Haar wens

()

Mijn vrouwtje wou weer eens wat afwisseling in ons seksleven en stelde voor om eens een triootje te proberen. Aangezien ik voor alles opensta wat seks betreft had ik er geen probleem mee, zolang we er allebei maar van genoten. Ze vroeg of ze alles mocht regelen en uiteraard liet ik haar begaan. Een week later zou het dan gaan gebeuren bij ons thuis. De kinderen waren uit huis en alles was klaar voor het grote trio debuut. Om negen uur ’s avonds werd er aangebeld. Bleek dat mijn vrouwtje mijn beste vriend had uitgenodigd!

Aangezien mijn vriend al een tijdje geen vriendin meer had en dus waarschijnlijk wat tekort kwam op seksueel vlak vond ik het zelfs heel edelmoedig van haar. Hij was zeer verzorgd en had een heerlijke geur bij van dure eau de toilet. Ik schudde hem natuurlijk een beetje verrast de hand en leidde hem binnen in de woonkamer waar mijn vrouwtje hem hartelijk ontving met een glimlach en drie zoenen. We dronken natuurlijk eerst samen iets totdat mijn vrouw het initiatief nam en voorstelde om naar de slaapkamer te gaan.

Ik was langs de ene kant gerust dat het mijn beste vriend was maar langs de andere kant was ik toch wel gespannen omdat ik niet goed wist hoe alles zou verlopen. In onze lekkere warme slaapkamer begon mijn vrouw zich zeer langzaam en verleidelijk uit te kleden, terwijl ze ons om beurt geil in de ogen keek.

Eerst ontdeed ze zich van haar schoenen, haar korte rokje en spannende blouse zodat ze daar nu stond in uitdagende witte lingerie. Om ons nog verder op te warmen begon ze haar borsten te strelen en ging haar hand af en toe over haar venusheuvel. Dat was voor ons het moment om ons te ontdoen van onze kleren. In een minimum van tijd stonden wij allebei in adamskostuum en kon mijn vrouwtje zien dat het zicht dat ze ons gaf ons niet onberoerd liet. Ik zag nu ook voor het eerst mijn beste vriend in vol ornaat en ik moet zeggen dat hij er niet onknap uitzag.

Mijn vrouwtje ontdeed zich nu ook van de laatste kleine textielstofjes en zat behoorlijk opgewonden te wachten op bed. Ze deed met haar vinger teken aan mijn vriend dat hij moest dichterbij komen. Hij ging recht voor haar staan. Zij nam zijn stijve lul verkennend in haar handen en begon te wrijven over zijn eikel en ballen. Ze keek hem even glimlachend aan en nam toen zijn lul helemaal in haar mond.

Mijn vriend liet een zucht van genot toen ze hem zo lekker aan ’t pijpen was. Ik was serieus opgewonden om te zien hoe mijn vrouwtje een andere man aan ’t afzuigen was. Ze ging zo een tijdje door met likken en zuigen totdat ze teken deed dat ik ook moest dichterbij komen. Ik ging naast mijn vriend staan en dacht dat ze nu mij een pijpbeurt ging geven. Ze nam zijn lul uit haar mond, keek mij aan en gebood mij om mijn vriend verder te pijpen. Ik schrok enorm, net zoals mijn vriend trouwens, maar toen hij knikkend instemde wou ik het toch doen om mijn vrouw een plezier te gunnen.

Ik ging op de plaats van mijn vrouw zitten terwijl zij zich iets achteruit tegen de bedrand zette om toe te kijken. Onwennig nam ik zijn lul in mijn handen. Dat was trouwens de eerste keer dat ik een andere volwassen, stijve lul in mijn handen had. Voorzichtig likte ik eerst wat aan de eikel om vervolgens zijn lul zo ver mogelijk in mijn mond te nemen. Het smaakte een beetje zout, zoals verwacht, maar zeker niet slecht. Daarna liet ik mijn fantasie werken en deed ik al wat ik zelf prettig vind als mijn vrouwtje mij pijpt. Ik likte de lul van aan de balzak tot aan te eikel, liet mijn tong rond de eikelrand gaan, liet de lul afwisselend wild en rustig in mijn mond gaan en stopte soms om hem wat af te trekken. Mijn vrouwtje zat zichzelf ondertussen te verwennen met haar vibrator terwijl ze toekeek. Ik vroeg haar of ik het goed deed. Ze knikte,  kwam dichterbij en begon mij te pijpen terwijl ik mijn beste vriend aan ’t pijpen was.

Dat ging zo nog door tot mijn vrouw het tijd vond voor iets anders. Ze ging op haar rug liggen en gebood mijn vriend om haar te ‘pakken’ terwijl ik op mijn knieën naast haar hoofd moest zitten zodat ze mij verder kon pijpen. Mijn vriend stak zijn lul in haar ondertussen kletsnatte kut en begon in haar te pompen. Na een tijdje vroeg hij haar op handen en knieën te zitten zodat hij haar langs achter kon penetreren. Hij nam haar vast bij haar heupen om haar zo op zijn lul te trekken bij elke stoot die hij deed. Af en toe liet hij zijn handen glijden over haar rug om zo haar wiebelende borsten vast te pakken en te kneden. Ondertussen was zij mij nog altijd aan ’t pijpen maar ik wou nu ook eens een andere stand. Ik ging onder haar liggen en vroeg mijn vriend zijn lul terug te trekken zodat ik haar kutje eens kon neuken.

Mijn lul gleed in haar botergeile kut en ik begon haar te tongzoenen. Mijn vrouwtje wou niet dat mijn vriend werkloos was en vroeg hem zijn lul heel voorzichtig in haar kontje te steken. Dat ging niet echt gemakkelijk als er al een lul in haar kutje stak, maar toch slaagde hij erin zijn hele lul te laten verdwijnen in haar kontje. Ik voelde de lul van mijn vriend wrijven tegen mijn eigen lul, wat niet echt slecht voelde. Zo probeerden mijn vriend en ik een ritme te vinden om beurt in haar te pompen, ik in haar kutje en hij in haar kontje. De gedachte alleen al deed mij bijna klaarkomen… Ze vroeg ons te stoppen en onze lullen even terug te trekken. Ik moest onderuit komen en in de plaats van mijn vriend haar verder nemen in haar kontje. Mijn vriend vroeg ze om mij te nemen in mijn kont! Weer schrokken we beiden maar we waren allemaal zo geil dat we alle taboe ’s lieten gaan en gedwee gehoorzaamden aan mijn vrouwtje.

Aangezien ik op dat gebied nog maagd was wou ik toch het zekere voor het onzekere nemen en gebruik te maken van een glijmiddel. Heel voorzichtig voelde ik hoe hij zijn eikel steeds dieper in mijn kont stak. In het begin dacht ik dat ik ging scheuren maar eenmaal zijn eikel er helemaal instak voelde ik zijn lekkere warme lul steeds dieper in mij en dat gaf een enorm aangenaam gevoel. Ik liet mij gewoon gaan zodat elke stoot die mijn vriend gaf met zijn lul, resulteerde in een stoot van mijn lul in het kontje van mijn vrouw.

Ik had mij met mijn borstkas op de rug van mijn vrouw gelegd en had haar borsten vast. Met gesloten ogen onderging ik de stoten in mijn kont terwijl mijn lul in de kont van mijn vrouw heen en weer ging. Mijn vriend hield het niet langer uit en vroeg of hij mocht klaarkomen.

Mijn vrouwtje gebood toen onmiddellijk om van houding te veranderen wou ze wou absoluut mijn vriend van kortbij zien klaarkomen. Langzaam trok hij zijn lul uit mijn kont en ik mijn lul uit haar kont. Ze draaide zich om en gebood mijn vriend om klaar te komen in haar gezicht. Ook ik was zo ver en samen trok ik en mijn vriend ons verder af boven haar gezicht. Toen ik mijn vriend zag spuiten in haar gezicht en op haar borsten kwam ik ook geweldig klaar en spoot ook mijn sperma over haar gezicht en borsten. Met haar tong likte ze gretig haar lippen af. Met één hand smeerde ze de rest van ons sperma uit over haar borsten terwijl ze zich verder vingerde met haar andere hand en kort daarna ook schokkend klaarkwam.

Alle drie waren we zo bevredigd dat we al lachend besloten om dit later nog eens over te doen.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *