Marijke

()

Zaterdagochtend, de zon schijnt, lekker weg aan zee, wat wil je nog meer. Maar Marijke had er de pest over in. Het was zo mooi. Haar vriend had als verrassing een huisje gehuurd op Grandorado in Zandvoort. Heerlijk een lang weekeinde aan zee, en het ging echt mooi weer worden. Maar toen kwam de aap uit de mouw, er waren het hele weekeinde races op het circuit. Dus ze kon kiezen, de hele dag naar die stomme auto’s kijken of alleen de dag doorbrengen aan het strand.

Dus zat ze nu alleen in het huisje. Haar vriend was al weg en zou vanavond tegen 5 uur weer thuis zijn. Ze was lekker wat langer in bed blijven liggen, maar het was nu al 11 uur, tijd om eruit te komen. Ze stond op en keek eens in de spiegel naar zichzelf. Daar zag ze een mooi meisje, prachtig lichaam, borsten waar iedere vrouw een moord voor zou doen, een prachtig kopje met mooie lieve ogen. Ze wist dat als ze geil werd dit hele beeld kon omslaan tot een prachtige geile vamp, die iedere man om haar vingers kon winden met haar uitstraling van kom op neuk me, maar ik weet niet of dat met jou is.

Ze zocht in haar tas naar haar badkleding. Ze had van alles bij, een eendelig badpak, voor in het zwembad van Grandorado, en twee bikini’s voor op het strand. Ineens wist ze het, ze pakte haar kleinste bikini, eigenlijk was het een tanga slip en twee driehoekjes om haar borsten te bedekken. Snel een leuk zomerjurkje erover, de tas mee met alles wat je op het strand nodig had en met een zwier deed ze de deur achter zich dicht.

Terwijl ze naar het strand liep zag ze de tweeling, die ze gisteren ook al had zien lopen. Twee mooie binken van een jaar of 18-19, mooie jongens en precies identiek. Ze dacht even dat het wel heel wonderlijk zou zijn om daar eens wat gezelligs mee te doen. Maar ja, ze was nu onderweg naar het strand.

Op het strand aangekomen zocht ze een leuk plekje, iets verder weg van de drukte en liet zich met een zucht op haar handdoek vallen. Lekker in de zon. Ze deed haar tas open en pakte de zonnecrème. Achter haar klonk ineens een stem, “zal ik U helpen?”

Ze keek en daar stond de tweeling. Ze kon een geile glimlach niet helemaal onderdrukken.

“Graag,” zei ze en ze ging op haar buik liggen.

Ze voelde hoe 4 handen over haar benen en haar rug gingen terwijl ze zorgvuldig werd ingesmeerd. Het was een nieuwe ervaring, zoveel handen tegelijk over haar lichaam, ze kon een zachte zucht niet binnenhouden.

“Mogen wij het touwtje even losmaken anders kunnen we je rug niet goed insmeren,” vroeg er een. Zonder na te denken deed ze het touwtje los, en de handen gingen verder met het strelen van haar rug. Ze voelde hoe de handen aan haar benen begonnen, twee voor ieder been, voorzichtig schoven ze omhoog tot dicht bij haar billen, die alleen bedekt werden door een touwtje. Dan was het zover, ze begonnen die ook in te vetten. Wat deden die jongens dat lekker. Ineens hielden ze op.

“Moeten we de andere kant ook doen,” vroeg een stem. Zonder na te denken draaide ze zich om. Ineens dacht ze eraan dat haar bovenstukje los zat en in een graai pakte ze die net op tijd, zodat de jongens slechts een glimp van haar mooie borsten konden opvangen. Dan begonnen ze gelijk met haar benen en langzaam gleden de insmerende handen naar omhoog, langs haar broekje tot aan de rand van haar bovenstukje. De randen van haar borsten werden ingevet en dan ineens, waren ze weg. In haar ooghoeken zag ze de jongens weglopen naar een plekje iets verder op, maar dat was alleen om hun spullen te halen.

“Mogen we bij jou komen zitten,” vroegen ze.

“Ja hoor, geen probleem, ik ben toch maar alleen vandaag,” zei Marijke. “O ja ik heet Marijke en jullie?”

“Wij zijn Bart en Tim.” De jongens begonnen gezellig te vertellen dat ze hier waren met hun vader en hun grootvader om hun verjaardag te vieren. De ouders zouden straks wel komen. Moeder was al jaren weg en ze waren grootgebracht door die twee mannen. Ineens hoorden ze een stem achter hen.

“Zo, over mij aan het roddelen, en dat nog wel tegen een mooie vrouw?” Marijke keek om en zag een mooie man staan, ze schatte zo rond de 45 jaar, maar dat was verder aan zijn lichaam niet te zien. Een perfecte kopie zoals die van de jongens alleen volwassener.

“U moet de vader zijn,” zei Marijke met een glimlach.

“Nee hoor, ik ben de grootvader!” zei de man met een glimlach. “Ik ben Antoon.”

“Sta je weer op te scheppen pa,” sprak een stem. Ze keek langs die mooie man en zag een adonis staan. Een mooie volwassen versie van die twee jongens, maar dan geheel volwassen, maar met nog een perfect lichaam. Verward keek ze van de een naar de andere, drie generaties, maar allemaal even mooi. Wat een pracht voor haar vrouwenoog.

“Ik heet Bram,” zei de laatst aangekomen, “ik ben de vader van die bengels. Zijn ze lastig?”

“Nee hoor, in tegendeel, ze hebben mij net heerlijk ingesmeerd.” Ze lachte en zag dat alle mannen haar verlekkerd stonden aan te kijken.

“Ga je mee volleybal spelen?” vroeg Bart.

Gelijk begonnen ze lijnen in het zand te trekken en werden de ploegen verdeeld. Bart samen met zijn vader en Marijke tegen grootvader en Tim.

Tijdens het spel kwam Marijke steeds quasi onschuldig in aanraking met een van de mannen. Totdat Bart ineens een sprong naar de bal maakte en met zijn voet aan het touwtje van haar bikini topje bleef hangen en het met een ruk van haar aftrok. De eerste reactie van Marijke was om met haar handen haar borsten te bedekken.

Maar Bram zei gelijk, “maar meisje toch, kijk om je heen, er zijn er zoveel topless en jij hebt zeker niets lelijks te verbergen.” Even keek Marijke om zich heen en knikte toen. “Vooruit, ik wil geen spelbreker zijn.“

Maar ze was wel een spelbreker. De mannen hadden veel meer oog voor haar prachtige borsten dan voor de bal, en af en toe probeerde Bart met een snoekduik zo te springen dat hij ze terloops even kon aanraken. Na een uurtje spelen gingen ze nog wat zonnen en toen werd het tijd om naar huis te gaan. Ze vroegen of ze mee ging naar hun huisje, maar ze moest naar huis. Haar vriend zou om 5 uur thuis komen.

Zodra ze thuis kwam zag ze het al, op de bank lag haar vriend, luid te ronken met veel te veel bier op. Schudden hielp niet, die was uitgeteld tot morgenvroeg. Ineens dacht ze aan de uitnodiging. Ze rende naar de slaapkamer, trok alles uit wat ze aanhad. Even keek ze in de spiegel, ze had een mooi kleurtje gekregen, zeker dankzij dat fijne insmeren van de jongens. Ze pakte haar mooie stringetje en deed het aan. Een BH, nee laat ze maar genieten van mijn borsten, ze pakte haar mooie rokje en daarna een strak naveltruitje, zodat ze haar navelpiercing goed konden zien.

Nog een diepe zucht en een boze blik op haar vriend, dan ging ze naar het huisje van de mannen. Ze klopte en wachtte.

Antoon deed open. “He, wat leuk, ben je toch gekomen, kom binnen.” In het huisje hingen al heerlijke geuren, Bram stond te koken. “Jongens zet snel een bord bij, we hebben visite.” Tim kwam gelijk aanlopen en vroeg Marijke wat ze wilde drinken.

“Doe mij maar een lekker koel wijntje,” zei ze. Iedereen draaide om Marijke heen en al snel voelde ze zich geheel op haar gemak. Na het eten zetten ze alles snel in de keuken, “afwassen doen we morgen wel. Wat was het lekker aan zee vanmiddag en wat hebben we genoten,” zei Antoon, “van het weer, van het spel en van Marijke.”

“Hoezo,” zei Marijke.

“Maar meisje toch, wat is er mooier dan een mooie vrouw, en als ze extra mooi is dan heet ze Marijke,” zei Antoon zonder blikken of blozen. Maar Marijke had inmiddels de kleur van een tomaat gekregen. Bram sprak er gelijk maar overheen, “zullen we een spelletje doen?” vroeg hij.

“Ja, leuk,” zei Marijke, “welk?”

“Ik heb een roulette spel staan hier. We zullen de fiches verdelen en de verliezer moet het volgende spel kiezen.” Driftig werd er ingezet, en na een half uur al was Bart al zijn fiches kwijt.

“Ik weet wat,” zei hij, “laten we blaasvoetbal spelen.”

“Ja, maar de tafel is te klein,” zei Tim.

“Geen nood, we spelen gewoon op de grond. Een tegen een.” Het eerste spel was Marijke tegen Tim. De doelen werden gemaakt van twee stoelen. De bal moest tussen de poten door geblazen worden. Marijke ging op haar knieën zitten en bukte om tegen de bal te blazen. Maar voordat ze goed en wel begonnen was vloog de bal al in haar doel.

“Dat kost je een zoen,” riep Tim. Marijke keek verbaasd op.

“Dat wist ik niet,” zei ze.

“Dat zijn de regels hier,” zei Antoon met een glimlach.

“Tja, als dat zo is, dan zal ik mij maar aan de regels houden,” zei Marijke. Ze liep naar hem toe en sloeg haar armen om hem heen. Tenslotte, ze had met haar vriend afgesproken dat zoenen geen overspel was. Hij zoende echt lekker voor een jong manneke. Na 10 minuten maakte ze zich los uit het tongenspel en keek rond.

“Willen jullie ook eerst voetballen of maken we er een wedstrijd van wie het beste kan zoenen.”

“Laat opa dan maar als laatste,” zei Bart en liep naar haar toe. Ook hij zoende lekker zoals een tweeling behoorde. Nu liep ze naar Bram. Daar kreeg ze les in zoenen. Maar niet alleen dat, ze voelde zijn handen over haar lichaam glijden, die deden hele kleine dingetjes met haar, maar wel lekker. Ze wilde hem wegduwen, maar ergens bleven haar handen steken, haar lichaam reageerde op die handen. Tenslotte liep ze naar Antoon. Die kuste als een zeer ervaren man. Zijn tong deed heerlijke dingen in haar mond en ineens voelde ze zijn lichaam fel tegen haar. Zijn handen gleden overal en ze vond geen kracht om hem te stoppen. Wat zalig, maar dat mag niet, wat nu. Ze kon er niet tegen en gleed helemaal in dat lekkere genot.

“Opa heeft gewonnen,” zei ze, met glans.

“Dan gaan we nu naar de volgende ronde.”

“Hoezo,” zei Marijke. “Doe je dan niet meer mee om ons te testen wie het beste is?” vroeg Bram. Schuchter keek ze naar de heren en knikte dan omdat ze geen spelbreker wilde zijn.

“We willen nu testen wie het beste aan jouw borsten kan zuigen. Die hebben we vandaag al gezien en die geknipt, zo mooi, precies voor een wedstrijd.”

Marijke keek verschrikt, dit paste niet meer in de afspraken met haar vriend. Maar hield die zich ook niet aan de afspraken om een gezellig weekeinde te houden samen. “Vooruit,” zei ze, “het is tenslotte alleen maar mijn truitje, die uit gaat.” En met een zwaai trok ze haar truitje uit.

“Opa heeft gewonnen en mag eerst,” zei Bart. Gelijk kwam Antoon naar haar toe en nam voorzichtig een tepel in zijn mond. Maar niet alleen dat, Tim kwam naast zijn grootvader zitten en nam de andere tepel in zijn mond. Langzaam begonnen allerlei heerlijke genotscheuten door het lichaam van Marijke te schieten. Twee mannen tegelijk speelden met haar borsten. Wat lekker. Ze begon alles om haar heen te vergeten, wat was dat lekker. Ineens voelde ze, dat er handen naar beneden aan het glijden waren en aan haar rokje zaten. Ze wilde ze te houden, maar het was te lekker wat ze deden, hoe kon ze dat nu stoppen zonder dit genot te stoppen. Dan maar laten gaan en ineens zaten er twee vingers aan haar klit. Nu voelde ze zich verloren, ze gaf zich over aan het genot en kwam sidderend klaar. Ze liet zich in de armen van iemand vallen, ze wist niet wie en lag heerlijk na te genieten. Toen ze langzaam weer bij har positieven kwam merkte ze dat al haar kleren verdwenen waren en dat Bram tussen haar benen was gekropen en haar begon te likken. Tegelijk begon Bart met haar borsten te spelen en lekker te zuigen.

“O wat lekker. Laat het maar komen!” Ze liet ze heerlijk met haar lichaam spelen en de tweede orgasme kondigde zich aan.

“Marijke,” zei Bram toen, “wil jij het ultieme beleven? Wij bieden je aan, de meest ervaren lover van de wereld, de meest energieke lover van de wereld en als slot een duo die samen alle vrouwen tot extase brengen.“

Marijke, na twee orgasmen, wilde meer en was alles vergeten wat ze wel of niet afgesproken hadden. Die voorstellen, dat wilde ze.

“Ja, laat mij zien dat jullie een vrouw kunnen laten genieten.”

Antoon kwam naar haar toe en nam haar in zijn armen. Zijn sterke armen brachten haar naar de kamer ernaast waar een groot bed stond. Hij legde haar daarop en begon zich snel uit te kleden. Opnieuw zag zij dat mooie mannenlichaam, dat nu op het punt stond om haar te bevredigen. Hij kwam bij haar en toen begon het. Zeer ervaren handen en vingers vonden allerlei plekjes bij haar waarvan ze niet eens wist dat die haar genot konden brengen. Langzaam voelde ze zich op wolken zweven, alles was lekker, iedere beweging, iedere aanraking was fantastisch. Ineens voelde ze aan haar poort dat er wat naar binnenschoof. Ze opende zich nog verder om hem binnen te laten. Liefdevol en voorzichtig voelde ze dat ze werd genomen. Langzaam kwam ze aan haar hoogtepunt, dat kwam, dat kwam, dat kwam zeer heftig, langzaam, loom maar heftig. Een luide gil, alle spieren ontspannen en alles voelde lekker. En in haar voelde ze hoe hij in haar klaar kwam. Heerlijk, zoals hij haar volspoot. Langzaam, met allerlei lekkere dingetjes met zijn handen kroop hij van haar af.

Bram kwam gelijk na hem. Hij had een reuze piemel en dreef die genadeloos bij haar naar binnen. Ze voelde zich nu totaal opgevuld. Maar ze kon het hebben. Als een razende begon hij op haar in te rijden. Het bed kreunde en kraakte, Marijke gilde en steunde, “o ja, lekker, ga door, pak me neuk me…” Ze werd werkelijk als een amazone bereden. Totaal verscheurd voelde ze zich, zo stevig was ze nog nooit genomen en zo lekker. Gillend kwam ze klaar, en “ja spuit me vol, spuit me vol,” riep ze, en binnen een half uur had ze een tweede laag van de familie te pakken.

Bram was even snel weg als dat hij op haar was gekomen. De tweeling kwam nu. Ze voelde een vinger over haar volgespoten kutje gaan en dan langzaam naar haar kontgaatje glijden. O, daar was ze nog maagd.

“Nee, dat wil ik niet,” zei ze. Ze draaide zich om en greep naar de piemel van Tim. Die stak ze gulzig in haar mond en begon erop te zuigen. Met haar tong maakte ze draaiende bewegingen. Tim begon te kreunen van genot. Tegelijk had Bart zich tussen haar benen geplaatst en dreef zijn lid bij haar naar binnen. Nu werd ze van twee kanten geneukt. Zalig in haar kut en in haar mond. Ze voelde de krampen weer opkomen en ineens kwam ze klaar. Door haar bewegingen begon de tweeling als op commando tegelijk te spuiten.

Helemaal uitgeput lag ze op de grond. Haar kut lekte zaad en aan haar mond zaten zaadplekken. Ze zag er doorgenaaid uit.

“Voldaan?” vroeg Antoon.

“Nee,” zei ze, “jij bent begonnen, jij mag het afmaken.” Antoon ging op de doorgeneukte Marijke liggen, gleed zonder problemen haar volgespoten kut binnen en begon haar met langzame maar grote halen te neuken. Alsof ze nog niet genoeg was klaargekomen begon Marijke hier weer op te reageren en werkte mee met deze lome neukpartij. Precies gelijk kwamen ze weer klaar.

Marijke lag heerlijk na te genieten in de armen van Antoon. Langzaam kwam ze weer op aarde terug en keek om zich heen. Ze had het wel eens met een of twee gedaan, maar met een grootvader, vader en twee zoons? Het was zalig geweest Ze keek op de klok en zag dat ze zeker 6 uur aan het neuken was geweest met hun allen.

“Ik moet naar huis, mijn vriend kan ongerust worden.”

“Zien we je morgen nog,” vroeg Bram.

Naakt ging ze voor hem staan en lachte, “ik denk het niet”. Dan kleedde ze zich snel aan en wilde weglopen.

“Hier,” zei Tim, “een kopie van de video die we van je hebben gemaakt, misschien kom je er morgen toch wel naar kijken, of kijk je er liever naar met je vriend?”

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Gerelateerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *