Een prijsbeest 2.2

()

Alsof het zijn idee was geweest ons alle twee door haar te laten pijpen. Dina ging op de bedrand zitten en stelde Batoesh en mij tegenover elkaar op. Hij had de ogen gesloten omdat hij blijkbaar de illusie wilde behouden dat ze hem alléén afzoog. Mij kwam dat goed uit. Zo kon ik immers ongestoord kijken naar zijn gezicht, kon ik zien hoe zijn gelaatstrekken werden vertekend door het genot. Kijken naar zijn lekkere lijf en vooral naar zijn lul. Dina had een hand rond elk van onze pikken, ons beurtelings afzuigend en aftrekkend. Ze keek me aan met een blik waar de vonken van afsprongen. Ik kende haar lang genoeg om te weten dat ze wat van plan was. Wat, zag ik zodra ze onze pikken naar elkaar toeboog.

“Ja! O ja!” Hijgde ik vlak voor ze mijn eikel tegen die van Batoesh aanduwde. Zodra zijn lul de mijne raakte ging er een elektronische ontlading door me heen. Ik schreeuwde het uit van vreugde.

“Ik kom!” Mijn ejaculatie spatte in dikke klodders zaad uiteen tegen zijn eikel, tegen zijn lul, zijn buik, zijn ballen en joeg evenveel schokken door zijn bekken. Te zien dat hij daarvan klaarkwam gaf mij een fenomenale kick. Zijn gezicht brak open in een brede lach die onmiddellijk verkrampte tot de grijns van het orgasme. “I’m coming” echode hij mijn kreet. In een orgie van vreugde spoten we door en over elkaar heen. De zweepslagen van zijn hete sperma op mijn eikel en op mijn schacht bezorgden mij sensaties waarvan ik in de verste verte niet had kunnen dromen. Ik bleef aanhoudend ejaculeren tot ik mijn ballen volledig had leeggeschoten. Mijn zaad liep in straaltjes van zijn dijen, geile vette vegen achterlatend op zijn gebruinde huid. Dat was een verschrikkelijk zwoel zicht.

Batoesh had heel de tijd zijn ogen gesloten gehouden. Pas toen zijn orgasme in intensiteit begon te af te nemen, opende hij ze langzaam. Hij keek beetje verward en gedesoriënteerd alsof hij zich meer goed wist wie en waar hij was. Ik zette een stapje naar hem toe zodat mijn dijen de zijne raakten en mijn uitlekkende lul tussen onze lichamen in tegen die van hem aanwreef. Daar kreeg ik absoluut sensationele rillingen van. Er trok een felle vlaag van begeerte door me heen. Ik had op dat ogenblik zo een zin mijn handen op zijn strakke kont te leggen en hem tegen me aan te trekken, zin om mijn hete mond op de zijne te pletten en mijn pik stijf te voelen worden tegen zijn erectie. Durfde ik dat wel? Misschien ging hij er dan wel vandoor? Dina zag me twijfelen en maakte daar kordaat een einde aan. Met één zinnetje.

“My friend would like to fuck you,” vroeg ze Batoesh op de man af. Mijn hart sloeg een slag over. Hoe zou hij reageren? Verontwaardigd. “No way! Geen denken aan dat ik me door een man laat neuken. That was not the deal. De afspraak was dat hij alleen zou toekijken en verder niets. En kijk nu. Hij heeft zich verdraaid op me leeggespoten.” Dat hij daarvan zo lekker was klaargekomen, wenste meneer blijkbaar te vergeten. Dina hield vol. “Neen” was voor haar geen optie.

“Come on honey. Don’t be such a tight ass. You’ll simply adore it. And anyway, I’ll make it worth your while” Daarbij maakte ze met duim en wijsvinger een knisperend gebaar als van geld tellen. Zij had gemakkelijk beloven. Ik was het die moest betalen. Maar god, voor geen geld ter wereld zou ik dit stuk tussen mijn handen laten glippen. Ik wilde en ik zou hem hebben. “How much to fuck you?” wilde ik weten. Ik twijfelde immers niet dat hij toe zou happen. De enige vraag die restte was hoe duur hij zijn vel zou verkopen. Duur dus. Heel erg duur. De astronomische som die hij noemde bracht me even van mijn stuk. Even slechts, want inderdaad: ik wou hem. Kost wat kost. Op een prachtlijf als het zijne kon je toch onmogelijk af gaan pingelen.? Welke dwaas zei er nog dat geld niet gelukkig maakt? Als ik zag wat ermee te koop was! Dat bronzen lijf, die machtige torso, die billen en die lul o ja die lul. Het was bijna met vreugde dat ik betaalde.

Dina had Batoesh ondertussen op zijn buik laten plaatsnemen, zijn gezicht opzij gedraaid, zijn geslacht tussen zijn benen door geplooid. Zij kwam boven zijn hoofd zitten, haar gelaat naar zijn voeten en naar mij toe. Voorover leunend masseerde ze zijn schouders, zijn rug en billen met haar zware borsten. Zijn erectie zwol zienderogen aan en nam nog toe toen zij met haar volle gewicht boven op hem kwam liggen, met het scherp van haar handen zijn billen doormidden spleet en zijn billenhelften van elkaar trok zodat ik regelrecht in zijn aars kon kijken. Dat nauwe gaatje deed mijn eikel tintelen van anticipatie. Warm en koud blazend in zijn anus, duwde ze als een soort voorproefje op mijn lul eerst één, daarna twee en tenslotte drie vingers bij hem naar binnen.

Hij kreunde verzaligd. Straks, wanneer ik mijn pik in zijn reet zou douwen, zou hij wel wat anders doen dan kreunen. Doen schreeuwen om meer, zou ik hem. Hoe lang zou ik daarop echter nog moeten wachten, vroeg ik me ongeduldig af. Dina moet wat hebben gemerkt van mijn groeiende ergernis, want ze rolde van hem af, liet Batoesh op zijn zij draaien en wenkte mij met een hoofdgebaar achter hem te komen liggen. Eindelijk.

Ik kroop dicht tegen hem aan, mijn lul heerlijk plettend tussen mijn buik en zijn billen. Zijn huid rook bedwelmend naar seks, naar zweet en naar Dina, die ondertussen naar beneden was gegleden en de huid van zijn schacht overdekte met verliefde kusjes. Terwijl zij de tip van zijn pik tussen haar lippen zoog, legde ze zijn bovenliggende been over haar schouder. Haar hand bracht ze tussen zijn dijen. Met haar pols plette ze zijn ballen hard tegen zijn schacht, de roodgelakte nagel van haar wijsvinger morrelde aan zijn aars.

Ik was lichtjes naar achteren geschoven en keek gefascineerd keek ik toe hoe zijn kontgaatje zich onder die aanraking ritmisch samentrok en opende. Deed hij dat maar rond mijn lul! Ik schoof weer naar voren en zette mijn eikel tegen zijn anus aan. Penetreren deed ik hem echter nog niet. Daarmee wachtte ik tot hij kermend over Dinas gezicht begon klaar te komen. “O. Oh. Ho Yes”

Toen drukte ik hard door, mijn pik in één beweging in hem duwend. Door het immense plezier van zijn orgasme ondervond hij daar geen enkele pijn van. Zolang hij klaarkwam, bleef ik roerloos in hem, volop genietend van het pulseren van zijn anus rondom mijn lul. De prikkelingen die dat me bezorgde waren ronduit fantastisch.

Pas nadat zijn climax finaal was weggestorven, leek hij te gaan beseffen dat mijn pik tot aan mijn ballen in zijn reet stak. Ik liet hem langzaam wennen aan dat voor hem nieuwe gevoel terwijl ik mijn hand strelend over zijn heupen liet gaan en hem teder op de schouder zoende. Dat deed hem onwillekeurig rillen. Dina was naast ons komen knielen en keek ons aan met een gezicht dat rood was aangelopen van de opwinding.

“Fuck him. Now,” beet ze me toe.

Ik begon hem traag en met diepe halen te neuken. Telkens ik in hem drong, werd mijn huid over de hele lengte naar omlaag gestroopt. Het gevoel was onbeschrijflijk en viel nergens mee te vergelijken.

Mijn opwinding steeg nog toen hij niet langer bij machte was zijn stijgende opwinding voor ons en zichzelf verbergen en hij plots begon te kreunen.

“O yeah. Feels so good. Feels so fucking good.”

Die aanmoediging had ik nét nodig. Ik legde mijn arm om zijn middel heen en drukte mijn hand tegen zijn ballen aan. Ze waren warm en zwaar. De huid rimpelde onder mijn aanraking en het was alsof ik zijn ballen tegen mijn hand voelde ademen. Ik kneep er zachtjes in en verplaatste mijn greep dan naar zijn lul, een vuist makend rond zijn schacht. Wat was het geil dat stijve ding te voelen kloppen in mijn hand. Mijn geluk kon niet meer op. Dat dacht ik althans. Tot hij zijn vingers met de mijne verstrengelde en hij zichzelf met mijn hand begon af te trekken.

“I wanna come. Make me come!” hijgde hij, zijn stem hees van opwinding.

Blijer dan blij trok ik, ging ik zijn aars nog harder naaien, als een wildeman op hem inbeukend, tot hij aan het gillen ging van pijn en wellust.

Aan zijn gejaagde ademhaling, aan zijn kreten, aan het trillen van zijn bekken, aan alles was te merken dat Batoesh niet ver van zijn orgasme was. Ik wou zo graag samen met hem klaarkomen.

“Come!” Beet ik hem hard in de hals. Alsof hij daadwerkelijk op dat signaal had gewacht om zich te laten gaan, begon hij onmiddellijk te spuiten. Overdadig als champagne schuimde zijn zaad over mijn hand terwijl ik mij gelijktijdig leegpompte in zijn aars. De gedachte aan mijn zaad dat straal na hete straal in zijn darmkanaal spoot, maakte mij enorm verhit. Ik was nog lang niet klaar met hem. Integendeel. Ik was maar pas goed begonnen.

Ik gaf hem geen respijt. Voor hij doorhad wat hem overkwam, had ik hem op zijn rug gedraaid. Was ik op handen en voeten over hem heen gaan zitten. Mijn pik hing zwaar in zijn gezicht terwijl de ik tegen de zijne aanstaarde. Yummy.

“Suck me,” beet ik hem over mijn schouder toe voor ik het goede voorbeeld gaf en mijn neus in zijn ballen duwde. Ik liet me bedwelmen door hun muskusachtige geur, die me rechtstreeks naar het hoofd steeg.

Steunend op één elleboog, woelde ik mijn vingers plagerig door zijn schaamhaar. Het was stug en tegelijkertijd schilferig van opdrogend sperma, zowel dat van hem als dat van mij. Nu nam ik zijn ballen in de kom van mijn handen. Ik kneedde ze omhoog tegen zijn schacht aan. Tot mijn vreugde reageerde zijn geslacht onmiddellijk.

Voor mij zijn er weinig zaken in dit leven mooier dan een grote mannenpik die zich vult en zich opricht. Ernaar te kijken bracht me in vervoering, vervoering die overging in extase toen hij zijn handen op mijn billen legde en mijn eikel zoende.

Van pure opwinding beet hard ik in zijn lul, wat hem deed kermen en mij kreunen. Op hetzelfde ogenblik dat ik zijn pik beetpakte en mijn lippen erom heen stulpte, deed hij bij mij hetzelfde. Aanvankelijk hapte ik enkel de eikel naar binnen, er binnensmonds likjes op gevend. Langzaam zoog ik hem verder in mijn mond.

Het was grandioos te voelen hoe hij aanzwol, mijn kaken steeds wijder open wrikte en mijn mondholte helemaal vulde terwijl ik mijn eigen lul in zijn mond harder en dikker voelde worden. Zijn eikel schuurde tegen mijn verhemelte aan. Nadat ik een kortstondige neiging om te gaan kokhalzen had onderdrukt, schoof ik mijn mond nog verder over zijn pik, tot voorbij mijn huig, en slikte dan zijn eikel manhaftig door tot in mijn keel.

Ik ging hem roekeloos mondneuken en deepthroaten, zijn lul telkens tot aan zijn ballen naar binnen schuivend. Aan de schokbeweginkjes van zijn bekken en aan zijn gesmoorde kreungeluiden tegen mijn eikel aan, merkte ik dat hij sterk opgewonden was. Maar ik ontving minstens evenveel plezier als ik zelf gaf.

Ik had er moeite mee te geloven dat hij voor het eerst een andere man pijpte, zo bedreven was hij met zijn mond, zijn lippen, zijn tong en zijn handen. Toen hij een vinger in mijn anus duwde en mijn darmwand van binnenin ging prikkelen, wist ik niet of ik van genot moest lachen of huilen.

En waar was Dina gebleven?

Wel, die zat op haar knieën voor me en terwijl haar handen rusteloos over haar dijen, buik en borsten streelde, keek ze jaloers toe hoe ik hem pijpte.

“Zuigen, asjeblief Patrique, ik wil ook zuigen,” bedelde ze als een verwend kind om een stuk speelgoed. Als ze maar niet dacht dat ik dit stuk speelgoed zonder meer af zou laten pakken. Ogenschijnlijk legde ze zich daar bij neer, want zij boog zich voorover en zoog zich vast op zijn ballen. Toen ik mijn mond achteruitschoof over zijn schacht, was zij er echter vliegensvlug bij om haar lippen rond het vrijgekomen stukje te sluiten en weigerde het veroverde terrein opnieuw prijs te geven. Ik zag al snel in dat het zinloos was me nog langer te verzetten en liet zijn pik uit mijn mond floepen.

De tegenzin waarmee ik zijn lul vrijgaf was trouwens vlug vergeten eens we elkaar over en langs die machtige fallus aan het tongzoenen waren. Dina ’s zin ging echter even snel als hij gekomen was. Wispelturig als ze was, kwam ze plots overeind en ging ze schrijlings op mijn rug zitten, haar poesje tegen me aanwrijvend. Ze deelde rake klappen uit aan mijn billen om die dan meedogenloos te gaan ranselen met haar met metalen kogeltjes verzwaarde kralenkapsel. Het branderig en tintelend gevoel dat ze mijn kont daarmee bezorgde, vertienvoudigde mijn genot.

Toen strekte ze haar bovenlichaam op me uit, tezelfdertijd naar achteren schuivend zodat ik de malse kussens van haar billen tegen mijn schouderbladen en de druk van haar borsten tegen mijn huid aan voelde. Haar tepels waren zo stijf en heet dat ze gaten leken te branden in mijn huid.

“Suck him, fuck him,” hijgde ze Batoesh toe en duwde een vinger naast de zijne in mijn anus. Die twee kronkelende vingers in mijn aars dreven me tot voorbij de waanzin. Ik was zo geil en zozeer in beslag genomen door mijn genot dat ik niet langer in staat was om Batoesh’s pik te pijpen. Enkel nog schreeuwen kon ik om dat orgasme waar ik zo hard aan toe was.

“Klaarkomen!”, was het enige woord dat ik nog wist en dat ik keer op keer gilde.

“Klaarkomen!”. Ik wilde Dina van me af, ik wilde me draaien, ik wilde zien hoe ik in Batoesh’s gezicht ejaculeerde.

Maar Dina besliste anders.

“Fok hem, fok hem godverdomme in zijn gore reet,” brulde ze als een vulgair viswijf. O! Ja. Genaaid door hem worden, was mijn nieuwe dwanggedachte.

“Neuk me. Fuck me”, riep ik, mijn vorige kreet alweer vergeten.

Behendig wurmde Batoesh zich onder me vandaag en al spoedig voelde ik zijn stevige knuisten op mijn billen en zijn pik tegen mijn aarsopening aandringen. Met grote moeite slaagde hij erin zijn vuistdikke eikel tot voorbij mijn kringspier te persen en de kracht die hij daarachter zette, maakte dat zijn pik, eens hij zover was, in één beweging tot ver in mijn aars schoot.

Er ging een stekende pijn door me heen en een seconde lang vreesde ik zelfs dat hij mijn darm had ingescheurd, zo zwaar was hij geschapen. Maar daar maalde ik niet om, want voor geen pijn ter wereld had ik die onbeschrijflijke sensatie willen missen hem in me te hebben en zijn warme geslacht diep in mijn ingewanden me te voelen pulseren van leven, bloed, lust en zaad.

Mijn kont in de bankschroef van zijn handen klemmend, begon hij mij loeihard te rammen, daarbij luidkeels aangemoedigd door Dina, die ondertussen van mijn rug was afgestapt.

“Harder, harder,” riep ze hem van op de zijlijn toe.

“Harder, harder,” gilde ook ik uit volle borst met haar mee, want op dit ogenblik had ik geen behoefte aan tederheid, op dit ogenblik wilde ik alleen maar genomen worden en dan heb ik het graag hard, heel erg hard.

Batoesh loste niet alleen al mijn verwachtingen in, hij overtrof die zelfs. Zelden was ik zo lekker door een gozer genaaid. Wat genoot ik van het gevoel en het geluid waarmee zijn ballen tegen mijn billen kletsten, wat genoot ik van de kracht van zijn penetratie. Ik had mijn hoofd opzij gedraaid en keek over mijn schouders toe.

Hij was prachtig om aan te zien, zijn lichaam glom van de inspanning waarmee hij zijn pik keer op keer als een dolk in de wonde van mijn aars dreef. Me recht in de ogen kijkend, greep hij me bij de haren en bij elke dolkstoot snokte hij mijn hoofd hard naar achter. Ik schreeuwde het uit, van pijn jazeker, maar vooral van genot, onvoorstelbaar genot, genot dat uit zijn oevers trad en mijn hele lijf overspoelde toen hij voorover leunde en zijn bovenlichaam zwaar op mijn rug kwam te liggen. Het was zalig zijn gespierde lijf tegen me te voelen terwijl hij heet tegen mijn wang aanhijgde.

Hij legde zijn armen om mijn middel heen. Zij ene hand gleed naar mijn borst, waar hij onzacht met mijn tepels ging spelen, ze beurtelings tussen duim en wijsvinger uitrekkend of erin knijpend. Mijn ontreddering nam nog toe toen zijn andere hand zich rond mijn pik sloot en hij me begon af te trekken. Ik wist niet langer waar ik het had. Nog nooit in dit en al mijn vorige en toekomstige levens had ik me zo uitzinnig geil gevoeld. Mijn verlangen naar de verlossing van het orgasme streed met de wens dat dit zou blijven duren, eeuwig zou blijven duren. Dat ik nooit meer in de kille wereld zou hoeven te ontwaken uit deze coma van wellust.

Dina hitste me nog verder op door voor me te komen liggen, haar knieën opgetrokken aan weerszijden van de pijlers van mijn gestrekte armen, zodat ik regelrecht in haar opengesperde kut keek.

Hoe graag ik echter ook in die malse pruim van haar had willen bijten, ik had het te druk met schreeuwen van plezier. Dina had zich op één elleboog opgericht om toe te kijken hoe ik en Batoesh gefascineerd naar het bedrijvige vingerwerk waarmee ze zich voor ons masturbeerde staarden, maar vooral om toe te kijken hoe Batoesh me letterlijk de daver op het lijf joeg door zijn pik, zijn goddelijke pik zo hard in mijn reet te heien dat ik elk ogenblik verwachtte zijn eikel in mijn maag te zullen voelen  doordringen.

Midden in een beweging verstolde hij plots, de onmiskenbare voorbode van zijn climax.

“Neen, asjeblief neen”, flitste het door me heen, “Nu nog niet”.

Maar het was te laat. Ik voelde Batoesh’s eikel uitzetten in mijn anus één tel voor hij oncontroleerbaar in me begon te ejaculeren. Het gevoel maar vooral de gedachte aan zijn hete zaad dat in en tegen mijn darmen spoot, joeg ook mij in vliegende vaart op mijn orgasme af en toen hij me in de zinsverbijstering van zijn climax bovendien hard in de schouder beet, was het zover.

Doordat we gelijktijdig klaarkwamen, was het voor mij alsof hij zich doorheen mijn pik leegspoot. Het was een ervaring zoals ik die nooit sindsdien meer heb meegemaakt en waaraan ik elke morgen bij het aankleden wordt herinnerd door het bleke litteken van zijn liefdesbeet dat me in de spiegel aanstaart en dat ik tot de dag van mijn dood met me zal meedragen.

Maar op dat ogenblik, was ik verder dan ooit aan elke gedachte aan de dood, op dat ogenblik was heel mijn bewustzijn vernauwd tot mijn magische orgasme, dat samensmolt en in intensiteit verdubbeld werd door het zijne, mijn orgasme dat jammer genoeg alweer voorbij was en waarvan ik toen in de ijdelheid van de jeugd niet kon vermoeden dat het nooit meer zo goed zou zijn als toen die dag.

Uitgeput maar tevreden liet ik me daarom op mijn buik en in de afkoelende plas van mijn zaad ploffen. Na het fenomenale orgasme van zonet, was mijn pik tijdelijk uitgeblust en hoe graag ik haar ook op haar wenken bediende, op dit ogenblik was ik althans niet in staat in zeven haasten een nieuwe erectie te voorschijn te toveren. Dina richtte haar hoop dan maar op Batoesh, die bewees de seksuele krachtpatser te zijn waarvoor hij zich uitgaf.

Hoewel hij verdraaid zopas had geëjaculeerd, viel er niet de geringste deuk te bespeuren in zijn erectie. Alsof hij aanvoelde van ze van hem verlangde, wentelde hij zich op zijn rug. Hij richtte zijn stijve lul met beide handen de hoogte in. Toch wist ze hem en mij nog te verbazen.

Voorspelbaar ging ze wijdbeens over zijn middel zitten, haar rug en haar kont naar zijn gezicht toegekeerd, al even voorspelbaar nam ze zijn pik van hem over, maar totaal niet te voorspellen liet ze niet haar kut maar haar anus over zijn gevaarte zakken.

Verbijsterd over haar eigen vermetelheid, brak ze uit in angstzweet en in pijntranen terwijl ik vol ontzag toekeek hoe zijn gezwollen geslacht millimeter na tergende millimeter in haar nauwe poepgaatje geperst te zien worden tot hij tot aan het gevest in haar kont stak.

Behoedzaam en met een gezicht dat was verkrampt in een grimas van lust en van pijn, liet ze zich achteroverkantelen zodat ze rug aan borst tegen hem kwam aan te liggen. Ruw pakte hij haar bij haar tieten, die hij scheen te willen uitpersen in zijn knuisten.

Dina gilde het uit, maar toen hij het wat zachter aan ging doen, legde zij haar handen over de zijne om hem duidelijk te maken dat ze best stevig wilde gekneed worden. Eenmaal die boodschap gebracht gingen haar handen naar onder, met de vingertoppen van de ene gaf ze korte tikjes tegen haar klit, met de andere graaide ze in zijn ballen, die ze tegen zijn schacht en tegen haar schaamlippen omhoog masseerde.

Batoesh liet haar borsten in de steek, pakte haar bij de brede heupen en op die manier deed hij haar over en weer gaan over zijn lul.

Het was een geweldig zicht die pik langzaam uit haar anus tevoorschijn te zien komen om er dan weer in te verdwijnen. Ik hield er een fenomenale erectie aan over. Terwijl ik bleef toekijken, kwam ik over haar heen staan en ging ik me recht boven haar kut aftrekken.

Het leek me ongemeen hitsig me over haar naakte lijf, haar gezicht, haar lekkere tieten, haar buik en haar kut, me over haar dijen en zijn dijen leeg te spuiten op het ogenblik dat zij kronkelend zou klaarkomen.

Dina keek me recht in de ogen vooraleer haar blik verschoof naar het brandpunt van mijn lul, naar mijn eikel.

“Neuk me”, kreunde ze, haar stem onherkenbaar van geilheid. “Ik wil jullie allebei”. Ik liet me door de knieën zakken en me op gestrekte ellebogen steunend, penetreerde ik haar.

Bij het binnendringen voelde ik door de dunne scheidingswand tussen haar anus en haar kut hoe mijn eikel over de ribbels en de aders van Batoesh’s pik gleden.

Batoesh was stil gebleven tot ik mijn lul helemaal in Dina had. Toen gingen we haar neuken, soms gelijktijdig stotend, soms tegendraads zodat ik stootte als hij zich terugtrok en omgekeerd. Dina had haar hoofd lichtjes zijwaarts gedraaid en daagde Batoesh’s tong uit met de hare. Ik boog mijn gezicht naar hen toe en spoedig waren we met zijn drieën aan het zoenen en kussen. Ongegeneerd kwijlde ik in Batoesh’s mond terwijl Dina haar nagels in mijn billen had gehaakt om me nog dieper in zich te trekken. Ik weet niet wat me het meest opwond, het gevoel van haar strakke kut die zich als een vuist rond mijn pik balde of het gevoel van Batoesh’s pik, die door haar vlies heen tegen de mijne pulseerde en klopte als een boor van vlees.

Het was alsof Dina ons verbond en het noodzakelijke bindteken tussen ons vormde. Een fysieke en emotionele high als deze had ik me in mijn wildste dromen niet kunnen inbeelden. Je moet het meegemaakt hebben om het te kunnen geloven. Het was miraculeus.

“Ik ga komen, I fucking kome!” Hijgde Dina, haar gecultiveerde accent geheel vergeten.

Meedogenloos als zuur vrat de geilheid door het laatste vernislaagje beschaving heen en spoelde dat van haar af. Weg was de geslaagde zakenvrouw, weg was de eelt van leugens en compromissen die zich door de jaren heen aan haar had vastgekoekt. De naakte en onbeschermde vrouw die achterbleef, maalde niet om geld en successen en wilde dat alles en zichzelf dolgraag vergeten in onze armen en in de omhelzing van het orgasme.

Stuiptrekkend kwam ze tussen ons in klaar.

Batoesh en ik bleven haar door haar orgasme heen neuken en pas toen zij van louter extase geen armen en geen benen meer dacht te hebben en eindelijk verstilde, lieten wij ons gaan en ejaculeerden we in haar, wat haar een tweede en nog sensationeler orgasme bezorgde.

“Hij is elke cent waard die je voor hem hebt betaald,” zuchtte ze toen we uit laten te puffen.

“Mag ik hem houden?” Alsof het over een huisdier ging.

“Wat zal je man zeggen als je dat stuk mee naar huis brengt?” Ginnegapte ik.

“Are you talking about me?” onderbrak hij ons onderonsje.

“She wants to keep you,” biechte ik.

“I’m not for sale. Only for rent,” antwoordde hij streng, maar toen brak zijn gezicht open in een brede grijns. Oho, meneer bleek zowaar gevoel voor humor te hebben. “Anyway, can you afford me?” voegde hij er plagerig aan toe.

“Not anymore”, moest ik bekennen.

“Maar voor vannacht ben je helemaal de mijne, sorry, de onze”, lachte Dina terwijl ze toonde wat ze bedoelde door met haar hand de binnenkant van zijn dijen te gaan strelen.

Batoesh kreunde kort en zijn pik reageerde onmiddellijk.

Stil keken we toe hoe hij overeind kwam en majestueus tegen zijn buikwand aan ging staan.

“Jouw beurt of de mijne?”, vroegen haar ogen me even stilzwijgend als smachtend. “Jij dan maar,” Gaf ik Dina haar zin.

Zij had zich al op haar rug gedraaid. Met zijn knieën dwong Batoesh haar dijen apart en duwde hij zijn pik in haar.

“Hieraan zal ik nooit of te nimmer wennen. En hiervan kan ik nooit genoeg krijgen”, spinde ze als een krolse kat.

“Fuck that cunt, fuck that juicy cunt”, prevelde Batoesh als in trance voor zich heen. Ik had daarstraks te lang passief moeten toekijken om me nog langer in die rol te kunnen schikken. Dus ging ik pats over Dina ’s gezicht heen zitten zodat ze mijn billenspleet en mijn anus kon likken en op mijn ballen kon zuigen terwijl ik mijn lul als een vuurhout tussen mijn handen wreef.

Toen ik lekker begon te smeulen ging ik een beetje naar achteren zitten en schoof mijn pik tussen haar geopende lippen. Ik neukte haar tot ver in de keel terwijl ze mijn strakke billen kneedde.

Opeens voelde ik ook Batoesh’s handen op mijn kont en toen ik even later het tipje van zijn tong aan mijn voelde frunniken, ging ik luid aan het kreunen.

Hoe onwijs lekker het ook was, toch vond ik het spijtig dat ik Batoesh niet kon zien. Daarom draaide ik me om, nog steeds bovenop Dina ’s gezicht, maar naar Batoesh toe.

Hij had haar benen rond zijn middel gelegd en neukte haar aan een strak tempo, dat haar borsten zwaar deed schommelen. Ik keek een tijdje toe, greep Dina bij haar tieten, duwde ze tegen elkaar, wreef mijn eikel een paar keer over haar tepels heen wat haar zwaar deed zuchten en gleed mijn lul dan in de gleuf tussen haar borsten. Dat bracht Batoesh op ideeën want hij haalde zijn lul prompt uit Dina ’s kut en duwde hem van de andere kant tussen haar tieten. Telkens we toestaken, raakten onze eikels elkaar wat goddelijke sidderingen door mij en door Batoesh joeg. Ik had me zo graag naar mijn orgasme gereden toen ik Dina gesmoord, “ik wil kijken,” tegen mijn kont aan hoorde hijgen.

Ik stapte van haar af zodat ze effectief kon zien hoe Batoesh haar tussen haar borsten neukte. O.O! Wat geil, kreunde ze. Batoesh’s lul was zo lang dat hij bij het doorstoten tot vlak voor haar mond schoof en zij er met haar tong behendig een likje over gaf voor hij zich weer terugtrok.

Dat ging zo een tijdje door. Ik had Batoesh’s plaats tussen haar dijen ingenomen en naaide haar met diepe, lange halen, roterend en stotend wat Dina ’s gekreun in gekerm deed overgaan.

“Fuck me,” joelde ze. “O yeah fuck me.” Dina zou me altijd blijven verbazen want het volgende wat ze vroeg was “Fuck him.”

Wie ze daarmee bedoelde werd al snel duidelijk toen Batoesh opstand en achter me aanschoof. Ik trok zelf mijn billenhelften van elkaar om hem toegang te geven. De ervaring me door hem te laten penetreren en me binnenin helemaal te vullen, was al even overweldigend als daarstraks. Ik liet me voorover vallen en hij kwam zwaar bovenop me liggen. Ik gaf me totaal aan hem over. Ik was niet langer ik, ik was slechts een onderdeel van hem, ik was niet meer dan een verlengstuk van zijn lul, het hulpmiddel waarmee hij Dina in de vernieling neukte. Mijn pik was de huls van zijn pik, die door mijn lichaam heen als een dolk in het hare stak.

Telkens hij mijn pik in haar stootte veerde ze machteloos op tegen het gewicht van onze beiden lichamen. Haar ogen waren helemaal weggedraaid in haar kassen en ze bracht een onmenselijk gereutel uit dat zich in haar lichaam verder zette in al even vreselijke stuiptrekkingen.

Het leek wel alsof ze een epileptische aanval kreeg, zo fel schokte ze. Batoesh liet zich van haar afrollen en sleurde mij met zich mee, zich op zijn rug wentelend zodat ik boven en hij onder lag. Met forse bekkenbewegingen bleef hij in me stoten terwijl naast ons Dina nog steeds lag klaar te komen. Ze leek wel een rij orgasmen op elkaar te krijgen waarbij het ene de lont van het andere aanstak.

Batoesh pakte me bij mijn lul en trok me verwoed af. Het was heel ruige seks, maar daarom niet minder heerlijk. Integendeel. Om hem te laten zien en vooral voelen dat ik ook van wanten wist, bevrijdde ik me uit zijn omknelling en ging rechtop zitten, gezicht naar hem toe. Ik graaide naar zijn pik achter me en duwde die omhoog in mijn anus terwijl ik er mij tezelfdertijd liet over zakken. Hoe dieper zijn lul in me verdween, hoe dikker en stijver mijn eigen erectie werd tot mijn pik haast zo groot was als de zijne. Ik vreesde dat mijn eikel elk moment kon ontploffen, zo rijp was hij. Batoesh keek er gefascineerd naar terwijl ik hem bereed als een wild bokkende rodeostier. Dina was tot zichzelf gekomen, stelde ik vast toen ze bovenop zijn gezicht ging zitten.

“Zuig op mijn kut,” beval ze over haar schouder heen.

Dat Batoesh heus geen talenknobbel hoefde te zijn om dat te begrijpen werd al meteen duidelijk aan Dina ’s enthousiaste kreetjes.

“O god lieve god hij zuigt mijn hele pruim in zijn bek. Chew on my pussy. Kauw op mijn kut, mijn geile kut.” Gilde ze voor ze zich vooroverboog in een duikaanval op mijn pik die ze al spoedig achter de kiezen had.

Ik zette mijn handen aan weerszijden tegen haar slapen en deed haar hoofd als een bedrijvige jaknikker op en neer gaan. Haar warme mond rond me en Batoesh in me deden me mijn laatste greintje zelfbeheersing verliezen.

Ik pakte Dina aan haar haren en rukte haar hoofd brutaal achteruit zodat mijn pik uit haar mond floepte. Onmiddellijk begon ik te ejaculeren. Mijn zaad trok brede witte strepen over haar gebruinde gezicht terwijl ik nu ook Batoesh’s sperma door de schacht van zijn pik voelde bruisen en in een hete fontein in mijn darmen spuiten. Ik genoot er haast even sterk van als van mijn eigen orgasme.

Ik plette mijn mond tegen die van Dina, die mijn tong haast doorslikte toen ze op haar beurt klaarkwam.

We maakten ons los uit het kluwen van elkanders lichamen. Loom van het plezier vrijden we nog een tijdje na. Batoesh lag op zijn zij en wij waren aan weerskanten tegen hem aan komen liggen. Dina lag tegen zijn borst aan, ik tegen zijn rug. Ik zoende zijn schouders en zijn rug, zij zijn schouders en zijn borst. Zo sliepen we in. Mijn laatste gedachte voor ik insliep, was dat ik hem ’s morgens wakker zou pijpen, maar toen ik ’s ochtend mijn ogen opende, was hij al op en zag ik nog juist hoe hij zijn strakke billen en zijn zwaar geslacht in zijn broek hees.

“It was very enjoyable,” zei ik smachtend.

“The pleasure was entirely mine”, antwoordde hij terwijl hij mijn portefeuille van het nachtkastje pakte, er de laatste biljetten uit plunderde en hem dan teruggooide. Leeg. Net als ik. Leeg.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of directe mail met auteur

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *