Jenny 5.5

()

Het computernetwerk

Zaterdag ochtend: “Wakker worden zusje, er ligt nog veel werk op je te wachten.”

Het was Tommy die haar door elkaar schudde. Ze had Tommy gevraagd om iedereen vandaag vroeg te wekken. De aanblik van haar broer bracht haar gedachten gelijk terug naar de vorige avond, en ze voelde zich schuldig, niet om wat er gebeurd was, want dat was buiten haar controle om gebeurd, maar eigenlijk hoopte ze alleen dat hij het nooit te weten zou komen. Ze voelde zich schuldig omdat ze er aan dacht, hoeveel genot hij haar eigenlijk gegeven had, haar kutje begon gelijk te gloeien als ze daar aan dacht.

“OK Tommy, ik kom gelijk,” zei ze. Onder het aankleden schudde ze al haar gevoelens van schuld van zich af en keek uit naar de rest van de dag. Wat er de afgelopen dagen ook gebeurd was, ze had heel veel nieuws over zichzelf geleerd. Ze was veel avontuurlijker dan ze dacht en ze hield van de nieuwe hervonden energie en vrijheid. Ze kleedde zich gewoon, een langere rok, maar met een spilt dus als het nodig was kon ze wat laten zien, een strakke top en geen ondergoed. Dat zou misschien vandaag wel eens in de weg kunnen zitten, dacht ze.

Ze wandelde rustig naar de ontbijttafel, iedereen zat al aan tafel, John glimlachte naar haar en Jake gaf haar een knipoog en ineens rilde ze bij de gedachte, dat hij haar gisteren had geneukt op zijn hondjes. Ze glimlachte en zei; “zo jongens, vandaag is een drukke dag, dus laten we er maar eens stevig invliegen.”

John stikte bijna in zijn hap brood. Jenny realiseerde ineens wat ze had gezegd en had moeite om niet in lachen uit te barsten.

Ze pakte haar koffie en keek naar Tommy; “is met jou alles in orde?”

“Ja hoor zus,” zei hij met een opgewonden blik, “kan niet beter. Paula en ik, eh…. Je snapt het wel, hebben gisteren gevreeën, Jen en het was zo lekker, ik blijf er maar aan denken.”

“Ik denk niet dat ik het wil weten,” zei Jenny, terwijl ze niet wist hoe ze zich moest voelen. Als het ik weet niet wie was geweest had ze zich fantastisch gevoeld, zelfs als ze niet geweten hadden dat ze haar geneukt hadden, maar daar stond Tommy te vertellen, hoe geweldig hij het had gevonden om zijn zus te naaien. Ze dacht dat voor haar de enige oplossing was er gewoon aan te denken, dat Tommy het echt met Paula had gedaan. Terwijl Tommy maar stond te vertellen hoe geweldig het was geweest begreep ze wel, dat die gedachte heel moeilijk zou zijn.

“Sorry, Tommy, ik ga eens even kijken of de werkzaamheden goed zijn begonnen,” zei ze en ze liep naar de lift, gevolgd door de anderen.

Een paar minuten later was iedereen aan het werk en Jenny liep weer de eetkamer in. Tommy stond in de keuken te zingen, dus Jenny schonk voor zichzelf nog een koffie in en nam nog een stukje brood. Ze keek naar buiten en probeerde haar gedachten op een rijtje te krijgen. Het ging vandaag een hete dag worden.

Een uur later stond ze bij Ben en Charlie. Dit team zou beginnen op de bovenste etage met het testen van het systeem om te zien of het nu volledig operationeel was. John en Jake zouden even moeten wachten.

Vandaag werd er geen theepauze gehouden, dus Tommy reed rond met zijn karretje vol thee en koekjes. Ze vonden een belangrijke fout, en dat betekende dat ze rond het middageten wat achterliepen op hun schema. Verschillende keren had Ben zijn handen over haar achterste of langs haar tieten laten glijden, maar Jenny negeerde hem om duidelijk te maken, dat ze nu echt aan het werk waren.

Op het moment dat ze beneden kwamen voor het eten kwam Paula binnen, op zoek naar Tommy.

“Kan ik eerst even met je praten, onder vier ogen,” zei Jenny, “in mijn kantoor?”

“ Zeker, geen probleem,” zei Paula. Nadat de deur wat dichtgevallen, aarzelde Jenny even. Paula wachtte rustig, ze wist wat er ging komen.

 “Geef jij om Tommy?” Vroeg Jenny.

 “O Jen, hij is zo schattig.”

 “ Maar geef je om hem,” zei Jenny weer,” ik bedoel eh…?”

“Hoe ik het heb kunnen doen, wat ik heb gedaan,” maakte Paula de zin af.

“Ja, dat bedoel ik.”

“Sorry, Jen, ik wilde niemand kwetsen, maar….”

“Wat maar…”

“Het spijt me, Jenny, kan ik heel eerlijk zijn?”

Jenny haalde diep adem en zei, “ok ik zal luisteren.”

Paula begon; “ik heb gezien dat je me niet mag, je maakte mij dat goed duidelijk. Je hebt me zelfs veel genegeerd, zelfs een hallo kon er niet af. Ja, ik mag Tommy wel, hij is echt schattig, maar als je vraagt of we ooit een relatie zullen hebben dat is het antwoord nee. Ik mag zijn humor en jij maakte me kwaad door je gedrag naar mij, John vertelde mij daarna wat hij met jou wilde doen, ik had wat gedronken dus ik deed mee.”

“Ik vond,” reageerde Jenny, “nee, ik vind je wel aardig, zelfs na wat je hebt gedaan, tenslotte was hij ook een van iedereen, en zolang Tommy het nooit te weten komt, hoop ik dat iedereen er verder over zwijgt. Ik wil niet dat Tommy gekwetst wordt, en bovendien, hij is gek op jou.”

“Ik kan niet net doen of ik een engel ben, Jenny, want dat ben ik niet. Eigenlijk ben ik het tegenovergestelde. Ik neuk met wie ik wil en heb schijt aan de rest. Maar ik heb genoten van gisterenavond, kijken hoe ze allemaal jou neukten.”

“Ja, ja Paula, herinner me niet daaraan, ik zal het ook niet meer vergeten, het was geheel buiten mijn gewone gedrag en jij, nu wat je bij mij deed, wat voor gevoel mij dat gaf, dat was verdikke lekker.”

Paula lachte, ”je had zo een zachte gevoelige huid, je was niet mijn eerste vrouw, maar wel mijn eerste vrouwelijke maagd.” Ze lachten allebei om die opmerking.

“Probeer Tommy niet te kwetsen, in orde?”

“ Zeker,” zei Paula en nam Jenny in haar armen. “Vrienden dan?”

Jenny sloeg ook haar armen rond Paula en bevestigde: “Vrienden.”

Ze hielden elkaar net iets langer vast dan nodig en gingen dan naar de eettafel.

Tijdens het eten realiseerde Jenny ineens dat er een lege stoel aan tafel was.

“Waar is JJ,” vroeg ze.

“O sorry Jen,” zei Ben, “hij had een afspraak bij de tandarts, en ik ben vergeten dat tegen jou te zeggen. Hij zou vlug weer terug zijn.”

“Ik hoop het want we hebben veel te doen. Als we het voor elkaar krijgen om morgen de finale test te doen, dan hebben we de rest van de dag over om spelletjes te spelen.”

“En niet alleen computerspelletjes,” voegde John snel toe, en iedereen begon te lachen om voor Jenny onbekende reden.

Tegen 6 uur was bijna alles klaar, zeker omdat iedereen na het middageten met dubbele kracht aan het werk was gegaan. Er hing een sfeer van urgentie in het gebouw, en een groot gevoel van kameraadschap. Een voor allen en allen voor een. Tot ieders verrassing waren ze tegen 20 uur klaar, alle computers waren geïnstalleerd en getest, alle rommel was opgeruimd en de kantoren stonden gereed om te worden gebruikt, alles stond klaar voor de finale test morgen, en dat zou maar een paar uur in beslag nemen.

Toen ze de eetkamer inkwamen zei Jenny: “Ok jongens, jullie hebben echt hard gewerkt vandaag, mijn complimenten, Tommy, spreek onze hele biervoorraad maar aan, want ik denk dat we dat wel verdiend hebben.”

“Ik ga gelijk,” zei Tommy, “Paula komt ook voor het eten, moet zij nog wodka voor je meebrengen?”

“Nee, dat hoeft niet, ik drink wel bier mee,” zei ze met een glimlach naar John. “Laten we ons maar gaan opfrissen voor het eten.”

“Hier, voor jou Jen,” zei JJ ineens en gaf haar iets wat leek op kleren, die aan een hanger hingen.

“Wat is dit,” vroeg ze een beetje in de war.

“Je zei, dat als we vanavond klaar zouden zijn voor de finale test jij…” JJ aarzelde.

 “Je zei dat je dan zou strippen,” vulde Fred aan.

 Met open mond keek ze naar de jongens. “Ik ben bang dat je dat wel hebt gezegd,” zei Ben nu, “en we hebben allemaal wat bij elkaar gelegd om voor jou voor de gelegenheid passend kleding te kopen.”

“Maar nee, dat doe ik niet, dat heb ik niet gezegd,” zei Jenny, terwijl ze zich suf piekerde om zich te herinneren, wat ze precies gezegd had.

“Net voordat je naar bed ging,” zei JJ. Dan herinnerde ze zich ineens, het was een kwinkslag niet meer.

“Dus je herinnert het je?” zei Charlie met een vragend gezicht.

“Ja, ik herinner me, dat ik gezegd heb, je weet nooit wat er dan gebeurt, dat is niet hetzelfde als ja, dat zal ik doen,” zei ze gedecideerd.

“Dan is het in orde,” zei Jake, “jij draagt gewoon het pakje, en als we geluk hebben, trek je het uit.”

“Dan wil ik eerst weten, wat het voor pakje is?” zei Jenny, “ik draag niet van alles.”

“Nee Jen,” zei JJ, “John zei dat het iets klassiek moest zijn, dus ik nam Paula mee, want zij zei dat een vrouwelijke kijk op de zaak veel beter is, ze zei dat ze het veel beter wist dan wij, wat er nodig was. Ik weet niet wat het is. Niemand heeft het gezien. Paula zei, dat jij naar je kamer moest gaan en daar op haar moest wachten.”

Jenny glimlachte, Paula kende haar beter dan JJ.

“Goed, ik zal het aantrekken, maar of ik het dan weer uit trek, daar zou ik maar niet op rekenen.”

Ze liep naar haar kamer en John zei ineens, “o ja Jen.”

“Ja John, wat is er?”

“Denk erom, geen ondergoed.” Iedereen keek verbaasd naar John en hij werd ineens rood. Hij wist dat hij eigenlijk uit de school had geklapt. Hij probeerde zich eruit te redden.

“Een weddenschap,” zei hij schaapachtig, “ik heb gewed dat ze dat niet zou durven, en nu pakt ze me.”

Maar de rest was het al weer vergeten, ze waren niet bezig met wat Jenny niet zou aantrekken, maar of ze dat pakje zou aandoen. Jenny ging haar kamer binnen, haalde de kleren uit de verpakking en hing het aan de deur. Het was werkelijk prachtig. Een pakje uit een stuk, laag uitgesneden van boven, krap zittend, dat wel, en met een broekje eraan vast. Maar het interessantste was wel de ritssluiting. Deze begon in haar hals, en liep langs de zijkant zo door tot haar been. Het pakje was zwart doorschijnend en schitterde, met drie donkere plekken op de strategische plaatsen. Daar over heen kwam een cape, die alles bedekte. De cape had een stijve boord die overeind stond, en die kon vastgemaakt worden. Tenslotte zwarte netkousen met een rode kousenband. Jenny kon niet wachten om het eens te passen. Ze pakte haar douchespullen en ging naar de badkamer. Daar stond al een rij voor de deur te wachten. “

JJ is er nu binnen, dan is Charlie en dan ik,” zei Ben.

Maar Charlie klopte al flink op de deur. “JJ kom eruit, want Jen wil erin.”

Wat een gedoe om niets, dacht Jenny, maar JJ kwam gelijk naar buiten, zijn gezicht nog vol scheerzeep.

“Sorry Jen,” zei hij en verdween richting keuken. Charlie en Fred stonden rustig te kijken hoe ze naar binnen ging. Al deze aandacht voor haar, ze genoot ervan en begon onder de douche zelfs te zingen, totdat ze zich ineens realiseerde, dat ze luisteraars had. Ze gebruikte haar lekkerste douche gel, en tenslotte, voor het geval dat, schoor ze alle haartjes eraf. Gehuld in alleen een handdoek kwam ze uit de douche en liep naar haar kamer. Ze voelde alle ogen op haar gericht. Dat deed haar glimlachen, en niet alleen haar mond, maar ook haar kutje had plezier.

Ze nam de tijd om haar haren in orde te krijgen en haar make-up, en dan trok ze haar nieuwe kleren aan. Eerst de kousen, en dat het pakje, ze keek hoe ze eruit zag in de spiegel, het paste perfect, overal even strak. De v-nek verborg weinig van haar borsten en de donkere plekken verborgen nauwelijks haar tepels en het was goed dat ze zich net geschoren had. Als haar borsten zouden hebben gehangen, zou het er niet uit zien, maar ze stonden mooi recht, fier zelfs. Ze voelde zich een miljoen waard.

Dan deed ze de cape om, ook deze zat perfect. Als deze gesloten werd aan de kraag opende deze zo, dat je wat van het pakje kon zien. Hij hing tot op de vloer en wapperde als ze liep. Het was perfect, zelfs als ze er aan dacht dat het eigenlijk een stripper pak was.

Paula’s timing was perfect, zodra Jenny helemaal klaar was kwam ze binnen.

“Zeg alsjeblieft dat je het leuk vindt,” zei Paula. Jenny sloeg haar armen om Paula heen en zei: “Het is werkelijk prachtig, fantastisch.”

“ Loop eens, laat me eens zien,” vroeg Paula.

Jenny liep zo sexy mogelijk heen en weer in het kantoor, draaide zich om en keek naar Paula; “en, wat vind je ervan?”

“Ik wist zeker, dat het jou zou staan, toen ik het vond, maar ik had nooit verwacht, dat het je zo geweldig zou staan. Je bent fantastisch. “

“Goed genoeg voor de beste strip aller tijden, of hadden ze je nog niet het doel van het pakje verteld.”

“ Dat wel,” zei Paula, “maar dat was niet de reden waarom ik het heb gekozen. Ik heb het voor jou gekozen maar ik hoop wel, dat ik erbij zou kunnen zijn als je echt zou strippen.”

“Gisteren zat je er toch ook al letterlijk op,” zei Jenny lachend, “en bovendien, jij ziet er ook fantastisch uit, ik zie voor de eerste keer je benen, gisteren avond uitgesloten.” Paula had een kort jurkje aan met spaghettibandjes over haar schouder, duidelijk geen bh eronder en de roklengte was net lang genoeg om niets te tonen.

“Kom, laten we naar de mannen gaan.” Op het moment dat ze bij de deur waren, zei Jenny ineens, “wat doen we met Tommy?”

“Wat bedoel je,” zei Paula.

“Ik kan niet…, nou, je begrijpt wel.”

“ Dus je gaat strippen vanavond?”

“ Nee, nu, wel… Ik doe het niet als Tommy erbij is.”

“We maken een deal,” zei Paula, “laat Tommy maar aan mij over en jij begint niet te strippen, voordat ik weer terug ben.”

“Wat ga je doen, ik wil niet dat je hem kwetst!”

“ Jenny, maak je niet zoveel zorgen, ik ga hem niet buiten westen slaan of zoiets.”

“ Goed dan, dan hebben we dat afgesproken, als ik het doe, dan met jou erbij.”

Paula greep Jenny bij haar arm, “voor mij klink het meer als wanneer, niet als misschien. Kom, laten we gaan, je geile fans wachten.”

Paula stopte Jenny bij de ingang en zei, “laat mij maar even je intro regelen.”

Jenny bleef staan en Paula ging de eetkamer binnen. Alle ogen keken naar Paula, teleurgesteld, geen Jenny. Paula ging bij de jongens staat en zei; “Stelletje geile misbaksels, jullie onwaardige onderkruipsels, ik presenteer jullie de enige, echte,” ze pauzeerde even voor het effect, “Jenny uit de hemel…” en ze wees naar de deur.

Jenny haalde diep adem, deed de deur open en stapte naar binnen, haar armen gespreid, haar ogen half dicht en ze hoopte dat ze zouden zien wat ze zelf zag, een prachtige vrouw.

Ze had niets te vrezen, op het moment dat ze verscheen werd het doodstil, dan kwam een klaterend applaus, gefluit, geroep en kreten van bewondering. Ze stopte kort bij de tafel, maakte een draai en boog dan voor haar publiek.

“Is het zo in orde heren?”

Meer geroep en wat meer expliciete commentaren. JJ liep om de tafel heen, pakte galant haar stoel en hielp haar op haar plaats als een echte heer.

“Heren… heren en dames, stilte graag,” riep John. Na wat aandringen werd het wat stil. “Jenny, ik denk dat ik namens ons allen spreek als ik zeg dat je eruit ziet, alsof je komt van een andere planeet, zo prachtig. Je bent nog nooit zo mooi geweest.” Van alle kanten kwamen woorden van bevestiging. John hief zijn handen op en het was weer stil. “Paula, je hebt een goede keus gemaakt en ook jij ziet er prachtig uit. We heffen het glas op deze mooie dames.”

Onder luid geroep werden de glazen geheven en allen dronken bier, ook Jenny.

Tommy en Paula serveerden het eten en het volgende uur werd etend doorgebracht. Jenny keek de tafel rond en glimlachte, het herinnerde haar aan een van haar beruchte feesten, iedereen lachte en maakte grappen, en niet alleen grappen voor en door mannen. Jenny had besloten zich gewoon te laten voortdrijven op de avond, niet nadenken over wat ze wel of niet zou doen, gewoon genieten, dat was alles. Tot ieders verrassing zette Tommy na het eten niet alleen de koffie op tafel, maar ook een blad met glazen en een fles cognac.

“Ik denk, dat we die fles beter boven opdrinken, in de directiekamer,” zei Jake, “wat vind jij, Jen?”

De manier, waarop Jake toestemming vroeg aan haar, deed haar lachen. Dat betekende dat ze nog steeds alles zelf onder controle had.

“Zeker, een goed idee, daar hebben ze muziek. Als iedereen wat meeneemt.”

Boven werd alles een beetje van zijn plaats gezet om het gezellig te maken, en met de banken creëerden ze een dansvloertje. JJ zette een CD op en iedereen pakte een glas. De party kon beginnen. Jenny danste om de beurt met al de jongens, en ze danste niet op afstand. Ze zouden misschien vannacht nog wel wat meer voelen en zien. En ze wist zeker, dat als ze zou strippen vanavond, dan kon er van alles gebeuren. Tot haar verbazing was ze er niet bang voor, nee, eerder opgewonden. Na een uur dansen hadden alle jongens haar wel eens betast, als het haar borsten niet waren, was het haar achterste of zelfs haar kutje, en ook Jenny had de heren als eens goed bevoeld. En ze wist dat beiden wisten, dat het niet per ongeluk ging.

Tien minuten later verscheen Paula ineens weer. Jenny boog zich naar haar toe en vroeg; “waar is Tommy, wat heb je gedaan?”

“Maak je geen zorgen Jen,” zei Paula met een glimlach, “ik heb met hem geneukt, en daarna heb ik hem een drankje gegeven, en nu ligt hij uitgeteld. Die wordt niet meer wakker voor morgenvroeg.”

Jenny keek Paula vragend aan. “OK, ik mixte zijn drankje met een poedertje, je weet wel, waar je slaperig van wordt, hij is ingeslapen als een lammetje, het is in orde, maak je geen zorgen, maak plezier.”

Nu Jenny wist, dat alles in orde was met Tommy, begon ze te lachen.

“Dank je,” zei ze tegen Paula. De komst van Paula was het teken voor John om te zingen; “It’s now or never!”

En alle ogen draaiden gelijk naar Jenny, ineens klonk zachtjes de muziek van de stripper door de speakers. Paula keek naar Jenny.

“Het is tijd om te beslissen. Zie ik dat prachtige lichaam van jou opnieuw?”

“Je bent een trut,” zei Jenny en ze stond op.

Ze ging midden op de dansvloer staan en was dankbaar voor haar danslessen vroeger. Ze zakte op een knie en liet haar hoofd zakken.

“Krijg nou wat,” zei Jake, “je hebt ons nooit verteld dat je kon dansen.”

“Ik heb je nog wel meer niet verteld wat ik kan,” antwoordde Jenny. Ze merkte, dat ze al de aandacht had en stond weer op.

“Dus jullie willen, dat ik mijn kleren uittrek,” zei ze tegen iedereen in de kamer. Er klonk een zacht mompelend ja van iedereen.

“Dus jullie willen dat ik strip,” riep ze nu luider.

Deze keer was het antwoord duidelijker: “Ja… Net als je hebt beloofd,” riep Fred.

“En wat hebben jullie er voor over om me deze kleren te zien uittrekken?” vroeg ze, terwijl ze met haar handen langs haar lichaam gleed?

“Je zegt het maar,” antwoordde Jake en ze gingen allemaal dichter bij zitten. Jenny liep tussen hen, haar kleren ruisten langs hen. Ze stopte vlak voor John, zo dicht dat ze zijn adem kon voelen, ze keek hem in zijn ogen en zei: “Alles?”

“Geven we er alles voor, mannen,” riep John. Opnieuw was het antwoord duidelijk.” Ja…, alles.”

Jenny begon weer te bewegen met sierlijke bewegingen totdat ze voor Paula stond.

“Dan moeten jullie strippen,” riep ze terwijl ze snel van de een naar de ander keek. Jake verslikte zich en de blik op hun gezichten was onbetaalbaar, een van totale shock.

“Als jullie willen, dat ik hier ga strippen tot mijn naakte lichaam, dan moeten jullie ook naakt zijn, jullie allemaal. Dan, en alleen maar dan, zal ik hier strippen.”

“Dat doen ze niet,” fluisterde Paula.

“Dat zou een schande zijn,” zei Jenny.

Niemand bewoog, ze zaten alleen maar naar elkaar te kijken. JJ, de jongste, sprong ineens op en riep, “wat maakt het uit, het is maar vel,” trok zijn shirt over zijn hoofden gooide het naar Jenny, gevolgd door zijn short en zijn boxer.

Daarna ging hij weer zitten met zijn handen in zijn schoot. De anderen volgden gelijk en in secondes was Jenny omcirkeld door 6 naakte mannen. Jenny had eigenlijk nooit getwijfeld aan het feit, dat ze het zouden doen, maar was toch verbaasd over hun snelle reactie. Nu moest ze haar woord houden. Langzaam liep ze langs al die naakten, een paar lachten, anderen zaten alleen in afwachting.

Op het moment dat ze weer in het midden van de dansvloer stond stopte de muziek. De mannen mompelden wat, maar Jenny negeerde het. Ze begon te dansen met een parodie op de stervende zwaan, ineens stond ze voor Charlie en zei, “de kraag.”

Charlie pakte een beetje geschokt de kraag. De cape ging los en viel in zijn schoot. Hij rook eraan en gaf het door aan de anderen. Ze danste weer verder en een aanmoedigingskreet klonk in de zaal. Zonder muziek was het stil in de zaal en ze liep van man tot man.

“Wie mag de rits losmaken.” Plagend voelde ze in het kruis van John. “Nee, deze niet, die heb ik al eens gehad.” Snel liep ze naar Jake, ze voelde ook daar en zei, “deze heb ik ook al gebruikt.” De blikken in de kamer waren die van totale verwarring, vragen als “jij gelukzak, wanneer dan?”

Ze liep nu naar Fred en voelde ook daar. “Mm…” zei ze: “hij zou de gelukkige kunnen zijn,” dan weer snel naar Charlie, “of hij misschien.” Dan naar Ben, “deze heb ik ook al geproefd,” en dan naar JJ. Met haar handen gleed ze langs zijn lichaam en ze voelde dat hij beefde als een rietje. “Nog niet,” fluisterde ze in zijn oor, “maar wel heel snel.” Ze boog voorover zodat hij de rits kon zien en haar borsten wel heel dicht bij waren.

“Open je ogen JJ,” zei Jenny, “maak de rits los.”

JJ opende een oog en het sprong er bijna uit met wat hij zag. Dan deed hij langzaam zijn tweede oog open en voorzichtig stak hij een hand uit. Op het moment dat hij hem vastpakte en eraan begon te trekken begonnen de anderen langzaam in hun handen te klappen. Jenny ging langzaam weer echt staan zodra ze voelde dat JJ aan het trekken was en zo ging langzaam de rits naar beneden. Met haar handen hield ze nu haar kleren vast onder teleurgestelde kreten van de omstanders.

Ze draaide zich nu naar Paula, terwijl ze dacht, je wist wat je te wachten staat, dom meiske. Ze keek naar Paula en zei, “ik ben er nu helemaal voor jou, als je durft.”

Paula keek even verbaasd, dan ineens blij, en ze aarzelde geen moment. Ze pakte de uitgestoken hand van Jenny en liep samen met haar naar het midden van de kring. Jenny keek naar Paula en vroeg zich af wat ze nu ging doen.

Paula wist, wat ze wilde en ze liet haar handen over het lichaam van Jenny glijden. Terwijl ze achter Jenny ging staan, begon ze met haar handen aan haar gezicht, en dan zo langzaam naar haar schouders. Langzaam gleden haar handen naar haar borsten en afzakkend naar haar heupen. Op dat moment waren de toeschouwers, die het schouwspel eerst doodstil hadden zitten bekijken, rumoerig geworden en moedigde Paula aan.  Ze waren nu bij elkaar aan een kant gaan zitten, zodat ze allemaal goed konden zien wat er gebeurde. De hand van Paula zakte nu naar die natte plek van Jenny tussen haar benen. Die warme natte plek.

Jenny hield nog steeds haar kleren vast voor zich, en terwijl Paula haar streelde, hield Jenny ze zelfs vaster tegen zich aan. Paula zakte steeds verder met haar handen, langs haar benen nu, en ze streek nu met haar haren langs het gezicht van Jenny. Met haar hand pakte ze de rits en trok het laatste stukje los. Een gejuich klonk, omdat het nu helemaal los rond het lichaam van Jenny hing. Alleen haar handen hadden het nu nog vast.

Paula haar handen begonnen aan de terugtocht, alleen nu over haar naakte lichaam, onder de losse kleren. Toen ze bij haar stijve tepels aankwam fluisterde ze in Jenny’ s oor; “armen opzij, hoofd omhoog, ogen dicht en niet bewegen.”

Langzaam bewoog Jenny haar armen naar opzij, deed haar ogen dicht en wachtte. Ze wist dat nu haar lichaam ontbloot zou worden. Een luid applaus samen met opmerkingen als; “wat een geweldige tieten en wat een lekkere kale kut,” kwam uit de richting van de mannen. Allemaal opmerkingen die ze graag wilde horen, vooral die: “mijn god, ik krijg hier echt een stijve van.”

“Hier heb je het dan jongens,” zei Paula, “was het de moeite?” Het unanieme antwoord was duidelijk, wat is ze fantastisch.

“Ga dan maar lekker zitten en geniet van de show,” zei Paula, “want dit wordt een nacht die jullie niet snel meer zullen vergeten.”

Ze ging weer achter Jenny staan en zei, “hou je armen omhoog totdat ik het zeg.” Jenny knikte bevestigend. Paula gleed weer met haar handen over Jenny haar lichaam, alleen deze keer deed ze het langzaam. Zodra ze bij haar borsten kwam, speelde ze met hen, streelde ze, kneep er zachtjes in en dan gleden haar handen weer verder naar beneden, langzaam over haar heupen en haar achterste, en dan op naar haar naakte kutje.

Met al dat lekkere gevoel in haar had Jenny het steeds moeilijker om te blijven staan. Ze liet haar armen zakken en ze wist, dat op het moment dat Paula aan haar kutje zou zitten, dat ze zou klaarkomen.

Ze hoorde Paula nog zeggen, “laat je armen maar zakken en kijk naar hen, pak me naar achteren vast als het nodig is maar blijf staan.” Jenny deed wat Paula had gezegd en trok haar dichter tegen zich aan.

Paula wist, dat Jenny dicht tegen een orgasme aanzat, als zij in die positie had gestaan, was zij ook zover geweest. Paula keek over haar schouder naar de mannen, ze zaten te roepen en commentaar te geven, maar dat was allemaal ver weg, Paula werd helemaal in beslag genomen door wat ze aan het doen was. Ze ging Jenny nu klaar maken en haar zo lang mogelijk laten staan. Langzaam gleed haar vinger in Jenny haar natte holletje.

“Nee,” zei Jenny, “dat kan niet, dat mag niet.”

Paula deed net of ze niets hoorde, ze voelde hoe Jenny haar nog dichter tegen zich aan trok en Paula zette zich schrap voor het geval, dat Jenny niet meer kon blijven staan. Een tweede vinger volgde de eerste en Jenny kreunde nog harder. De jongens zagen, dat Jenny op het punt stond om klaar te komen en zaten Paula aan te moedigen. Paula pakte nu haar gezwollen klit vast en rolde die tussen haar vingers. Jenny begon te schudden, haar hoofd ging wild heen en weer, en ze begon met haar lichaam te trekken. Paula bewoog nu met haar vingers langs haar klit, dan weer in haar hete holletje en weer terug.

Jenny begon door haar benen te zakken, maar het lukte haar met de hulp van Paula om te blijven staan.

“O…!” Riep ze terwijl het orgasme hard toesloeg. Verwilderd keek ze de mannen voor haar aan. Ze kreunde op de vingers van Paula en het feit, dat er 6 mannen naar haar naakte gebruikte lichaam keken, maakte het nog intenser. Dan kon Paula haar niet meer houden en zakte Jenny op haar knieën. Ze kon niet meer. Rustig liet ze haar gevoelens uitrazen.

Paula ging voor haar staan en trok haar weer voorzichtig overeind. Ze pakte het gezicht van Jenny tussen haar twee handen en drukte een kus op haar lippen. Jenny reageerde direct en een paar minuten volgde een gepassioneerde zoen, waar de tongen flitsend heen en weer vlogen. Paula begon haar schouders te kussen, zakte verder naar beneden en nam een van haar tepels in haar mond, zoog er aan, dan bewoog direct naar de andere en deed daar hetzelfde. 

Jenny kreunde weer, maar ze was nu vastbesloten, dat Paula niet het heft in handen zou blijven houden. Ze zag de sluiting boven aan de jurk van Paula, ze pakte die vast en trok hem los. De jurk van Paula viel op de grond. Nu stonden ze gelijk, allebei naakt voor die 6 mannen. Paula´s hoofd kwam weer voor Jenny haar gezicht en ze zei; “ik hoopte dat dit zou gebeuren. Ik heb zo gehoopt, dat we nog eens zouden vrijen en dat wil ik nu met je doen, alsof dit het laatste is wat ik zou doen in mijn leven.”

Ze schopte haar jurk aan de kant en liet zich zakken op de grond, Jenny met zich mee trekkend.

Jenny dacht heel even over wat ze nu deed, maar ze wilde dit, dat kwam gelijk in haar op. Paula ging weer naar Jenny haar borsten, pakte er een met haar hand en begon aan de andere te zuigen. Dit heb ik in mijn hele leven nog nooit gevoeld, zo sensueel, dacht Jenny, en ze wist dat ze nog nooit zo opgewonden was geweest. Jenny’ s handen gingen naar het hoofd van Paula en ze ging met haar vingers door haar haren, ze keek naar haar gezicht, haar mond die bewoog rond een van haar tepels, haar handen die haar andere borst streelde. Emoties stroomden door haar hele lichaam. 

Jenny merkte niet, dat een hand haar borst had losgelaten, zo lekker was ze aan het likken aan haar andere borst, alsof het een dans was. Dan voelde ze een hand over haar buik bewegen naar beneden en Jenny kreunde in spannende verwachting. Paula spreidde Jenny haar benen. Kan het nog beter worden, dacht Jenny. Paula ging met haar hoofd naar beneden. Jenny keek naar Paula en leek allemaal in slow motion te gaan. Haar tong kwam uit haar mond en dan was er die lik. Die eerste lik. Die tong, die nog net in Jenny haar mond aan het spelen was geweest, likte nu aan haar kut en zette die in vuur en vlam. De tong drukte haar kutlippen uit elkaar en gleed langzaam naar binnen. Jenny kreunde van opperste genot, ze gaf zich met haar hele lichaam over aan het razende vuur.

Jenny voelde hoe een volgend orgasme in haar aan het opbouwen was. Paula tilde de benen van Jenny wat omhoog en bewoog haar hongerige mond naar haar kontje. Ze likte aan haar kontgaatje en drong er met haar tong naar binnen. Jenny gilde en kwam klaar. Niemand had dat ooit bij haar gedaan en het was een hoogtepunt van extase. Ze kwam maar, en ze kwam maar en ze kreunde, terwijl Paula weer terug ging naar haar kut. Golf na golf vloeide door Jenny heen. Ze bleef maar komen, terwijl Paula likte en zoog aan haar kutje. Langzaam keerde Jenny weer een beetje terug uit die orgastische hemel. Paula stopte, pakte een blikje uit de handen van een van de jongens en zette die aan de lippen van Jenny. Jenny kwam wat overeind en nam een slok. Dan realiseerde ze zich, dat ze zo lag, dat de jongens zo in haar kut konden kijken. Maar Jenny was te ver weg in haar orgasme om zich daar druk over te maken. 

“En jongens, hoe vonden jullie de show tot nu toe,” vroeg ze. Applaus en geroep waren haar deel, “meer… meer…,” riepen ze.

 Jenny gaf haar blikje terug aan een van de jongens, ze wist niet van wie het was geweest, maar het interesseerde haar niet, ze was alweer verstrengeld in een heftige tongzoen met Paula. Jenny had het nog nooit met een vrouw gedaan, dus ze deed maar alles wat Paula bij haar had gedaan, aangevuld met wat haar zo te binnen schoot. Paula kwam geweldig gillend klaar, trok aan het haar van Jenny om haar nog steviger tegen haar kutje te drukken en bewoog zo haar hoofd langs haar klit. Dan gingen ze naast elkaar liggen en drukten hun kutjes tegen elkaar. Zo begonnen ze tegen elkaar aan te wrijven en brachten ze elkaar nog een keer tot een hoogtepunt. Ze lieten elkaar weer los en lagen nu naast elkaar op hun rug uit te hijgen, hand in hand.

Jenny kwam als eerste weer op aarde, keek naar de jongens en zei; “wel nu, kunnen wij erop rekenen dat jullie het beter kunnen?” 

Ze keken naar haar in totale verwarring, ze geloofden hun oren niet na wat ze net hadden gezien. Ze dachten dat de dames nu wel genoeg hadden gehad.

“Ik vrees dat we het zelf moeten doen,” zei Paula, “ik denk niet dat ze geïnteresseerd zijn.”

“Wat,” brulde Jake, “ziet dit eruit alsof we niet geïnteresseerd zijn?” En hij toonde Jenny zijn schreeuwende erectie.

De bijval die Jake kreeg en de erecties, die overal te voorschijn kwamen, lieten blijken, dat er niet alleen interesse was, maar dat ze wel heel graag wilden.

Jenny stond op en keek rond. “Wie zal ik het eerste afzuigen?”

Iedereen riep gelijk, “ik Jen, ik.”

Maar Jenny wist al wie het eerste zou zijn, en ze knielde voor JJ, arme doodsbange JJ, de jongste van het stel. Haar handen gleden langs zijn lichaam naar zijn kruis, ze pakte zijn erectie vast, keek hem met een glimlach aan en liet dan haar hoofd zakken. Ze nam hem diep in haar mond. Het duurde maar kort voordat hij zijn hele lading in haar mond schoot. Ze likte hem helemaal af en zei tegen hem, “als je weer op sterkte ben, mag je me neuken, goed?”

Jenny stapte weg van JJ en zag Paula op haar knieën, met Jake in haar mond en Charlie, die haar op zijn hondjes nam.

“Wie volgt?” Ben ging voor haar op de grond liggen en trok haar op zich. Hij pakte haar tieten vast en zei, “ik geloof, dat deze van mij zijn.” Lachend keek ze hem aan, pakte zijn pik vast en leidde die bij haar naar binnen. Met een zucht voelde ze hem helemaal bij haar naar binnen glijden.

John ging achter haar staan en duwde zich haar kontje binnen. Fred stapte gelijk voor haar en gelijk deed ze haar mond open zodat hij in haar mond kon komen. Ze probeerde niet te bewegen, maar zich alleen te concentreren op wat ze allemaal deden. Eindelijk konden ze met haar doen, wat ze de hele week al hadden gewild. 

Vanaf nu was het een beweging van lichamen, van Paula naar Jenny en omgekeerd. Ze werden in alle gaten meerdere malen genomen. Op een gegeven moment lag Jenny boven op Jake, en Paula lag weer op haar. Ben neukte Jenny in haar kont, en wisselde dan voor Paula haar kut en zo om en om. Dan likte Paula en Jenny elkaars kut en kont weer leeg, al die smaken door elkaar. Wat de jongens ook wilden, deden ze en de jongens wilden alles doen wat de dames vroegen. Na een paar uur was de hele vloer bezaaid met naakte suf geneukte lichamen. En daartussen lag het vol met lege blikjes drinken.

Jenny werd ineens wakker doordat er volgens haar een aardbeving plaats vond, maar het bleek Tommy te zijn. Ze opende haar ogen en keek rond, ze zag Paula liggen en wat benen, zo te zien mannen benen en die lagen op de luchtbedden. Iedereen lag naakt zo op de luchtbedden. Hoe ben ik hier gekomen, vroeg Jenny zich af, terwijl ze met een hand over haar gezicht ging. Plotseling herinnerde ze zich dat Tommy naast haar stond. Ze keek om zich heen of er iets lag om zich te bedekken.

Tommy lachte, “dat is wel een beetje laat, zus, het ontbijt staat klaar, in de andere ruimte.” Hij zwaaide naar haar en liep naar de deur.

“Hoe laat is het?” vroeg ze.

“Ik heb jullie zo lang mogelijk laten slapen, het is nu acht uur. Ik zal de lunch rond twaalf uur serveren en je hoeft je niet aan te kleden hoor, iedereen heeft het nu toch gezien,” zei hij met een grijns op zijn gezicht.

Voordat Jenny kon reageren was hij al weer verdwenen. Ze keek of ze wat zag om aan te trekken, maar ze gaf het op, hij had gelijk.

“Kom op, luie donders, we moeten aan het werk,” riep Jenny, en vrolijk mepte ze op de blote achterwerken. Voorzichtig stond ze op, ze wilde koffie en een douche. Naakt liep ze naar de eetkamer, greep een kop koffie en dronk voorzichtig.

“Goede morgen Jen,” zei Jake achter haar. “Hoe gaat het?”

“Vraag me dat maar na de koffie en de douche.”

Jenny liep naar de badkamer en stond onder de douche na te denken. Wat nu, het is de laatste ochtend, alleen de testen van de etages nog en dan zag ze de jongens nooit meer terug. Met een handdoek om haar ging ze terug naar de eetkamer. Daar zaten de jongens al weer te eten.

“De laatste ochtend,” zei Jenny. “We gaan het systeem testen. Het moet op alle etages tegelijk gebeuren. Ieder op een etage en alles nazien. Ik kom bij ieder van jullie mee kijken of alles werkt. En als we klaar zijn, dan is het werk helemaal afgerond en wens ik jullie een behouden thuiskomst. En wat gisterenavond betreft, ik heb nu gestript, dus graag daar niet meer over zeuren.”

Gelijk liet ze haar handdoek vallen.

“Dit is vandaag mijn werkkleding. En als we vlug klaar zijn hebben we dan nog wel tijd voor wat spelletjes. En niet alleen op de computer, niet waar John? Tommy, zorg jij nog voor bier. En vraag of Paula ook wil komen.”

Einde

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *