Ontbijt

()

Het is 01. 30 in de nacht, in gedachten verzonken rijd ik naar huis. Ik kom net van de kroeg. Ineens uit het niets duikt er plots een schim op. Ik schrik me te pletter, ik rem en stuur naar links. De auto staat stil, mijn hart gaat als een bezetene te keer, ik moet even bijkomen van de schrik. Na enige tijd maak ik aanstalten om uit de auto te stappen om te kijken of alles goed is met de persoon die ik bijna dood had gereden. Nog voor ik kon uitstappen hoorde ik getik op de raam, ik draai mijn raam open. “Sorry mijnheer”. . . Hoorde ik nog zeggen, daarna weet ik niet meer wat ze zij. Ik was helemaal beduusd van deze verschijning.

In het licht van de lantaarnpaal kon ik haar goed observeren, ze had een prachtig gezicht, mooie heldere blauwe ogen een prachtige volle mond met mooie witte tanden. Ze had prachtig lang blond haar. Ze stond voorovergebogen en ik kon de bovenkant van haar borsten zien. Goh wat een geweldig decolleté had deze vrouw. De tepels kon ik net niet zien maar de borsten waren zo mooi van vorm en zeker niet klein, ik wou ze liefst gelijk strelen.

“Hallo mijnheer, gaat het wel goed met u?”

” Euh… ja…ha…,” stamelde ik. Wat ben ik geschrokken zeg, ik moet even bijkomen. “Sorry mijnheer, kan ik het goed maken met u?”

 Wel heu… Ik wist wel waarmee ze dat kon goedmaken maar dat kon ik natuurlijk niet zo zeggen. Mijn pik is aan `t kloppen zo geil wordt ik.

“Zou ik u wat te drinken mogen aanbieden, ik woon ongeveer 5 minuten hier vandaan?”

“Graag,” zei ik. Ze stapte resoluut en zonder angst bij mij in de auto en tien minuten later zaten we bij haar in de woonkamer aan een borrel om van de schrik te bekomen.

De enige schrik die ik nog had was van haar verschijning. Continu was ik haar aan het observeren, ze moest gewoon zien dat ik haar aan zat te staren.

“Zal ik een muziekje opzetten,” vroeg ze en ze ging naar de radio.

Ik keek haar na en haar mooie heupen zag ik van links naar rechts gaan op een manier die je nog nooit van je leven hebt gezien. Zulke mooie billen, ik voelde een erectie opkomen.

Ineens draait ze om en kijkt me met een ongelooflijke geile blik aan.

“Waarom staar je de hele tijd naar mij?” Vraagt ze met die prachtige volle lippen op een manier die zo geil is dat mijn lul pijn begint te doen in mijn broek.

Mijn pik is aan `t kloppen zo geil wordt ik van haar.

“Vind je me mooi? Hoe oud denk je dat ik ben?” Vraagt ze uitdagend maar met een glimlach.

Ze bukt voorover terwijl ze dat zegt en kan ik haar borsten bekijken. Langzaam komt ze met haar lippen naar de mijne en we beginnen te zoenen.

Mijn handen gaan naar haar billen ik streel ze en masseer ze. Ze gaat plots weer staan, haar shirt en bh trekt ze uit, haar broek en string gaan ook uit. Goh wat een prachtig lichaam heeft ze, van zoiets heb ik alleen maar kunnen dromen.

Langzaam en uitdagend loop ze naar een luie stoel en ze kijkt om, dan beveelt ze mij om te blijven zitten waar ik zit. Ze gaat op de stoel zitten en trek dan haar benen naar haar toe. Ze legt haar benen over de leuningen van de stoel. Dan gaat ze haar vinger likken en zuigen alsof `t mijn pik is. Haar hand gaat naar haar kut. Haar kut is helemaal kaal geschoren, wat zou ik die kut graag willen proeven. Ze is nu haar kutje langzaam aan strelen en ik zie dat het vochtig is, heel vochtig. Ze kreunt en hijgend commandeert ze “lik me!”

Ik sta op en ga voor haar op mijn knieën zitten en begin met mijn tong haar kutje te likken. Haar hele kut ben ik aan `t likken en zelf is ze met haar vingers haar klitje aan `t beroeren. Met mijn linkerhand streel ik haar geweldige borsten ook de binnenkant van haar benen en haar kont streel ik, haar hele lichaam, maar vooral haar mooie borsten. Met mijn rechterhand heb ik al drie vingers in haar soppende kut zitten Ze is aan `t kreunen en ze zegt “oh, ja, ik kom, oh ik kom, oh wat lekker.”

Ze kreunt en gilt en opeens trekt ze mijn gezicht van haar kut en ze kijkt me met de meest geile blik zo intens aan, bijna gemeen kijkt ze, en ze zegt “Ik ga je nu neuken.”

Ze staat op gooit mij min of meer op grond en trek mijn broek en alles wat ik nog aan had uit. Haar hand gaat naar mijn kloppende pik toe, ze kijkt me nog steeds recht in de ogen aan, nu ga ik je neuken zegt ze. Ze stopt met haar hand mijn pik in haar soppende kut. Mijn keiharde lul glijd lekker langzaam naar binnen.

Langzaam gaat ze mijn neuken, ik beweeg met haar mee. Mijn handen liggen op haar heupen en haar lekkere grote tieten voel ik heen en weer gaan over mijn borstkast. Mijn handen glijden naar haar billen en haar neukbewegingen gaan steeds sneller. Nu gaat ze rechtop zitten en ik voel mijn lul nog dieper naar binnen gaan. Ze slaakt op dat moment een gil van pure genot, “ah! Wat lekker,” zegt ze geil, en ze kijkt me wild aan. Haar borsten zie ik heen en weer gaan op het ritme van haar neukbewegingen.

Mijn handen die op dat moment haar billen en heupen strelen, daarvan gaat de rechter langzaam naar haar sterretje.

“Zeg wat tegen me,” zegt ze terwijl ze me neukt, “zeg wat geils.”

“Voel je mijn harde pik? Nu ben ik aan de beurt lekkere slet van me. Voel je mijn harde pik in jou natte’ kut lekkere slet van me.”

Oh ja, ah, ik kom, oh, harder sneller.” Terwijl ze flink aan `t komen is stop ik een vinger in haar sterretje.

” Oh ik kom!” Haar tieten gaan lekker heen hen weer en ik zuig aan haar harde tepels.

“ja, ah, ik kom klaar!”

Niet lang daarna komt ze nog eens en nog eens.

“Nu ben ik aan de beurt lekkere slet van me.” Ik leg haar op er rug en ik stop mijn harde pik in haar natte kale soppende kut.

“Nu ga ik jou neuken.”

Ze legt haar benen over mijn schouders ik ga met mijn mond naar haar priemende tepels, ik zuig ze en bijt ze zachtjes. Zo diep heb ik nog nooit in een kut gezeten. Ze laat `t allemaal toe. Ze is supergeil.

Nu ga ik op mijn knieën zitten en trek haar naar me toe , ze zakt nog verder over mijn lul heen. Ik neuk haar, streel haar kont en zuig aan haar tieten.

“Neuk me hard,” zeg ze.

Dan leg ik haar weer op haar rug en ga nu als een achterlijke haar neuken ik neuk haar met lange diepe halen en voer de snelheid op. Ik kijk naar haar bewegende tieten.

“Ho! Neuk me.” Kreunt ze, “kom neuk me!”

“Ik zal je neuken slet,” zeg ik tegen haar.

Ze is nog steeds aan `t gillen van genot, hoe vaak ze is klaargekomen weet ik niet maar nu is `t mijn beurt ik neuk ze nog harder en nog sneller

“Ik kom bijna” roep ik.

Op dat moment pakt ze met haar hand mijn ballen en masseert ze zachtjes. Dan kan ik `t niet meer houden ik spuit en ik spuit en kom zo lekker klaar en terwijl ik klaarkom zie ik dat ze me recht in de ogen aankijkt met een doordringende geile blik nog steeds mijn ballen masserend.

“O! Ho! O. Ja! Oh, ja!”

Met mij bezwete lichaam ga ik tegen haar liggen ik ben helemaal uitgeput. Het blijft even stil…

Dan zegt ze.

“Ik ben Monique, blijf je slapen dan maak ik een lekker ontbijtje voor je?”

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *