Beste Bert

()

Dit mailtje om je nog eens te bedanken voor die fantastische Barbecue ter vervanging van onze wekelijkse kaartavond in De Avondster. Nu ja, na een jaar samen kaarten mocht dat wel eens, maar jij bent toch maar degene die het initiatief heeft genomen. Anderzijds ben je ook de enige niet vrijgezel van de bende en de organisatie van zo’n BBQ daar heb je toch een vrouw voor nodig. En ik moet zeggen dat Lieve zich als een fantastische gastvrouw heeft gedragen. Kortom Dieter en Ben vroegen mij om jou nog eens extra te bedanken. Nu ja, zij hebben daar nog meer redenen toe dan ik. Je moet namelijk weten dat er nog een en ander gebeurd is nadat jij, zo rond tienen al, maar waarschijnlijk voldoende beschonken, richting bedstee vertrok. Wij bleven allemaal nog wat hangen, en er werden nog enkele flessen wijn gekraakt.

Lieve was mij en duidelijk ook Dieter en Ben, al onmiddellijk opgevallen. Hoe ze ons in het begin van de avond ontving, dat vrolijke onschuldige zomerkleedje dat ze droeg. Mouwloos en duidelijk geen behaatje onderaan. Neen, ik moet het toegeven Bert, je hebt een schitterend vrouwtje getroffen. Telkens ze nog wat Sangria voor ons inschonk konden we via haar decolleté bijna haar navel zien. Zo een inkijk kregen we. Onze blikken kunnen je toch niet ontgaan zijn, of had jij het te druk met het aanwakkeren van de houtskool? We begonnen haar zelfs een beetje te plagen. “Lieve, krijg ik nog een beetje Sangria, maar niet teveel ineens hoor, ik vraag seffens nog wel een glaasje.”Ze lachte ermee.

Duidelijk had ze ons spelletje door en het leek wel alsof ze ons steeds een diepere inkijk wilde geven. Wanneer ze zich schalks lachend omdraaide liet ze haar kleedje een beetje zwieren waardoor we wat meer van haar prachtige bovenbenen te zien kregen. Konden wij toen vermoeden wat er later nog zou gebeuren?

Nu ja, om verder te gaan, je weet dat ze tijdens het aperitief al even op de schoot van Dieter was terechtgekomen en dat ze er toen met een gil was afgesprongen en tegen je riep dat Dieter haar kietelde. Dat was een leugentje om bestwil. In werkelijk had Dieter haar ineens bij haar linkerborst genomen. Ze was inderdaad recht gesprongen, maar écht boos was ze niet, dat voelden we wel aan. Voor ons was dat een teken dat we gerust verder konden gaan met plagen.

Maar goed, Dieter is je toen komen helpen met het aanwakkeren van de BBQ en met het bakken van het vlees, en geef toe, gelukkig maar, want zelf blijk je daar niet de grootste held in.

Maar het eten was lekker, en de slaatjes en de dressings die Lieve had gemaakt waren hemels. Ook de aardbeien met slagroom als toetje waren geweldig. Ik kan me voorstellen dat het jullie behoorlijk wat werk heeft gekost.

Mogelijk hebben al dat werk en de bijkomende spanning er mede voor gezorgd dat jij zo vroeg uitgeteld was. Hoe kwam dat toch Bert? Normaal kan je er toch beter tegen? Dieter zal toch niets in je glas wijn gekapt hebben zeker?

Enfin, het was niet zo erg hoor, wij hebben rustig verder gefeest nadat jij gaan slapen was. Zoals ik al zei hebben we nog een aantal flessen wijn opengemaakt, en ook Lieve bleek duidelijk tot rust te zijn gekomen want ze dronk gretig een glaasje mee. Het was echt aangenaam, we dronken wat, we lachten wat, er werd al eens een schunnige opmerking gemaakt, maar daar kan jou Lieve duidelijk wel om lachen niet? Nu begon ze ook aardig wat te drinken.

Ik weet niet meer of ze het zelf deed, of het Ben was die haar stootte, maar plots morste ze wel een half glas wijn op haar mooie kleedje. Dieter was er als de kippen bij om met een servetje over de wijnplek te gaan wrijven. Lieve riep dat hij moest ophouden, hij maakte het alleen nog maar erger.

Ben was de slimste, die had iets gehoord over zout dat je er moest overkappen. Het zout bleef echter niet liggen, dus gaven we haar de raad om het kleedje uit te doen. We hadden echt gedacht Bert dat ze dat binnen zou gaan doen, maar jullie zijn duidelijk een breeddenkend koppel. In drie tellen had Lieve haar kleedje boven haar hoofd uitgetrokken en stond ze daar met het kleedje in de hand, in haar blote tietjes met enkel een klein slipje aan.

“Oh sorry, ik was vergeten dat ik geen beha aanhad.”

“Geen erg hoor,” riepen wij in koor.

“Neen dat zullen jullie wel niet erg vinden,” riep ze, en ze heupwiegde lachend met haar kleedje naar binnen.

Bert, dit geloof je nooit. Met een nieuwe geopende fles in haar ene hand, verscheen ze “tadaa” in haar blote tieten en haar string terug in de deuropening. Wij juichten haar toe en klapten in onze handen

“Ja jongens, ’t is zo’n lekker weertje, en ik heb geen zin om helemaal naar boven te lopen om me te verkleden. Als jullie er niets op tegen hebben kom ik er zo maar bijzitten. God, Bert moest het weten, maar ja die slaapt.”

Alsof dat nog niet alles was Bert, zette jou vrouw zich op de schoot van Dieter. “Schenk ons allemaal nog eens een glas in Ben, de nacht is nog jong.”

“Zijn er nog aardbeien,” vroeg ik.

“Aardbeien niet, maar de bus slagroom staat nog op tafel. Wil jij slagroom zonder aardbeien?” Vroeg Lieve me.

“Toch maar niet. Ik heb ze daarstraks ook zonder slagroom gegeten. Ik ben niet zo gek op slagroom.”

“Niet gek op slagroom,” vroeg ze me verbaasd. “Dieter anders wel hoor.”

Voor Dieter kon antwoorden had ze de fles slagroom genomen en op haar beide tepels een flinke toef gespoten. Dieter lachte en begon onmiddellijk de slagroom van haar linkerborst en tepel te zuigen en te likken. Ben begon aan haar rechter tiet maar dat lukte niet zo best omdat Dieter ’s hoofd vaak in de weg zat. Daardoor werd het in de streek van haar borsten een behoorlijk slagroomboeltje.

Je begrijpt Bert dat we niet wilden dat haar slipje ook nog eens besmeurd zou worden. Het was dus aan mij om, uit voorzorg uiteraard, haar string uit te trekken. Ze lag nog steeds in de armen van Dieter en hield haar benen omhoog om mij het werk te vergemakkelijken. Wow, Bert, zo’n mooi kutje heb ik nog niet vaak gezien. Helemaal kaal, met mooi sluitende buitenste schaamlippen. Je bent echt wel een gelukzak met zo’n vrouwtje. En nat dat die al was… ik bedoel die kut uiteraard.

Maar ja, dat zal wel van de spanning en het werk geweest zijn zeker. Lieve was duidelijk aan wat ontspanning toe, en die hebben we haar gegeven.

Ik lust nu namelijk ook slagroom Bert. Ik opende haar schaamlippen een beetje en ik heb daar behoorlijk wat slagroom tussen gespoten. Daarna heb ik haar een schaamhaar-bosje van slagroom opgespoten. Vandaar uit ben ik begonnen om langzaam likkend en sabbelend al het slagroom om en rond en in haar preut op te eten. Heerlijk. Terwijl ik zo bezig was met haar hemeltje, en Dieter haar borsten likte en kneedde, had Ben zijn broek uitgetrokken en zowaar slagroom op zijn eikel gespoten. Voor Lieve. En ze lustte er pap van jongen! Als een bezetene begon ze Ben te pijpen. Tussendoor hijgde ze nog, “Wat een stuk, wat een stuk.”

Daarna duwde Ben me opzij en zag ik hem zijn eikel tegen haar kutje aanduwen. Ik hoorde Lieve even gillen toen zijn tamp tussen haar schaamlippen verdween, maar even later was ze toch zalig aan het hijgen. Ben stak hem er wel steeds tot aan de wortel in.

Zelf heb ik dan ook dat trukje met die slagroom op mijn lul uitgeprobeerd. Wow, wat een gevoel als dat mondje zich rond mijn penis sluit. Zo warm, en hoe ze met haar tongetje mijn eikel kan bewerken, ongelooflijk. Tja, op het einde was het niet alleen slagroom maar ook een behoorlijk kwakje zaad dat in haar mond terecht kwam.

Ben, die ook Dieter nog aan de beurt wilde laten, besloot om zijn zaad maar over haar buik en borsten te storten. Toen ging Lieve in het gras liggen. Nu was immers Dieter aan de beurt. Die besloot echter om haar op zijn hondjes te nemen. Dus Lieve op handen en knieën, haar kontje omhoog. Mooi hoor, die bilnaad, dat aarsje, die kutspleet. Toen heeft Dieter haar geneukt. Eerst zachtjes, daarna met heftige, haast dierlijke stoten. Toen dacht ik echt dat je zou gaan wakker worden van Lieve ’s gekreun. Beiden kwamen ze tot een orgasme, Lieve bleef maar trillen en Dieter bleef maar komen. Ik denk dat hij liters in haar gestort heeft. En het was geen slagroom hoor.

Lieve is zich vervolgens in de keuken even gaan opfrissen om daarna poedelnaakt terug bij ons te komen zitten. Een schat van een kind, echt. We hebben nog tot laat nagepraat, gedronken en gelachen. Tenslotte wilden Ben en Dieter haar nog even in een sandwich nemen. Dat zag Lieve echter niet zitten, ze deed even haar billen open en zei, kijk eens hoe klein mijn kontgaatje is, dat is nog maagd en daar mogen jullie niet in. Ik zie ze nog zo voor mij staan met haar kontje open. Ben en Dieter drongen nog even aan om het toch maar eens te proberen, maar ik zei toen ook dat ze niet verder moesten aandringen.

Als ge ergens wordt uitgenodigd geldt er toch een minimum aan beleefdheid nietwaar? By the way, Bert, we hebben je gemist bij het kaarten, maar ik nodig je op mijn beurt graag uit op een BBQ bij mij thuis volgende zaterdag.

Nu was mijn vraag, met betrekking tot de slaatjes en de organisatie en zo, zou Lieve misschien al van ’s ochtends kunnen komen?

Uw vriend,

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *