Jenny 2.5

()

Het computer netwerk

Donderdagochtend stond Jenny met een goed gevoel op, en niet alleen omdat het werk zo lekker opschoot. Ze ontbijt rustig met haar team en was eigenlijk wat teleurgesteld, dat de aandacht die ze gisteren kreeg er nu niet was. De jongens aten gewoon en gingen aan het werk. Na wat bureauwerk werd ze naar de directie suite geroepen, waar John en Jake bezig waren om een multimedia systeem op te zetten.

De directie suite was een zeer chique ingericht appartement. Het had een grote slaapkamer, een badkamer, zeg maar zaal, en een groot kantoor, annex woonkamer. Het besloeg de helft van de bovenste verdieping en werd gebruikt door bezoekende directeuren van de buitenlandse vestigingen of bezoekers van buitenlandse bedrijven, als ze in het land waren.

Het kantoor had een eikenhouten bureau in een hoek zodat het niet in de weg stond in het andere gedeelte, waar een woongedeelte was. Daar stonden twee leren banken, een grote flat screen TV met satelliet en een multimedia sound systeem. Het uitzicht was hier adembenemend. Toen Jenny er binnenkwam zag ze dat Jake en John bezig waren aan het bureau.

“We hebben alles aangesloten,” zei John, “maar om de een of andere reden wil het niet werken.”

Jenny lachte en liep naar het bureau. Daar pakte ze het toetsenbord en tikte er een code op in. “Je krijgt het niet aan het werk omdat er hier een speciale code op zit.”

Op het scherm verscheen de boodschap; alleen directie, paswoord aub. Haar lach zakte ineens weg toen ze zag, dat op haar scherm naakte lichamen verschenen die allerlei ingewikkelde poses hadden om seks te bedrijven. Nu was het de beurt aan John en Jake om in lachen uit te barsten. Ze hadden de satelliet ontvanger op een porno kanaal afgesteld om Jenny uit te dagen en dat was gelukt. Ze stond daar met haar mond open en ineens realiseerde ze zich, dat ze naar haar stonden te kijken.

Haar plotseling opkomende gevoel, om een van die meisjes op het scherm te zijn, maakte haar positie nog moeilijker.

“Ik doe het liever op zijn hondjes,” zei ze voor zich uit.

“Ik moet toegeven,” zei John gelijk, “dat ik jouw tieten graag zie zwiepen als je van achteren wordt genomen.”

“Wa…,” zei Jenny terwijl ze zich plotseling begon te realiseren waar ze over aan het praten waren.

“Ja, ik ook,” zei Jake. “Ik wed, dat jouw borsten er geweldig uit zouden zien zonder BH, draag jij altijd een BH, Jen?”

“Nee, eh… ja, eh…. nee,” stamelde Jenny, “gaat je geen zak aan,” zei ze ineens.

Ze zette het scherm uit, en werd knalrood.

“Zo, dus je draagt ze niet al de tijd, waarom draag je die dan nu?” Vroeg John, terwijl hij naar haar borsten wees. Jenny haalde diep adem, maar haar verwarde staat duurde maar voort. Ze wilde geen antwoord geven, ze wilde eigenlijk dit gesprek afbreken, maar ze kon niet.

”Ik draag nooit een BH, ik heb er nu een aan, omdat ik nu een week met jullie werk.”

“Dus je draagt er alleen een als je werkt,” ging John rustig verder, “of is het omdat je nu samen werkt met een groep mannen? Misschien denk je wel dat je borsten niet mooi genoeg zijn om zonder Bh in ons gezelschap te verkeren.”

John raakte een gevoelige snaar bij Jenny. Ze was trots op haar lichaam, zeker op haar leeftijd. Ze wist zeker, dat ze er nog lekker strak uitzag.

“Ik kan je zeggen dat ik fantastische borsten heb,” zei ze boos, “en ik draag bijna nooit een BH, en het feit dat ik met jullie moet werken, maakt geen verschil.”

“Waarom heb je hem dan aan,” vroeg Jake, “preuts?”

“Helemaal niet…” zei Jenny, en ineens realiseerde waarover ze met die snotapen stond te praten. “Ik wil jullie niet afleid……”

“Theetijd,” klonk Tommy zijn stem door de radio.

 “Geweldig,” zei John, “tijd voor thee.” Ze liepen naar de dubbele deur, en de heren hielden die open voor Jenny. Ze wist dat ze naar haar liepen te kijken, terwijl ze naar beneden gingen, en ze wist wat ze dachten. Waarom was ze dan ook zo stom geweest om zich te laten uitdagen. Gelukkig werd ze gered door de thee.

Ze stapten in de lift en terwijl die naar beneden ging voelde ze een sensuele spanning, maar niemand zei iets. Zodra de deuren opengingen stapte ze uit de lift en Jake en John volgden haar. Ze bleven de hele tijd achter haar lopen. Bij de tafel aangekomen pakten ze wat ze wilden en gingen dan op een stoel zitten. Jenny tussen John en Jake, die wel erg dicht bij haar bleven. Zodra de anderen arriveerden, begon Jenny zich wel erg oncomfortabel te voelen, ze wist niet wat, maar ze had een vreemd gevoel. John was te stil.

“Is het waar Tommy,” zei Jake ineens, “draagt Jenny nooit een BH?”

Tommy’s expressie maakte iedereen aan het lachen, en dan vroeg Ben: “is dat waar Jen?”

Voor ze wat kon zeggen sprak Jake al: “Ja, ze vertelde ons dat terwijl we boven waren, en ze zei, dat ze te verlegen was om het hier te doen met ons in de buurt.”

“Dat heb ik niet gezegd,” interrumpeerde Jenny. “Dus je bent niet verlegen,” zei John.

“Nee…”, zei ze.” Nu dan”, zei JJ, “draag hem dan niet.”

Iedereen bleef nu stil, in afwachting van een reactie van Jenny. Ze voelde dat ze wel iets moest zeggen. “En wat doen jullie als ik hem niet draag, naar mijn borsten gluren, zoals alle mannen doen?”

“Als je altijd zonder BH loopt moet je daar wel aan gewend zijn.”

“Nee, maar …” Jenny zuchtte, ze had verloren. Of ze weigerde nu bruut-weg, ofwel ze bleef zitten met 6 mannen, die daar een onderwerp van gesprek van blijven maken, de rest van de week.

“Je voelt je toch niet lekker in zo een ding, als je hem gewoonlijk niet draagt,” zei Fred op een zo gewoon mogelijke toon.

“Nee, maar,” begon Jenny voorzichtig, “maar ik ken jullie, nu jullie het weten, als ik hem niet meer draag zullen jullie er wel voor zorgen, dat ik me niet op mijn gemak voel.”

“Maar je bent nu toch ook niet op je gemak, met zo een harnas,” zei Ben, “je kunt hem beter gelijk uitdoen, zeker nu we het toch allemaal weten.”

Charlie, die nog niets had gezegd, voegde er aan toe, “hij heeft een punt, dat is zeker.” Daarna stonden ze allemaal weer op en gingen weer aan het werk.

“Weet je Tommy,” zei Jenny tegen haar broer, “ik en mijn grote mond, wat vind je dat ik moet doen?”

“ Dat maakt niet meer uit, zusje,” zei Tommy. “Ze zullen er over bezig blijven. Misschien kan je ze afbluffen door hem gewoon uit te trekken. Het is niet erger dan hem aanhouden, en zij zijn ook niet de eerste die jou zonder BH zien.”

Jenny schudde haar hoofd.

”Ik zal wel zien,” zei ze, “ik ga weer werken.”

Jenny wist, dat ze zich niet de rest van de dag kon verstoppen in haar kantoor, ze moest met de jongens samenwerken. Ze besloot net te doen of er niets was gezegd en ging aan het werk. Ze ging terug naar de bovenste etage, haalde eens diep adem en ging naar binnen. Ze verwachtte gelijk commentaar van John en Jake, maar niets.

“Zijn we klaar om alles te testen?” Zei ze zo gewoon mogelijk.

“We weten dat de TV werkt,” zei John zakelijk, “dus blijven nu de hifi en de PC over om te testen.” Jenny ging achter het bureau zitten en toetste de code in. Na een paar minuten zei ze, “de computer is in orde, wil jij de hifi even testen, Jake?”

Jake pakte de afstandsbediening en gelijk sprong het toestel aan. Hij testte de verschillende delen en schakelde het weer uit. “Deze werkt ook,” zei hij. “Hij staat klaar voor het feest op zaterdag.”

“Daar had ik nog niet aan gedacht,” zei Jenny, “maar dan moeten we het hier zondag wel weer schoon maken.”

“Dat is geen probleem,” zei John, “de schoonmaakploeg komt maandagmorgen heel vroeg.”

“Goed,” zei Jenny met een glimlach, “wat gaan we nu doen?”

 “We moeten de rest van deze etage nog aansluiten en dan kunnen we beginnen met testen. Als je tegen 5 uur terugkomt, kunnen we daar aan beginnen.” 

“Goed, ik kom terug rond 5 uur,” zei Jenny en vertrok. Ze was opgelucht dat ze niet van de gelegenheid gebruik hadden gemaakt om haar te plagen, maar ze wist dat het verder zou gaan als ze allemaal weer bij elkaar waren. Ze moest er goed over nadenken wat ze ermee ging doen.

Eigenlijk was het geen moeilijke beslissing voor haar, ze haatte het om een BH te dragen, en door al die gesprekken kreeg ze er nog meer de pest over in. En bovendien vond ze het plezierig als er naar haar gekeken werd. Ze wist dan gelijk of haar mening over haar lichaam juist was, of dat ze zich maar wat voorhield. Het resterende probleem was alleen, wanneer zou ze hem uitdoen.

Om vijf uur ging ze weer terug naar de bovenste etage.

“We moeten er nog twee aansluiten,” zei Jake, “maar je kunt al beginnen. Daar staat de eerste,” en hij wees naar de computer op het bureau. Ze startte de machine, keek of alle programma’s erop stonden en testte dan of ze allemaal werkten. Na twee uur was alles getest en in orde bevonden.

“Goed jongens,” zei Jenny, “dat was een mooie job, we stoppen ermee voor vanavond, ik ga nog even bij de anderen kijken. Ik zie jullie bij het diner.”

“OK Jen,” zei John en Jake gaf haar een knipoog, waardoor ze rood aanliep om een of andere stomme reden.

Deze keer stond ze alleen in de lift. Ze gebruikte haar tijd om op de andere etages te kijken hoe het werk vorderde. Ze was tevreden en ging naar beneden om zich gereed te maken voor het eten. Ze droeg een gewone rok, niet te kort, een los-vallende witte top en al het ondergoed, wat netjes was. Ze was de laatste die aan tafel ging zitten en ze merkte direct, dat ze haar controleerden, of ze wel een BH droeg. Ze liet niets blijken, vooral omdat het moeilijk was om te zien. Het bier en de wodka werden rondgedeeld.

Na het eten was het een gewoonte geworden om nog met zijn allen koffie te drinken aan tafel voordat ze zich in kleine groepjes opdeelden voor de rest van de avond. Zodra de koffie kwam kwamen de opmerkingen.

“Jen, ik zie dat je ze nog steeds ondersteunt,” zei John en er was een stil gelach aan tafel. “Heb je niet besloten om hem te verbranden?”

Jenny glimlachte naar hem, dan reikte ze naar achter en deed de bh los. Ze haalde hem door haar mouwen te voorschijn, rolde hem op in een bal en gooide hem naar John onder luid applaus van de anderen.

“Verbrand hem maar John, als je er zo druk over maakt.” Ze trilde over haar hele lichaam, maar dat minderde zodra ze een slok van haar koffie nam.

Ben gooide John een aansteker toe.

“Je kunt het beter buiten doen, dan gaat het brandalarm niet af,” zei hij met een lach. John had een verbaasde blik op zijn gezicht staan. Hij stond op, half verwachtend dat Jenny hem tegen zou houden. Maar er kwam geen reactie en hij liep naar het balkon, hield de bh aan een kant vast en stak hem aan met zijn aansteker. Iedereen zat te klappen en te joelen om hem aan te moedigen. Slinks keken ze naar Jenny om te zien, of er wat beters te zien was van haar borsten. Dat was dan ook de reden dat ze een loszittende top had aangetrokken, haar harde tepels werden nu goed verborgen. Maar ze wist wel hoe stijf die waren en ze voelde ook, hoe nat haar kut was.

Ze stond op en liep het balkon op. Door de koelere avondlucht werden haar tepels nog harder, en ze leken te schreeuwen, eindelijk vrij. Om een of andere reden waren de anderen haar gevolgd naar buiten.

“Goed jongens, dat was het dan, daar blijft het bij vanavond. Ga je eigen ding doen vanavond.”

Sommigen lachten en kreunden van teleurstelling, en ze gingen langzaam maar zeker weg. Jenny ging lekker in een stoel zitten en overdacht het feit, dat ze het werkelijk gedaan had. Hoe dan ook, er was geen tijd voor bedenkingen, ze had geen andere bh bij zich, en trouwens, die zou ze toch niet dragen.

Rond 11 uur kwam Tommy binnen met de pizzagirl. “Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik Paula heb uitgenodigd,” zei hij. “Ik had gevraagd of ze langs kwam als ze klaar was met werken.”

Paula was begin twintig, peper en zout haar met een laten we maar eerlijk zijn prachtig lichaam, en ze was ook een leuke persoonlijkheid.

“Nee, dat is in orde,” zei Jenny, “let wel op Paula, deze kerels kunnen gevaarlijk worden na wat bier.”

“Dat heb ik vorige week al ondervonden,” zei Paula,” maar ik denk dat het wel zal loslopen. Als het fout gaat zal ik gillen.”

Het duurde niet lang voordat Jenny doorhad, dat Paula niet geïnteresseerd was in Tommy. Eigenlijk leek het wel of ze in iedereen geïnteresseerd was behalve in Tommy. Ze was zo ongeveer bij iedereen voordat ze weer vertrok.

Het was een vermoeiende dag geweest, dus zodra Paula weg was besloot ze naar bed te gaan. Zodra ze de deur van de badkamer opende klonk weer het deuntje van de stripper. Ineens realiseerde ze zich, dat haar slaap T-shirt redelijk strak zat, en dat haar tepels er redelijk uitstaken, en dat die door de actie van de jongens nog stijver werden. Het was nu te laat om zich nog om te draaien en langzaam liep ze naar haar kamer.

“Je hebt gelijk, Jen,” zei Jake.

“Wat bedoel je?” zei Jenny.

“Geweldige borsten,” antwoordde Jake, terwijl hij naar haar parmantig vooruitstekende tepels keek. “Net als je vertelde, stevig en mooi.”

Als in een reflex kruiste ze haar armen onder haar borsten, maar daardoor duwde ze hen alleen maar omhoog. Met een zucht liet ze haar armen weer zakken en liep door. In een laatste opstoot van bravoure deed ze de achterkant van haar shirt omhoog, schudde met haar achterste en deed de deur dicht.

Jenny kon niet geloven hoe opgewonden ze was. Ieder keer dat ze dacht aan die starende ogen van Jake gaf bij haar meer vocht in haar kutje. De gedachte aan al die jongens en wat ze met haar wilden, maakte haar nog geiler. Tegen de tijd dat ze haar slaapzak inkroop rilde ze van geiligheid. Ze probeerde het te negeren maar ze kon niet slapen.

Na een uur draaien sloop ze zachtjes uit bed en ging naar de andere kamer. Ze keek rond om vast te stellen of iedereen sliep. Dan liep ze naar de tafel en ze schonk zich nog een glas wodka in. Zacht liep ze de kamer uit naar de liften om naar de bovenste etage te gaan. Daar aangekomen nam ze een flinke teug. Jenny was nog nooit zo opgewonden geweest. Ze begreep niet waarom ze zich zo voelde. Ze had nooit zoiets als groepsseks gedaan, of zelfs het met meer dan een gedaan. Ze kon nu ook niet zeggen dat ze het met Jake of John zou willen doen, het maakte eigenlijk niet uit, maar ze bleef zich maar voorhouden dat het maar jongens waren. Maar ze werd zo opgewonden van al die aandacht, niet gestreeld, maar echt opgewonden.

Ze liep de directiekamer binnen, dronk haar glas in een teug leeg. Ze wist, dat ze haar alleen maar aan het plagen waren, maar waarom ging ze er dan zo serieus mee om, waarom reageerde haar lichaam zo fel op dit alles. Ze stond voor het grote raam en keek uit over de wereld.

“Ik voel me zo geil, Ik heb een goede neukpartij nodig,” mompelde ze.

“Heb je er bezwaar tegen als ik bij je kom staan?”

Jenny gaf een gil en draaide zich om. Ze zag John de kamer binnen komen.

“Allemachtig, je laat me doodschrikken, hoe lang heb je daar al gestaan?” Wat ze bedoelde, was eigenlijk, heb je gehoord wat ik tegen mezelf zei.

“Sorry,” zei John, “een momentje maar. Ik hoorde je weggaan en ik maakte me een beetje zorgen over je. Ik kon ook niet slapen in deze warmte en ik dacht dat ik beter even kon gaan kijken of alles in orde was.”

“ Ja, alles ok, alleen een beetje warm,” loog ze.

“Ik heb geen wodka,” zei John, “wel bier,” en hield de blikjes ophoog.

“Ik weet het niet,” zei Jenny, “bier en ik zijn geen vrienden.”

“Het bier is lekker koud, en ik ben zeker dat een slok geen kwaad kan.”

Omdat ze niets meer te drinken had, nam ze toch maar een blikje aan.

“Ik dacht net aan wat Jake tegen je zei. Je scheen het wel goed te vinden wat hij tegen je zei.”

“Ben je gek,” zei Jenny, ze stond te trillen als een blad. John stond dicht bij haar en hij kon zijn ogen niet afhouden van haar borsten. Hij hoopte dat het bier het juiste effect zou hebben, want hij wilde haar nog een beurt geven voordat het ochtend werd. Hij was echt geil op haar.

“Proost” zei hij, “Jake had gelijk.”

“Wat bedoel je?” zei Jenny. Ze voelde zich weer trillerig worden en ze nam een slok van haar bier.

“Je hebt prachtige borsten.” Hij strekte zijn hand er naar uit. Zijn hand draaide er om heen. “Ze zijn mooi rond, met stevige tepels, die ferm omhoog staan.” Hij pakte haar lege blikje en gaf haar een ander koel biertje. Jenny wist niet of ze boos of gevleid moest zijn door zijn opmerkingen, maar ze werd in ieder geval rood. Toen zijn handen door de lucht bewogen dacht ze, die komen er dadelijk zeker aan en ze was verbaasd over haar teleurstelling toen dat niet gebeurde.

“Eh… dank je wel John.” Haar hand pakte het volle blikje aan en gelijk nam ze er een slok van. Hij wees op het voetenbankje verderop en zei, “dat herinnert mij aan een gesprek dat we hier eerder hadden.”

“Wat is er met die stoel?” zei Jenny, “hoezo?”

John nam een slok bier en zei; “als ik dat stoeltje zie denk ik aan jou, naakt op je buik erop, vastgebonden aan de poten en een blinddoek op, en ik erachter met mijn leuter in jou rammend op zijn hondjes.” Hij maakte er met zijn heupen de begeleidende gebaren bij.

Van schrik liet ze bijna haar blikje vallen. Haar benen konden haar bijna niet meer dragen en ze kon haar blik niet weghouden van de erectie, die John had. Met een vloek draaide ze zich om naar het raam. John ging achter haar staan en drukte zijn erectie tegen haar kont.

“Je zei toch dat je een flinke neukpartij nodig had?”

Dus dat had hij wel gehoord, dacht Jenny. Haar handen waren nog bezig om haar evenwicht te bewaren, maar ineens voelde ze dat hij haar borsten vastpakte.

”Doe niet John,” zei ze, maar ze deed geen moeite om hem af te weren. Zijn handen begonnen over haar lichaam te dwalen en ze draaide zich ineens om; “John, dit kunnen we niet doen!”

“Waarom niet, je had toch behoefte aan een goede neukpartij,” zei hij rustig en zijn handen gingen weer in haar richting. “En wat dat voetenbankje betreft, ik heb je de hele dag niet meer uit mijn gedachten gekregen.”

Zijn vingers begonnen nu in haar tepels te knijpen. Ze leunde nu achterover en voelde de sensatie door haar lichaam schieten. Ze wilde nee zeggen, maar ze wist dat ze te graag wilde, niet meer dan hij haar wilde, eigenlijk mocht het van haar een van de anderen zijn, ze wilde alleen maar geneukt worden.

John gleed met zijn handen onder haar top en beroerde nu haar naakte borsten. Dan schoof hij haar top omhoog over haar hoofd en hij kreeg voor het eerst haar borsten in volle glorie te zien. Haar tepels stonden in zijn richting, klaar om aan te zuigen. Zijn handen schoven nu tussen haar benen en een zucht ontsnapte haar. Ze deed haar benen wat verder van elkaar om hem meer ruimte te geven. Met een ruk was ook haar broekje verdwenen. Hij duwde haar op haar knieën naar zijn erectie. Ze wist wat hij wilde, ze trok zijn short naar beneden en opende haar mond. Voorzichtig beroerde ze zijn top met haar lippen, maar hij was ongeduldig en duwde hem gelijk haar mond in. Terwijl hij haar in haar mond neukte, speelde zij met zijn ballen en zoog dat het een lieve lust was. Ze wist dat het fout was wat ze deed, maar er was geen weg terug.

Ineens trok hij zich terug uit haar mond, liep naar het voetenbankje, pakte die en zette hem voor de spiegel. Dan pakte hij haar bij haar arm, trok haar naar het stoeltje en duwde haar voorover. Dit beeld had hij de hele dag al voor zich gezien, Jenny liggend op die stoel met haar tieten hangend aan de nadere kant.

“Je ziet er zo fabelachtig neukbereid uit,” zei hij. Hij ging helemaal op in zijn fantasie van die dag.

“Vertel me eens Jen, en wat wil je nu? Waarom zit je nu op je knieën?”

“Oh, John, je weet wat ik wil, jij wilt dat ook, dus doe het.”

John liet zijn vingers tussen haar schaamlippen doorglijden en voelde dat ze werkelijk druipnat was. Iedere keer als zijn vingers haar lipjes aanraakte, ging er een huivering door haar heen. Ze wist, dat hij probeerde om haar te laten smeken om haar te naaien, om haar op zijn hondjes te nemen, en ze wilde dat niet, maar zijn handen deden zo een lekker werk, ze gingen langzaam een beetje dieper, ze werd gek.

“Klootzak, je weet dat ik wil dat je me naait, ik wil dat je me neukt, stop hem erin, klootzak en neuk me als een hond, het kan me niet schelen hoe je het doet, als je me maar neukt.”

Hier had John op gewacht, een totale acceptatie, dat ze gewoon geneukt wilde worden, het kon haar niet meer schelen hoe en door wie, als het maar gebeurde. Hij pakte zijn lid en gleed zachtjes langs haar lippen.

“Ik wist dat je zo was, vanaf het begin dat ik je zag. Ik betwijfel, of je ooit al eens goed ben genaaid.” Hij wist dat hij gelijk had en wilde dat van haar horen.

“Goed, goed,” zei Jenny, “ik wil alleen maar geneukt worden, het kan me niet schelen door wie, maar doe het nu John, naai me nu.”

John lachte maar deed nog niets. Hij wilde het nog een keer horen. Hij streelde haar rond haar kontgaatje.

“Nee niet daar, niet daar. Overal maar niet daar.” Ze schudde, zo graag wilde ze dat hij haar zou neuken.

Opnieuw streelde hij haar kontgaatje, “smeken, dame.”

“Niet meer, John” zei ze, maar ze voelde haar laatste weerstand verdwijnen. “Alles is goed, John, als je maar mijn kut vult. Neuk me, spuit mijn kut vol. Ik zal alles doen, maar neuk me, naai me, bang me. Neem me, spuit me vol, John doe het.”

Ze wilde alles doen, alles, als hij haar nu maar gelijk naaide.

Eindelijk gleed hij bij haar naar binnen, in haar smachtende kut. Langzaam naar binnen en weer langzaam bijna naar buiten. Eindelijk dacht Jenny en ze liet een zucht van genot ontsnappen. Ze keek in de spiegel en zag de blik in zijn ogen. Absoluut lust, dierlijke lust, hij wist dat hij alles met haar kon doen wat hij wilde, en ze zou om meer smeken, want haar eigen lust zag ze ook. Ineens begon hij op haar in te rammen. Ze gilde van genot. Hij gilde allerlei geiligheden naar haar, maar ze voelde alleen het geweld. Ineens stopte hij en hij liep weg.

“O nee John, nee,” smeekte ze en wilde opstaan. Hij duwde haar ruw terug. “Ik neem wat ik wil,” zei John, “eerst je mond, daarna je kut en nu je kont. Ik zal ze allemaal hebben.”

“Alles is goed, John, alles is goed, als je me maar neukt. Maak me klaar.”

Ineens was hij weer achter haar en ramde bij haar naar binnen.

“O dank je,” riep ze, maar verder kwam ze niet. Haar orgasme kwam eraan rollen “Ik kom, ik kom,” riep ze. Weg was hij weer, maar nu voor kort.

Terwijl haar orgasme kwam aangerold had hij zonder enige voorzorg zijn lul voor haar kontgaatje gezet en in een duw bij haar naar binnen. Hij neukte haar zo hard als hij kon.

Jenny’ s orgasme bleef maar aanrollen ondanks dat hij uit haar kutje weg was.

Ineens voelde ze hem in haar kont. Ze had dit pas een keer in haar leven gedaan en ze haatte het, maar dit was anders. Het bezorgde haar een twee orgastische golf. Hij bereed haar in haar kont en zij reed hem. Ze had zich nog nooit zo gebruikt gevoeld en het was zalig. 

Opnieuw keek ze in de spiegel en alles wat ze zag was lust, in zijn gezicht en in het hare. Ze voelde hoe hij in haar kont klaar kwam, maar hij stopte niet. Hij bleef door gaan totdat de laatste druppel bij hem eruit geperst was en langzaam zakte de lustgevoelens weg. Ze rolden samen op de vloer en bleven daar uitgeput liggen. Niemand zei een woord.

Na een tijdje stond John op en opende een blikje bier. Hij nam een slok en gaf het dan aan Jenny. Ze aarzelde niet, maar dronk hem met een teug half leeg. John ging tegenover haar op de grond zitten en zei, “laat me nu eens goed kijken naar die prachtige tieten van je.”

Dan leunde hij voorover en gleed met zijn hand over haar borsten, betasten ze, en speelde wat met haar tepels. “Prachtig en ze zijn ook geschikt om te tiet-neuken.”

“Ze hebben deze keer zeker nut gehad,” zei Jenny, “al was dit alles niet mijn bedoeling geweest.”

“Klachten?” Zei John.

“Helemaal niet,” antwoordde Jenny lachend. “Ik kan me niet herinneren al eens zo wild genomen te zijn, op zijn hondjes zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn.”

“Ik denk, dat we dat nog wel wat kunnen verbeteren,” zei John, terwijl hij nog steeds met haar borsten zat te spelen.

Jenny speelde wat met zijn half-slappe lul, en zei, “hoe doe je dat dan, mijn meester, hondjes?”

“Wel, allereerst zou ik je dan vastbinden aan dat voetenbankje, Mogelijk bind ik je een blinddoek om en misschien plak ik dan je mond dicht. Dan kan ik je neuken, wanneer ik wil en je zou het niet weten tot het moment dat ik mezelf bij je binnen ram. En natuurlijk, zou ik dan ook iemand anders kunnen vinden om jou ook te pakken.”

“Ik begin al weer nat te worden van het idee,” zei Jenny, “wanneer?”

John bleef even stil, haalde diep adem en zei; “ik ben er niet zeker van dat we in een of andere relatie verzeild moeten raken. Ik bedoel, begrijp me niet verkeerd hoor Jen, je hebt een fantastisch lijf en je neukt heerlijk.”

“Maak je geen zorgen,” zei Jenny, “ik maak me geen illusies. Dit gaat alleen over seks. Ik had het nodig om eens goed geneukt te worden en dat heb ik gekregen. Ik hoop dat het jou ook is bevallen. Maar jij zei het juist, het had ieder ander ook kunnen zijn, die mij hier had geneukt, en ik zei dat ook en ik was daar heel eerlijk in.”

“Dan ben ik zeker blij, dat ik je ben gevolgd vanavond, want ik weet zeker, dat ze allemaal jou aan je gerief hadden willen helpen vannacht.”

“Dat denk ik niet,” reageerde Jenny, “zo een stuk ben ik niet.”

“Daar zit je helemaal naast, Jenny. Ik heb ze samen over jou horen praten. Als ze het over jou hebben, krijgen ze allemaal een stijve net als ik nu.”

Jenny keek er naar en wist wat te doen. Ze boog zich voorover en begon eraan te zuigen en te likken. Het duurde niet lang voordat hij haar mond volspoot. Gelijk daarna liep hij naar zijn kleren en hij begon zich aan te kleden. Hij zag haar teleurstelling op haar gezicht, maar hij wilde haar geil houden.

“Maak je geen zorgen, je krijgt alle neukpartijen, waar je nog zin in hebt de komende dagen. Pas maar op voor de anderen.”

Jenny slaagde erin om ongezien terug in haar bed te geraken. In bed lag ze na te denken over wat er die avond was gebeurd. Ze kon het niet helpen, ze dacht dat ze zich als een slet had gedragen, maar het was zo lekker. Dat was wat ze gemist had in haar relaties, seks zonder complicaties, gewoon alleen maar lekker. Maar wat nu morgen. Het werk moest verder. Ze hoopte, dat John zich zou inhouden en zijn mond zou houden. Dat zal toch wel. Ja, ze was veilig. Langzaam viel ze in slaap

Wordt vervolgd

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Jenny 2.5”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *