Kermis in Schendelbeke

()

Op een warme dag waarbij de altijd wat aanwezige spanning weer voelbaar was, had Mia weer eens zin om haar collega Bert, welke bezet was, wat op te stoken. Mia plaagde Bert de hele dag, door een beetje te zinspelen op een bezoek van Bert aan de kermis bij haar in het dorp. Ze wist wel dat hij toch nooit zou komen want een uur in de auto voor een knuffelbeer dat was het Bert niet waard.

De volgende dag onder het koffie halen testte Mia Bert nog maar eens. Bert die op zich wel wilde komen maar inderdaad tegen de afstand aanhikte gaf weer geen krimp. IJskoud nam hij zijn koffie mee en ging aan het werk. Tot na een half uur er een melding van een mail op zijn scherm verscheen. Wat geschrokken keek hij om zich heen of er iemand mee kon lezen en toen de kust veilig was opende hij zijn mail.

De mail was van Mia, i.p.v. hem mondeling te pesten, begon ze nu met de mail. In haar mail stond dat ze het echt wel leuk zou vinden en zij de attracties zou betalen, zodat ze ook eens alleen konden zijn. Normaal ging ze met alle vriendinnen en dan is alleen een lastig begrip.

Bert las dit en reageerde met: er is geen reuzenrad, dat als wij boven staan kapot gaat, want dan pas zijn we alleen.

Na een uur werken weer een mail, met een bepaald gevoel van spanning, raar eigenlijk, opende hij hem en las tot zijn verbazing dat er inderdaad geen reuzenrad komt maar wel een bier carrousel.

Antwoord: Spannende attractie, en die knuffel neem ik wel mee van huis.

Nog geen 5 minuten later reageerde Mia al. De carrousel was ook inderdaad niet de attractie wel het vervolg. Gevolgd door een knipogend icoontje.

Bert die nu met een rood hoofd dit las sloot snel deze mail en reageerde niet. Dit tegen de zin van Mia, want na 5 minuten al de vraag of een koud tappilsje niet beter is dan lauwe Cola?

Bert dacht aan zijn vriendin maar ook aan de spanning die tussen hem en Mia hing. Ook hier reageerde Bert niet op. Bij het koffie kwam ook Mia na een paar minuten wat drinken halen en ze zinspeelde er op dat een biertje toch net zo lekker kan zijn als koffie.

Bert, die nu niet terug kon, zei hierop dat als ze graag wou dat hij een biertje dronk op de kermis, ze maar moest zorgen voor een hotel.

Dat hotel is geen probleem zei ze lachend en liep weg, Bert nadenkend achterlatend. De rest van de week gebeurde er niets, behalve de gebruikelijke spanning tussen hun.

Op vrijdag terwijl Mia vrij was kreeg Bert een mail. Een voor hem onbekend mailtje vroeg of hij naar de kermis in Schendelbeke kwam. Hij kon daar ook blijven slapen, de persoon in kwestie was een vriend van Mia. Na enige bedenktijd antwoordde hij uiteindelijk van ja, zich bedenkend dat hij niet alleen met Mia ging, maar met een hele groep. Even later kwam het bericht waar hij kon parkeren ’s avonds en waar de vriend van Mia zou wachten.

Het bevreemde Bert wel dat Mia zelf niet had gemaild, maar hij zocht er verder niks achter. Ze wist dat hij bezet was, dus een aanbod van een vriend was wel een goede optie.

Tegen het afgesproken tijdstip parkeerde Bert zijn auto, maar niets of niemand te bespeuren. Een beetje geïrriteerd nam hij plaats in de auto en ging zitten wachten. Na een minuut of 10 pas draaide er een auto op de parkeerplaats. Tot zijn verbazing herkende hij de auto van Mia. Ze parkeerde naast hem en stapte uit. Bert kon wel zien dat ze een topje droeg maar toen ze om de auto heen kwam sloeg zijn hart een keer over.

Op haar paasbest gekleed liep ze naar zijn openstaande raam en toen ze Bert een kus gaf dwaalden zijn blik af naar beneden, waar ze een mooie inkijk gaf door de halve bh die ze droeg. Bert kleurde diep, stapte uit en bij Mia in de auto.

Terwijl Mia reed gleed haar hand over zijn been en zijn jongeheer wilde niet langer met op de achtergrond blijven.

Ondanks zijn vriendin wond Mia hem al een hele poos op. Maar dit was niet goed, zijn vriendin zat thuis en hij onderdrukte zijn gevoelens.

Mia dacht hier toch wat anders over liet haar hand waar hij was. Bert bleef tot aan het feestterrein keuvelen en niks doende praatjes afsteken. Maar de spanning in de auto was gestegen en Bert was blij dat ze er waren.

Eenmaal op het feestterrein liet Mia Bert wat meer gaan en nadat ze Mia’s vrienden hadden ontmoet besloten ze om eerst naar de kermis te gaan. Bert die niet graag in attracties ging gooide wat euro’s in de diverse gokkasten samen met vrienden van Mia. Nadat ze een paar kleine knuffels hadden gewonnen kwamen de dames terug en deze wilden natuurlijk wel graag die grote Winnie de Pooh die in de schiettent hing. Onder goedmoedig gemor togen de heren mee naar de schiettent waar de geldverspilling kon beginnen. Bert kreeg al snel gezelschap van Mia omdat de anderen al stelletjes waren en Mia drukte haar lichaam en borsten tegen Bert aan terwijl hij aan het schieten was. Langzaam bewoog ze haar bovenlichaam waardoor Bert haar tepels voelde verstijven.

Het liet hem weer niet onberoerd en ook zijn jongeheer reageerde weer.

Mia werd plots erg enthousiast en trok hem mee naar een andere gokkast waar met schuif-laatjes een hele leuke knuffel kon worden gewonnen. Het was een attractie met 4 torens waarin 6 laatjes waardoor er een soort “pleintje” was. Mia ging hier naar toe en liet Bert zijn geld er in gooien. Mia werd nu wel erg brutaal en streek, terwijl ze strak naast Bert stond, over zijn been omhoog naar zijn kruis.

Bert kreeg een stijve welke niet meer te verbergen was voor Mia.

“Dat logeeradres is fout,” fluisterde ze Bert in het oor. “Je blijft bij mij, ik weet dat jij dat ook wilt.”

Bert keek ijskoud voor zich uit maar voelde met een hand eens bij Mia in haar kruis en voelde haar onderlichaam tegen zich aan.

“Kom, we gaan naar de tent” zei Bert. Hij draaide zich om en besloot om te blijven. Zijn vriendin wist er van, dus. Mia volgde hem en in de tent was het met de hele groep erg gezellig en nadat Bert inderdaad had toegegeven en een biertje dronk gingen ze om half twee naar huis.

“Ik breng Bert naar zijn auto” riep Mia naar haar vriendinnen en reed regelrecht naar haar eigen huis. Onderweg stroopte ze haar topje iets omhoog waarna Bert haar borsten masseerde en haar tepels tussen zijn vingers rolde.

Toen Mia de auto parkeerde volgde er een intense en lange tongzoen waarbij Bert haar borsten nu allebei verwende. Haar tepels werden keihard en ze voelde zich nat worden.

“Ga mee naar binnen” hijgde ze in Bert’s oor. Deze was al met zijn tong op weg naar beneden en knoopte haar broek los. Een beetje verdwaasd keek Bert op en ging mee naar binnen. In de gang gebeurde nog niets maar nadat Mia de lamellen had gedicht pakte Bert haar keihard op haar mond en zoende haar diep en gulzig.

Zijn handen streelden en masseerden Mia’s borsten in een steeds hoger tempo waardoor ze steeds geiler werd. Ze trok zich los uit Bert ’s greep en voelde naar zijn pik, die stijf kloppend in zijn broek zat. Ze knoopte snel zijn broek los en bevrijdde zijn genotstaaf om hem daarna weer te vangen in haar mond om hem heerlijk te pijpen.

Bert haalde zijn lul uit haar mond, ontkleedde Mia en zichzelf en ging op de bank liggen. Hij trok Mia over zich heen en vond met zijn tong haar klit. Mia begreep de hint en manoeuvreerde zich in een heerlijk geile 69 waarbij de eikel van Bert een speciale behandeling kreeg. Ze voelde zijn lul verstijven en ondertussen zat Bert met 2 vingers in Mia’s kut terwijl hij ondertussen met zijn tong haar klit bleef verwennen.

Mia’s sappen smaakten heerlijk en ook door haar eigen geile spelletje kwam ze klaar op Bert’s tong.

Deze genoot hiervan en liet zich dit heerlijk smaken.

Uitgeput ging Mia naast Bert liggen om eens lekker met hem te tongen. Maar Bert die nog steeds met een stijve naast haar zat, legde haar op de bank zodat hij haar eens lekker diep kon neuken.

Hij legde haar met de rug naar zich toe en trok haar ene been iets omhoog waardoor haar nog glimmende kut zichtbaar werd en hij zijn paal diep in haar liet glijden. Mia reageerde hier direct weer op en gaf mee waardoor ze in een heerlijk tempo elkaar opgeilden. Bert voelde zijn paal kloppen en ramde nog harder in Mia’s smachtende neukgrot. Deze gilde het uit van genot en na een paar minuten voelde Bert een hele avond opgeilen naar boven komen. Hij trok zijn lul terug en draaide haar snel op haar rug. Hij trok zich af en spoot met een ferme straal over haar borsten.

Uitgeput liet hij zich op Mia zakken waardoor ze alle zweet, kutsappen en sperma aan elkaar kleefden.

“Ga mee in bad” fluisterde Mia en wat daar gebeurde… Tja, voor een andere keer.

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *