De genootschap

()

Na mijn avonturen bij de voetbalclubs (de vakantieweddenschap) was ik weer eens toe aan een nieuw avontuur. Ik, Natasja hield van neuken. En als ik eenmaal los ga, dan ben ik niet meer te houden.

Mijn vriendin maakte me attent op het Genootschap, een vereniging waar alles draaide om seks. Ze hadden een mooi landgoed in de Ardennen en gaven daar als het warm weer was grote openlucht orgieën. Daar had ik nu wel eens zin in. Na wat zoeken had ik hun telefoonnummer gevonden en belde om inlichtingen. Nu die werden niet telefonisch verstrekt. Wel was het Genootschap alleen toegankelijk voor leden, maar ik kon me wel aanmelden als aspirant lid en een toegangsexamen afleggen. Als ik nog meer wilde weten dan moest ik maar langs komen.

Nu een toegangsexamen bij een seksvereniging, dat klinkt wel erg spannend en het eerstvolgende weekeinde met mooi weer stond ik al om half elf bij het Genootschap op de stoep. Ik werd door een prachtige dame bij de poort ontvangen en naar het portiers huisje gebracht. Hier legde ze me uit wat de bedoeling was van het Genootschap. Onder leiding van de hogepriesters werd hier het geloof van de vrije seks beleden. Alles mag en niets moest, maar hoe meer seks hoe liever. Er waren maar een paar regels.

  • Als de blauwe vlag met de witte penis werd gehesen diende iedereen er voor te zorgen zo snel mogelijk naakt te zijn en met een partner te gaan vrijen.
  • Als de bel klonk was het verzamelen bij het hoofdgebouw, meestal voor de dienst van de hogepriester. Buiten deze periode was je vrij om te doen en te laten wat je wilde. De kleding was een witte toga met niets daaronder. Alleen aspirant leden kregen een rode toga. Zij mogen ook niet reageren op de blauwe vlag, maar moeten wachten op instructies van de hogepriesters, voordat ze ook een witte toga krijgen van volwaardig lid.

Nadat ik mij schriftelijk akkoord had verklaard met de regels en had getekend dat ik volledig vrijwillig hier binnen zou gaan, kreeg ik een rode toga mee. In de ruimte naast de portierswoning kon ik me omkleden, ik moest al mijn kleren uittrekken en alleen de toga dragen. Veel verhulde die niet en met een rood hoofd ging ik het park in. Maar daar zag ik dat iedereen een soortgelijke toga aanhad, alleen dan in het wit.

Links en rechts stonden banken, ligbedden, tafels en stoelen en vlak bij het hoofdgebouw lag een prachtig zwembad. De leden van het Genootschap lagen lekker in de zon, en in het zwembad was een paartje aan het vrijen. Direct kwam er een man naar mij toe die zich voorstelde als een van de hogepriesters. Hij vroeg of ik het naar mijn zin had en ik vertelde hem dat ik nog wat aan het rondkijken was. Hij zei mij dat ik maar in de buurt moest blijven want over tien minuten zou de dienst beginnen.

Verder liet iedereen mij maar wat rondlopen dus had ik de tijd om eens wat naar de leden te kijken, zowel die van de club als wat er tussen de benen hing. En wat ik zag maakte me al behoorlijk opgewonden. Er zaten zeer aantrekkelijke exemplaren tussen die ik best eens wat nader wilde leren kennen.

Dan hoorde ik de gong en ging direct naar het hoofdgebouw. Het was een kasteelachtig gebouw met een groot hoog terras voor de ingang. Langzaam verzamelden de leden zich voor het terras. Terwijl er steeds meer volk kwam keek ik in het rond en bemerkte dat ik de enige was met een rode toga en van opzij voorzichtig werd bekeken. Dan kwamen de hogepriesters, en toen ik goed keek ook priesteressen, in gele lange toga’s het terras op. Het waren er zes in totaal. Het was eigenlijk heel plechtig voor een seksvereniging. Er viel ook ineens een stilte. De voorste hogepriester heette iedereen welkom en hoopte op een energierijke dag met zon overgoten. Dan richtte hij plotseling het woord tot mij en vroeg me op het terras te komen. Daar stelde hij me de vraag of ik wist wat voor doel het Genootschap had en of ik uit vrije wil was gekomen. Mijn toegangsexamen was begonnen.

Ik antwoordde voorzichtig van ja. Ik merkte nu dat twee priesteressen naast mij waren komen staan, ieder aan een kant en ik voelde hun handen aan mijn toga. Met een ervaren gebaar was mijn toga verdwenen en stond ik naakt op het terras voor minstens honderd mensen in de warme zon. Ik voelde in mijn hele lijf de opwinding stijgen, nu ging het gebeuren. De priesteressen begonnen nu mijn borsten en dijen te strelen en ik voelde vier handen over mijn lichaam. Ze pakten mijn tepels vast en knepen er zachtjes in, een andere hand zakte steeds verder naar beneden en voelde aan mijn neukgrotje, die al behoorlijk nat geworden was. Ik begon zachtjes te kreunen van genot want ze deden het echt lekker.

De opperpriester kwam naar mij toe en vroeg of ik een snelle of een langzame inwijding wilde. Op mijn vragende blik gaf hij mij als antwoord, “of je gaat nu voor een lange neuksessie hier op het terras en dan krijg je gelijk na je inwijding de toga, of je blijft de hele dag naakt en verzamel je streepjes op eigen wijze gedurende de dag maar zonder toeschouwers. Zodra je met tien verschillende kerels geneukt hebt ben je volwaardig lid.” Ik was inmiddels al zo opgewonden door de twee priesteressen dat ik direct ging voor de lange neuksessie.

“Ben je dan klaar voor de inwijding” zei de hogepriester en nadat ik driftig ja geknikt had gaf hij een teken aan de andere hogepriesters en zij kwamen alle zes om mij heen staan. Ik voelde ineens twaalf handen op mijn lichaam en ik werd opgetild en horizontaal gehouden. Bij mijn mond voelde ik ineens een neukstok waar ik spontaan aan begon te zuigen. Bij mijn kutje voelde ik ineens wat druk en er werd een lul ingeduwd, maar wat voor een, volgens mij van een olifant zo groot. Ik zag dat het een van de hogepriesters was die mij begon in te wijden. Heel langzaam begon hij te bewegen bij mij in en uit, terwijl ik mijn uiterste best deed om mijn mond rond die andere te houden. Ik voelde dat er een hand mijn klit steeds begon te stimuleren en de geilheid gierde door mij heen. Ik lag op twaalf handen met een piemel in mijn mond en een hele grote in mijn neukgrot en iemand stimuleerde mijn klit. Het werd te veel en gillend had ik mijn eerste orgasme en direct daarop een tweede.

Door mijn orgasmen knelde ik zo met mijn kut dat ik de neuker direct tot een hoogtepunt bracht en ik voelde hem heel diep in mij spuiten. Nu had ik even tijd om mij op dat geval in mijn mond te concentreren en na wat ijverige bewegingen voelde ik ook die lul kloppen. Hij werd uit mijn mond getrokken en ik werd helemaal ondergespoten. Gelijk begonnen vele behulpzame handen het helemaal over mij uit te smeren. De inwijding was nu ten einde en kon ik verder gaan met de neuksessie.

Ik werd op een matras op de grond neergelegd en direct kroop er al een van de leden op mij en begon wild op mij te rijden. Ondertussen vormde zich een groep rond ons die aandachtig stonden te kijken en van alle kanten hoorde ik commentaar in de vorm van, die wil ik dadelijk ook nog even en hier word ik verschrikkelijk geil van. Door al die commentaren, de grote groep toeschouwers en natuurlijk om niet te vergeten de lekkere neuker die met me bezig was kwam ik weer eens heerlijk klaar en als beloning hij ook. Nadat hij van me af was gegaan voelde ik me al aardig vol en het geil liep met stralen uit mijn kut. Ik keek even vlug om me heen en zag dat iedereen zijn stola had uitgedaan en links en rechts van mij waren nog een aantal stellen bezig.

Er kwam een man naast me liggen en die vroeg of ik op hem kwam zitten. Hij ging op zijn rug liggen en met mijn lichaam helemaal recht liet ik mij zo op zijn neukstaaf zakken. Zo had hij een volledig uitzicht op mijn lichaam. Voordat ik me echter voorover kon laten gaan werd ik van achteren aan mijn borsten vastgepakt en ze werden flink gemasseerd. Ik hield mijn hoofd achterover en ik zag dat het een vrouw was en ik beloonde haar met een ferme tongkus. Nu liet ze me los en ik zakte wat voorover, net ver genoeg om met mijn mond bij een volgende piemel te komen, en ik begon er heftig aan te zuigen en te likken. Achter mij voelde ik dat twee handen mij van achter beetpakte en er werd voorzichtig tegen mijn kontje aangedrukt. Ik kreunde van ja want ik merkte wat ze van plan waren.

Heel voorzichtig schoof er van achteren nog een lul bij me binnen en ineens zat ik gespietst op twee lullen en een in mijn mond. Ze begonnen van achter zeer ritmisch te bewegen zodat ik vanzelf heen en weer bewoog om die lul in mijn mond. Dit was wel zo zalig dat ik meerdere keren klaar kwam. De beukers achter mij waren zo fanatiek bezig dat ik mijn evenwicht bijna verloor en mijn tanden in de lul in mijn mond zette. Dit vond hij blijkbaar lekker want ik werd direct beloond met een grote hoeveelheid sperma, die ik probeerde door te slikken, maar grote stralen liepen uit mijn mond. Achter mij begon nu ook de finale en zowel mijn kut als mijn kont zat nu al vol met sperma. Aan alle kanten droop het eruit.

Maar ze waren nog niet klaar met mij. Behulpzame handen namen mij op en brachten mij naar het zwembad waar ik me wat kon afspoelen. Maar terwijl ik mij wijdbeens in het zwembad wat verfriste, voelde ik dat langs achter weer een lul in mijn kont gestoken werd en omdat ik diep in het water stond werd ik zo opgetild. Gelijk kwam er een aan de voorkant staan en hij stopte een lul in mijn kutje. Zo werd ik staande in het zwembad door twee heren gesandwiched. Een heel speciaal gevoel, ik voelde mij zo licht als een veertje, moest me goed vasthouden aan de heren en werd voortreffelijk geneukt. Zo raakte ik wel het aantal orgasmen kwijt die ik die dag had. Nadat het zwembad steeds harder ging golven werd ik weer aan twee kanten volgespoten.

Verfrist maar weer volgespoten kwam ik weer aan wal. Nu waren de laatste twee heren aan de beurt voor mijn inwijding. Deze hadden iets heel speciaal bedacht. Ik werd op een schommel gezet en zo heen en weer bewogen. Ze gingen er zelf voor zitten en door de schommel te bewegen werd ik geneukt, eerst door de ene en dan door de andere. Een voor mij geheel nieuwe neukervaring. Dankzij het schommelen kreeg ik wel de kans om mij heen te kijken en zag overal neukende paartjes, de blauwe vlag was gehesen.

De hogepriester kwam naar mij toe en had de witte stola bij zich.

“Welkom in het Genootschap” zei hij, “U bent een waardig lid en kunt fantastisch met leden omgaan.”

Als dank heb ik hem nog heerlijk gepijpt.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *