Jenny 3.5

()

Het computer netwerk

Vrijdag morgen stond ze op en ze vroeg zich af wat ze zou dragen. Zonder bh, zou alles vol in het zicht zijn, en iedereen zou er op letten. Tenslotte besloot ze een T-shirt en een korte rok aan te doen. Het was eigenlijk alles wat ze nog bij zich had aan schone kleren. Ze keek in de spiegel en zag, dat haar tepels goed zichtbaar waren, maar dat hadden ze gisteren ook al gezien. Ze ging naar de eetkamer, een beetje onzeker, niet omdat haar tepels zo zichtbaar waren, maar ze vroeg zich af of John wat gezegd zou hebben. Maar uit de blikken van de jongens, even vlug naar haar borsten en dan weer alle aandacht voor hun eten, bleek duidelijk, dat John zijn geheim voor zichzelf had bewaard. Ze gedroegen zich het zelfde als de andere dagen. Alleen John keek haar stralend aan.

“John, wil jij met Jake beginnen op de 8e etage, dan kan ik eerst op de negende etage een laatste test doen, daarna kom ik jullie helpen,” zei ze.

“Dat is in orde,” zei John, “en o ja, wat heb je lekkere borsten.”

Alle jongens lachten om die opmerkingen en langzaam gingen ze aan het werk. Het was niet zijn opmerking waar ze van was gaan blozen, hij had ze in het echt gezien. Ze dronk haar koffie op en ging naar de negende verdieping, waar ze de vorige dag met Jake en John bezig was geweest. Ze zette de machines aan en keek of het boodschappensysteem werkten. Alles werkte, ze liep rond, en begon alle Pc’s weer uit te zetten.

Net op het moment dat ze de laatste uitzette, kwam John binnen en liep naar haar toe. Hij sloeg zijn armen om haar heen en trok haar tegen zich aan.

“Ik was dit gisterenavond vergeten,” zei hij en hij kuste haar hard op haar mond. Ze reageerde direct, maar raakte ineens in paniek.

“Er zou iemand binnen kunnen komen,” zei ze.

“Nee hoor, ze zijn gaan thee drinken en ik kwam je eigenlijk waarschuwen.” Terwijl hij dit zei, liet hij zijn handen over haar borsten en haar achterste glijden. Jenny sloot haar ogen en genoot van de strelingen alsof haar hele lichaam werd afgekust. Zachtjes kreunde ze van genot.

Ineens stapte John van haar weg. “Doe ze uit,” zei hij.

“Wat?” Vroeg Jenny.

“Je slip en doe hem niet meer aan.”

“Nee, John. Dat gaat niet. Niet onder het werk, vanavond zal ik het doen, maar niet onder het werken.”

“Vooruit dan,” zei hij, en liep naar de lift, “kom, we gaan thee drinken.”

Ze volgde hem en was opgelucht, dat hij niet had aangedrongen, maar ze voelde zich wel wat schuldig dat ze hem geen plezier had kunnen doen. In de lift kwam hij weer naar haar toe, en de hele tijd dat de lift naar beneden ging, had hij haar borsten vast en kneep zachtjes in haar tepels. Beneden liep Jenny gelijk naar de tafel en pakte een kop, voordat het tot haar doordrong, dat haar tepels door die actie net in de lift wel heel stijf stonden. Discreet probeerde ze het nog te verbergen, maar in een blik in de kamer zag ze al dat het te laat was. Alle ogen staarden naar haar. Stik dacht ze, dat heeft hij expres gedaan. Hoewel, innerlijk moest ze er om lachen.

Toen ze ging zitten zei JJ tegen haar; “weet je wat, Jenny?”

“Wat is er?” Vroeg ze onschuldig.

“Wat een mooi stel tieten heb jij,” riep hij luid. Iedereen begon hard te lachen, en begonnen commentaar te geven hoe ze in haar shirt stond, hoe lekker haar tepels uitstaken, en verder alles wat ze maar over tieten konden zeggen. Jenny, die toch al veel gewend was, hoorde zelfs een paar nieuwe opmerkingen over haar borsten. De atmosfeer werd duidelijk meer seks, en ze hield ervan, zes jonge kerels, die verlekkerd naar haar borsten keken, en waarschijnlijk ook wel naar de rest van haar. Het was meer dan alleen maar opwindend voor een vrouw.

Jenny dronk haar thee op en met iets meer heupbewegingen dan nodig was ging ze terug naar de 9e etage. Daar maakte ze haar werk af en ging dan naar de etage waar John en Jake aan het werk waren. “Hoe gaat het jongens?” vroeg ze.

“We zijn bijna klaar,” zei John, “Jake is even naar beneden om een kabel te halen.”

“Je bent toch niet boos op me, over je weet wel, net boven, mijn weigering?” Vroeg ze voorzichtig.

“Ik ben alleen maar boos, omdat ik je weer over die stoel wou gooien en je ter plekke nemen en dat ging niet omdat je een slip aanhad,” zei John boos, “dus ik grom wel degelijk.”

“Maar dat kan toch niet,” zei ze, “niet onder het werk, dat moet je toch begrijpen.”

Hij liep naar haar toe en drukte haar tegen de wand. “Til je rok op,” zei hij koud.

“Maar…” 

“Nu,” zei hij. “Doe het nu of ik neuk je nu en hier, ongeacht wie er langs kan komen.”

Een beetje bang tilde Jenny haar rok op. John haalde zijn vinger door haar kutje.

“Waar ben je.” Het was de stem van Jake.

“Aan de andere kant,” zei John, even een kleine pauze. Hij keek naar het verschrikte gezicht van Jenny. “Trek uit!”

“Wat ben je aan het doen, luilak,” zei Jake. Hij kon Jenny niet zien staan vanaf de plaats waar hij nu stond.

“Ik sta hier te denken aan de tieten van Jen, en de uitdrukking op haar gezicht toen je er iets van zei net bij de thee,” zei John.

“Ik kwam bijna klaar ter plekke, ze zagen eruit alsof ze smeekten om eraan te likken, wat had jij gedaan, eraan gezeten in de lift?” Hij lachte bij die opmerking, maar hij hoopte dat hij gelijk had.

“Dat is voor mij een weet,” zei John alleen maar.

Op dat moment kraakte de radio en Jake liep naar de radio en beantwoordde de oproep. John keek nu weer naar Jenny. Ze stond heftig te ademen, haar slip op de vloer en haar rok weer naar beneden.

“Raap hem vlug op,” zei John met een glimlach. Jenny’ s gezicht werd wat rustiger, toen zijn vinger in haar kutje gleed, ze sloot haar ogen.

“Ga verder,” zei ze. Ineens kwam Jake weer terug en hij vroeg gelijk.

“En John, heb je met je handen aan haar tieten gezeten?”

“ Zou jij dat gedaan hebben als je er de kans voor zou hebben gehad?” Antwoordde John.

“Je hebt helemaal gelijk, ik zou dit lekker stuk vlees in haar zuig-mond steken en die helemaal volspuiten, jij niet?” Zei Jake.

“Zeker zou ik dat doen, ik denk dat ze tekeer gaat als een naaimachine, zo heet als wat. Ik denk zelfs dat ze hem graag van achteren heeft.”

“O wat, jij denkt dat ze hem van achteren wil, en dat is zo nauw. Ik stop met fantaseren, voordat ik hier klaarkom, ik ga de rest van de kabels halen. Ik ben over vijf minuten terug.” 

Eerst was Jenny doodsbang, dat Jake haar zou ontdekken, maar toen die twee eenmaal aan elkaar hoorden vertellen, wat ze met haar zouden, doen, verloor ze zich in visioenen, waarin dit allemaal gebeurde, haar vingers begonnen hun werk te doen en ze werd bang dat hij haar zware ademhaling zou horen.

Op het moment dat Jake wegliep draaide John zich weer naar Jenny. Haar gezicht sprak boekdelen. Ze wilde geneukt worden.

“Als je hem eerder had uitgetrokken, had ik je al kunnen nemen. Nu is er geen tijd meer voor.”

Hij trok haar tevoorschijn, pakte haar slipje uit haar hand en stak die in zijn zak. “Rotzak,” zei Jenny.

“Hoi Jen,” zei Jake, “we zijn nog niet helemaal klaar, geef ons nog een half uur.”

De plotselinge komst van Jake liet Jenny opspringen van schrik. Eigenlijk had ze erop gerekend dat John haar nu ter plekke zou nemen. Maar het beeld, dat John haar aan het neuken was, als Jake binnen kwam, deed haar rillen.

“Ok Jake,” zei ze rillerig, “ik kom straks terug.”

Ze ging naar beneden en vroeg aan Tommy een kop koffie. Ze ging naar haar kantoor en dacht na. Ze had tijd nodig om tot zichzelf te komen. Wat ze Jake en John tegen elkaar had horen zeggen, had haar vreselijk opgewonden. Ze waren nog zo jong en ze wilden van alles met haar doen. Om echt geil van te worden.

Zodra ze tot rust was gekomen, ging ze weer naar boven, met een gelukkige glimlach op haar gezicht. Ze voelde zich weer helemaal relaxed, haar heupen en haar borsten wiebelden op een vrouwelijke manier, ze voelde zich helemaal vrouw. Toen ze langs Jake liep zag ze, dat hij naar haar borsten keek. Ze stopte en vroeg hem; “en lukt het, Jake?”

“Wat?” Vroeg hij.

“Krijg je het overeind?” Zei ze. Jake keek met een vragende blik naar haar borsten.

“Nee Jake, concentreren op het werk, krijg je die kabels overeind of moeten we nog meer buisjes halen?”

“O, ja dat lukt,” zei hij met een glimlach.

John had staan kijken hoe ze Jake aan het plagen was en glimlachte, toen ze naar hem toeliep.

“Ik ben bang dat ze op wraak uit is,” zei hij tegen Jake.

“Ja, het was de manier, waarop ze het zei, dat bij mij verwarrend over kwam.”

De hele ochtend was Jenny nu bezig met al die jongens, die op haar geilden. Ze was soms een beetje cru, en ze begon steeds meer van het spelletje te genieten. En de gedachte aan wat ze allemaal met haar wilden, maakte haar nog wilder.

Tijdens de lunch sloeg de vonk echt over. Ze begonnen nu al echt te zeggen wat ze wilden met haar, maar voor hen allen waren het alleen geile gedachten en daar speelde ze mee, alleen John was tot nu toe de enige gelukkige.

Na het eten zei ze, “Ben, kom jij mij vanmiddag helpen.” Alle jongens begonnen te reageren. “O Jenny, ben ik de volgende?”

“O wat grappig,” zei Jenny met een glimlach, maar ze was wel rood geworden. “Wat ik bedoelde is dat ik met Ben de server ga installeren.”

Fred lachte, “ik denk dat Ben liever jouw eerste aanbod aanneemt” 

Nog meer gelach en Jenny wist niet meer hoe ze moest kijken.

“Vooruit, aan het werk, anders krijgen we het nooit af.”

Ze stonden onder luid protest op en de opmerkingen vlogen Ben om zijn oren. Die werd van al die insinuaties redelijk rood. Toen ze eindelijk weg waren, zei hij, “kom Jen, laten we gaan.”

De ruimte waar de server kwam te staan was vrij klein en om een of andere domme reden had de ontwerper van het gebouw het aan de raamzijde gepland. De gemetselde binnenwanden zouden het wel koel kunnen houden. Maar met een glaswand en een airco die nog niet werkte, was het nu een oven. Het was er snikheet en dus onaangenaam om te werken.

Ben zei, “mijn lieve god, wat is het hier heet,” en hij trok gelijk zijn shirt uit.

“Ja, ja,” zei Jenny zonder na te denken, “dat kan jij doen.”

“Laat ik je niet tegen houden,” zei Ben gepast.

In stilte vloekte Jenny, als ik nu eens eerst denk en dan wat zeg. Ik kom zo nog echt in problemen.

“Als je zo blijft zweten als nu,” zei Ben, “zul je het toch wel doen.” Ze zag hem kijken naar haar borsten en ze keek naar beneden. Door het zweet was haar shirt net zo nat als bij een wet-T-shirt verkiezing en je kon er zo doorheen kijken.

“Vooruit, ik zal proberen om niet te kijken,” zei Ben met een lach, ”maar ik beloof niets. Laten we aan het werk gaan, voordat ik mijn zelfbeheersing verlies.”

De server stond in een hoge kast. Ben opende de deur, terwijl Jenny op het toetsenbord bezig was. Ze waren een half uur aan het werk, toen ze op een probleem stuitten. Ben haalde een zekering eruit, maar die was het niet.

“Ik denk dat het deze is,” zei Jenny terwijl ze zich voorover boog. Ben keek naar beneden en zei, “o mijn god, Jenny.”

Geschokt door zijn toon keek Jenny omhoog naar hem en volgde zijn starende blik.

“O,” zei ze ineens en ze stond op. Ze was vergeten dat ze geen slip meer aan had en zo had ze Ben het volledige zicht gegeven op haar kutje. “Sorry, ik was het vergeten,” zei ze onnadenkend.

“Alsjeblieft geen excuses, Jen. In een heet kamertje staan met een knappe meid in een doorkijk T-shirt en die haar poesje laat zien, dat is een natte droom voor iedere man.” Jenny keek naar haar top, die was inmiddels al zo nat, dat die aan haar zat geplakt als een tweede huid Als ze goed naar Ben keek zag ze dat die al met een halve erectie naast haar stond.

“Ik denk, dat ik me maar beter even ga verkleden, voor dat jij je zelfbeheersing verliest.”

“Ik denk dat het geen zin heeft,” zei Ben, “wat je ook aan trekt, dat is binnen de minuut weer zo nat. En wat denk je, dat ik aan het klagen was over je gebrek aan kleding?”

“Ik wilde niet, ik dacht…” begon ze te zeggen.

“Ik heb er geen bezwaar tegen hoor, alleen jij misschien?”

“Nee,” zei ze, en ze voelde weer een gemoed over zich komen, dat haar rillingen gaf. “Het maakt mij niets uit. Laten we verder gaan.” Ze knielde weer, maar deze keer deed ze expres haar benen wat verder uit elkaar en keek naar de bult in de broek van Ben, die ze zag aangroeien tot volledig. Ze zette alles weer weg, stond op en keek naar zijn gezicht. Dan liet ze haar blik langs zijn lichaam omlaag glijden. Ben had een geweldige glimlach op zijn gezicht.

“Misschien zal ik het volgende vervangen terwijl jij achter het toetsenbord gaat zitten?”

Jenny ging zitten en zorgde ervoor dat haar rokje ver naar boven schoof. Nadat John haar eerder die dag al zo geil had gemaakt, genoot ze nu van de aanwezigheid van Ben in dat kleine hokje. De seksuele atmosfeer maakte haar steeds wilder. Ben bukte zich nu en verving weer een zekering. Hij kon vanuit zijn positie zo onder haar rok kijken en hij zag haar natte gezwollen kutlipjes, wat zijn erectie nog stijver maakte.

Ze keek naar die bult en huiverde van genot. Ben lachte en zei, “zou het niet beter zijn als je dat natte ding gewoon uit deed.”

“Ben,” zei ze pruilend, “hoe kan dat nu, stel dat er iemand binnen komt.” Ben stak zijn hand uit en deed de deur op slot. Hij stond recht voor haar met zijn handen op zijn heupen en duwde die naar voren zodat zijn erectie nog duidelijker was in zijn broek. Wat zou ze doen? Ze dacht even na en dan stond ze op. Voorzichtig maakte ze het plakkende shirt los van haar lichaam en trok het dan over haar hoofd. Ze keek naar haar bevrijde borsten en zei; “zo, dat is beter.”

Ben zijn ogen leken wel vastgelijmd. De tent in zijn broek leek wel nog groter te worden. Jenny liep een stap dichter naar hem en zei; “als je nu je beheersing verliest bijt ik hem eraf.”

Ondertussen streelde ze zijn erectie door zijn broek en keek hem glazig aan. Zijn handen schoten naar haar borsten, en zijn mond kwam er snel achteraan. Ze gooide haar hoofd in haar nek en genoot van de sensaties, die door haar lichaam schoten. Glimlachend keek ze nu naar hem, al haar zelfcontrole was weg. Zijn hand schoot tussen haar benen en penetreerde haar. Ze trok zijn hoofd omhoog en kuste hem passioneel. Ze zat op de rand van het bureau en gaf hem volledige toegang tot haar lichaam. Ze voelde dat ze het volledig onder controle had, wetende, dat ze hem tot deze uitbarsting van passie had aangezet. Hij trok zijn broek wat naar beneden in de hoop dat hij haar kon neuken.

“Nee Ben, nog niet, maak me eerst klaar.”

Hij glimlachte en liet zich langs haar lichaam naar beneden zakken. Hij duwde haar benen wat uit elkaar en likt aan haar klitje. Dan begon hij aan haar lippen te likken, eerst de buitenkant, dan de binnenkant. Binnen een minuut was ze zo ver heen dat ze klaar kwam, zonder geluid, alleen dat lekkere gevoel en een lange kreun. Toen het weer wat was weggezakt, trok ze Ben weer omhoog.

“Je hebt je zelfbeheersing verloren, Ben, dus ik zal hem eraf moeten bijten. Vergeef me, maar dat duurt even.”

Ben zei niets, hij hoefde niets te zeggen. Langzaam zakte ze van het bureau en liet zich op haar knieën zakken, terwijl ze zijn short mee naar beneden trok. Daar sprong zijn lid tevoorschijn. Ze nam hem in haar hand en streelde hem met haar vingers. Met de ene hand trok ze de voorhuid terug, en met de andere hand streelde ze zijn eikel. Jenny had nu het gevoel dat ze alle macht had over hem. Ze wist dat ze nu alles kon doen wat ze wilde. 

Wat ze deed was met haar tong, ze likte aan zijn stijve, zodat hij begon te kreunen en eraan te trekken. Dan nam ze hem in haar mond en draaide met haar tong rondjes erom, terwijl ze er hard aan zoog. Hij schoof langzaam verder in haar mond, terwijl haar tong zijn werk bleef doen. Nu begon ze te bewegen, dan weer helemaal inslikken, dan alleen zijn eikel, heen en weer. Ondertussen speelde ze met haar vrije hand met zijn kontgaatje. Ben zette een been op het bureau om haar zo beter toegang te geven Ineens voelde ze zijn hand op haar hoofd en ze wist dat hij ging klaarkomen. Ze gaf nog een ruk en zoog nog eens extra en daar kwam het, ze bleef zuigen totdat ze alles eruit had gemolken. De eerste lading had ze doorgeslikt, maar de rest had ze in haar mond bewaard. Als ze weer opstond liep het langzaam uit haar mond.

Ben zag, hoe zijn sap uit haar mond liep, over haar kin en op haar borsten. Jenny ving het weer op met haar vinger en stak het terug in haar mond. Hij bleef naar haar kijken, als ze met haar tong haar gezicht aflikte. “Dit moet je niet verspillen,” zei ze zachtjes.

“Jen, Jen, ben jij daar binnen,” hoorden ze ineens Tommy roepen, terwijl hij op de deur bonsde. “John heeft boven een probleem.” Het bonzen op de deur liet hen beiden schrikken, maar Jenny’ s gevoel, dat ze alles onder controle had, bleef bij haar.

“O, Ok Tommy,” zei ze glimlachend, “ik kom zo, even wat dingen bij elkaar zoeken.”

Ze lachten allebei als Ben zijn short weer aantrok.

“Kus ze maar vaarwel,” zei ze terwijl ze haar tepels in de richting van Ben drukte. Plichtsgetrouw nam hij ze in zijn mond en zoog er lekker aan. Dan trok ook Jenny weer haar shirt aan.

“Ik laat je nu even alleen om dit probleem hier op te lossen. Ik denk dat het de schakeling is op de derde rij, de tweede van links. Maar voordat ik weer naar boven ga, zal ik eerst maar even iets anders aan gaan trekken

“Waarom bederf je hun lol, misschien willen die ze ook wel vaarwel kussen.”

Jenny deed de deur open, lachend en zei; “misschien hebben zij dat al gedaan.”

Ben stopte met waar hij mee bezig was en keek vol verbazing naar de verdwijnende vrouw.

Wordt vervolgd

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *