Hallo! Met Jeanne

()

Ik had net de telefoon opgenomen en mijn naam gezegd, als ik het antwoord hoorde. Jeanne, die had ik in geen jaar meer gezien. De laatste keer dat ik haar had ontmoet, was net voordat mijn vriendin en ik uit elkaar gingen. Ik was een avond zo kwaad geweest dat ik de volgende dag met Jeanne een afspraak had gemaakt en na een etentje hadden we een vluggertje gedaan in de auto. Omdat ze het wilde. Maar daarna had ik haar niet meer gezien. Nu zat ik alleen in mijn nieuwe flatje, zonder vriendin, en ik kreeg ik ineens die Jeanne aan de lijn. Een dun meisje, met kleine borsten, sluik donkerblond haar en een zwoele blik. Het begon nu wel tot me door te dringen dat ik moest antwoorden.

“O, dag Jeanne, hoe ben jij aan mijn nummer gekomen?” Gelijk dacht ik, wat een lullig antwoord.

“Ik heb dit nummer van je ex gekregen. Ik zit al een jaar aan je te denken en ik wilde vragen of ik je nog eens een keer kon zien?”

Slik, wel een leuke meid om wat mee te rommelen in bed, maar verder. Ineens begon er een duiveltje in mij te kriebelen. Daar kon ik wel eens iets leuks mee doen, ik was tenslotte toch alleen.

“Zeker, dat kan, als je wilt, dan kom je zaterdag maar bij me langs, zo rond 7 uur. Hier is mijn adres” Na nog wat algemeenheden beëindigde ik het gesprek en dacht na over mijn strategie. Dit kon wel eens een lekker slaafs meisje worden, en dan had ik en misschien zelfs mijn vrienden er veel plezier van. En zij hield van seks.

Zaterdag net voor 7 uur ging mijn deurbel en daar stond ze, in een strak topje en een spijkerbroek, zo strak dat ik me gelijk afvroeg hoe ik die uit moest krijgen. Ze keek verlegen en onzeker en ik besloot het even mee te spelen, voor het resultaat.

“Hoi Jeanne, kom binnen, leuk je weer een te zien.”

Aarzelend stapte ze over de drempel en keek rond in de kamer.

“Je hebt het hier leuk gemaakt,” zei ze plichtmatig.

“Zoek een stoel uit, en wat wil je drinken?” Vroeg ik haar. Ik liep naar de open keuken om de drankjes in te schenken en ging niet naast haar maar tegenover haar zitten. Zo bleven we een uur lang zitten praten over vroeger, zonder een verwijzing naar ons vluggertje, alsof we van steen waren. Ik niet, maar dat wist ze nog niet.

Terwijl ze wanhopig probeerde om de sfeer een beetje aangenaam te maken, deed ik mijn uiterste best om een ijskonijn te spelen. Maar inwendig kookte ik van geilheid, als ik er maar aan dacht wat haar nog stond te wachten. Je zag aan haar ogen dat ze al dacht, dat er helemaal niets meer te winnen was. Het werd dus nu tijd om toe te slaan.

“Ga eens daar staan” zei ik, terwijl ik met mijn vinger wees op een plek naast haar stoel, zodat ze recht tegenover mij kwam te staan. Ik moest mijn vraag nog een keer herhalen omdat ze zo geconcentreerd aan het babbelen was, en ze niet eens had gemerkt dat ik wat had teruggezegd. Met een verbaasde, verwarde en misschien wel angstige blik kwam ze uit haar stoel omhoog en ging op de aangewezen plek staan. Vragend keek ze me aan.

Op mijn gezicht begon nu een geile blik te ontstaan.

“Kleed je daar maar eens voor me uit,” zei ik met een zachte maar besliste stem. Even keek ze me vragend aan, dan begon ze te glimlachen alsof ze haar zin had gekregen. “Moet het sexy of wil je het snel,” vroeg ze nu beslist.

“Doe het maar snel, ik wil weten hoe je er helemaal naakt uitziet, dat heb ik nog nooit gezien” 

Met een zwaai ging haar topje uit, dan knoopte ze haar jeans los en samen met haar slipje stroopte ze die van haar af, het ging toch makkelijker als ik had gedacht met die strakke broek. Dan maakte ze haar BH los en liet die ook op de grond vallen. Nu stond ze helemaal naakt voor me. Ze draaide een beetje en keek toch wel wat onzeker.

“Je hebt een mooi sexy lichaam,” zei ik tegen haar. “Begin je maar lekker wat op te geilen voor wat er gaat komen.”

Met haar handen gleed ze nu over haar lichaam, ze streelde haar borsten en daarna gleed een hand naar beneden om haar kutje te strelen. Zachtjes begon ze te kreunen. Terwijl ze zo bezig was begon ik me snel uit te kleden en ging weer op de bank zitten.

“Kom nu maar bij mij op schoot zitten,” zei ik tegen Jeanne. Dat hoefde ik maar een keer te zeggen. Ze kwam in twee stappen naar mij toe en als een hongerige tijgerin kroop ze gelijk bij me op schoot. Ze zette haar knieën aan twee kanten van mijn benen, pakte mijn stijve en schoof die gelijk bij haar naar binnen, alsof ze bang was dat ik misschien zou zeggen dat het niet mocht.

“O. Wat lekker,” zuchtte ze, “hier heb ik nu al een heel jaar van gedroomd, eindelijk. Ik voel me helemaal gevuld. Je mag me hebben, ik zal doen wat je zegt, echt alles als ik maar met je mag neuken.”

Met verbazing hoorde ik haar aan, dat ging nog makkelijker dan ik zelf had gedacht, ze bood het zelf aan. Tijd voor de volgende stap.

“Goed dan, als je dat wil. Hier in mijn huis gelden de volgende regels voor jou. Je bent hier altijd naakt, naakt en gewillig. Je neukt, wanneer jij wilt en wanneer ik wil, met wie jij wilt en met wie ik wil. Als je hier mee akkoord bent, dan mag je hier volgende week weer komen.”

“Het is allemaal goed, maar maak me nu klaar, ik voel me zo lekker vol en nu wil ik je voelen spuiten. O, kom, toe, neuk me, vlug.”

Als een wilde begon ze op me te rijden en hijgend gooide ze haar armen in haar nek. Ze schudde met haar hele lichaam en ineens een hoge gil en ze kwam klaar. Dat was voor mij ook wat veel en mijn ballen begonnen stevig te borrelen. Die waren tenslotte ook al een paar weken buiten dienst geweest.

Haar twee armen had ze nu om me heen geslagen en rustig lag ze nu tegen me aan.

“Ik zal me aan mijn belofte houden, maar jij moet me dan wel neuken als ik hier ben, en vooral ook liefkozen.”

Ze keek me even lachend aan en liet zich dan van mijn schoot zakken op haar knieën. Ze pakte mijn slap geworden apparaat en begon er lekker aan te zuigen en ja hoor, in korte tijd stond hij weer paraat. Ze keek trots naar mij, liet zich dan achteruit op de grond zakken met haar benen open; “Kom steek hem er maar weer in, ik heb nog bij lange na niet genoeg.”

Het werd een zware nacht en ochtend, maar gelukkig had ik nog voldoende voorraad. De volgende dag was het tijd voor haar om weer te gaan en liefkozend vroeg ze aan me: “Mag ik volgende week al op vrijdagavond komen in plaats van zaterdagavond, dan kunnen we meer plezier hebben?”

Tijd voor plan 2, eens kijken hoever ze wilde gaan. Nu moet ik eerst even uitleggen hoe ik toen woonde. Ik bewoonde een appartement boven een groep kleine winkels. Op de eerste verdieping boven die winkels was een rij appartementen gesitueerd. Om daar te komen moest je langs de zijkant een trap op. Dan kwam je op een galerij die langs de voorkant boven de winkels liep en zo kwam je bij de voordeuren. Je had dus een mooi zicht vanaf die galerij op de straat, maar die was ’s avonds meestal rustig, omdat dan de winkels dicht waren. Onderaan de trap waren brievenbussen en de bel om op de galerij te komen. 

“Ik heb hier een sleutel, die is van mijn brievenbus. Als je volgende week vrijdag om 6 uur al wil komen, dan berg je al je kleren op in mijn brievenbus en sta je hier naakt en gewillig voor mijn deur. Zodra je binnenkomt ga je hier op de tafel liggen en vraag je om geneukt te worden. Als je gekleed wil komen en je hier binnen in de hal wil uitkleden, dan ben je van harte welkom op zaterdagavond om 7 uur”

Ze hapte even naar adem.

“Jij wil dat ik naakt over de galerij loop? En dan…”

Ik legde mijn hand over haar mond en zei dan, “je mag zelf kiezen”.

Ik zag haar even aarzelen en dan knikken, “inderdaad, ik mag kiezen.” Dan kuste ze me, nam de sleutel aan en vertrok.

Ik zat nog na te denken of ik gelijk ook plan 3 in werking zou zetten, maar alles liep zo voorspoedig. Ik belde mijn vriend Jan en vertelde hem wat me was overkomen.

“Dus, als alles loopt zoals ik denk staat hier vrijdagavond een naakt gewillig meisje voor mijn deur, dat zich volgens haar belofte ook graag door jou wil laten neuken. Zin in een biertje bij mij, vrijdag, laten we zeggen rond 5 uur?”

Donderdag laat installeerde ik twee webcams, een bij de hal en een zo, dat ik de hele galerij kon zien. Fijn toch, al die draadloze dingen.

Vrijdag middag tegen drie uur was ik thuis, testte mijn camera’s, zette het bier en de rest koud en liet mij rustig in mijn stoel zakken. Dit ging een bijzondere geile avond worden. 

Iets na vijven ging de bel en op de camera zag ik Jan bij de deur naar de galerij staat. Ik deed open en zag hem over de galerij naar mijn voordeur lopen. Die had ik al op een kier gezet en Jan liet zichzelf binnen. Ik vertelde hem nog een keer mijn plan en onder het genot van een biertje zaten we te kijken naar de camera. Iets na zessen zagen we haar in beeld. Het was een warme dag en ze had een jurk aan en een klein tasje bij zich. Ze keek links en rechts om zich heen, haalde een sleutel uit de tas en deed de brievenbus open. Dan belde ze aan. 

Zonder de parlofoon te gebruiken deed ik de deur open. Ze keek nog eens rond, zette dan haar tasje in de brievenbus, keek nog een keer en trok dan in een zwiep haar jurk uit. Ze had er zich duidelijk op gekleed, want daaronder had ze niets aan. Vlug schoot ze nu door de deur het trappenhuis in. Snel schakelde ik over naar de andere camera. Daar verscheen ze op de galerij. Nu moest ze naakt naar mijn deur, de vijfde van de galerij. Ze keek even of er veel volk was in de straat en snel rende nu naar mijn voordeur, maar die was natuurlijk, zoals te verwachten was, nog dicht. Dringend werd er aangebeld, en pesterig wachtte ik even voordat ik de deur open deed.

“Dag Jeanne, ik zie dat je op vrijdag wil komen.”

Zonder op mij te wachten schoot ze mijn appartement in, liep gelijk naar de tafel, ging erop liggen en zei met een geile stem; “zo, hier ben ik zoals je wilde, en nu wil ik geneukt worden.”

Ik knikte zoals afgesproken naar Jan, die inmiddels zijn kleren al had uitgetrokken en hij ging tussen haar benen staan. Ze keek even verschrikt op en ik herinnerde haar even aan onze afspraak van volgende week. Dan ging haar hand langzaam naar de stijve van Jan en leidde hem naar binnen.

Ze rilde en kreunde even. Jan schoof langzaam bij haar naar binnen, wachtte dan even en schoof weer langzaam gedeeltelijk terug. Jeanne drukte nu met haar voeten tegen het achterwerk van Jan om hem zo weer helemaal bij haar naar binnen te drukken. Tegelijk begon ze te trillen en met nog een kreun kwam ze klaar. Ik ging aan de andere kant staan en pakte haar borsten vast, terwijl ik mijn stijve voor haar mond hield. Ze hapte gelijk toe, maar dan begon Jan te stoten. Geil kreunend onderging ze zijn geweld, maar daardoor schoot voortdurend mijn stijve uit haar mond. Ik besloot maar even te wachten en naar dat geile gebeuren te kijken.

Zuchtend schoot Jan zijn zak leeg in Jeanne, maar ze keek toch teleurgesteld, want ze was nog niet voor de tweede keer klaar. Maar ik duwde Jan weg en nam snel zijn plaats in. Dat was wat ze wilde en kreunend kwam ze klaar. En ook ik schoot mijn lading bij haar naar binnen.

“Ik wist niet dat het zo geil zou zijn om met een totale vreemde te neuken, en dat met publiek” zei ze, toen ze weer was bijgekomen. “En dan naakt lopen over die galerij, ik kwam al bijna spontaan klaar, wat een lekker idee. Ik wil nu zeker jouw seksslaaf zijn. Ik zal voortaan zeker neuken op jouw commando met wie je wil. Verzin maar lekkere geile dingen. Ik zal naakt en gewillig blijven”

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *