Sexy surprise in de bibliotheek

()

Hallo, mijn naam is Scorpio, ik ben 32 jaar en onderhoudsmedewerker. Laatst moest ik een klusje opknappen in de openbare bibliotheek van onze stad en heb daar een aangenaam avontuur beleefd. Ik moest wat technische dingen op correcte werking nazien in de centrale technische ruimte van de Openbare Bibliotheek. Alles was in orde dus na wat afstellingen bij geregeld te hebben was ik er zo mee klaar.

Er stond langs de kant in de grote zaal van de bibliotheek een computer, bestemd voor algemeen gebruik. Ik had nog wat tijd over voor ik naar huis kon gaan, dus ik kroop er achter en keek op een site waar bouwkundige handleidingen ingezien kon worden en dat was precies wat ik zocht en dit vond ik wel interessant. Ik besloot ook meteen maar wat technische gegevens op te zoeken van een klusje waar ik later die week naartoe moest. Dit betrof een warmtewisselaar in een groot kantoorgebouw. Aangezien ik alleen in de zaal was kon ik, toen ik met de techniek klaar was, eigenlijk ook even mijn email nakijken en toen ik daar mee klaar was surfte ik even door naar mijn favoriete plaatjessite om wat blote meiden te bekijken.

Ik kwam onverwacht en onbedoeld terecht in een chatroom waar je afspraakjes met meisjes kon maken, maar chatten is in het algemeen eigenlijk niets voor mij, dit zocht ik niet. Na wat rondkijken en meelezen en na een meisje een beetje stom antwoord te hebben gegeven wou ik die room verlaten. Net toen ik de browser van de computer had afgesloten kwamen er twee leuke meisjes van een jaar of 18 binnen, een blonde en een brunette. Ze kwamen recht op me aflopen, gingen naast me zitten en de blonde stelde zich voor als Maya, en de brunette als Cindy. Ze vroegen wat ik aan het doen was en ik antwoordde, dat ik bouwkundige gegevens had opgezocht. De meisjes keken elkaar lachend aan en toen zei Maya dat dit helemaal niet waar was en dat ze heus wel door hadden waar ik geweest was.

“We weten dat je in de afspraakjesroom bent geweest en daar een tijdje hebt rondgekeken, en zelfs iemand antwoord hebt gegeven.”

Ik voelde me betrapt en keek schuldig en vroeg wat ze eraan gingen doen. Maya glimlachte en zei dat ik ernstig gestraft zou worden. Ik dacht meteen dat ze me zouden verlinken zodat ik dit klusje en vele andere werkzaamheden die ik voor de gemeente uitvoerde voortaan wel kon vergeten, maar ze legde haar hand op mijn dijbeen en kroop daarmee langzaam omhoog in de richting van mijn kruis. Ondertussen sloeg Cindy haar arm om mijn middel heen en streelde me over mijn rug. Ik keek diep in de ogen van de meisjes en zag dat de hitsigheid ervan af was te lezen en geloofde niet wat me nu zou gaan overkomen. Ik zag pure wellust in hun ogen en begreep dat ze mij hadden uitgezocht voor hun sexy spelletjes.

Maya vroeg of ik haar ook in de room had gezien en ik jokte van ja. Er waren zo ontzettend veel meisjes in die room die op zoek waren naar een relatie of een snel avontuurtje, ik schat dat ik nog geen 10 % ervan bekeken had, maar ik wist heel zeker dat ik haar niet gezien had. Ze zei dat als ik haar oproep had gezien, ik ook kon weten dat ze op toevallige ontmoetingen gesteld was en ze vertelde me dat ze had uitgedokterd dat een van de aanwezige op de computer van de bieb bezig was. Ze had haar vriendin Cindy opgetrommeld en was zo rap als mogelijk hierheen gekomen om uit te zoeken wie er vanuit de bieb online was. En Bingo! Ze hadden me!

Ze troonden me mee naar de opslagruimte. Kennelijk waren ze goed thuis in dit gebouw, en wat zich daar afspeelde laat zich gemakkelijk raden. Ik kon nauwelijks geloven dat dit werkelijkheid was en dat dit mij echt overkwam! De ruimte waar we terecht kwamen werd duidelijk als opslagruimte gebruikt, er lag van alles, en ook een paar judo-matten. Hoe die daar nou kwamen was me een raadsel, maar nu werden ze dankbaar in gebruik genomen. Binnen geen tijd hadden de dames zich uitgekleed en begonnen aan mijn kleding te rommelen. Cindy ging wijdbeens voor me liggen en zonder woorden begreep ik wel wat ze wilde. Ze wilde dat ik haar zou likken! Maya draaide aan haar vriendin`s tepels en streelde haar borsten, en het duurde niet zo erg lang voor Cindy met haar heupen begon te draaien en te stoten en even later kwam ze blazend en hijgend klaar.

Toen nam Maya haar plaats in. Ik schoof een vinger in haar nauwe doosje en voelde dat ze drijfnat was, ik deed mijn best op haar doosje en toen ik iets sneller begon te likken kwam ze kreunend klaar. Ze wilde wel meer, en zei me dat ze mijn paal wel in haar wilde voelen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen en ik ging op mijn knieën zitten. Ik zette mijn keiharde paal tegen haar schaamlippen en begon rustig te duwen. Ik voelde haar lipjes steeds iets verder uit elkaar gaan, en mijn eikel steeds iets verder in dat warme en natte grotje verdwijnen.

Cindy liet zich ook niet onbetuigd en wilde ook lekker mijn jantje in zich. We neukten als waanzinnigen die middag, we deden alle spelletjes die we konden verzinnen, likken, zuigen, trio, en we kwamen allemaal lekker en intens klaar.

Toen we klaar waren met onze lekkere spelletjes zeiden de meiden dat ze online zouden zijn als ze me weer op wilden zoeken en vroegen of ik niet ook een leuke vriend of broer of neef had om die de volgende keer mee te nemen om met zijn allen een fijne tijd te hebben. Ik zei meteen dat ik dat als het zover was zou regelen. Het duurde een paar dagen tot het volledig tot me doordring wat me overkomen was, en ik me realiseerde dat ik in een room terecht was gekomen waar mijn stoutste dromen in vervulling konden gaan.

Ik maak daar nu regelmatig afspraakjes en mijn seksleven is beter dan ooit!

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *