George 1.2

()

Vrijdagavond. De laatste werkdag van de week. Een gewone werkweek, zonder echte uitschieters. Toch was ik blij dat ik me nu kon ontspannen. Een gezellig en ontspannend tv-avondje leek me wel wat. Geert, mijn partner was voor een paar dagen naar een congres en zou pas morgenavond thuis komen.

Ik zette de tv aan, een glaasje rode Bordeaux wijn ingeschonken en wat knabbels. Ik was nog maar net in de sofa geploft of de bel ging. Enigszins geërgerd stond ik op. Wie zou dat kunnen zijn?
Voor de deur stond George mijn naaste buurman. Een buurman zonder veel contact maar toch aangenaam in omgang en eigenlijk leefde hij een beetje anoniem.
“Sorry, voor het storen, Linda, is Geert soms thuis?”
“Neen, hij is naar een congres, maar kan ik je misschien helpen.”
“Ik denk het niet, het kan wachten. Het is gewoon een peertje dat moet vervangen worden in mijn bureau. Maar ik heb de laatste tijd wat last van duizeligheid en durf niet zo goed om de ladder te beklimmen.”
“Als het dat maar is, dan kan ik je ook helpen. Kom we gaan dat eens vlug in orde brengen.”

Ik pakte de sleutel van de voordeur en stak hem in de zak van mijn korte kamerjas die ik over mijn nachtkleedje droeg. Ik trad binnen in een somber, wat muf ruikend huis. Hij had de ladder al klaar gezet onder aan de trap. Hij wou het alleen naar boven dragen. Maar ook ik nam de ladder vast en dat droeg wel een beetje gemakkelijker.
Het was donker in de kamer. Alleen wat flauw maanlicht en wat licht vanuit de gang drong de kamer in. George zette de ladder onder de lamp. Een oud zwaar model.

“Je moet een paar schroefjes los draaien vooraleer je aan de gloeilamp kan, zei George.” Gelijk gaf hij me een schroevendraaier. Ik ging de ladder op en George hield deze goed vast. Plots ging het licht van de zaklamp aan en George lichte bij, wat het werk een beetje gemakkelijker maakt.
Algauw had ik de schroefjes los. George gaf me een gloeilamp en draaide de lamp in. Een fel licht vulde de kamer.

“Zo zie, George, dat is ook gebeurd, geef me nu de schroefjes aan.” Hij deed dit gewillig en terwijl ik de schroefjes indraaide voelde ik dat de ladder een beetje minder stabiel stond.
Ik keek naar beneden en zag dat George met de zaklamp tussen mijn benen scheen. Ik realiseerde me nu dat ik geen slipje droeg.

Ik deed of ik het niet gezien had en werkte verder. Weliswaar aan een trager ritme. Ik was het helemaal vergeten dat ik geen slipje droeg. En daar het de laatste tijd niet van gekomen was om eens stevig van bil te gaan had ik wel zin. En wat is er fout dat een oud meneertje even het vrouwelijk schoon bekijkt.

“Lukt het, Linda.”

“Ja hoor, maar het zou eens gesmeerd moeten worden.”
“Wat de lamp”?

“Neen, mijn kutje.”

George keek naar boven en zag dat ik keek wat hij aan het doen was.
“Sorry, ik weet niet wat me overkomt.”
“Geeft niet, maar vind je het mooi.”
“Mooi is zacht uitgedrukt, ik vind het prachtig, ook je benen zijn mooi.”

Ik voelde zijn hand op mijn onderbenen en hij begon ze te strelen. “Ze zijn zacht.”
“Houd nog even de ladder vast George zodat ik de schroefjes nog wat beter aandraai maar als je zin hebt om mijn kutje nog wat te beschijnen voor mij niet gelaten.”

Ik stak mijn billen een beetje naar achteren zodat hij nog meer zicht kreeg op mijn paradijsje. De situatie had mijn geilheid alleen maar doen toenemen. George ging door mijn grotje in het schijnsel te zetten. Zijn hand gleed ook maar steeds hoger. Maar daar ik wat hoger stond dan hem lukte het hem niet op helemaal tussen mijn benen te komen.
Zijn ruwe handen maakte dat mijn geilheid alleen maar toenam.

Ondertussen was alles hersteld en ik ging naar beneden.

“Zo George, ik heb je een dienst bewezen nu moet je mij ook een dienst bewijzen en me eens lekker beffen, daar ik heb best zin in gekregen.”
George liep wat rood aan, maar hij zei geen “neen.”

Ik opende mijn kamerjas en een knoopje van mijn nachtkleed.

“Misschien moet je deze twee ook maar eens verwennen” zei ik, terwijl ik over mijn borsten wreef.

George hield het blijkbaar niet meer en pakte mijn hand vast en toornde me mee naar de slaapkamer. Het was een slaapkamer zoals je nog zag in oude films. Behang die er al jaren hing en waarschijnlijk een afgesleten kleurtje gekregen had. Een groot kruis boven de deur. Vooral rook het er muf.
Ik ging op bed liggen en voelde de vering die ook al zijn beste tijd had gehad. De sprei deed ook al jaren trouwe dienst.
Toch ging ik op het bed liggen, trok mijn nachtkleedje een beetje op en begon over mijn kaalgeschoren muisje te wrijven. George stond erbij en keek ernaar. Ik opende mijn lipjes en voelde dat ik al goed nat was. Ik ging met een vinger een beetje dieper en vervolgens gleed ik wat naar boven om mijn genotknopje te bewerken. George bewoog eindelijk en ging naast mijn zitten en begon over mijn borst te wrijven. Met zijn volle handen wreef hij over het weefsel.
Ik stopte even met mijn werkje en deed mijn nachtkleed uit en lag nu naakt naast mijn buurman.

Hij keek zijn ogen uit en zei “ dat heb ik niet meer gezien sinds mijn Ida dood is.” Hij begon over de andere borst te wrijven en mijn tepels wezen steevast naar boven.
Ik voelde dat ik George wat moest leiden en vroeg hem of hij aan mijn tepels wou zuigen. Hij stortte zich op mijn borsten en begon eraan te zuigen zoals een zuigeling aan de borst van de moeder. Deze jongen had blijkbaar nooit echt “lessen in liefde bedrijven” gekregen. Ik liet hem stoppen en vroeg hem zachtjes een borst te likken en daarna zachtjes een tepel, terwijl hij zachtjes een borst mocht strelen. Met wat tips wat het een goede leerling. Ik ging terug verder met mijn werkje. Ik moest zeggen, George zijn strelingen bleven niet zonder resultaat en na een paar minuten kreeg ik een orgasme.

Ik wou niet eerst even bekomen en vroeg aan George of mij me nu wou likken aan mijn muisje. Hij gleed tussen mijn benen en begon me te likken maar weer niet echt met tact.

“Open mijn lipjes en lik ze aan de buitenkant, vergeet ook mijn knopje, niet lieverd” gaf ik hem aanwijzingen. Hij had wat raad nodig maar eenmaal vertrokken kon hij goed zijn plan trekken. Ik begon steeds natter te worden en mijn tepels stonden strak naar boven. Ik kneep er voorzichtig in en dit samen met het oraal werkje van George maakte dat ik in een mum van tijd klaar kwam. George keek me geamuseerd aan. Toen viel het me pas op dat hij nog steeds zijn kleren aanhad. Hij had duidelijk een erectie. Ik ging op de rand van het bed zitten en opende zijn broek. Ik deed hem omlaag en de witte slip hield een grote lul in bedwang. Ik deed de broek omlaag en maakte kennis met zijn geslacht die niet echt klein geschapen was en waar rondom een grijze bos haar te zien was.
Het was duidelijk dat er hier een vrachtje moest gelost worden. Ik liet George gaan liggen en ging naast hem liggen en daar ik niet wist of hij fris gewassen was wou ik niet echt dat hij binnendrong of dat ik hem een lekkere pijpbeurt gaf. Ik verkoos hem af te rukken.


Hij lag in de kussens en ik wreef over zijn scrotum en penis die geen moeite had om stevig te blijven. Ik begon er zachtjes aan te rukken en ik zag dat George het wel o.k vond. Hij zag mijn borsten mee bewegen terwijl ik hem  aan het af aan het rukken was. Ik opende ook een beetje mijn benen zodat hij ook zicht had op mijn kutje. Hij begon roder in zijn gezicht te worden en zijn ademhaling werd steeds sneller. Hij legde zijn hand op mijn muisje en begon me te vingeren. Ik was nog steeds nat en paraat.

“Lekker George, je doet het goed. Misschien doen we dat nog wel eens over en dan gaan we verder dan nu. Misschien mag je me volgende keer wel neuken, dat zal je wel leuk vinden hé George” wond ik hem op. “Misschien wel met meer personen, ze zullen van je snoepen.” “Misschien wel met meerdere vrouwen, die …”
Mijn opwindende praat miste zijn uitwerking niet, George gromde en een stevige straal sperma landde op zijn buik en op het dekbed. Er lag een wit vrachtje net op een rood blaadje van een bloem op het dekbed.

Ik zag dat hij nu even genoeg had. Ik wou nog meer voor een andere keer houden. En ik wou zeker Geert hierin betrekken. Een jonge vent en een oude snoeper met een supergeile vrouw lijkt me een leuke combinatie.

Stev

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *