Klussenman II

()

WAT VOORAF GING

Dirk, de jonge klusjesman, is zojuist met de verbouwing van de badkamer van mevrouw Beelen begonnen. Een gezellige dame van eind veertig. Als hij na de middag onverwacht het huis weer binnen komt, vindt hij mevrouw Beelen in de keuken waar ze zich met een flinke komkommer vermaakte. Van de gezellige, moederlijke dame is nu niet veel meer te herkennen. Dirk is er getuige van hoe ze zich volledig overgeeft aan haar genot. Op het moment dat ze weer tot haar zinnen komt ontdekte ze Dirk, die onder de indruk van het schouwspel, met een flinke erectie in zijn overall en een rood hoofd achter de deur staat. In schaamte en verbijstering vlucht mevrouw Beelen langs hem heen de trap op.

Ik stond als versteend met mijn rug tegen de gangmuur waar mevrouw Beelen me in haar vlucht tegenaan had gedrukt. Het geluid van haar vluchtende voeten de trap op, en het daaropvolgende dichtslaan van een deur ergens boven in het huis galmde even na, en daarna werd het doodstil. Langzaam kwam ik weer bij mijn positieven. De komkommer waarmee ze zich zojuist bevredigd had lag aan mijn voeten, glimmend besmeurd, en met een beurs uiteinde. Die moest ze in haar geilheid kapot gebeukt hebben tegen haar baarmoedermond. Het tafereel van zojuist toen mevrouw Beelen me in het oog kreeg danste nog voor mijn ogen, met de komkommer die voor de helft tussen haar grote schaamlippen verborgen zat, terwijl het sap er in straaltjes vanaf droop en ze wanhopig probeerde met haar jurk haar grote borsten te bedekken.

Maar, wat nu te doen? Het leek me het beste rustig mijn gereedschap bij elkaar te zoeken en het huis te verlaten, om nooit meer terug te komen. Dat zou ons beiden een pijnlijke confrontatie besparen. Ik sloop de trap op naar de badkamer om mijn gereedschapstas te pakken. Toen ik langs haar slaapkamerdeur liep aarzelde ik even. Nu de ergste schrik uit mijn benen verdwenen was, kwam het beeld van de steunende, wrikkende, trillende, door pure wellust bevangen mevrouw Beelen me weer duidelijk voor ogen. Maar… neen, dat was een momentopname geweest waarop ze niet echt trots leek te zijn toen het eenmaal voorbij was. En daarnaast had ze bijna de leeftijd van mijn eigen moeder, het was niet de bedoeling geweest dat ik haar in haar intiemste moment gezien had, en dat moest ik zo houden.

Ik liep stilletjes door naar de badkamer, pakte mijn tas, en liep terug richting trap. Ik was al voorbij haar deur toen ik een zacht gesnik hoorde. Het kwam uit haar kamer. Weer aarzelde ik. Dit was toch eigenlijk te gek, zo kon ik niet vertrekken. Zacht klopte ik op haar deur. Het snikken hield op. Weer klopte ik. Ik hoorde wat gestommel, vlugge voeten, en toen een sleutel die omgedraaid werd aan de binnenkant. Wat nu? Ik klopte nog maar eens. Stilte.

“Mevrouw Beelen, ik ben het, Dirk. Het spijt me dat ik U in de keuken gezien heb. Het was niet mijn bedoeling. Als U wilt ga ik nu gewoon weg, en kom niet meer terug. Laat het geld maar zitten.” ….. Niets.

“We zijn toch allebei volwassen mensen, en als er iemand is die zich zou moeten schamen, dan ben ik het wel. U hoeft zich nergens over te schamen. Ik vind het juist fantastisch wanneer een vrouw zo durft te genieten.” Weer bleef het stil. Ik had net besloten dat het duidelijk was dat ik beter kon vertrekken toen ik zacht hoorde.

“Vindt je dat echt?” Gelukkig, nu zou het wel in orde komen.

“Natuurlijk!. Weet U wat, ik ga weer gewoon door met mijn werk, en als U wilt doen we net of er niets gebeurd is.”

Opgewekt, maar nog steeds danig onder de indruk van wat ik zojuist had gezien, liep ik terug naar de badkamer om verder te gaan met het installeren van de nieuwe wastafel. Net toen de ik de laatste kraan had aangedraaid, hoorde ik zacht, “Hallo, Dirk.”

Nog een beetje angstig, maar alweer meer de mevrouw Beelen zoals ik me haar voor het eerst herinnerde, stond ze wat aarzelend in de deuropening. Ze had zich ondertussen verkleed en weer enigszins in fatsoen gebracht. Haar kapsel was netjes gekamd, ze had een andere jurk aangetrokken, en ook van de glimmende vegen kutsap op haar gezicht en hals was niets meer te zien.

“Heb je misschien zin in een kopje thee?” Even later zat ik tegenover haar in de voorkamer, allebei een kopje thee in de hand. Het gesprek kwam eerst wat moeilijk op gang, maar toen het ijs eenmaal gebroken was, was het weer als voorheen, mevrouw Beelen die vertelde over haar dochter die zojuist een baby had gekregen, over de vakantie van vorig jaar, over haar overleden man, en over het nieuws in de krant van vanochtend. Na het tweede kopje thee had ze zin in een glaasje advocaat, en ging ik over op bier. Toen er even een stilte dreigde te vallen zei ik, “Kom, schenk nog eens een glaasje in, en vertel me eens wat meer over je man.”

Hij was drie jaar geleden overleden. Het was een goed huwelijk geweest. Toen ik haar vroeg of ze hem miste, knikte ze. Ja, ze miste hem erg, vooral in de gewone dingen zoals `s ochtends ontbijten, samen boodschappen doen, de vakantie plannen. Nee, ze had er niet serieus aan gedacht een vriend te nemen. Ten minste niet tot afgelopen voorjaar. Toen had ze bij zichzelf gemerkt dat ze wat minder vaak aan hem dacht, en vreemd genoeg was toen haar seksuele interesse ook weer teruggekomen. Hierbij bloosde ze, en wendde haar hoofd af. Ze moest waarschijnlijk weer aan zojuist denken, toen ik haar in de keuken betrapt had terwijl ze buiten zinnen de knopen van haar jurk gerukt had om haar eigen borsten te kunnen kneden.

“Maar dat is toch heel natuurlijk. Je bent nog een gezonde vrouw in de bloei van je leven. Het zou zonde zijn als je daar niet meer van zou kunnen genieten” zei ik.

Hierbij keek ze me wat onzeker aan. “Vind je dat? Ik denk altijd dat het abnormaal is. Dat het niet hoort dat ik dat met mezelf doe. Maar soms moet het gewoon even. Dan kan ik aan niets anders meer denken, en dan kom ik tot niets. Als ik het dan niet doe, dan …., dan wordt het alleen maar erger” zuchtte ze. “Maar achteraf voel ik me altijd een beetje schuldig, en dan ga ik maar snel schoonmaken of boodschappen doen of zo.”

“Kom kom, je doet er toch niemand kwaad mee en je geniet er toch van? Of niet soms?” zei ik.

Hierbij knikte ze aarzelend. “Ja, ik geloof het wel, maar ik heb het gevoel dat het niet hoort. Dat het alleen maar mag met een man, met je eigen man.”

Toen ik moest lachen keek ze me beschuldigend aan. “Nee mevrouw Beelen, ik lach niet om u” verzekerde ik haar “Ik lach om mezelf. Vanochtend nog kon ik me niet voorstellen dat u zo zou kunnen genieten van seks.”

“Dacht je dat van mij. Dacht je bij mij aan seks?” vroeg ze. “En ik vond je nog wel zo’n aardige jongen.” vervolgde ze enigszins beschuldigend.

Nu moest ik zelf een beetje blozen. “U bent zo’n keurige dame, en nog erg aardig ook. Op een of andere manier associeer ik dat niet met wellust. Maar ik bedacht me ook dat het eigenlijk jammer zou zijn, omdat u …, wel ja, omdat u er best mag zijn.”

“O ja” zei ze, terwijl ze wat verbaast glimlachte. “Maar ik ben veel te oud, mijn dochter is van jouw leeftijd. Ik dacht vanochtend nog dat ze jou waarschijnlijk heel leuk zou vinden. In ieder geval ben je veel leuker dan die vriend die ze nu heeft.”

“O ja mevrouw Beelen” vroeg ik onschuldig “dus u vindt me wel leuk?”

“Nee, dat bedoelde ik niet, ik bedoelde voor mijn dochter, voor Julie. Je brengt me in de war.”

“Sorry, dat was niet mijn bedoeling,” loog ik “maar als ze net zo leuk is als u zou ik haar graag eens ontmoeten.”

Ze plukte wat aan haar jurk. Ik stond op, en liep naar de bank om naast haar te gaan zitten. Hierbij kneep ik zacht in haar arm. Ze deed net of ze het niet merkte, maar ik zag haar iets verstarren. Het bleef even stil.

Toen zei ze, “Maar jij doet zoiets vast niet.”

“Wat niet mevrouw Beelen, met uw dochter kennis maken?”

“Nee, dat andere” zei ze “waar we het zonet over hadden.”

“O, u bedoelt masturberen” zei ik. “Ja hoor, gisteravond thuis nog. De laatste tijd zelfs weer regelmatig, sinds ik geen vriendin meer heb.” Het bleef stil. “Zeker zo’n drie keer per week, en nu het zo warm is nog vaker” biechtte ik enigszins aarzelend op.

Het was waar, de laatste tijd begon ik het gemis van een vaste vriendin duidelijk te ervaren, met als gevolg dat ik me weer regelmatig aftrok.

“Vooral de afgelopen weken met dat warme weer als ik `s avonds niet in slaap kan komen.”

Nu veerde ze op. “Ja, heb jij dat nou ook als het warm is. Dat het dan erger wordt?” vroeg ze met duidelijk enthousiasme terwijl ze me met grote ogen aankeek.

Ik keek haar ook recht aan. We zaten dicht naast elkaar. Langzaam strekte ik mijn hand uit. Ze schrok even en trok zich misschien vijf centimeter terug. Toen ging haar mond iets open en ze slikte. Ik strekte mijn hand nog iets verder uit, en zacht raakte ik haar nek aan. Ik wreef met mijn wijsvinger over de donshaartjes aan zijkant van haar hals, in de richting van haar oor. Mevrouw Beelen keek strak langs me heen. Zou ze het ongepast vinden? Zou ze vinden dat ik haar vertrouwen misbruikte, in haar eigen huis nog wel? Maar nee, ze deed nu langzaam haar ogen dicht en legde haar hand op mijn arm. Niet om hem weg te duwen, maar als een soort steun. Dat gaf me moed, en langzaam boog ik me naar haar toe en kuste haar zacht in haar nek terwijl mijn hand aan haar oor kriebelde. Ze kreunde zacht. Haar ogen gingen weer open en ze draaide zich naar me toe. “Dirk, hier heb ik aan gedacht zonet, toen ik, je weet wel… Maar je moet niet denken dat ik het expres doe hoor, het was niet mijn bedoeling.”

Voordat ze verder kon praten kuste ik haar zacht op haar lippen. Ik pakte voorzichtig haar schouders vast. Ze zat doodstil. Met het puntje van mijn tong volgde ik de lijn van haar lippen. Eerst haar bovenlip en toen haar onderlip. Langzaam ging haar mond iets open en voelde ik haar adem in korte stootjes. Toen raakten onze tongen elkaar voor het eerst. Ik kreunde zacht. God, wie had `s ochtends kunnen denken dat ik nu met deze vrouw, bijna twee maal mijn eigen leeftijd en in alles een net dametje, in haar eigen voorkamer zou zitten te vrijen.

En het meest bijzondere was nog wel, dat ik niets liever wilde. Deze vrouw had met haar combinatie van de gezellige, middelbare, nette dame samen met de ongeremde passie zoals ik zojuist had mogen aanschouwen, een gevoelige snaar bij me geraakt. Haar mond ging nog verder open, en onze tongen verstrengelden zich. Toen ik zacht haar gehemelte likte werd ze wild. Ze zoog mijn tong naar binnen en beet op mijn lippen dat het pijn deed. Ze greep nu ook mijn schouders vast, maar lang niet zo zachtzinnig als ik bij haar gedaan had. Haar ogen waren gesloten.

“O God,” kreunde ze “wat heb ik dit gemist. Nu wil ik het ook helemaal” zei ze toen we even later beiden naar adem hapten.

“Wat wilt u helemaal, mevrouw Beelen?” vroeg ik zacht, terwijl ik haar plagerig aankeek. Ze had het niet in de gaten.

“Och, je weet wel” hijgde ze met grote ogen.

“Bedoelt u dat het niet alleen bij zoenen moet blijven? Wilt u echt dat we verder gaan, dat we… echt neuken, met alles erop en eraan?” grapte ik. Hoewel ik probeerde een plagerige houding aan te nemen, was ik ondertussen minstens zo opgewonden geworden als zij. Bij haar hardhandige omhelzing zonet had ik haar warme lichaam met de grote borsten door de dunne zomerjurk heen gevoeld, en dat had me helemaal in vuur en vlam gezet.

“Ja, ja, maar dat mag je niet zeggen” kreunde ze. Tegelijkertijd pakte ze echter mijn hand en drukte die tegen haar borst. Door de dunne stof heen kon ik de volle borst voelen, veel te groot voor mijn hand. Ze leek geen beha aan te hebben, en even twijfelde ik aan haar onschuldige houding. Maar nee, dat kon niet. Ze was er niet de vrouw naar om zoiets uit te lokken. Mijn hand wurmde zich tussen twee knoopjes door in haar jurk, waar hij even bleef rusten. Toen ging ik op zoek naar haar tepel. Daar, hij was al hard. Wat een joekel! Ik nam hem tussen duim en wijsvinger en draaide zacht.

“O God” kreunde ze opnieuw “wat voelt dat goed. De andere ook, de andere ook!” Met mijn vrije hand probeerde ik haar bovenste knoopje los te maken. Ongeduldig probeerde ze me te helpen. Maar met haar trillende hand lukte het niet, en met een ruk trok ze in een keer de bovenkant van de jurk open, waarbij er een paar knopen afsprongen. Dat was de tweede keer vandaag! Ze leek het niet eens in de gaten te hebben. Haar borsten sprongen vrij, en hoewel ik ze een uurtje eerder in de keuken al gezien had, stokte mijn adem in mijn keel. Ze hingen door hun gewicht peervormig naar beneden, met de tepels ter hoogte van haar navel. Ik kon de blauwe adertjes duidelijk door het blanke vel heen zien schijnen. Iedere lichtbruine tepelkrans was bezet met kleine bobbeltjes, en in het midden daarvan stond de tepel als een klein roze aardbeitje recht omhoog.

“Allemachtig mevrouw Beelen, wat een borsten” stamelde ik.

“Vind je ze echt mooi?” vroeg ze, op haar beurt plagerig.

“De mooiste die ik ooit gezien heb” antwoordde ik naar waarheid. “Ja, op straat zie ik nog vaak mannen steelse blikken werpen, ook mannen die soms jonger zijn dan ik” zuchtte ze met voldoening. Hierbij tilde ze even met beide handen haar borsten omhoog. Om mijn instemming te betuigen drukte ik op ieder borst een klapzoen. Weer pakte ze me beet, met de bedoeling opnieuw een zoenpartij te beginnen.

Opeens realiseerde ik me echter dat de gordijnen nog open waren en dat we in het volle zicht zaten van iedere toevallige voorbijganger. Hoewel me dat wel spannend leek, moest ik toch ook aan mevrouw Beelen denken, wat zou er gebeuren als bijvoorbeeld haar buurvrouw langs zou komen? Ze ging blijkbaar al zo op in onze vrijpartij dat ze zich dat soort praktische zaken niet meer realiseerde.

“Wacht even” zei ik zacht “dadelijk zien ze ons nog.” Hier schrok ze toch wel van, en ze liet me los. Ik stond op en liep naar de voorkant van de kamer om de gordijnen dicht te doen. Toen ik me weer omdraaide lag mevrouw Beelen half onderuitgezakt op de bank met een kussen in haar rug, en trok ze net haar bloemetjesjurk over haar brede heupen naar boven. Eronder werd een wit zijden onderbroek zichtbaar met wijde pijpen. Ik stond als aan de grond genageld en mijn adem stokte.

Mijn God, daar lag mevrouw Beelen, met haar jurk rond haar middel opgerold. Haar grote borsten puilden er aan de bovenkant overheen, en hingen aan weerzijde van haar lichaam naar beneden. Haar ietwat gerimpelde buik ging op en neer, en haar gezicht had een begerige uitdrukking. Ze had haar armen naar me uitgestrekt.

“Kom hier lieve jongen” fluisterde ze. Langzaam, genietend van dit indrukwekkende tafereel, liep ik op haar toe. Ik pakte haar beide enkels en draaide haar iets opzij zodat haar benen over de zitting naar beneden hingen met de voeten op de grond. Vervolgens knielde ik voor haar neer en trok langzaam het elastiek van het zijden broekje naar beneden. Zacht blies ik op haar schaambeen en het vrijkomende schaamhaar, donkerblond met hier en daar een grijze haar, en daartussen de donkere schaamlippen. Weer werd ik vertederd door de zachtroze kleur van het holletje dat er net tussenin zichtbaar was. Ik hoorde mevrouw Beelen kreunen en zag kippenvel verschijnen op haar dijen, mijn zachte blazen miste zijn uitwerking niet!

Nu de volgende stap. Snel trok ik het broekje naar beneden over haar enkels, en knielde tussen haar gespreide benen. Met het puntje van mijn tong drong ik langzaam tussen haar schaamlippen, aan de onderkant, vlakbij haar kontgaatje. De volle geur van haar kut drong nu mijn neusgaten binnen en zette me in vuur en vlam. Ik wist nauwelijks nog wat ik deed. Met een gegrom schoot mijn tong nu geheel haar natte zilte kut in, en als in een trance draaide hij rond langs de binnenkant van haar schede. Er was nu geen onderscheid meer tussen mij, mijn tong, en die heerlijke natte geurige kut, het was een geheel van geile passie. Mijn tong bezocht iedere uithoek van haar zachtroze holletje, in iedere huidplooi van haar schaamlippen zocht ik het diepste plekje om het in bezit te nemen. Mijn hoofd was gevuld met haar geur, mijn mond kende alleen nog haar zilte smaak. Binnen de kortste keren was mijn hele gezicht bedekt met een glimmende laag van haar vrouwelijk vocht.

Maar ik wilde meer, nog dieper in dat warme vochtige hol, nog meer van haar heerlijkheid proeven. Met mijn vingers sperde ik de schaamlippen tot het uiterste open, en mevrouw Beelen hielp me door haar beide benen zo ver ze kon te spreiden, zodat ik toch vooral geen plekje zou missen. Mijn tong ging nu met lange halen van beneden naar boven door haar kut. Ik voelde twee handen op mijn hoofd die me dwingend nog verder in haar schoot duwden.

Toen ik zeker wist dat er geen plekje meer in haar heerlijke kut was dat ik niet minstens drie keer had afgelikt en uitgezogen, verplaatste ik mijn aandacht naar haar clitoris. Deze was niet moeilijk te vinden, als een klein pikje stond hij recht op tussen twee kleine huidplooitjes bovenin haar vagina. Ik nam het pikje voorzichtig in mijn mond en werd beloond met een immens diepe zucht van genot en een krampachtige samentrekking van haar onderlichaam.

Ik sloeg mijn ogen op, en van waar ik zat, tussen haar benen op de grond terwijl zij half achterover lag op de bank, had ik een fantastisch uitzicht op haar ronde buik met de afhangend dikke borsten.

Haar hoofd rolde ongecontroleerd heen en weer, haar ogen waren dicht, en haar mond half open. Het aanschouwen van haar genot maakte me nog geiler dan ik al was. Ik zoog nu zoveel mogelijk van haar kittelaar en bovenste schaamlippen naar binnen, en bewerkte het geheel van lellend vlees met mijn tong. Tegelijkertijd zochten mijn handen haar borsten en masseerden de harde tepels. Haar kreten gingen over in een zacht gestamel.

“O je, jongen, Dirk, ja, ja, lik me, lik me schoon, helemaal, …doe met me wat je wilt” steunde ze.

Nu kon ik me zelf ook niet meer beheersen. Ik stond op en zag dat zich op de zitting van de bank, onder haar kut, een grote donkere vlek had gevormd van haar kutsappen en mijn speeksel. Haar schaamhaar plakte in pieken rond haar wijd openstaande schaamlippen. Daartussen lonkte haar roze vlees, geen klein holletje meer maar een wijde glimmende spleet. Ik rukte mijn overall open, en mijn pik sprong naar buiten, ter hoogte van haar buik.

“Kom, ga even op een kussen zitten, dan kan ik er beter bij” kreunde ik.

Ze wipte op en vlug schoof ik een kussen onder haar. Nu wees mijn pik recht omhoog naar haar uitnodigend openstaande schaamlippen. Met de overall nog op mijn hielen stortte ik me op haar. Ik drukte mijn pik in haar schaamstreek, greep met iedere hand een van haar borsten, en kuste haar ruw op haar mond. Wild beantwoordde ze mijn passie door met haar heupen te steigeren en haar armen om me heen te slaan. De druk van haar omhelzing ontnam me bijna de adem, en mijn pik zat vastgeklemd tegen haar kittelaar.

“Oh God, wat lekker, wat lekker” stamelde ze. Ik steunde mijn handen op de rugleuning van de bank en richtte me iets op. Ik keek op haar neer terwijl onze onderlichamen nog dicht tegen elkaar aan drukten. Met een vage glimlach keek ze me aan vanuit half geopende ogen.

“Nu kan ik niet meer wachten” zuchtte ze “Je moet het doen, anders word ik gek.”

Ik realiseerde me dat het enigszins perverse van de situatie me extra opwondt. Wat leeftijd betreft kon ze mijn moeder zijn. Ze was jaren ouder dan welke van mijn vorige vriendinnen dan ook, maar zo geil als ik me nu voelde had ik me nog nooit gevoeld. Ik keek naar beneden, waar mijn eikel net tussen haar plakkerige schaamhaar en onze buiken zichtbaar was.

“Kijk eens,” zei ik. “Hij zit er bijna in. Mijn jonge pik in jouw grote moederkut.”

“O Dirk, niet doen, niet zeggen” stamelde ze “Ik voel me zo slecht als je dat zegt.” “Maar jij wordt er toch net zo geil van als ik, of niet soms… dat je dadelijk zo’n stijve jongenslul in je moederkut krijgt?” plaagde ik haar. “Ik steek hem tussen die mooie grote schaamlippen van je, in dat lekkere holletje, en dan neuk ik je zoals ik nog nooit geneukt heb, en tenslotte pomp ik mijn warme witte jongenszaad diep in die heerlijke grote geile moederkut van je.”

“O nee, nee, niet doen, niet zeggen, niet. Ja, o ja, ik wil je, stop hem er in. Ja, ja, ik wil… ik wil je spul …uit je dingetje” hijgde ze. “Wil je me echt zo graag, … zo graag in mijn muisje spuiten?.”

“Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo graag een muisje vol wilde spuiten” zei ik, en ik meende het uit de grond van mijn hart. Hoewel ik me nauwelijks nog kon bedwingen, slaagde ik er met een uiterste krachtinspanning in om niet ineens mijn pik tussen haar openstaande glimmende schaamlippen te rammen.

In plaats daarvan pakte ik mijn lid met mijn rechterhand vast en wreef mijn eikel, over haar clitoris. Ik bewoog hem vervolgens van boven naar beneden door haar kut heen, en toen weer terug. Beiden keken we gefascineerd toe, allebei in de ban van onze eigen en elkaars geilheid.

Terwijl mijn eikel op en neer tussen haar schaamlippen heen gleed begon ze langzame neukbewegingen te maken door haar brede heupen heen en weer te bewegen, haar blik strak gericht op onze geslachten die glommen van elkaars vocht. Met iedere soepele beweging van haar heupen verdween mijn eikel iets tussen haar grote schaamlippen.

Ik begon in hetzelfde ritme mee te bewegen op ieder moment dat mijn pik boven in haar snee was aangeland, dan gaf ik een kort stootje zodat haar kittelaar extra beroerd werd. Iedere keer werd ik beloond met een klein zuchtje.

“Ik weet niet wat ik liever wil, je kut om mijn pik heen voelen, of eindeloos blijven kijken hoe ik tussen die grote schaamlippen van je door glijd” fluisterde ik.

Het bleek dat ik die keuze niet hoefde te maken. Met een schorre stem antwoordde ze, “Ik kan niet meer,” greep me bij mijn schouders en stootte haar heupen vooruit.

Zonder moeite vond mijn pik haar wijde en vochtige vrouwelijkheid. Er verscheen een waas voor mijn ogen, en met beide handen greep ik in haar ronde billen. Ze waren te groot om goed vast te pakken, maar in mijn geilheid klauwde ik me hardhandig vast. Ze bewoog stotend met haar onderlichaam heen en weer, terwijl ik dat nog verstrekte door haar kont in hetzelfde ritme te bewerken. Ik voelde hoe haar hete kut mijn pik omsloot. Haar buik kletste tegen die van mij en het deinen van haar grote borsten ontnam me bijna de adem. Mijn hoofd lag in haar zweterige nek, en ik beet me vast terwijl ik nog steviger haar kont vastgreep.

“Lekker neukdiertje, wat heb je me geil gemaakt” gromde ik tussen mijn dichtgeklemde kaken.

“Au… kermde ze, “O mijn God, wat lekker, wat heb ik dit gemist.”

Ik begon met mijn heupen tegen haar ritme in te stoten. Bij iedere achterwaartse beweging wipte mijn pik bijna uit haar glibberige holletje, terwijl bij iedere voorwaartse stoot hij tot aan de basis in haar hete schoot verdween. Zo ver zelfs dat mijn ballen naar achteren opgerekt werden als ze tegen haar schaamlippen kletsten, terwijl haar heupen mijn pik toch nog verder naar binnen dwongen. Haar stoten werden wilder en wilder. Het beeld van de grote komkommer waarmee ik haar vanochtend had betrapt kwam weer boven. Die had voor meer dan de helft in haar kut gepast. Ik had het gevoel dat ze op het moment mijn pik net zo gebruikte, en inderdaad voelde ik bij iedere diepe stoot mijn eikel ergens tegenaan stoten. Ik zat zo diep in haar rijpe vrouwenlichaam dat ik tegen haar baarmoedermond beukte! Mijn God, ik kon mijn zaad al zien spuiten, dikke klodders die zich direct een weg zochten haar opengesperde baarmoeder in!

Het idee maakte me zo geil dat ik bijna klaar kwam. Even hield ik in.

“Nee, nee, doorgaan, niet stoppen nu” smeekte mevrouw Beelen.

Ik keek haar aan, haar hoofd draaide met dichte ogen opzij en ze ademde met korte stootjes door haar neus. Haar mond was in een grimas dicht geklemd. Ze zag er verhit uit. Haar plakte rond haar gezicht, zweet stond in kleine druppeltjes op haar voorhoofd en neus, haar borsten waren met een rode gloed bedekt. Ze perste haar onderlichaam tegen me aan. Wild wreef ze haar kittelaar over de wortel van mijn pik heen en weer. Steeds luider gekreun steeg uit haar keel op.

Ik greep opnieuw met beide handen haar dikke borsten vast en kneep hardhandig in de opgezwollen donkere tepels. Dit alles was voor mij teveel. Ik voelde hoe mijn ballen naar boven werden getrokken, het eerste teken dat ik zo dadelijk haar moederschoot ging vol spuiten.

Mevrouw Beelen ging ook klaar komen. Abrupt hield haar gekreun op. Haar kut perste zich trillend om mijn lid, nog dieper dan daarvoor. Ik had het gevoel dat mijn eikel zich half tussen de opening van haar baarmoedermond naar binnen perste. Ik voelde onderaan mijn zak de eerste samentrekking en een warme gloed trok door mijn buik naar boven. Het was nu helemaal stil. Beiden hadden we opgehouden met ademen en waren we geheel in de ban van de enorme ontlading die we voelden aankomen. Even voelde ik het bloed uit mijn hoofd wegtrekken en duizelde het me. Een reeks jammerkreetjes van Mevrouw Beelen brachten me weer bij mijn positieven. Ik voelde hoe mijn warme zaad zich een weg door mijn pik in haar gulzige schoot in perste. Haar kut kromp samen en leek daardoor melkende bewegingen te maken. Aan de krampen in mijn ballen en pik leek geen eind te komen. Het leek alsof ik mijn hart in mijn pik kon voelen kloppen en ook haar kut leek te resoneren. We lagen met ons gezicht in elkaars bezwete nek en hijgend kwam onze ademhaling weer op gang. Langzaam verdween de waanzin van het geil, uit onze lichamen.

Ik tilde mijn hoofd op en keek mevrouw Beelen aan. Ze zag er zo lief uit, met een meisjesachtige glimlach en haar huid leek wel doorschijnend. Haar ogen stonden wijd open en ik zag een traan verschijnen. Zelf prikte het me ook achter mijn ogen. Jezus, wat was dat fantastisch geweest.

“Dag lieve jongen” zei ze “dank je wel.”

“Nee, je moet jezelf danken, ik heb nog nooit zo lekker gevreeën als zonet. Je bent de meest fantastische vrouw die ik ooit ontmoet heb.”

“Ben je altijd zo snel met complimentjes,” vroeg ze plagerig.

Ik richtte me wat op en keek naar beneden. Mijn pik zat nog steeds tussen haar schaamlippen met daaromheen de dikke bos plakkend schaamhaar. Hoewel hij iets slapper begon aan te voelen was hij nog steeds goed dik. Voorzichtig trok ik hem iets naar buiten en duwde hem daarna weer langzaam naar binnen. Langs de rand perste wat wittig geil naar buiten. Langzaam pompte ik haar nog een tijdje, waarbij ze me gelukzalig aankeek. Toen ik weer naar beneden keek, zag ik dat het vrijkomende geil een straaltje was geworden dat langzaam via haar schaamhaar op de bank droop. Mijn pik begon nu ook in omvang te krimpen en volledig bevredigd trok ik me langzaam terug. Hoewel er al een flinke plas van ons gezamenlijk geil op de bank was gelopen, stortte zich een witte golf tussen haar schaamlippen naar buiten toen ik met een soppend geluid vrijkwam.

We gingen languit in elkaars armen op de besmeurde bank liggen en vielen nat en voldaan in slaap.

Einde deel II

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *