Geil verlangen 2.3

()

Sinds mijn eerste geile date met een onbekende man is er een soort van vuur aangewakkerd. Het enige waar ik naar verlang zijn mannenhanden die mijn lijf verkennen en me opwinden op ongekende wijze. Een man die ik mag opwinden, samen geweldige seks hebben tot we uitgeput en bezweet op bed vallen. De gedachtes hieraan zijn soms zo heftig dat ik de hele dag met stijve tepels en een nat poesje op mijn werk rond loop. Dit kan zo niet langer, en ik ga op zoek naar een nieuwe spannende date. Die is dit keer snel gevonden. Een mysterieuze man meldt zich en doet mij een erg aantrekkelijk aanbod. Een intense massage, waarbij hij alle aandacht zal hebben voor mijn hele lichaam. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar meer dan dit wil de man niet kwijt. Een klein stemmetje zegt dat ik het niet moet vertrouwen, maar de geilheid is te erg en ik negeer het.

De ochtend van onze afspraak krijg ik een bericht van de mysterieuze man Allan. Hij verzoekt me mijn sexy lingerie setje nu al onder mijn werkkleding aan te doen. Vanavond zal hij me laten weten waar we afspreken. Ik trek een mooie zwarte body aan, die bestaat uit een kanten slip met open kruis, het middendeel bestaat uit zijde linten die een kruis maken op mijn borst en twee kanten stroken die vanaf mijn flanken over mijn borsten lopen en samen komen in een band om mijn nek. Mijn strakke taille komt er prachtig in uit en de stroken kant bedekken op een subtiele wijze mijn goed gevormde borsten. De open rug maakt het helemaal af. Ik voel me er heerlijk sexy in en besluit om zwarte hold-ups te dragen onder mijn rokje en strakke blouse. Op mijn zwarte pumps loop ik die ochtend toch al enigszins opgewonden mijn kantoor binnen.

De ochtend gaat traag voorbij. Tijdens saaie meetings flitsen beelden in mijn hoofd rond hoe de geheimzinnige Allan mij gaat verwennen. Mijn handen dwalen soms rond de bovenkant van mijn hold-ups. Maar dan bedenk ik me dat ik een open kruis draag en kan net voorkomen dat ik niet al te nat word van mijn gedachtes en anderen dat zouden zien. In de middag zie ik een nieuw bericht van Allan.

De naam van het hotel, een kamernummer en de deurcode. Ik mag mezelf vast binnen laten, hij is iets verlaat. Er zit een foto bij van een zwart lint, ik begrijp niet zo goed wat hij ermee bedoelt maar stel verder maar geen vragen.

De middag eindigt en ik rijd richting het hotel. Voor de zekerheid stuur ik een kennis de naam van het hotel met de mededeling dat ik daar een meeting heb. Je weet maar nooit. Het is een chique hotel en onze kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. Met de code open ik de deur. De kamer is echt geweldig. Uitzicht over een mooi verlichte stad, op het balkon staat een jacuzzi en in het midden van de kamer staat een groot rond bed. En precies daarboven op het plafond een spiegel. Op een dressoir staan al twee gevulde glazen champagne klaar. Het valt me nu pas op dat er een kort handgeschreven briefje bij ligt.

“Kleed je uit op je lingerie na en doe de blinddoek om. Wacht op me op de rand van het bed en laat de champagne vast smaken”.

Nu begrijp ik de foto pas. Het voelt wat ongemakkelijk, maar mijn nieuwsgierigheid wint het van de twijfel en gezeten in mijn body en met de zijden blinddoek voor mijn ogen wacht ik op de rand van het bed. De champagne geeft me een tintelend gevoel in mijn hele lichaam. Bij elk geluid spannen mijn spieren aan. Plots hoor ik het piepen van de deurcode. Een persoon met stevige trend komt binnen. Al mijn zintuigen staan op scherp. Zenuwachtig glimlach ik. De persoon komt dichterbij en ik ruik een zware mannengeur. Zachtjes fluistert een hese mannenstem in mijn oor.

“Je ziet er prachtig uit, ik hoop dat je klaar bent voor me vanavond”. Ik wil wat terug zeggen maar zijn vinger op mijn lippen manen mij tot stilte. Ik voel dat Allan achter me komt zitten. Hij streelt mijn rug, mijn armen en zoent me zacht in mijn nek. Mijn haren over mijn hele lichaam staan omhoog en ik geniet intens van elke aanraking. Dan voel ik een zachte band om mijn polsen. Allan doet mijn lingerie uit en dwingt me met zachte drang op mijn buik en ik voel dat mijn armen zijn vast gemaakt aan het bed. Even flitsen er horrorbeelden door mijn hoofd en vraag ik me af waar ik aan ben begonnen. Maar zijn zachte stem stelt me gerust.

“Don’t worry, ik doe niets wat je niet wilt. Geef je over aan mij”. Zijn grote handen masseren ondertussen mijn hele lichaam met warme olie. Zijn handen kneden mijn spieren en ik voel me volkomen ontspannen. Door de blinddoek wordt mijn concentratie niet afgeleid door de omgeven en kan ik me volledig richten op elke aanraking en elke beweging van Allan. Zijn handen volgen de contouren van mijn lichaam, tillen mijn heupen iets omhoog, vingers die mijn liezen verkennen, ze daarna verlaten en mijn billen stevig kneden. Een warme straal olie stroomt vanaf mijn onderrug richting mijn bilspleet, zijn vingers glijden er achteraan en verkennen mijn schaamstreek. Zachtjes streelt hij mijn kale schaamlippen, van voor naar achter, eindigend bij mijn anus, zonder mijn klit te raken. Ik tril van opwinding. Deze man weet precies waar hij mee bezig is. Ik wil meer en druk mijn heupen verder omhoog. Maar Allan is blijkbaar een geduldig man want met ferme druk duwt hij mijn heupen terug in de matras. Met zijn lippen bij mijn oor en met een hand zachtjes trekkend aan mijn haar fluistert hij.

”Ik bepaal, niet jij schatje. Ik weet dat je meer wilt maar ik ga door net zo lang tot je me smeekt te stoppen”. Dan duwt hij zijn tong in mijn mond en geeft me een ontzettend geile zoen. Zijn hand op mijn hoofd bepaalt of onze lippen elkaar raken en onze tongen met elkaar spelen. Resoluut laat hij mijn haren los en vervolgt zijn massage van mijn benen. Zacht maar dan weer stevig glijden zijn handen over mijn vers geschoren benen. Af en toe tikken ze tegen mijn schaamlippen, quasi per ongeluk. Dan voel ik dat hij over me heen komt hangen. Zijn half stijve geslacht voel ik tussen mijn billen hangen, een enorm opwindend gevoel. Mijn heupen gaan automatisch omhoog maar Allan duldt geen tegenspraak. Hij duwt me nu wat ruwer terug en zegt.

“Ik weet wat je wil sletje, maar je zult nog even moeten wachten”. Hij maakt mijn polsen los om me op mijn rug te draaien en maakt ze dan weer vast. Vervolgens worden ook mijn enkels vastgemaakt aan het bed. Ik kan geen kant meer op. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Zijn lippen strelen mijn borsten en daarna mijn tepels. Nog harder worden mijn tepels als zijn natte tong er tergend langzaam rondjes om draait. Ik doe mijn best geduldig te zijn maar ik heb mijn lichaam nauwelijks onder controle. De kettingen aan mijn armen staan strak gespannen. Ik wil zijn lichaam verkennen, hem tegen me aantrekken, hem in me voelen, maar hij laat me smeken en gaat verder met plagen. Zijn tong vervolgt zijn weg naar mijn onderbuik en likt dan de bovenkant van mijn schaamlippen. Ik kreun zachtjes van genot. Heel even raakt hij met het topje van zijn tong mijn gezwollen klit aan. Ik heb het gevoel alsof ik al bijna klaar kom, de spanning is zo heftig. Allan stapt uit het bed en rommelt wat in de kamer. Hij lijkt iets te pakken uit de minibar.

Ondertussen bereikt mij de geur van lindebloesem afkomstig van een geurkaars volgens mij. Allan neemt plaats tussen mijn benen die door de kettingen gespreid worden. Plots voel ik hete druppels kaarsvet op mijn borsten vallen. De pijn die ik in eerste instantie voel trekt snel weg en maakt plaats voor een lekkere tinteling. De druppels maken een spoor van mijn borsten naar mijn onderbuik en verder omlaag. Als de eerste druppel tussen mijn schaamlippen valt trek ik in een reactie mijn onderlichaam opzij, maar Allan houdt me stevig vast en gaat zijlings op mijn rechter been zitten zodat ik geen centimeter meer kan bewegen. Gebiedend zegt hij

“Ontspan, laat het gebeuren”. En verder gaan de druppels. Het gloeit en als er een druppel op mijn klit valt geef ik een kleine gil van pijn. Maar ik besef me dat ik geniet van deze onderdanige positie en dat de pijn plaats maakt voor een intense geilheid. Dan stoppen de druppels. Mijn lichaam gloeit nog helemaal na en ik ontspan. Maar dat is van korte duur. Een nieuwe tinteling trekt door mijn lichaam als Allan mijn borsten masseert met twee gladde stukken ijs. Het verschil tussen de hitte van net en de ijskoude kou van nu geeft een geweldige sensatie door mijn hele lijf. Steeds lager masseert Allan mijn lichaam. Ook mijn klit wordt onder handen genomen met een korte ijsmassage en vervolgens zijn warme tong maakt hij me helemaal gek. Met lange halen weet hij me elke keer weer op te warmen en verdwijnen de gemene steken in mijn klit door het ijs. Zijn tong glijdt soms dwingend naar binnen, met korte stootjes. Dan weer likt hij het gevoelige gebied rond mijn anus. Het likken gaat over in strelen en mijn lichaam kalmeert enigszins. Allan komt naast me liggen, ik voel zijn stijve tegen mijn been duwen en hij geeft me een heerlijke tongzoen.

“Bevalt het tot nu toe? Dan mag je mij nu een beetje belonen voor al het harde werk”.

Hij maakt een hand los en legt zijn stijve pik in mijn hand. Hij voelt hard en groot. Ik laat mijn vingertoppen van onder tot boven en weer terug glijden. Als ik bij zijn eikel ben draai ik met mijn duim zachtjes een rondje. Ik voel hem nog stijver worden. Met stevige grip begin ik hem af te trekken, zo langzaam mogelijk. Ik voel hem in mijn nek hijgen. Druppels voorvocht vloeien over mijn hand. Allan verplaatst zich zodat zijn pik voor mijn gezicht fier rechtop staat, ik ruik hem en voel zijn warmte.

“Dit is wat je wilt toch sexy”, fluistert hij in mijn oor en duwt dan zijn hele pik tot achter in mijn keel. Zijn hand zacht trekkend aan mijn haren bepaalt het ritme en de diepte. Mijn vrije hand gebruik ik om zijn heerlijk aanvoelde billen te masseren. Langzaam laat hij zijn pik mijn mond in en uit glijden. Mijn tong flitst met snelle rondjes om zijn eikel. Overtollig speeksel vloeit wat langs mijn kin. Zijn geil smaakt verrassend fris en geeft een fijne tinteling achter in mijn keel. Met kleine schokken voel ik zijn pik nog stijver worden in mijn mond, ik word er nog geiler van en doe mijn best hem zo stevig mogelijk te pijpen. Zijn greep aan mijn haar wordt wat steviger en het tempo wordt opgevoerd. “Mm… mm, wat kun jij pijpen zeg,” kreunt Allan. “Maar laten we het nog even uitstellen want ik ben nog niet klaar met je”.

Hijgend blijven we even naast elkaar liggen. Met de vingers van mijn vrije hand masseer ik mijn klit, nog nooit voelde ik me zo geil, dit gevoel wil ik vasthouden. Als Allan merkt wat ik doe trekt ‘m mijn hand ruw weg en maakt me weer vast aan de band.

“Dat was erg stout schatje, ik bepaal weet je nog”. Zijn vingers strijken tussen mijn schaamlippen, dan stopt hij ze in mijn mond zodat ik mijn eigen geil kan proeven. Ik lik ze dankbaar af. Opnieuw verdwijnen zijn vingers tussen mijn schaamlippen. Eerst met een vinger maar al snel met twee masseert hij de binnenkant van mijn geile grotje tot hij mijn G-spot heeft gevonden. Ritmisch begint zijn massage daar, twee vingers die in een vast patroon mijn G-spot stimuleren. Eerst langzaam, dan steeds iets sneller en dan plots weer tergend langzaam. De spanning in mijn lichaam bouwt zich op. Elke keer als ik vlak voor een orgasme zit vertraagt Allan het ritme weer. Gekmakend. Kreunend en hijgend vraag ik me af hoe lang ik dit kan volhouden.

“Alsjeblieft Allan, maak het af, ik houd het niet meer”, breng ik zuchtend uit.

“Mm… mm, nog even geduld sexy, het is het echt waard”. Zijn vingers verdwijnen en maken plaats voor zijn heerlijke stijve pik. Ik voel zijn eikel tegen de ingang drukken en kleine beetjes naar binnen en buiten schuiven. Steeds ietsje dieper en net niet snel genoeg om me over de drempel van een orgasme te duwen. Allan herhaalt dit een paar keer. Ik hoor zijn ademhaling versneller, het kost hem duidelijk moeite om zich nog in te houden. Elke stoot gaat iets mee ongecontroleerd en steeds iets sneller en dieper. Zweetdruppels van hem belanden op me en onze lichamen glijden over elkaar. Mijn handen trekken aan de kettingen, ik ben de controle volledig kwijt.

“Je mag pas komen als ik het zeg”, kreunt Allan in mijn oor. Ongecontroleerd stoot hij nu stevig in me. Ik voel dat ik bijna ga komen, en heb het idee dat Allan het ook niet lang meer houdt. En dan komt het verlossende woord.

“Nu, laat je gaan”. En op het moment dat Allan met een harde stoot zuchtend in me klaar komt en warme stralen sperma in me spuit ontploft mijn lichaam. Een kleine gil ontsnapt me. Overweldigend en als een donderstorm dendert het orgasme door mijn lichaam. Een paar minuten weet ik niet wat me overkomt. Mijn kutspieren blijven maar samenknijpen en het geil blijft maar vloeien. Uitgeput en voldaan lig ik na te hijgen. Allan heeft zich ondertussen al aangekleed. Mijn enkels en armen knoopt hij los. Met een laatste intense tongzoen fluistert hij

”De blinddoek mag pas af als ik weg ben”. En opeens hoor ik de deur dicht gaan. Ik doe de blinddoek af. Mijn ogen moeten even wennen aan het licht. Ik zie mezelf in de plafond spiegels, bezweet en voldaan. Nagenietend drink ik nog een glas champagne in het bubbelbad.

Jammer dat ik niet te weten ga komen wie de mysterieuze Allan nu was.

Share-it

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

Gerelateerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *