Kwartet

()

Ik ben 28 jaar en nog steeds ongehuwd. Ik heb zelfs nog geen vaste relatie. Niet omdat ik lelijk of afstotelijk ben, integendeel. Volgens mijn beste vriendin Wendy ben ik bijzonder aantrekkelijk. Eigenlijk is de enige reden voor mijn vrijgezellenbestaan, dat ik me tot op heden nog niet voorgoed aan een man heb willen binden. Ik zal eerst even iets meer over mijn uiterlijk vertellen. Ik ben blond, slank, 1.76 m lang en heb de maten 96-66-95. De enige vaste relatie die ik momenteel heb, is met mijn vriendin Wendy. Zij is overigens getrouwd met Laerent, een hele lieve man. De relatie met Wendy (We zijn beiden biseksueel) is er al sinds de derde klas van de middelbare school. Het is tussen ons altijd al meer dan een gewone vriendschap geweest, met uitzondering van de vier maanden vlak na het huwelijk van Wendy en Laerent.

Ik kom dus, ondanks het feit dat ik alleenstaand ben, niets op seksueel gebied tekort. Wanneer ik behoefte heb aan een ‘onenightstand’, kan ik gemakkelijk contact leggen met allerlei leuke mannen. Tot voor kort hadden Wendy en ik nog nooit een trio-ervaring gehad. Af en toe fantaseerden we hierover en werden dan zo geil, dat we elkaar vervolgens zo snel mogelijk naar een hoogtepunt brachten. Enkele weken geleden gebeurde er iets dat ons zoveel genot heeft gebracht, dat ik het dolgraag met de lezers wil delen.

Wendy’s man moest voor zijn bedrijf tien dagen naar Indonesië. Na een paar dagen belde ik Wendy om haar te vragen of ze zin had ’s avonds mee de stad in te gaan. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Aldus haalde ik haar enkele uren later met een taxi af. We gingen naar een intiem restaurantje waar altijd een orkestje speelde. We zaten net aan tafel de menukaart te bestuderen, toen er een lange, knappe man naar ons kwam. Hij vroeg ons enthousiast of wij Wendy en Sim waren. Verbaasd beaamden wij dit en vroegen hem wie hij dan wel was. Het bleek Dirk te zijn, een jongen die bij ons op de middelbare school in de klas had gezeten. In die klas was hij verlegen, puisterig en niet in trek bij de meisjes uit onze klas. Na de schooltijd waren we hem dan ook direct uit het oog verloren. Omdat we het wel grappig vonden dat we hem na zo’n lange tijd weer tegenkwamen en hij er bijzonder aantrekkelijk uitzag, nodigden we hem uit aan onze tafel. Wendy liet Dirk duidelijk merken dat ze hem een enorme kanjer vond. Tijdens het etentje bleek al snel dat Dirk een dynamische baan had, nog vrijgezel was en bijzonder van het goede leven genoot. Omstreeks middernacht gaf Wendy mij een knipoog en nodigde Dirk en mij nog even voor een drankje bij haar thuis uit. In de dure auto van onze gewezen klasgenoot reden we naar haar huis toe. Na wat ingeschonken te hebben, nam ik op de fauteuil plaats terwijl Wendy en Dirk op de bank gingen zitten. Het was erg gezellig en gedrieën hadden we heel wat bij te praten over onze schooltijd en wat we daarna allemaal hadden gedaan.

Na enige tijd moest ik het gesprek even onderbreken om naar het toilet te gaan. Opzettelijk bleef ik wat langer weg dan noodzakelijk was. Ik wilde Wendy de kans geven dit ontzettende stuk te verleiden, want wie weet waar het allemaal op zou kunnen uitlopen. Na twintig minuten kon ik niet langer de schijn ophouden en stapte ik de huiskamer weer binnen. Daar zag ik de ze er geen gras over hadden laten groeien. Ze waren al naakt en lagen te tongzoenen op het vloerkleed. Wendy trok ondertussen ritmisch aan de paal van Dirk. Ik wist even niet wat ik zag, wat een gigantische heipaal was dat! Ruim twintig centimeter lang en goddelijk dik. Ik werd zo geil als boter van dit tafereel en kleedde me vlug uit om mee te kunnen doen. Ik nam ongevraagd bij hem plaats en griste de penis van Dirk gretig uit Wendy’s handen. Al gauw ontstond er een opwindend trio, waarbij ik Dirk pijpte en hij Wendy ondertussen befte. Het duurde niet lang voordat Wendy klaarkwam met een kreet van hier tot ginder.

Nu was ik aan de beurt om verwend te worden. Dirk draaide mij op mijn rug, spreidde mijn benen en bracht zijn knuppel in paraatheid. Gelukkig had ik tijdens het pijpen mezelf gevingerd en was hierdoor goed nat. Dirk schoof zijn purperrode eikel voor mijn snee en drukte hem behoedzaam tot zijn ballen naar binnen. Ik was geheel opgevuld; iets dat mij ongekend hitsig maakte.

Hierna neukte Dirk mij stevig. De gehele lengte van zijn schacht gleed iedere keer langs mijn gleuf in en uit. Wendy bewerkte intussen mijn kittelaar met haar vingers. In lange pulserende golven voelde ik mijn orgasme naderen. Mijn vroegere klasgenoot had ook niet veel meer nodig, zijn pik bonkte al in mijn spleet. Eindelijk was ik dan zover en kwam heerlijk klaar. Dirk werd door mijn gekreun nog meer aangespoord en spoot zijn lading sperma diep in mijn gaatje. Tijd om terug een beetje bij zinnen te komen. En dat was nodig. We kregen met ons drie de schrik van ons leven. In de opening van de kamerdeur stond Wendy’s man Laerent. Een smoes verzinnen hoefde niet. We konden hem moeilijk wijs maken dat het hier per ongeluk was gebeurd.

Laerent reageerde gelukkig niet boos, maar schraapte zijn keel en vertelde dat de zaken in Indonesië sneller afgerond waren dan hij aanvankelijk had verwacht. Hierna kleedde hij zich tot onze verbazing ook uit. Zonder te vragen of het goed was dat hij mij neukte, stopte hij zijn al hard geworden pik vrijwel direct in mijn doos. Aldus begonnen we aan de tweede ronde van de match. Tot diep in de nacht, hebben we zo met zijn vieren geneugten van het leven met elkaar gedeeld.  ’s Morgens na het ontbijt vertrokken de twee heren in opperbeste stemming naar hun werk. Uitgeput als we waren, zijn Wendy en ik lekker bij elkaar in bed gekropen om nog even een dutje te doen.

Zo zie je maar, het ene moment fantaseer je over een trio en het andere moment heb je samen met je vriendin zelfs twee mannen in bed liggen.

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *