Dubbele verrassing

()

Het was vorig jaar augustus toen ik met mijn vriendin Chana naar Spanje ging. We gingen met zijn tweetjes lekker twaalf dagen naar een appartement. De eerste avond kwam ik er achter dat dat ‘met zijn tweetjes’ iets anders uit ging pakken. Aangekomen in het appartement eerst onze spulletjes uitpakken, en daarna dadelijk lekker op het strand liggen. Na een tijdje kregen we zin om op ons grote tweepersoons luchtbed op zee te gaan dobberen. Omdat nu toch niemand ons zag besloot Chana haar bikini topje uit te doen, haar prachtige B tietjes stonden in volle glorie in ‘t zonnetje. We begonnen wat te strelen en te zoenen, zachtjes kuste ik haar in haar nek, en zij begon door mijn haar te wrijven. Ze fluisterde in mijn oor, dat ze al twee weken van gedroomd had om aan zee wilde seks te hebben. Ik vertelde haar, dat ik haar droom wel uit wilde laten komen. Eerst ging ik haar lekker insmeren met zonnebrand, zacht streelde ik over haar rug en haar kontje, en ging met mijn hand onder haar bikinibroekje en ging met mijn vinger langs haar kontgaatje.

Een zacht geil kreunen kwam uit haar mond. Langzaam deed ik haar broekje uit, en haar heerlijk strakke kontje kwam tevoorschijn. Toen ik haar rug en benen helemaal ingesmeerd had was ‘t tijd voor haar geile borstjes. Sensueel smeerde ik ze in, en draaide rondjes om haar tepels. Dit vond ze zichtbaar leuk, Chana keek ontzettend geil uit haar ogen en slaakte een lichte kreun. Toen trok ze me naar zich toe en we begonnen wild te tongzoenen, met haar handen gin ze over mijn rug en in een beweging deed ze met handen en voeten mijn zwembroek uit. Ze zei dat ze een verassing voor me had maar dat ik daar vanzelf achter zou komen. Langzaam begon ik haar tietjes te kneden en zag haar duidelijk genieten. Met haar hand wreef ze zachtjes over haar mooie kale poesje. Al kussend ging ik van haar tietjes naar beneden en kwam bij haar inmiddels aardig vochtige lipjes aan.

“Bef me, schat” riep ze. En met mijn tong begon ik haar hele poesje van boven tot onder te likken. Luid kreunend genoot ze van mij tongbewegingen. “Oh schat, wat is dat lekker, ga door, je maakt me bloedgeil”. Inmiddels was Chana met beide handen haar prachtige glinsterende tietjes aan ’t masseren, een enorm geil gezicht is het om je vriendin te zien genieten terwijl ze zichzelf nog verder op geilt. Haar orgasme liet nu niet lang meer op zich wachten, “ga door” zei ze, en met mijn hele tong begon ik nu wild haar clitje te stimuleren, dit was voor haar teveel en luid kreunend kwam ze klaar op mijn tong.

Nadat ze een beetje bijgekomen was, zei ze dat het tijd was voor de verrassing. Ze zei dat Marieke, haar beste vriendin ook hier in Spanje was met een ander meisje. En zonder dat ik het in de gaten had, bleek dat deze twee meiden al geruime tijd van een afstand ons zaten te bekijken. Ze hadden samen afgesproken dat na een tijdje ze naar ons toe zouden komen. Ik wist niet wat me overkwam. En al helemaal niet toen deze twee meiden, topless op hun luchtbedje naar ons toe gezwommen kwamen.

Marieke was net zo oud als Chana maar iets groter. Ze had een prachtig figuur en mooie volle borsten, iets groter dan die van Chana. Chana zei ineens, nu is het wel tijd om hem zij verrassing te geven. Niet wetend wat er zou gebeuren, begonnen Chana en Marieke hevig met elkaar te zoenen en te strelen. Wat was dit een geil gezicht zeg, je vriendin die voor je neus met haar beste vriendin aan ’t vrijen gaat.

Chana riep ineens ”Chantal (zo heette het derde meisje schijnbaar), zorg jij voor mijn lekkere vent”.

Zonder aarzeling kwam ze naar me toe gezwommen en drukte zich met haar kleine maar mooie tietjes tegen me aan. Wild begonnen we te zoenen. Voordat ik het wist had ze mijn inmiddels keihard geworden staaf in handen. Marieke en Chana waren inmiddels het water ingegaan zodat ik en Chantal op het luchtbed konden gaan liggen. Met haar mond kwam ze richting mijn kloppende lul, en nam hem in haar mond. Gulzig begon ze eraan te zuigen, ik was verbaasd over hoever hij in haar mondje ging, ik voelde haar keel over mijn eikel gaan.

Chana en Marieke kwamen er nu ook bij liggen, Marieke ging met haar strak geschoren poesje boven mijn gezicht zitten, en vroeg of ik haar wilde beffen. Dat deed ik meteen, Chana vond het geweldig om te zien hoe haar vriendinnen met mij seks hadden. Chana ging met haar handen naar het poesje van Chantal die nog steeds mij als een bezetene aan ‘t pijpen was. Na een tijdje zei Chana, “nu wil ik dat je haar gaat neuken schat”. Marieke ging op haar knieën voor me zitten, en in een soepele beweging schoof mijn lul erin. Het ging kennelijk niet hard genoeg en ze riep ”neuk me maar lekker hard schat, ik wil je zaad in me voelen.” Hard begon ik in haar kutje op en neer te stoten, en na enkele minuten werd ‘t mij teveel. Ik haalde mijn lul eruit, en gulzig begonnen Chana en Chantal eraan te likken. Spuitend kwam ik in hun gezicht klaar. Wat een enorm geil wijf is mijn vriendin toch.

Toen was het tijd voor Chana om klaar te komen. Met mijn tong ging ik naar haar clitje en begon haar heerlijk te beffen. Chantal en Marieke begonnen nu ook heftig met elkaar te vrijen. Toen mijn lul weer klaar was voor gebruik, zei Chantal met een geile stem ”ik wil je lul in mij kontje hebben, dit heb ik nog nooit gehad, en het lijkt me supergeil”. Chana maakt met haar tong het kontgaatje van Chantal nat terwijl Marieke mijn lul keihard aan ‘t pijpen was. Toen ging ik met mijn lul richting het vochtige sterretje van Chantal, langzaam schoof ik hem erin, het ging makkelijker dan ik dacht. Voorzichtig begon ik te stoten. En na een tijdje kwam ik spuitend in haar kontje klaar.

We besloten dat het tijd was om terug te gaan naar het appartement. En vond je het een leuke verassing zeiden Chantal en Marieke. Ik zei dat ik nog nooit zoiets iets moois had meegemaakt. ´s Avonds heb ik mijn vriendin nog op gepaste wijze bedankt voor de verrassing. Die vakantie hebben we nog 3 keer met z’n vieren heerlijke seks gehad. Wat een vakantie zeg!

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *