Klussenman 3.4

()

WAT VOORAF GING

Dirk, de jonge klusjesman, is zojuist met de verbouwing van de badkamer van mevrouw Beelen begonnen. Een gezellige dame van eind veertig. Als hij na de middag onverwacht het huis weer binnen komt, vindt hij mevrouw Beelen in de keuken waar ze zich met een flinke komkommer vermaakte. Van de gezellige, moederlijke dame is nu niet veel meer te herkennen. Dirk is er getuige van hoe ze zich volledig overgeeft aan haar genot. Op het moment dat ze weer tot haar zinnen komt ontdekte ze Dirk, die onder de indruk van het schouwspel, met een flinke erectie in zijn overall en een rood hoofd achter de deur staat. In schaamte en verbijstering vlucht mevrouw Beelen langs hem heen de trap op.

Later gaat ze graag in op de nauwelijks verholen avances van Dirk en beleven ze hun eerste gezamenlijke seks explosie.

Klussenman III

De komende dagen neukten we ons suf, soms wel drie keer op een dag. Zo wachtte ze me een keer in ochtendjas op bij de voordeur en nog voordat deze goed en wel dicht was had ik al een hand op een van haar grote witte borsten. Halverwege de trap likte ik haar onder haar ochtendjas van achteren tussen haar gespreide benen in haar drijfnatte kut en op de overloop beleefden we beiden ons eerste orgasme. Aangekomen in bed brachten we daar de komende twee uur door met nog eens twee hoogtepunten voor haar en een voor mij.

Een ander keer was ik samen met haar in de schuur in de achtertuin op zoek naar een koevoet voor mijn werk in de badkamer. Terwijl ik onder de werkbank zocht, schuurde ze zich tegen me aan. Voor we het goed wisten, stond ze met haar rug tegen een paar planken. Met haar dunne zomerjurk opgetrokken voor haar gezicht neukte ik haar met lange halen.

Maar onze meest favoriete plek was toch wel de bank in de woonkamer. Met mevrouw Beelen half liggend met haar achterwerk op een kussen, haar knieën wijd en voeten op de vloer, zodat ik tussen haar benen overal goed bij kon. Of op haar buik over een van de leuningen waarbij haar hoofd op een kussen steunde. Hierbij stak haar flinke kont omhoog en raakten haar voeten net de grond niet. Als ze haar benen wijd deed kon ik haar fantastisch van achteren nemen waarbij ik een prachtig uitzicht had op mijn pik die met lange halen diep in haar glimmende lichaam verdween. Met mijn wijsvinger masseerde ik dan voorzichtig haar ietwat opengesperde kontgaatje. Als ik iets verder ging en met mijn vingertop voorzichtig de binnenkant van haar sluitspier onderzocht, werd ze helemaal wild. Zelf masseerde ze daarbij haar borsten die vrij naar beneden hingen. Ondanks behandeling met bekleding reiniger, begon de bank vol met vlekken te zitten en ieder keer dat ik het zag moest ik stilletjes glimlachen en voelde ik onmiddellijk mijn pik weer groeien.

Tegen de tijd dat we vervolgens beiden zo heet waren dat het kritiek werd, waren we al lang het punt gepasseerd dat het ons iets kon schelen dat er weer een grote vlek bij kwam. Het was op een donderdagmiddag dat we net een zeer uitbundige vrijpartij achter de rug hadden, begonnen op een stoel aan de eettafel en daarna voortgezet op de bank, toen plots de bel klonk. Geschrokken keek mevrouw Beelen op. “Wie kan dat nou zijn, ik verwacht niemand” zei ze paniekerig.

“Gewoon niet opendoen” zei ik. Maar, toch stond ik op van de bank en ging tegenover haar op de stoel zitten. Gelukkig maar, want we hadden de gordijnen niet helemaal dicht gedaan en opeens verscheen er een vrouwengezicht voor het raam.

“O, het is Julie, mijn dochter” sprak ze bang, terwijl ze haar gezicht in een geforceerde glimlach trok en zwaaide.

“Maak alles hier snel aan kant, dan doe ik de deur open” fluisterde ze.

Snel veegde ik de zoveelste natte plek met mijn zakdoek af en legde er een kussen op. Gelukkig had ik haar zojuist niet van achteren op de leuning genomen anders zou de vlek een stuk moeilijker te maskeren zijn geweest. Ik hoorde ze door de gang aankomen en ging snel weer in mijn stoel zitten terwijl ik een kopje halfvol met koude thee van tafel oppakte. Moeder en dochter kwamen binnen. Even bonkte mijn hart. Maar na de introductie, zo, dus jij bent Dirk die de badkamer verbouwt, en het handjes schudden werd er snel nieuwe thee gezet. Mevrouw Beelen zat eerst nog wel wat veel aan haar kapsel te wriemelen en de plooien in haar jurk glad te strijken. Er werd vooral over de baby gesproken die nu sinds twee weken op de crèche was.

Dat gaf mij de tijd moeder en dochter eens goed te vergelijken. Julie was iets langer dan haar moeder, maar had niet haar vriendelijke gezicht op staan, eigenlijk zag ze er wat ontevreden uit. Wel was ze slanker dan haar moeder, maar dat pakte absoluut niet in het nadeel van mevrouw Beelen uit. Wat me tot mijn lichte schaamte verder opviel was dat ze net als haar moeder flinke borsten had. Of dat van nature was of omdat ze opgezwollen waren van de moedermelk kon ik natuurlijk niet bepalen. Na ongeveer tien minuten kondigde ik aan verder te gaan met mijn werk. Opgelucht liep ik de trap op. Julie leek niets gemerkt te hebben en als ze wel iets had gemerkt was ze tenminste zo discreet om dat niet te laten blijken. Beneden hoorde ik moeder en dochter onverstaanbaar verder keuvelen. Ik had net mijn gereedschap van het tegelzetten afgespoeld toen ik iets achter me dacht te horen. Ik draaide me om en keek Julie in haar spottende ogen.

“Zo, dus jij neukt mijn moeder.” De woorden galmen nu nog altijd na in mijn hoofd.

Julie, de dochter van mevrouw Beelen, stond tegenover me en haar spottende ogen hielden mijn blik gevangen. Ik voelde eerst het bloed uit mijn gezicht wegtrekken en vervolgens weer opstijgen. Ik wist dat ik nu langzaam rood werd. “Hoe bedoel je” vroeg ik schaapachtig.

“O! Wel, je weet wel, zij doet haar benen wijd en jij duwt hem erin. En als je het goed doet, zuchten en kreunen jullie wat en vervolgens deponeer jij je kwakje in haar kut.”

Ik wist even niets uit te brengen en staarde haar ongelovig en met open mond aan. “Alleen moet je dan wel oppassen dat je geen vlekken achterlaat op de bank,” vervolgde ze. “Toen mijn moeder opstond om thee in te schenken liet ze een flinke vlek achter. Volgens mij loopt je zaad nog steeds uit haar kut. Jullie hadden het zeker net gedaan?”

“Wat, wat… heb jij daarmee te maken” stotterde ik. “Praat je altijd zo over je moeder?”

“Neen. Ik heb dan ook nooit eerder het genoegen gehad haar minnaar te ontmoeten. En dan nog wel eentje die haar zoon zou kunnen zijn” glimlachte ze kwaadaardig. “Vindt je dat lekker om zo’n taart als mijn moeder te naaien?”

Dit werd me toch echt wat te gortig. “Zeg, bemoei je met je eigen zaken” snauwde ik. “Wat je moeder en ik doen is onze zaak en het lijkt me niet dat jij daar iets mee te maken hebt.”

“Wel, wel, rustig maar” zei ze nu iets vriendelijker. “Ik geef haar geen ongelijk als dat is wat je denkt. Als zij een jonge pik tussen haar benen kan krijgen geef ik haar groot gelijk. Ik vroeg me alleen af wat jij eraan vindt.” De spottende blik kwam weer terug in haar ogen.

“Hoewel je daar niks mee te maken hebt zal ik je het toch zeggen” glimlachte ik terug. “Je moeder is een lieve vrouw met zeer bijzondere charmes en tot veel meer in staat dan jij waarschijnlijk voor mogelijk houdt. Ik kan gerust zeggen dat de meeste jonge vrouwen niet aan haar kunnen tippen.” En! Voegde ik er aan toe omdat we nu toch eenmaal gezellig bezig waren, “jij waarschijnlijk inbegrepen”

“Hm, wat dat eerste betreft kun je gelijk hebben, maar dat had ik in ieder geval nooit achter haar gezocht,” antwoordde ze bedachtzaam. “Maar wat dat tweede betreft, dat kan ik me niet voorstellen” vervolgde ze beslist. “In ieder geval, mijn zegen heb je hoor. Daaag!” En weg was ze, de trap af en even later hoorde ik de voordeur dichtslaan. Ik wachtte nog even en ging toen ook naar beneden. Zou Julie ook zo tegen haar moeder tekeer zijn gegaan? Zo te zien niet, want Leone zat rustig op de bank en bladerde in een tijdschrift. Ik kon nu inderdaad de spermavlek in de hoek van de bank zien waar ze zojuist had gezeten. Het leek me beter haar er niet opmerkzaam op te maken.

“En, zij ze nog iets. Had ze nog iets in de gaten?” vroeg ik zo onnozel mogelijk.

“Nee, gelukkig niet” antwoordde Leone opgelucht. “Ik schrok me een hoedje, stel je voor dat ze iets gemerkt had!” vervolgde ze nu iets opgewondener. “Ik vind nog steeds dat je eigenlijk beter bij een meisje van je eigen leeftijd zou passen, een meisje zoals mijn Julie. Vond je haar aardig?” vroeg ze met een mengeling van nieuwsgierigheid en onzekerheid.

“O ja, ik vond haar wel sympathiek” loog ik. “Maar jij bent mijn liefste hoor schat” liet ik er op volgen.

“Toch vind ik het nog steeds niet natuurlijk, zo’n jonge gezonde jongen als jij en zo’n oude vrouw als ik” fronste ze.

“Leone mijn liefje, ik voel me op  mijn gemak bij jou en ik vindt je ook nog eens ontzettend mooi met je lieve gezicht, je grote borsten en je mooie ronde billen. En bij al mijn jongere vriendinnen heb ik me nog nooit zo volledig seksueel bevredigd gevoeld als de afgelopen weken bij jou” antwoordde ik naar volle waarheid. “En ook nooit zo vaak” liet ik er plagerig op volgen.

“Ja, ja, dat zeg je steeds. Maar daardoor voel ik me nou juist een slechte vrouw. Op mijn leeftijd en dan als een jonge meid tekeer gaan, je weet wel… Ik vind nog steeds dat je beter bij Jullie zou passen dan bij mij” antwoordde ze. Ik besloot het er verder maar bij te laten. Ik wist dat ze ondanks haar negatieve mening, over haar eigen gedrag niets liever wilde dan onze relatie voortzetten.

“Julie zei dus niks?” vroeg ik nog eens. “O ja, ze vond de badkamer wel mooi geworden” zei ze. “Ik moest je van haar zeggen dat je duidelijk van wanten weet.” Ja, ja, Julie had dat vast niet bedoeld in relatie met de badkamer. Gelukkig was Leone de dubbele bodem van de opmerking blijkbaar ontgaan.

“Ik vond het eigenlijk wel spannend” zei ik.

“Ze zou vast trots op je geweest zijn als ze het wist” opperde ik.

“Ja, misschien wel” antwoordde ze aarzelend. “Maar misschien zou ze er ook de draak mee gestoken hebben. Ze heeft niet altijd zo’n prettig karakter” vervolgde ze. Ik liep op haar toe en kuste haar. “En dat is nu precies wat jij wel hebt, een vriendelijk karakter. Dat vind ik het mooiste aan je. En daarom houd ik van je” bekende ik haar.

Ze keek me onzeker aan en ik zag een traan in haar ooghoek verschijnen. “Ik weet het lieve Dirk en daarom kan ik mezelf ook niet helpen. Zoals nu” fluisterde ze, terwijl ze me omarmde en zich dicht tegen me aandrukte. Ik voelde haar bekken naar voren bewegen en kon door onze kleren heen haar goed ontwikkelde venusheuvel voelen. Een half uur geleden had we elkaar nog tot een hoogtepunt gebracht en nu verlangde ze alweer naar de volgende lading jong zaad!

“Laat me eens zien hoe graag je me wilt” plaagde ik.

Ze liet me los en deed een stap achteruit. Hierbij keek ze me licht blozend van onder neergeslagen oogleden aan, terwijl ze langzaam haar jurk optrok. Haar brede dijen met in het midden de flinke bos schaamhaar kwamen tevoorschijn. Haar schaamlippen hadden weer hun normale omvang teruggekregen en waren maar net te onderscheiden tussen de plukken schaamhaar die nog plakten van ons geil van nog geen uur geleden. Weer straalde ze die wonderlijke combinatie van meisjesachtige onschuld, pure wellust en damesachtige charme uit. En zoals iedere keer, reageerde mijn lid door zich in een reflex op te richten.

“Wacht even, dan doe ik toch voor alle zekerheid de gordijnen dicht” antwoordde ik. Toen ik me weer omdraaide stond ze al naast de bank. Ik wist wat dat betekende. Ze wou deze keer niet gewoon van voren, anders was ze wel op de bank blijven zitten. Het was echter altijd weer gissen wat dat betekende, omdat ze te verlegen was om duidelijk aan te geven welk bijzonder standje ze wilde proberen. Ik liep naar haar toe en sloeg mijn armen om haar heen. Zacht begon ik haar te zoenen, eerst met kleine kusjes op haar mond en toen in haar nek en oren. Mijn handen gleden af naar haar ronde billen en ik drukte onze onderbuiken tegen elkaar aan. Ze kronkelde van wellust waardoor ik haar grote borsten door onze kleren heen over mijn borstkas voelde rollen.

“Mijn lieve lief dametje, is het goed als ik je deze keer van achteren verwen” vroeg ik haar zacht. “Ik vind het altijd zo’n opwindend gezicht als ik mijn pik zo goed in en uit je kutje kan zien glijden. En dan die stevige billen van je, die winden me nog meer op” fluisterde ik.

Met een gulzige zoen liet ze haar instemming blijken. En na een laatste kus boog ze zich voorover over de leuning van de bank en trok tegelijk haar jurk omhoog. Ik ging achter haar staan en masseerde eerst door haar jurk haar volle borsten. Toen knoopte ik de bovenste knoopjes los, waardoor haar borsten in de zwarte beha naar buiten vielen. Ik schoof de jurk nog wat verder omhoog en haar ronde blote billen staken nu in hun volle glorie omhoog. Toen ik het eerste kusje op haar billen drukte en ze haar benen spreidde, kwamen haar voeten los van de grond. Ik kon nu overal goed bij wist ik uit eerdere ervaringen met dit standje. Van onderaf kon ik haar wijd openstaande vrouwelijkheid met mijn mond verwennen en als ik haar van achteren neukte had ik niet alleen een prachtig uitzicht op mijn glimmende pik die haar natte kut in en uit schoof, maar kon ik ook goed bij haar bungelende borsten. En als ik nog verder voorover boog kon ik haar in haar nek en oorlelletje bijten, iets waar ze altijd kippenvel van op haar ronde billen kreeg. Maar het beste was wel dat ik ook goed bij haar kleine donkerbruine aars kon. Het voorzichtig beroeren van haar sluitspier, of een hele vinger in haar poepertje waarbij ik mijn eigen lid door de dunne scheidingswand tussen aars en vagina heen en weer voelde glijden, gaf niet alleen mij maar ook haar een onbeschrijfelijk geil gevoel.

Ik knielde achter haar neer en zag dat haar donkere schaamlippen alweer gezwollen en iets geopend waren. Ondanks onze vrijpartij van nog geen uur geleden was ze alweer helemaal klaar om me nogmaals haar wijde moederkut aan te bieden, om bediend te worden door mijn jonge roede die haar opnieuw met heet zaad ging vullen. Plagerig volgde ik met het puntje van mijn tong haar schaamlippen van beneden naar boven, van kittelaar naar aarsgaatje en weer terug. Een zware, warme geur drong mijn neus binnen, de zoete geur van haar moederschoot vermengt met de iets scherpere geur van mijn eigen zaad van een uur geleden. Van de buitenkant van haar schaamlippen verlegde ik mijn aandacht nu naar de binnenkant van haar kut. Met lange halen ging mijn tong nu van onder naar boven door haar wijde moederspleet. Plakkerig slijm verzamelde zich rond mijn mond, op mijn kin en in mijn neusgaten. Naast de zware geur in mijn neus, proefde ik ons beiden nu ook op mijn tong. Een zilte smaak die me nog meer opwond… Opeens hoorde ik een zacht plop geluid en een golf van vrouwengeil vermengd met mijn eigen sperma spoelde over mijn gezicht vanuit het diepste van haar kut, daar achtergebleven van zonet, maar nu door de verwachtingsvolle verwijding van haar vagina plots vrijgekomen.

“O Leone, schat van me, je hebt me zojuist met ons geil onder gepist, het zit overal. Ik zit helemaal onder” stamelde ik.

“Maar ik wil nog meer van je, ik wil alles van je proeven, ieder gaatje van je uitlikken.” hoorde ik mezelf als van een afstand zeggen. En om mijn woorden kracht bij te zetten nam ik nu ook haar aarsgaatje in mijn tongpartij mee, steeds als ik likkend bovenin haar spleet was aangeland, draaide ik even met het puntje van mijn tong in haar donkere holletje. De geur werd zwaarder… Zoiets had ik nog nooit gedaan. Voorheen had ik wel mijn vinger in haar aars gestoken omdat dat haar duidelijk opwond, maar verder was ik nooit gegaan. Maar na de golf van kutsap gemengd met sperma over mijn gezicht leek ik wel in een roes. Leone was al een tijdje geleden begonnen met hijgen, wat nu overging in een zacht gegrom.

“O, wat vind ik dat lekker. Alsjeblieft, ik wil wat in me hebben. Iets stevig” smeekte ze. Ik probeerde hoever ik met mijn tong in haar aars kon komen. Haar sluitspier was strak aangespannen door haar seksuele opwinding.

“Nee nee, niet daar, in mijn holletje…, mijn andere holletje” riep ze verschrikt uit. “Kom schat, ik wil je aars tongen, ik hou zoveel van je dat ik alles van je wil proeven, niet alleen je heerlijke zilte kut maar ook je vettige poepertje” fluisterde ik “alsjeblieft, ontspan je een beetje.”

“O nee, dat is vies, dat mag niet, nee niet doen met je tong” steunde ze, terwijl ze haar kringspier nog meer aantrok.

Ik zag echter dat ze kippenvel op haar billen had gekregen, een teken van haar verhoogde opwinding en ze maakte geen aanstalten om zich op te richten.

“Ik weet zeker dat je het ook lekker vindt” hijgde ik daarom. “Kom, ontspannen, anders zwaait er wat” gromde ik quasi kwaadaardig. Hierbij gaf ik haar een pets op haar bolle billen.

“Nee, het mag niet, het is vies, ik wil niet dat je dat doet” zei ze weer, maar tegelijkertijd wiegde ze haar billen verwachtingsvol heen en weer.

Na nog twee snelle tikken op haar billen zag ik dat het poepgaatje iets open ging. Het kon niet echt pijn hebben gedaan, maar dit spel gaf haar wel de gelegenheid te ontkennen dat ze zelf een actieve partij was in het geheel. Ik deed nu iets bij haar wat niet mocht, maar ze had daar verder niets tegen in te brengen. En dus hoefde ze zich er ook niet schuldig over te voelen!

“Goed zo” gromde ik. “Nu zullen we eens zien hoe lekker dat poepertje van je is.” En voorzichtig stak ik het puntje van mijn tong naar binnen. In een reflex trok haar sluitspier weer samen en pets… Het was iets harder dan bedoeld, want ik kon de afdruk van mijn vingers op haar billen zien staan. Maar behalve een zachte kreun hoorde ik niets en langzaam voelde ik haar gaatje weer open gaan. Mijn tong ging nu zeker een centimeter naar binnen en een zware geur, veel zwaarder dan die van haar kut, vulde mijn neus. Ik probeerde mijn tong nog iets verder te duwen, maar het ging niet. Door met mijn vingers haar billen uit elkaar te trekken kon ik nog iets meer ruimte maken, maar verder dan tot de helft kwam mijn tong toch niet naar binnen. Ondertussen logenstrafte Leone’s gedrag haar eerdere tegenwerpingen en onderworpen houding, want ze strekte haar armen naar achter en probeerde met beide handen haar eigen billen nog verder uiteen te trekken, waarbij ze haar kontgaatje verwachtingsvol omhoog wipte. Ze wilde wel degelijk haar aarsje uitgelikt hebben! Zelf was ik ondertussen zo opgewonden geworden van dit alles, dat mijn pik op springen stond. Ik ging rechtop staan en positioneerde mijn kloppende staaf voor haar wijd openstaande en uitnodigende vrouwelijkheid. Voorzichtig bracht ik mijn eikel tussen haar lippen en stootte toen in een keer zover door dat mijn ballen pijnlijk klem kwamen te zitten.

Leone hield even haar adem in en slaakte toen een langgerekte kreet van genot. Ook ik kreunde van genot nu ik zo diep in haar warme lichaam zat. Gefascineerd keek ik naar beneden. Van mijn pik was niets meer te zien en mijn buik drukte direct tegen haar grote blanke billen. Daartussen kwam nog wat van mijn schaamhaar tevoorschijn, met daarin verscholen haar bruine gaatje waarin ik zojuist rond had gewoeld met mijn tong.

Terwijl ik me verder niet bewoog, sloeg ik haar nog een keer op haar billen. “Open dat poepertje” commandeerde ik. Door haar opwinding kon ze zich echter niet meer ontspannen. In plaats daarvan perste ze en ik zag langzaam het gaatje groter worden en het uiteinde van de endeldarm iets naar buiten puilen. Het was net zo zachtroze als de binnenkant van haar kut! Door ons voorspel was alles rondom haar aars nat en glibberig geworden en met mijn wijsvinger smeerde ik voorzichtig wat van het vocht op het uitpuilende gaatje en masseerde het zacht. “Rustig maar schat, probeer je maar te ontspannen. Als het pijn doet moet je het gelijk zeggen, hoor,” stelde ik haar gerust. Door mijn zacht wrijvende bewegingen was haar poepertje weer zacht geworden. Mijn pik zat nog steeds tot aan het heft in haar kut.

“Hier kom ik hoor” fluisterde ik en voorzichtig duwde ik het topje van mijn rechter wijsvinger naar binnen in haar aarsgaatje. Het ging verbazingwekkend gemakkelijk. Ik draaide wat rond en drukte nog iets harder. Leone lag nu doodstil, ze concentreerde zich waarschijnlijk op het ontspannen van haar kringspier terwijl mijn vinger al verder en verder in haar gaatje verdween. Nu al tot het tweede kootje. Langzaam draaide mijn vinger rond en betastte de binnenkant van haar endeldarm. Nu kwam er weer wat beweging in Leone en langzaam draaide ze met haar grote billen. Ze begon gejaagd te hijgen.

“O ja, lekker ronddraaien… nu nog… wat… dieper…” hijgde ze en drukte haar billen onverwachte omhoog. Haar tegenstand van zonet was ze volkomen vergeten en ze was nu volledig in de ban van de heftige gevoelens die zich vanuit haar kut en aars door haar hele lichaam verspreidden.

Nu was mijn hele vinger in haar poepholletje verdwenen. “Ja, o ja, zo is het goed, lekker diep. En nu bewegen, ook met je dingetje” commandeerde ze, terwijl ze zelf opnieuw met haar billen begon te draaien. Langzaam begon ik mijn dingetje in en uit haar te bewegen. Met mijn vinger woelde ik rond in haar endeldarm. Zowel uit haar kut als uit haar aars kwamen soppende geluiden. Door het dunne velletje wat haar endeldarm scheidde van haar vagina kon ik met mijn vinger mijn pik heen en weer voelen gaan. Behalve dat ik Leone in haar beide openingen bediende, masturbeerde ik mezelf ook nog eens op deze manier!

Leone lag nu met haar hoofd op een kussen heen en weer te rollen en had in iedere hand een van haar grote borsten die ze hardhandig kneedde. Een tijdje neukte ik rustig door, waarbij ik afwisselend naar mijn in en uitschuivende pik in haar soppende vagina keek, naar mijn vinger tussen de grote billen die ik nu ook iets in en uit haar aars liet bewegen, en naar haar vooroverliggend bovenlichaam waarvan de grote blanke moederborsten met donkerbruine tepels geplet werden tussen haar lichaam en de bank.

Ze begon heftiger te bewegen ten teken dat ze bijna klaarkwam en ook haar gehijg wees daarop. Ik wilde echter zowel het heerlijke gevoel en het geweldige uitzicht wat ik hier had nog even rekken. Dus trok ik mijn pik terug en concentreerde me weer geheel op haar poepertje. Voorzichtig bewoog mijn linker wijsvinger zich nu om de rechter, die al geheel in haar zat. Op zoek naar wat ruimte.

“Als je wilt dat ik weer doorga met neuken, moet je hier eerst wat ruimte maken” zei ik haar plagerig terwijl ik iets harder drukte. Zonder commentaar drukte ze haar kont opnieuw naar boven ten teken van goedkeuring. Voorzichtig gleed de tweede vinger naar binnen… Het was wel strak, maar ging toch.

“Doet het geen pijn” vroeg ik enigszins ongerust.

“Ja… maar ik wil het… het is zo lekker,” kreunde ze. Voorzichtig duwde ik door. Zo nu en dan kreunde ze, maar moedigde me dan ook weer aan

“Ah, ah, au… ja, het kan nog verder hoor… ah, voorzichtig… ja, nog iets verder …oh, ho… ik wil hem er helemaal in hebben…o, oh, ha, ho, ja, ja, a….”

Toen zaten mijn beide wijsvingers geheel in haar endeldarm begraven! Voorzichtig deed ik ze iets uit elkaar waardoor een kleine opening ontstond. Ik keek nu zo haar poepgaatje in. Op de een of andere manier wond dit me nog meer op dan wanneer haar grote moederkut voor me open gespreid zou zijn.

“O Leone, zo geil ben ik nog door geen vrouw gemaakt…oh, ho, ho,mm… je bent fantastisch, ik hou van je, ik wil je, ik moet je nu neuken, ik kan niet anders…”

Ik stootte mijn pik diep in haar en er gelijk weer uit. Mijn ballen kletsten tegen haar billen en beide vingers woelden rond in haar openstaande aars, terwijl ik haar als een razende neukte. Leone bewoog nu ongecoördineerd haar onderlichaam heen en weer, drukte haar hoofd in het kussen waar gesmoorde kreten uit opstegen en mishandelde tegelijkertijd zelf haar immens opgezette tepels.

“O, o, oh, ho, ho…mijn jongetje…oh, ho, mijn schat… o, oh, ha… wat ben ik een slechte vrouw… oh… wat is dit lekker …in mijn poepertje en in mijn moederholletje …hoh!” En met een laatste kreet kwam ze hevig klaar. Haar lichaam schokte en ik voelde haar kut en kringspier gelijktijdig een aantal malen krachtig samentrekken. Ze hief haar hoofd op en het klonk alsof ze huilde en lachte tegelijk. Ook ik voelde de bekende tinteling door benen en buik heentrekken en voelde toen hoe de eerste straal sperma zich een weg naar buiten spoot. Deze belandde nog in haar brandende kut, maar voordat de tweede straal kwam had ik hem er al uit getrokken. Tegelijkertijd trok ik vliegensvlug mijn rechtervinger uit haar aars en pakte snel mijn spuitende pik vast. De tweede straal was gedeeltelijk in haar schaamhaar terecht gekomen en gedeeltelijk over haar billen. De derde straal schoot over haar billen heen die nu met een paar bruine vegen besmeurd waren en een paar witte klodders belandden in haar nek en grijs wordende haar. Tegen de tijd dat de vierde straal naar buiten schoot had ik mijn eikel al tegen haar aarsgaatje geduwd, wat ik met mijn linkerhand zo ver mogelijk open hield. Bij de laatste drie samentrekkingen van mijn pik spoot het sperma daardoor direct haar kont in.

Door de samentrekkingen van haar kringspier als gevolg van haar orgasme, leek het alsof haar poepertje gulzig mijn sperma opslokte!

Gefascineerd keek ik toe hoe de krampen in mijn pik langzaam minder werden. Haar billen waren besmeurd met enkele bruine vegen en ook mijn vingers staken bruin af tegen haar bleke billen. Toen ik haar billen los liet en haar aarsgaatje daardoor weer dichttrok, kwam er een klein golfje sperma naar buiten, wittig met bruine slierten erdoor. Ik liet me op haar billen en rug voorover zakken en kuste haar hijgend in haar nek, waarbij ik ieder van de grote borsten liefkozend in een hand nam. Zelf was ze ondertussen met een vinger de klodders sperma uit haar nek en haar aan het vegen, die ze daarna gelukzalig oplikte.

“O Leone, dat was fantastisch, zoiets heb ik nog nooit beleefd, ik voelde me helemaal een met je en wilde me helemaal in je verliezen” zei ik.

“Lief jongetje, ik vond het ook hemels” antwoordde ze en bood me haar mond aan. Ik kuste haar teder en proefde mijn eigen zaad.

“Nu heb ik je ook in je meest intieme holletje gespoten, nu ben je helemaal van mij” zei ik.

“Ik wil dat we alles met elkaar delen, maar daarvoor moet je wel omdraaien. Kom, ga even op de leuning zitten met je benen wijd.”

Toen ze voor me zat met haar benen wijd, zag ik hoe er nog steeds wittige sappen uit haar kut druppelden en hoe zich onder haar billen een grote vlek op de leuning begon te vormen. Ik knielde voor haar neer en verzamelde zoveel mogelijk van onze liefdessappen in mijn mond. Aan de daaropvolgende tongzoen leek geen einde te komen…

Toen we even later, nahijgend op de bank lagen moest ik even aan Julie denken. Ze had vast niet gedacht dat ik haar opmerking om gerust mijn gang te gaan met haar moeder zo snel zou opvolgen. Glimlachend beet ik Leone in haar nek en nam een grote borst in mijn hand.

Wie weet, zou het vanmiddag nog een keer lukken…

Einde deel III

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *