George 2.2

()

(uit het oogpunt van Geert)

Ik moet bekennen dat ik wel wat jaloers was toen Linda me op de hoogte bracht van haar avontuurtje met George. Het wond me wel op maar anderzijds vond ik het maar niets zo’n geile buur die zeker niet vies was van nog een nummertje met mijn vrouw. Ik was ook niet vies van een scheve schaats te rijden op mijn reizen. Het was voor mij duidelijk dat George gekoppeld moest worden aan een andere vrouw en misschien iemand die een vaste relatie met hem aan kon gaan. Zo was hij ineens ook verlost van zijn eenzaamheid. Door mijn levenservaring wist ik dat de oplossing altijd lag te wachten totdat de tijd rijp was. En ik had daar weer eens gelijk in want enkele dagen later trok iets mijn aandacht dat alles in gang zette.

Ik had een glas wijn omgestoten. Ik moes dus wel een andere broek aantrekken. Ik zag dat het licht aan was in de slaapkamer bij de overbuurvrouw. De gordijnen waren voor het grootste gedeelte dicht maar aan de zijkant was een gedeelte niet echt goed dicht. Ik voelde dat ik even mijn verrekijker moest nemen. Mijn intuïtie liet me ook nu niet in de steek. Het geluk stond ook aan mijn kant. Juist aan die kant waar het gordijn niet dicht was stond een spiegel die zo zicht gaf op het bed. Lea lag op het bed, met grote bewegingen een rode dildo in haar spleet aan het pompen. Ik zag alles niet goed door het grotendeels gesloten gordijn, maar toch genoeg om een beeld te vormen. Hier begon mijn plannetje te rijpen. Ik ging naar beneden en vertelde Linda wat ik gezien had. Natuurlijk ging ook zij vlug een kijkje nemen. Ik vertelde haar van mijn plannetje en ze ging er dadelijk akkoord mee.

Ik wist dat Lea elke woensdag boodschappen deed. Linda was met George de stad ingegaan voor een totaal andere look en een bijpassende outfit. Het was wel nodig. George was gewillig meegegaan, zeker na de belofte dat ze daarna nog wat aandacht aan deze “nieuwe man” zou geven. We hadden wel afgesproken dat ze voor een bepaald uur thuis zouden zijn. Ze hielden zich goed aan de afspraak en de nieuwe George mocht er wel zijn. Na nog een koffietje te hebben gedronken gingen mijn geil vrouwtje en hij naar boven. Ik gaf hem de goede raad om niet al zijn kruid te verschieten. Het idee dat ik op de hoogte was en dat hij zomaar naar boven kon gaan met Linda wond hem op. Ondertussen stond ik op de uitkijk naar Lea die dadelijk zou thuis komen van haar boodschappen. Even later was het zover.

Met een voorzichtige tred kwam ze met haar caddie en nog een paar zakken de straat in gelopen. Ik ging zogezegd net op dat ogenblik de post uit de brievenbus halen.
“Hallo Lea, flink beladen, wacht in help je even.”
“Dank je Geert, vriendelijk van je.”
Ik nam de caddie en ze opende de deur en zonder vragen liep ik zomaar het huis is. Ik moest nu mijn stoute schoenen aantrekken. Daar ik dat huis een beetje kende wist ik waar ik moest zijn. Ik reed de caddie naar de keuken.
“Dank je wel Geert.
“Graag gedaan. Sommige spullen zien er best zwaar uit zal ik je helpen de dingen op zijn plaats te zetten.”
“Graag, de melk mag je daar boven zetten.”

Ik deed alles wat ze vroeg en algauw waren de boodschappen op zijn plaats.
“Lea, ik heb juist verse koffie gezet en Linda heeft gisteren een lekkere cake gebakken. Wat denk je – nemen we een koffietje bij mij.”

Dat sloeg ze niet af.

Eenmaal bij mij in de keuken hadden we het gauw over de buurt, het weer en andere koetjes en kalfjes. Ondertussen waren er die twee boven natuurlijk heerlijk van elkaar aan het genieten.
Ik bekeek Lea. Een echte schoonheid was het niet, maar wel uiterst verzorgd en met smaak gekleed. Het was tijd om met mijn plannetje te beginnen.

“Het verwondert me dat je geen batterijen gekocht hebt.”
“Batterijen? Neen, die heb ik niet gekocht. Waarom zou ik batterijen nodig hebben.”
“Misschien voor een rode dildo.”

De mond van Lea viel open en ze werd knalrood. “Hoe weet jij van een rode dildo.”
“Een verrekijker kan wondere doen. Maar waarom heeft zo’n knappe vrouw een dildo nodig. Er zijn toch genoeg mannen die jou zouden willen.”
“Dat denk je maar. Ik ga naar zoveel verenigingen en het enige wat ze bezighouden zijn de laatste voetbaluitslagen. Een dergelijk vent moet ik niet hebben. De jeugd gaat nu internet op en vind zo vlug contacten maar ik weet nog niet hoe je zo’n ding kan aanzetten.”
Ik ging achter haar staan en legde mijn handen op haar schouders.
“Misschien is zo’n man wel dichter bij dan je denkt. En weet je, ik lust wel af en toe een rijp vrouwtje.”
Ze draaide zich om en keek me aan. “Bedoel je dat …”

Ik nam haar hand en legde ze op mijn bult in mijn broek.
“Zegt dat niet genoeg.”

Haar hand bleef op mijn bult staan. Mijn wapen was ondertussen klaar voor actie. Ze begon erover te wrijven. Ondertussen begon ik haar knoopjes van haar bloesje los te maken. Een paar stevige borsten in een ordinaire witte bh werden zichtbaar. Ik baande mijn weg in haar bh naar haar tepels. Ik zag dat ze er blijkbaar van genoot. Haar ademhaling werd wat vlugger en ze had een blos op haar wangen.
“Lekker,” vroeg ik?
“Mm…, ja”
“Weet je, boven heb ik een groot bed, dat is veel comfortabeler dan hier.”
Zonder een antwoord te wachten nam ik haar hand en ging naar boven. Ze liep voor me de trap op. Even overviel me toch de twijfel, of ik hiermee kon doorgaan.

We deden de deur van onze slaapkamer open en daar lag Linda met haar benen gespreid op het bed terwijl George haar druipnat grotje aan het beffen was.
Lea zette een stapje achteruit. Ik zag dat ze zich geen houding wist aan te nemen. Dit had ze niet verwacht. Haar twee buren te zien in een bed terwijl de echtgenoot hier geen problemen van maakt.
Met haar bloesje open en haar borsten half uit haar bh was het ook wel duidelijk dat er iets gebeurd was tussen ons.
Ik nam haar mee naar het bed en deed haar bloesje en haar bh uit. Ze keek naar George die haar alleen maar een vette knipoog gaf en verder ging met zijn werk.
Ik begon ondertussen haar borsten te kneden en aan haar tepel te zuigen. Ze kwam uit haar verwondering en liet het genot haar werk doen.

Ze kon haar ogen niet afhouden van de twee die daar bezig met elkaar waren. Tot nu toe had ze nog niets gezegd maar toen ik langzaam haar slip inging en haar knopje beroerde begon ze hoorbaar te zuchten.

George deed blijkbaar zijn werk goed want de adem van Linda begon te veranderen en ze was dicht bij haar hoogtepunt. Toch maakte ze zich los van hem en ze stortte zich op mijn geslacht die door de broek heen duidelijk afgetekend stond. Ze begon me heerlijk te pijpen en ik kon voelen aan de manier waarop ze het deed dat ze genoot van heel de situatie. Ondertussen was ik nog bezig met mijn vingers in het grotje van Lea.

George was over zijn lul aan het wrijven en keek naar dit alles. Ik vond de tijd rijp om een stap verder te gaan. Ik leidde Lea op bed. Ze liet het gewillig doen. Linda ging scheerlings over haar gezicht zitten, zodat Lea haar goed kon likken. Tot mijn verbazing begon ze dadelijk aan dat werkje. Met haar benen wat opgetrokken op het bed lag Lea klaar voor George. Met een kleine hoofdbeweging van mij wist hij wat hij moest doen. Met zijn handen deed hij haar benen open en zette zijn lid voor de ingang van haar schede. Hij liet zijn eikel een stukje binnengaan. Lea kreunde. Dat was voor hem het teken om verder te gaan.

Aan een langzaam maar vast tempo vulde hij Lea keer op keer. Ondertussen was ze nog steeds bezig met Linda. Ze was ondertussen ook haar borsten aan het kneden. De borsten van Lea bewogen mee in het neukritme van George. Ik ging dichterbij en gaf mijn keiharde lul in de hand van Lea. Ze begon er dadelijk aan te trekken. Het was een heel onritmisch maar toch lekker. Ondertussen was Linda ook aan haar clitoris aan het wrijven en haar ademhaling werd heel zwaar. Ook zag ik dat George het ook niet langer vol hield en hij spoot Lea vol met zijn zaad. Mijn vrouw en George die gelijktijdig klaar kwamen.

George liet zich naast Lea vallen om te bekomen. Lea vroeg aan mij om het werkje af te maken. Ze nam een kussen en rolde dat op en plaatste het onder haar bekken. Ik ging bij haar binnen. Ik voelde het warme zaad van George en Lea was ook niet echt droog te noemen. Ondertussen was Linda aan de borsten van Lea aan het zuigen. George streelde haar haren. Ik voelde mijn ballen steeds tegen Lea klets telkens als ik diep in haar ging. Die meid was onverzadigbaar. Linda haar hand zocht de weg naar het grotje die haar man zo goed aan het vullen was en al gauw vond ze het knoopje van Lea die ze met een stevige vinger begon te beroeren. Na een minuut begon Lea zwaar te ademen en een blos op haar wangen verraadde dat ze niet ver van haar hoogtepunt was. Even later begon ze te schokken. Dit alles was voor mij ook zo opwindend dat ik mijn zaad ook in haar stortte en het zich vermengende met dat van George. Ik vond mijn plannetje meer dan geslaagd.

Lea en George zijn ondertussen een koppel. Ze komen ons vaak vertellen over hun seksuele avontuurtjes en soms beleven we ook nog dingen samen.

Stev

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “George 2.2”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *