Maak jij het dessert?

()

Rustig stap ik weer in mijn auto. Het is zaterdag drie uur, een mooie zomerse dag en ik ga weer op weg naar huis. De hele ochtend heb ik mijn ouders geholpen met allerlei kleine klusjes, die zij, omdat ze op leeftijd zijn niet meer zelf kunnen doen. Als dank hadden ze allerlei lekkere broodjes gemaakt die we heerlijk hebben opgegeten. Nu rijd ik rustig maar huis, mezelf in gedachten al een heerlijk koel biertje en een uurtje in de zon belovend. Na een half uur draai ik de oprit van ons huis op, parkeer netjes de auto, stap uit en loop naar binnen. Binnen kijk ik of Nelly thuis is en na wat zoeken ontdek ik haar buiten in de zon, lekker naakt aan het zonnen. Maar tot mijn verbazing liggen er wel kleren naast haar, dat is niet haar gewoonte.

“Dag schat, de groeten van mijn ouders,” zeg ik tegen haar en ik geef haar een kus, terwijl mijn handen het niet laten en even speels met haar prachtige borsten spelen. Ik kijk in die lachende ogen van haar en dan ineens trekt ze een heel schuldig gezicht.

“Wat heb je uitgespookt?” vraag ik haar gelijk, want ik ken dat gezicht.

“Niets, helemaal niets, tenminste tot op heden,” zegt ze gelijk, waarbij ze probeert een zo’n eerlijk mogelijk gezicht te trekken, maar ze is een slechte toneelspeelster.

“Ik ging gewoon boodschappen doen hier om de hoek. Ineens merkte ik dat er iemand achter mij aanliep. Na een tijdje werd het mij wel heel duidelijk dat hij mij volgde. Plotseling kwam hij naast me staan, stelde zich voor als Ton en hij vroeg of ik iets wilde drinken.”

Ik keek Nelly vragend aan, wat heeft die nu weer uitgespookt.

“Hij leek me wel aardig dus heb ik ja gezegd en even later zaten we een kopje koffie te drinken. We hebben gezellig over van alles gesproken en ineens zei hij dat hij me aardig vond. Ik wist niet goed wat ik daar op moest zeggen en heb wat gestameld zo van -o leuk-, denk ik. Om het verder niet te moeilijk te maken heb ik hem bedankt voor de koffie en ben verder gegaan met de boodschappen. Maar ik merkte dat hij weer achter me bleef lopen, nu wel iets verder. Ik deed maar net of ik het niet merkte en heb mijn boodschappen naar huis gesleept. De boodschappen stonden net in de kast toen de deurbel ging en daar stond hij weer. Hij keek eerst even naar zijn schoenen en dan vroeg hij of hij me nog eens een keer mocht zien. Ik vond hem zo zielig, en mezelf zo gemeen want ik voelde alle ondeugende gevoelens ineens in mij opwellen. Daarom heb ik hem gezegd dat dit wel zou kunnen, maar nu niet. Maar als hij om vijf uur langs zou komen, dan kon hij gezellig mee eten, op voorwaarde dat hij het dessert zou klaarmaken. “

“Dessert klaarmaken? We eten toch nooit d… ” zeg ik tegen Nelly, maar halverwege mijn zin dringt het pas tot mij door. Ze heeft weer iets speciaal bedacht, Nelly is het dessert, voor mij was ze dit ook wel eens, nou ja, wel eens. Ze wil met hem neuken om een of andere reden en heeft hem cryptisch uitgenodigd.

“Wat, waarom, hoe, wanneer?” vraag ik. “Ben je van plan om hem gelijk maar naakt te ontvangen, zoals je er nu bij ligt?” Het deed me gelijk denken aan die keer, dat ze Peter had uitgenodigd om gezellig bij ons in de tuin te komen zitten, alleen had ze er niet erbij gezegd dat ze altijd naakt in de zon zat. Ze heeft die middag wel veel gelegen en gezeten, maar niet alleen. Maar we draaiden haar regelmatig om zodat ze niet zou verbranden aan een kant.

“Nee, dat niet. Ik doe het eigenlijk omdat ik hem zo zielig vond. Hij weet zelfs niet dat ik getrouwd ben, dus dat wordt wel een verrassing voor hem. En ik denk dat ik hem eerst wat ga plagen voordat hij aan het dessert toe is.”

Ik glimlach naar haar. Arme jongen, als ze hem gaat plagen dan kan ze iemand helemaal gek maken met haar lichaam.

“Ik wil dat jij hem binnenlaat en dan hier naar de tuin brengt, dan zal ik van daar de regie wel overnemen. Als je braaf bent mag jij mij vanavond ook neuken, maar dan moet je nu eindelijk eens van me afblijven.”

Ik zat terwijl ze aan het praten was in haar tepels te knijpen, zachtjes, dat wel. Dat zijn haar startknopjes, als je daar aan zit dat wil ze gelijk. Langzaam laat ik mijn hand naar beneden zakken en voel even aan haar kutje, die is al drijfnat. Met spijt trek ik mijn handen weer terug.

 “Ik zie wel wat je doet, maar als je het te gek maakt moet je er mee rekening houden dat je hard zult worden geneukt. Maar ik ga nu even naar boven iets makkelijks aantrekken, en een biertje inschenken. Ik ben zo weer terug.” Snel ga ik naar boven, trek een korte broek aan, pak een polo uit de kast en loop weer rustig naar beneden. Ik leg de polo op de keukentafel, pak een biertje en loop weer naar buiten.

“Waarvoor dienen die kleren?” vraag ik aan Nelly, terwijl ik naar een klein hoopje textiel wijs, die naast haar liggen.

“Om aan te trekken als het bezoek arriveert,” zegt ze en ze steekt haar tong uit naar mij. “Ik heb toch gezegd, niet mee bemoeien.”

Dan geef ik het maar op. Als ik verder niets mag ga ik maar rustig van het uitzicht genieten. Ondertussen vertel ik Nelly hoe het bij mijn ouders is geweest. Ineens gaat de bel. Een blik op de klok geeft aan dat het precies 5 uur is.

“Maak jij open? Vraagt Nelly.

Ik knik en grom wat, loop naar de keukentafel, trek mijn polo aan en loop naar de voordeur. Als ik die opendoe, zie ik een heel timide man staan met een bos bloemen. Maar het speciale is wel zijn mond die helemaal open valt. Om het ijs maar meteen te breken zeg ik; “jij moet Ton zijn, kom binnen, Nelly heeft gezegd dat je kwam mee eten.”

Ton kijkt me nog steeds met grote ogen aan en hij probeert wat te zeggen, maar er komen alleen maar een paar vreemde klanken uit. Dan besluit hij maar aan de uitnodiging gehoor te geven en komt naar binnen.

“Deze kant uit, Nelly zit nog lekker in de zon.” Terwijl ik hem door de keuken loods kijk ik even vlug naar buiten hoe de vlag ervoor staat en ja hoor, die dekt de lading, ze heeft een bikini aan, zo een met touwtjes, waar ik bijna niet van af kan blijven, maar dan om de knopen in de touwtjes los te trekken. Nelly staat op en neemt de bloemen gelijk in ontvangst. Ze geeft Ton drie kussen en vraagt hem om te gaan zitten. Ze legt de bloemen even neer om een hemd van mij aan te trekken, maar ze laat wel alle knopen open. Wat wordt ze zedig. Dan loop ze naar binnen om de bloemen in het water te zetten en wat te drinken mee te brengen voor Ton.

Rustig babbelen we wat samen en ineens zei Ton tegen Nelly; “ik wist niet dat je een vriend had.”

Nelly glimlacht naar hem en zegt; “dat is niet alleen mijn vriend maar ook mijn echtgenoot.” Ton kijkt gelijk met een schuin oog naar mij.

“Maar je hoeft niet bang te zijn voor hem, hij is heel braaf,” zegt Nelly gelijk.

Ik kijk naar Nelly en ik begin hard te lachen.

“Hoor, wie het zegt,” kan ik net uitbrengen. Maar deze vrolijke uitbarsting breekt het ijs en Nelly begint heerlijk met Ton te flirten.

Na het tweede glaasje zegt Nelly dat ze de tafel gaat dekken en het eten gaat klaar zetten. Nelly is een hele goede kok en ze kan vooral goed vooruit koken, zodat ze bijna niet in de keuken staat als er bezoek is. Ik blijf even rustig met Ton praten over voetbal en computers, totdat Nelly roept of we aan tafel komen.

We pakken onze spullen op van de tuintafel en gaan naar binnen, het begint buiten ook al wat af te koelen. Als ik de keuken inloop om Nelly te helpen kijk in even naar haar en dan zie ik het verschil. Haar bikini topje is onder haar hemd uit, maar dat hemd staat nog steeds helemaal open. Als ze bewegingen maakt piepen links en rechts haar borsten even te voorschijn. Wat een lekker gezicht, vooral ook omdat ze een perfect lichaam heeft. Zonder er verder op te reageren loop ik door naar de kamer en ga aan tafel zitten. Ik nodig Ton uit om naast mij te komen zitten, zo kan Nelly tegenover ons zitten en hebben wij een strategische inkijk. Nelly komt nu met de borden uit de keuken en zet die voor ons op tafel. Omdat ze hiervoor over de tafel moet reiken valt haar hemd helemaal open en komen haar borsten in al hun glorie recht voor onze ogen. Het enige wat ze nog draagt onder haar open hemd is haar bikini broekje. Mijn handen jeuken gelijk om dat prachtige lichaam vast te pakken. Ik kijk even naar links naar Ton, die zit alleen met grote ogen naar zoveel heerlijks te kijken.

Nelly doet net alsof ze niets gemerkt heeft, loopt terug naar de keuken om het laatste te bord halen. Ze zet het voor haar neer en gaat op haar stoel zitten. Omdat de flappen van haar hemd nu naast haar stoel hangen zijn haar borsten zichtbaar tot haar tepels. Ze kijkt ons aan met een gezicht, waar wel heel wat geilheid van af te lezen is en zegt heel braafjes; “eet smakelijk.”

Zonder op ons te wachten begint ze te eten. Door haar bewegingen schuift voortdurend haar hemd weg en komen haar borsten geheel te voorschijn. Daardoor zitten wij alleen te kijken naar dat mooie schouwspel en vergeten we te eten.

“Smaakt het niet,” vraagt ze quasi onschuldig. Ik glimlach alleen maar eens naar haar, en neem dan een hap. Ton kijkt naar die schitterende felle ogen van Nelly en begrijpt ineens dat hij wordt uitgedaagd.

“Dat weet ik nog niet, ik mag er alleen naar kijken,” zegt hij.” Maar het is wel heel mooi, en het eten ziet er ook lekker uit.”

Nelly zegt, “dank je voor het compliment,” en eet dan onverstoorbaar verder. Langzaam kunnen wij nu ook onze blik losrukken van al dat heerlijks voor ons en beginnen ons toch enigszins te concentreren op het eten. Met enige vertraging krijgen wij ook ons bord leeggegeten, met maar een oog op ons bord gericht. Van die mooie wiebelende borsten voor mijn ogen krijg ik steeds meer last van mijn broek, want Nelly zit ons vreselijk uit te dagen zo. Maar ik had ze gewaarschuwd. Dit gaat verschrikkelijk uit de hand lopen. Een voorspel kan ze vergeten, dat heeft ze nu al.

Plotseling zegt Ton tegen mij; “heb jij ook zo een last van het uitzicht, het is veel te mooi?” Hij glimlacht erbij en likt zijn lippen af. Nelly probeert onschuldig te kijken, pakt de twee kanten van haar hemd en sla die om haar heen, zodat alles weer verborgen is. “Als jullie er niet tegen kunnen, dan verstop ik het wel weer,” zegt ze. Maar tegelijk kijkt ze zo naar ons, dat ze ons nog meer uitdaagt. Daardoor zitten Ton en ik nog meer ongemakkelijk heen en weer te schuiven op onze stoelen.

“Ik zie dat jullie niet meer stil aan tafel kunnen zitten. Tijd om op te staan. We zijn klaar met het hoofdgerecht denk ik? Ik zal de borden wel even wegzetten, schenk jij wat in voor ons?” Vraagt Nelly aan mij.

Ton en ik staan op en we zien nog net, dat Nelly haar hemd weer los laat om de borden te pakken en wij krijgen weer een prachtig uitzicht. Normaal ruim ik de tafel af, maar dat wilde ze duidelijk niet. De show moest gewoon verdergaan.

Ik schenk de glazen nog eens vol en we lopen naar de zitkamer. Daar staan Ton en ik naar een foto aan de muur te kijken, juist, een foto van de borsten van Nelly.

“Wat heeft ze een geweldig lichaam, en uitdagend is ze ook, heb je daar geen problemen mee?” Vraagt Ton aan mij.

“Nee,” zeg ik hem, “Nelly en ik hebben daar veel over gepraat, en nu is het zo dat als ze wat wilt, dan gaat ze haar gang maar, dat vind ik alleen maar opwindend. Hoe wilder, des te liever heb ik het.”

“Ik hoop alleen dat ze niet blijft uitdagen, want ik kan me bijna niet meer beheersen, alles in mijn broek zit klem” zegt Ton.

“Dan moet je dat vooral niet doen, waarom denk je dat ze zo is. Als ze mij zo uitgedaagd had, dan had ik haar al keihard geneukt. Ze is vanavond zo uitdagend, ik heb het er nu zelf moeilijk mee, maar we hebben een gast.”

“Zo jongens, hebben jullie het over mij. Ton, wil jij nu helpen om het dessert klaar te maken?” Vraagt Nelly, die achter ons is komen staan. We draaien ons allebei om en kijken naar Nelly. Die staat daar met haar hemd open achter ons. Maar er is wel iets veranderd. Haar bikini broekje is nu ook verdwenen. Zo zien we door haar openstaande hemd haar hele naakte voorkant. Met een geile glimlach doet ze haar armen wijd uit elkaar zodat ze wel heel naakt voor ons staan.

“En ik ben het dessert!”

Ton kijkt even schuin naar mij, dan doet hij twee stappen naar voren en grijpt naar haar borsten. Nelly gilt en doet een stap achteruit.

“Af, eerst jij je kleren uit.” Ton grijpt aan zijn shirt en trekt die over zijn hoofd uit. Dan schuift hij zijn broek en ondergoed naar beneden en samen met zijn sokken en schoenen schopt hij die van zijn benen. Hij draait zich weer naar Nelly, pakt haar twee polsen vast en trekt die boven haar hoofd. Hij duwt haar achteruit tegen de muur, zo pint hij haar vast tegen de muur, haar handen boven haar hoofd in een van zijn handen tegen de muur, zijn andere hand op haar borst. Hij knijpt in haar tepels en ze begint te kreunen. Plotseling laat hij haar borst los, zakt zo goed als het gaat wat door zijn knieën, pakt zijn piemel vast en probeert die tussen haar benen bij haar naar binnen te wurmen. Even aarzelt hij, dan voelt hij dat Nelly haar benen wat van elkaar doet om hem de ruimte te geven en schuift hij in haar zeiknatte gleuf naar binnen. In een stoot dringt hij helemaal bij haar naar binnen.

Dit is zo een geil gezicht, ik zie Nelly schokken van het geweld terwijl hij bij haar naar binnen stoot. Haar borsten schudden van het geweld. Ik word steeds geiler en begin nu ook snel mijn kleren uit te trekken. Maar Ton heeft wel problemen om in Nelly te blijven, Nelly is eigenlijk te klein om tegen de muren op te neuken. Terwijl ik mijn kleren weggooi in een hoek van de kamer, zie ik dat Ton ineens de handen van Nelly los laat en haar dan onder haar billen oppakt. Zo tilt hij haar op en terwijl hij in haar zit en loopt naar de eettafel. Hij zet haar voorzichtig op de rand van de tafel. Zodra Nelly de tafelrand onder haar billen voelt, laat ze zich achterover op de tafel zakken, waarbij haar hemd van haar schouders glijdt. Zo ligt ze nu naakt op de tafel, en met Ton tussen haar benen. Die begint dan ook gelijk wild op dat geile neukdiertje in te beuken. Hij pakt haar heupen vast om te voorkomen, dat ze wegschuift over de tafel.

Wat een lekker gezicht. Snel loop ik naar de andere kant van de tafel en pak haar borsten vast. Eerst zachtjes, dan harder begin ik in haar tepels te knijpen. Mijn piemel staat recht naar voren en ik houd die in de buurt van haar mond. Maar ze wordt zo stevig geneukt door Ton en ze kreunt zo hard onder die stoten en mijn knijpen dat ik het niet aandurf om hem in haar mond te steken. Ze zou maar eens kunnen bijten. Onder mij hoor ik haar roepen; “ja, doorgaan nu, dit wil ik, ja, ja ik kom… spuit me maar vol, doe het, ja… ha… ah…” Haar ogen draaien weg en ze ligt nu helemaal achterover op tafel.

Ton staat na te hijgen en rilt nog na van zijn orgasme. Hij kijkt naar mij en zijn ogen vragen of hij plaats moet maken voor mij. Ik knik en hij trekt zich uit de kut van Nelly terug. Vlug loop ik om de tafel heen, het hele gebeuren is zo geil dat ik al bijna op knappen sta. Ik schuif in de net volgespoten kut van Nelly. Wat is die nat van al die sappen. Ik duw door en langs mijn piemel voel ik van alles weglopen. Ik denk weer even terug aan zojuist, dat ze lag te neuken met Ton. Dat is zo heet, zo lekker, en nu ik zelf. Onder me hoor ik gekreun, en ze zegt; “kom neem me spuit die volle kut nog voller, ik word zo lekker geneukt door jullie.”

Zo houd ik het niet lang vol, ik voel haar kutspieren, die zich spannen om mijn piemel en ik klap, spurt na spurt spuit ik bij haar naar binnen. Ik voel hoe ik langzaam uit haar kut wordt geduwd en met een plop glijd ik eruit, samen met een stevige stroom sappen.

Ik pak een handdoek van de tafel en veeg me wat af. Nelly komt langzaam overeind en kijkt naar ons.

“Jongens, wat waren jullie wild.”

“Wat had je dan verwacht, je hebt ons zo verschrikkelijk lopen uitdagen, eigen schuld.”

Nelly loopt even naar de wc om zich wat op te frissen, terwijl ik aan Ton vraagt of hij een biertje lust. Samen lopen we met ons drankje naar de zitkamer en gaan op de bank zitten.

“Wat een heerlijk, heet meisje, die Nelly van jou,” zegt Ton tegen mij.

“Let maar op, het is nog niet afgelopen, ze zal nog wel wat van plan zijn,” zeg ik tegen Ton.

Ik hoor Nelly in de keuken iets te drinken pakken voor haar. Ze loopt met haar glas en ze gaat voor ons staan. Ze neemt een slok, zet haar glas neer en gaat zich dan naakt voor ons staan uitrekken, alsof ze zo al niet lekker uitdagend is. Ik zie ze naar Ton kijken en inderdaad, die heeft van dat mooie schepsel al weer een stijve gekregen.

“He, ik zie daar iets leuks,” zegt Nelly en ze kruipt gelijk op schoot bij Ton. Ze pakt zijn stijve vast en leidt die bij haar naar binnen. “Hm…, heerlijk.”

Ze begint op schoot bij Ton op hem te rijden. Eerst even rustig om een ritme met Ton te vinden, dan voert ze het tempo op en zo neuken ze elkaar lekker. Ton zijn handen gaan over haar hele lichaam, zij legt haar handen in haar nek en zegt; “hier, neem me maar, doe maar met me wat je wilt.” Dat was niet tegen dovenmansoren, Ton pakt met beide handen haar borsten en kneedt ze, dan zakt een hand naar beneden en begint haar klitje te stimuleren.

“O ja, lekker, ja” en ze komt klaar. Terwijl ze blijft doorrijden op Ton komt ze nu voorover en begint een lange tongzoen met Ton. Dit maakt hem zo heet dat hij in haar klaarkomt. Zuchtend blijven ze zo even hangen, dan rolt Nelly van haar af en gaat naast Ton op de bank zitten.

Vanaf mijn stoel zie ik hoe Nelly op haar rug met haar benen van de bank af ligt. Tussen haar benen lopen alle sappen langzaam naar beneden. Ze ziet er echt vers geneukt uit. Dat ze zich zo over gaf aan Ton was echt heel geil en bij mij staat dan ook de vlag weer in top. Ik kom snel uit mijn toeschouwer stoel, want het wordt tijd voor actie. Ik ga op mijn knieën voor de bank zitten, pak Nelly bij haar heupen en trek haar zo naar mij toe dat ik hem er bij haar naar binnen kan steken. Heel langzaam schuif ik naar binnen, bijna plagend. Ik merk dat ze reageert en haar heupen een beetje optilt om mij zo makkelijker binnen te laten. Ongeduldig knort ze, ze wil dat ik het sneller doe. Heel langzaam begin ik haar nu te neuken, terwijl ik haar bij de heupen blijf vasthouden, zodat ze niet kan wegschuiven. Ze geeft zich nu helemaal over aan mij en gaat ontspannen achteruit liggen. Ton zit dit gebeuren naast hem aan te kijken en draait zich op zijn zij. Hij pakt met een hand een borst van Nelly vast en begint in haar tepel te knijpen. Langzaam, alsof hij zich aan mij neuktempo wil aanpassen, draait hij zich nu nog verder zodat hij half op haar bovenlichaam komt te liggen en begint Nelly te kussen. Terwijl hij in een lange tongkus verwikkeld is, en met zijn handen haar borsten en tepels bewerkt, ga ik verder met neuken. Ik word nog geiler van dat gevrij zo voor mij en ik voel dat het begint te borrelen bij me.

“Ik kom klaar” roep ik en ik hoor uit die mêlee voor mee gesmoord, “kom, spuit me maar vol.” Wat ik dan ook braaf doe.

Met nog een paar stoten kom ik weer tot rust. Ik tik even rustig op Ton en vraag of ik Nelly even mag lenen. Hij schuift wat aan de kant zodat ik de rest van Nelly ook weer zie en beloon die lieve schat, die het zo druk heeft met die mannen met een lekkere natte zoen.

Voorzichtig trek ik me terug en ga aan de andere kant van Nelly zitten. Gezellig zitten we nu samen te kletsen, terwijl Ton en ik met het mooie lichaam van Nelly spelen. En zo komt de avond langzaam en loom tot een einde.

De volgende ochtend voel ik handen over me glijden richting mijn ochtenderectie. Daar word ik met plezier wakker van. Twee lippen kussen zachtjes mijn oren en dan fluisteren die, “ben je eindelijk wakker, slaapkop.”

Ik draai me een beetje en kijk in de felle ogen van Nelly.

“Lig ik hier tussen twee mannen en die slapen allebei. Maar ik heb me vannacht niet verveeld. Nadat we naar bed zijn gegaan en jij in slaap bent gevallen, heeft Ton mij nog eens heerlijk verwend en geneukt, en ik denk dat hij het nog een keer heeft gedaan toen ik sliep, want ik voel nog volop nattigheid. Maar nu heb ik zin in koffie. Wil jij die gaan halen, dan zal ik zorgen dat ik ‘klaar’ ben.”

Ik glimlach even om die dubbelzinnige opmerking, klim dan uit het bed en loop naar beneden om koffie te zetten. Na een tijdje heb ik de Senseo aan het draaien en dus drie volle mokken koffie. Voorzichtig loop ik er mee naar boven naar onze slaapkamer. Als ik daar binnenkom zie ik Nelly in volledige overgave, dat wil zeggen met haar armen gespreid en haar benen wijd open op bed liggen, en Ton ligt half op haar, steunend op zijn handen, Nelly rustig te neuken. Het enige geluid wat ik hoor is het licht klotsen van het waterbed en het zachte gekreun van Nelly.

“Krijgen jullie er nu nooit genoeg van” vraag ik quasi boos.

Nelly draai haar hoofd even naar mij toe en zegt, “nee, helemaal niet, hij neukt me nu erg lekker. Als we zo liggen voel ik hem alleen in me, zonder dat zijn lichaam op mij ligt, dat is een heel speciaal gevoel. En ik vrees dat jij er ook nog niet genoeg van hebt want ik zie al dat jij dadelijk ook wil.”

Zachtjes komen de twee neukers klaar en Nelly kijkt dan naar mij.

“Kom voyeur neuk me nu maar.” En dat doe ik dan maar.

Na de koffie en een naakt ontbijt in de keuken, waar Nelly niet alleen van de broodjes zit te genieten zegt Ton dat het tijd is geworden om te gaan. Nelly kijkt hem aan en zegt, “ik hoop dat je er rekening mee gaat houden, dat dit niet een eenmalig weekeinde is geweest, ik wil dit zeker nog wel vaker.”

Ton laat zijn blik nog eens over het lekkere lichaam van Nelly glijden en zegt, “jij bent een te geweldige vrouw om maar in een keer volledig te consumeren.”

Hij geeft haar een geweldige afscheidszoen en belooft snel contact op te nemen. Naakt loopt ze met hem mee naar de voordeur en zwaait hem zo uit.

Nelly loopt nu weer de kamer en naar mij toe.

“Zo, nu hebben we genoeg geneukt,” zegt ze tegen mij en als ze mijn gezicht ziet betrekken zegt ze gelijk.

“Je bent geweldig dat ik dit allemaal mag, nu wil ik met jou de liefde bedrijven.”

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *