Tiener krijgt straf op school

()

Na zijn Pabo studie afgerond te hebben heeft de 25-jarige Scorpio een mooie baan te pakken op een VMBO school in Haarlem. Hij mag bijles geven aan laatstejaars leerlingen die op bepaalde vakken niet goed genoeg scoren. Het is woensdag en over twee maanden moeten de leerlingen examen doen. Als Scorpio in zijn vers geschilderde bijleslokaal de proefwerken van wat leerlingen zit na te kijken valt zijn oog op het proefwerk van Evelien. Dit meisje heeft altijd zijn speciale aandacht gehad.

Evelien is een wat naïef zweverig meisje van net 18-jaar. In tegenstelling tot haar mede leerlingen die geïnteresseerd zijn in klasgenoten, blowen en stoer rondhangen rond de school, is Evelien een meisje dat volledig haar eigen gang gaat. Ze gaat in het weekend naar heftige clubs, heeft een oudere vriend gehad en bekommert zich niet om haar “kinderachtige” leeftijdsgenoten. Evelien is een meisje dat elke kerel gek weet te maken. Ze draagt sexy kleding en Scorpio heeft lange tijd het vermoeden gehad dat Evelien een relatie heeft gehad met een 54-jarige collega van hem. Elke keer als ze bij deze decaan op kantoor werd geroepen bleef Evelien ruim een uur binnen om dan vervolgens geheel verhit met wilde haren zijn kantoortje te verlaten. Scorpio herinnert zich zelfs een keer dat hij sperma in haar lange donkere haar heeft zien zitten.

Hij betrapt zich erop dat hij nu hij zo zit weg te mijmeren zelfs een harde lul krijgt alleen maar door aan haar te denken. Bah! Roept hij tegen zichzelf, ik moet er niet aan denken, seks met één van de leerlingen. Een gevoel van schuld valt over zijn lichaam, en vol zelf woede gaat hij verder met nakijken. Als hij verder gaat met het nakijken van haar proefwerk verbaast hij zich over de kwaliteit van hetgeen dat Evelien heeft ingeleverd. Haar proefwerk stikt van de fouten en lijkt volledig zonder inspiratie gemaakt te zijn.

“Verdomme” denkt Scorpio, zonde van die uren bijles die ik in dit meisje gestoken heb. Hij kijkt op zijn lijst en ziet dat Evelien op dit moment les heeft in lokaal 4a. Hij pakt zijn telefoon en belt zijn collega in lokaal 4a op.

“Dag Rudy, klopt het dat jij op dit moment les geeft aan klas 4a?” Scorpio krijgt een bevestigd antwoord.

“Kun je Evelien even missen, ik wil graag even een gesprek met haar voeren.”

Na een bevestigend gemompel gehoord te hebben van zijn collega werpt Scorpio nog een laatste blik op haar werk. Klop, klop! Ondanks dat Scorpio haar verwacht schrikt hij zich toch rot als er op de deur wordt geklopt. Als hij haar binnen heeft geroepen voelt hij zich nog schuldiger als tien minuten geleden. Evelien is ondanks haar 18 jaar oud de onschuld zelf. In haar flinterdunne witte blouse en haar korte spijkerrokje ziet ze er vreselijk lekker uit. Als Scorpio zich weer hervonden heeft vraagt hij Evelien waarom ze haar proefwerk zo slecht heeft gemaakt.

Brutaal kijkt Evelien hem aan en vertelt Scorpio dat ze het hele weekend is wezen stappen en geen tijd heeft gehad haar proefwerk voor te bereiden. Scorpio ontsteekt nu in een gespeelde woede, aan de ene kant weet hij dat je van dit meisje niets kan weigeren echter zijn vak dwingt hem haar op corrigerende wijze toe te spreken. Hij dreigt contact met haar ouders op te nemen om ze op de hoogte te brengen aan het gebrek aan motivatie van hun dochter. Dit brengt een flinke schrikreactie bij Evelien teweeg. Ze belooft Scorpio beterschap als hij maar niet haar ouders belt. Scorpio hoopt dat dit gesprekje voldoende schrik bij Evelien heeft veroorzaakt en besluit het bij een waarschuwing te laten. Nu nog even de formaliteiten afronden en dan op naar de volgende VMBO leerling die te lui is om voor de duvel te dansen.

Evelien neemt brutaal plaats op zijn bureau om een handtekening onder haar evaluatie rapport te plaatsen en kijkt Scorpio net even langer aan als gebruikelijk is. Terwijl haar zwarte kousjes onder haar rokje vandaan komen zet ze quasi grappig een smiley neer op de plek waar ze haar handtekening zou moeten zetten. Dit is voor Scorpio de druppel en zijn gespeelde woede maakt nu plaats voor oprechte boosheid. Furieus begint hij te tieren en besluit haar een lesje in discipline te geven. Schreeuwend vertelt hij haar wat hij van haar kleding vindt. Haar korte witte satijnen blouse waar haar tietjes bijna uitvallen, haar veel te korte rokje, hoerige kousjes. Het is hier godverdomme een school geen hoerenkast. Scorpio treedt nu buiten zichzelf en besluit haar een ouderwets lesje in discipline te geven. Hij duwt het 18-jarige sletje voorover op het bureau en tilt haar spijkerrokje een stukje omhoog.

Kijk nou, die kleine teef heeft geeneens een slipje aan. Hij ontbloot haar billen en slaat met zijn vlakke hand op haar kleine strakke reetje dat meteen rood begint op te kleuren. Evelien gilt het uit en smeekt hem om te stoppen. Dit moedigt Scorpio juist aan om zijn tempo en hardheid van klappen verder op te voeren. Met flinke petsen slaat hij met zijn vlakke hand op haar billetjes en voelt nu de adrenaline en passie door zijn lijft stromen. Hij houdt het nu niet meer en weet dat hij alle grenzen overschreden heeft en besluit alle remmingen van zich af te laten vallen. Hij zakt op zijn knieën en trekt met twee handen haar kleine billetjes uit elkaar en laat zijn tong haar kleine kutje in glijden. Met kleine korte bewegingen likt hij langs haar klitje en laat Evelien kreunen en piepen van genot.

Ze kreunt nog een “meester wat doet u nu?” uit haar mondje maar heeft al lang besloten zich aan hem over te geven. Dit is seks zoals dit 18-jarige meisje seks wil hebben. Een man die weet wat hij doet, controle neemt en haar hard en brutaal laat voelen dat ze een klein geil sletje is met een lijf wat alleen maar is gemaakt om te neuken. Terwijl ze dit denkt voelt ze dat Scorpio haar aan haar lange donkere haren trekt en zijn grote leuter voor haar mondje houdt. Met een wilde stoot duwt hij de pik tot diep achter in haar keeltje en begint het geile meisje hard te mond neuken. Terwijl zijn 19 centimeter lange lul in en uit haar mondje glijdt druipt het kwijl uit haar tienermondje en stroomt langs zijn strakke ballen naar beneden. Evelien pakt ondertussen haar kleine helemaal kale kutje beet en begint zichzelf heerlijk te vingeren. Als zijn pik snoeihard is draait Scorpio het meisje om en duwt zijn eikel voor de schacht vaar haar kleine lieve spleetje en ramt zijn tong haar mondje in.

“Duw hem naar binnen!” Kreunt Evelien terwijl de tong van de bijlesleraar door haar mondje graaft. In een wilde ongecontroleerde stoot duwt Scorpio zijn hete tamp tot de wortel haar sneetje in. Even heeft hij het gevoel zijn pik in een bankschroef te steken maar als de hij de sappen rond zijn eikel voelt stromen weet hij dat hij kan beginnen met stoten. Achterlangs begint hij te pompen en laat zijn harde lul volledig in en uit haar sneetje glijden. Dan duwt Evelien zijn pik uit haar kutje en zakt voorover over haar bureau, ze wil duidelijk keihard achterlangs geneukt worden. Scorpio, geniet als ze met twee vingers haar glimmende spleetje opentrekt en hem met een blik aankijkt van “Meester neuk me?”

Snoeihard duwt hij zijn stamper haar kale kutje in en neukt haar als de teef die ze is. Het kutgeil stroomt langs zijn ballen naar beneden en hij schrikt even als hij merkt dat het grietje de hele school bij elkaar aan het schreeuwen is. Hij weet dat hij niet veel tijd meer heeft en voelt het zaad in zijn ballen langzaam naar boven borrelen. Hij wil niet stoppen voor hij Evelien heeft laten komen. Met twee vingers pakt hij haar kutje beet en trekt haar lipjes open en laat harde klit tegen zijn middelvinger aan drukken. Het kleine bultje groeit en groeit en terwijl hij achterlangs zijn pik in en uit haar schede laat glijden wrijft hij precies in het goede tempo over haar genotknobbeltje heen. Hij voelt de ademhaling van Evelien sneller en sneller gaan en net als hij denkt dat hij zijn hoogtepunt niet langer kan tegenhouden voelt hij elke spier in haar lijf spannen. Haar ogen draaien uit haar kassen en Evelien komt vreselijk klaar. Dit is ook het moment dat Scorpio zich niet langer kan bedwingen.

Hij trekt zijn staaf uit het samentrekkende kutje en laat Evelien van haar handjes een kommetje maken. Zelf geeft hij de laatste rukjes aan zijn pik en dan begint zijn tamp te schokken, dikke stralen wit zaad landen op haar handjes en laten het kommetje bijna overstromen. Als Scorpio uitgespoten is brengt Evelien haar handjes omhoog en begint ongegeneerd te eten. Het zaad druipt haar keeltje in en zonder een druppel achter te laten eet Evelien haar handjes leeg.

Deze bijles is althans wel succesvol door Evelien afgerond.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Tiener krijgt straf op school”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *