Linda op haar best

()

Toen we nog jong getrouwd waren hielden Linda en ik ervan om af en toe fotograaf en model te spelen. We hadden al wel computers in die tijd maar digitale camera’s bestonden nog niet. Dat maakte alles natuurlijk des te spannender. Je wist dus dat er toch wel enkele personen waren die sowieso in contact kwamen met een spiernaakte Linda in tal van uitdagende poses. We lieten de foto’s steeds ontwikkelen met manuele bijsturing. Dit procedé was iets duurder maar de kleuren waren veel mooier én, we waren ervan overtuigd dat een of andere onbekende toch wel enige tijd actief bezig was met de foto’s. Misschien ’s nachts wel droomde van Linda?

De fotograaf waar we de foto’s ophaalden was iemand die zeer begaan was met z’n job. Telkens iemand foto’s ophaalde, werden ze even uit de enveloppe gehaald om na te gaan of het wel de juiste foto’s waren.

Linda heeft het nooit aangedurfd om zelf de foto’s op te halen in de winkel. Dat moest ik altijd doen. Maar het gegeven dat er toch minstens 2 personen haar foto’s konden bewonderen wond haar zo mogelijk nog meer op dan dat het mij opwond.

Ik speelde nog bij een amateurvoetbalploeg in die tijd. We speelden telkens op zondagochtend, van 9 tot 11h. Daarna bleven we uiteraard nog hangen in de bar, soms wel tot twee uur in de namiddag. In het begin, en voor we getrouwd waren ging Linda altijd mee naar het voetbal. De laatste tijd bleef ze vaker thuis en ze kon er niet altijd om lachen wanneer ik pas in de namiddag terug verscheen.

Op een zondag in mei trok ik m’n voetbalplunje aan. Ze lag nog in bed en drukte me op het hart om toch maar onmiddellijk na de match terug naar huis te komen. Om mijn protest in de kiem te smoren zei ze me dat ze als model, de hele fotostudio al wel zou klaarzetten in de woonkamer. Ik werd er onmiddellijk behoorlijk opgewonden van en zei haar dat ik onmiddellijk na de match, zelfs zonder te douchen terug naar huis zou komen. Niet echter zonder eerst Robert te hebben afgezet. Hm… En daar ontplooide zich in de verte…

Ik haalde Robert op en vertelde hem dat we na de match geen tijd zouden hebben om te douchen of om iets te drinken. Hij zou onmiddellijk met mij terug moeten vertrekken. Spijtig, vond Robert, maar verder kon hij daar moeilijk iets op tegen hebben. Hij was blij dat hij voor elke match, thuis of op verplaatsing, met mij kon meerijden.

Het werd een zeer matte match die eindigde in een 0-1 nederlaag. Iedereen had de hele tijd als versuft over het terrein gelopen behalve ik. Ik had energie voor tien doordat ik behoorlijk opgewonden was. Het kon voor mij niet snel genoeg gaan. De hele match had ik lopen denken aan wat me te wachten stond en er had zich in mij een nieuwe fantasie ontwikkeld. Die moest ik die dag realiseren. Ik was al bloedgeil toen ik na de match Robert aanzette om zich haasten.

Het was zeer mooi weer, dus lieten we onze trainingspakken uit en vertrokken we in ons voetbaltenue. In de wagen vroeg Robert me waarom ik zo vroeg thuis moest zijn. Ik zei dat ik dacht dat Linda de wagen nodig had om naar haar moeder te rijden. Maar Robert kon gerust bij ons een pint blijven drinken. Linda zou niet lang wegblijven en ik kon hem daarna toch terug thuis brengen. Robert vond dat een prima idee, tenminste toch een alternatief voor de dorstlessers in het clubhuis. Het eerste deel van mijn plan was gelukt.

Maar hoe zou ik mij verder uit de slag en uit mijn leugens trekken? We woonden drie hoog, en ik wist dat in de tijd die verstreek tussen mijn aanbellen beneden en het via de trap naar boven lopen, Linda zich tot op haar meest sexy lingerie zou uitkleden om mij boven te verrassen. Ik liet Robert voorlopen. De deur van ons appartement stond tegen, Robert opende de deur, we liepen de woonkamer binnen en werden onmiddellijk verrast op een schaars geklede Linda die ons begroette met een luide: Tadaaa!! Gevolgd door een onbegrijpende gil.

Ze liep onmiddellijk gillend naar de slaapkamer. Ze had een kort wit half doorschijnend hemdje aan. Daaronder een witte string die vooraan helemaal doorschijnend was. Tijdens haar Tadaa had ze haar armen presenterend in de hoogte gestoken en haar heup uitdagend opzij. In een flits hadden we toch de omtrekken van haar donkere tepels gezien. Aan het doorschijnende broekje viel niets te zien omdat Linda zich altijd zeer netjes overal schoor. Toen ze naar de kamer liep konden Robert en ik haar prachtige billetjespartij bewonderen.

Ik liet de bewonderende Robert alleen in de woonkamer en liep achter haar aan de slaapkamer in.

“Schatje, sorry, dit had ik echt niet verwacht,” probeerde ik haar te sussen.

Ze was woedend.

“We hadden dit toch afgesproken. Waarom ben je anders zo vroeg thuis?”

“Ik dacht dat het een smoesje van je was, en dat ik in werkelijkheid thuis moest zijn, zodat jij naar je moeder zou kunnen gaan. Dat doe je toch meer?”

Ze keek me ongelovig aan.

“Die Robert moet nogal iets van mij denken.”

“Robert stond je vol bewondering aan te kijken. Overigens, niemand heeft een detail kunnen zien.”

“En wat moet hij niet denken dat we van plan waren, met al dat fotomateriaal dat klaar staat in de woonkamer?”

“Schat, iedereen speelt zijn spelletjes, ik leg hem gewoon uit wat we regelmatig uitspoken. Kom trek je kamerjas aan en kom mee iets drinken.”

“Dit verhaal zal nogal de ronde gaan,” ging ze verder terwijl ze haar kamerjas aantrok.

Ik stapte lachend terug de woonkamer in en verontschuldigde mij bij Robert. Linda kwam er ook bijzitten en verontschuldigde zich eveneens, maar gaf mij wel de schuld.

Robert vond uiteraard dat er helemaal niets te verontschuldigen viel en grapte dat hij zo wel overal ontvangen zou willen worden. Dat geloofden we best. Linda zat nog wat te mokken in de zetel. Ik schonk haar een porto in en voor ons ieder een ijskoude pint. Robert sloeg die in een keer achterover. Natuurlijk de dorst na het voetbal en de onverwachte opwinding na de ontvangst hier… Ik schonk voor hem en voor mij een tweede pint uit en zette me ook in de zetel.

“Sorry jongen” begon ik, “sorry Linda, ik heb het echt niet met opzet gedaan. Robert zal het overigens wel heel snel vergeten en zal hierover zeer discreet zijn.”

“Dat tweede beloof ik,” grapte Robert, “maar of ik het snel zal vergeten dat weet ik zo niet. Ik denk dat ik binnen 20 jaar nog terugdenk aan die hemelse verwelkoming.”

Linda kon er voorzichtig al een beetje om glimlachen.

“Het is allemaal zijn schuld, beet ze in mijn richting.”

“Maar schatje, vergissen is menselijk, en zo erg is dat toch niet.”

Ik schonk haar een nieuwe porto uit. Haar gemoed werd stilaan gesust.

“Robert, spelen jullie nooit zo van die spelletjes,” vroeg ik op de man af.

Een beetje verveeld antwoordde Robert dat het toch niet het geval was en dat zijn seksleven de laatste jaren ongelooflijk saai was geworden. Hij benijdde ons wel. Ik vertelde dat wij regelmatig het spel van fotograaf en model speelden, dat het ons ongelooflijk opwond en dat het altijd eindigde met een goede vrijpartij.

“Hoe laten jullie die foto’s dan ontwikkelen?” Vroeg Robert.

“Gewoon bij de fotograaf” antwoordde ik.

Linda was duidelijk al wat bekomen want ze mengde zich in de discussie:

“Dat is nu juist het spannende, de idee dat anderen die foto’s ook te zien krijgen.”

“Dat is een beetje exhibitionistisch,” merkt Robert op.

“Kan zijn,” zei ik, “maar het geeft ons echt wel een kick.”

Zo praatten en dronken we wat verder. Toen Linda aan haar derde porto was, en ik zo ongeveer aan mijn vijfde pint vond ik dat het tijd werd voor het ultieme deel van mijn plan.

Ik schraapte mijn keel, trachtte mijn opwinding te onderdrukken en gooide mijn steen in de kikkerpoel.

“Oke, Linda, ben je klaar voor de sessie?”

Ze bekeek mij vol ongeloof.

“Hoe bedoel je? Ik moet toch niet poseren waar Robert bij is.”

Robert keek mij eveneens vol ongeloof aan maar zei:

“Ik maak geen bezwaar hoor.”

“Kijk Linda, je vindt het even opwindend als ik dat andere mensen jou foto’s zien. Waarom mag er dan niet eens iemand bijzijn als die foto’s genomen worden?”

“Ja. Maar, Robert is een bekende van ons.”

“So watt? Dat maakt het nog spannender,” zei ik.

Linda dacht even na, stapte vervolgens naar de slaapkamer en zei:

“Goed, maar dan tot op het slipje en niet verder.”

Daar gingen we beiden mee akkoord. Linda kwam terug uit de slaapkamer zonder kamerjas en in haar witte lingerie. Ze hield haar armen nog beschermend over haar borsten en liep naar de ligbank. Ze legde zich languit in de ligbank, benen licht gekruist, een hand over haar venusheuvel en een arm over haar borsten die nog in haar hemdje verpakt zaten. Ik mocht beginnen fotograferen zei ze.

Ik nam enkele foto’s in die pose, stapte vervolgens op haar toe en legde haar arm weg van voor haar borsten. Ze glimlachte maar kreeg tegelijkertijd toch een kleurtje. Ze keek even tersluiks en ondeugend naar Robert die het hele gebeuren vanuit zijn zetel, pint in de hand, zat te bewonderen. Haar bruine tepeltjes waren nu duidelijk zichtbaar onder de witte doorschijnende stof. Haar opwinding was duidelijk te merken aan de stijfheid van haar knopjes.

Ik nam opnieuw enkele foto’s en vroeg haar na een tijdje om haar bloesje wat omhoog te trekken tot net onder haar tieten. Een opname verder werd een tiet ontbloot. De tepel stond fier overeind en tekende zich zeer mooi af tegen de bleke on-gebruinde huid. Robert bewoog een hand naar zijn voetbalshorts.

Zijn pint was hij al vergeten.

Linda keek, verlegen maar opgewonden, afwisselend naar mij en naar Robert. Ik voelde aan hoe geilheid en opwinding doorheen haar hele lijf gierden. Toen ging het hemdje helemaal uit. Haar twee tieten werden nu open en bloot aan Robert en mij geëxposeerd. Linda begon wat sensueel te bewegen, terwijl ik foto’s trok begon ze haar borsten te masseren, ze nam haar tepels tussen duim en wijsvinger, kneep erin, en trachtte met haar tong haar tepels te likken. Haar ogen gingen van Robert naar mij en terug. Ze begon ook zachtjes te hijgen, wat ik een hoopvol teken voor meer vond. Zelf bonkte mijn hart in mijn keel. Ik was vreselijk opgewonden dat mijn vrouw zich hier liet gaan voor een andere man. Dat ze in haar tepels kneep voor zijn ogen.

“Oké zei ik, nu…”

Ze onderbrak me,

“Neen, ik heb gezegd dat ik het slipje niet uitdoe.”

Ik was ontgoocheld in haar reactie maar zette toch door:

“Dat wilde ik niet vragen schatje, ik wilde je gewoon vragen even je hand in je broekje te steken.”

Ze deed wat ik vroeg en begon nog meer met haar benen te bewegen. Haar hand ging onder de doorzichtige stof heen en weer in en rond haar kutje. Details kregen we – zelfs doorheen de stof niet te zien vanwege onze positie.

Noch Robert in zijn zetel, noch ik achter het toestel, was immers aan het voeteneinde van de sofa gepositioneerd. Linda begon steeds intenser te bewegen. Juist op dit ogenblik moest ik een nieuw filmpje op het toestel steken. Een slechter moment had ik niet kunnen kiezen.

De ingelaste pauze doorbrak de hele sfeer. Linda wilde zich al terug naar de slaapkamer begeven om zich om te kleden.

“Wacht nog even schat, het is nog niet gedaan.”

“Hoezo, je hebt nu toch alle foto’s en ik heb gezegd dat ik mijn slipje niet wil uitdoen.”

“Neen, maar we kunnen zo ook nog even verder doen,” opperde ik, “kijk, het filmpje zit er al op. Robert vind je ook niet dat we nog even kunnen verder doen?”

Die beaamde natuurlijk. Hij had zich ondertussen, waarschijnlijk ter afkoeling, snel een nieuwe pint ingeschonken. Ik vroeg Linda om even op haar knieën in de ligbank plaats te nemen. Gezicht naar de rug toe, kont naar ons toe.

“Goed zo, en nu een kwart draai maken.”

Linda deed wat haar gevraagd werd en zo kregen we haar borsten opnieuw in zicht terwijl we eveneens konden genieten van de string en vooral van haar romige bleke billen.

“Spreid je knieën een beetje, ga nu opnieuw met je hand in je broekje en speel wat met jezelf.” We zagen haar vingers tussen haar billen verschijnen en we meenden ook af en toe een stukje kutlip te kunnen zien.

Haar opwinding kwam nu tot uiting in het naar voren en naar achteren bewegen van haar kontje. Ik zag haar ademhaling zwaarder worden. Robert zat gebiologeerd te kijken. Hij lette niet meer op mij en had ondertussen zijn hand reeds in zijn voetbalshorts gestoken.

“Oké schatje, haal nu je slipje naar beneden tot halverwege je dijen.”

Ze bleef zichzelf doorvingeren. Van haar voornemens was geen sprake meer. Ze deed haar broekje niet zachtjes uit maar rukte het met haar andere hand ongeduldig naar beneden. Haar ademen werd zwaar. Ik mocht haar niet te ver laten gaan.

Ik wilde haar toch nog frontaal fotograferen. Mijn stem werd zachter en heser.

“Doe maar rustig verder schatje (het fototoestel klikte door), laat je gerust in de zetel vallen en schop je slipje uit.”

We hadden duidelijk enkele grenzen verlegd. Ze lag nu in de zetel, haar knieën wijd open en opgetrokken. Haar hele natte kut zichtbaar voor mijn lens. Terwijl ze als een razende twee tot soms drie vingers in en uit haar natte poes bewoog kneedde ze met haar andere hand haar borsten en tepels. Ik bleef fotograferen maar moedigde haar ook aan.

“Ja lekker, doe maar verder, laat ons je lekkere poes zien.”

Ik deed teken naar Robert dat die in de andere zetel dichter bij mij, moest plaatsnemen waardoor hij ook een beter zicht op haar kut kreeg. In stilte, maar zonder aarzelen, haastte hij zich naar de andere zetel. Ik kan me niet precies herinneren of hij daarbij zelfs maar even zijn hand uit zijn shorts haalde. Robert kon nu alles ook in close up bekijken. Hoe ze haar natte en kale spleet beroerde. Hoe haar kutlippen mee bewogen met haar vingers. Hoe haar overige vingers beletten dat haar wijs- en middenvinger nog dieper in haar kut zouden kunnen gaan.

De foto’s vlogen erdoor. Ik was opnieuw aan een nieuw filmpje toe net op het ogenblik dat Linda haar eerste orgasme kreeg. Ze was totaal niet meer beschaamd en hijgde en kreunde als bezeten. Robert speelde nog steeds met zijn lul in zijn shorts, maar deed dat zachtjes.

Ik denk niet dat hij zich ongedwongen, in ons bijzijn zou hebben durven masturberen. Ikzelf stond op exploderen, gewoon door het gegeven dat mijn vrouw zich helemaal gaf in zijn bijzijn.

Toen besloot ik nog een stap verder te gaan. Een stap die ik zelf niet voorzien of gepland had. Maar hoe kon dit spektakel anders eindigen. Zonder het vooraf te willen zou ik mijn vrouw hier gaan uitlenen aan een ploegmaat van mij. De drang was zoveel groter dan mijn verstand.

Linda lag nog na te hijgen op de ligbank.

“Ziezo, dat was het dan, hebben jullie ervan genoten?” Vroeg ze, met die dominantie toon zo eigen aan vrouwelijke strippers tegenover hun publiek.

“Absoluut,” reageerden wij.

Robert had inderhaast zijn hand uit zijn shorts gehaald.

“Goed,” zei ze, “dan ga ik me nu even omkleden.”

“Neen, wacht nog even,” zei ik. “We nemen gewoon nog enkele foto’s als afsluitertje, gewoon voor de gein.

“Hoezo? Je hebt al 100 keer meer gekregen dan we hadden afgesproken.”

“Ja, maar ik wil nog wat leuke foto’s van jou met Robert erbij…”

De kogel was door de kerk. Linda lachte ongelovig.

“Wablief?”

Robert lachte wat verlegen en onwennig.

“Zeg, ik moet hier toch ook niet uit de kleren gaan.”

“En waarom jij niet?” Vroeg Linda verbolgen. “Waarom moet ik alleen maar uit de kleren? Typisch mannelijk!”

Lachend bracht ik hen tot bedaren.

“Hé ho, zover wil ik het niet drijven. Linda, ga gewoon even op de knie van Robert zitten.”

Met een, “als het dat maar is,” zette Linda zich, in haar hele pure blootje op de knie van Robert. Alleen deed ze dat schrijlings en met haar rug naar hem.

Het ene been langs de ene kant het andere langs de andere kant zodat haar natte kutje op zijn knie rustte. Ik begon opnieuw te fotograferen. Linda schoof wat heen en weer op zijn knie en rekte zich daarbij ook uit zodat ik door de lens van de camera duidelijk haar gespreide kutlipjes op zijn knie kon ontwaren. Bij het over en weer schuiven begon ze opnieuw haar ogen te sluiten en zwaarder adem te halen.

Ik moedigde hen verder aan.

“Linda ga nu even op Robert ’s schoot zitten, neen, met je gezicht naar mij.”

Ik zag Robert zich wat verder onderuit in de sofa zetten zodat Linda ’s kontje recht op zijn paal terecht kon komen. Linda kantelde haar bekken een beetje zodat haar spleet enkel nog door een shorts van Robert ‘s paal gescheiden was.

“Wow,” kirde Linda, “wat voel ik daar?”

Nu ging ik verder tot de eindstreep. Ik beval Linda om Robert ’s lul uit zijn broek te halen, wat ze onmiddellijk deed. Ik haalde de camera van het statief en ging naar hen toe om wat close ups te maken. Linda likte met haar tong over zijn eikel, en net onder de rand van de eikel. Ik begon opnieuw te fotograferen. Ik fotografeerde haar terwijl ze zijn ballen likte, terwijl ze zijn staaf in haar mond bracht en ondertussen haar hand over diezelfde staaf liet glijden. Na een tijdje hoefde ik niet meer te regisseren. Alles verliep als vanzelf. Nadat Linda hem een beetje gepijpt had trok Robert, nog steeds in de zetel zittend, Linda haar benen langs zijn nek naar omhoog zodat hij haar kutje kon beginnen leeg lebberen. Linda hing ondertussen met haar hoofd naar beneden. Het fototoestel klikte onophoudelijk. Net voor Linda begon te schokken en een orgasme wilde opbouwen duwde Robert haar opnieuw in de ligstoel en ramde hij zijn lul bij haar naar binnen. Na enkele wilde stoten reeds loste hij zijn hele lading in haar.

Omdat Linda nog nood had aan een nieuw orgasme heb ik daarna zijn job afgemaakt. Het was zijn beurt om foto’s te nemen. Het hele gebeuren had me zo ongelooflijk geil gemaakt dat ik er me niets van aantrok om zijn zaad in de spleet van mijn vrouw te voelen. Ik neukte haar gewoon te pletter en ik prees me gelukkig met zo’n tof en heet vrouwtje.

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *