Geil verlangen 1.3

()

Mijn leven was tot voor kort volledig volgens het boekje. Studie netjes afgerond, getrouwd met mijn eerste liefde, kinderen, een goede baan en een fijn huis. Maar er zit onrust in mijn 38 jarige lijf. De drang om eens iets te doen wat niet hoort, niet altijd de hardwerkende en nette vrouw te zijn die ik altijd ben geweest. En dan helpt het ook niet echt mee dat mijn seksleven een dieptepunt heeft bereikt. De drang en nieuwsgierigheid naar meer wint het van mijn verstand en ik schrijf me in op een dating site voor getrouwden.

De reacties zijn in eerste instantie teleurstellend. Vooral mannen van boven de vijftig reageren met schunnige berichten. Maar dan stuit ik op het profiel van Wim, we lijken in dezelfde situatie te zitten. Zijn foto is wat vaag, maar het is me wel duidelijk dat hij goed gebouwd is! Ik stuur hem een bericht met alleen de tekst: durf jij? Al vlot krijg ik een antwoord terug: ik wel, jij ook? Er ontstaat een korte uitwisseling van berichten tussen ons die natuurlijk ook al snel over seks gaan. Met enige schaamte beken ik dat ik alleen maar de missionaris stand ken en ook nog nooit orale seks heb gehad. Maar dat dit zeker wel op mijn verlanglijstje staat. Jij lijkt mijn onervarenheid gelukkig wel te waarderen en belooft me het rustig aan te doen. Je treedt graag als mijn leermeester op. Na nog wat verdere berichten spreken we af elkaar eerst eens te ontmoeten om te zien of de klik er ook echt is.

De dagen voor onze ontmoeting lijken niet voorbij te gaan. Spanningen, zenuwen en fantasieën spelen continu in mijn hoofd en ik merk dat ik er stiekem al opgewonden van raak bij de gedachte dat dit misschien wel meer wordt dan alleen een ontmoeting. Die ochtend ga ik uitgebreid in bad om mijn poesje nog even netjes kaal te scheren. Een glimlach ontsnapt me als ik merk dat mijn schaamlippen langzaam zwellen en vochtig worden. Die heerlijke spanning heb ik zo gemist. Heel even glij ik met mijn vingers tussen mijn benen maar weet me nog net in te houden. Ik trek zwarte hold-ups aan, een zwart kanten setje met open kruis mocht er meer gebeuren en een strak zomerjurkje waar mijn cup D mooi in uit komt. Ik kijk in de spiegel en weet zeker dat je dit wel kan waarderen. Vol opwinding stap ik in de auto, zet de radio lekker hard en zing de vrolijke deuntjes mee.

We hebben afgesproken bij een wegrestaurant. Het is gelukkig rustig op de parkeerplaats. Als ik uit de auto stap zie ik dat je me bij de ingang al staat op te wachten. En je ziet er werkelijk goddelijk uit. Een zwarte pantalon en een donker overhemd waarin je gespierde lichaam goed in uit komt. Met trillende benen maar toch met zekere tred loop ik op je af en geef je een zachte zoen in zijn nek. Jij neemt daar geen genoegen mee, en zoent me zacht om mijn lippen terwijl je handen langs mijn rug afzakken naar mijn billen en je heupen tegen die van mij aan duwt. De opwinding die ik dan voel heeft me volledig in zijn macht. Elke vezel in mijn lichaam schreeuwt om meer met deze onbekende man. En voor ik het weet stel ik voor onze ontmoeting in de auto verder voort te zetten.

Gezeten op de achterbank van je ruime SUV beginnen we intens te zoenen. Je tong vindt de mijne en ik voel je hand langs mijn been omhoog schuiven. Een goedkeurende knipoog als je mijn holdups voelt. Zachtjes bijt ik op je lip terwijl mijn handen de knoopjes van je overhemd los maken. Je tepels zijn stijf en je kunt een kreun niet onderdrukken als ik er voorzichtig in bijt. Mijn handen gaan verder op onderzoek uit en zakken langzaam naar beneden. Ik duw je wat naar achteren zodat ik je onderbuik kan zoenen en likken terwijl ik met mij handen de binnenkant van je dijen masseer, langzaam richting die groeiende bobbel in je broek. Ik zie je genieten. Ik trek je broek uit en wrijf met mijn mond over je boxer, je eikel komt net boven de rand uit en met mijn tong ga ik er langs. Er druipt al wat voorvocht uit en je smaakt heerlijk. Je boxer is dan ook snel uit en dan zie ik pas hoe groot je bent, veel groter dan ik gewend ben. Maar ik ben te geil om me hier zorgen om te maken. Voor het eerst in mijn leven neem ik je heerlijke stijve pik in mijn mond. Eerst alleen de eikel maar, ik snak naar meer en probeer hem helemaal in me te nemen wat toch behoorlijk lukt. Mijn speeksel druipt langs je pik. Ondertussen masseer ik je ballen. Ik hoor je zuchten terwijl ik het tempo wat opvoer. Ik geniet volop en raak nog meer opgewonden als ik aan je gezicht zie dat je het niet lang meer houdt. Met mijn lippen strak om je stijve ga ik nog iets sneller, mijn hand blijft je ballen masseren en ik blijf je aankijken terwijl ik je pijp. Ik voel de spanning in je pik opbouwen en voel je dan plots in mijn mond exploderen. Wat een heerlijkheid. Ik zuig je helemaal leeg en slik alles dapper door. De laatste restjes langs je schacht lik ik met mijn tong op. Hijgend kijk je me vol ongeloof aan, of ik zeker weet dat ik dit nog nooit eerder had gedaan.

Trots zeg ik nee en je beloont me met een geile tongzoen. Het zet me gelijk weer in vuur en vlam, gelukkig voel jij dat ook. Je handen verkennen mijn lichaam, trekken mijn jurkje uit en mijn BH. Je lippen vinden mijn tepels, eerst zachtjes maar ik laat je al kreunend weten dat dat best wat harder mag. Je handen dwalen verder naar beneden. Als je het open kruis ontdekt fluister je in mijn oor dat je wel wist dat ik een geil sletje was. Ik geniet van je dirty talk in mijn oor en duw je hand richting mijn klitje. Je draaiende bewegingen brengen me in extase en als je ook nog een vinger in mijn natte gleuf brengt kom ik al bijna klaar. Maar je laat me nog wachten en smeken.

Opeens schuif je me onderuit, waardoor ik op mijn rug beland. Met je armen onder mijn benen pak je me billen vast en beweegt je mond richting mijn natte en hete poes. Je tong voelt hemels langs mijn schaamlippen en rond mijn klit. Ik voel een tweede vinger in mijn gleuf en heb het bijna niet meer. Je duim glijdt wat lager en terwijl je me steeds sneller likt voel ik de druk van je duim op mijn anus. Vragend kijk je me aan, maar het enige wat ik wil is dat je door gaat. Je duim glijdt soepel naar binnen en dit is echt de druppel. Kreunend en schokkend kom ik klaar, een overdonderend orgasme.

Ik heb even tijd nodig om weer bij zinnen te komen. Natrillend en genietend kijk ik je aan en een lach ontsnapt me. Ik realiseer me dat we nog bijna geen woord hebben gewisseld tijdens deze eerste date. Een zeer aangename eerste kennismaking laat ik je weten. Met mijn rug leun ik tegen je buik aan. Je zoent me in mijn nek. Ik merk dat mijn verlangen nog niet gestild is en mijn tepels priemen al snel weer naar voren. Je handen omvatten mijn volle borsten en mijn eigen hand heeft mijn klit alweer gevonden. Je kijkt over mijn schouder mee hoe ik mezelf vinger en ik voel in mijn rug je opwinding stijgen. Al snel is je heerlijke grote pik weer op volle sterkte en dit keer wil ik je in me voelen. Ik draai me om en ga op je zitten.

In het begin voel je zo straks dat ik bang ben dat het niet past. Maar al snel ben ik zo nat dat je gemakkelijk in me glijdt. Je vult me helemaal op en ik voel je stoten tegen mijn baarmoedermond. Met mijn ene hand duw ik je naar beneden en met mijn andere hand blijf ik mijn klit bewerken. Steeds sneller en sneller. Af en toe laat ik je pik bijna uit me glijden om vervolgens weer helemaal over je heen te zakken. Je hijgt in mijn oor dat je wilt dat ik me klaar neuk op je pik. En terwijl je lekker hard aan mijn tepels trekt voel ik een tweede orgasme aanstormen. Wanneer je dan ook nog op mijn ritme je heupen omhoog duwt en ik je ballen tegen mijn billen voel kletsen kan ik een gil niet meer onderdrukken en giert het orgasme door mijn hele lichaam.

Je gunt me geen rust en duwt mijn handen op mijn rug en houdt ze daar stevig vast. Je heupen stoten heftig op en neer, ik kan geen kant op. Ik geniet van het feit dat je me volledig domineert nu, het windt me opnieuw op. Ik laat me hard door je nemen, mijn handen nog steeds op mijn rug, hijgend in je nek vertel ik je dat je alles met me mag doen. Je voert het tempo nog wat verder op en ik voel je steeds harder stoten. Een derde orgasme komt aanrollen en door het samentrekken van mijn kut kom jij nu ook en voel ik je in me schokkend leeg spuiten. Uitgeput en voldaan hijgen we uit op de achterbank.

Terwijl ik terug loop naar mijn eigen auto voel ik je geil langs mijn benen lopen. Met een rode blos stap ik in. Dit was de beste eerste date ooit en ik vermoed dat we elkaar nog wel vaker zullen zien.

Share-it

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *