Het mooie leven

()

Samen met mijn vriend Nico en een bevriend koppel gingen we voor een midweek vakantie naar het bekende bungalowpark in Lommel. We hadden een vier persoonsbungalow geboekt. Maar laat ik ons even voorstellen. Ik ben negentien, mijn vriend Nico vijfentwintig en Bea en Bavo zijn allebei twintig jaar oud. Wij wonen in dezelfde buurt en ik ken Bea omdat we samen op school hebben gezeten. Ik heb half bruin haar, meet 1meter 62 en weeg 52 kg. Wij kwamen samen in de Vossemeren rond 13h30. Omdat we pas om 15.00 uur onze bungalow binnen konden besloten we eerst wat rond te kuieren. Nadat we eindelijk toch onze spullen in de bungalow hadden uitgepakt gingen we naar het subtropisch zwembad.

Na een beetje gestoei in het water wilde ik uitrusten in een bubbelbad. Mijn vriend Nico wilde liever nog wat zwemmen en glijbaantjes uitproberen en dus ging ik alleen in een bubbelbad relaxen. In zo ’n bubbelbad kun je met vijf of zes gemakkelijk zitten. Er zat al een ouder koppel in toen ik er aan kwam. Zij hadden er niets op tegen dat ik bij hen kwam zitten. Na een tijdje merkte ik dat twee jonge mannen steeds voorbij “mijn” bubbelbad wandelen en naar mij keken. Toen het ouder koppel het bad verlieten kwamen zij weer terug. Nu kwamen ze bij mij zitten.

Ze begonnen onmiddellijk tegen mij te praten, zo van “wie ben je, van waar kom je,” en dergelijke. Maar weldra veranderden ze van onderwerp en begonnen over seks te praten. Zo van “wat een mooi slank figuur heb jij” en zo. Ik was er niet gerust in en vroeg hen of ze me alleen wilden laten, maar ze antwoorden dat ze dolgraag bij mij wilden blijven zitten. Ze bleven me vleien met lieve woordjes over mijn lichaam en over mijn kapsel en zo. Eigenlijk vond ik dat wel tof. Ik voelde mij ook een beetje blozen.

Toen begonnen ze te zeggen dat ze mij heel sexy vonden in badpak, maar dat ze liever eens zouden willen kijken wat ik in mijn badpak te verstoppen had. Ze kwamen links en rechts naast me zitten. Nadat ze nog enkele lieve woordjes zegden begonnen ze mij stilaan aan te raken. Eerst mijn hand, dan mijn arm, schouder, been en mijn rug. Langzaam gleed er een hand onder mijn oksel en verder langs de zijkant onder mijn badpak. Maar ik trok onmiddellijk zijn hand terug.

“Heb je dat niet graag” vroegen ze mij. Ik vertelde hen dat ik mij niet wilden laten bepotelen door twee wildvreemden. Daarop nam één van hen mijn hand beet en stak die in zijn zwembroek.

“Jij hebt een stijve!” riep ik. Waarop de andere vroeg om ook in zijn zwembroek eens te voelen. Hij had ook een stijve paal verdorie!

Nu moet je weten dat ik mijn vriend nog nooit bedrogen had, en dat ik mij had laten overhalen om in hun zwembroek te gaan leek mij achteraf onwaarschijnlijk, want ik ben geen losbandig type. Ik kan mij enkel herinneren dat ik enorm opgewonden geraakte. Om die reden bleef ik hun harde lullen vasthouden en zei voelden aan mijn tietjes. Daarna verdween er een vinger in mijn poesje en werd ik gevingerd. Even later vroegen ze of ik met hen mee wilde gaan om iets te doen. Ik zei dat ik hier was met mijn vriend en dat het onmogelijk was. Ik ging het bad uit en ging weg. Zij konden het bad niet uit vanwege hun bubbel in hun zwembroek, haha!

De volgende dag wilde mijn vriend gaan tennissen met Bavo en Bea wilde naar het solarium gaan. Ik besloot wat te wandelen. Het was 27 graden buiten, en ik had enkel een kort rood rokje aan en een geel sexy topje. Toen ik voorbij het minigolf terrein wandelde hoorde ik opeens mijn naam roepen. Ik draaide mij om en zag dat de twee mannen van gisteren in het bubbelbad aan het minigolven waren.

“Kom mee doen” riepen ze. Ik stapte naar hen toe.

“Hier, je mag in mijn plaats spelen” zei één van hen. Ik ben echter geen kei in minigolf en al snel bood hij zijn hulp aan. Hij ging achter mij staan en nam mijn polsen vast. Zo probeerde hij mij te leren minigolven. Maar bij elke bal die we speelden duwde hij zich steviger tegen mij aan en nam mij steeds hoger beet tot hij de onderkant van mijn topje voelde. Opnieuw begonnen ze mij te verleiden met lieve woordjes zoals “wat een mooie slanke sexy benen” en “wat een sexy topje heb jij aan.”

Ik voelde mij gecharmeerd en ik kreeg opnieuw datzelfde geil gevoel van de dag voordien. Stilaan durfde ik ook al eens naar zijn kruis te pakken en dat gaf hem het signaal om mij mee te vragen naar hun bungalow. Toen we hun bungalow binnenstapten zag ik overal rommel liggen. Schoenen, T-shirts, zakjes, enz. Ze vertelden me dat ze met z’n vieren in deze bungalow sliepen, allen mannen tussen 25 en 32 jaar. We besloten naar een slaapkamer te gaan en ik werd romantisch uitgekleed door de beide mannen. Toen zij hun broek lieten zakken kwamen er twee stijve pikken tevoorschijn. Ik knielde neer en pijpte hen om beurten. Daarna werd ik op bed gelegd en werd ik door de één gebeft terwijl de andere met mijn tietjes speelde. Na een tiental minuutjes verliet deze laatste de kamer om terug te komen met een pakje condooms.

Hij gaf er één aan zijn vriend en deze deed hem om zijn lul, waarna hij zijn pik bij mij naar binnen duwde. Hij had niet zo’n grote lul, waarschijnlijk ronde de 15 centimeter. De andere liet zich verder door mij pijpen. Hij had een veel grotere pik, zeker twintig centimeter. Ze neukten mij om beurten, in verschillende standjes. Op mijn rug, op handen en knieën, hard, zacht en soms reed ik op hen.

Opeens hoorde ik de buitendeur open en dicht gaan.

“Er komt iemand binnen” fluisterde ik.

“Dat zullen onze vrienden wel zijn” zegden ze.

En inderdaad, het waren hun vrienden. Ze kwamen de slaapkamer binnen en bleven verwonderd kijken.

“Willen jullie meedoen?” vroeg diegene die mij net aan ’t neuken was.

“Dat mag toch,” vroeg hij onmiddellijk aan mij.

Ik wist niet wat in moest antwoorden.

“Zou je het niet geil vinden om met vier mannen te neuken?” vroeg hij nogmaals, terwijl hij mijn tietjes stevig kneedde en mij met enkele ferme stoten deed klaarkomen. Ik riep het uit van genot en knikte dat ze konden meedoen. De man die me aan het neuken was kwam klaar met enkele krachtige stoten en haalde zijn lul uit mijn poesje. Hij liet me zijn volgespoten condoom bewonderen terwijl er een andere lul in mijn kut verdween. Het was één van de twee nieuwelingen die mij op z’n hondjes begon te neuken. Terwijl pijpte ik de twee andere om beurten. De andere nieuweling had niet zo’n lange lul, maar wel een erg dikke. Een wc-rolletje zou er zeker niet rond kunnen dacht ik. De vierde nieuweling stond zo heet dat hij niet kon wachten tot hij aan de beurt was om mij te neuken en hij kwam klaar in mijn mond en op mijn gezicht. Even later kwam ook de andere nieuweling die mij aan ’t neuken was klaar met enkele ferme pik-stoten.

Toen hij zijn lul uit mijn kutje haalde zag ik dat hij geen condoom aan had. Ik keek naar mijn spleetje en zag zijn sperma er zachtjes uitglijden. Nu was het nog de beurt aan de laatste om klaar te komen. Hij deed een condoom rond zijn pik en kwam mijn poesje in. Hij neukte mij heerlijk en spoot zijn condoom vol. Ze waren allen voldaan en ik had ook meerdere orgasmen gehad.

Wat kan het leven mooi zijn.

Sim

Graag uw sterrenwaarderingen/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *