Het meisje met het rode haar

()

Maureen en ik waren op een punt in onze relatie gekomen, dat na 15 jaar alles vanzelf liep en alles voor vanzelfsprekend werd aangenomen. Het spannende was uit onze relatie verdwenen, vooral uit ons seksleven. Seks was meer een verplichting geworden en we deden het voor de andere. Ik wist dit maar ik was me niet bewust van het feit, dat Maureen dit ook wist, tot die ene avond, dat ze me over de eettafel zat aan te kijken. Ineens stelde ze die vraag, die alles zou veranderen. “Heb je er ooit aan gedacht om vreemd te gaan?” Deze vraag kwam zomaar uit de lucht vallen, maar ondanks alles kwam bij mij mijn antwoord spontaan op:” o, ja hoor, zeker.”

“Heb je daar echt aan gedacht?”

“Zeker, waarom niet?”

“Waarom heb je het dan niet gedaan?”

“Voornamelijk uit angst”

“Angst, waarvoor?”

“Dat het uit zou komen. Ik heb zo het idee, dat als het uit zou komen, dat dit het einde van onze relatie zou betekenen, en ik wil je niet kwijt raken.”

“Wat zou je doen als je wist, dat het onze relatie niet in de weg zou staan? Zou je dan een andere relatie beginnen?”

“Waar wil je eigenlijk naar toe, Maureen?”

“Het gaat over onze relatie. Ik zie het aan je vooral het laatste jaar. Je bent rusteloos, je voelt je gevangen, en je lijkt niet meer tevreden met mij, en met ons. Dus heb ik besloten om je toestemming te geven om te gaan zien, of het gras bij de buren groener is dan thuis. Dus ga uit en vang een jong blaadje.”

“Dit kan je niet serieus menen.”

“Maar ik ben heel serieus. Ik weet dat ik voor jou het beste ben wat je ooit zult tegenkomen en dat zal je jezelf binnenkort wel weer realiseren. Maar je bent het nu blijkbaar even vergeten en de beste manier om je er aan te laten herinneren is je naar buiten te laten gaan en daar laten spelen. De enige voorwaarde is dat je mij alles moet vertellen. Geen geheimen, je moet me werkelijk alles vertellen wat je doet en met wie je dat doet.”

“Waarom dan toch?”

“Wie weet. Misschien leer je wel iets nieuws, wat ons seksleven kan verbeteren.”

Ik wist niet precies wat ik daar mee aan moest. Nog nooit had er iemand tegen mij gezegd, dat het in orde was dat ik vreemd mocht gaan, en ik was helemaal niet zeker van het feit, dat ik het wel wilde. Bovendien, ergens ver in mijn achterhoofd klonk een klein stemmetje, dat voortdurend aan mij vroeg, waarom ze dit ineens wilde. Ik bedoelde, ik had nog niet eens de vingers van een hand nodig om de getrouwde mannen te tellen, waarvan ik wist dat ze vreemd mochten gaan van hun vrouw en die daarbij nog de opdracht kregen om thuis alles in geuren en kleuren te vertellen. Hoe meer ik er over nadacht, des te minder vertrouwde ik het. Ze wilde misschien wel, dat ik het zou doen, zodat zij ook aan een relatie kon beginnen.

Ik zag het zo voor me, zij zittend tegenover me en zeggend.

“Dus je hebt het gedaan en nu mag ik ook” Bovendien, zelfs al zou ze dat niet doen, ik had helemaal geen interesse in andere vrouwen. Ik had genoeg aan Maureen. En ik wist zeker, dat ik niet wou, dat andere mannen haar neukten. Wat moest ik doen. Het meest eenvoudige zou zijn: niets doen en dat zou ik gaan doen. De week ging voorbij en ineens vroeg Maureen aan mij, of ik al iemand gevonden had om mee te spelen. Ik zei simpel nee tegen haar.

“Waarom niet, er zijn er toch genoeg, daar buiten. Je bent best in staat om er een te vinden in die bar, waar je soms langs gaat als je van je werk komt om een biertje te drinken met je vrienden.”

“Ik weet het niet Maureen. Ik ben nooit meer op de versiertoer geweest sinds ik jou heb leren kennen. Ik zou eigenlijk niet eens meer weten hoe ik dat moet doen.”

“Nonsens, schatje. Alles wat je moet doen is er een uitzoeken ze een drankje aanbieden en dan suf neuken.”

Ik zei tegen haar dat ik het zou proberen, maar dat deed ik niet. Een of twee keer per week vroeg Maureen of ik al iemand te pakken had gehad, en na een paar weken was ik dat zo zat, dat ik haar vanuit de bar belde om te zeggen dat ik vanavond laat thuis zou zijn.

“Ik heb er een te pakken, als je begrijpt wat ik bedoel.”

“Hoe ziet ze eruit?”

“Straks. Ik ga nu vlug terug, voordat er een andere vent naast haar zit.”

Ik hoopte dat Maureen zou slapen als ik thuis zou komen, maar dat geluk had ik niet. Ze zat op mij te wachten en wilde alle details weten, dus ik was genoodzaakt om een heel verhaal te verzinnen. Ik vertelde Maureen hoe ik tegen een leuke roodharige was aangelopen, had oogcontact gemaakt, ze leek me geïnteresseerd en ik vroeg haar of ze wat wilde drinken. Van het ene kwam het andere. We waren naar een hotel gegaan en we hadden daar verschillende keren gevreeën. Ik vertelde Maureen dat ze me eerst had gepijpt, daarna hadden we een heerlijk standje 69 gedaan en ten slotte hadden we tot drie keer geneukt. Maureen greep mijn hand en sleurde mij werkelijk naar de slaapkamer.

“Kom mee, vlug, ik wil alles met je doen wat je net met die roodharige hebt gedaan.” Toen ik in slaap viel was ik uitgeput.

De volgende ochtend werd ik wakker van het feit, dat Maureen mij alweer aan het pijpen was. Met haar mond vol vroeg ze me wanneer ik weer een afspraak met die rooie had. Ik dacht gelijk terug aan gisteren, dat was de beste nacht in tijden met Maureen, en zulke nachten wilde ik nog wel een keer. Dus moest ik snel iets verzinnen.

“Ze vroeg me, of ik haar morgen weer kon ontmoeten, maar ik was niet zeker, hoe jij erover zou denken, dus ik heb haar nog niets toegezegd. “

“Je belt haar vandaag en maak een afspraak voor morgen. Afgelopen nacht was de seks wonderbaarlijk met jou en ik kan niet wachten op weer zo een nacht als je van je afspraakje terug komt.”

De daarop volgende drie weken had ik verschillende fictieve afspraakjes met mijn verzonnen roodharige, en telkens vond ik Maureen thuis wachtend en smachtend. Ze sleurde me naar de slaapkamer, vroeg me wat ik gedaan had met die roodharige en ze wilde het gelijk ook.

Ik besloot om de verhalen in mijn voordeel te gebruiken. Een van de dingen die ik nooit van Maureen had mogen doen was anale seks. Op een nacht, toen ik thuis kwam vroeg Maureen wat ik met Jessica (want die naam had ik haar gegeven) had gedaan. Ik aarzelde en ging naar de badkamer. Maureen keek me ongerust aan toen ik weer de slaapkamer binnenkwam.

“Wat is er, was het niet leuk vanavond?”

“Ik wil er niet met je over praten”

“Kom op, schatje, dat was de afspraak, geen geheimen.”

Ik aarzelde nog steeds en Maureen begon aan te dringen, ze wilde het weten.

“Ze vroeg me om haar in haar kont te naaien.”

“Ze vroeg je echt om dat te doen?”

“Ja.”

“En vond ze het lekker?”

“Dat denk ik. Ze riep de hele tijd dat ik het harder en sneller moest doen, en net voordat ik bij haar wegging heb ik het voor een tweede keer gedaan.”

Maureen keek mij bestuderend aan en dan zei ze: “Ik denk dat we dat dan maar eens moeten proberen.”

Ik spendeerde tien minuten om het kontje van Maureen met gel en mijn vingers wat op te rekken en zodra ik mijn paal in haar kont schoof werd ze helemaal gek. Ik moest het gelijk nog een keer doen en toen ik de volgende ochtend wakker werd moest ik gelijk haar weer in haar kont naaien. Ik begon het meisje met het rode haar te waarderen, zij maakte mijn seksleven met Maureen een stuk aangenamer.

Ik had nu al meer dan een maand mijn verhouding met mijn verzonnen roodharige. Die avond zaten we aan tafel als Maureen ineens zei.

“Hoe gaat het tussen jou en Jessica? Hebben jullie nog steeds een hete relatie?”

Ik antwoordde haar, dat alles nog steeds naar wens ging.

“Fijn. Ik ben blij dat het goed gaat. Ik voelde me zo schuldig de laatste twee jaar. Ik voel me nu een stuk beter, nu jij Jessica ziet.”

“Waar voel jij je schuldig om?”

Maureen keek van me weg en staarde zwijgend voor zich uit. Dan zei ze.

“Ik heb een relatie.”

“Al twee jaar?”

Ze keek me nog steeds niet aan, maar ze knikte wel van ja. Dan keek ze me eindelijk weer aan en zei.

“Maar ik houd niet van hem, niet op die manier waarop ik van jou houd. Ik mag hem en het is opwindend om bij hem te zijn, maar ik zou jou nooit verlaten voor hem. Ik zou je voor niemand verlaten, schatje. Ik kwam hem een keer tegen toen ik wat in de put zat, het klikte en zo belandde ik met hem in bed. Ik vond, dat het onze relatie niet schaadde, dus bleef ik hem ontmoeten. Maar ik begon me toch schuldig te voelen, want het had gevolgen voor ons seksleven. Ik kon het niet opbrengen om met jou te vrijen als ik net met hem in bed had gelegen. Het is raar, dat ik ineens veel meer seks met je wilt nu ik weet dat je het ook doet met Jessica. Dus ik denk en ik weet zeker, dat we nu de juiste oplossing hebben.”

Ze lachte naar me. “Misschien heb je wel zin om samen met Jessica en Mark eens een wilde nacht met zijn vieren door te brengen? Zou dat geen kik zijn?”

Ze stond op van tafel. “Kom schatje, neem je hete en geile vrouwtje mee naar boven, ze wilt een wilde nacht.” Ze liep naar de slaapkamer, draaide zich ineens om en gaf me een brede glimlach. “O ja, Mark zegt, dat ik je nog moet bedanken voor het feit, dat je me hebt leren houden van anale seks. Hij vindt het zalig.” Met een ruk draaide ze zich om en al strippend liep ze de slaapkamer in. Ik staarde vol verbazing naar haar rug.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *