De meeste dromen…

()

Al sinds ik mijn vriendin Veronique ken gaan we regelmatig zwemmen met een goede vriendin, eerst van haar maar tegenwoordig zeker ook van mij. Ze heet Linda en heeft een geweldig lekker lichaam. Een stevige ronde kont, een paar heerlijk lange benen en een stel strakke tieten om van te smullen. Zoals gezegd is ze inmiddels ook mijn vriendin en dat kun je in het zwembad goed merken. We beginnen steeds met een kilometer lang baantjes trekken, aangezien Linda en ik ongeveer hetzelfde tempo zwemmen ga ik meestal achter haar zwemmen, zodat ik mooi uitzicht heb op haar achterste. Vooral als ze schoolslag zwemt is dat een heerlijk uitzicht.

Na de kilometer gaan we meestal nog even in een van de bubbelbaden zitten en Linda komt dan eigenlijk altijd naast me zitten. Laatst had ik last van mijn nek en Linda wilde me wel even masseren en zo eindigde ik liggend in het bubbelbad met haar lekkere bollen stevig tegen mijn rug. Veronique zat tegenover me en keek toe hoe ik lag te genieten. Geil knipoogde ze naar me en ik wist wel wat er ging gebeuren als we thuis waren.

Linda was intussen klaar met mijn nek en kroop achter me vandaan. Ik vond dat ze wel iets terug verdiende dus ik wilde haar bij haar middel pakken en met haar rug naar me toe trekken. Omdat zij nog naar voren ging kwamen mijn handen hoger uit dan bedoelt, waardoor ik haar volle borsten in mijn handen voelde. Omdat ik wist dat Linda dat niet zo erg zou vinden liet ik mijn handen gewoon liggen en trok Linda op schoot. Veronique bleef al die tijd geil toekijken en zakte met een hand tussen haar benen, de andere ging naar haar borsten. De plaats van mijn handen liet Linda ook niet koud en ik voelde haar tepels stijf worden, terwijl ze haar kontje lekker tegen mijn stijve lul liet draaien. Met een hand pakte Linda mijn hand en leidde hem tussen haar benen. Zelf schoof ze iets naar voren en met haar andere hand haalde ze mijn stijve uit mijn zwembroek. Nadat we een tijdje met elkaar gespeeld hadden kondigde de redder aan dat het bad zo ging sluiten.

We fatsoeneerden onze badkleding en bleven even naast elkaar zitten om een beetje af te koelen. Na het omkleden gebeurde er niets meer en met onze eigen geile gedachten gingen we naar huis. Toen Veronique en ik thuiskwamen was het meteen prijs. Veronique drukte zich tegen me aan en begon me stevig te tongen. We strompelden naar de slaapkamer en kleedden elkaar onderweg uit. Veronique ging op het bed liggen en trok me naast haar.

“Zo, geile vent en wat wilde je nou allemaal doen met Linda?” Ik wilde gaan antwoorden, maar Veronique onderbrak me.

“Ik speel voor Linda en jij doet met mij wat je met haar zou willen doen.” Ik wist niet wat ik hoorde maar begon toch maar. Terwijl ik bezig was vertelde ik wat ik ging doen en deed alsof ik met Linda in bed lag. Ik begon de tieten van Veronique te masseren. Nu heeft Veronique een DD-cup dus het kostte wat fantasie om daar de C-cup van Linda van te maken.

Langzaam zakte ik af naar Veronique ’s gleufje en begon haar te likken. Al snel lag ze te kronkelen en toen het puntje van mijn tong haar klitje raakte kwam ze hevig schokkend klaar, terwijl haar sappen uit haar kutje spoten. Langzaam likte ik weer een weg naar boven en stopte meteen mijn harde paal bij haar naar binnen. Ze kreunde terwijl ik stevig begon te stoten. Ik pakte haar enkels vast en duwde ze zover mogelijk omhoog zodat ik lekker diep in haar kon komen. Toen ik mijn tempo verhoogde kwam Veronique met een harde kreun voor de tweede keer klaar. Ik ging nog even door maar toen mijn zaad begon te borrelen en mijn zak samentrok stopte ik. Ik hoorde iets achter me en keek om. Bij de deur van de slaapkamer stond Linda met het rokje wat ze die avond aanhad opgestroopt rond haar middel en haar hand in haar slipje. Linda heeft een sleutel van ons omdat ze de planten verzorgt als wij met vakantie zijn.

“Ik was zo geil van het zwemmen, dus ik dacht laten we het met zijn drieën gezellig maken.” Veronique lag nog bij te komen van daarnet dus ik stond op van het bed en liep naar Linda toe, en zei.

“Je bent nog op tijd” en begon haar te tongen. Mijn handen gingen naar haar tieten en ik voelde verbaasd dat ze geen BH aan had. Ze keek me lachend aan.

“Niet zo verbaasd, ik zei toch dat ik geil was en dit wil je toch al lang?”

Ik pakte haar shirtje vast en trok het uit. Haar stevige gebruinde bollen wipten onder haar shirtje uit. De tepels stonden brutaal recht vooruit en ik begon ze om beurten te likken. Linda zuchtte en begon zelf de rest van haar kleren uit te trekken. Veronique was weer bijgekomen en zat zich op het bed lekker te vingeren. Linda trok me mee naar het bed.

“Zo ga je me nu lekker neuken?”

Ik keek naar Veronique maar die knikte alleen maar terwijl ze met zichzelf speelde. Linda begon me weer te zoenen en zakte achterover. Ik kuste nog even haar tepels en zakte af naar haar gleufje. Langzaam begon ik haar poesje te likken en Linda begon te kronkelen. Even duwde ze mijn hoofd weg en draaide zich om zodat haar hoofd bij mijn stijve kwam te liggen. Terwijl ik haar weer begon te likken voelde ik haar warme vochtige lippen over mijn pik glijden. Veronique kan mijn pik maar gedeeltelijk in haar mond krijgen maar Linda gleed verder en verder. Even voelde ik haar slikken en toen zat ik tot mij ballen in haar mondje. Aangezien dit mijn eerste deepthroat was wist ik dat ik snel zou gaan komen, maar aan het draaien van Linda ’s kontje wist ik dat zij er ook niet lang meer over zou doen. Ik waarschuwde nog even maar ze bleef stevig doorzuigen en begon nog meer te draaien met haar kont. Toen ik haar kutvocht over mijn gezicht voelde hield ik het niet meer en begon haar keel vol te spuiten. Ze haalde mijn pik een stukje terug zodat ze mijn zaad in haar mond kon opvangen. Even liet ze mijn pik los om met Veronique mijn zaad uit te wisselen.

Door het geile uitzicht van de twee tongzoenende vrouwen sprong mijn pik weer omhoog. Voor het tongen was Linda op haar knieën gaan zitten, dus ik schoof op mijn knieën achter haar en pakte haar stevige bollen van achteren vast.

“Oh ja, pak me van achteren” kreunde ze en duwde haar kontje tegen mijn stijve pik. Ik ging wat naar achter pakte mijn pik en duwde hem tegen haar lipjes aan. Met een lange stoot schoof ik mijn lul tot aan mijn zak in haar. Mijn beweging verraste haar en ze viel naar voren. Veronique nam daarop meteen haar kans en begon Linda ’s tepels te likken. Ik nam Linda op haar heupen vast en begon stevig te stoten. Mijn zak klapte steeds tegen haar klitje aan. Linda begon zwaar te ademen en vroeg mij of ik haar andere gaatje ook wou gebruiken. Veronique houdt niet zo van anaal dus, “ja, zei graag.”

Over Veronique gesproken die had zich inmiddels onder Linda gewurmd en likte over mijn lul terwijl die in en uit Linda ging. Linda had Veronique ’s kutje gevonden en was ook volop aan het likken. Na nog een paar stevige stoten haalde ik mijn pik uit Linda en ging even met mijn hand door haar kutje zodat ik met mijn hand haar kontgaatje glad kon maken. Mijn pik ging meteen weer in haar sneetje. Eerst een vinger naar binnen, maar al snel zaten er drie van mijn vingers in Linda haar reetje. Toen ze genoeg op gerekt was haalde ik weer mijn pik uit haar en wisselde van gat. Het eerste stuk ging wat moeizaam maar al snel vroeg Linda om haar harder te neuken.

Ik pakte haar tieten en stootte mijn pik diep in haar. Het strakke kontje van Linda en de tong van Veronique die af en toe over mijn zak likte lieten mijn zaad al snel weer koken. De beide dames begonnen ook aardig op stoom te komen en door Veronique ‘s tong op haar klit en mijn dikke pik in haar kont kwam Linda als eerste klaar. Haar knijpende kontje was teveel voor me en kreunend spoot ik mijn lading in haar darmen. Ons gekreun en het feit dat ik haar vriendin volspoot lieten Veronique ook weer komen. Uitgeput viel Veronique in slaap maar Linda en ik waren nog klaarwakker.

Linda nam mijn wat slap geworden pik in haar mond en begon hem schoon te likken. Ze keek me geil aan.

“En bevalt het?” Ter beantwoording trok ik haar gezicht naar het mijne en gaf haar een lange intense tongzoen.

“Nu moet je nog een gaatje vullen” en draaide zich op haar rug. Ik ging naast haar liggen en begon met haar tieten te spelen en haar te kussen. Zo lagen we een tijdje en langzaam maar zeker begon mijn pik weer in vorm te komen. Mijn droom om Linda een keer te neuken kwam vanavond toch wel heel erg lekker uit. Mijn hand was alweer afgedaald naar Linda ’s intieme plekje en haar lipjes werden weer nat onder mijn vingers. Ze spreidde haar benen en langzaam ging ik op haar liggen, bijna vanzelf schoof ik in haar. Zachtjes om Veronique niet te wekken begonnen we te bewegen. Als ik stootte, stootte Linda in een perfect ritme terug. We voelden de spanning in elkaars lichaam toenemen en onze bewegingen werden steeds feller. Het kon ons niet meer schelen of Veronique wakker zou worden en Linda spreidde haar benen echt heel wijd zodat ik diep in haar kwam. Ik voelde mijn eikel steeds tegen haar baarmoeder aanstoten. We kreunden hevig en Linda begon geil tegen me te praten.

“Dit wou je toch graag, mijn kutje volpompen met je geile zaadjes, kom dan… Spuit dan”

“Wel, hier komt het dan, lekker ding” en samen kwamen we kreunend klaar.

Veronique werd niet echt wakker maar kroop lekker tegen ons aan en met zijn drieën vielen we in slaap met heerlijke dromen

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *