De Franse vakantie

()

Nelly en ik gingen dit jaar eens rustig op vakantie, niet naar een drukke regio maar naar een originele naturistencamping in het hart van Frankrijk. Nog een echte camping, met douches op gasflessen, een mooie maar Spartaanse sanitaire gelegenheid en verder niets. Voor boodschappen, en alles wat we verder nodig hadden moesten we bijna 15 km rijden. Maar als tegenprestatie kregen we een prachtig uitzicht, wat uniek is voor een naturistencamping, geen groot hek er om heen maar een wijds uitzicht vanaf de heuvel waar hij op lag.

We hadden ons tentje aan de rand van het grote grasveld opgezet naast een grote bungalowtent, die blijkbaar van een van de vaste bewoners was want hij was nu niet in gebruik. Op deze plaats genoten we van de rust en ik van het prachtige lichaam van Nelly. Het is een genot om op een echte naturistencamping te zijn, je hebt echt geen kleren meer nodig, en wat je vaak op toeristische naturist campings ziet, dat men half gekleed gaat, gebeurt hier ook niet.

Als je goed oplet bij het boodschappen doen, kun je soms daarna een paar dagen doorbrengen, zonder dat je kleren aantrekt. Een zaligheid zeker als je Nelly bij je hebt. Ze was heerlijk en sensueel maar ze bleef rustig. Ze keek wel rond maar vond blijkbaar nog niets van haar gading om mee te spelen. Maar dat zou snel veranderen.

Op zaterdagmiddag kwam er ineens leven in de tent naast ons. Een man van rond de 45 jaar kwam naar ons toe en stelde zich voor als Roger de facteur, vaste bewoner van de camping en net klaar met zijn postronde van zaterdag. Voor zijn leeftijd zag hij er zo naakt best goed uit, maar ja, ik val niet op mannen. Hij liep daarna weer rustig weg om met andere vaste bewoners te gaan praten.

Het was lekker in de zon, maar mijn boek begon me te vervelen. Ik keek naar Nelly en zag dat ze gewoon wat zat te kijken.

“Zullen we een spelletje doen?” Vroeg ik aan Nelly en ze stelde voor om te gaan scrabbelen. Ik stond op en kroop de tent in om het spel te pakken. Terwijl we het spel klaarzetten, kwam Roger weer teruggelopen en zag wat we van plan waren. Hij liep naar ons toe en vroeg of hij niet mee mocht spelen. In ons beste Frans probeerden we hem uit te leggen dat onze kennis van het Frans niet voldoende was om het spel in die taal te spelen. Maar dat was geen probleem voor hem, hij zou de woorden in het Frans leggen en wij gewoon in het Nederlands.

Zo gezegd, zo gedaan, het woordenboek erbij om in twee richtingen te kunnen vertalen, zodat we wel allemaal wisten welke woorden er gelegd werden. En zoals gebruikelijk trok ik weer de letter x. Eigenlijk is daar maar een woord mee te maken, een universeel woord van een hobby die ik graag bedrijf en naar kan kijken. Dus met een glimlach legde ik het woord aan, aan een vrije S op het bord. Nelly vroeg gelijk met een lach aan Roger of hij het woord kende en of hij ook van die sport hield.

Met een wat droevige blik vertelde hij ons dat zijn vrouw al 10 jaar geleden was overleden en dat het sindsdien behelpen was geweest.

“Dat moet toch een marteling voor U zijn hier,” vroeg Nelly, “met al die naakte vrouwen om U heen.”

“Ach,” zei hij,” je probeert niet te kijken, maar te genieten van de zon en de natuur.”

Ik zag dat Nelly wat van plan was en ik ging alvast maar achteruit zitten. Het spelletje scrabbelen zou wel niet meer afgespeeld worden, hier was blijkbaar een heleboel naastenliefde nodig.

“Ben ik niet mooi genoeg om naar te kijken,” vroeg Nelly met een glimlach.

“Ah, oui, certainement,” zei Roger gelijk met een galante Franse uithaal. En hij gaf een hele hoop galante bespiegelingen over wat hij van Nelly vond. Die was ondertussen wat dichter bij Roger geschoven en pakte zijn hand. Tot zijn grote verbazing legde ze die op haar naakte borst, en ze vroeg of hij dat fijn vond. Nadat hij van zijn verbazing was bekomen gaf hij schoorvoetend toe dat hij het fijn vond om zijn hand daar te leggen.

“Kom dan maar met mij mee naar de tent,” zei Nelly, en de daad bij het woord voegend pakte ze hem bij de hand en loodste hem onze tent binnen. Die stond al zeer strategisch met de ingang van het veld af, zodat we, als we een wilde bui hadden, niet de hele tent moesten afsluiten, maar wel een met de natuur konden zijn. Langzaam liep ik achter hen aan naar de ingang van de tent. In de tent zag ik dat Nelly op zijn buik was gekropen en al heerlijk aan zijn piemel lag te zuigen en te likken en aan het instemmend gebrom hoorde ik dat het goed was.

Om de twee niet te storen ging ik maar rustig aan de ingang van de tent zitten om te genieten van wat daar gebeurde. Roger trok aan de onderkant van Nelly en trok haar over zijn hoofd zodat er een standje 69 ontstond waarbij nu van twee kanten instemmend werd geknord. Maar, zoals ik Nelly ken, hield ze het niet lang en kwam al zuchtend klaar. Ze maakte zich los uit de handen van Roger, draaide zich om, pakte zijn piemel en liet zich met een heerlijke zucht op hem zakken totdat hij helemaal bij haar binnen zat. Ze ging helemaal rechtop zitten en met haar handen in haar nek staken haar borsten recht vooruit in al hun glorie. Zo begon ze langzaam op hem te rijden. Dat kon Roger niet lang aanzien en pakte met beide handen haar borsten vast en begon ze te kneden.

“Knijp in mijn tepels,” kreunde ze en ze begon steeds heftiger te rijden op hem. Dat werd ook voor Roger te veel en met een wild gegrom kwam hij in haar klaar en spoot alles diep in haar. Dat was het signaal voor Nelly om ook zelf weer klaar te komen en ze liet zich voorover vallen op Roger. Na zo even gelegen te hebben bedankte ze hem met een felle kus en rolde van hem af naast hem en keek naar mij.

“Vooruit,” zei ze, “jouw beloning omdat je zo braaf hebt gewacht.” En ze deed haar benen verleidelijk open en ik zag de gezamenlijke sappen zo uit haar kutje stromen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik kroop op haar en ramde hem er in een keer in. Ik was zo opgewonden geworden van het schouwspel dat ik niet veel nodig had om ook in haar klaar te komen en ze nog van een lading te voorzien.

Roger was ondertussen op zijn zij gedraaid en was Nelly nog aan het strelen en gaf ze een heerlijke tongzoen. Ik ging aan de andere kant van haar liggen en begon haar ook te strelen. Dat werd haar te veel en ze kwam weer klaar. Roger kon het niet meer aanzien, hij stond al weer op oorlogssterkte, kroop gelijk op haar en gaf haar nog een beurt, nu duurde het wat langer voor beiden, maar na veel gegrom en gezucht naast mij werd dit ook weer succesvol afgerond. Iedereen lag nu bezweet op de luchtbedden en wat frisse lucht en wat fris te drinken zou goed zijn. Ik vroeg of hij wat wilde drinken, maar hij zei dat hij naar huis moest om voor zijn zoon te zorgen, dus na een uitgebreid tot ziens van Nelly beloofde hij om morgen terug te komen, het was dan tenslotte zondag, en als dank voor de brunch te zorgen.

De volgende ochtend rond half elf werden we gewekt door Roger met de opmerking dat de brunch over een half uur gereed was en de geur van koffie kwam ons al tegemoet. Het was bewolkt, wel lekker warm, maar het zag er naar uit dat we elk moment eens een verkwikkend buitje konden krijgen, geen reden dus om wat aan te trekken, maar Roger had voor de zekerheid maar in zijn tent gedekt. Nadat we ons verfrist en gedoucht hadden, gingen we naar de tent van Roger en tot onze verbazing was hij niet alleen.

“Dit is mijn zoon Emil,” zei hij wijzend op een jongen van rond de 18 jaar. Een hele aardige knul bleek uit de gesprekken en ze vertelden ons dat ze sinds de dood van zijn moeder al heel lang op elkaar waren aangewezen en dat ze het samen goed konden vinden. Ze hadden werkelijk voor een voortreffelijke brunch gezorgd met allerlei plaatselijke lekkernijen.

Ineens keek Roger naar Nelly, begon heel bedremmeld te praten en hij vroeg of hij om een gunst mocht vragen.

“Natuurlijk,” zei Nelly met haar open geest, “vraag maar wat je wilt.”

“ Nou,” zei Roger, “mijn zoon Emil is al 18 jaar, hij komt hier regelmatig, ziet al die mooie naakte vrouwen zoals jij en hij heeft er nog nooit een mogen aanraken. Het frustreert zijn gevoelens.”

“O,” zei Nelly, ”daar moeten we dan wat aan doen.”

Ze stond gelijk op en ging bij Emil op schoot zitten, met haar benen aan twee kanten van hem en met haar borsten bijna tegen hem aan. Ze pakte zijn handen en legde die op haar borsten.

“Bevalt je dat,” vroeg ze aan hem, en terwijl hij knikte zei ze ineens, “ik denk ook dat ik het voel dat het je bevalt, want hier steekt een geweldige erectie.”

Omdat ze zo bij hem op schoot zat kon ze met even wiebelen hem zo bij haar naar binnen laten schieten. Daar had Emil duidelijk nog niet op gerekend en hij kreeg een rode kleur. Nelly speelde een beetje met haar kutspieren om hem wat te masseren maar dat was al te veel voor Emil. Met een zucht kwam hij al spontaan klaar in haar en stamelde wat verontschuldigingen. Nelly smoorde die verontschuldigingen direct in een grote tongzoen.

Dan keek ze hem lachend aan en zei, “helaas we zullen even moeten wachten op een vervolg totdat je weer op oorlogssterkte bent,” en ze keek even om.

“Oei,” zei ze, “ik heb om mij heen ook wat veroorzaakt,” kroop van Emil zijn schoot af en voordat Roger wat kon zeggen zat ze al bij hem op schoot en had ze hem al bij haar naar binnengeschoven. Ze ging achteruithangen met haar handen op zijn knieën en begon wild op hem te rijden.

“En papa,” zei ze, “geef eens een goed voorbeeld.” Roger begon gelijk aan haar borsten, die wild voor hem op een neer wipten te zuigen en hij herinnerde zich ineens dat ze graag had dat je er flink in kneep. Dat had resultaat, want van al die activiteiten kwam ze grommend en hijgend klaar. Dat hielp Roger en ook hij spoot ze helemaal vol.

“Och, arme jongen,” zei ze tegen mij, “zit jij alleen maar te kijken, ik kom snel naar jou,” en om de cirkel rond te maken kroop ze nu bij mij om schoot en gaf mij een zelfde behandeling als Roger. En ook hier lieten de resultaten niet lang op zich wachten en kwam ik ook heerlijk klaar in haar.

Nu ging ze weer terug naar Emil die had gezien wat er rond hem gebeurde en al weer op oorlogssterkte was. Ze ging nu op haar knieën voor hem zitten en begon hem heerlijk te pijpen. En dat kan ze, heerlijk gewoon, ik kan er van meepraten. Ik zag Emil gewoon wegzakken in een poel van genot. Na een tijdje hield ze op en ging op de grond liggen. Emil had geen aansporing nodig en begon haar te likken en te strelen, totdat ze ongeduldig opkeek en riep, “kom op, neuk me nu.”

Dat was een startschot voor Emil om als een jonge hond op haar te kruipen en haar een wilde neukbeurt te geven dat alleen tieners kunnen. Wild en zonder aanzien des persoon werd ze de hele tent doorgeschoven, ik heb haar al lang niet meer zo hard horen kreunen, ze werd helemaal uitgewoond en ten slotte maakte Emil zijn klus af met een diepe grom en voor de tweede keer dropte hij zijn lading in haar. Ze bleef helemaal uitgeteld liggen, zuchtend dat ze voor vandaag echt genoeg had gehad en bedankte haar jonge minnaar met een uitgebreide zoen. Het geheel hebben we afgesloten met een glas wijn. Morgen moesten vader en zoon weer gaan werken en we spraken af dat we elkaar zullen schrijven, hij kan dan zijn eigen post bezorgen. En misschien zien we elkaar volgend jaar weer.

De volgende ochtend begon weer met een mooie blauwe hemel. Nelly ging richting de douches en daarbij liep ze langs een tent die er sinds gisteren stond. Ze merkte toen ze goedendag zei dat het twee Nederlandse jongens waren en ze vroegen of wij vanmiddag wat wilden komen drinken. Ze zei dat ze dat met haar vriend zou bespreken, en nadat ze weer terug was bij onze tent en ik geen bezwaar had werd afgesproken dat we rond vijf uur een glaasje zouden komen drinken.

Het is toch wel een zaligheid, je hoeft je niet te kleden voor een bezoek, je gaat gewoon naakt, wel zo gemakkelijk, alleen je stoel en je eigen glas meenemen. Ze stelden zich al voor als Rob en Remco. De jongens hadden een lekkere fles witte wijn, die ze in een emmer wel koel hadden gekregen en we dronken een glaasje. En de tweede fles ging open. Ze kwamen uit Drente en het bleken dat ze al vrienden waren vanaf de kleuterschool. Ze deden bijna alles samen. Ik zag de ogen van Nelly al weer gaan blinken, oppassen dus.

Nu de wijn de tongen wat losser had gemaakt, durfde een van de jongens wel wat meer en hij zei dat de tent gisteren niet zo dicht was geweest als we misschien hadden gedacht en dat ze alles hadden gezien.

Nelly, nergens bang voor, legde gelijk uit dat het ging om een jongen, die nog nooit iets had meegemaakt en dat papa had gevraagd om een beetje te helpen, en dat ze daarna toch de spanning bij de andere heren moest weghalen, en zo gebeurde dat dan ook.

Omdat Nelly zo vrij over seks sprak durfden de jongens ook wat meer.

“Je moet weten,” zei Rob, “wij zijn volledig hetero, maar omdat wij al zolang samen zijn hebben we tot op heden bijna alles gedeeld, ook onze vriendinnetjes. Dit heeft ons een geweldige reputatie opgeleverd op seksgebied bij ons in de buurt, we zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat een plus een geen twee maar drie is. De dames zijn altijd zeer tevreden over ons en we worden al gevraagd voor een avondje.” En Remco zei gelijk daar over heen, “en omdat jij toch wel van seks houdt bieden wij aan jou dit te demonstreren.”

Met een blik naar mij zei hij, “we hebben dat nog nooit gedaan als de vriend erbij was, maar is dat ook ok voor jou?”

Ik nam een slokje van mijn wijn en meldde de heren dat wat Nelly deed altijd in orde was voor mij. Dus richtten zij gelijk hun aandacht weer op Nelly en keken haar aan. Zij lachte en zei, “dus jullie hebben gezien wat ik gisteren deed en jullie beweren super-lovers te zijn, ok laat maar eens zien wat jullie kunnen.”

Ze stond op, ging hun tent in en ging op haar rug op het luchtbed liggen.

“En?” vroeg ze. “Je hoeft me niet eens meer uit te kleden” en ze begon bevallig te kronkelen. De jongens lieten zich dat geen twee keer zeggen en ze gingen direct ieder aan een kant van haar liggen. Om de beurt begonnen ze haar te kussen en alsof ze er een grens op hadden gelegd begon ieder van hen een helft te strelen en aan een borst te zuigen. Er klonk al goedkeurend gegrom op uit Nelly. Plotseling bewogen de heren en werd de grens niet in de lengte maar in de breedte gelegd, ofwel Rob begon aan haar kutje te zuigen en te likken en Remco ging uitgebreid met haar borsten aan de slag. Dit werd te veel voor Nelly en ze kwam met een gilletje klaar.

Er werd nu weer gewisseld en Remco begon haar nu te neuken, terwijl Rob haar begon te zoenen en ondertussen met haar tepels speelde. Ik zag dat Remco zijn uiterste best deed om niet klaar te komen. Opeens gaf hij een teken en razend snel wisselden ze en begon Rob haar te neuken en Remco begon te kussen en met haar borsten te spelen. Dat ging zo een hele tijd door, Nelly had het ene na het andere orgasme en begon langzaam om genade te smeken, ze was bijna suf geneukt. Dat was het teken voor de heren om rond haar te gaan zitten en als op commando spoten ze alles over haar borsten en haar buik. Kronkelend van genot smeerde ze alles over haar uit en keek verlekkerd en dankbaar naar haar twee minnaars.

“Jullie hebben er geen woord van gelogen,” zei ze, “en jij nu,” zei ze tegen mij. “Alleen ben ik beneden geheel uitgewoond, maar ik zal je weer belonen voor het feit dat ik dit van je mag doen.”

Ze greep direct naar mijn onderdaan en begon met haar fameuze pijpactie. Een combinatie van likken, zuigen en haar lippen, het is onbeschrijfelijk, maar wel onbeschrijfelijk lekker. Na een tijdje voelde ik dat ik ging klaarkomen, ze haalde hem uit haar mond en ik spoot ook alles over haar heen, zodat ze werkelijk helemaal onder het sperma zat.

Rustig zaten wij in de tent met weer een glaasje wijn, genietend van ons neukbeestje, dat tussen ons lag te blinken van de resultaten van de neukpartij. Na een uurtje werd het donker en glipte Nelly snel naar de douche om alles weer af te spoelen. Daarna hadden we in de tent nog na liggen praten over wat er gebeurd was.

We zijn nog een paar dagen op de camping gebleven, ik was op de laatste ochtend Nelly kwijt toen ik wakker werd, maar dat was normaal, zij stond altijd veel vroeger op dan ik, maar toen ik haar met een stralende ondeugende blik de tent zag inkomen en ze direct op mij kroop en mij bij haar naar binnen schoof wist ik het al. Ze kwam de belofte inlossen om altijd eerlijk te zijn, ze begon op mij te rijden en te vertellen wat ze net met die twee jongens in de tent verderop had gedaan.

Wie kan zich een heerlijkere en liefhebbende vrouw voorstellen met zo een mooi lichaam.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *