwamen ze op ons af en gingen ons uit de kleren pellen. Toen wij ook naakt waren zag ik dat Rudi zich ook geschoren had. Ik scheer alleen altijd de stam van mijn lul en mijn balzak maar als je bij een ander ziet dat alles weggeschoren is, is dat toch wel een geil gezicht.

Ik legde Sofie op de grond en begon haar te likken over haar hele lichaam. Rudi deed hetzelfde met Annita. Om je vriend zo bezig te zien, dat wond mij toch wel op hoor. Ik likte Sofie naar een hoogtepunt en wachtte af wat zij ging ondernemen. Zij kwam boven mij en begon mij te pijpen dat het een lieve lust was. Annita was dat al een tijdje aan het doen en Rudi nam achter haar plaats. Hij deed een condoom om en begon haar te neuken. Annita kreunde en schreeuwde toen Rudi zijn flink geschapen pik bij haar in haar poes drukte. Ik hield het niet meer, kwam onder Sofie vandaan, deed ook een condoom om, want veiligheid gaat voor alles. Ik ramde in een keer mijn paal bij Sofie naar binnen en begon met lange halen te rammen. Rudi voelde zijn hoogtepunt naderen, hij deed het condoom af en kwam bij Annita boven haar gezicht. Annita pakte zijn paal en ging er als een beest aan trekken tot Rudi klaarkwam. Dikke stralen zaad schoten in haar gezicht.

Ondertussen was ik nog steeds aan het rammen in Sofie. Ik fluisterde in haar oor dat ik haar wel anaal wilde nemen, dat vond ze goed en ik deed een steviger rubber om mijn lul. Ik maakte haar sterretje nat met wat olie en zette mijn paal tegen haar aarsje aan. Sofie ontspande en met gemak gleed ik in haar kanaaltje. Ik had niet zo heel veel meer nodig om te komen, maar toen Sofie haar kontje aanspande kon ik het niet meer houden, ik trok me terug deed snel het rubbertje af en spoot mijn zaad, waar geen eind aan leek te komen in haar gezicht.Dit was nog eens een leuk avondje uit, wat we nog vaker hebben overgedaan. Sterker nog, ik woon nu samen met Sofie en Rudi is getrouwd met Annita.

Maar die avondjes daar volgden er nog meer van, nu nog steeds trouwens.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *