Russische seks

()

Ik liep met Carsten in een van de prachtige parken van Moskou. We konden onze draai hier moeilijk vinden en overlegden of we volgend jaar maar niet beter weer naar Spanje konden gaan, want met de vrouwen hadden we hier weinig succes. Net toen ik het hier met Carsten over had, kwamen er twee schonen aan met vrij korte rokken en bloesjes die de grote ronde borsten maar net binnen konden houden. Ze waren vrij knap en beiden blond.

We zaten op een bank en maakten een uitnodigend gebaar. Bij de volgende bank in het park gingen ze zitten en terwijl ze naar ons keken, giechelden ze. Ik liep naar ze toe en groette ze en zag dat de knoopjes bijna van de bloesjes sprongen, zo groot waren de borsten. Gelukkig spraken ze ook Duits. Carsten was er inmiddels ook bij gekomen. We vroegen of ze ons Moskou wilden laten zien. De meisjes, Vera en Naima stemden daarmee in. Eerst gingen we naar ons hotel. Terwijl de meisjes in de lounge wachtten, trokken wij onze pikante slipjes aan. Al snel gedurende de rondleiding zochten we een stil hoekje op en ik nam Vera in mijn armen.

Haar lippen waren warm en vol en het Russische meisje kuste me zowaar gretig terug. Ik voelde, toen ik voorzichtig de welvingen in haar bloes verkende, hoe haar hart onstuimig klopte. Ik had haar goed te pakken en drukte weer mijn mond pardoes op de hare. De schat was goed heet in haar broekje en zuchtte en kreunde toen mijn tong haar mondholte verkende. Dat gaf de burger moed en dus legde ik een hand op haar ronde knieën. Het was om je klootzak leeg te spuiten, zo lekker voelde dat kind aan. Ik lette niet op Carsten en Naima. Ik had net het bloesje losgemaakt en een hand op de volle bustehouder gelegd toen Vera me verschrikt aankeek.

“Niemand mag het zien, kom mee naar huis, dan kunnen we het daar gezellig maken”. Ik boog mijn hoofd naar haar schoot en zoende vurig het roomwitte vlees van haar dijen.

“Wil je me dan zo graag nemen?”

“In alle standen, tot ik mijn pik niet meer omhoog kan krijgen,” zei ik gesmoord en werkte mijn hoofd onder haar rokje.

Van schrik deed ze haar verrukkelijke dijen uiteen en ik rukte op naar haar kruis. Warm en enigs zins vochtig waren haar dijen vlak bij het broekje en snuivend van begeerte drukte ik mijn mond en neus tegen haar venusberg aan. Het knisperende kuthaar in het broekje… Ik wilde haar daar in de vrije natuur, met geweld nemen, haar diep penetreren en mijn zaad in haar verrukkelijke schoot uitstorten. Vera hield zich echter nog betrekkelijk koel en trok mij aan de haren uit haar zalige kruisje. “Kom dan mee, straks maak je nog een natte broek bij me”.

Wild trok ze me tegen zich aan, zoende me overal waar ze maar kon, met haar grote tieten tegen me aan gedrukt. Dat beloofde wat! Als Carsten het ook zo had getroffen…

Ik keek naar het andere stel en zag dat hij de grote ronde borsten van Naima in zijn klauwtjes had genomen en kwijlde van genot. Nog geen minuut later waren we op weg naar het huis van Vera. Ze woonde in een huis met een sober interieur. Haar ouders waren naar Leningrad. Ik volgde haar en zag de heerlijke billen verleidelijk voor mijn gezicht heen en weer gaan, toen zij de trap op ging. Midden op de trap kon ik me niet meer beheersen, greep naar haar heupen en duwde mijn hoofd onder de rok. Ik perste mijn gezicht tussen de dikke benen en begon het zachte vlees af te likken. Ze kreunde toen ik zachtjes in een van de dijen beet en verplaatste de benen, zodat ik verder op kon rukken naar haar kruis. Ik zoende de billen in het broekje en beet erin. Mijn snikkel stond recht vooruit. Het rook heerlijk onder de rok van Vera en werkte mijn gezicht tussen de gespreide benen en bracht mijn mond op de plaats waar het broekje als een smalle reep de schaamdelen bedekte. Het Russische kutje was al nat, maar toen mijn tong langs het bedekte kruis likte kwam een warme verse golf kutsap in het broekje terecht. Ze stak haar kont uitnodigend naar achteren en kreunde. Onder mijn mond voelde ik dat de schaamlippen een stuk open stonden, zo heet was het meisje.

“Schiet eens op met dat gerotzooi,” zei Carsten achter me.

“Wat zegt hij,” vroeg Vera.

“Hij wil er langs,” legde ik uit.

Maar Naima had in de gaten gekregen wat ik bij haar vriendin uitspookte, zag mijn harde lul en keek toen naar het uitpuilende kruis van Carsten. Ze tastte resoluut toe en trok hem de bovenbroek van zijn kont. Carsten had een slip met slurf aan en zijn pik stak in een zwarte hoes dreigend vooruit. Vera keek ook naar het ding van Carsten en om haar af te leiden kroop ik weer onder haar rok, nu echter aan de voorkant. Ze ging slap door de knieën en stond toe dat ik haar broekje naar beneden trok. Ik kon niet veel zien en dus rukte ik ook de rok maar omlaag, waarna ze halfnaakt op de trap hurkte, haar natte prutje als een slijmerige, verse mossel tussen de heerlijke dikke dijen. Toen ik de blonde kut begon te bewerken huiverde ze en kermend zeeg ze op de trap neer. Ze ging languit liggen, de vorstelijke benen wijd, en haar kontje opgetild. De rode kutsnee stond opengespalkt en was doornat.

Hoog tussen de twee kleine schaamlippen was het vuurrode en harde kittelaartje zichtbaar, en tussen de volle ronde billen klampte nerveus het schone poepgaatje, lichtbruin en rimpelig als een oud appeltje. Mijn pik steeg nog enkele graden toen ik die heerlijkheden zo voor het oprapen zag. Ik ging op Vera liggen, die zich met een hand vasthield aan de trapspijlen. Ik liet me zakken en nestelde mijn hoofd tussen de gespreide benen van de geile Vera.

Toen zag ik dat Carsten Naima geheel ontkleed had.

Het meisje had een kut om over naar huis te schrijven! Ze lag met haar hoofd naar beneden en haar pruim was dus goed zichtbaar voor me. Carsten stopte zijn lange piel, met hoes en al, tussen de natte schaamdelen van Naima. Met een slurpend geluid drong de Vlaamse pik de Russische pruim binnen. Daar ging de behaarde reet van Carsten op en neer en Naima begon al te krijsen en sloeg haar mooie pootjes om haar berijder heen.

“Wat doe je toch? Vind je mijn kutje niet lekker?”

Ik keek naar haar open flamoes en zag hoe een verse golf geil vocht uit de rode vagina opwelde als water uit een bron. Ik streelde de grote schaamlippen en stak speels een vinger in de warme natte schede. De gezwollen lippen uiteen trekkend begon ik het spleetje af te lebberen.

Vera hield het spel niet lang vol. Ze had mijn broek losgemaakt en vond mijn stijve leuter die uit het gat in het slipje puilde, de voorhuid ver achteruitgeschoven over de eikel. Ze masturbeerde met angstig voorzichtige bewegingen, het was me duidelijk dat zij nog nimmer een lul in haar handen had gevoeld. Plotseling begon ze mijn stengel te zoenen en te likken en ik stak mijn tong in de sappige en geurige schedeopening, met beide handen haar stevige konthelften masserend. Haar onderlijf begon te wippen en te kronkelen, een golf sap liep in mijn mond en met een schreeuw kwam ze klaar onder mijn likkende tong.

Tot mijn grote ontzetting begon ze onder mijn lichaam uit te schuiven en ik schoof mee naar beneden. We belandden onder aan de trap over de neukende Carsten en Naima heen. Toen arriveerden zij. Carsten belandde met zijn neus in de natte prut van mijn Vera, terwijl Naima met gespreide benen op mijn snikkel landde.

Carsten zette zijn tanden in de schaamdelen van Vera en likte waar hij maar kon. Ik zag zijn leuter schokken en een trage stroom geil sprong uit zijn eikel. Ik trok mijn lul tussen de benen van de hijgende Naima uit, maar het meisje ging er weer op zitten en begon zich met snelle bewegingen klaar te rijden. Ik voelde aan haar harde tepels en masseerde haar dijen en kont. Ze voerde haar ritme op en ramde maar op en neer. Een kreet kondigde haar orgasme aan. Het was snel bekeken, haar kut klampte in korte scheuten rond mijn staalharde pik. Ik kwam niet klaar, ik wilde mijn zaad liever voor Vera bewaren, ook al was zij dan al klaargekomen op de trap.

We krabbelden overeind. Carsten snoof verontwaardigd en trok Naima tegen zich aan. “Waarom stopte hij die pik van hem in je kut? Is de mijne soms niet groot genoeg?” Naima keek bedremmeld en fluisterde: “ik was bijna klaar en omdat ik toch op hem terecht was gekomen heb ik zijn lul maar tussen mijn benen gestoken. Hij heeft niet gespoten.”

Vera nam mij mee naar haar slaapkamer, terwijl Naima en Carsten naar de ouderlijke slaapkamer verdwenen. “We gaan eerst in bad,” zei Vera. Ze kneep in mijn nog stijve lummel en drukte haar natte kut tegen me aan. Even later stonden we onder de douche. Ik waste haar bilspleet, de schaamlippen en de schede ingang heel goed, want ik was van plan om me er uitgebreid aan te goed te doen als we in bed lagen. Onderwijl speelde Vera met mijn grote snikkel. De grote borsten stonden als stijve peren vooruit en dansten veerkrachtig op en neer toen ik ze inzeepte. De tepels, klein en fijn, waren hard als kiezelsteentjes onder mijn strelende vingers en al gauw kwam er een geil geluid uit haar keel. Ik bewerkte haar billen en kut opnieuw, drong met twee vingers in haar buik en vingerde langzaam.

De zeep spoelde van haar borsten en al vingerend nam ik beurtelings de grote tieten onder handen.

Vera viel tegen me aan en steunde: “Neem me! Kom tussen mijn benen en steek je sterke lul in me, oh!”

Ze gooide haar bovenbouw achterover en stak haar natte preut naar mij toe. Ik zakte een weinig door mijn knieën en voerde mijn harde stengel tussen haar uitgestulpte schaamlippen. Toen ze de eikel voelde prikken ramde ze haar buik vooruit en mijn lul zoog naar binnen. Alles aan haar lichaam bewoog, trilde, vibreerde, al haar spieren werkten en de kutwanden zogen zich nauw rond mijn schuivende pik. Grommend bewoog ze haar onderlijf heen en weer en nog geen twee minuten nadat ik erin was gekomen begon de warme kut weer te krampen. Het gelaat van Vera was tijdens het hevige orgasme in opperste zaligheid en bijna spoot ik mijn vrachtje in haar buik.

Toen ze klaar was zei ze hijgend: “Ben ik niet een beetje te erg?”

“Natuurlijk niet, schat”, zei ik geruststellend, haar lekkere dikke billen strelend.

“We drogen ons af en gaan naar bed. En dan zal ik je eens een paar kunstjes leren…”

Terwijl we ons stonden af te drogen nam ik Vera eens goed op. Er ging iets ontroerends van haar uit vond ik. Ik was hard bezig smoorverliefd te worden! Ik sloeg mijn armen om haar naakte lichaam en kuste haar vurig. Ze masseerde heerlijk mijn stijve lat. Ik voelde hoe mijn teelballen het zaad begonnen op te pompen en ik spoot kreunend de volle laag in haar trekkende hand en streelde het

kittelaartje tussen haardijen. Toen zij het hete zaad over haar hand voelde gulpen stiet het meisje een verrukte kreet uit en kwam voor de zoveelste keer klaar. Ze veegde mijn snikkel af en trok me mee naar haar kamer. Toen begon het feest pas goed…

“Kom van achteren op me liggen.” Ze lag op haar buik, een dik kussen onder zich en had haar heerlijke benen fiks uit elkaar gegooid. Haar rode kut stond alweer ver open en dikke druppels voorpret dropen op het beddenlaken.

“Kom, steek je pik in me!”

Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen en dus nam ik een duik op het bed en beet eens lekker in de malse billen van het hete meisje. Vera kirde het uit en stak haar kont nog meer omhoog. Ik zag een trage stroom sap uit haar openstaande snee

lopen en haalde mijn tong langs de schaamlippen. Mijn snikkel stond recht tegen mijn navel op en kwijlde van genot, een lange sliert voorpret droop van de eikel naar beneden.

“Ram je dikke lul in mijn kutje!” hitste Vera. Kreunend spreidde ze haar benen nog meer waardoor de heerlijke schaamlippen dreigden uit te scheuren. Ik ging over het meisjes ruggetje heen liggen en schuurde met mijn gezwollen neuklat over de billen, op zoek naar de kut opening. Het was niet zo moeilijk, want de snee van het schatje stond al wijd open en dus glipte mijn snikkel slorpend naar binnen. Vera hief haar onderlichaam omhoog en meteen had ik mijn hele handel in haar vagina gewerkt. Ik tastte met een hand naar haar voorgevel en vond de grote tieten, hard en tegelijk zo zacht als een lammetje. Mijn eikeltje raakte met iedere stoot het eindpunt van de vagina.

Ik wilde er wel verder in, maar de baarmoeder belette me dat. Zo kon ik dus niets anders doen dan in en uit halen, heerlijk in de slijmerige en zuigende kut, die als heet moeras om mijn leuter zat. Ik vond het wel leuk om haar zo te neuken, maar toch.. het kon veel heter gedaan worden. Langzaam trok ik mijn lummel uit het warme holletje en draaide haar langzaam om. Ik keek naar haar open kutsnee. Ik vroeg of ze eens op haar handen en knieën wilde zitten.

Ik drukte mijn grote stijve jongen tussen haar bilnaad. Ze had niet in de gaten wat ik wilde doen en stak uitnodigend kreunend haar dikke billen ver naar achteren. Mijn lul

was voldoende glibberig om zelfs in het nauwste gaatje te kunnen doordringen en toen ik de eikel precies tegen het poepdingetje had gelegd drukte ik de hele handel naar binnen, diep in de darmen van Vera. Ze verstrakte even, trok haar bilspieren samen en kermde van pijn toen mijn nogal forse neukpaal in haar heerlijke poepertje ramde. Toen ik heel langzaam begon te neuken begon ze over heel haar ranke lijfje te rillen van extase. Ik neukte een poosje door, met mijn handen aan de billen en de grote tieten voelend. Vera kreunde en schreeuwde en al gauw bereikte zij weer een enorm orgasme.

Ik hield een hand voor haar slijm kut en ving de stroom geil van het meisje op. Ze trok haar kontspieren samen en door de wrijving begon mijn enorme pik ook te spuiten.

We maakten ons gereedschap wat schoon en gingen weer op het bed liggen. Vera kroop aanhalig tegen me aan en begon mijn slappe instrument te strelen. Ik deed het bij haar tussen de benen en voelde mijn lul weer omhoog komen.

Ze keek er verliefd naar en fluisterde:”Mag ik er eens op zuigen?”

“Ja”, antwoordde ik.

Als een wilde boskat wierp ze zich op mijn leuter en nam hem meteen maar helemaal in haar mond, dat wil zeggen alles wat ze binnen kon krijgen. Ze zoog en beet onbeheerst en ik wist niet hoe snel ik haar het speelgoed moest afpakken.

“Wil je niet dat ik hem zuig?”

“Je vreet hem op, schat”

Er werd op de deur geklopt en Carsten kwam binnen, spiernaakt en slap lullig. “Mag ik even jullie aandacht?” Vera toonde hem lonkend haar natte preut.

“Mag ik jouw pik stijf maken en er op zuigen?”

“Ga je gang,” grinnikte mijn maat.

“Ga naar je Naima!” riep ik verontwaardigd uit. Hij vertelde dat Naima niet meer met hem wilde, terwijl hij hunkerend naar de naakte Vera keek.

“Wat wil ze dan” vroeg Vera. “Ruilen”, antwoordde Carsten.

Vera zag hier wel wat in en begon al met de pik van Carsten te spelen.

Toen ik in de kamer van het andere stel kwam stond Naima zich te wassen. Ze had een heerlijke dikke reet en de dijen zaten dicht tegen elkaar aangeperst; haar borsten waren een slagje kleiner dan die van Vera.

“Waarom wil je ruilen?” vroeg ik.

Ze was bezig tussen haar benen.

“Die vriend van je kan er niet veel van en toen ik Vera aan jullie deur hoorde dacht ik dat moet hij ook bij mij maar eens doen”.

Ik ging op het bed liggen en zei: “Kom dan maar gauw hier, mijn pik staat al recht.” Naima droogde haar onderlijf haastig af en kwam met zwiepende tieten naar het bed gelopen, wipte erop en nam mijn leuter in een hand.

“Wat een lekkere lul. Lang en dik, grote ballen, wat een fijn gevoel zal het zijn als je hem in me steekt.” Knorrend nam ze de eikel tussen haar lippen en ik masseerde haar tieten. Ze waren steviger en groter dan ik aanvankelijk dacht en de tepels reageerden onmiddellijk, werden hard en groot tussen mijn vingers. Ze liet mijn paal opeens los en schoof met haar kont naar me toe.

“Doe hem er eens in. Ik wil voelen hoe groot en heet hij in mijn buik is.”

Ik ging op haar liggen en porde mijn leuter in een harde stoot naar binnen in de schede. Naima was wat nauwer dan Vera, de kut omsloot op een volmaakte wijze mijn spuiter en toen het hele zaakje tot aan de kloten in de pruim was sloot Naima verzaligd haar ogen en gromde tevreden. Ze reed met haar kont heen en weer. We deden het zittend en ik kon fijn zien hoe mijn lid in en uit de begroeide spleet schoof, nat van de geilsappen.

Verder konden we elkaar overal strelen. Ze wierp zich tegen me aan en hijgde aan mijn oor: “Ik kan niet meer. Ram me maar klaar met dat monster van je! Woel alles in mijn buik maar ondersteboven, lieve vent”.

Na een slag of drie was het al klaar. Het orgasme kwam, ze trok me schreeuwend achterover. Haar kut klampte en schokte. Ik kon er maar niet komen, hoe ik ook mijn best deed. Ze wilde nog meer van me, want toen ik mijn pik uit haar lichaam haalde, trok ze me over zich heen en voelde aan mijn snel slinkende pieterman. Ze zoende me vurig en sloeg haar sterke pootjes om me heen.

“Nu een ander nummertje”, lispelde ze behaagziek. “Ik ben helemaal gek van je lekkere grote pik. Mag ik op je zitten en dan met je ding in mijn kontje?”

“Mij best, kom maar op met je reetje.”

Naima klom op mijn buik en prikte zichzelf op mijn inmiddels weer stijf geworden snikkel, die er helemaal inging. En vrij gemakkelijk, veel lekkerder ook dan bij

Vera. Haar billen gingen op en neer, eerst langzaam, dan sneller en sneller, in een beestachtig, moordend tempo. De tieten sprongen vrolijk op en neer en overal op het meisjeslichaam, onder de blanke huid, zag ik de sterke spieren bewegen, golven,

trillen en sidderen. De kut van Naima braakte een stroom sap uit die op mijn onderbuik belandde. Mijn leuter jeukte ondraaglijk, mijn ballen werden onder de dikke hopsende billen gekraakt en ik voelde dat het niet lang meer zou kunnen duren, anders werd ik verpletterd onder deze Russische naaimachine. En maar naaien, en maar neuken, allemachtig, wanneer kwam er een eind aan deze behandeling? Mijn kloten begonnen te pompen, het zaad slierde omhoog, spoot uit de eikel in de darmen van het wippende meisje, dat met een schreeuw klaar kwam. Haar lichaam verstrakte, een grijns van wellust vertrok haar gezicht. De borsten stonden met stijve tepels recht vooruit te dansen en de natte kut stond wijd open. Toen ik de jeuk door mijn zaakje voelde scheuren kneep ik in de zachte billen van Naima. Ik trok ze uiteen en duwde mijn snikkel nog dieper in haar zalige reet. Ik

bleef maar spuiten en het hete sperma kwakte in het stronthol van het tierende meisje op me. Naima viel als een blok beton op me en hijgde zichzelf haast het graf in. Ik streelde haar borsten en billen en wachtte tot ze weer wat op adem was gekomen.

Ik trok haar op me en werkte mijn slappe leuter tussen haar schaamlippen. Ze begon zachtjes te rijden en na verloop van enkele seconden werd pikmans opnieuw groot. Naima wilde wel weer, maar Carsten en Vera stoorden ons net toen ik staande mijn lieve bedgenote wilde binnendringen.

“Ga maar door,” zei Vera hitsig. Ze kwam dichterbij en begon haar vriendin en mij van top tot teen af te lebberen. Ze zoende en likte de bolle kont van Naima, bewerkte de kut en ook mijn piel als die uit het gat slipte, wreef haar tieten tegen ons aan en trok mijn lul uit de spleet van Naima, waarna ze het besmeurde ding heftig aftrok, haar benen spreidde en er bovenop sprong. Voordat ik het kon verhinderen had ze hijgend de lul helemaal in haar natte trut gestopt, hield

me vast als een octopus en begon me woest te naaien.

Nu begon Naima ons af te likken en te zoenen, en ging toen met haar bolle reet naar achteren staan.

“Steek je leuter in mijn gat!”, riep ze tegen Carsten. Hij sprong er bovenop en boorde zijn eikel in het gat waar ik even tevoren in had gespoten.

Naima ging gewoon door met ons te zoenen.

Ik streelde de borsten van de twee hete meiden, luisterde naar het gekerm en genoot van de botergeile kut van Vera. Dit kwartet was wel het einde en heel snel bereikten we allemaal het eindpunt en vielen volkomen uitgeput op de grond.

Later, we waren lekker schoon, lag ik met Vera in bed en bedreef met haar nog enkele malen de liefde. De volgende morgen besefte ik dat ik hopeloos verliefd was op het Russische meisje, maar Carsten en ik zouden over twee dagen vertrekken.

We beleefden nog twee hartstochtelijke dagen. Vera wilde dat ik haar schreef en ik beloofde het. Ik was er kapot van en ook Carsten, anders zo onverschillig, had niet veel meer te vertellen.

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *