Strafstudie

()

Evelien was een meisje van negentien waar ik, als ik ook negentien was geweest, smoorverliefd op zou kunnen worden. Ze was ongeveer 1 meter 65 groot en doordat ze super slank was leken haar benen eindeloos lang. Kort Blond haar, een stralende glimlach met net zulke stralende blauwe ogen. Een strak achterwerk en niet al te grote borsten. Veel jongens waren verliefd op haar en ik had het gevoel dat ze goed wist hoe ze daar mee om moest gaan. Ze had een beetje de naam dat ze gemakkelijk’ was. Ik vond haar wel sympathiek. Ze zou haar hormonen vanzelf wel onder controle krijgen.

Verder het normaal rebelse gedrag waardoor ze nu strafstudie had. De huisbewaarder was langs geweest om te melden dat wij de laatste waren. Aangezien ik sleutel had, geen probleem. Ik had nog een uurtje nodig om de toetsen te beoordelen. Maar, waar het aanvankelijk vlot was gegaan begon het nu stroef te lopen. Sinds de conciërge weg was leek er zich een spanning op te bouwen tussen ons. Ik had er niet bij stilgestaan dat we nu onder ons twee in een groot afgesloten gebouw zaten en net toen…

“Moet u niet naar uw vrouw?” Vroeg ze. Ze wilde zeker eerder weg.

“Mijn vrouw kan wel even zonder mij. Jij hebt mijn gezelschap harder nodig volgens mij.” Ik was niet van plan om er in te trappen.

“Als ik uw vrouw was zou ik u wel missen hoor. Wanneer komen er eens kleine meneertjes?”  Vroeg ze grijnzend. Het leuke van eindejaarsklassen is dat je met die lui over van alles en nog wat slap kunt ouwehoeren.

“Aangezien ik alweer 36 ben moet ik wel opschieten. We zijn dus flink aan het oefenen.” Grijnsde ik terug. Haar ogen begonnen te stralen. Dit gesprek was beter dan woordjes overschrijven. “Volgens mij doet u dan iets fout. Wat doet u zoal? U moet uw vrouw natuurlijk wel verwennen!”

Ik vond dit wel grappig. Het was alsof zij mij wel even zou vertellen hoe ik seks moest hebben met mijn eigen vrouw.

“En jij gaat mij zeker vertellen hoe ik het moet doen. Dat zou mooi zijn!”

“Ik mag dan nog maar negentien zijn maar ik heb een tijd lang een vriendje gehad die vier jaar ouder was dan ik. Wat we allemaal niet deden! Ik heb toen heel veel geleerd. Ik zou u nog heel wat kunnen vertellen.” Haar ogen glinsterden nu en ze glimlachte haar verleidelijkste lach terwijl ze een beetje achterover in haar stoel ging zitten. Hierbij duwde ze haar borsten een beetje naar voren. Net als haar strakke blote buik. Ik begon me een beetje ongemakkelijk te voelen. We zaten nog steeds tegenover elkaar. Ik wou het gesprek maar even afronden.

”Vertellen kun je me ongetwijfeld heel veel, maar je zult me niet veel meer kunnen leren.”

“Daar zou ik niet al te zeker van zijn. Ik ken wel een paar trucjes waar u misschien nog nooit van gehoord heeft.” Terwijl ze dit zei voelde ik haar voet langs mijn onderbeen wrijven. Ik probeerde mijn kop erbij te houden.

”Wat probeer je te doen Evelien? Wil je iemand versieren die en veel ouder is, gelukkig getrouwd is en ook nog eens je leraar is? Dat kost me mijn huwelijk en mijn baan. Dat ga ik niet riskeren.”

Het was even stil in het lokaal. Op de een of andere manier had ze haar andere voet van haar schoen ontdaan. Ze gleed hiermee over mijn bovenbeen. Richting mijn kruis. Haar voet begon mijn niet geringe erectie te bewerken. De grijns verscheen weer op haar gezicht.

“U zegt het een maar voelt het ander. Ik krijg het gevoel dat je me wel lekker vind, Scorpio.” Ze nam de vrijheid me bij mijn voornaam te noemen. Begrijpelijk als je met je rechtervoet in iemands kruis zit. Allerlei gedachten schoten door mijn hoofd. Ik dacht aan mijn vrouw en aan mijn baan die beide op het spel stonden. Maar ik dacht ook aan dit heerlijke negentien jarige meisje dat mijn pik vakkundig aan het bewerken was. Ik duwde mijn bureaustoel weg van mijn lessenaar totdat ik met mijn rug tegen de muur zat. Haar voet viel tussen mijn benen vandaan. Voordat ik nog wat kon zeggen nam zij weer het initiatief.

“U moet niet denken dat ik verliefd op u ben. Bah…u bent 20 jaar ouder! Maar u windt mij wel heel erg op. Al tijden zit ik tijdens de les te fantaseren over hoe het met u, jou, zou zijn. In mijn gedachten hebben we al heel wat uitgehaald. Ik kan nergens anders meer aan denken. Daarom presteer ik ook zo slecht de laatste tijd. Mijn hoofd zit vol met andere dingen. Die fantasieën kunnen maar op een manier gestopt worden en dat is door met jou te…, eh… Och ja, je weet wel. Niemand krijgt er iets van te horen. Echt niet.”

Terwijl ze dit zei was ze bij mij op schoot komen zitten. Ze keek een beetje op me neer. Ik was nog steeds sprakeloos. Haar handen streelden mijn borstkas. Haar lippen vonden de mijn. Mm…, de zoen van een negentien jarige! Ze begon aan de knopen van mijn overhemd te prutsen en ontblootte mijn bovenlijf. Ze begon met haar onderlijf over mijn kruis te wrijven. Nu kon ik echt niet meer ontkennen dat ik opgewonden was. Ik was zo hard dat het pijn deed in mijn spijkerbroek. Ik kon niet goed meer nadenken.  Het kon me eigenlijk niet zoveel meer schelen of Evelien het nu wel of niet zou vertellen. Ik zal haar een lesje leren.

“Goed, laat maar eens zien wat je mij nog zou kunnen leren. Dan kijk ik wel of ik jou nog wat kan leren.”

Ze begon nu mijn borstkas te zoenen en te likken. Al gauw daalde ze af. Ze begon aan mijn riem te sjorren. Met de ene hand kneedde ze mijn pik door mijn spijkerbroek en met de andere hand begon ze aan de knopen. Ze trok mijn broek naar beneden. Ik schopte hem verder uit. Ze stond nu voor me. In mijn onderbroek zat ik in de bureaustoel voor haar. Een natte plek tekende de plaats van mijn eikel af. Ze knielde nu tussen mijn benen. Ze gebruikte nu haar gezicht om mijn pik door mijn onderbroek te masseren. Met haar neus ging ze langs het natte plekje.

“Ik word altijd zo geil van de geur van een penis,” zei ze terwijl ze mijn pik nog steeds aan het masseren was. Ik was intussen zo opgewonden dat ik bijna klaarkwam. Langzaam trok ze mijn onderbroek naar beneden. Zichtbaar onder de indruk omsloten haar handen mijn pik. Een slier voorvocht kwam op mijn dijbeen terecht. Ze aarzelde geen moment en likte het van mijn been. Het sliertje zat nu tussen haar mond en mijn eikel. Ze begon te zuigen en zonder het sliertje te laten breken kwam ze bij mijn eikel aan en nam hem in haar mond. Met de ene hand mijn borstkas strelend en met de andere mijn ballen masserend pijpte ze me vakkundig. Langzaam ging haar hoofd op en neer, mijn pik toch voor meer dan de helft naar binnen werkend.

“Wow, Evelien, dit doe je geweldig. Waar heb je dit geleerd?” Ondertussen dacht ik aan mijn schoonmoeder om mijn orgasme uit te stellen. Voor dit moment lukte dat nog. Afwisselend zoog en likte Evelien mijn ballen en mijn pik. Ze keek me weer aan.

“Ik zou u toch nog wat leren? Hebt u dit wel eens meegemaakt?” Ze keek me nog steeds aan terwijl ze mijn eikel weer tussen haar lippen nam. Ze begon te zuigen en ik zag hoe mijn eikel langzaam tussen haar lippen verdween. Ze liet haar hoofd steeds verder zakken. Jezus, wat een geil gezicht. Even sloot ze haar ogen en toen voelde ik haar neus in mijn schaamhaar. Mijn pik zat helemaal in haar mond! Niet te geloven. Met hele subtiele hoofdbewegingen kreeg ze me op het randje van een orgasme. Ik greep haar lange blonde haar en begon haar hoofd op en neer te bewegen. Langzaam begon ik haar in haar mond te neuken. Steeds zag ik mijn pik tot aan de basis tussen haar lippen verdwijnen. Ik verhoogde mijn tempo en voelde mijn orgasme door mijn lichaam denderen. De eerste straal sperma kwam in haar mond terecht. Toen trok ze zich terug. Maar ik had haar nog bij haar korte blonde haar vast en de tweede en derde straal spoot ik in haar gezicht. De rest kwam op haar hals en T-shirt terecht. Ik viel weer terug in mijn stoel. Buiten adem zag ik hoe ze de sperma op haar gezicht uit wreef. Dat beloofde nog wat.

Nog een keer nam ze mijn pik in haar mond en likte hem netjes schoon. Vervolgens liet ze hem nog eens helemaal naar binnen glijden. Ik werd alweer geil en voelde dat ik hard zou blijven. Ze stond op en begon zich uit te kleden. Ze stroopte haar strakke spijkerbroek over haar heupen en trok haar T-shirt uit. De aanblik van haar prachtige borstjes zorgden er zeker voor dat ik hard bleef. In haar onderbroek stond ze nu voor me. Ze nam mijn hand en legde die op haar kruis. Drijfnat. Ze begon tegen mijn hand op te rijden. Ik schoof het kruis van haar slipje opzij en begon haar te vingeren. Ik kon haar nu ook ruiken. Ze kreunde en rilde even. Toen duwde ze me achterover en ging weer op mijn schoot zitten.

“Tijd voor wat bijles,” fluisterde ze hees, en zonder haar handen te gebruiken wisten haar lippen mijn nog steeds harde pik te vinden. Zonder pardon en zonder probleem liet ze zich helemaal zakken. Wat was ze nat! Langzaam gleed ze op en neer. Kreunend zoende ze me. Ze voerde het tempo op. Ik kreeg opeens visioenen van een diploma uitreiking waar een zwangere examenkandidaat haar diploma kreeg van de aanstaande pappa. Ik zette mijn handen onder haar oksels en tilde haar van me af en zette haar voor me op mijn bureau neer.

“Rustig aan Evelien. We willen toch geen ongelukken? Gebruik je de pil?”

Hijgend schudde ze haar hoofd. Ze zat wijdbeens op mijn bureau, op het blad zag ik al druppels geil liggen. Ze leunde achterover. Ik stond tussen haar benen met mijn pik recht voor haar kletsnatte lippen. Met mijn eikel ging ik een stukje naar binnen, wreef even over haar klit en trok me weer terug.

“Condooms?”

Kreunend schudde ze weer haar hoofd. Ik wreef nog eens met mijn eikel over haar natte knopje. Ik dacht nog even na over het feit dat we elkaar wat zouden leren. Ze had mij weergaloos gepijpt en ik vond dat daar wel wat tegenover mocht staan. Ik nam een besluit. Ik stond nog steeds tussen haar benen en had uitzicht op een netjes geschoren negentien jarige poes. Ik zoende haar nog eens en proefde mijn eigen sperma op haar tong. Ik liet mijn lippen van haar mond via haar hals naar beneden gaan. Haar borsten, haar strakke buik langs haar vulva naar haar lange benen. Na een tijdje de binnenkant van haar dijen gelikt te hebben (en daarbij steeds haar knopje overslaand) merkte ik aan het kreunen en kronkelen van Evelien dat ze heel opgewonden was.

“Kom op man, hou op en neuk me. Hard!” Dit laatste riep ze zowat uit.

Ik was eerst iets anders van plan. Met mijn mond ging ik nu eindelijk richting haar snee. Ik begon met het likken van de buitenste lipjes. Allemachtig, wat was ze nat. Ik vond haar klit en begon daar voorzichtig op te knagen. Bij het likken zorgde ik ervoor dat haar anus ook goed bevochtigd werd. Evelien reageerde verbaasd dat ze dit ook opwindend vond.

“Niemand heeft me daar ooit gelikt,” kreunde ze.

Toen ik een vinger in haar reet stopte en ritmisch op en neer begon te bewegen slaakte ze een kreet van genot. Na dit een tijdje volgehouden te hebben ging ik weer rechtop staan. Ik nam mijn pik in mijn hand en sloeg er lichtjes mee tegen haar lipjes. Deze was zo nat dat het een kletsend geluid. Ik wreef hem over haar vulva zodat hij goed vochtig werd. Ik duwde mijn eikel een stukje naar binnen.

“Neuk me, neuk me diep,” gromde Evelien. Ze had het niet meer.

In één beweging haalde ik mijn pik uit haar spleet en plaatste hem voor haar kontgat. Langzaam begon ik te duwen en voelde mijn eikel naar binnen gaan.

“Wat doe je? Dit doet pijn!”

“Je wou toch zo graag wat leren? Even doorbijten!” Ik duwde wat harder en voelde de weerstand afnemen. Toen mijn pik halverwege was trok ik hem langzaam weer terug. Toen ik net zo langzaam weer terugduwde kon ik al weer iets verder. Dit herhaalde ik totdat ik tot de wortel in haar holletje zat. Tijdens dit proces hoorde ik haar kreunen van pijn veranderen in kreunen van genot. Langzaam neukte ik haar in haar reet. Ik legde haar benen tegen mijn borstkas zodat ik feller kon stoten. Met één hand bewerkte ik haar klit en met de andere haar borsten. Naar beneden kijkend zag ik mijn harde pik keer op keer in haar nauwe reet verdwijnen. Ik zag aan haar gezicht dat ze niet wist wat haar overkwam. In het begin de pijn en nu dit hemelse genot. Ik voelde dat ze bijna klaarkwam en versnelde mijn tempo nog meer. Hard kreunend kwam Evelien klaar. Na nog een paar diepe stoten die haar diep lieten grommen kwam ook ik klaar. Bezweet en duizelig viel ik terug in mijn bureaustoel. Een druppel sperma droop langzaam uit haar anus op mijn bureau. Een beetje onder de indruk pakten we onze spullen bij elkaar en liepen we naar de uitgang.

“Zeg, dit blijft toch wel onder ons?”

“Dat had ik toch beloofd?” Zei Evelien grijnzend.

De blik in haar ogen vertelde me dat ik daar niet al te zeker van moest zijn.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *